• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 101
Total: 147
parvanitid
kpap17
mprova
ArchieHadCells
mavropan
evax
Yamal
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Athinaaz
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???  (Read 33922 times)
alexiskes
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
« Reply #75 on: September 14, 2011, 14:25:30 pm »

@2bleDooR
πες οτι αποφασιζουμε να γινεται αφ εξης ετσι, τοτε την επομενη φορα το τρενακι θα κανει τσουφ τσουφ στην αρχη και μετα εφυγε...
εκτος και αν νομιζεις οτι καθε φορα θα αλλαζουμε την ωρα της ψηφοφοριας για να τους μπερδεψουμε  Cool  Grin

@deadparrot
καποιος ελεγε "αλλο ηθικο και αλλο νομιμο", αν και δεν υποστηριζω αυτη τη θεση, δεν μπορεις ετσι απλα να κανεις περα κατα το δοκουν το "νομιμο"

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου

η μονη λυση ειναι Συνελευση κλασσικα + (εφοσον εχει γινει συνελευση) e-ψηφοφοριες (με το κωδικο του πανεπιστημιου που επιβεβαιωνει αν καποιος ειναι φοιτητης του τμηματος κ οχι περαστικος...). ΤΕΛΟΣ
2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #76 on: September 14, 2011, 14:28:00 pm »

συμφωνω αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει το "κλεινουν οι πορτες" κ οπως σου ειπα πριν ενημερωθηκα για το εγινε εξω,αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.Δηλαδη κ μεσα στην ιδια τη σχολη πανε καποιοι κ λενε παπαριες του τυπου δεν μας αφησαν μη σπασει η καταληψη.....τι ειναι αυτα ρε...απλη προπαγανδα!

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
autos.gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #77 on: September 14, 2011, 14:28:25 pm »

Ρε οπως και να το πει κανεις ειναι λαθος...Τι ελληνες του εξωτερικου μου λες,θεωρεις αυτονοητο πως αυτοι του εσωτερικου δλδ ειναι ενημερωμενοι?Και τελοσπαντων μερικοι ηταν μεσα κ βγηκαν για να παρουν αερα.Εγω προσωπικα βγηκα για να καπνισω χωρις να ενοχλω!

I'm just a bast4rd but at least I admit it...~
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #78 on: September 14, 2011, 14:30:04 pm »

οχι θεωρω αυτονοητο οτι οσοι ειναι εξω μιση κ μια ωρα πριν εχουν μηδεν ενημερωση  Wink

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
autos.gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #79 on: September 14, 2011, 14:30:55 pm »

αμα δεν παρεις να μιλησεις με τον καθενα προσωπικα δεν μπορεις να ξερεις κ αυτο που θεωρεις ειναι αυθαιρετο...

DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #80 on: September 14, 2011, 14:32:02 pm »

@deadparrot
μιλαω καθαρα πανω στα θεσμικα ,και στο δικαιωμα ψηφου που εχεις ακομα και απαξιωνοντας τον διαλογο που θα γινει προηγουμενως, ο οποιος μπορει να καταπιαστει με οποιοδηποτε παρανοικο θεμα σου ρθει στο κεφαλι ....εσυ παρολα αυτα μπορει να εισαι αποφασισμενος απλα να ρθεις και να ψηφισεις ενα ξερο πλαισιο που λεει "ΜΠΑΟΓΚ" και να θες μ αυτον τον τροπο να δειξεις κατι ,οτι κι αν ειναι αυτο (αυτος ξερει)
1ον :δεν χρησιμοποιησα κανενα συναισθηματικο επιχειρημα ,γιατι απλα δεν υπαρχουν τετοια
(τα συναισθηματα που σου γεννιουνται ειναι ολοδικα σου ,υποκειμενικα ,δεν εχουν σχεση με τα γεγονοτα που παραθετω)
2ον:Πεισε αυτους που ερχονται τελευταια στιγμη να σε ακοσουν ,αν τους αφαιρεις το δικαιωμα με το οποιοδηποτε τεχνασμα ,εισαι απλα επικινδυνος ,σκεψου σοβαρα αυτα που λες ,ειναι επικινδυνα, σ αρεσει δε σ αρεσει
3ον : ΟΟΟΟΟΟΟ ναι οι ελληνες του εξωτερικου μπορουν να ψηφισουν ,Μπατσοκ ,Μπαογκ ,Τσιπρα,Καρατζαφυρερ ,δεν γνωριζω τα προαπαιτουμενα αλλα μπορουν ,κι ας ειναι ασχετοι και ανενημερωτοι ,προβατα και βλακες.....ΨΑΞΤΟ πριν το πεις
Quote from: deadparrot on September 14, 2011, 14:18:20 pm
Quote from: DoraTheExplorer on September 14, 2011, 13:56:08 pm
Quote from: deadparrot on September 14, 2011, 13:47:31 pm
Quote from: DoraTheExplorer on September 14, 2011, 13:35:50 pm
Αυτό το "κολπο" με το κλεισιμο της πορτας ,δεν μου ειναι απλα ακατανοητο αλλα πραγματικα ενιωσα για πρωτη φορα οτι καποιοι(ιδεα δεν εχω ποιοι και δεν με αφορα ιδεολογικα και πολιτικα που προσκεινται) μπορουν να γινουν επικινδυνοι και ακομα χειροτερα το σωμα που βρισκεται μεσα να μην αντιδρασει σ αυτο, πραγμα που μαι εντυπωσιασε και με εκανε ακομη μια φορα να σκεφτω ποσο τραγικοι "Ελληναρες" ειμαστε ολοι μας κατα βαθος στην τηρηση βασικων θεσμων ....

Το να κατακρινω την σταση του "ερχομαι και ψηφιζω 1 δευτερολεπτο πριν" ,ειναι θεμιτο και φυσικα εχει κανεις ολο το χρονο στη διαθεση του σε μια συνελευση τοσων ωρων για να το επισημανει οσες φορες θελει,να μειωσει τα ατομα της συγκεκριμενης πρακτικης ,ακομα και ψηφισμα καταδικασμου να κατεβασει που να παρει ο διαολος οπως βλεπω να γινεται για τοσα και τοσα θεματα.
Απο κει και περα η σταση αυτη , ειναι κι αυτη πολιτικη σταση ,ειτε αδιαφοριας ειτε απαξιωσης ,ειτε οπως θελετε πειτε την .Οπως προειπα εχετε το δικαιωμα να την κατακρινετε ΟΣΟ γουσταρετε που να παρει ,ακομα δεν μας το αφαιρεσαν αυτο το δικαιωμα.

Το να κλεινω τις πορτες και να αφαιρω το δικαιωμα ψηφου γιατι το timing του φοιτητη που ασκει την πιο πανω πρακτικη δεν ηταν σωστο ,ενω στην πραγματικοτητα υπαρχει αρκετος χρονος μεχρι να ρθει η ωρα καταμετρησης ,ειναι ο πιο επικινδυνος ,αηδιαστικος φαρισαισμος που ειδα απο τοτε που βρισκομαι σ αυτο το μπο***ελο. Η φοιτητικη σου ιδιοτητα, αν μη τι αλλο σου δινει το δικαιωμα να αποφασισεις για θεματα που τιθονται με πλαισια τα οποια δεν ανακοινωνται τελευταια στιγμη αλλα μοιραζονται και ολοι τα γνωριζουν απο τα πριν(αρκετα πριν) .Μπορει να αδιαφορεις για το 150% των διαλογων εκει μεσα ,αλλα απαξ και εισαι φοιτητης ποιοι ειναι αυτοι που θα σου αφαιρεσουν το δικαιωμα ,γιατι κατ αυτους δεν τηρησες καποιες προυποθεσεις (ποιες ειναι αυτες και που αναγραφονται;;;;;Wink .Το πιο σημαντικο πραγμα ,που εχει και αμεση επιρροη στην καθημερινοτητα του φοιτητη, ειναι το ψηφισμα των πλαισιων την τελευταια στιγμη . Δεν υπαρχει αυστηροτητα στην γενικοτερη διαδικασια ,ουτε συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα και ολα ειναι ρευστα .....
   Το οτι καποιοι απεφασισαν ομως να φερθουν για ενα συγκεκριμενο σημειο ,δηλαδη λιγο πριν το τελος ,με αυστηροτητα ,ειναι επικινδυνο και για μενα υποπτο και καλα θα κανει ο φοιτητης να σκεφτει τι ηταν αυτο που παιχτηκε στην τελευταια συνελευση και να μαθευτει ποιοι το υποκινησαν γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον κι αυτο ,αλλα και οτι το σωμα δεν αντεδρασε (για μενα ειδικα αυτό ηταν χτυπημα στο στομαχι,ενιωσα ασχημα πως το λενε)...... οποια κι αν ειναι η πολιτικη σταση του καθενος κανενας δεν μπορει να τον κρατησει εξω απο μια διαδικασια που τον αφορα τοσο αμεσα και στην οποια εχει το νομιμο δικαιωμα να λαβει μερος .....
Πραγματικα κανω επικληση να δειξετε ενδιαφερον οσοι μπορειτε για το συμβαν ,στην επομενη συνελευση θα ειμαι εκει να το καταδικασω .Τουλαχιστον οι θεσμοι και τα δικαιωματα είναι ότι εμεινε να διαφυλαχτει από αυτόν τον παραλογισμο
ΥΓ :Μηδενικη ανοχη στην καταπατηση θεσμων και δικαιωματων ,προσωπικα θεωρω και γω την συνελευση ακυρη και "κραζω" οσους ηταν μεσα και δεχθηκαν αυτον τον παραλογισμο ,τον οποιον καποιοι εχετε και την ανωριμοτητα να υπερασπιστειτε ,ειλικρινα πρωτη φορα ντραπηκα τοσο πολυ για συμφοιτητες μου
ΥΓ2 :Μπορω να ασκησω το νομιμο μου δικαιωμα 1 δευτερολεπτο πριν, μπορω να ειμαι (για καποιους)αδιαφορος,ασυνειδητος και προβατο ,εχεις καθε δικαιωμα να με κρινεις μπροστα σε ολους και να με απομονωσεις χρησιμοποιωντας λογικη και μονο λογικη,γιατι απλα εχεις ελευθερια λογου , δεν εχεις το δικαιωμα να αφερεις τα δικαιωματα μου με τετοιες "πουστιες" ...........ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
ΥΓ3: Πρωτη φορα τοσο αγανακτισμενος.Θελω να φωναξω και να βρισω αλλα δε μου το επιτρεπει η δημοκρατικη λογικη μου

δεν καταλαβαινω απο που πηγαζει αυτος ο συναισθηματισμος για το οτι απαγορευτικε σε καποιους φοιτητες να ψηφισουν. Το ολο θεμα ειναι πιο πλαισιο θα βγει οποτε αν η μια πλευρα διαλεγει το τεχνασμα των τρενακιων για να περασει το αποτελεσμα της νομιμοποιει την αλλη πλευρα να χρησιμοποιει το τεχνασμα να κλεινει νωρις τις πορτες. Ολη αυτη η γκρινια για την καταλυση της δημοκρατιας κτλ δεν εχει κανενα νοημα οταν οι ιδιοι οι φοιτητες απαξιωνουν την ψηφο τους, ας ειναι την επομενη φορα απ'την αρχη και ολοι θα ειναι μαζι τους.

δεν υπαρχει συναισθηματισμος συναδελφε ...απεφυγε να τα βλεπεις συναισθηματικα
Δηλωνεις ξεκαθαρα οτι η ψηφος αδιαφοριας πρεπει να καταργηθει ,ή με "πουστιες" να περιοριστει
Συγγνωμη συναδελφε ,αλλα θελεις βασικα μαθηματα δημοκρατιας ,θεσμων και υπευθυνοτητας
Μπορει να πιστευω οτι εχω δικιο ,αλλα στο πολιτευμα μας ,δεν επιτρεπονται τετοιου ειδους ελεινα νταιλικια ....σε αλλη εποχη με αλλες συνθηκες ,εφαρμοσε οτι επικινδυνοι τακτικη θες .......λυπαμαι ειλικρινα για τη νοοτροπια σας
κατα εσενα "ειναι ο πιο επικινδυνος ,αηδιαστικος φαρισαισμος","αφαιρω το δικαιωμα ψηφου ","Μπορει να αδιαφορεις για το 150% των διαλογων εκει μεσα ,αλλα απαξ και εισαι φοιτητης ποιοι ειναι αυτοι που θα σου αφαιρεσουν το δικαιωμα" αυτο για μενα ειναι συναισθηματικη προσεγγιση του θεματος λογω του οτι δινεις βαση σε συγγεκριμενα σημεια της διαδικασιας με αυθαιρετο τροπο χωρις να δινεις επιχειρηματα. Η ολη διαδικασια της συνελευσης δεν ειναι μονο η ψηφοφορια προυποθετει και την παρακολουθηση των τοποθετησεων,αλλα και την συζητηση μεταξι των φοιτητων,κατι το οποιο ειναι βασικης σημασιας για να διαμορφωσεις σωστη αποψη οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιποι. Για εμενα το οτι δεν ειναι γραμμενο αυτο ομως στο καταστατικο δεν σημαινει οτι δεν ειναι υποχρεωση σου αναλογης σημασιας με το δικαιωμα στην ψηφο. Στις βουλευτικες εκλογες το κρατος δεν υποχρεωνει τους πολιτες να συζητανε μεταξι τους γιατι θεωρει πως σε 4 χρονια που θα διαμενεις στην χωρα ολο και καποια σωστη αποψη θα διαμορφωσεις , ολο και με καποιον θα ερθεις σε επαφη. Πως θα σου φαινοταν αν πχ 2 εκατομμυρια ελληνες του εξωτερικου ερχοντουσαν μια μερα πριν τις εκλογες και ψηφιζανε πχ πασοκ. θα ηταν πολυ δημοκρατικο αυτο κατα την αποψη σου?
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #81 on: September 14, 2011, 14:32:29 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:59:29 pm
Αυτό που είπα εγώ απλά είναι ότι δεν είχαν καν ιδέα περί τίνος πράγματος ψηφίζουμε. Μόνο την αντικατάληψη. Μπορεί να λέτε οτί εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Αυτοί λαμβάνουν τα δικά μου;; Τους νοιάζει αν εγώ δεν έχω λεφτά να πληρώσω για μένα και για τα αδερφια μου που έρχονται σε λίγα χρόνια; Έστω ρε παιδί μου να ενδιαφερθούν. Γιατί δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Cartman στα επεισοδεια με τους υπερηρωες μαχοταν για ενα καλυτερο κοσμο....γιατι του τη σπαγανε οι χιπηδες
και μονο αυτος ητανε σε αυτη την κατασταση?

Δε θα σου το χοντρυνω ΑΛΛΑ ο αδολφος μαχοταν για μια λευκη ευρωπη...γιατι του τη σπανανε οι εβραιοι και τοσοι αλλοι

Οσο για το οτι οι πορτες κλεινουνε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ κλεινουνε ΑΚΡΙΒΩΣ πριν την ψηφοφορια για να μην μπαινοβγαινει κοσμος

ΟΧΙ οταν μιλαει ομιλητης.

クリスチネットあなたの者だから...
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #82 on: September 14, 2011, 14:33:34 pm »

ok............................................... ................. (δλδ η δηλωση ανθρωπου που ηταν εξω " για αυτο βγηκε καταληψη επειδη ημασταν 150 ατομα εξω κ δε μας αφησαν να μπουμε" ειναι ανρθωπου που ακουσε τα παντα κ απλα συνεχιζε το βιολι του ε? χαχα)

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #83 on: September 14, 2011, 14:35:54 pm »

Quote from: 2bleDooR on September 14, 2011, 14:33:34 pm
ok............................................... ................. (δλδ η δηλωση ανθρωπου που ηταν εξω " για αυτο βγηκε καταληψη επειδη ημασταν 150 ατομα εξω κ δε μας αφησαν να μπουμε" ειναι ανρθωπου που ακουσε τα παντα κ απλα συνεχιζε το βιολι του ε? χαχα)

όχι ρε φίλε
αλλά απ' έξω κλείστηκε και ο Αδάμ, που είναι προεδρείο σε κάθε ΓΣ και ξέρει πολύ καλά τι γίνεται
δε μπορείς να γενικεύεις

DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #84 on: September 14, 2011, 14:36:10 pm »

Το "επικινδυνος ,αηδιαστικος φαρισαισμος" δεν ηταν επιχειρημα ,ηταν διαπιστωση και κραξιμο .....
Βασικα ισως η λεξη φαρισαισμος ειναι λαθος ,γτ απλα οι Φαρισαιοι ηταν ενα ματσο υποκριτες κολλημενοι στους τυπους (ιστορικο αυτο) ενω αυτο που γινε χθες ηταν αφαιρεση δικαιωματος και μια υποτιθεμενη αυστηροτητα πανω στην ουδεποτε ως τωρα αυστηρη διαδικασια ..........και αυτο ειναι μια μεγαλη και υποπτη αντιφαση
autos.gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #85 on: September 14, 2011, 14:36:54 pm »

προσωπικα δεν πιστευω πως αν δεν κλειναν οι πορτες θα αλλαζε το αποτελεσμα.Μην παιρνεις το τι ειπε ενας τυχαιος κ το κανεις σημαια.Απλα λεω πως ολο αυτο ηταν λαθος...

Errikos

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #86 on: September 14, 2011, 14:37:10 pm »

Είτε κάποιος έχει παρακολουθήσει 1 λεπτό της συνέλευσης είτε 10 ώρες και πάλι έχει δικαίωμα να ψηφίσει.

Από τη στιγμή που ανήκει στο σύλλογο είναι δικαίωμά του και κανείς δε μπορεί να του το αφαιρέσει.

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #87 on: September 14, 2011, 14:37:34 pm »

Quote from: arashi on September 14, 2011, 14:32:29 pm
γιατι του τη σπαγανε οι χιπηδες

και οι εβραιοι. μη ξεχνιομαστε  Tongue

οπως και να εχει τρενακια ή μη εχουν δικαιωμα να ψηφισουν. εγω πιο πολυ στενοχωρηθηκα για τον rspappas που το παιδι καθε φορα μας ενημερωνει -και τον ευχαριστουμε γι'αυτο- ερχεται απο την αρχη καθε συνελευση και μετα δεν τον αφηνανε να μπει. και χθες επισης καποιο παιδια που ηταν στο ετος μου ειχαν ερθει πολυ πιο νωρις απο μενα αλλα καποια στιγμη θελανε να σηκωθουν να ξεπιαστει ο κωλος τους και μετα δεν τους αφηναν να μπουνε. ελεος. δε φτανει που ανεχονταν την υγρασια τους καπνους μετα εφαγαν και βρισιδι απο πανω.

May the Force be with me!
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #88 on: September 14, 2011, 14:38:12 pm »

Quote from: arashi on September 14, 2011, 14:32:29 pm
Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:59:29 pm
Αυτό που είπα εγώ απλά είναι ότι δεν είχαν καν ιδέα περί τίνος πράγματος ψηφίζουμε. Μόνο την αντικατάληψη. Μπορεί να λέτε οτί εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Αυτοί λαμβάνουν τα δικά μου;; Τους νοιάζει αν εγώ δεν έχω λεφτά να πληρώσω για μένα και για τα αδερφια μου που έρχονται σε λίγα χρόνια; Έστω ρε παιδί μου να ενδιαφερθούν. Γιατί δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Cartman στα επεισοδεια με τους υπερηρωες μαχοταν για ενα καλυτερο κοσμο....γιατι του τη σπαγανε οι χιπηδες

Δε θα σου το χοντρυνω ΑΛΛΑ ο αδολφος μαχοταν για μια λευκη ευρωπη...γιατι του τη σπανανε οι εβραιοι και τοσοι αλλοι

Οσο για το οτι οι πορτες κλεινουνε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ κλεινουνε ΑΚΡΙΒΩΣ πριν την ψηφοφορια για να μην μπαινοβγαινει κοσμος

ΟΧΙ οταν μιλαει ομιλητης.

Θα το θεωρούσες σωστό να ψηφίσουν όσοι ήταν έξω; Εντελώς ειλικρινά. Καταρχήν εγώ είπα ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτήν την κατάσταση. Λες άσχετα πράγματα. Σε μια συνέλευση που είχε διάρκεια 6 ώρες δεν μπορεί ενας που ήρθε το τελευταίο λεπτό να καθορίσει το αποτέλεσμα της (που ειλικρινά δεν νομίζω πως θα άλλαζε κάτι). Αν αυτό δεν είναι απαξίωση του θεσμού της συνέλευσης τι είναι;

What don't kill ya make ya more strong...
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #89 on: September 14, 2011, 14:38:50 pm »

Quote from: Errikos on September 14, 2011, 14:37:10 pm
Είτε κάποιος έχει παρακολουθήσει 1 λεπτό της συνέλευσης είτε 10 ώρες και πάλι έχει δικαίωμα να ψηφίσει.

Από τη στιγμή που ανήκει στο σύλλογο είναι δικαίωμά του και κανείς δε μπορεί να του το αφαιρέσει.

Κι ομως κι ομως!! Ο κοσμος επιμενει οτι εαν η αποψη το ιδιου ειναι πιο ορθη και πιο δικαιη ειμαστε ΟΚ

Η οτι εαν απλα δεν εχει αποψη , επισης ειμαστε ΟΚ

Και παρολαυτα οι ιδιοι ψηφιζουνε παρα την απαγορευση του καταστατικου για ακροδεξιους  Lips Sealed

クリスチネットあなたの者だから...
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Up Print
Jump to: