• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:06:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:06:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426712
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 107
Total: 177
Antigoni
Nikos_313
chatzisot
PolarBear
kstavroulis
stefpapa21
Pcsc
_Trob
xeniam
dimitrisblioumis
kostas.13v
giorgosc
Mr Watson
bilbo
Billyskotsikas
boulionis
Orfanidis Stelios
mpizos
kmargaritis
soph553
bit11
Soterd52
aalmpanb
ptranis
antreassv
Mitousis
apob
noys
Bit4Thought
Alice_8
vasilis saitis
chaniotism
dsaragiotis
theodoradr
mkakale
dionmant
DLHERRO
Fotis Roukoutakis
Antreas17
Soto Gonzalez
maria_s
jimalexoud
micelethe
AlexAlexiou
victoria
fivosfivos1
Polychronia K
angelos
Lygkouras_c
Stelios Leivas
maria.r
geoagour
Zaxarenia
tasos_ntv
jm555
ioannisfa
RAFI
petrchat
ftheo11
asantor
A-TheITGuy
Yamal
plapas
Nikoletta
kvas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 376203 times)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #1095 on: January 22, 2009, 03:20:36 am »

Quote from: PAOKG4 on January 22, 2009, 02:46:57 am
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ANYWAY ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ 30.000 ΚΟΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ Α'Υ'ΛΟ,Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ,ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Α'Ι'ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
Θα προσπαθήσω να αναλύσω λίγο την κατάσταση που οδήγησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βγάλει την γραπτή δήλωση – επίθεση σε συγκεκριμένη μερίδα οπαδών που δημιουργούν προβλήματα.
Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ τις ροκ εν ρολ καταβολές τους ΠΑΟΚ. Αυτό όμως που συμβαίνει είναι βλαχ εν ρολ. Η «βλαχιά» σε όλο της το μεγαλείο.
Όταν στα 14 μου χρόνια μέτρησα τα πρώτα μου εκδρομικά χιλιόμετρα με τον ΠΑΟΚ, σεβόμουν τους μεγαλύτερους οι οποίοι με τη σειρά τους με προσέχανε. Θυμάμαι πως σε πολύ δύσκολες στιγμές υπήρχαν άνθρωποι που ενώ το ξύλο έπεφτε άφθονο, είχαν στο μυαλό τους να προστατέψουν τον μικρό.
Θυμάμαι πως υπήρχε ιεραρχία, αφού σεβόμασταν αυτούς που είχαν τα περισσότερα από εμάς χιλιόμετρα. Δεν είχαμε αρχηγικές τάσεις, δεν παίρναμε πρωτοβουλίες που λόγω απειρίας θα μπορούσαν να εκθέσουν το σύνολο. Ήμασταν στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Φωνάζαμε για την ομάδα.
Θυμάμαι, ακολουθούσαμε τα συνθήματα, δεν βρίζαμε παίκτες – το θεωρούσαμε αδιανόητο να βρίσουμε παίκτη μας – και είχαμε ένα μόνιμο πρόβλημα με τους προέδρους. Δεν ήμασταν αγγελούδια, τις κάναμε τις μανούρες μας, αλλά πάντα στα πλαίσια μίας οπαδικής λογικής και μιας βίβλου γεμάτη άγραφους νόμους που σέβονταν όλοι. Οι δικοί μας, οι Ολυμπιακοί, οι Παναθηναϊκοί, οι ΑΕΚτσήδες. Όλοι.
Αυτά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 90΄. Από τότε ο ΠΑΟΚτσής άρχισε να αλλοιώνεται. Για την ακρίβεια, όχι ο ίδιος, αλλά η εικόνα του.
Η εμφάνιση του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη, έφερε τις αλλαγές. Ο οπαδισμός μεταφέρθηκε στις τηλεφωνικές γραμμές, η «αλητεία» μεταφέρθηκε σε συγκρίσεις του τύπου «ποιος την έχει μεγαλύτερη» και ο κομπλεξισμός επικράτησε σε βαθμό … κακουργήματος.
Το ένα αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, απέκτησε κάπου στις αρχές του 2003 άλλους δύο ανταγωνιστές. Βάλε και το Κρατικό – που ποτέ δε μιλάει για ΠΑΟΚ αλλά λέμε τώρα – φτάσαμε αισίως στο τέσσερα.
Η ραδιοφωνική πίτα μικρή, άρα η στελέχωση των ραδιοφώνων γινόταν με ελάχιστα χρήματα. Τα μικρά μπάτζετ ανάγκαζαν σε επιλογές στελεχών που προκαλούσαν σε πρώτη φάση γέλιο και σε μετέπειτα το … κλάμα.
Η Θεσσαλονίκη γέμισε ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ουδεμία τριβή είχαν με το ρεπορτάζ, ουδεμία τριβή με πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.
Το βασικότερο πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή εκτός των παραπάνω, δεν είχαν την υποδομή να υποστηρίξουν πραγματικά αυτό που κάνουν.
Σε δύσκολες εποχές για τις ομάδες, δεν προσπαθούσαν να τις προστατέψουν, αλλά έβγαζαν χολή και κόμπλεξ. Φιλοξενούσαν στις εκπομπές τους, τύπους ανάλογου εγκεφαλικού βεληνεκούς, οι οποίοι δημιουργούσαν και το κλίμα. Το μονίμως αρνητικό, το μονίμως απαξιωτικό. Όλη αυτή η διαδικασία, δημιούργησε μία οπαδική γενιά, πολύ διαφορετική από τη δική μου.
Μία γενιά που νομίζει πως επανάσταση είναι να μας κατευθύνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ακόμη και ο «ψαγμένος» μαϊντανός της εκπομπής του. Μία γενιά που θεωρεί μαγκιά να μπει τζάμπα στο γήπεδο και που ελάχιστα ενδιαφέρεται για την ομάδα. Το εγώ του επικρατεί και αυτό θα φανεί στη πρώτη λάθος πάσα του Μπαλάφα, στην πρώτη αλλαγή του Σάντος.
Η γενιά μου ήταν αυτή που άρχισε να μοιράζει σφαλιάρες έξω από την Τούμπα πριν τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Αγανακτισμένη γιατί από τότε που ήμασταν 14χρονά κυνηγούσαμε προέδρους, φάγαμε παραμύθι, ΠΑΟΚτσηδιλίκι και ταυτόχρονα το χιλιομετρικό κοντέρ έγραφε ταξίδια σε όλα τα μήκη και πλάτη που έπαιζε η ομάδα. 
Η γενιά μου δεν αντέχει άλλο τους βλάκες που περιμένουν τη στραβή για να βρούνε βήμα στα ραδιόφωνα να βγάλουν την επαναστατική τους αύρα, δεν αντέχει να φοβάται περισσότερο από μία ήττα το πώς θα αντιδράσουν οι κομπλεξικοί και το αν θα αντέχει ο μηχανισμός της ομάδας.
Η γενιά μου αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να μπορεί να μιλάει κάποιος μετά από ήττα της ομάδας.
Βουβοί ήμασταν μετά από ήττες στα πούλμαν. Όποιος μιλούσε, τον κοιτούσαν οι υπόλοιποι με μισό μάτι.
Η γενιά μου έκανε την κατάληψη για να φύγει ο Γούμενος και όχι οι «επαναστάτες» ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι μαϊντανοί προσκυνητές τους.
Η γενιά μου ήταν αυτή που έψησε τον Ζαγοράκη να μπει μπροστά και υποσχέθηκε να τον στηρίξει. Και είναι τόσο καλή η σχέση της με τον πρόεδρο, που ο τελευταίος έσπευσε με δήλωση να τους συμπαρασταθεί μετά τους διαξιφισμούς έξω απ το γήπεδο.
Όταν αναφέρομαι στη γενιά μου, αναφέρομαι στο κίνημα των οργανωμένων οπαδών της. Κίνημα το οποίο είναι υποχρεωμένο πλέον να σταθεί απέναντι από τους «οργανωμένους μαϊντανούς» και την πιτσιρικαρία που γαλουχήθηκε λάθος από μέσα ενημέρωσης που το μόνο που τους απασχολούσε είναι να κάνουν ραδιοφωνικό γκελ αψηφώντας το βασικό τους προϊόν. Αρρώστησαν τον ΠΑΟΚ και τώρα που γίνεται προσπάθεια να έρθει η υγεία, θα πρέπει να πέσουν και οι σφαλιάρες. Να με συγχωρήσει η ελληνική αστυνομία, αλλά είναι ένα εσωτερικό θέμα που κάποτε πρέπει να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Άλλωστε, είναι απασχολημένη με την προστασία άλλων…
ΥΓ Θα μου πει κάποιος, γιατί συνεχίζω να κάνω ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη; Μόλις μειωθούν οι «ψαγμένοι» να είστε σίγουροι πως θα αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια… κουράστηκα να φοβάμαι τι θα ξημερώσει για τον ΠΑΟΚ και πως θα αντιμετωπίσω κάτι που είναι ανίκητο. Τη βλακεία!!!!!!!!!

Σταύρος Κόλκας
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=7

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #1096 on: January 22, 2009, 03:41:43 am »

Εχουμε παει και στην Τουμπα σου με 30,000 κοσμο (με παο συγκεκριμενα) και εκτος (για ΑΡΗ φυσικα), δεν ειναι ολοι "φλωροι" οπως νομιζεις (οχι οτι ειναι μαγκια τα παραπανω)

Η σχολη αυτη (και οχι μονο) μπορει να σε κανει καλυτερο ανθρωπο και αυτο ειναι το νοημα της παιδειας αλλωστε, μαλλον εσυ δε το βλεπεις (φαινεται λιγο δυσκολα ειναι αληθεια). Το να τρελαινεσαι ετσι ασχημα και χωρις λογο ναι μπορει να σε κανει χειροτερο ανθρωπο, οχι ομως το οτι ασχολεισαι, ολοι ασχολουμαστε !!!

Μαγκια σου που εισαι φυσικα, αλλα αν θες να πας να την "πεσεις" στον Λαμπριακο πανε μονος σου να δουμε αν σε παιρνει...
Τι ηθελες να πει δηλαδη οτι θα χασουμε...???

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
koukos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #1097 on: January 22, 2009, 05:06:35 am »

Mια χαρά τα λέει ο Κόλκας.. Την τελευταία 20ετία ο παοκ έχει γίνει απλα... μόδα.
Πολλοί, απλά κ μόνο δηλώνοντας παόκια νομίζουν ότι κερδίζουν αυτόματα την ιδιότητα του σκληρού, του χουλιγκάνου κ του επαναστάτη.
Μπορει αυτο το "μπαογκ ρε μουνια" στους περισσότερους από μας να φαντάζει απλά αστείο στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού χαβαλέ, σε άλλους όμως (δυστυχώς πολλούς) αυτό φαντάζει γοητευτικό.
Αγοράζοντας ενα αγοράκι ένα κασκόλ του παοκ, αγοράζει τρομοκρατία σε τιμή ευκαιρίας, γίνεται αντράκι κ πουλάει κ μουρη στους συνομηλικούς του...  "Παοκ παντου, θάνατος κ ντου" Αυτο ακριβώς πουλάει ο παοκ, τουλάχιστον στους νεαρότερους.. Να μπαίνουν τσαμπα στην τουμπα, να πίνουν τα τουμπα-λιμπρε τους, να μιλάνε με "αμπαλεα ξερω γω κ νταξει", να ρίχνουν κανεναν αναπτήρα στον αγωνιστικό χώρο κ την άλλη μέρα να το πλασάρουν ως μαγκια στους συμμαθητες τους.
Πόσοι δηλαδή από τους 30.000 "τρελαμένους" έχουν νιώσει στο πετσί τους την προσφυγιά (ή έστω οι πατεράδες τους) που είναι το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να καταστήσει αυτο το σωματείο σαν ..ιδεα;
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1098 on: January 22, 2009, 05:21:58 am »

πολυ σωστα τα λες και συ κ ο κολκας. Δηλαδη βλεπεις αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=euJpg2H5k6k

τι μπορεις να πεις? οχι για αυτον, για το φουρκαριαρη τον πατερα του και τη φουκαριαρα τη μανα του...

Τι πιθανοτητα υπαρχει να μην πεταξει αυτος μπουκαλι, κροτιδα κτλ σε ματς του παοκ οταν μεγαλωσει???
(Δεν ειναι μονο στους παοκτσηδες αυτο αλλα γενικα σε σχεση με αλλες ομαδες ειναι πιο εντονο το φαινομενο)

ευχομαι στο μικρο να τελειωσει καποτε το δημοτικο  Cheesy

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1099 on: January 22, 2009, 11:25:53 am »

Λοιπόν για να να βάλω σε μια σειρά τα πράγματα.Όπως για τους Αρειανούς εμείς είμαστε Τούρκοι,έτσι κι αυτοί για εμάς Εβραίοι.Τώρα για τους μαύρους δεν είπα κάτι κακό ήταν κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο τεράστιος Τσάμπερλειν,ότι οι λευκοί δεν είναι τοόσο αλτικοί στον μπάσκετ.Τέλος εξαιρετικό το άρθρο του Σταύρου που είναι προσωπικός φίλος του αδερφού μου και τν θεωρώ τον απόλυτο Παοκτσή δμοσιογράφο.Να τονίσω πως όσο καιρό πηγαίνω γήπεδο,ποτέ δεν έχω πάει πιωμένος,ποτέ δεν έχω πετάξει πυρσό ή μπουκάλι εντός γηπέδου ποτέ δεν πλακώθηκα με άλλους οπαδούς χωρίς να με προκαλέσουν αυτοί πρώτα και τα κατακρίνω όλα αυτά γιατί δε συμβαδίζουν με το ευγενές μεγαλείο αυτών των 4 γραμμάτων ΠΑΟΚ και κάτι άλλο ποιος πως θα πάω να την΄''πέσω'' στο Λαμπριάκο,η δουλειά μου είναι να πηγαίνω στο γήπεδο να τραγουδώ,να βρίζω και να στηρίζω τη δική μου ομάδα.estergio αν με θεωρείς ηλίθιο,απλά πάψε να ασχολείσαι μαζί μου και γενικά μ'αυτό το topic που όπως τονίζει και ο τίτλος ασχολείται με οπαδικά θέματα του ΠΑΟΚ.
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1100 on: January 22, 2009, 13:22:45 pm »

Δε σε ξερω ρε για να σε θεωρω ηλιθιο και δε νομιζω πως εισαι με αυτο το λιγο που εχω δει. Ο μονος λογος που γραφω συνηθως σ αυτο το τοπικ ειναι για καζουρα ή αθλητικη συζητηση γενικα, οπως γινεται και στο δικο μας τοπικ απο αλλους της δικης σας μεριας. Το ιδιο συμβαινει και στου οσφπ-παο, συζητανε, χαζολογανε, κολλαει ο ενας στον αλλον παντα ομως με καλη διαθεση... Δεν υπαρχει λογος για αντιπαλοτητες και μισος. Μονο με τον ηρακλακο της αθηνας  δεν ασχολειται κανεις.... Cheesy

Δεν εχω προβλημα με τους παοκτσηδες γενικα, αδερφο παοκτση (που πινει λιγακι κ παει γηπεδο Tongue) εχω δηλαδη τι να κανω να τους βγαλω ετσι απλα απο τη ζωη μου??? ΔΕ ΜΠΟΡΩ !!!

Απλως ο τροπος και το υφος σου με πειραξε και νομιζω οχι μονο εμενα

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1101 on: January 22, 2009, 13:57:29 pm »

Ωραία τότε λύθηκε το θέμα,γουστάρω πολύ να με κάνουν καζούρα γιατί κάνω κι εγώ,εξάλου κι εγώ έχω πολλούς φίλους Αρειανούς και μάλιστα συνδεσμίτες και κάνουμε χαβαλέ,εχθροί είμαστε μόνο μέσα στο γήπεδο ως εκεί,πττ άλλο.Τώρα όσον αφορά το ύφος μου ξέρω πως είναι μερικές φορές προκλητικό,αλλά τι να κάνω για τον ΠΑΟΚ παθιάζομαι εύκολα,θα προσπαθήσω όμως να είμαι προσεχτικός στα λόγια μου.Να σαι καλά.
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1102 on: January 22, 2009, 15:37:27 pm »

Quote from: koukos on January 22, 2009, 05:06:35 am
Mια χαρά τα λέει ο Κόλκας.. Την τελευταία 20ετία ο παοκ έχει γίνει απλα... μόδα.
Πολλοί, απλά κ μόνο δηλώνοντας παόκια νομίζουν ότι κερδίζουν αυτόματα την ιδιότητα του σκληρού, του χουλιγκάνου κ του επαναστάτη.
Μπορει αυτο το "μπαογκ ρε μουνια" στους περισσότερους από μας να φαντάζει απλά αστείο στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού χαβαλέ, σε άλλους όμως (δυστυχώς πολλούς) αυτό φαντάζει γοητευτικό.
Αγοράζοντας ενα αγοράκι ένα κασκόλ του παοκ, αγοράζει τρομοκρατία σε τιμή ευκαιρίας, γίνεται αντράκι κ πουλάει κ μουρη στους συνομηλικούς του...  "Παοκ παντου, θάνατος κ ντου" Αυτο ακριβώς πουλάει ο παοκ, τουλάχιστον στους νεαρότερους.. Να μπαίνουν τσαμπα στην τουμπα, να πίνουν τα τουμπα-λιμπρε τους, να μιλάνε με "αμπαλεα ξερω γω κ νταξει", να ρίχνουν κανεναν αναπτήρα στον αγωνιστικό χώρο κ την άλλη μέρα να το πλασάρουν ως μαγκια στους συμμαθητες τους.
Πόσοι δηλαδή από τους 30.000 "τρελαμένους" έχουν νιώσει στο πετσί τους την προσφυγιά (ή έστω οι πατεράδες τους) που είναι το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να καταστήσει αυτο το σωματείο σαν ..ιδεα;
ξέχασες να μας πεις σε τι τιμή αγοράστηκε η σιδερογροθιά,που κατέληξε στο κεφάλι του Κατσιαμπή και για την οπαδική μαγκιά της σειρήνας.

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1103 on: January 22, 2009, 16:08:30 pm »

Μηνυμα-καλεσμα σ'ολα τα υγιη αετοπουλα που θα το διαβασουν:
Τα περιθορια στενευουν,λιγες μερες εμειναν για την ΑΜΚ οπως μας εστειλε σε μνμ η ΠΑΕ σε ολους τους κατοχους διαρκειας,ξερω πως οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα ολοι μπορουμε να βρουμε 30Ε και να κανουμε μια επισκεψη στη Marfin.Οπως τονιζει και το καμαρι μας στην ΚΑΕ Ιωάννα Παπαδημητρίου:"ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, γιατί οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, όμως ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του...",ας απαλαγουμε επιτελους απο Γουμενους και Παγωνηδες,αρκετα μας πληγωσαν,δεν τους εχουμε αναγκη.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!
Σκυλε γερα,μαζι θα ξαναφτασουμε τον ΠΑΟΚ  μας ψηλα.Θοδωρη μας εδωσες οραμα,γι'αυτο ειμαστε στο πλευρο σου,παρε σκουπα και καθαρισε τον ΠΑΟΚ μας απο οσους του κανουν κακο,οπαδους,διοικουντες,συνδεσμιτες,παικτες και υπαλληλους.
koukos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #1104 on: January 22, 2009, 16:19:29 pm »

Ναι σίγουρα σιδερογροθιά ηταν.. αν κ εξετάζεται η περίπτωση του πολιορκιτικου κριου...
Κ επειδή εσύ μιλάς για 4 χρονια πίσω:
Μόνο φέτος:
Επεισόδια στο ματς προετοιμασίας με τον Πανσερραικό (εκεί που έφταιγε η ΔΕΗ).
Επεισόδια έξω απ το γήπεδο της Φυλής για να μπουνε στο τζάμπα.
Επεισόδια στην Κομοτηνη (όπου οπαδοί του παοκ μπηκαν στο γήπεδο με παρέμβαση υπουργού).
Επεισόδια πριν κ μετά το ματς με τον Ηρακλη (γιατί μονο εκεί ξερουν να πουλάνε τσαμπουκα).
Στα πρόσφατα επεισόδια στο πανεπιστήμιο όλοι είδαμε 14χρονα με κασκόλ του παοκ.
Τα πιο τελευταία επεισόδια με τις τζαμαρίες στην παπαναστασίου.
Κ έτσι φτάσαμε στα επεισόδια έξω από τη θύρα 4.
Και αυτά μεχρι τα μέσα της χρονιας.

Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάφροι.. Στον παοκ είναι περισσότεροι.. αναλογικά κ ποσοτικά. Πιο εύκολο είναι για ενα αλάνι να πει ότι είναι παοκ απ το να πει οτι δεν ασχολείται, για όλους τους λόγους που έγραψα πιο πάνω, για όλους τους λόγους που ούτε ο ο Κόλκας, ούτε ο Ζαγοράκης μπορούν να χωνέψουν.
ippocrates9
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Make Love, Not War...

View Profile
« Reply #1105 on: January 22, 2009, 16:28:08 pm »

Μπα ρε φίλε, αυτοί που λες είναι 500 άτομα το πολύ... Λογικό είναι από τους 30.000 οι 500 να είναι ανεγκέφαλοι και να δημιουργούν πρόβληματα. Και θα πρέπει να απομακρυνθούν χωρίς δεύτερη σκέψη, ο ΠΑΟΚ είναι αθλητικό σωματείο όχι άσυλο της αλητείας!
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1106 on: January 22, 2009, 17:04:09 pm »

υπάρχουν φωτογραφίες για τη σιδερογροθιά,αλλά και να μην ήταν,επιτεθήκατε με ωμή βία κατά τη διάρκεια του ματς σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας επειδή απλά παίζανε ποδόσφαιρο και βάζανε γκολ.
Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις κάτι για να το δικαιολογήσεις.Οικογενειακή γαλούχηση γαρ.Ενώ εμείς "παοκ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει" και "αμπαλαέα"(σύνθημα το οποίο ίσως και να το έχεις ζηλέψει).

εγώ μιλάω για 4 χρόνια πίσω(προϊστορικά χρόνια δλδ),ενώ εσύ μιλάς και για 20(τυχαίο άραγε το 20;).

για το αν τα συγκεκριμένα επεισόδια που αναφέρεις είναι κάφρικη συμπεριφορά:
-στη Φυλή(ήμουνα),τα επεισόδια που αναφέρεις ήταν 5 λεπτά όλα κι όλα,και ενώ υπήρχαν απούλητα εισιτήρια για την κεντρική κερκίδα,δεν υπήρχαν στα εκδοτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
-στην Κομοτηνή,ο υπουργός ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς(γηγενής γαρ).Η "παρέμβαση υπουργού",έτσι όπως την αναφέρεις,ήταν σκανδαλώδες χάιδεμα των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπονοείς μόνιμη,μακρινή και σκοτεινή διασύνδεση του ΠΑΟΚ με υπόγειο κέντρο διαπλοκής,δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις.
και,βλέπεις,δεν αναφέρομαι στα δικά σας επεισόδια μέσα στο γήπεδο και στην πόλη στο δικό σας ματς,γιατί αν σταθούμε και σε τέτοιας έκτασης περιστατικά θα νυχτώσουμε.
-στο καυταντόγλειο:"γιατί μόνο εκεί ξέρουν να πουλάνε τσαμπουκά":το αντιστρέφω για τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή ως προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
και το επιχείρημα "μόνο εκεί ξέρουν να πουλάνε τσαμπουκά" το'χουμε ακούσει πολλές φορές πλέον(ενδεικτικά:Τρίπολη πέρσι)και πιστεύω ότι έχει χάσει την πειθώ του.
-για τις τζαμαρίες της παπαναστασίου:
ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ

σωστά σ'απαντάει ο ippocrates στην προσπάθεια σου να στιγματίσεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια.
« Last Edit: January 22, 2009, 17:17:27 pm by abdel razek mahmut favala » Logged

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1107 on: January 22, 2009, 17:34:20 pm »

Μπραβο σου φιλε abdel razek mahmut favala εισαι απολυτα ενμερωμενος και εβαλες πολλα πραγματα στη θεση τους,γιατι τα τελευταια χρονια η ιδια καραμελα οι αλητες οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και ολοι οι αλλοι παναγιες.Η βια εναι ανοιχτη πληγη,υπαρχουν πολλοι ψευτοπαλληκαραδες στον ΠΑΟΚ,που για μενα δε θεωρουνται οπαδοι γιατι κανουν κακο στην ομαδα,αλλα ειναι μειοψηφια ελαχιστη που υπαρχει σε καθε ομαδα.Μη ξεχνας thrilikos πως οτι και να καναμε δε φτασαμε να σκοτωσουμε οπαδο εμεις(βλεπε Φιλοπουλο) ανοιξε τα ματια σου και μν ακους μονο οτι σου λεει ο θειος.
Vicariously,I
Θαμώνας

"Information is pure",Mr. Obvious on information

View Profile
« Reply #1108 on: January 22, 2009, 18:03:31 pm »

Quote from: PAOKG4 on January 22, 2009, 11:25:53 am
ποτέ δεν έχω πετάξει πυρσό ή μπουκάλι εντός γηπέδου ποτέ δεν πλακώθηκα με άλλους οπαδούς χωρίς να με προκαλέσουν αυτοί πρώτα και τα κατακρίνω όλα αυτά γιατί δε συμβαδίζουν με το ευγενές μεγαλείο αυτών των 4 γραμμάτων ΠΑΟΚ
Tongue Tongue Tongue Tongue
χαχα παιχταρας....
θες να παιξουμε κανα προ σπίτι μου καμια μέρα αδερφέ παοκτσή??
να καβλώσουμε....

asdzxc
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #1109 on: January 22, 2009, 18:05:24 pm »

τι καμμένα άτομα Grin Grin Grin

ps: πάμε για προ nickyboy? Tongue

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Pages: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 245 Go Up Print
Jump to: