• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:21:32 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:21:32 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 108
Total: 142
kkotsopo
chidi anagonye
andreas2000
JoHn!
chris_p30
s
grammaths
aachmet
DJ Stefzia
NET2GRID
John120196
elizabeth
tzortzis
cchristodoulou
Billyskotsikas
mpilas_giwrgos
mike1996
ellimoschou
gksp
rafa98p
Mari0s
nikpapoutsi
mimaki
vajim
themis01
iJasonOP
fkacori
george14
Saint_GR
samamidou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 375659 times)
M1TS()S
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #2955 on: May 28, 2010, 13:47:42 pm »

γιαννενα και βολος

..eleos oxi alloi forumites pou exoune apopsi gia ola..!
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2956 on: May 29, 2010, 16:13:23 pm »

απο το paok24.com:
"Λυνεται η συνεργασια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Κονσε'ι'σαο"

αμεση αντιδραση της διοικησης για το καζο με το Ζορζε Κοστα

ΥΓ:Τη μερα της αλωσης της Κωνσταντινουπολης,οι οπαδοι δυο ομαδων με ριζες απο την Πολη φροντισαν να ξεφτιλισουν με χουλιγκανισμους τις ομαδες τους για το final4 του χαντμπολ,
κι επειδη εμενα μ'ενδιαφερει μονο οι οπαδοι της δικης μου ομαδας,μονο ενα εχω να πω:
ΝΤΡΟΠΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
(φυσικα αναφερομαι στη μειοψηφια αυτων που κανουν επεισοδια γιατι εχουν προβλημα στον εγκεφαλο κι οχι στο τεραστιο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ που αποδεικνυει συνεχως την αγαπη του για το συλλογο)
« Last Edit: May 29, 2010, 16:19:36 pm by PAOKG4 » Logged
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2957 on: May 31, 2010, 16:18:35 pm »

Και τελικα κλαψε,κλαψε για μια ολοκληρη εβδομαδα αυτος ο γλοιωδης πρωην παραγονταςκαι νυν εκδοτης φυλλαδας καταφερε το στοχο του.
Με ανακοινωση του ο ΟΠΑΠ αρνειται να δωσει χορηγια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εργα στην Τουμπα,με προφαση τα επεισοδια στη Λαμια.
Ειμαι ο πρωτος που καταδικασα τα επεισοδια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεεται το γεγονος οτι καποια κοπροσκυλα(που δηλωνουν οπαδοι του ΠΑΟΚ) εκαναν ζημιες αυτο να συνεπαγεται οτι η ιδια η ομαδα υποθαλπει τη βια.Κι ας μου εξηγησει τωρα καποιος πως ενω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωσε τις τιμες των φετινων διαρκειας υπολογιζοντας στην χορηγια,τωρα θα ανακαλεσει για να σβησει μονη της την χασουρα.
Ειναι πλεον πασιφανες οτι ο ΠΑΟΚ εχει στοχοποιηθει,γιατι ειδαν φετος οτι μονος του χωρις βοηθεια μπορει να καταφερει πολλα,αρα λογικος ο φοβος τους.
Δεν εχουμε αναγκη κανεναν,δυναμη του ΠΑΟΚ ειναι οι οπαδοι του(οχι τα χουλιγκανια) κι αυτοι παλι θα βγαλουν το καρο απο τη λασπη.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #2958 on: May 31, 2010, 16:37:58 pm »

Αυτους που τα εκαναν λιμπα τους γνωριζετε; Ξερετε ποιοι ειναι;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2959 on: May 31, 2010, 17:12:47 pm »

Quote from: Aurelius on May 31, 2010, 16:37:58 pm
Αυτους που τα εκαναν λιμπα τους γνωριζετε; Ξερετε ποιοι ειναι;
φιλε επειδη εχω δει πραγματα μεσα σε συνδεσμους που με εχουν κανει να σιχαθω μεγαλη μεριδα των οργανωμενων,παντα  λεω οτι αυτοι δινουν αφορμες και πρεπει οσο μπορουμε να τους απομακρυνουμε απο τα γηπεδα,αυτο ειναι αλλο θεμα
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2960 on: June 01, 2010, 13:54:29 pm »

Το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ μιλαει πρωτη φορα δημοσια για την επιστροφη στην ομαδα της καρδιας του.Η συνεντευξη του στο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετιας:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=gl1bXmPmiBA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gl1bXmPmiBA</a>
Προχθες ο σκυλος συναντηθηκε με οργανωμενους των Δυτικων Συνοικων και τους το εκανε λιανα οτι μεσα στην εβδομαδα παρα τις αντιδρασεις ανανακοινωνει την επιστροφη του Σαλπι για το καλο της ομαδας.
Μετα τις υπογραφες στο τελος του μηνα ο Τακης θα γραψει μια ανακοινωση για ολα οσα ακουγονται.
ΥΓ1:Μπραβο στις κοριτσαρες της ομαδας ποδοσφαιρου που για 5η συνεχη χρονια στεφονται πρωταθλητριες.
ΥΓ2:Χαρα σημερα ο Χαμπος στο πρωτοσελιδο που τελικα δε θα παρει ο ΠΑΟΚ χορηγια,σαν παρθενα ετων 40 που μολις το εκανε
ΥΓ3:Γουσταρα την προταση για αντιδραση στον ΟΠΑΠ που κανει ο πανμεγιστος Σταυρος Κολκας,να σπασουμε τωρα τη συμφωνια με τον ΟΠΑΠ και να βαλουμε χορηγο ιντερνετικη εταιρεια στοιχηματος.
Ολα τα λεφτα η τελευταια παραγραφος της ανακοινωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο μια χορηγία έχει ανάγκη. Την συνεχή αγάπη του κόσμου μας, που με την οικονομική και ηθική στήριξη, μας κάνει να βλέπουμε πολύ μικρά, όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν."
Rocket
Θαμώνας

View Profile
« Reply #2961 on: June 01, 2010, 21:44:53 pm »

http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=1018 χαχαχα θα τους τρελανουμε

http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=1019
AlessandroNesta1899
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2962 on: June 11, 2010, 13:54:56 pm »

Η επο ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά, ότι ο Παυλάρας τιμωρείται με επίπληξη (μετά από 83 μέρες), με την υποχρέωση, όμως, να ανακαλέσει τις δηλώσεις, που έκανε, μέσα σε δύο μήνες από τη δημοσίευση της σημερινής απόφασης.
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα  Grin Grin Grin Grin

Signature Signature Signature Signature Signature Signature
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2963 on: June 11, 2010, 14:09:50 pm »

Quote from: AlessandroNesta1899 on June 11, 2010, 13:54:56 pm
Η επο ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά, ότι ο Παυλάρας τιμωρείται με επίπληξη (μετά από 83 μέρες), με την υποχρέωση, όμως, να ανακαλέσει τις δηλώσεις, που έκανε, μέσα σε δύο μήνες από τη δημοσίευση της σημερινής απόφασης.
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα  Grin Grin Grin Grin
πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είναι στην ΕΠΟ....και για τα επεισόδια του γαύρου ούτε έκοψε καμιά χορηγία η ΝΕΤ..

http://olapaok.gr/editorial/dadaliaras/kati_xrwstoun_geroylanos_mpitsakshs_gia_to_sef.180619.html

α κ για να μην ξεχνιόμαστε για ποιόν χτυπάει η καμπάνα Socrates,οέο?

http://www.nooz.gr/greece/sunexizontai-oi-kata8eseis-stin-eksetastiki-gia-ti-siemens

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2964 on: June 11, 2010, 14:28:40 pm »

και νομιζετε οτι θα παθει κατι ο σωκος?χοχοχο
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2965 on: June 11, 2010, 22:45:39 pm »

Πληροφοριες μου λενε πως ο Παυλαρας που εχει παρει τα βουνα στην χωρα του οταν εμαθε για την επιπληξη που του επιβληθηκε,εβαλε τα κλαματα μετανιωμενος και θελει να ζητησει συγνωμη. Tongue
Κ.Μπιτσαξη γι'αλλη μια φορα επιβεβαιωσατε σημερα πως ισχυουν δυο μετρα και δυο σταθμα στην τιμωρια των συλλογων για τη βια στα γηπεδα.
Πως σας φαινεται η τραμπα Αραμπατζη-Βερον και φραγκα για Μανιατη?Εμενα εξαιρετικη,αυτο ακουγεται
ΥΓ1:@ftermath το οπλο σου μηπως ειναι BERETTA??? Grin
ΥΓ2:Αν και ειναι εκτος τοπικ,επειδη δεν εχω αλλου να το γραψω,συγχαρητηρια στην πατριδα μου για την επανοδο στα μεγαλα σαλονια εκει που δικαιωματικα ανηκει
ΜΑΣ ΣΑΨΑΛΩΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑ'Ι'ΚΑΡΑ
AlessandroNesta1899
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2966 on: June 11, 2010, 23:08:57 pm »

Σοβαρός φαίνεται ο Μπερέτα και νομίζω θα πάει καλά. Για Μανιάτη και κ@λο δίνω, μου αρέσει απίστευτα αυτός ο παίκτης και η ιδέα της ανταλλαγής (δεν νομίζω να κοστίσει η φυγή των δύο) ήταν πολύ καλή.
Α και δεκτή η πρόταση για το ΟΑΚΑ, με τον όρο να υπογραφεί σύμβαση που θα καθιστά υπεύθυνη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υλικές ζημιές του γηπέδου.

Πατριωτάκι είσαι βε; Και σκέφτηκα να ανοίξω τόπικ αλλά λέω μόνος θα γράφω, μόνος θα διαβάζω.. Πες μου ότι ήσουν και στην 1 την Τετάρτη να τρελαθώ Tongue Ας τσιμπήσουμε τον Παπάζογλου λέω εγώ, γιατί σαν πολύ να τον καλοβλέπει ο γαύρος..

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2967 on: June 11, 2010, 23:25:59 pm »

Quote from: AlessandroNesta1899 on June 11, 2010, 23:08:57 pm
Σοβαρός φαίνεται ο Μπερέτα και νομίζω θα πάει καλά. Για Μανιάτη και κ@λο δίνω, μου αρέσει απίστευτα αυτός ο παίκτης και η ιδέα της ανταλλαγής (δεν νομίζω να κοστίσει η φυγή των δύο) ήταν πολύ καλή.
Α και δεκτή η πρόταση για το ΟΑΚΑ, με τον όρο να υπογραφεί σύμβαση που θα καθιστά υπεύθυνη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υλικές ζημιές του γηπέδου.

Πατριωτάκι είσαι βε; Και σκέφτηκα να ανοίξω τόπικ αλλά λέω μόνος θα γράφω, μόνος θα διαβάζω.. Πες μου ότι ήσουν και στην 1 την Τετάρτη να τρελαθώ Tongue Ας τσιμπήσουμε τον Παπάζογλου λέω εγώ, γιατί σαν πολύ να τον καλοβλέπει ο γαύρος..
Ετσι,ετσι παραδοση εχει η πατριδα σε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ
οχι αδερφε μου στα αλλα δυο εντος στα πλει οφ πηγα,αλλα οχι στο τελευταιο,ειχα τρεχαματα με τη σχολη
Πολυ καλος ο Παπαζογλου και πολυ καλο παιδι,ειναι φιλος του κολλητου μου,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Θεοδωριδης θα μας σκισει σε απαιτησεις,εμενα μου αρεσει πολυ κι ο Ανακογλου αλλα δεν ξερω αν μπορει να σταθει σε μεγαλη ομαδα
AlessandroNesta1899
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2968 on: June 11, 2010, 23:42:09 pm »

Πω ναι, ο Ανάκογλου έκανε τρομερό πρώτο γύρο, αλλά είχε κάτι τραυματισμούς και έπεσε μετά. Θέλει ένα χρόνο ακόμα στον Πανσερραικό να ψηθεί και βλέπουμε.. Smiley Τον Αμπού πάντως ή τον στρώνουμε για αντί-Γκαρσία ή να το στείλουμε πίσω το παλικάρι, αφού Σερραίος θέλει νά'ναι, μην τον ταλαιπωρούμε σε Λεβαδειακούς..  Cheesy

pepe
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2969 on: June 11, 2010, 23:45:39 pm »

Quote from: PAOKG4 on June 11, 2010, 23:25:59 pm
Quote from: AlessandroNesta1899 on June 11, 2010, 23:08:57 pm

Ετσι,ετσι παραδοση εχει η πατριδα σε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ
οχι αδερφε μου στα αλλα δυο εντος στα πλει οφ πηγα,αλλα οχι στο τελευταιο,ειχα τρεχαματα με τη σχολη
Πολυ καλος ο Παπαζογλου και πολυ καλο παιδι,ειναι φιλος του κολλητου μου,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Θεοδωριδης θα μας σκισει σε απαιτησεις,εμενα μου αρεσει πολυ κι ο Ανακογλου αλλα δεν ξερω αν μπορει να σταθει σε μεγαλη ομαδα
Παπάζογλου, Ανάκογλου... κάποτε μαζί παίζαμε μ' αυτούς μπάλα... Α ρε ωραία χρόνια!! Μετά είπαμε να γίνουμε καλοί μαθητές... Shocked
Την τύχη μου...
Όπως καταλάβατε, άλλος ένας Σερραίος ΠΑΟΚτσής... Μόνο που προσωπικά, θα μου επιτρέψετε η βρωμιά που υπάρχει στον Πανσερραϊκό να μη με κάνει φαν της ομάδας... Δε βαριέσαι, μπράβο στο Θεοδωρίδη που ανέβηκε... 6 βαθμοί για την ΠΑΟΚάρα είναι αυτοί!!!  Cheesy Tongue

"Τι νόημα έχει τ' όνειρο χωρίς μικρές νοθείες..."
Pages: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 245 Go Up Print
Jump to: