• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:13:22 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:13:22 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 138
Total: 185
nikpapoutsi
rafail zisiadis
ThanosV
stavr0s16
Aria10
chriskazakos
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Mr Watson
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
thomasdt
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
chryssana
Juror8
AristeidisM
Crainer
anna.f
mpampis
Eleniiii
tinidou
Yamal
thathas12
vagelismo
papatmaria
gtapalis
gourgaris
θσερναμε
kokkinosgior
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 375212 times)
amanas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #180 on: January 21, 2007, 04:08:55 am »

Quote from: marauber on January 21, 2007, 03:44:08 am
Προφανώς κάποιος τεχνικός δεν ξέρει τι του γίνεται και μπέρδεψε τις λεζάντες.

τι λες ρε μαραουμπερ να πουμε , πας να τους δικαιολογησεις κατσε να μαθευτει αυριο και θα σου πω εγω τι μηνυσεις θα φαει το αλτερ απο παοκτσηδες , εδω θα μαστε  να το θυμηθεις !!!!
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #181 on: January 21, 2007, 04:36:33 am »

Μια στιγμή ρε παιδιά να καταλάβω, επειδή είδα και λίγο βιαστικά την εικόνα.
Δεν έκανα πλάκα για πριν, αλήθεια νόμιζα (και νομίζω) ότι έγινε καταλάθος.
Δε θέλω να δικαιολογήσω κανένα αλλά μου φαίνεται εντελώς κουφό να βάλει κάποιος επίτηδες για λεζάντα "ντέρμπι στην Τουρκία". Τώρα συνειδητοποίησα ότι αναφερόταν στον αγώνα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, αλλά και πάλι, τι σχέση έχει η Τουρκία με τη Μακεδονία;

Δεν είμαι και Σαλονικιός βέβαια, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει εδώ. Αλλά γιατί να πάει αμέσως στο δόλο το μυαλό μας;
« Last Edit: January 21, 2007, 04:38:43 am by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
MonteCristo

Ριφιούζ Τουλούζ

View Profile
« Reply #182 on: January 21, 2007, 13:06:16 pm »

Φίλτατε marauber δυστυχώς αυτά με τους Τούρκους και τους Βούλγαρους υπάρχουν και μάλιστα με συνθήματα (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ αν θυμάμαι καλά που ο διαιτητής δεν έκανε ούτε παρατήρηση...)
Και εμένα μου φαίνεται κουφό να βάλει κάποιος τέτοια λεζάντα αλλά...
Το θέμα βέβαια φεύγει από το οπαδικό έτσι όμως...
Σίγουρα στον αγώνα ο παναθηναικός έκανε ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο και με την εικόνα του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα το δεχόταν το γκολ...
Απο κει και πέρα όμως ο παναθηναικός φέτος απογοητεύει δεν συμφωνείς???

ΝΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!!
amanas

View Profile
« Reply #183 on: January 21, 2007, 13:29:18 pm »

μαραουμπερ  το τελευταιο κ στα αρχικα του π.α.ο.κ. σημαινει κωνσταντινουπολης γι αυτο και οι αθηναιοι εγραψαν τη λεξη τουρκια επιτηδες γιατι να πουμε δεν εκαναν λαθος και να εβαζαν ας πουμε στη θεση της τουρκιας την αλβανια η την ιταλια?

και να σου πω και τη γνωμη μου εχω θα γουσταρα η Θεσσαλονικη με τη Μακεδονια να γινει ο,τι εγινε και η Βαρκελωνη με την Καταλονια δηλαδη ανεξαρτητη μητροπολη αν δεν κανω λαθος μεσα στην Ισπανια και τα λοιπα , γιατι ολοι οι πολιτικαντιδες και σια γραμμενη την εχουν την Μακεδονια σε εθνικα και οχι μονο θεματα , βλεπε Σκοπια και λοιπα!!!!
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #184 on: January 21, 2007, 15:54:19 pm »

Quote from: amanas on January 21, 2007, 13:29:18 pm
και να σου πω και τη γνωμη μου εχω θα γουσταρα η Θεσσαλονικη με τη Μακεδονια να γινει ο,τι εγινε και η Βαρκελωνη με την Καταλονια δηλαδη ανεξαρτητη μητροπολη αν δεν κανω λαθος μεσα στην Ισπανια και τα λοιπα , γιατι ολοι οι πολιτικαντιδες και σια γραμμενη την εχουν την Μακεδονια σε εθνικα και οχι μονο θεματα , βλεπε Σκοπια και λοιπα!!!!
Grin Grin
Και η Ροδος θα γινει πριγκιπατο !! Εχουμε και το παλατι ετοιμο ! Εχουμε και λεφτα ! Γιατι να τα δινουμε στο κρατος κ αυτο να τα μοιραζει??

Σοβαρα τωρα δεν εχετε βαρεθει να πιπιλατε αυτη την καμαρελα τοσα χρονια !! ??

Τι θα πει σας εχουνε γραμμενους??? Εδω βγαζετε 10 χρονια τον Ψωμιαδη και τον Παπαγεωργοπουλο και θελετε να σας δωσουν και σημασια?

Σοβαρα τωρα εγω πιστευω οτι οι ιδιοι οι Θεσσαλονικεις δεν νοιαζονται για τον τοπο τους ... δεν τους φταιει κανενα αθηνοκεντρικο κρατος ! Ολα τ αλλα τα βλεπω ακρως κομπλεξικα!
« Last Edit: January 21, 2007, 15:56:57 pm by JAs0n-X » Logged

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #185 on: January 21, 2007, 16:01:56 pm »

πρώτα η Καταλονία δεν είναι ανεξάρτητη ....έχει κάποιες αυτονομίες...απλά.. αλλά εκεί μιλάμε για διαφορετικές φυλές..διαφορετική κουλτούρα...διαφορετική γλώσσα...τέσπα είναι ένα μεγάλο θέμα..ας γίνει αυτόνομη η βόρεια ελλάδα ...έχει να γελάσει το χειλάκι μας...θα γίνει ακόμη χειρότερα... Grin Grin Grin

www.twitter.com/apostolos1986
Mendoza
Guest
« Reply #186 on: January 21, 2007, 17:22:13 pm »

Quote from: JAs0n-X on January 21, 2007, 15:54:19 pm
Quote from: amanas on January 21, 2007, 13:29:18 pm
Grin Grin
Και η Ροδος θα γινει πριγκιπατο !! Εχουμε και το παλατι ετοιμο ! Εχουμε και λεφτα ! Γιατι να τα δινουμε στο κρατος κ αυτο να τα μοιραζει??

Σοβαρα τωρα δεν εχετε βαρεθει να πιπιλατε αυτη την καμαρελα τοσα χρονια !! ??

Τι θα πει σας εχουνε γραμμενους??? Εδω βγαζετε 10 χρονια τον Ψωμιαδη και τον Παπαγεωργοπουλο και θελετε να σας δωσουν και σημασια?

Σοβαρα τωρα εγω πιστευω οτι οι ιδιοι οι Θεσσαλονικεις δεν νοιαζονται για τον τοπο τους ... δεν τους φταιει κανενα αθηνοκεντρικο κρατος ! Ολα τ αλλα τα βλεπω ακρως κομπλεξικα!
Kαι ποιον  να βγάλουμε δηλαδή?Τον Βούγια ή την Πατουλίδου?Είναι καλύτεροι?Οι εκπρόσωποι του Πασοκ στις εκλογές τα τελευταία χρόνια,εχουν ως μόνη επιχειρηματολογία τη λασπολογία κ τον βρώμικο αγώνα.Ως επακόλουθο αυτό τους γυρνάει μπούμεραγκ,γι αυτό κ εμείς θα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε αυτούς μέχρι να κατέβει κάποιος σοβαρός υποψήφιος.Δηλαδή πιστεύεις ότι με το να ψηφίσουμε άλλους θα αλλάξει κάτι?

Quote from: JAs0n-X on January 21, 2007, 15:54:19 pm
Σοβαρα τωρα εγω πιστευω οτι οι ιδιοι οι Θεσσαλονικεις δεν νοιαζονται για τον τοπο τους ... δεν τους φταιει κανενα αθηνοκεντρικο κρατος !
Μάλιστα...Δηλαδή δεν κινούνται όλα τα κεφάλαια κ οι επιχειρηματικές δραστηριοτητες στην Αθήνα?Τα μέσα ενημέρωσης δεν εδρεύουν όλα εκεί?Ε πώς να μην έχουμε αθηνοκεντρικό κράτος,αφού εδώ δεν υπαρχει έντονη επιχειρηματική-ανταγωνιστική δραστηριότητα για να μπορέσει η πόλη να δώσει το στίγμα της!!Αυτό πληρωνει η Θεσσαλονίκη!Κ τι να κάνει δηλαδή ο μέσος θεσσαλονικιός που δεν νοιάζεται για τον τόπο του για να το αλλάξει?

Τεσπα το θέμα μας είναι αθλητικό,κ εχει δικιο ο amanas,δηλαδή πρέπει να εθελοτυφλεί κανείς για να μην αντιλαμβάνεται τον αθλητικό ρατσισμό σε βάρος της Θεσσαλονίκης.Είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην ευρώπη που τα 2/3 των ομάδων είναι από την ίδια πόλη,οπότε επιβαρυνονται οι δικιές μας στον οικονομικό τομέα(πήγαινε-ελα), οι αναφορές από τα τηλεπτικά μέσα κ τον τύπο για τις ομάδες μας είναι ελάχιστες(εκτός φυσικά αν παίζουν με το γνωστό τρίο)...αυτά συντελούν στο οχι μόνο να "χάνονται" οπαδοί των ομάδων της Θεσσαλονικης,αλλά κ να αποθαρρύνει μελλοντικούς επενδυτές σε ομάδες μας.Π.Χ. Αρης στο μπάσκετ,μη μου πείτε οτι αν δεν ηταν αθηναική ομάδα δεν θα ειχε επενδυτή?Λύση στο πρόβλημα μπορεί να δώσει η διοργανώτρια αρχή,να κάνει ίσο καταμερισμό των ομάδων ανάλογα με την εδρα τους κ να κάνει το πρωταθλημα πιο ανταγωνιστικό.Λύσεις υπάχουν,αλλά δεν νομίζω ότι ευνοούν την Αθήνα...
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #187 on: January 21, 2007, 18:06:12 pm »

Κοιτα για τις εκλογες δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη! Ουτε κανα συμφερον εχω ουτε τπτ...
Αμα σ αρεσουν αυτοι οι τηλεοπτικοι καραγκιοζιδες κανενα προβλημα. Λες ομως οτι μεχρι να κατεβει ενας σοβαρος υποψηφιος μπλα μπλα ...
Εγω πιστευω οτι και τον σκυλο μου να κατεβασω πιο σοβαρος ειναι απ αυτους αλλα τσπ !

Εχεις ανατωτηθει γιατι δεν γινονται επιχειρηματικες δραστηριοτητες στην Θεσσαλονικη? 1.000.000 πλυθησμο εχει....ενας επιχειρηματιας Θεσσαλονικιος δεν εχει βγει εδω περα να στηριξει τον τοπο του! Γιατι τον πιεζουν οι Αθηναιοι? ή μηπως γιατι δεν τον στηριζει ο ιδιος ο τοπος του οποτε μαζευει τα μπογαλακια του και κατεβαινει προς τα κατω?
Κ τι να κανει ο μεσος Αθηναιος για να σε στηριξει αμα το θετεις ετσι? Γιατι τετοιος ρατσισμος στον Αθηναιο? Τι σου φταει?
Αρα? Που καταληγω εγω? Οτι η εκπροσωπηση σας δεν ειναι η πρεπουσα!

Οσο για το πρωταθλημα μιας και αυτο ειναι το θεμα μας. Συμφωνω εν μερει μαζι σου...δεν λεω ειναι πολλες οι αθηναικες ομαδες και φυσικα θα μ αρεσε να βλεπω κ γω ομαδες απο τον τοπο μου στην Α εθνικη!
Ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος ως προς το τι ειδους αναβαθμιση θα ηταν αυτη. Δλδ το ελληνικο πρωταθλημα ειναι που ειναι σκατα αμα βαζαμε και ομαδες ... "με το ζορι" τι θα γινοταν? Επισης αυτο το μοντελο που παρουσιαζεις δεν ξερω αν εφαρμοζεται και πουθενα αλλου... ισως εσυ να ξερεις κατι παραπανω ...αν ναι πες μου!

Παντως μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα...η Αθηνα εχει και κατι λιγοτερο απο το 1/2 του πλυθησμου ! Πως να μην βγαλει τοσες ομαδες...και η Θεσσαλονικη πλεον δεν νομιζω οτι παει ασχημα...εχει 4 ομαδες που την εκπροσωπουν επαξια...τωρα γιατι δεν περνουν πρωταθληματα και και ...εδω συμφωνω μαλλον μαζι σου...το κατεστημενο (που δεν ειναι κατεστημενο της Αθηνας ειναι απλα κατεστημενο του Ολυμπιακου) δεν το επιτρεπει !

Τελος για τα μεσα...τι εννοεις οι αναφορες ειναι ελαχιστες? Σε εφημεριδες? Σε καναλια? Εγω δεν το βλεπω αυτο...αναλογα με το κοινο και την θεση που εχει καθε ομαδα παιρνει και τον χρονο της!
Εγω που διαβαζω κατα καιρους Sportday ή Sportime μια χαρα αναφορες εχει...εκτος κ αν αναφερεσε σε εφημεριδες τυπου Πρωταθλητη, Αθλητικη ηχω, ντερμπυ κλπ ! Ε τοτε ναι τι περιμενεις??

Αρα εγω καταληγω στο εξης:
Οι Αθηναιοι δεν ειναι προκατειλλημενοι εναντια στους Θεσσαλονικεις ! Οι Θεσσαλονικεις πιστευω το βλεπουν ετσι... και αυτο μονο κομπλεξ ειναι !
Εγω προσωπικα για τα προβληματα του τοπου μου δεν κατηγορω τον γειτονα ! Κατηγορω τους συντοπιτες μου !
« Last Edit: January 21, 2007, 18:09:01 pm by JAs0n-X » Logged

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
amanas

View Profile
« Reply #188 on: January 21, 2007, 22:27:23 pm »

Quote from: apostolos1986 on January 21, 2007, 16:01:56 pm
πρώτα η Καταλονία δεν είναι ανεξάρτητη ....έχει κάποιες αυτονομίες...απλά.. αλλά εκεί μιλάμε για διαφορετικές φυλές..διαφορετική κουλτούρα...διαφορετική γλώσσα...τέσπα είναι ένα μεγάλο θέμα..ας γίνει αυτόνομη η βόρεια ελλάδα ...έχει να γελάσει το χειλάκι μας...θα γίνει ακόμη χειρότερα... Grin Grin Grin

σωπα ρε συ αποστολε ειδα με τους ολυμπιακους αγωνες που πηρε η Βαρκελωνη πολυ πισω πηγε οικονομικα και αναπτυξιακα  η Καταλονια!!!!και αμα κοπουν τα λεφτα που δινουν οι βορειοελλαδιτες και οι υπολοιποι ελληνες πολιτες εκτος αθηνων (που ειναι ξεχασμενοι απο το αθηνοκεντρικο κρατος) στο κρατος θα σου πω εγω ποσο θα σφιξουν οι κωλοι των αθηναιων
τα παραπανω λεγομενα σου μου προκαλουν ατελειωτο γελωτα  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

α και κατι αλλο αποστολε απο που εισαι?

Quote from: JAs0n-X on January 21, 2007, 18:06:12 pm
Κοιτα για τις εκλογες δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη! Ουτε κανα συμφερον εχω ουτε τπτ...
Αμα σ αρεσουν αυτοι οι τηλεοπτικοι καραγκιοζιδες κανενα προβλημα. Λες ομως οτι μεχρι να κατεβει ενας σοβαρος υποψηφιος μπλα μπλα ...
Εγω πιστευω οτι και τον σκυλο μου να κατεβασω πιο σοβαρος ειναι απ αυτους αλλα τσπ !

Εχεις ανατωτηθει γιατι δεν γινονται επιχειρηματικες δραστηριοτητες στην Θεσσαλονικη? 1.000.000 πλυθησμο εχει....ενας επιχειρηματιας Θεσσαλονικιος δεν εχει βγει εδω περα να στηριξει τον τοπο του! Γιατι τον πιεζουν οι Αθηναιοι? ή μηπως γιατι δεν τον στηριζει ο ιδιος ο τοπος του οποτε μαζευει τα μπογαλακια του και κατεβαινει προς τα κατω?
Κ τι να κανει ο μεσος Αθηναιος για να σε στηριξει αμα το θετεις ετσι? Γιατι τετοιος ρατσισμος στον Αθηναιο? Τι σου φταει?
Αρα? Που καταληγω εγω? Οτι η εκπ&
#961;οσωπηση σας δεν ειναι η πρεπουσα!

Οσο για το πρωταθλημα μιας και αυτο ειναι το θεμα μας. Συμφωνω εν μερει μαζι σου...δεν λεω ειναι πολλες οι αθηναικες ομαδες και φυσικα θα μ αρεσε να βλεπω κ γω ομαδες απο τον τοπο μου στην Α εθνικη!
Ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος ως προς το τι ειδους αναβαθμιση θα ηταν αυτη. Δλδ το ελληνικο πρωταθλημα ειναι που ειναι σκατα αμα βαζαμε και ομαδες ... "με το ζορι" τι θα γινοταν? Επισης αυτο το μοντελο που παρουσιαζεις δεν ξερω αν εφαρμοζεται και πουθενα αλλου... ισως εσυ να ξερεις κατι παραπανω ...αν ναι πες μου!

Παντως μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα...η Αθηνα εχει και κατι λιγοτερο απο το 1/2 του πλυθησμου ! Πως να μην βγαλει τοσες ομαδες...και η Θεσσαλονικη πλεον δεν νομιζω οτι παει ασχημα...εχει 4 ομαδες που την εκπροσωπουν επαξια...τωρα γιατι δεν περνουν πρωταθληματα και και ...εδω συμφωνω μαλλον μαζι σου...το κατεστημενο (που δεν ειναι κατεστημενο της Αθηνας ειναι απλα κατεστημενο του Ολυμπιακου) δεν το επιτρεπει !

Τελος για τα μεσα...τι εννοεις οι αναφορες ειναι ελαχιστες? Σε εφημεριδες? Σε καναλια? Εγω δεν το βλεπω αυτο...αναλογα με το κοινο και την θεση που εχει καθε ομαδα παιρνει και τον χρονο της!
Εγω που διαβαζω κατα καιρους Sportday ή Sportime μια χαρα αναφορες εχει...εκτος κ αν αναφερεσε σε εφημεριδες τυπου Πρωταθλητη, Αθλητικη ηχω, ντερμπυ κλπ ! Ε τοτε ναι τι περιμενεις??

Αρα εγω καταληγω στο εξης:
Οι Αθηναιοι δεν ειναι προκατειλλημενοι εναντια στους Θεσσαλονικεις ! Οι Θεσσαλονικεις πιστευω το βλεπουν ετσι... και αυτο μονο κομπλεξ ειναι !
Εγω προσωπικα για τα προβληματα του τοπου μου δεν κατηγορω τον γειτονα ! Κατηγορω τους συντοπιτες μου !
το υπολοιπο 1/2 της ελλαδας που ειναι εκτος αθηνω
57; δηλαδη γιατι ειναι ρε συ ιασωνα ξεχασμενος απο το κρατος?ε?

οσο για τα μεσα ολα τα γεγονοτα που αναφερονται σε περιοχες εκτος Αθηνων αμα δεν ειναι φονοι,ληστειες και εγκληματα ποσως τους ενδιαφερουν!!!γιατι  ποτε ειχε η sportday η  η sportime πρωτοσελιδο για ομαδα της θεσ/νικης και δεν το ειδαμε?????α και αμα ηταν η θεσ/νικη πρωτευουσα της ελλαδας και ολα τα γραφεια πολιτικων , υπουργεια , βουλη  και τα λοιπα βρισκονταν στη θεσ/νικη θα σου ελεγα αμα οι αθηναιοι βλεπανε η οχι τους θεσσαλονικεις με το ιδιο ματι που βλεπουν οι θεσ/νικεις τους αθηναιους τωρα και αμα θα ειχανε κομπλεξ,ενταξει?

α και δυο ερωτησουλες για απαντηση
1.ποσες φορες οι εκαστοτε υπουργοι π.ε.χ.ω.δ.ε. εδιναν υποσχεσεις για  την υποθαλασσια οδο και το μετρο  της θεσ/νικης,μονο λογια ηταν στις πραξεις παπαλα να πουμε!!!
2.ποσο καιρο οι εκαστοτε υπουργοι αθλητισμου καθυστερουν την ανεγερση του γηπεδου του ηρακλη στη μικρα?

υ.γ.και γιατι εμεις  οι κατοικοι εκτος αθηνων να πληρωνουμε την ερτ στους λογαριασμους μας για να δινει   η ερτ σε οσφπ και παο 15 εκ. ευρω για τηλεοπτικα δικαιωματα δυο χρονων και για να δινει η κοσμοοτε 3 εκ. ευρω χορηγια στον παο και μου λες εμενα μετα για κομπλεξ?
« Last Edit: January 21, 2007, 22:38:01 pm by amanas » Logged
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #189 on: January 21, 2007, 23:06:40 pm »

Κοιταξε για τις αθλητικες εφημεριδες και συγκεκριμενα αυτες που αναφερουμε δεν νομιζω να τιθεται θεμα.
Λογικο δεν ειναι οι εφημεριδες να προβαλουν πρωτοσελιδα τις πρωτες ομαδες και αυτες με το μεγαλυτερο κοινο??
Αμα ο ΠΑΟΚ ηταν πρωτος δεν νομιζω οτι θα τον θαβανε στην εφημεριδα...κ αυτος πρωτοσελιδο θα ηταν... οπως κ γινεται οταν καποια τετοια ομαδα κανει κατι καλο στην ευρωπη...οποια κ αν ειναι αυτη η ομαδα.
Και ναι εχω δει πρωτοσελιδα με ομαδες τις θεσσαλονικης σε αθηναικη εφημεριδα οπως εχω δει και με αλλες ομαδες (βλ Ξανθη, Λαρισσα κλπ).

Στο υστερογραφο σου τωρα που με βρισκει καπως συμφωνο !  Και γω γκρινιαξα οταν εμαθα οτι εδωσε η ερτ τοσα λεφτα για τηλεοπτικα δικαιωματα...και γω τα χω πληρωσει... μου φταιει ομως η Αθηνα γιαυτο?? Αν ο ΠΑΟΚ ηταν η πρωτη ομαδα δεν θα τα δινε γιαυτον?? Θα μου φταιγε η Θεσσαλονικη?? Η ΕΡΤ φταιει και τα διαπλεκομενα της...επειδη εδρευει δλδ στην Αθηνα πρεπει αμα βλεπω αμαξι με αθηναικες πινακιδες να το σπαω?
Ή πιστευεις οτι Αθηναιοι που το εμαθαν αυτο δεν ξινησαν? Τι νομιζεις χαρηκαν γιατι τρωνε τα λεφτα της Θεσσαλονικης?

Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ορισμενες φορες πιστευω οτι ουτε περναει απο το μυαλο καποιου Αθηναιου κατι κακο εναντια στη Θεσσαλονικη...και δεν του φταινε οι γυρω του γιαυτο που συμβαινει στον οικο του.
Ο Θεσσαλονικιος ειναι λες και το χει καραμελα ρε γμτ ωρες ωρες !! Για ολα φταιει η Αθηνα !

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
amanas

View Profile
« Reply #190 on: January 21, 2007, 23:40:28 pm »

δεν καταλαβες ακριβως τη σκεψη μου δεν φταιει για ολα η αθηνα , αλλα οι πολιτικοι(την ερτ οι πολιτικοι την ελεγχουν ή κανω λαθος?) που μεριμνουν μονο για τη αθηνα γιατι εκει εδρευει η πλειοψηφια τους !!!!σε αυτο ακριβως το σημειο γυρνανε τα μυαλα των θεσ/νικεων και των υπολοιπων κατοικων εκτος αθηνων!!!απλα τυχαινει να ειναι η αθηνα η πρωτευουσα της ελλαδας ,δεν τα εχω δηλαδη με την αθηνα αλλα με το πολιτικο-οικονομικο συστημα που εδρευει εκει, το οποιο πιστευω ειναι αδικο για ολους εκτος της αθηνας,για αυτο και στο μυαλο μου η αθηνα ειναι συννυφασμενη παντα με το συστημα αυτο
« Last Edit: January 21, 2007, 23:54:19 pm by amanas » Logged
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #191 on: January 21, 2007, 23:54:22 pm »

Θα σου τη σπάσω λίγο amanas, αλλά το πνεύμα είναι οπαδικό και φιλικό...

Ρίμποοοο,Ρίμποοοο  Cheesy
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #192 on: January 21, 2007, 23:57:15 pm »

Με το πολιτικο-οικονομικο συστημα τα χουμε ολοι μας !! Tongue

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #193 on: January 22, 2007, 00:16:40 am »

Έλεος πια! 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη σιχάθηκα να ακούω για το αθηνοκεντρικό κατεστημένο.
Η επιρροή που ασκεί η Θεσσαλονίκη στις πολιτικές αποφάσεις είναι απίστευτη για το μέγεθος της.

Κι εγώ από περιφέρεια είμαι και βλέπω πόσο δυσανάλογα ανεπτυγμένη είναι η Θεσσαλονίκη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις.

-Μια πόλη με περιφερειακό!!! Ποια άλλη ελληνική πόλη έχει τέτοιου μεγέθους περιφερειακό? Και γκρίνια-γκρίνια-γκρίινα για μετρό και υποθαλάσσια.
-Θα γίνει η θεσσαλονίκη μια από τις ελάχιστες πόλεις με πληθυσμό 2 εκατομυρίων και μετρό. Και σίγουρα μια από αυτές που ανήκουν σε πολύ φτωχά σχετικά κράτη.
-Πάνω από 10 κρατικά μουσεία και μιλάτε για επιχορηγήσεις από το υπουργείο πολιτισμού!
-Όσες σχολές περίπου έχει η Αθήνα και να εκμεταλλεύονται τα έσοδα -που δεν ξέρω κι εγώ πόσα είναι- από τους φοιτητές και να μην τους αρέσουν κιόλας.
-Χαρισμένα δεν ξέρω κι εγώ πόσα εκατομύρια χρέη σε ομάδες - όπως και στης Αθήνας- και θέλουν να τους χτίσουν και γήπεδο (κι άλλο γήπεδο για την ακρίβεια).
-Μιλάτε για τα λεφτά της ΕΡΤ όταν είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμίως περιφέρειας με δικό της κανάλι που το πλήρωνε όλη η χώρα για είκοσι και χρόνια όλη η χώρα και το βλέπατε μονο εσείς(Και ο Άρης πήρε τα φραγκάκια του από την ΕΡΤ ή κάνω λάθος;).

Ρίξτε μια ματιά και στις πόλεις που είναι 3 φορές πιο μικρές από εσάς και δείτε πώς είναι, θέτε και υποθαλάσσια. Στις περισσότερες από αυτές ότι γίνεται-γίνεται με έξοδα δήμων και νομαρχιών και νομίζω καταλαβαίνει καθένας τη διαφορά αυτού από τα να τα πληρώνει το κράτος. Και μάλιστα με δημοτικά τέλη που δεν τα πληρώνουν 130000 φοιτητές. 5 χρόνια 30 ευρώ το δίμηνο στον Παπαγεωργ. και τι ακριβώς κέρδισα?
Τι ακριβώς σας έχουν προσφέρει?Σας δουλεύουν υπέροχα μια τετραετία, τρώνε και βολεύονται δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και κανένα 2μηνο πριν τις εκλογές σας τα πρήζουν για την Αθήνα και το πόσοι ριγμένοι είστε κι εσείς τους ξαναβγάζετε. Μπράβο! Για όλα φταίει η Αθήνα!

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #194 on: January 22, 2007, 00:20:00 am »

Quote from: MihalisK on January 22, 2007, 00:16:40 am
Έλεος πια! 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη σιχάθηκα να ακούω για το αθηνοκεντρικό κατεστημένο.
Η επιρροή που ασκεί η Θεσσαλονίκη στις πολιτικές αποφάσεις είναι απίστευτη για το μέγεθος της.

Κι εγώ από περιφέρεια είμαι και βλέπω πόσο δυσανάλογα ανεπτυγμένη είναι η Θεσσαλονίκη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις.

-Μια πόλη με περιφερειακό!!! Ποια άλλη ελληνική πόλη έχει τέτοιου μεγέθους περιφερειακό? Και γκρίνια-γκρίνια-γκρίινα για μετρό και υποθαλάσσια.
-Θα γίνει η θεσσαλονίκη μια από τις ελάχιστες πόλεις με πληθυσμό 2 εκατομυρίων και μετρό. Και σίγουρα μια από αυτές που ανήκουν σε πολύ φτωχά σχετικά κράτη.
-Πάνω από 10 κρατικά μουσεία και μιλάτε για επιχορηγήσεις από το υπουργείο πολιτισμού!
-Όσες σχολές περίπου έχει η Αθήνα και να εκμεταλλεύονται τα έσοδα -που δεν ξέρω κι εγώ πόσα είναι- από τους φοιτητές και να μην τους αρέσουν κιόλας.
-Χαρισμένα δεν ξέρω κι εγώ πόσα εκατομύρια χρέη σε ομάδες - όπως και στης Αθήνας- και θέλουν να τους χτίσουν και γήπεδο (κι άλλο γήπεδο για την ακρίβεια).
-Μιλάτε για τα λεφτά της ΕΡΤ όταν είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμίως περιφέρειας με δικό της κανάλι που το πλήρωνε όλη η χώρα για είκοσι και χρόνια όλη η χώρα και το βλέπατε μονο εσείς(Και ο Άρης πήρε τα φραγκάκια του από την ΕΡΤ ή κάνω λάθος;).

Ρίξτε μια ματιά και στις πόλεις που είναι 3 φορές πιο μικρές από εσάς και δείτε πώς είναι, θέτε και υποθαλάσσια. Στις περισσότερες από αυτές ότι γίνεται-γίνεται με έξοδα δήμων και νομαρχιών και νομίζω καταλαβαίνει καθένας τη διαφορά αυτού από τα να τα πληρώνει το κράτος. Και μάλιστα με δημοτικά τέλη που δεν τα πληρώνουν 130000 φοιτητές. 5 χρόνια 30 ευρώ το δίμηνο στον Παπαγεωργ. και τι ακριβώς κέρδισα?
Τι ακριβώς σας έχουν προσφέρει?Σας δουλεύουν υπέροχα μια τετραετία, τρώνε και βολεύονται δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και κανένα 2μηνο πριν τις εκλογές σας τα πρήζουν για την Αθήνα και το πόσοι ριγμένοι είστε κι εσείς τους ξαναβγάζετε. Μπράβο! Για όλα φταίει η Αθήνα!

couldn't have said it better MihalisK
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 245 Go Up Print
Jump to: