• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:47:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:47:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 84
Total: 127
Yamal
agapi
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
maestros
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
mixkats
dinoschalv
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.  (Read 70173 times)
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #420 on: September 15, 2011, 18:22:26 pm »

Quote from: aris_silvo on September 15, 2011, 17:47:10 pm
quote san_zoulapi
Θα επαναλάβω ότι ζήτησα από το προεδρείο να περιμένουν και όσους ήταν έξω και στο τρίγωνο. Λέτε τόσα άτομα να έπεσαν από τον ουρανό?
/quote

Ρε καημενε ζουλαπι.... Οταν σε ρωτησαν αν νομιμοποιεις αυτο το ψηφιστε σκουπιστε γιατι ειπες οχι? Νομιζεις οτι κρυβεσαι ακομα πισω απο την ανωνυμια και θα γραφεις οτι μαλακια θελεις εδω?

Απάντησα σε αυτό στο πρώτο μου πόστ σε αυτό το τόπικ. Όταν με ρώτησαν δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε έξω επειδή μιλούσα στο βήμα. Εντάξει αν θεωρείς ότι εσύ στη θέση μου εκείνη την ώρα θα μπορούσες να έχεις πέρα από τα γιουχαρίσματα, τα βρισίδια , την πίεση από το προεδρείο να τελειώνω και τις ερωτήσεις, και εποπτεία του τί γίνεται πάνω στις πόρτες τι να σ πω μπράβο σου. Και επίσης θεώρησα ότι η κοπέλα στο προεδρείο θα είχε την ευθύνη και την αξιοπρέπεια να μή με γράψει στα αρχίδια της σχετικά με αυτό που έχεις με bold.
Κάρβουνο
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #421 on: September 15, 2011, 19:01:50 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 15, 2011, 18:22:26 pm

Απάντησα σε αυτό στο πρώτο μου πόστ σε αυτό το τόπικ. Όταν με ρώτησαν δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε έξω επειδή μιλούσα στο βήμα. Εντάξει αν θεωρείς ότι εσύ στη θέση μου εκείνη την ώρα θα μπορούσες να έχεις πέρα από τα γιουχαρίσματα, τα βρισίδια , την πίεση από το προεδρείο να τελειώνω και τις ερωτήσεις, και εποπτεία του τί γίνεται πάνω στις πόρτες τι να σ πω μπράβο σου. Και επίσης θεώρησα ότι η κοπέλα στο προεδρείο θα είχε την ευθύνη και την αξιοπρέπεια να μή με γράψει στα αρχίδια της σχετικά με αυτό που έχεις με bold.

Αφού σε ρώτησαν για αυτό ακριβώς το πράγμα και εσύ απάντησες ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαστε εκεί από την αρχή.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #422 on: September 15, 2011, 19:23:48 pm »

Quote from: pengo on September 15, 2011, 17:26:47 pm
Quote from: miaou on September 15, 2011, 00:33:50 am
Πόσο δύσκολο είναι να είσαι μέσα λίγο πριν τελειώσει η συνέλευση ή να είσαι τουλάχιστον έξω από την αίθουσα κι όχι για καφεδάκι μέτρα μακριά????????
Στα πόσα μέτρα χάνεις το δικαίωμα ψήφου? Cheesy

στα 55,8 μ.
(με αυτά που λες και ρωτάς δεν βρίσκω πιο ώριμη απάντηση...)

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #423 on: September 15, 2011, 19:37:30 pm »

Quote from: karvouno on September 15, 2011, 19:01:50 pm
Quote from: san_zoulapi on September 15, 2011, 18:22:26 pm

Αφού σε ρώτησαν για αυτό ακριβώς το πράγμα και εσύ απάντησες ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαστε εκεί από την αρχή.

Άντε πάλι. Σου λέω δεν κατάλαβα για τι πράγμα με ρώτησαν ακριβώς και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Δε μπορείς να με κατηγορήσεις για αυτό.  Ήταν στα θέματα της κατάληψης το μυαλό μου. Δε θυμάμαι τι ακριβώς απάντησα στο παιδί αλλά σίγουρα του είπα ότι δε καταλαβαίνω τι σχέση έχει με αυτά που συζητούσαμε.
Γενικά και τώρα το λέω ότι είναι καλά τα παιδιά να είναι από πιο νωρίς μέσα , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαγορέυεται σε κανέναν να ψηφίσει εφόσον έχει έρθει πριν να ξεκινήσει η διαδικασία.
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #424 on: September 15, 2011, 19:46:49 pm »

Ρε σεις, σταματηστε να συμπεριφερεστε στον ζουλαπι λες και ειναι ο επισημος εκπροσωπος των "φυτων". Δεν ειμαστε παραταξη για να εχουμε εκπροσωπο,
Ακομα και να ειπε: "αφηστε τους εξω τους γελοιους, να μην ψηφισει κανενας", δεν εχει καμια σημασια....

Ερχεται μια μερα...
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #425 on: September 15, 2011, 19:48:13 pm »

Ρε ACE από την στιγμή που μιλάει και υπερασπίζεται το πλαίσιο που ψηφίζεις σε εκπροσωπεί!!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #426 on: September 15, 2011, 19:49:43 pm »

Quote from: djifos on September 15, 2011, 01:44:21 am
Quote from: miaou on September 15, 2011, 01:25:47 am
Quote from: san_zoulapi on September 15, 2011, 01:15:07 am
Ποιοί είστε εσείς ή ο οποιοσδήποτε που θα κρίνει ποιός έχει και ποιός δεν έχει διαμορφώσει άποψη σε σχέση με αυτά που καλείται να ψηφίσει στη συνέλευση?

ωραία τότε... αφού όλοι έχουμε διαμορφώσει άποψη, ας αφήνουμε μια κάλπη μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά να καταμετράμε τις ψήφους...

εσύ δηλαδή θεωρείς ότι "διαμορφώνεις άποψη" ακούγοντας τα σκουριασμένα κασετοφωνάκια να λεν κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια...

Ντάξει,δεν θα ασχοληθώ άλλο με την κλάψα του καθένα στο φόρουμ, αλλά αυτό έχω να πω.

Σε κάθε ΓΣ(σχεδόν) τοποθετούμαι σαν ομιλητής(Φώτης). Μετά από την ομιλία μου έλα να μου πεις ότι είμαι κασετοφωνάκι/άσχετος ή οτιδήποτε.Και την άποψη αυτή πέστην δημόσια στο μικρόφωνο και όχι σε προσωπική κουβέντα. Γιατί το να λέμε μαλακίες στο φόρουμ είναι εύκολο, το να τις αποδυκνύουμε όμως.... εκεί θέλει cojones
« Last Edit: September 15, 2011, 19:57:19 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
harryagor
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #427 on: September 15, 2011, 19:52:01 pm »

Απορία: όλοι αυτοί που τόσο καιρό αγανακτείτε για τη χαμένη εξεταστική και για τα χαμένα λεφτά των γονι8ών σας και το διάβασμα, δε μπορέσατε να πάτε 30 λεπτά πριν στη συνέλευση να ψηφίσετε, έπρεπε να περιμένετε τον τελευταίο ομιλητή για ενα τόσο σοβαρό θέμα που σας καίει όπως λέτε? Δηλ το να κατεβείτε τελευταία στιγμή θεωρείται αγώνας για να ανοίξουν οι σχολές? Πώσ να σας πάρει σοβαρά κάποιος όταν εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε να κρατήσετε κάποια προσχήματα ενδιαφέροντος, ας είναι και ψέματα. Εμένα μου δίνουν(κάποιοι, όχι όλοι) την εντύπωση ότι δε πολυκαίγεστε κιόλας, απλά γουστάρετε την κοντρίτσα στους "άπλυτους αριστερούς" ( τι έκφραση και αυτή, ούτε παππούς που πολέμησε στον εμφύλιο δεν τη χρησιμοποιεί πλέον, και εσέις είστε νέοι άνθρωποι). Όπως και οι εκφράσεις σκατόφυτα κτλ. από τη άλλη είναι άστοχες τελείως.
Επίσης οι υπερβολικές συγκρίσεις με Χίτλερ κτλ. καλό είναι να σταματήσουν. Παραθέτω το γνωστό Godwin's law:
http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law.

Απλά διαβάζω καποια ποστς και εκπλήσομαι πραγματικά που το έχει γράψει άνθρωπος κάτω των 25 χρονών, κάποα στιγμή πρέπει να ωριμάσετε και να αναρωτηθείτε αν όλες οι γενικότητες και οι στερεοτυπίες που ακούτε από τους γονείς σας είναι παπαριές ολκής ( ή όχι ) που τις λένε αυτοί που στο κάτω κάτω ευθύνονται για την κατάντια αυτής της χώρας, ξαφνικά οι απόψεις τους μετράνε?
« Last Edit: September 15, 2011, 20:37:24 pm by harryagor » Logged
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #428 on: September 15, 2011, 19:56:28 pm »

Quote from: MARIOS on September 15, 2011, 19:48:13 pm
Ρε ACE από την στιγμή που μιλάει και υπερασπίζεται το πλαίσιο που ψηφίζεις σε εκπροσωπεί!!!!
Ουτε καν MARIOS. Κανενας δεν εκπροσωπει εμενα και φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους περισσοτερους αντικαταληψιες...
Ουτε τον ψηφισα στις εκλογες, ουτε σε καποια παραταξη που ιδρυσε ο τυπας ανηκω και για να ειμαι και ειλικρινης, βρηκα το πλαισιο αλλα και τα επιχειρηματα που το συνοδεψαν λιγο αστοχο. Απλα δεν ηθελα καταληψη, τοσο απλα.
Απο την αλλη, μαγκια του που το κατεβασε και εκατσε να τον βρισει ολο το αμφιθεατρο.

Ερχεται μια μερα...
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #429 on: September 15, 2011, 20:02:47 pm »

Quote from: ACE on September 15, 2011, 19:46:49 pm
Ρε σεις, σταματηστε να συμπεριφερεστε στον ζουλαπι λες και ειναι ο επισημος εκπροσωπος των "φυτων". Δεν ειμαστε παραταξη για να εχουμε εκπροσωπο,
Ακομα και να ειπε: "αφηστε τους εξω τους γελοιους, να μην ψηφισει κανενας", δεν εχει καμια σημασια....

+1 . Δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι θέμα μόνο όσων ήθελαν ανοιχτή σχολή. Το καφριλίκι που έγινε αφορά όλους.
Και 200 σίγουροι ψήφοι υπέρ της κατάληψης να ήταν έξω το ίδιο πράγμα θα υποστήριζα.
insanegr
Θαμώνας

Μηχανολόγος χαμένος στην άβυσσο του τημμυ...

View Profile
« Reply #430 on: September 15, 2011, 20:10:38 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 15, 2011, 20:02:47 pm

+1 . Δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι θέμα μόνο όσων ήθελαν ανοιχτή σχολή. Το καφριλίκι που έγινε αφορά όλους.
Και 200 σίγουροι ψήφοι υπέρ της κατάληψης να ήταν έξω το ίδιο πράγμα θα υποστήριζα.

ε, χμ, μήπως, λέω γω τώρα, μήπως τα παραλέμε; σιγά μην ήταν και 1431 άτομα έξω...
« Last Edit: September 15, 2011, 20:33:46 pm by insanegr » Logged

san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #431 on: September 15, 2011, 20:32:46 pm »

Γαμώ δε λέω ότι ήταν τόσοι. Δεν ξέρω πόσοι ήταν. Δεν εκφέρω άποψη ή εκτίμηση. Γιατί ήταν όλοι για την κατάληψη? Νιώσε ότι μιλάω υποθετικά. Μάλλον το νιώθεις και απλά τρολλάρεις 
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #432 on: September 15, 2011, 20:35:07 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 15, 2011, 20:32:46 pm
Γαμώ δε λέω ότι ήταν τόσοι. Δεν ξέρω πόσοι ήταν. Δεν εκφέρω άποψη ή εκτίμηση. Γιατί ήταν όλοι για την κατάληψη? Νιώσε ότι μιλάω υποθετικά. Μάλλον το νιώθεις και απλά τρολλάρεις 

Καλά ρε αγορι μου, ηρέμησε...

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #433 on: September 15, 2011, 20:40:20 pm »

Και όμως είστε.Γίνατε αυτό που μισούσατε.Λέτε στον κόσμο να μην σκέφετεται,μόνο να σας ψηφίζει για το καλό του.Βάζετε παιδιά που τους ενδιαφέρον και καλά κάνουν οι σπουδές τους να σας ψηφίσουν όταν όλοι γνωρίζουμε ότι σύντομα δε θα έχουν λεφτά,δουλειά και μέλον.
Δεν είμαι κοματικός,δε γουστάρω φάση κατάληψη.Απλά η ζωή είναι δύσκολη και θα επιβιώσουν οι έξυπνοι και οι πονηροί.Εσάς πιθανό να το σηκώνει η τσέπη σας και θέλετε να πάιξετε το ρόλο των τελευταίων.Και πριν βιαστείτε να με κρίνετε,βλέπω συνεχώς τους κοντινούς μου να χάνουν τις δουλίες τους,τη ζωή που μέχρι χθες είχαν.Ήμουν σαν και σας,μου τη σπάγαν τα αριστερά δήθεν επαναστατημένα λαμόγια.Τελαυταία θύματα ήταν οι δικοί μου.Πλέον δεν ξέρω,είμαι μπερδεμένος.Του χρόνου αν γίνουν οι εξεταστικές θα έχω ορκιστεί.Και όμως νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.Αν όχι τώρα,πότε?

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #434 on: September 15, 2011, 20:46:39 pm »

Quote from: edisson on September 15, 2011, 20:40:20 pm
Και όμως είστε.Γίνατε αυτό που μισούσατε.Λέτε στον κόσμο να μην σκέφετεται,μόνο να σας ψηφίζει για το καλό του.Βάζετε παιδιά που τους ενδιαφέρον και καλά κάνουν οι σπουδές τους να σας ψηφίσουν όταν όλοι γνωρίζουμε ότι σύντομα δε θα έχουν λεφτά,δουλειά και μέλον.
Δεν είμαι κοματικός,δε γουστάρω φάση κατάληψη.Απλά η ζωή είναι δύσκολη και θα επιβιώσουν οι έξυπνοι και οι πονηροί.Εσάς πιθανό να το σηκώνει η τσέπη σας και θέλετε να πάιξετε το ρόλο των τελευταίων.Και πριν βιαστείτε να με κρίνετε,βλέπω συνεχώς τους κοντινούς μου να χάνουν τις δουλίες τους,τη ζωή που μέχρι χθες είχαν.Ήμουν σαν και σας,μου τη σπάγαν τα αριστερά δήθεν επαναστατημένα λαμόγια.Τελαυταία θύματα ήταν οι δικοί μου.Πλέον δεν ξέρω,είμαι μπερδεμένος.Του χρόνου αν γίνουν οι εξεταστικές θα έχω ορκιστεί.Και όμως νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.Αν όχι τώρα,πότε?
και η καταληψη θα μας βρει δουλεια και θα μας φερει λεφτα δηλαδη? ή ο νεος νομος φταιει για την ανεργια?

Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35 Go Up Print
Jump to: