• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:06:08 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:06:08 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426706
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 118
Total: 138
kkalamar
andreas2000
parvanitid
dimitrisif
tzortzis
koutalios
Rithan
thathas12
Chr1sgr
KZerenidis
gpap
Guts
dim_drag
Saint_GR
Farmengineer
Theislander
alexiosmara
sotos_sta
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 375496 times)
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #2925 on: May 13, 2010, 14:04:56 pm »

Αν κι εδω και πολυ καιρο δειχνω την ιδιαιτερη αδυναμια που εχω σ'αυτον τον τεραστιο προπονητη που λεγεται Φερναντο Σαντος,δεν μπορω να μη μεταφερω τις σημερινες δηλωσεις ενος αλλου αγαπημενου προπονητη που περασε απο τον ΠΑΟΚ μας.Μπορει να υπαρχουν αδερφια μου που δεν τον πολυπανε σαν προπονητη,που του χρεωνουν μια μαυρη σελιδα για τον ΠΑΟΚ,τον αποκλεισμο απο τα προκριματικα του Τσου Λου(αναμεσα σ'αυτους κι εγω),αλλοι που τον λατρευουν σαν θεο,αλλα σιγουρα δεν υπαρχει κανεις που να μην πιστευει οτι ο πιο παθολογικα αρρωστος ΠΑΟΚΤΣΗΣ προπονητης που περασε απο την ομαδα μας ηταν ο Αγγελαρας ο Αναστασιαδης.
Απο το olapaok.gr:
"Θα είναι ευχής έργο για τον ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Σάντος όχι μόνο για ένα και δύο χρόνια, αλλά για δέκα χρόνια. Όχι μόνο για να προκόψει ο ΠΑΟΚ, αλλά μήπως και πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Η διοικηση ανανεωσε τους 4 που ελειγαν τα συμβολαια,εκλεισαν το σεντερ φορ που ηθελε και γενικα δειχνει ετοιμη να μην του χαλασει χατιρι,για να ανανεωσει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας
'LOOSER' μεινε για παντα στον ΠΑΟΚ μας και συνεχιζε να βουλωνεις στοματα
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2926 on: May 14, 2010, 09:35:19 am »

θα συμφωνησω!
--------------------------------------------------------

Ίβιτς: «Εκεί είναι η θέση του ΠΑΟΚ»
13 Μαϊ, 19:13

Το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρισε στον ΠΑΟΚ από χθες το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων του «δικεφάλου» στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «μίλησε» στο «Αθλητικό Metropolis» για την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τόνισε ότι απέδειξαν πως με οργανωμένη δουλειά, μπορείς να φτάσεις ψηλά.

«Πετύχαμε πολλά πράγματα, καταφέραμε να φτάσουμε τόσο ψηλά εκεί που είναι η θέση του ΠΑΟΚ. Αποδείξαμε ότι με οργανωμένη δουλειά η ομάδα μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, εκεί που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε σε ένα σημείο της χρονιάς. Λίγο και η αδικία, λίγο η ατυχία με την μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα. Πιστεύω ότι κλειδί ήταν η νίκη επί του Ηρακλή, από εκείνο το σημείο και μετά ανεβήκαμε ψυχολογικά και βρήκαμε την δύναμη για να ξεκινήσουμε μία πορεία που μας έφτασε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα», τόνισε αρχικά ο μέσος του «δικεφάλου» και συνέχισε αναφερόμενος στη φάση του γκολ που σημείωσε:

«Τέτοιες φάσεις κάνουμε και στην προπόνηση, μας βγήκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Όλα αυτά είναι δουλειά από τον προπονητή και εμάς, σε όλη την διάρκεια του χρόνου».

Ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε τόσο για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον κόσμο, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την επεισοδιακή του αποχώρηση απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και τους αμφισβητίες του Σάντος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια. Στα δύο χρόνια που θυμάμαι δεν είχαμε προβλήματα και γκρίνιες μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής μας έχει μεταφέρει το πλάνο του, ξέρει ο καθένας μας ποια είναι η δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προχωράμε με βάση την σκληρή δουλειά. Αυτός ο κόσμος θέλει πρωταθλήματα, Κύπελλα και έσοδα από το Champions League. Εμείς θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους για να τους ευχαριστήσουμε με την απόδοση μας».

Για το επεισόδιο κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο στο «Γ. Καραισκάκης»: «Έβαλα το χέρι μου μπροστά όταν μου πέταξαν το μπουκάλι, είχα στο χέρι μου ένα δεύτερο και το πέταξα. Ίσως να μην ήταν η καλύτερη αντίδραση, αλλά είμαστε άνθρωποι και δεν μπορεί ο καθένας να μας φτύνει, να μας πετάει ότι θέλει, να μας βρίζει. Προσωπικά θέλω να ξεχάσω αυτές τις στιγμές, δεν θα επαναλάβω μία τέτοια αντίδραση, δεν είναι καλό για μένα. Είδαμε τον Γιασέρ όταν μπήκε χτυπημένος, δεν ήταν κάτι καλό. Το δικό μας γήπεδο είναι το πιο ασφαλές στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει τίποτα. Εμείς θέλαμε να απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τους αμφισβητίες του Σάντος: «Ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι. Το ποδόσφαιρο φαίνεται εύκολο άθλημα αλλά δεν είναι εύκολο. Πιστεύω με βάση την πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι λάθος. Αν φύγει ο Σάντος από την ομάδα τότε θα καταλάβουν όλοι τι είχαν και τι έχασαν, θα είναι μεγάλη η απώλεια. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα κάνει. Στόχος είναι να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Πρόκειται για δυνατές ομάδες, όπως είναι ο Άγιαξ αλλά θα δούμε όταν έρθει η ώρα».
-------------------------------------------------------------------
Quote from: Ζλάταν Ίβιτς
Τέτοιες φάσεις κάνουμε και στην προπόνηση
Grin Grin Grin
« Last Edit: May 14, 2010, 09:43:59 am by Megawatt » Logged

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2927 on: May 14, 2010, 09:42:24 am »

Γκαρσία: Αισθανόμουν γέρος πριν έρθω. Στην Ελλάδα αναγεννήθηκα
13 Μαϊ, 17:30

Για το γεγονός ότι πριν έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ αισθανόταν γέρος, τώρα όμως έχει ανανεωθεί, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός άσος του ‘δικέφαλου του Βορρά’ σχολίασε τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά και το γεγονός ότι έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο αν θα μπορούσε η ομάδα του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, τη ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, μίλησε για τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος ‘χάρισε’ το Γιουρόπα Λιγκ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στο χθεσινό περιστατικό πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στο Φάληρο, τονίζοντας… «Καλά θα κάνουν να προσέξουν γιατί μπορεί να τους βάλουν βόμβα οι Ταλιμπάν!».

«Ένιωσα μεγάλη χαρά μετά το τέλος του αγώνα, ήθελα να το ευχαριστηθώ, όπως και το έκανα. Μεγάλη νίκη λόγω και της κόντρας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, αλλά και για αυτό που έγινε με τον Γιασέρ. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε όποιον αντίπαλο έχουμε», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός άσος.

Για τη διαιτησία: «Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, είναι μια μέρα χαράς. Απλά μπορούμε να πούμε πως ό,τι φάουλ γινότανε το έδινε σε αυτούς κατευθείαν. Σίγουρα είχαμε κουραστεί να χάνουμε από αυτές τις ομάδες. Είχαμε δίψα, ψυχή, τα πάντα για να νικήσουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για την σεζόν που κάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Μία από τις καλύτερες της καριέρας μου σίγουρα, γιατί έχω πιάσει ένα ρυθμό με συνεχόμενα ματς. Δεν κρατώ στοιχεία, αλλά είναι από τις χρονιές που έχω παίξει καλύτερα. Και προσπάθησα σίγουρα να αποφύγω κάρτες, για να μην επαναληφτεί το περσινό που ήταν σκληρό. Μία σεζόν που πέρασα δύσκολα και άσχημα προσωπικά, θα ήθελα να είμαι πολύ καλύτερος κάποιες στιγμές. Αλλά σίγουρα υπήρχαν ματς που δεν ήμουν συγκεντρωμένος όσο έπρεπε, επειδή πέρασα αυτό που πέρασα. Αλλά η καρδιά και τα κότσια τα είχα και ποτέ δε θα μου λείψουν. Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, μπορεί να μην κάναμε ωραία παιχνίδια, αλλά είχαμε καρδιά και κότσια να τα παίξουμε».

Για το αν έχει πλήξει τους φιλάθλους η οικονομική κρίση: «Σίγουρα ναι. Όταν ήμουν εγώ στην εθνική Ουρουγουάης, η χώρα περνούσε δύσκολες στιγμές, όταν φοράγαμε τη φανέλα δίναμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που περνούσε δύσκολες στιγμές. Το βιώνω προσωπικά τώρα εδώ στον ΠΑΟΚ».

Για το σκληρό μαρκάρισμα του Λαμπριάκου: «Στην καριέρα μου έχω συνηθίσει όταν μου κάνουν αυτά τα φάουλ, να μείνω κάτω μόνο αν είναι πολύ σοβαρό. Δε θα κάνω θέατρο. Όταν έχω μείνει κάτω αληθινά δεν μπορούσα να συνεχίσω το ματς, γιατί είχα τραυματιστεί σοβαρά. Προσπάθησα να ηρεμήσω τους συμπαίκτες μου, είχαμε τη νίκη σίγουρη, είχαμε κι άλλα ματς στη συνέχεια και δεν ήθελα να δημιουργηθεί κάποιο κακό».

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του: «Το χειρότερο ήταν η στιγμή που έχασα τη μάνα μου, που σίγουρα δεν ήμουν συγκεντρωμένος και το μυαλό μου δεν ήταν καλά. Μπορεί να έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά, αλλά το κεφάλι δε λειτουργεί καλά. Πιστεύω ότι γενικά ήταν μια καλή χρονιά. Όταν βλέπεις αυτό το λαό χαρούμενο, αυτό μας κάνει να αισθανθούμε κι εμείς χαρούμενοι. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, αλλά σίγουρα έχουμε καταφέρει να νιώσουμε ότι έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού».

Αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Με μία διαιτησία 50-50 όπως έπρεπε να ήταν, με σωστή διαιτησία στο ματς με τον Άρη, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε παραπάνω το πρωτάθλημα».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Βρίσκομαι σε άλλο πολιτισμό, ζω πράγματα που δεν είχα ζήσει στη ζωή μου. Ήρθα σε μια ομάδα που η λατρεία του κόσμου με κάνει να αισθανθώ πολύ περήφανος. Έχω ανανεωθεί εδώ. Αισθανόμουν γέρος, αλλά τώρα αισθάνομαι ανανεωμένος. Έχω κερδίσει από τα δύο χρόνια μου στον ΠΑΟΚ».

Για το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Δε σκέφτομαι πολύ το μέλλον, δε μ’ αρέσει να βλέπω τι θα μπορεί να γίνει. Είμαστε τώρα εδώ, πίνουμε καφέ και αύριο μπορεί να είμαστε αλλού. Δε στεναχωριέμαι για το μέλλον. Σίγουρα είμαι χαρούμενος από την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά σίγουρα όταν αισθανθώ ότι δεν μπορώ να αποδώσω αυτό που πρέπει, θα προτιμήσω να κάνω ένα βήμα δίπλα».

Για τον συμπατριώτη του, τον Φορλάν: «Είμαι περήφανος για τον Φορλάν, τον ξέρω σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Είναι συμπατριώτης μου, Ουρουγουανός, και προσωπικά όταν ένας Ουρουγουανός είναι πετυχημένος μακριά από τη χώρα μας, με κάνει περήφανο. Αλλά σίγουρα θα γούσταρα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να ζούσε μια τέτοια εμπειρία».

Για τον Σάντος: «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την ομάδα, ξέρει τι είμαστε ο καθένας, τι μπορούμε να αποδώσουμε, πως είναι τα πράγματα. Και εμείς από τη μεριά μας ξέρουμε το ίδιο προς τον προπονητή. Μακάρι να μπορεί να παραμείνει και να μείνει η ομάδα όπως είναι, να κρατήσει αυτή τη βάση».

Για όσα συνέβησαν στη φυσούνα του ‘Γ.Καραϊσκάκης’: «Όταν τελειώνει ένα τέτοιο παιχνίδι, κάποιοι είναι χαρούμενοι, κάποιοι όχι. Είναι πράγματα του ποδοσφαίρου αυτά, το έχω ζήσει και στην εθνική και σε άλλες ομάδες. Αυτό τελείωσε εκεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα».

Για την επίθεση στον φροντιστή του ΠΑΟΚ: «Αυτό που ήταν άσχημο ήταν αυτό που κάνανε στον Γιασέρ, ήταν άνανδρο. Γιατί άμα είναι στα ίσια, μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά να έρθουν τρεις να σε δείρουν είναι άνανδρο. Καλά θα κάνουν να προσέξουν γιατί μπορεί να τους βάλουν βόμβα οι Ταλιμπάν!»

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2928 on: May 14, 2010, 09:46:39 am »

Βιτόλο: Αξίζαμε να είμαστε πρώτοι, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ
13 Μαϊ, 15:41

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, ένα δώρο που το αφιερώνει στον κόσμο του συλλόγου, εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος σχολίασε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του η συμμετοχή στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε ακόμα μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στο μυστικό επιτυχίας της ομάδας του, αλλά και στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά: 

Για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ: «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Διεκδικήσαμε τον τίτλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια στραφήκαμε στα πλέι οφ, όπου κατορθώσαμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το αξίζαμε να είμαστε πρώτοι, είναι ένα μεγάλο δώρο για τον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ».

Για την πρόκληση των προκριματικών του Champions League: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπούμε στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και διεκδικεί όλους τους στόχους του, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει παντού. Θα έχουμε δύσκολο έργο για να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Όμως αυτή είναι η ώρα της χαράς και της απόλαυσης για όσα πετύχαμε φέτος. Είναι καιρός να ξεκουραστούμε. Όταν γίνει η κλήρωση και έρθει η ώρα των αγώνων θα το σκεφτούμε ξανά».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ: «Είχαμε ομαδικό πνεύμα, έγινε πολύ καλή δουλειά με το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αυτοθυσία και είχαμε ενότητα. Όταν έχεις όλα αυτά τα στοιχεία, στο τέλος θα πετύχεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ άξιζε να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής γιατί το δείχνουν οι αριθμοί. Συνεπώς το άξιζε. Εμείς τους κάναμε τη ζωή δύσκολη και είχαμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ανασυνταχθήκαμε και βγήκαμε πρώτοι στα πλέι οφ. Όπως δείχνουν οι αριθμοί, κι εμείς το αξίζαμε».

Για το αν η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί στόχο για τη νέα σεζόν: «Η νοοτροπία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους και η ομάδα θα προσπαθεί να κερδίζει όπου κι αν παίζει».

Για το μέλλον του: «Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο. Νιώθω πολύ καλά εδώ, με σέβονται σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία και αποδίδω καλά. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες σημαίνει πως κάνεις καλά τη δουλειά σου. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Εγώ κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και αφήνω τα υπόλοιπα για τους μάνατζερ και τις ομάδες. Θα δούμε τι θα γίνει».

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2929 on: May 14, 2010, 09:48:31 am »

Κοντρέρας: Φέτος… γυάλιζε το μάτι μας
13 Μαϊ, 14:00

Την ανασκόπηση της σεζόν για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε ότι πρώτος στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση του τίτλου, ενώ σε ερώτηση για το αν φέτος «γυάλιζε το μάτι τους», τόνισε πως «αυτή η φράση ταιριάζει πάρα πολύ σε αυτό που και εγώ βίωνα με τους συμπαίκτες μου».

«Για να είμαι ειλικρινής ο πραγματικός στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το επόμενο ήταν η πρωτιά στα πλέι οφ, κάναμε απίστευτα παιχνίδια στα πλέι οφ και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Δεν περίμενα στην 4η αγωνιστική να κριθεί η πρωτιά. Σε τέτοιες διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδα. Μετά τη νίκη επί του Άρη αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είπαμε ότι τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι τα καθοριστικά, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Τελικά τα καταφέραμε» είπε αρχικά ο Χιλιανός αμυντικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από την αρχή της χρονιάς ήταν μια εσωτερική επιθυμία το πρωτάθλημα, ειδικά σε αυτούς που ήταν και πέρσι στην ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, βλέποντας και τον κόσμο, που σαν λαός είναι ο ανώτερος στην Ελλάδα. Και ο προπονητής το είχε σαν ενδεχόμενο και όσο περνούσε ο καιρός το βλέπαμε όλο και πιο κοντά. Αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές το χάσαμε».

Για το αν… γυάλιζε το μάτι των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Αυτή η φράση ταιριάζει πάρα πολύ σε αυτό που και εγώ βίωνα με τους συμπαίκτες μου. Η φράση που λέγαμε όλοι είναι το “δε χάνουμε”. Ειναι χαρακτηριστικό ότι δε δεχτήκαμε γκολ ακόμα στα πλέι οφ. Κόντρα μάλιστα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μετά τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Άμα δούμε τα ματς, στατιστικά, όταν δε δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ συνήθως κερδίζει. Έτσι το πρώτο βήμα ήταν πάντα αυτό, μπαίναμε μέσα και λέγαμε δεν χάνουμε».

Όσο για το αν στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ξανά ως δεξί μπακ, ανέφερε: «Έχω παίξει μία σεζόν ως δεξί μπακ. Αλλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, όπου κι αν μεχρησιμοποιεί ο προπονητής. Φέτος έπαιξε ακόμα και επιθετικός, στην αρχή της σεζόν, όταν χρεάστηκε».

Για τη φάση της άδικης αποβολής του στο “Καραϊσκάκης” σημείωσε: “Ο Μέλμπεργκ με χτύπησε, δεν ξέρω αν το είδε το διαιτητής. Η φάση ήταν για να αποβληθεί μόνο ο Μέμπεργκ, αλλά θεωρώ λογικό με το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο, να αποβάλλει και παίκτη του ΠΑΟΚ, που έτυχε να είμαι εγώ. Αλλά από τη στιγμή που κερδίσαμε, δε με απασχολεί καθόλου. Φέτος θεωρώ ότι συγκράτησα αρκετά τα νεύρα μου, ενώ πέρσι πολλές φορές είχα εκνευριστεί με σφυρίγματα διαιτητών”.

Για τη θέση που παίρνει στην εστία του ΠΑΟΚ όταν ο αντίπαλος έχει κερδίσει στημένη μπάλα, ο Κοντρέρας τόνισε: “Και ο προπονητής μου λέει που να στέκομαι, αλλά και από μόνος μου θέλω να βοηθάω τον Χαλκιά, ο οποίος από την πλευρά του μου ζητάει το ίδιο. Είναι ένας συνδυασμός οδηγίων και εμπειρίας”.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είπε: «Έντεκα χρόνια που αγωνίζομαι στην Ευρώπη, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο, σαν του ΠΑΟΚ. Μου θυμίζει τους οπαδους της Κόλο Κόλο, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Χιλή. Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να δώσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον ευχαριστώ για τη συμπαράσταση».

Για την προοπτική της ευρωπαϊκής πορείας, σχολίασε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, ειδικά μετά τον αποκλεισμό που είχαμε από τη Χέρενφεν. Η διοίκηση έφερε παίκτες επιπέδου, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο ύψος των απαιτήσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι επιθυμία του κόσμου και δική μας, να εκπροσωπήσουμε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα όσο πιο μακριά γίνεται ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την κλήση του στην Εθνική Χιλής ενόψει Μουντιάλ, επισήμανε: “Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει δώσει 30 ονόματα στην προεπιλογή, ελπίζω να είμαι στους 23 που θα πάνε στο Μουντιάλ. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και προσωπικά θέλω πάρα πολύ να βρεθώ εκεί”.

Για τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν και κατά πόσο ανησύχησε, είπε: “Το καλοκαίρι με τον τραυαμτσμό μου ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μήπως χάσω τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Δε μου πέρασε από το μυαλό το Μουντιάλ. Είμαι ευχαριστημένος γενικά από τη σεζόν, τα άσχημα πράγματα αφήνουν κάτι θετικό, και από τη στιγμή που περνάνε, είναι πλέον παρελθόν”.

Για τον επόμενο στόχο μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης, τόνισε: “Όταν κατακτάς ένα στόχο κοιτάς το επόμενο σκαλοπάτι. Θέλουμε να φτάσουμε στο ύψος των απαιτήσεων του κόσμου, αλλά και του ίδιου του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ένας ευρωπαϊκός ΠΑΟΚ και να στέκεται με άνεση στις ευρωαϊκές διοργανώσεις”.

Για τον ποιον θα έχριζε ως MVP της σεζόν στην ομάδα του, ο άσος του ΠΑΟΚ είπε: “Με όλο το σεβασμό για τους συμπαίκτες μου, που όλοι τους έκαναν υπερπροσπάθεια, θεωρώ ότι λίγο πιο πάνω είναι ο Βιεϊρίνια”.

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2930 on: May 14, 2010, 09:51:13 am »

Λίνο: "Είχαμε πάθος, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα"
13 Μαϊ, 13:12

Για την εν γένει πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ μίλησε ο Λίνο.

«Ήταν πολύ καλή ευκαιρία χθες να ξεδώσουμε εμείς και οι οπαδοί μας που μας έδωσαν ώθηση όλη τη χρονιά. Όσο μοχθήσαμε με τις προπονήσεις και τα παιχνίδια όλη τη σεζόν, άλλο τόσο βοήθησαν και αυτοί με την παρουσία τους», είπε ο Βραζιλιάνος μπακ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Extra Sport 103,3».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα κυνήγησε με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας. Όταν βγήκαμε από την διεκδίκηση του τίτλου, επικεντρωθήκαμε στα πλέι οφ και δείξαμε κάποια στοιχεία σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με τους αντιπάλους μας.

Είχαμε πάθος, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και τα καταφέραμε. Πάντα υπάρχει η ανάγκη στις μεγάλες ομάδες να μπαίνει ο πήχης πάντα ψηλότερα. Αυτό κάνουμε και στον ΠΑΟΚ και αυτό άλλωστε προκύπτει από τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Τελειώνουμε πλέον τη χρονιά με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά και μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα ασχοληθούμε με τη νέα σεζόν η οποία θα έχει αυξημένες απαιτήσεις» δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».
« Last Edit: May 14, 2010, 09:53:35 am by Megawatt » Logged

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #2931 on: May 14, 2010, 10:32:54 am »

Ο δρόμος για… τ' αστέρια!

ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣIΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΩΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝ (ΚΑΙ ΠΟΤΕ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σημαίνει φυσικά πως ο ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στα προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δεδομένο είναι επίσης πως ο «Δικέφαλος» λόγω βαθμολογίας θα είναι στους «ανίσχυρους» και ως δευτεραθλητής Ελλάδας θα είναι κατευθείαν στον 3ο προκριματικό γύρο, όπως ο Παναθηναϊκός πέρυσι.

Οι ημερομηνίες και οι πιθανοί αντίπαλοι

Ο ΠΑΟΚ θα πληροφορηθεί τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών στις 16 Ιουλίου.

----------------- Ο 3ος προκριματικός -------------------------

Η κλήρωση θα αφορά δέκα ομάδες και θα σχηματιστούν πέντε ζευγάρια. Οι πέντε πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι μία από τις Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης, Αγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, Μπράγκα, Σέλτικ* ή η Βασιλεία* (εξαρτάται από το αν θα παραμείνει δεύτερη στην Ελβετία ή αν θα πάρει τον τίτλο από τη Γιούνγκ Μπόις).

Πάντως, ό,τι κι αν συμβεί στα πρωταθλήματα της Ελβετίας και της Ρουμανίας ο Δικέφαλος θα είναι ανίσχυρος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο συντελεστή από τη Γιουνγκ Μπόις, αν χάσει τον τίτλο από τη Βασιλεία, αλλά και από τη Βασλούι, αν κάνει την έκπληξη και πάρει τον τίτλο. Αντίθετα, κόντρα σε Στεάουα, Τιμισοάρα, Ουνιρέα και Κλουζ ο Δικέφαλος έχει ντεζαβαντάζ).

Στο γκρουπ των «ανίσχυρων» μαζί με τον ΠΑΟΚ θα είναι οι Γάνδη, Μπούρσασπορ σίγουρα και είτε μία εκ των υπολοίπων ρουμανικών ομάδων εκτός της Στεάουα (Ουνιρέα, Βασλούι ή Τιμισοάρα), μαζί με τη Σέλτικ. Για να κατέβουν Σέλτικ και Μπράγκα στους «ανίσχυρους» θα πρέπει και η Στεάουα και η Βασιλεία να βγουν δεύτερες στα πρωταθλήματα τους.

Το πρώτο του ματς θα είναι στις 27 ή 28 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 3 ή 4 Αυγούστου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

1. ΖΕΝΙΤ (Ρωσία) 61.258
2. ΑΓΙΑΞ (Ολλανδία) 55.309
3. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Ουκρανία) 42.910
4. ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ελβετία) 48.675
5. *ΣΤΕΑΟΥΑ (Ρουμανία) 47.898
6. ΜΠΡΑΓΚΑ (Πορτογαλία) 39.659
7. ΣΕΛΤΙΚ (Σκοτία) 38.158
8. *ΟΥΝΙΡΕΑ (Ρουμανία) 18.898
9. *ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ (Ρουμανία) 11.898
10. *ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 11.479
11. *ΒΑΣΛΟΥΙ (Ρουμανία) 11.398
12. ΓΑΝΔΗ (Βέλγιο) 6.580
13. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (Τουρκία) -

----------------- Ο 4ος προκριματικός (πλέι οφ) -------------------------

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον 4ο προκριματικό γύρο, τότε και πάλι θα είναι στους «ανίσχυρους» στην κλήρωση που θα γίνει στις 6/8. Οι επικρατέστεροι πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι μία εκ των Τότεναμ, Σεβίλλη, Βέρντερ Βρέμης, Λιόν ή Ζενίτ.

Το πρώτο του ματς θα γίνει στις 17 ή 18 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 24 ή 25 Αυγούστου.

Τι γίνεται σε περίπτωση αποκλεισμού

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάει στα πλέι οφ του Europa League. Αν αποκλειστεί στα πλέι οφ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως πέρυσι ο Παναθηναϊκός.

Ακόμα πάντως κι αν δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει μία τόσο μεγάλη υπέρβαση και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League το ιδανικό σενάριο θα είναι να φτάσει στο δεύτερο προκριματικό και να αποκλειστεί εκεί.

Τα χρήματα

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον 4ο προκριματικό γύρο (πλέι οφ) του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα λάβει ένα μπόνους κοντά στα 3 εκ. ευρώ λόγω της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης των πλέι οφ.

Οι ομάδες που μετείχαν πέρσι εισέπραξαν από την UEFA το ποσό των 2.1 εκατ. ευρώ, ενώ βεβαίως ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ενδεχόμενο θα υπολογίζει και σε δύο πρόωρα sold out στην Τούμπα (στον 3ο και 4ο προκριματικό).
« Last Edit: May 14, 2010, 10:41:16 am by Megawatt » Logged

...........
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #2932 on: May 14, 2010, 11:17:39 am »

Quote from: Megawatt on May 14, 2010, 09:42:24 am
Γκαρσία: Αισθανόμουν γέρος πριν έρθω. Στην Ελλάδα αναγεννήθηκα

welcome to Greek football !! Grin Grin

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2933 on: May 17, 2010, 19:21:18 pm »

απο olapaok.gr:
"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Φερνάντο Σάντος. Μοναδικό θέμα συζήτησης, φυσικά, το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαγοράκης του πρότεινε να μείνει για ακόμη έναν χρόνο, αλλά ο Σάντος επικαλέστηκε ψυχολογική κούραση. "Έσκασα, κουράστηκα" ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Πορτογάλος τεχνικός. Τόνισε ακόμη ότι αν συνεχίσει σε πάγκο άλλης ομάδας αυτή θα είναι είτε η Εθνική Πορτογαλίας, είτε η Εθνική Ελλάδας. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, αναφέρει ότι την απόφαση θα ανακοινώσει την Τρίτη (18/5) ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.
 Ο Σάντος, στη συνάντηση με τον Ζαγοράκη, συναίνεσε και στο όνομα του διαδόχου του, του Ζόρζε Κόστα, με τον οποίο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ήδη κάνεις επαφές για συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ζαγοράκης στο τέλος της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου είχε πει στα μέλη του ότι "από αύριο θα ψάχνουμε προπονητή", προαναγγέλλοντας το τέλος του Σάντος."

Δυστυχως ο μεγαλος καθηγητης μας αποχαιρετα,το τριετες πλανο εφτασε στο τελος του και ο Σαντος εχοντας υλοποιησει την υποσχεση του για εξοδο στο Τσου Λου αποχαιρετα το δημιουργημα του.Απο τη μια μου αφηνει μια πικρα,αλλα πιστευω πως μονο καλα λογια θα εχει να πει πλεον ο καθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ γι'αυτον τον ανθρωπο που μεσα σε τρια χρονια πηρε σαρδελες και τους εκανε να μοιαζουν με αστακους(οπως ειχε δηλωσει κι ο ιδιος παλιοτερα).Τεραστιος προπονητης,αλλα τεραστιος και ο συλλογος που λεγεται ΠΑΟΚ,απο δω και περα ανοιγονται δυσκολοι δρομοι,ομως οδηγουν σε ολοενα και υψηλοτερο επιπεδο.Γι'αυτο δεν παρακαλαμε κανεναν,γουσταραμε να συνεχισουμε με Σαντος,αλλα για τους λογους του αυτος δε θελει,ειτε με Ζορζε Κοστα ειτε με οποιονδηποτε αλλο φερει ο σκυλος και η διοικηση μας θα πορευτουμε για το κατι παραπανω.
Στο καλο τεραστιε Φερναντο,ευχαριστουμε για ολα...αντιο και σε σενα αγαπημενο καφε δερματινο Grin
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #2934 on: May 17, 2010, 19:38:18 pm »

Αυτα να τα βλεπει ο Κοκκαλης.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #2935 on: May 18, 2010, 02:12:59 am »

Quote from: PAOKG4 on May 17, 2010, 19:21:18 pm
αντιο και σε σενα αγαπημενο καφε δερματινο Grin

R.I.P.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Captain Mixos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

V for......very nice μουστάκι!!!

View Profile WWW
« Reply #2936 on: May 18, 2010, 02:23:14 am »

Και τι ωραία που θα τεντώνει με Ζόρζε Κόστα στην Τούμπα το σεντόνι.... Hello Hello Hello Hello
Αντε ρε Κώστα τεράστιε...έλα να γίνεις ο Γκουαρντιόλα του ΠΑΟΚ...και μην μασάς....Εμεις μαζί για μια ζωη αιτέ αιτέ δικέφαλε......

Oooοο ΠAOKAΡΑ έχω τρέλα μες το μυαλοοοό...όπου και να παίζεις πάντα θα σ'ακολουθώ.....για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω.....Οοοοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ....... 
http://www.youtube.com/watch?v=0URX03YXW-M&feature=player_embedded
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2937 on: May 18, 2010, 13:02:42 pm »

http://www.sport24.gr/html/ent/064/ent.362064.asp

"...μπορεί να μην είναι κλώνος του Σάντος" αλλά μπας κ είναι κλώνος κανενός άλλου??? Tongue Tongue Tongue

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
« Reply #2938 on: May 18, 2010, 16:39:24 pm »

Αδέρφια με μεταγραφές τι παίζει???

Άκουσα για Markos Antonio και τον Μήτσο για κανέναν άλλον μάθατε τίποτα?
Ποίοι παίκτες φεύγουν σίγουρα??

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2939 on: May 18, 2010, 16:52:25 pm »

Quote from: aisxos on May 18, 2010, 16:39:24 pm
Αδέρφια με μεταγραφές τι παίζει???

Άκουσα για Markos Antonio και τον Μήτσο για κανέναν άλλον μάθατε τίποτα?
Ποίοι παίκτες φεύγουν σίγουρα??
Σάλπι κ Mανιάτης δεξί μπακ...ακούστηκαν...αλλά περιμένουμε επιβεβαίωση

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
Pages: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 245 Go Up Print
Jump to: