• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 111
Total: 156
iliaskou
gkyrodi
HlektrikhPatata
Spyridon01101
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.  (Read 70226 times)
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #450 on: September 15, 2011, 23:30:22 pm »

Quote from: ACE on September 15, 2011, 23:12:17 pm
Το πανεπιστημιο οπου πεφτει ξυλο καθε 3 και λιγο για αφισες και τραπεζακια. Που ανεβαινεις στους οροφους και βλεπεις πρωην συνδικαλιστες σε διδακτορικα προγραμματα. Που πας Ποσειδι και ο ΔΑΠιτης διαχειριζεται την καντινα για να μπορεσει να βγαλει το παιδι τα εξοδα της Μυκονου. Που αν γινεις καθηγητης εχεις λυσει το οικονομικο σου προβλημα, αν γινεις δε και συγκλητικος παιρνεις και σπιτακι στο Πανοραμα και αν δεν θες, ουτε μπαινεις για μαθημα. Που μπαινεις στις αιθουσες και νομιζεις οτι εισαι σε εγκαταλελειμενο εργοσταστασιο. Που ενας επιστατης και ο γιος του, μπορουν να καβατζωσουν 8 εκατομμυρια λιτρα πετρελαιο. Που μπαινουν ΠΑΟΚια στην βιβλιοθηκη και δερνουν ασχετους. Που ερχονται εξω-πανεπιστημιακοι και δερνουν τους φυλακες.

Αυτο το πανεπιστημιο εγω δεν το υπερασπιζομαι.... Και οπως λεει και ο μελλοθανατος στον Ισοβιτη του Αρκα, λιγο πριν τον οδηγησουν στο αποσπασμα: "καποτε θα τα θυμομαστε ολα αυτα και θα γελαμε"......

Μάλλον βλέπεις πολύ ΣΚΑΪ και MEGA και σε χαλάει. Κόψτο
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #451 on: September 15, 2011, 23:31:18 pm »

Η αυξηση της χρηματοδοτησης ηταν παγιο αιτημα του φοιτητικου κινηματος, απο την μεταπολιτευση. Αυτο που ρωταω συνεχεια και απαντηση της προκοπης δεν πηρα, ειναι πως πειθεις καποιον που δεν θελει να σου δωσει χρηματα, να σου δωσει. Ακομα και οταν υπηρχε ενα πολυ πιο ισχυρο φοιτητικο κινημα, δεν το πετυχε.

Και για να παω και λιγο παραπερα. Το ΑΠΘ εχει ενα μπατζετ γυρω στα 36 εκατομμυρια ευρω. Αυτο που εγραψα παραπανω για την κλοπη 8 εκατομμυριων λιτρου πετρελαιου, οταν το ΑΠΘ αλλαξε σε φυσικο αεριο ειναι true story (δεν ξερω αν το θυμασαι). Αν βαλουμε 50 λεπτο το λιτρο βγαινει 4 εκατομμυρια ευρω. Το 11% του μπατζετ. Και σιγουρα υπαρχουν πολλες αλλες περιπτωσεις κακοδιαχειρισης. Γιατι να δωσουν λεφτα οταν κανεις δεν ελεγχει τι τα κανουν? Οταν ενα ποσοσοτο αυτων παει σε πραγματικες αναγκες και τα υπολοιπα αγνοουνται (βλεπε και λεσχη Παντειου τωρα που το θυμηθηκα, μιλαμε για εκατομμυρια ευρω κι εκει)...

Ερχεται μια μερα...
ACE

View Profile WWW
« Reply #452 on: September 15, 2011, 23:33:26 pm »

Οσο για τα υπολοιπα, επειδη περιμενα τετοιες αντιδρασεις μιλησα επιτηδες για περιστατικα που τα γνωριζω απο πρωτο χερι και που κανεις δεν μπορει να τα αρνηθει. Τηλεοραση δεν βλεπω ετσι κι αλλιως...

Ερχεται μια μερα...
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #453 on: September 15, 2011, 23:43:24 pm »

Quote from: ACE on September 15, 2011, 23:31:18 pm
Γιατι να δωσουν λεφτα οταν κανεις δεν ελεγχει τι τα κανουν?

Το αγνο και αμολυντο υπουργειο που δεν ξερει τιποτα και μοιραζει λεφτα. Εισαι σοβαρος; Τα κομματοσκυλα τα δικα τους ηταν χωμενα παντου σε τετοια περιστατικα.

http://foithtikokinhma.blogspot.com
gmavrom
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #454 on: September 15, 2011, 23:57:35 pm »

Quote from: kp_13 on September 15, 2011, 23:30:22 pm
Το πανεπιστημιο οπου πεφτει ξυλο καθε 3 και λιγο για αφισες και τραπεζακια. Που ανεβαινεις στους οροφους και βλεπεις πρωην συνδικαλιστες σε διδακτορικα προγραμματα. Που πας Ποσειδι και ο ΔΑΠιτης διαχειριζεται την καντινα για να μπορεσει να βγαλει το παιδι τα εξοδα της Μυκονου. Που αν γινεις καθηγητης εχεις λυσει το οικονομικο σου προβλημα, αν γινεις δε και συγκλητικος παιρνεις και σπιτακι στο Πανοραμα και αν δεν θες, ουτε μπαινεις για μαθημα. Που μπαινεις στις αιθουσες και νομιζεις οτι εισαι σε εγκαταλελειμενο εργοσταστασιο. Που ενας επιστατης και ο γιος του, μπορουν να καβατζωσουν 8 εκατομμυρια λιτρα πετρελαιο. Που μπαινουν ΠΑΟΚια στην βιβλιοθηκη και δερνουν ασχετους. Που ερχονται εξω-πανεπιστημιακοι και δερνουν τους φυλακες.

Αυτο το πανεπιστημιο εγω δεν το υπερασπιζομαι.... Και οπως λεει και ο μελλοθανατος στον Ισοβιτη του Αρκα, λιγο πριν τον οδηγησουν στο αποσπασμα: "καποτε θα τα θυμομαστε ολα αυτα και θα γελαμε"......

Ρωτάω πραγματικά αθώα και ανυποψίαστα, αλλά που ακριβώς βρίσκετε εσείς το λάθος σε αυτά που περιέγραψε ο ACE? Πραγματικά περιμένω απάντηση, δεν ειρωνεύομαι...  Smiley

Screw you guys, I'm goin' home...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #455 on: September 15, 2011, 23:57:56 pm »

Quote from: kerozen on September 15, 2011, 21:13:24 pm
Καταρχην δε νοειται καταληψη με ανοιχτα γραφεια και γραμματειες...ετσι σε χουν γραμμενο καταρχην οι καθηγητες...αυτο το πραγμα δεν ειναι καταληψη.... αν δεν κανεισ μπαχαλο που πλητει γενικα την κυβερνηση και την κοινωνια (η οποια σαφως και δεν φταιει)δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ ..δεν ειμαι υπερ του να τα σπαω...δυστυχως ομως ειναι ο μονος αμεσος  τροπος που μου ερχεται στο μυαλο για να σε φοβηθουν...να μας φοβηθουν θελουμε οχι απλα να μας ακουσουν.κι οταν λεω κανω σαματα οχι μεσα στις σχολες μας αλλα εκει που θα τραβηξεις την προσοχη.

Και αμα κοψεις την ερευνα τι καταλαβες... Απλα το κρατος δεν θα δωσει τα λεφτα βουτυρο στο ψωμι του δηλαδη. Οσα λιγοτερα λεφτα μπορουν να δινουν τοσο καλυτερα για αυτους και τους δινεις πατημα να κρινουν οτι η ερευνα η δημοσια απετυχε οποτε πρεπει να μπουν εταιριες!!!
Ετσι ασκειτε πιεση στους καθηγητες μονο που σε σχολες που γινεται αυτο δεν πετυχενεται και τπτ.. Και οι  καθηγητες τουλαχιστον οι σωστοι εχουν να πληρωσουν ποσο ανθρωπινο δυναμικο. Δλδ τοσες ωρες ανθρωπινου δυναμικου μεταπτυχιακων βοηθων αλλων ατομων παει χαμενη και ο κοπος τους ειναι για τον βροντο

Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως πληττεις ετσι την κυβερνηση, γιατι αντε την κοινωνια ως ενα βαθμο την πληττεις. Και σκοπος αυτη τη στιγμη δεν ειναι να στρεψουμε την κοινωνια απεναντι μας
ACE

View Profile WWW
« Reply #456 on: September 16, 2011, 00:10:18 am »

Quote from: Paf1984 on September 15, 2011, 23:43:24 pm

Το αγνο και αμολυντο υπουργειο που δεν ξερει τιποτα και μοιραζει λεφτα. Εισαι σοβαρος; Τα κομματοσκυλα τα δικα τους ηταν χωμενα παντου σε τετοια περιστατικα.
Δεν υφισταται ο ορος αθωο και αμολυντο υπουργειο. Το θεμα ειναι οτι δεν καναμε κατι για ολα αυτα.  Αυτο για μενα, θα ηταν ισο με 50 καταληψεις. Αυτα γιατι τα αφησαμε να περασουν ετσι????

Ερχεται μια μερα...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #457 on: September 16, 2011, 00:13:52 am »

Quote from: ACE on September 16, 2011, 00:10:18 am
Quote from: Paf1984 on September 15, 2011, 23:43:24 pm

Δεν υφισταται ο ορος αθωο και αμολυντο υπουργειο. Το θεμα ειναι οτι δεν καναμε κατι για ολα αυτα.  Αυτο για μενα, θα ηταν ισο με 50 καταληψεις. Αυτα γιατι τα αφησαμε να περασουν ετσι????

Γιατι μεταξυ εσου και του υπουργειου ειναι 1000 μπατσοι και αμα τους πεταξεις μολοτοφ εσυ ο ιδιος θα πεις απαπα αλητες.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
pengo
Guest
« Reply #458 on: September 16, 2011, 00:20:08 am »

Quote from: Ex_Mechanus on September 15, 2011, 13:04:19 pm
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=q6am3bXvXZI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=q6am3bXvXZI</a>
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
 Στο πυρ το εξώτερον!!!!
pengo
Guest
« Reply #459 on: September 16, 2011, 00:22:01 am »

Quote from: Grecs on September 16, 2011, 00:13:52 am
Γιατι μεταξυ εσου και του υπουργειου ειναι 1000 μπατσοι και αμα τους πεταξεις μολοτοφ εσυ ο ιδιος θα πεις απαπα αλητες.
Με τις μολότοφ τους δίνεις και δίκιο
gmavrom
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #460 on: September 16, 2011, 00:22:43 am »

Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμη...

Κατ'αρχάς να πω ότι έχω τελειώσει την σχολή εδώ και κανένα χρόνο και δεν μπορώ να συμμετέχω στις συνελεύσεις. Συνεπώς, δεν ξέρω τι συζητείται εκεί μέσα και ούτε μπορώ να είμαι όλη μέρα στο thmmy λόγω χρόνου.

Θέλω να πω τη γνώμη μου σχετικά με τις επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο και θα ήθελα κάποιος να μου παραθέσει την αντίθετη άποψη.

Προσωπικά, πιστεύω ότι στη σχολή μας, η έρευνα σε συνεργασία με επιχειρήσεις κάνει καλό. Και εξηγούμαι...

Η διπλωματική η οποία έκανα ήταν για μία μελέτη εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα οικιακό ψυγείο... Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους. Λοιπόν, η διπλωματική έγινε σε συνεργασία με την Bosch-Siemens. Μου έστειλαν ένα ψυγείο για μετρήσεις, μου έκαναν μετρήσεις που ήθελα αυτοί στη Γερμανία, ήρθαν 3 άτομα από το R&D της εταιρίας στην παρουσίαση μου, τους έδειξα τη δουλειά που είχα κάνει και όλα καλά...

Αν δεν υπήρχε αυτό, πιθανότατα θα έκανα άλλη διπλωματική. Καθώς, δεν είναι λογικό να πω έτσι αυθαίρετα ότι θα μελετήσω το τάδε ή το δείνα επειδή μου κ@βλωσε. Όπως επίσης, είναι λογικό όταν μία έρευνα γίνεται πάνω σε μία μηχανή εσωτερικής καύσης να διοχετεύεται στη βιομηχανία και να μην μένει κλειδωμενη σε κάποιο συρτάρι... Συνεπώς, το να χρηματοδοτήσει μία εταιρία ένα διδακτορικό και έτσι να κάνει το Πανεπιστήμιο τον ρόλο του (έρευνα) και η εταιρία να ωφεληθεί από αυτό. Σημειωτέον ότι η Microsoft χρηματοδότησε ολόκληρο το τμήμα Computer Science στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Από τις εγκαταστάσεις, τα εργαστήρια, τα πάντα...

Θα ήθελα να μου εξηγήσετε πού είναι το αρνητικό σε όλα αυτά...

Καταλαβαίνω ότι το να μπουν εταιρίες στο Πανεπιστήμιο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις ανθρωπιστικές σπουδες μιας και δεν συμβαδίζουν με την τεχνολογία και δεν παράγουν πλούτο, αλλά σε εμάς πώς θα έχει αρνητικό αντίκτυπο.

Προς θεού δεν λέω ότι είναι όλα θετικά, αλλά και όχι όλα αρνητικά... Σωστά;;

Όλα αυτά από εμένα που ετοιμάζομαι να φύγω σε 2 βδομάδες στο εξωτερικό για σπουδές. Όσο και να θέλω να μείνω σε αυτό το πανεπιστήμιο καταλαβαίνω ότι στο τέλος θα με περιορίσει και θα μου κάνει κακό... Και είμαι πικραμένος γι'αυτό,,,

Περιμένω απάντηση...  Smiley

Υ.Γ. Απαντήσεις με "υφάκι" του τύπου "είσαι βλάκας, φυτό", "εγώ τα ξέρω όλα, κάτσε να σου μάθω μερικά πράγματα" μου είναι άχρηστες, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο... Περιμένω σοβαρή απάντηση και από κάποιον που δέχεται και άλλες απόψεις ακόμη και αν διαφωνεί...

Ευχαριστώ...

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #461 on: September 16, 2011, 00:30:02 am »

Quote from: pengo on September 16, 2011, 00:22:01 am
Quote from: Grecs on September 16, 2011, 00:13:52 am
Με τις μολότοφ τους δίνεις και δίκιο
Το δικιο το χαμε απο παντα και δεν μας το δινανε ποτε με το καλο,αν βρισκεις αλλον τροπο να σταματησεις αυτην την οικονομικη επιθεση εις βαρος μας μαζι σου.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
gmavrom
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #462 on: September 16, 2011, 00:31:26 am »

Πάντως επαναλαμβάνω ότι ρωτάω πραγματικά χωρίς να έχω διάθεση για ειρωνεία έχοντας διάθεση για να δω ποια είναι η "απέναντι" άποψη. Έτσι κι αλλιώς εχω φύγει από το Πανεπιστήμιο οπότε δεν μπορώ να είμαι πικραμένος από τις καταλήψεις κλπ κλπ...

Οπότε, αν είναι ο godhatesusall (Το Bloodline φοβερό κομμάτι) καλώς να ορίσει...

kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #463 on: September 16, 2011, 00:37:08 am »

Quote from: gmavrom on September 15, 2011, 23:57:35 pm

Ρωτάω πραγματικά αθώα και ανυποψίαστα, αλλά που ακριβώς βρίσκετε εσείς το λάθος σε αυτά που περιέγραψε ο ACE? Πραγματικά περιμένω απάντηση, δεν ειρωνεύομαι...  Smiley

Όταν διαβάζω "αυτό το πανεπιστήμιο εγώ δεν το υπερασπίζομαι" κάτι παθαίνω. Δηλαδή, επειδή υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα περιστατικά εμείς πρέπει να πούμε εντάξει ας έρθει το υπουργείο να υποβαθμίσει και να διαλύσει τελείως το πανεπιστήμιο;
gmavrom
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #464 on: September 16, 2011, 00:40:58 am »

Quote from: kp_13 on September 16, 2011, 00:37:08 am
Quote from: gmavrom on September 15, 2011, 23:57:35 pm

Όταν διαβάζω "αυτό το πανεπιστήμιο εγώ δεν το υπερασπίζομαι" κάτι παθαίνω. Δηλαδή, επειδή υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα περιστατικά εμείς πρέπει να πούμε εντάξει ας έρθει το υπουργείο να υποβαθμίσει και να διαλύσει τελείως το πανεπιστήμιο;

Πίστεψε με, έχω περάσει 6 χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο και τον αγαπάω όσο τίποτα... Θα ήθελα πάρα πολύ να το βλέπω να βελτιώνεται και χαίρομαι όταν ξέρω ότι μας εκτιμούν στο εξωτερικό ως απόφοιτους με δυνατότητες. Έτσι, θέλω όσο τίποτε να βελτιωθεί αυτό το πανεπιστήμιο...

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το υπερασπιστώ... Υπεράσπιση σημαίνει ότι μου αρέσει όπως είναι και θέλω να μείνει έτσι... Για μένα δεν είναι έτσι. Ναι μεν υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία αλλά όχι όλα...

Και όταν δεν σε "αφήνουν" διάφοροι να προσπαθήσεις για το καλό αυτού του πανεπιστημίου τότε αγανακτείς...

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35 Go Up Print
Jump to: