• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:26:03 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:26:03 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 114
Total: 158
Deviate
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Christina_R
Born_Confused
Spyridon01101
mpizos
ELEF
tasos gourd
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???  (Read 33954 times)
DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
« Reply #165 on: September 14, 2011, 20:28:15 pm »

Quote from: aris_silvo on September 14, 2011, 20:20:46 pm
Φιλη dora.

Οταν στην συνελευση υπαρχουν 400 ατομα και αντιδρανε οι 10. Και εξω υπαρχουν 150 ... Τοτε η πλειοψηφια παλι κερδιζει και μαλιστα συντριπτικη!!!. Θα επρεπε να ξερεις οτι το καστατικο οριζεται απο την συνελευση και οτι αποφαση παιρνετε απο το ΓΣ ειναι νομος.

Α... Και δεν θυμομαστε το καταστατικο οταν μας κανει κεφι...

Λοιπον τωρα που γιναμε και φιλοι σε προκαλω χρησιμοποιωντας το ερμο το καταστατικο να μου βρεις πως και με ποια ερμηνεια οριζεται οτι τα μελη μπορουν με αποφαση τους να κρατησουν αλλα μελη απεξω που το ιδιο το καταστατικο οριζει οτι εχουν νομιμο δικαιωμα ψηφου (και μιλαμε για αποφασεις οι οποιες τους επηρεαζουν αμεσα οχι οτιδηποτε)
Δεν ξερω πραγματικα τι ερμηνεια θα βγαλεις αλλα οπως σου υπενθυμισα καλοπροαιρετα πριν ,σε καμια δημοκρατια η πλειοψηφια (ακομα και συντριπτικη) δεν μπορει να αφαιρεσει το δικαιωμα μιας μειοψηφιας ,ειναι παραλογισμος αυτο που γινεται τωρα και αδυνατειτε να κατανοησετε οτι αυτη η λογικη δεν συμφερει κανεναν μα κανεναν .............Δεν θα πω τι πολιτευματα ακριβως μου θυμιζει το "καποιοι να αποφασιζουν για την ψηφο καποιων" και θα αποφυγω να πω αυτα που λεω εδω και ωρα για τα βασικα δικαιωματα δηλαδη τα αυτονοητα.....
Απλη λογικη θελω να χρησιμοποιησω και καθολου μα καθολου συναισθηματικα επιχειρηματα ...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #166 on: September 14, 2011, 20:31:49 pm »

Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 20:25:02 pm
δλδ αν εγω κατεβασω και υπερψηφιστει ενα πλαισιο που λεει οχι ξανα συνελευση και οχι ξανα καταληψη....θα τον σεβαστεις αυτον το νομο??

Δεν θα επρεπε να απαντησω καν αλλα εισαι τοσο προκλητικος. Τα πλαισια δεν ειναι νομος... Αμα δεν ακολουθησεις το πλαισιο δεν θα πας φυλακη. Αυτο που λες ειναι τοσο ανοητο γιατι αυτοακυρωνει την αμεση δημοκρατια της σχολης πραγμα το οποιος ειναι φασιστικο απο τι στιγμη που τετοιο πλαισιο φιμωνει αποψεις και ιδεες και υπερασπιση αλλων ιδεων

Προσωπικα δεν σε ξαναπανταω γραψε οτι θελεις
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #167 on: September 14, 2011, 20:34:46 pm »

Quote from: DoraTheExplorer on September 14, 2011, 20:28:15 pm

Λοιπον τωρα που γιναμε και φιλοι σε προκαλω χρησιμοποιωντας το ερμο το καταστατικο να μου βρεις πως και με ποια ερμηνεια οριζεται οτι τα μελη μπορουν με αποφαση τους να κρατησουν αλλα μελη απεξω που το ιδιο το καταστατικο οριζει οτι εχουν νομιμο δικαιωμα ψηφου (και μιλαμε για αποφασεις οι οποιες τους επηρεαζουν αμεσα οχι οτιδηποτε)
Δεν ξερω πραγματικα τι ερμηνεια θα βγαλεις αλλα οπως σου υπενθυμισα καλοπροαιρετα πριν ,σε καμια δημοκρατια η πλειοψηφια (ακομα και συντριπτικη) δεν μπορει να αφαιρεσει το δικαιωμα μιας μειοψηφιας ,ειναι παραλογισμος αυτο που γινεται τωρα και αδυνατειτε να κατανοησετε οτι αυτη η λογικη δεν συμφερει κανεναν μα κανεναν .............Δεν θα πω τι πολιτευματα ακριβως μου θυμιζει το "καποιοι να αποφασιζουν για την ψηφο καποιων" και θα αποφυγω να πω αυτα που λεω εδω και ωρα για τα βασικα δικαιωματα δηλαδη τα αυτονοητα.....
Απλη λογικη θελω να χρησιμοποιησω και καθολου μα καθολου συναισθηματικα επιχειρηματα ...

Μαλλον καποιοι δεν διαβαζετε πραγματικα τι σας λενε οι αντιλογοι απο σας και βγαζετε οτι συμπερασματα θελετε. Αυτο που εγινε ηταν μια λαθος κινηση την οποια ομως δεν μπορω να την πω φασιστικη γιατι την ηθελε η πλειοψηφια και υπηρχε και σχετικη προειδοποιηση.

Αυτο που ειπα ομως ειναι οτι αντι να κλαιγεστε σε ενα φορουμ ελατε να διασφαλισετε την σωστη λειτουργια της ΓΣ και να παρετε την κατασταση στα χερια σας. Αυτο που γινεται στο φορουμ να υπαρχουν 15 σελιδες κλαμα ειναι τουλαχιστον παθητικο
tedilisius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #168 on: September 14, 2011, 20:35:17 pm »

τα πλαισια δεν φημωνουν.....μαλλον ομως φημωνουν οι πορτιερηδες.....
DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #169 on: September 14, 2011, 20:44:34 pm »

Quote from: aris_silvo on September 14, 2011, 20:34:46 pm

Μαλλον καποιοι δεν διαβαζετε πραγματικα τι σας λενε οι αντιλογοι απο σας και βγαζετε οτι συμπερασματα θελετε. Αυτο που εγινε ηταν μια λαθος κινηση την οποια ομως δεν μπορω να την πω φασιστικη γιατι την ηθελε η πλειοψηφια και υπηρχε και σχετικη προειδοποιηση.

Αυτο που ειπα ομως ειναι οτι αντι να κλαιγεστε σε ενα φορουμ ελατε να διασφαλισετε την σωστη λειτουργια της ΓΣ και να παρετε την κατασταση στα χερια σας. Αυτο που γινεται στο φορουμ να υπαρχουν 15 σελιδες κλαμα ειναι τουλαχιστον παθητικο

Επισης ουτε εγω αποκαλεσα κατι φασιστικο αν και με την ερμηνεια που δινουν πολλοι στην λεξη θα μπορουσα. Δυστυχως φασισμο μπορει να φερει και μια πλειοψηφια ,οχλοκρατια οπως θες πεστο.Στα πλαισια που λειτουργουμε την δεδομενη στιγμη αυτο που εγινε ειναι τερμα αντι-Δημοκρατικο και καταστρατηγησε βασικα δικαιωματα ,πραγμα που εγω το ονομαζω επικινδυνο.Με προβληματισε πολυ οτι δεν υπηρξε μαζικη αντιδραση για το μετρο με τις πορτες ειναι η αληθεια....
Οσο γι αυτους που λες οτι κλαιγονται ,λυπαμαι δεν ανηκω σ αυτους ,εχω συμμετασχει στην πλειοψηφια των συνελευσεων(αμφιβαλλω πολυ αν κερδισα οτιδηποτε,αποψη μου αυτο) .Δεν ανοιξα διαλογο εδω για να κλαψω φιλε μου ,αλλα για να επισημανω κατι που με τρομαξε και να δικαιολογησω γιατι ακριβως το θεωρω επικινδυνο .Ναι ειναι ενα θεμα που αξιζει αρκετες σελιδες ,μπορει και να διαφωνεις αν θες ,αλλα εμενα μου θιξε τις δημοκρατικες αξιες πιο πολυ απο τα τρενακια ασυνειδητων που εξ αρχης επικαλειστε .
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #170 on: September 14, 2011, 20:52:52 pm »

Quote from: DoraTheExplorer on September 14, 2011, 20:44:34 pm

Επισης ουτε εγω αποκαλεσα κατι φασιστικο αν και με την ερμηνεια που δινουν πολλοι στην λεξη θα μπορουσα. Δυστυχως φασισμο μπορει να φερει και μια πλειοψηφια ,οχλοκρατια οπως θες πεστο.Στα πλαισια που λειτουργουμε την δεδομενη στιγμη αυτο που εγινε ειναι τερμα αντι-Δημοκρατικο και καταστρατηγησε βασικα δικαιωματα ,πραγμα που εγω το ονομαζω επικινδυνο.Με προβληματισε πολυ οτι δεν υπηρξε μαζικη αντιδραση για το μετρο με τις πορτες ειναι η αληθεια....
Οσο γι αυτους που λες οτι κλαιγονται ,λυπαμαι δεν ανηκω σ αυτους ,εχω συμμετασχει στην πλειοψηφια των συνελευσεων(αμφιβαλλω πολυ αν κερδισα οτιδηποτε,αποψη μου αυτο) .Δεν ανοιξα διαλογο εδω για να κλαψω φιλε μου ,αλλα για να επισημανω κατι που με τρομαξε και να δικαιολογησω γιατι ακριβως το θεωρω επικινδυνο .Ναι ειναι ενα θεμα που αξιζει αρκετες σελιδες ,μπορει και να διαφωνεις αν θες ,αλλα εμενα μου θιξε τις δημοκρατικες αξιες πιο πολυ απο τα τρενακια ασυνειδητων που εξ αρχης επικαλειστε .

για να καθομαι να σου απανταω δεν θεωρω οτι εσυ κλαιγεσαι. Και δεν αναφερθηκα οτι ειπες εσυ την λεξη φασιστικο. Απλα δικαιολογισα την θεση μου. Το οτι δεν υπηρχε αντιδραση στην συνελευση ισως προερχεται και απο αγανακτηση προς τα συγκεκριμενα ατομα που αναλωνουν τον χρονο στο φορουμ και περιμενουν ποτε ο rs papas θα τους πει οτι ψηφιζουμε. Πραγμα το οποιο εμενα δεν με προβληματιζει καθολου. Ειναι θεμα που αξιζει σελιδες αλλα σοβαρα και οχι με τον τροπο που γινεται σε αυτες τις σελιδες τωρα. Και μακαρι να καταλαβουν μερικοι και να κατεβουν οτι πρεπει να διασφαλιζονται καποια πραγματα με συμμετοχη και οχι απουσια. Ενα 20% να κερδιζεις απο την συνελευσεις αλλα επιμενω να κατεβαινω
DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #171 on: September 14, 2011, 21:02:29 pm »

Quote from: aris_silvo on September 14, 2011, 20:52:52 pm

Η αληθεια ειναι πως ακομα και αγανακτηση να υπηρχε ,ειναι τοσο μα τοσο σοβαρο και ευασθητο το θεμα (ελπιζω οχι μονο για μενα) και επειδη γνωριζουμε ποσο επηρεαζουν τετοιες αποφασεις ενα αποτελεσμα εκλογων ,θα πρεπε πριν ληφθει αποφαση για το οτιδηποτε να κοιταχτουν καποιοι(τωρα ποιοι ειναι καποιοι ,μαλλον ειναι ολοι μας) να ανακαλεσουμε στο μυαλο τι ειναι αυτο που παμε να κανουμε και ποια η σοβαροτητα του ,και οχι να δεχθουμε σαν οχλος κατι που καποιοι θεωρησαν με τα δικα τους μετρα και σταθμα οτι ειναι ηθικο και λογικο .....χαιρομαι που εν τελει δε το θεωρεις σωστο ,θα χαιρομουν περισσοτερο αν προβληματιζουν για μια τοσο περιεργη και καθοριστικη αποφαση που καταπατησε στοιχειωδη δικαιωματα ....
τα τρενακια και οι ασυνειδητοι μπορουν να θεωρηθουν επικινδυνοι και ανηκει στο πεδιο ευθυνης του καθενος να βοηθησει σ αυτο .....οσον αφορα την ληψη και εκτελεση αποφασεων λογω αγανακτησης χωρις υπευθυνοτητα ,λυπαμαι αλλα δε θα παρω
θα θελα να συμφωνησεις και στο οτι ειναι επικινδυνη νοοτροπια ... και βρισε οσο θες και τα τρενακια αδικο δεν θα χεις
Ariel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #172 on: September 14, 2011, 21:05:08 pm »

Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 18:32:47 pm
Σιγα μη κατσω να μιλησω στη συνελευση...να φαμε κανα 2ωρο ακομα.....οπως επαθε ο τελευταιος ομιλητης

ελατε-ψηφιστε-ανοιξαμε...απλα τα πραγματα

...απλα πρεπει να ειναι καποιος εκει να μας ενημερωσει ποσοι ειναι οι ομιλητες να ξερουμε τι ωρα πρεπει να ερθουμε.....σιγα μη κατσουμε κανα 5ωρο εκει να ακουμε τη πουτσοκαυλια του καθενος που νομιζει οτι με εκπροσωπει κιολας......

Ωραίος είσαι!!!
Αφήνεις λοιπον κάποιον άλλο να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά για σένα, να κάτσει να φαει τη ζωή του εκεί μέσα 6 ώρες, να γίνει αυτό που έγινε την τελευαία φορά (3 άτομα να λενε ανοιχτα την άποψη τους εναντια στην κατάληψη χωρίς καμία υποστήριξη σε ένα κοινό που η πλειοψηφία δεν ήθελε ούτε να ακούσει την ύπαρξη τους και τους γιουχαρε με την παραμικρη αφορμή)  για να έρθεις εσυ τελευταία στιγμή να ψηφίσεις και να πεις "άνοιξα τη σχολή".
Αμ δεν κερδίζονται έτσι οι συνελεύσεις αγόρι μου !
Αν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο απο αυτό που γίνεται !
Μπορεί να μη συμφωνώ με τις καταλήψεις αλλά οφειλω να παραδεχτώ αυτούς που "έκλεισαν" τη σχολή την τελευταία φορά γιατί έκατσαν και έφαγαν στη μάπα όλο αυτό που περιέγραψες !!

Παρτε το χαμπάρι και ξεκολλήστε επιτέλους απο της οθόνες σας !

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτ
« Reply #173 on: September 14, 2011, 21:14:15 pm »

Διάλειμμα στα μπινελίκια. kleidaria

Όσοι προσπαθούν να μειώσουν τον συνομιλητή μέσα από χαρακτηρισμούς, εκτός ότι μας δείχνουν την πνευματική τους ένδεια, θα δουν σιγά σιγά την έξοδο για να ηρεμήσουν.
« Last Edit: September 14, 2011, 21:16:39 pm by Turambar - DNT GO HOME » Logged

byeeee
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #174 on: September 14, 2011, 21:24:41 pm »

Quote from: Ariel on September 14, 2011, 21:05:08 pm
Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 18:32:47 pm
Σιγα μη κατσω να μιλησω στη συνελευση...να φαμε κανα 2ωρο ακομα.....οπως επαθε ο τελευταιος ομιλητης

ελατε-ψηφιστε-ανοιξαμε...απλα τα πραγματα

...απλα πρεπει να ειναι καποιος εκει να μας ενημερωσει ποσοι ειναι οι ομιλητες να ξερουμε τι ωρα πρεπει να ερθουμε.....σιγα μη κατσουμε κανα 5ωρο εκει να ακουμε τη πουτσοκαυλια του καθενος που νομιζει οτι με εκπροσωπει κιολας......

Ωραίος είσαι!!!
Αφήνεις λοιπον κάποιον άλλο να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά για σένα, να κάτσει να φαει τη ζωή του εκεί μέσα 6 ώρες, να γίνει αυτό που έγινε την τελευαία φορά (3 άτομα να λενε ανοιχτα την άποψη τους εναντια στην κατάληψη χωρίς καμία υποστήριξη σε ένα κοινό που η πλειοψηφία δεν ήθελε ούτε να ακούσει την ύπαρξη τους και τους γιουχαρε με την παραμικρη αφορμή)  για να έρθεις εσυ τελευταία στιγμή να ψηφίσεις και να πεις "άνοιξα τη σχολή".
Αμ δεν κερδίζονται έτσι οι συνελεύσεις αγόρι μου !
Αν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο απο αυτό που γίνεται !
Μπορεί να μη συμφωνώ με τις καταλήψεις αλλά οφειλω να παραδεχτώ αυτούς που "έκλεισαν" τη σχολή την τελευταία φορά γιατί έκατσαν και έφαγαν στη μάπα όλο αυτό που περιέγραψες !!

Παρτε το χαμπάρι και ξεκολλήστε επιτέλους απο της οθόνες σας !
respect

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #175 on: September 14, 2011, 21:25:14 pm »

Quote from: DoraTheExplorer on September 14, 2011, 21:02:29 pm
Quote from: aris_silvo on September 14, 2011, 20:52:52 pm

Η αληθεια ειναι πως ακομα και αγανακτηση να υπηρχε ,ειναι τοσο μα τοσο σοβαρο και ευασθητο το θεμα (ελπιζω οχι μονο για μενα) και επειδη γνωριζουμε ποσο επηρεαζουν τετοιες αποφασεις ενα αποτελεσμα εκλογων ,θα πρεπε πριν ληφθει αποφαση για το οτιδηποτε να κοιταχτουν καποιοι(τωρα ποιοι ειναι καποιοι ,μαλλον ειναι ολοι μας) να ανακαλεσουμε στο μυαλο τι ειναι αυτο που παμε να κανουμε και ποια η σοβαροτητα του ,και οχι να δεχθουμε σαν οχλος κατι που καποιοι θεωρησαν με τα δικα τους μετρα και σταθμα οτι ειναι ηθικο και λογικο .....χαιρομαι που εν τελει δε το θεωρεις σωστο ,θα χαιρομουν περισσοτερο αν προβληματιζουν για μια τοσο περιεργη και καθοριστικη αποφαση που καταπατησε στοιχειωδη δικαιωματα ....
τα τρενακια και οι ασυνειδητοι μπορουν να θεωρηθουν επικινδυνοι και ανηκει στο πεδιο ευθυνης του καθενος να βοηθησει σ αυτο .....οσον αφορα την ληψη και εκτελεση αποφασεων λογω αγανακτησης χωρις υπευθυνοτητα ,λυπαμαι αλλα δε θα παρω
θα θελα να συμφωνησεις και στο οτι ειναι επικινδυνη νοοτροπια ... και βρισε οσο θες και τα τρενακια αδικο δεν θα χεις
Εκει που διαφωνουμε ντορα ειναι το εξης, εσυ εχεις μια συγγεκριμενη αποψη για την ψηφο ενω εμεις βλεπουμε μια διαδικασια που ειναι η συνελευση. εχω να πω τα εξης ολες οι εκλογικες διαδικασιες δεν ειναι ιδιες και αρα και την δικια μας μπορουμε να την προσαρμοσουμε στα προβληματα μας το οποιο στην προκειμενη περιπτωση ειναι η αδιαφορια και η απαξιωση.αν παρουμε μια αποφαση με πλειοψηφεια και να λεει οτι πρεπει να παρακολουθησεις πχ ταδε χρονο για να μπορεις να ψηφισεις, θελω να μου πεις αν εφαρμοστει κατι τετοιο με ποιον τροπο αποκλειεσε εσυ απτην ψηφοφορια αν θελεις να ψηφισεις.

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #176 on: September 14, 2011, 21:25:35 pm »

δεν πρόλαβα καν να γράψω ότι το τόπικ ξεκλειδώθηκε

byeeee
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #177 on: September 14, 2011, 21:27:10 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on September 14, 2011, 21:25:35 pm
δεν πρόλαβα καν να γράψω ότι το τόπικ ξεκλειδώθηκε
εδω δεν παιζουμε!!

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 

alexiskes
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #178 on: September 14, 2011, 21:33:07 pm »

Θελω να θιξω λιγο αυτό που μερικοι εχουν δογμα εδώ μεσα και λενε πραματα του στυλ «εγω??? Μα εγω??? Εγω που ανεχτηκα τοοοοσες ωρες τη συνελευση, κ εσυ που δεν πατησες και θες αυτό και θες το άλλο κτλ κτλ….»  θα πρεπει να καταλαβουν ότι στη συνελευση πας με συνειδητη επιλογη σου για να ακουσεις/συζητησεις πεντε πραματα που σε αφορουν. Σε καμια περιπτωση παντως δεν μπορει να αποτελει η αιτια για να πειτε «εγω πηγα συνελευση και αρα μπορω να ψηφισω, εσυ που αργησες ή δεν ηρθες και αρα δεν ανεχτηκες αυτό που εγω ανεχτηκα, σου αφαιρω το δικαιωμα ψηφου». Το δικαιωμα στη ψηφο δεν είναι κατι που αποκταται μεσα από καποια διαδικασια ή βασανιστηρια  Lips Sealed , το εχεις ως φοιτητης ή δεν το εχεις(ακροδεξιως κτλ), δεν θα κανουμε διαγωνισμους για το ποιανου η ψηφος πρεπει να εχει περισσοτεροι ισχυ από τον αλλον, και βεβαιως δεν μπορει να αλλαξει αυτό μεσα από μια ψηφοφορια. Ελεος πια.

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου

η μονη λυση ειναι Συνελευση κλασσικα + (εφοσον εχει γινει συνελευση) e-ψηφοφοριες (με το κωδικο του πανεπιστημιου που επιβεβαιωνει αν καποιος ειναι φοιτητης του τμηματος κ οχι περαστικος...). ΤΕΛΟΣ
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #179 on: September 14, 2011, 21:41:26 pm »

καταρχας εγω βλεπω οπως και σε προηγουμενο ποστ αυτο το αφηρημενο: εχω δικαιωμα στην ψηφο. Και εγω σου λεω με ποιον τροπο καταπαταται αυτο το δικαιωμα σου αν πρεπει να ερθεις να παρακολουθησεις την διαδικασια πρωτα και μετα να ψηφισεις? Υπαρχει κατι που σου απαγορευει να το κανεις? Εγω το μονο που βλεπω σε ενα τετοιο μετρο ειναι η προσπαθεια να δωθει λιγη περισσοτερη αξια στην διαδικασια και τα αποτελεσματα της. δεν ειναι δηλαδη οτι κρινεσαι απτο  εθνος σου π.χ. κρινεσαι απτην συμμετοχη σου στο κατεξοχην συλλογικο οργανο της σχολης και ελεος πια για 5 ωρες μιλαμε. και οσων αφορα το γιατι μπορω να σου πω οτι και εγω που συμμετεχω εχω δικαιωμα να ξερω αν συμμετεχω σε μια διαδικασια που εχει νοημα η οχι
« Last Edit: September 14, 2011, 21:45:13 pm by deadparrot » Logged

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 

Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Go Up Print
Jump to: