• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:57:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:57:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 98
Total: 143
kpap17
mprova
ArchieHadCells
mavropan
evax
Yamal
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Athinaaz
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.  (Read 70185 times)
djifos
Guest
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #270 on: September 14, 2011, 00:45:44 am »

Quote from: istar on September 14, 2011, 00:42:32 am
Quote from: djifos on September 14, 2011, 00:33:19 am
θελουν μια ζωη να ζουν ουσιαστικα σε βαρος των υπολοιπων, να μην τους ελεγχει κανεις, να μην δινουν λογαριασμο σε κανεναν...

Εξηγησέ μας, πώς ένας φοιτητής που εργάζεται και δεν συμπληρώνει 40 ώρες εργασίας(αποδεδιγμένης), μπορεί να ζει σε βάρος κάποιου άλλου. Να σημειώσω εδώ πως μετα τα ν+2 έτσι κ αλλιώς δεν δικαιούσε καμία φοιτητικη μέριμνα(σίτιση, στέγαση, νέα βιβλία).

Πώς λοιπόν ζει κάποιος αιώνιος σε βάρος σου;

ζει σε βαρος μου και σε βαρος αλλων 1500 φοιτητων οταν με το ετσι θελω κατεβαινει με την παρεα του γιατι ετσι εχει μαθει, ετσι του αρεσει κ βαζει λουκετο στη σχολη, ετσι απλα.. δν το καταλαβαινεις;
shen
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #271 on: September 14, 2011, 00:48:32 am »

Quote from: Issle on September 13, 2011, 23:24:26 pm
Βασίζονται απλά στο οτι οι φοιτητές που νοιάζονται για τα μαθήματά τους δεν είναι οργανωμένοι σε θέματα συνελεύσεων κτλ. ....

Όταν λες οργάνωση εννοείς να μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα, με διάστημα άφιξης 6 ωρώς, στον ίδιο χώρο?

Πώς καταφέρνουν τότε να δώσουν μαθήματα στην εξεταστική? (συγκεκριμένη ώρα και μέρος)

Πώς πηγαίνουν μαζικά στις παραδώσεις?

Πώς πηγαίνουν ανελυπώς στη βιβλιοθήκη?

Πώς κάνουν group studing sessions?

Πώς, αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα μαθήματα τους, δεν περνάνε 7 ανά εξεταστική και χρωστούν τώρα το σεπτέμβρη?

Μήπως επειδή δεν μπορούν να οργανωθούν, δλδ να δημιουργήσουν study groups?

Μήπως επειδή δεν μπορούν να οργανωθούν, δλδ να βρεθούνε ταυτόχρονα στο ίδιο αμφιθέατρο, μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα, χάνουν τις εξετάσεις τους?

Μήπως τελικά οι καλοί φοιτητές τάσσονται υπέρ των καταλήψεων?

Αφήνω αυτες τις ερωτήσεις ως τροφή για προβληματισμό για όλους...

MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #272 on: September 14, 2011, 00:50:16 am »

Είναι δυνατόν ρε πούστη μου ακόμη να μιλάτε για αυτό????

Ειπώθηκε ή όχι άριελ από το προεδρείο να κλείσουν οι πόρτες????Εάν είχατε αντιρρήσεις γιατί δεν θίξατε το θέμα????

Άντε γιατί τα τέτοια μας αρχίζουν να φουσκώνουν!!!!

Ναι ρε φίλε έχει δικαιώματα αλλά μιας  και έχει γίνει τις μόδας....η μαμά και ο μπαμπάς μου μου έμαθαν ότι έχω δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις!!!

Και μιας και ειπώθηκε και κάτι για εκλογές κτλ....στις εκλογές υπάρχει μια προεκλογική περίοδος!!!Την ακούς και αποφασίζεις!!!Εδώ χωρίς να ακούσεις τι αποφάσισες???

Από το φόρουμ???

Άντε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια τους!!!

Είστε υπεύθυνοι για αυτό που γίνετε!!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #273 on: September 14, 2011, 00:54:05 am »

Quote from: MARIOS on September 14, 2011, 00:50:16 am
Είναι δυνατόν ρε πούστη μου ακόμη να μιλάτε για αυτό????

Ειπώθηκε ή όχι άριελ από το προεδρείο να κλείσουν οι πόρτες????Εάν είχατε αντιρρήσεις γιατί δεν θίξατε το θέμα????

Άντε γιατί τα τέτοια μας αρχίζουν να φουσκώνουν!!!!

Ναι ρε φίλε έχει δικαιώματα αλλά μιας  και έχει γίνει τις μόδας....η μαμά και ο μπαμπάς μου μου έμαθαν ότι έχω δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις!!!

Και μιας και ειπώθηκε και κάτι για εκλογές κτλ....στις εκλογές υπάρχει μια προεκλογική περίοδος!!!Την ακούς και αποφασίζεις!!!Εδώ χωρίς να ακούσεις τι αποφάσισες???

Από το φόρουμ???

Είστε υπεύθυνοι για αυτό που γίνετε!!!!

Είναι καραγκιοζιλίκι να τα γράφετε εδώ μέσα αυτά. Θέλετε αγώνες και διεκδικήσεις και ανατροπές και δε μπορείτε καν να επιβάλετε τα γαμημένα ψηφίσματα σας.

Γράφεις "Ναι ρε φίλε έχει δικαιώματα αλλά μιας  και έχει γίνει τις μόδας....η μαμά και ο μπαμπάς μου μου έμαθαν ότι έχω δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις!!!" όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε τη στοιχειώδη υποχρέωση ο χώρος της συνέλευσης να μην είναι καπνιστήριο. Όταν όμως σας συμφέρει, τηρείτε αποφάσεις όπως η σημερινή απόφαση-ντροπή ακόμα κι αν έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με το καταστατικό.

Ειλικρινά, νομίζει κανείς ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρει στο φοιτητικό κίνημα; Νομίζω ότι μετά το σημερινό ρεζιλίκι έχετε φέρει πολύ πιο κοντά το άνοιγμα της σχολής....
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #274 on: September 14, 2011, 00:59:18 am »

Quote from: djifos on September 14, 2011, 00:45:44 am
Quote from: istar on September 14, 2011, 00:42:32 am
Quote from: djifos on September 14, 2011, 00:33:19 am
θελουν μια ζωη να ζουν ουσιαστικα σε βαρος των υπολοιπων, να μην τους ελεγχει κανεις, να μην δινουν λογαριασμο σε κανεναν...

Εξηγησέ μας, πώς ένας φοιτητής που εργάζεται και δεν συμπληρώνει 40 ώρες εργασίας(αποδεδιγμένης), μπορεί να ζει σε βάρος κάποιου άλλου. Να σημειώσω εδώ πως μετα τα ν+2 έτσι κ αλλιώς δεν δικαιούσε καμία φοιτητικη μέριμνα(σίτιση, στέγαση, νέα βιβλία).

Πώς λοιπόν ζει κάποιος αιώνιος σε βάρος σου;

ζει σε βαρος μου και σε βαρος αλλων 1500 φοιτητων οταν με το ετσι θελω κατεβαινει με την παρεα του γιατι ετσι εχει μαθει, ετσι του αρεσει κ βαζει λουκετο στη σχολη, ετσι απλα.. δν το καταλαβαινεις;

Με τα σημερινά δεδομένα, σε ένα σύλλογο 1500 ατόμων, όπως λες, πόσοι πιστεύεις πως είναι αυτοί οι αιώνιοι; Είναι τόσοι ώστε να μπορουν να επηρεάσουν τις ζωές των 1500 ατόμων που δεν μπορούν(?) να εκφέρουν την άποψή τους στη ΓΣΦ της σχολής τους;

Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στους 1500, και όχι στους αιώνιους;

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #275 on: September 14, 2011, 01:03:20 am »

να σου πω κάτι παλικαράκι....εδώ και δύο συνελεύσεις μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που καπνίζουν μέσα στην αίθουσα!!!!  Wink

Όσο για την απόφαση-ντροπή ως προς το κλείσιμο των πορτών ήταν μέσα από το προεδρείο και ΚΑΝΕΙΣ γαμώ την πουτάνα μου δεν είπε ότι αυτό είναι ντροπή η οτιδήποτε άλλο!!!

Το ρεζιλίκι που λες ήταν κάτι απόλυτα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ....εάν το μυαλουδάκι σας αναπτυχθεί και καταλάβετε τι θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα καταλαβαιτε ότι και η απόφαση του προεδρείου αλλά και η απόφαση της ΓΣ ήταν πέρα για πέρα ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΗ!!!

ΤΕΛΟΣ μην μου μιλάς στο τρίτο πληθυντικό γιατί είμαι ο ΜΑΡΙΟΣ και όχι κάτι άλλο....τον εαυτό μου εκπροσωπώ και κανέναν άλλον.... γκεγκε????

Και οι αποφάσεις που παίρνονται μέσα στην ΓΣ τηρούνται όλες.....εάν το μόνο που είχες να πεις ήταν τα τσιγάρα.....σου απάντησα τώρα...αλλά μάλλον απήχες πολύ από τις συνελεύσεις???

Ελευθερία είναι
alexiskes
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #276 on: September 14, 2011, 01:04:56 am »

Από το φόρουμ???

με τη λογικη αυτη
1) θα πρεπει να απαγορευεται στους κωφαλαλους να ψηφισουν στις εκλογες, γιατι οι ανθρωποι οσο καιμενοι και να ειναι, δεν μπορουν να να επικοινωνησουν, που σημαινει οτι οσο και να τους δειχνεις γραπτα κειμενα απο προεκλογικη περιοδο, ειναι ανικανοι να κατανοησουν το οτιδηποτε και οποτε να βγαλουν σωστο συμπερασμα, αρα με τη λογικη σου θα πρεπει να αποκλειστουν. (το λεω με καθε σοβαροτητα, με βαση τη σκεψη σου)
2 ) επισης θα πρεπει να απαγορευεται στους φοιτητες που δεν παρακολουθησαν ανελειπως τις παραδοσεις για να ακουσουν κ να συζητησουν με τον καθηγητη, να δωσουν εξετασεις. επειδη απλα και μονο με τη λογικη σου ειναι αδυνατον να εχουν καταλαβει το μαθημα

δεν μου ερχονται αλλα παραδειγματα τωρα, αλλα εινια προφανες οτι η λογικη αυτη καπου δεν κολλαει  Undecided

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου

η μονη λυση ειναι Συνελευση κλασσικα + (εφοσον εχει γινει συνελευση) e-ψηφοφοριες (με το κωδικο του πανεπιστημιου που επιβεβαιωνει αν καποιος ειναι φοιτητης του τμηματος κ οχι περαστικος...). ΤΕΛΟΣ
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #277 on: September 14, 2011, 01:08:33 am »

Η κουβεντα εχει οδηγηθει σε παραπληγικες ατραπους, οποτε για να μην ξυπνησω και αυτους που κανουν οτι κοιμουνται, σας λεω οτι εγω σημερα το ηξερα οτι θα κλεισουν οι πορτες. Υπερβολικα ευφυης ων, αλλα επ' ουδενι προφητης απλα χρησιμοποιησα την μεθοδο της επιβεβαιωσης δια της παρατηρησης. Χθες εγινε το ιδιο στους πολιτικους, σημερα το ιδιο στο ΠΑΜΑΚ.... Συνεπως απο καπου ηρθε αυτη η αποφαση (χαιρετισματα στα ΕΑΑΚ να πω), καποιοι καλως καταλαβαν οτι για να κρατηθουν ακομα λιγο οι καταληψεις θα πρεπει να αρχισουμε τετοιες ομορφες (και αντικαταστατικες) συνδικαλιες.
Και δεν τα εχω με τα ΕΑΑΚ, που τους εχω μαθει καλως η κακως αυτα τα 24 ριζα 2 χρονια που ειμαι στην σχολη. Τα εχω με τους υπολοιπους  που ακομα ψαχνετε ιχνη και ψηγματα δημοκρατιας, ελευθεριας λογου και αλλων φαιδρων στις γενικες συνελευσεις ενω προκειται για καθαρα νιτσεικα γεγονοτα (σε καθε συμβαν και σε καθε συνελευση εκδηλωνεται μια θεληση για δυναμη)...
Δυστυχως ειστε (η ειμαστε αν σας/τους βολευει) ανοργανωτοι και ψιλοαδιαφοροι. Οποτε.....
Και τσαμπα οι διαφωνιες με τον καθε περιεργο, για κατι που εκ των πραγματων ειναι αντικαταστατικο. Βεβαια, οποιοσδηποτε πρωτοετης μπει στον κοπο να ερθει σε μια συνελευση και ταυτοχρονα να ριξει απλα μια ματια στο καταστατικο, καταλαβαινει οτι προκειται περι ελαστικου υλικου με μεγαλο συντελεστη ελαστικοτητας (χαχα, καλο, ε)...
Ευχομαι καλη τυχη στους καταληψιες στον αγωνα να ριξουν το νομο, ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι θα ευοδωθει γιατι ειναι δικαιος και γιατι παραιτηθηκε η Αννουλα οπως εγραψε η ελληνοφρενεια...
 Smiley Smiley Smiley Smiley
Πολυ καληνυχτα σας..

Ερχεται μια μερα...
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #278 on: September 14, 2011, 01:11:32 am »

Quote from: MARIOS on September 14, 2011, 01:03:20 am

Το ρεζιλίκι που λες ήταν κάτι απόλυτα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ....εάν το μυαλουδάκι σας αναπτυχθεί και καταλάβετε τι θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα καταλαβαιτε ότι και η απόφαση του προεδρείου αλλά και η απόφαση της ΓΣ ήταν πέρα για πέρα ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΗ!!!

ΤΕΛΟΣ μην μου μιλάς στο τρίτο πληθυντικό γιατί είμαι ο ΜΑΡΙΟΣ και όχι κάτι άλλο....τον εαυτό μου εκπροσωπώ και κανέναν άλλον.... γκεγκε????

Δεν μπορείς με απλή ψηφοφορία στη βουλή να καταργήσεις προβλέψεις του συντάγματος. Αντιστοίχως δε μπορείς κι εδώ να καταργήσεις το καταστατικό.

Φυσικά κι εκπροσωπείς. Τη σαπίλα που υπάρχει στα πανεπιστήμια, που βγάζει λόγους για ιδεολογίες κι επαναστάσεις αλλα αποτυγχάνει να κάνει το πιο στοιχειώδες. Να σεβαστεί τα ατομικά δικαιώματα των συναδέλφων του.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #279 on: September 14, 2011, 01:11:50 am »

Quote from: alexiskes on September 14, 2011, 01:04:56 am

Από το φόρουμ???

με τη λογικη αυτη
1) θα πρεπει να απαγορευεται στους κωφαλαλους να ψηφισουν στις εκλογες, γιατι οι ανθρωποι οσο καιμενοι και να ειναι, δεν μπορουν να να επικοινωνησουν, που σημαινει οτι οσο και να τους δειχνεις γραπτα κειμενα απο προεκλογικη περιοδο, ειναι ανικανοι να κατανοησουν το οτιδηποτε και οποτε να βγαλουν σωστο συμπερασμα, αρα με τη λογικη σου θα πρεπει να αποκλειστουν. (το λεω με καθε σοβαροτητα, με βαση τη σκεψη σου)
2 ) επισης θα πρεπει να απαγορευεται στους φοιτητες που δεν παρακολουθησαν ανελειπως τις παραδοσεις για να ακουσουν κ να συζητησουν με τον καθηγητη, να δωσουν εξετασεις. επειδη απλα και μονο με τη λογικη σου ειναι αδυνατον να εχουν καταλαβει το μαθημα

δεν μου ερχονται αλλα παραδειγματα τωρα, αλλα εινια προφανες οτι η λογικη αυτη καπου δεν κολλαει  Undecided
1) Aν δεν διαβαζουν καν εφημεριδες ή blogs ειμαι μαζι σου.
2) Αν εισαι τερμα αδιαβαστος ειμαι τερμα μαζι σου

Αλλο απαλευτο παραδειγμα?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #280 on: September 14, 2011, 01:17:01 am »

ρε alexiskes παλικάρι μου κατάλαβες τι ήθελα να πω????Η απλώς γράφεις για να γράψεις????

Πως είναι δυνατόν να αποφασίζεις χωρίς να ακούσεις και να δεις???

Όχι όλοι αλλά τουλάχιστον οι μισοί είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτα για τον νέο νόμο.....εδώ αυτοί που τους εκπροσωπούν δεν ξέρουν και μάλιστα το  είπαν κιόλας!!!!

Με το παράδειγμα των εκλογών ήθελα να θίξω την ενημέρωση που γίνετε πριν πετάξεις την ψήφο σου...το κάνεις γιατί ξέρεις τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος!!!!

Εδώ το μόνο που κοιτάνε είναι η κατάληψη και τίποτα άλλο!!!!

Όσο για το δεύτερο παράδειγμα σου καταλαβαίνεις από μόνος σου πόσο άκυρο είναι ε???

ACE  jerk  Wink

Ελευθερία είναι
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #281 on: September 14, 2011, 01:18:20 am »

Quote from: ACE on September 14, 2011, 01:08:33 am
Η κουβεντα εχει οδηγηθει σε παραπληγικες ατραπους, οποτε για να μην ξυπνησω και αυτους που κανουν οτι κοιμουνται, σας λεω οτι εγω σημερα το ηξερα οτι θα κλεισουν οι πορτες. Υπερβολικα ευφυης ων, αλλα επ' ουδενι προφητης απλα χρησιμοποιησα την μεθοδο της επιβεβαιωσης δια της παρατηρησης. Χθες εγινε το ιδιο στους πολιτικους, σημερα το ιδιο στο ΠΑΜΑΚ.... Συνεπως απο καπου ηρθε αυτη η αποφαση (χαιρετισματα στα ΕΑΑΚ να πω), καποιοι καλως καταλαβαν οτι για να κρατηθουν ακομα λιγο οι καταληψεις θα πρεπει να αρχισουμε τετοιες ομορφες (και αντικαταστατικες) συνδικαλιες.
Και δεν τα εχω με τα ΕΑΑΚ, που τους εχω μαθει καλως η κακως αυτα τα 24 ριζα 2 χρονια που ειμαι στην σχολη. Τα εχω με τους υπολοιπους  που ακομα ψαχνετε ιχνη και ψηγματα δημοκρατιας, ελευθεριας λογου και αλλων φαιδρων στις γενικες συνελευσεις ενω προκειται για καθαρα νιτσεικα γεγονοτα (σε καθε συμβαν και σε καθε συνελευση εκδηλωνεται μια θεληση για δυναμη)...
Δυστυχως ειστε (η ειμαστε αν σας/τους βολευει) ανοργανωτοι και ψιλοαδιαφοροι. Οποτε.....
Και τσαμπα οι διαφωνιες με τον καθε περιεργο, για κατι που εκ των πραγματων ειναι αντικαταστατικο. Βεβαια, οποιοσδηποτε πρωτοετης μπει στον κοπο να ερθει σε μια συνελευση και ταυτοχρονα να ριξει απλα μια ματια στο καταστατικο, καταλαβαινει οτι προκειται περι ελαστικου υλικου με μεγαλο συντελεστη ελαστικοτητας (χαχα, καλο, ε)...
Ευχομαι καλη τυχη στους καταληψιες στον αγωνα να ριξουν το νομο, ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι θα ευοδωθει γιατι ειναι δικαιος και γιατι παραιτηθηκε η Αννουλα οπως εγραψε η ελληνοφρενεια...
 Smiley Smiley Smiley Smiley
Πολυ καληνυχτα σας..

Το παραδέχομαι έχεις δίκιο... Αλλά προσωπικά, δεν έχω συνηθίσει συνάδελφοι να με κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μου χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #282 on: September 14, 2011, 01:20:16 am »

Quote from: daydreamer on September 14, 2011, 01:11:32 am
Quote from: MARIOS on September 14, 2011, 01:03:20 am

Δεν μπορείς με απλή ψηφοφορία στη βουλή να καταργήσεις προβλέψεις του συντάγματος. Αντιστοίχως δε μπορείς κι εδώ να καταργήσεις το καταστατικό.

Φυσικά κι εκπροσωπείς. Τη σαπίλα που υπάρχει στα πανεπιστήμια, που βγάζει λόγους για ιδεολογίες κι επαναστάσεις αλλα αποτυγχάνει να κάνει το πιο στοιχειώδες. Να σεβαστεί τα ατομικά δικαιώματα των συναδέλφων του.

Δεν ξέρω το κατά πόσο γνώση έχεις από συζητήσεις στην βουλή αλλά να σε ενημερώσω ότι μέσα στην βουλή για την διαδικασία της συζήτησης και ψηφοφορίας μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε πρόταση....συνταγματική και μη και μετά από επιμέρους ψηφοφορία εάν υπάρξουν αντιδράσεις να βγει απόφαση.....αυτό δεν έγινε εδώ???

Ελευθερία είναι
xrysa_
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #283 on: September 14, 2011, 01:23:13 am »

Ο φασισμος ξεκιναει απο τα πανεπιστημια απο τους μεγαλυτερους κατακριτες του. Τελος. δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα, αλλα το γεγονος οτι η γενικη συνελευση δεν συγκαλειται για να εκπροσωπει το συλλογο αλλα τα κομματοσκυλα και τα συμφεροντα τους τα λεει ολα. Υπομονη μεχρι να φυγουμε απο το κωλομπουρδελο σας. 
kinezos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #284 on: September 14, 2011, 01:24:44 am »

Το παράδειγμα της παρακολούθησης των μαθημάτων ήταν μια χαρά.

Όσο για τις εκλογές, είσαι αφελής αν ψηφίζεις με βάση αυτά που ακούς στην προεκλογική εκστρατεία. Για να αποφασίσω τί θα ψηφίσω στη συνέλευση, αρκεί να βλέπω τί γίνεται γύρω μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να διαβάσω τα πλαίσια που κατεβαίνουν. Ανταλλαγές απόψεων και συζητήσεις δε γίνονται μόνο στις συνελεύσεις, γίνονται παντού.

Επίσης, αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά και να συμμετέχουν στις συζητήσεις σας, σταματήστε να φωνάζετε και να βρίζετε. Οι φωνές δείχνουν συνήθως έλλειψη λογικών επιχειρημάτων.

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 Go Up Print
Jump to: