• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:21:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:21:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 121
Total: 200
evgns
vpoug
balligeorgia
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
dimitrisblioumis
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
pxanthob
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
LelisNiko
cealexop
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τι θα γινει με την εξεταστικη (Σεπτ. 2011)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Τι θα γινει με την εξεταστικη (Σεπτ. 2011)  (Read 70827 times)
manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τι θα γινει με την εξεταστικη (Σεπτ. 2011)
« Reply #210 on: September 18, 2011, 16:53:03 pm »

κατάληψη

Όταν ο Δημάκης βγάλει τα αποτελέσματα των Αναλογικών ενημερώστε με! Παραιτούμαι!
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #211 on: September 18, 2011, 16:55:20 pm »

manina,συγγνώμη αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Δεν έχω κόλημα με τους φρουρούς,δεν ανοίκω πουθενά,και γω ονειρεύομουν εξεταστική (απλά είναι κοροιδία να πιστεύουμε ακόμα ότι θα γίνει),μισώ τη φράση φυτά κ.τ.λ.Μη βάζεις ταμπέλες και προσπάθησε να δεις πιο καθαρά γιατί ένας συμφοιτητής σου που τελικά δε διαφέρει και πολύ από σένα,έχει καταλήξει σε 5-10 πράγματα,που τελικά δε συμβαδίζουν με το προσωπικό του συμφέρον.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #212 on: September 18, 2011, 17:00:19 pm »

Quote from: corina on September 18, 2011, 16:51:42 pm
γι'αυτό τι θα κάνουμε?
Θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την τρίτη. Είναι βασικό και σίγουρα όχι αυτονόητο.
manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #213 on: September 18, 2011, 17:00:29 pm »

Γιατί είμαι εκτός τόπου και χρόνου? Fill me in.

Δεν είπε κανείς οτι θα γίνει εξεταστική, ειπώθηκε οτι αν ανοίξουμε έχουμε μια τελευταία προσπάθεια να την διεκδικήσουμε.

Εγώ δεν βάζω ταμπέλες, το αποφεύγω, οι ταμπέλες έχουν μπει εδώ και καιρό...

Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη, εγώ τι να γίνει, δεν πιστεύω οτι με τις καταλήψεις αλλάζει κάτι, αν εννοείς αυτό.

Όταν ο Δημάκης βγάλει τα αποτελέσματα των Αναλογικών ενημερώστε με! Παραιτούμαι!
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #214 on: September 18, 2011, 17:02:37 pm »

Εννοώ σ'αυτά που είπες για μένα.Τελοσπάντων κάποιες απόψεις λέω,κάποιοι συμφωνούν,κάποιοι όχι.Προσπαθώ στη ζωή μου να μην είμαι απόλυτος.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #215 on: September 18, 2011, 17:03:27 pm »

Quote from: Link-gr on September 18, 2011, 17:00:19 pm
γι'αυτό τι θα κάνουμε?
Θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την τρίτη. Είναι βασικό και σίγουρα όχι αυτονόητο.

Αυτό είναι η απάντηση στο τι θα κάνουμε σε πιθανό σενάριο μη καταβολής μισθών από στάση πληρωμών???

manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #216 on: September 18, 2011, 17:05:33 pm »

Quote from: edisson on September 18, 2011, 17:02:37 pm
Εννοώ σ'αυτά που είπες για μένα.Τελοσπάντων κάποιες απόψεις λέω,κάποιοι συμφωνούν,κάποιοι όχι.Προσπαθώ στη ζωή μου να μην είμαι απόλυτος.

Τεσπα, συγνώμη αν ήμουν επιθετική, με το πρασινοφρουρός (και κάθε είδους ταμπέλα γενικά) θόλωσα.

Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #217 on: September 18, 2011, 17:09:12 pm »

Quote from: manina on September 18, 2011, 17:03:27 pm
Quote from: Link-gr on September 18, 2011, 17:00:19 pm
γι'αυτό τι θα κάνουμε?

Αυτό είναι η απάντηση στο τι θα κάνουμε σε πιθανό σενάριο μη καταβολής μισθών από στάση πληρωμών???
Χαχα ναι άνοιγμα της σχολής προς επίλυση των πάντων  ;-p
όχι είναι η απάντηση στο τι κάνουμε προσεχώς για να διασφαλίσουμε ότι σώζεται απο την εξεταστική.
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #218 on: September 18, 2011, 17:35:54 pm »

Quote from: Elnadrion on September 17, 2011, 16:02:01 pm
Λυπάμαι πραγματικά για την έλλειψη κριτικής σκέψης και την παραπληροφόρηση που παρατηρώ μέσω όλων αυτών των συζητήσεων.

Τόσοι άνθρωποι ψηφίζουν αντικατάληψη και ούτε ένας δεν πέρασε από την κατάληψη να έρθει και να ρωτήσει
και κυρίως να συζητήσει τις θέσεις του. Να ακούσει την άλλη πλευρά, να πει την δικιά του άποψη και να πεισθεί ή όχι,
δεν έχει σημασία αυτό. Περιμένετε απο υποκείμενα σαν τον Sab_Zoulapi, τον Link και τον Ace να σας ενημερώσουν?
Πότε πιστεύετε ότι θα έρθει η ώρα να ακούσετε και την άλλη πλευρά?

Και φυσικά μιλάς για υποκείμενα όταν αναφέρεσαι σε αυτά τα άτομα. Ήμουν στην συνέλευση όταν ο San_Zoulapi προσπαθούσε
να μιλήσει και φώναζε "Παρακαλώ να κλείσουν οι πόρτες" και μετά οριόταν ηλεκτρονικά στο THMMY. Όπως και ήμουν μπροστά
όταν σε αντιπαράθεση έξω απο την συνέλευση είπε "Στα @@ μου η δημοκρατία, υπάρχει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης".
Πώς γίνεται να μην αναρωτιέσαι τι συμφέροντα εξυπήρετεί η απόφαση αυτού του ανθρώπου να ψηφίσει αντικατάληψη.

Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά ότι όταν άρχισε η συνέλευση και ο Καπνιάς πρότεινε στην αρχή της διαδικασίας
να ψηφιστέι εκείνη την στιγμή (όπου σχεδόν το 100% του αμφιθεάτρου ήταν υπερ της κατάληψης) αν θέλουμε κατάληψη ή όχι.
Δεν παραξένεψε κανέναν που τα παιδιά της κατάληψης δεν αποφάσισαν να ψηφιστεί εκείνη την στιγμή (και νόμιμα, καθώς θα γινόταν με
ψηφοφορία του σώματος) να βγει το "αποτέλεσμά τους" ? Πού είναι τα κομματικά συμφέροντα, που είναι η φήμωση για την οποία κλέγονται οι
παραπάνω? Γιατί να διακινδυνέψουν το αποτέλεσμα περιμένοντας άλλες 6 ώρες?

Ναι ναι ναι πολύ ωραία αυτά που λες φίλε μου απλα εδώ έχω ένα σοβαρό θεματάκι εγώ. Λες ΨΕΜΑΤΑ . Μέχρι τώρα δεν έχω αναφερθεί σε κάποιον έτσι στο φόρουμ αν και ακούγονται πολλές ανακρίβειες και ερμηνείες για το τι είμαι τι πιστεύω και τα λοιπά , δεν έχω πρόβλημα όταν αυτά είναι προσωπικές απόψεις του καθενός. Εδώ όμως υποστηρίζεις ότι είπα 2 πράγματα που δεν έχω πει ποτε. Δε θα μπώ καν στη διαδικασία να περιγράψω πόσο ανήθικο και άνανδρο είναι αυτό το πράγμα που κάνεις . Ποτέ στη συνέλευση δεν είπα να κλείσουν οι πόρτες εν γνώσει μου ότι υπάρχει και άλλος κόσμος έξω και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πεί ούτε πρόκειται να πω για οποιονδήποτε λόγο τη φράση στα @@ μου η δημοκρατία. Με προσβάλλεις θρασύτατα. Τουλάχιστον έχε την αξιοπρέπεια να το κάνεις από κοντά.

Για αυτό που λες για τον Καπνιά τι δηλαδή περιμένεις να πούμε και ευχαριστώ? Μπράβο που δεν κάνανε οι του συντονιστικού πουστιά? Ισχύει ότι θα ήτανε τρισμέγιστη καφρίλα αν είχε γίνει αυτό το πράγμα, αλλά δεν αποτελεί κάποιο επιχείρημα ούτε είναι προς τιμήν τους που δεν το επιχείρησαν. Απλά απετράπει ένα ακόμα μέγιστο νταβατζιλίκι.

Γενικότερα πάντα μα πάντα και εδώ και στη συνέλευση δεν εκφράζω κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. Για αυτό τα πλαίσια λέγονται ανεξάρτητα. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα και να συσπειρώσετε κόσμο εναντίον των ανεξάρτητων φοιτητών. Δεν αποτελούν κάποια συγκεκριμένη, μοναδική οντότητα με ξεκάθαρη ταυτότητα.  Για αυτό δεν υπάρχει μια ορισμένη γραμμή κάθε φορά που γίνεται μια τέτοια προσπάθεια.

Και τέλος και ελπίζω να μη χρειαστεί να πω άλλα πράγματα, το ήλπιζα αυτό εδώ και καιρό αλλά το πόστ σου ξέφυγε πέρα από κάθε όριο, το έχω πει και ανοιχτά στα παιδιά που συντονίζουν τις καταλήψεις , το λέω ανοιχτά και εδώ και το υποστηρίζω πάγια. Το ότι δεν ερχόμαι εγώ ή οποιοσδήποτε έχει την ίδια γνώμη με εμένα για τις καταλήψεις στην κατάληψη για να συζητήσει δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι αδιάλλακτος ή δε θέλω να ακούσω την αντίθετη γνώμη ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο όμορφο. Πολλά παιδιά που συμμετείχαν σε ανεξάρτητα πλαίσια τις τελευταίες ευδομάδες πέρασαν από τις καταλήψεις και κουβέντιασαν. Και καλά έκαναν. Εφόσον οι αρχές τους το επιτρέπουνε. Δε μπορώ να πώ το ίδιο για τον εαυτό μου. Νιώθω εδώ και 3 βδομάδες ότι ΒΙΑΖΟΜΑΙ από αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Οι ίδιοι οι συμφοιτητές μου με βιάζουν . Σε αναλογία όταν γνωρίζω ότι σε ένα χώρο γίνονται βασανιστήρια ανθρώπων , δε θα περάσω από εκεί για να κουβεντιάσω με τους υπεύθυνους τους λόγους για τους οποίους το κάνουνε ή πως μπορούμε να κάνουμε τα βασανιστήρια πιο υποφερτά.
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #219 on: September 18, 2011, 17:48:37 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 18, 2011, 17:35:54 pm
Νιώθω εδώ και 3 βδομάδες ότι ΒΙΑΖΟΜΑΙ από αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Οι ίδιοι οι συμφοιτητές μου με βιάζουν . Σε αναλογία όταν γνωρίζω ότι σε ένα χώρο γίνονται βασανιστήρια ανθρώπων , δε θα περάσω από εκεί για να κουβεντιάσω με τους υπεύθυνους τους λόγους για τους οποίους το κάνουνε ή πως μπορούμε να κάνουμε τα βασανιστήρια πιο υποφερτά.

Μπορείς μήπως τώρα να καταλάβεις πως αισθάνονται όσοι βιάζονται από την κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο?Αυτοί που οι δικοί τους είναι άνεργοι,δουλεύουν και πάλι δεν τα βγάζουν πέρα?Αυτοί που απ'ότι φαίνεται θα μείνουν το χειμώνα χωρίς ρεύμα?Αυτοί,που δε ντρέπομαι να το πω,δεν έχουν λεφτά ούτε για φωτοτυπίες,κάτι που εσύ θεωρείς αυτονόητο?
Για να σταματήσεις να βιάζεαι εσύ,πρέπει σ'αυτούς να φτάσει στο λαιμό?
Αν έτσι αισθάνεσαι,δε χρειάζεται να το πεις,όντως στα @@ σου η δημοκρατία.

Υ.Γ.Μπορείς τώρα να καταλάβεις πως αισθάνονται όσοι ακούνε από την κυβέρνηση τη φράση:"ο τάδε νόμος θα εφαρμοστεί όπως και νάχει,αλλά αν θέλετε ελάτε να το συζητήσουμε..."?
« Last Edit: September 18, 2011, 17:56:44 pm by edisson » Logged

αστειάκι.
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #220 on: September 18, 2011, 18:10:03 pm »

Δε μπορώ να διαφωνίσω με εσένα ή με οποιονδήποτε αν αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο σε σχέση με την κυβέρνηση. Ωστόσο η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν αντιδρώ στον δικό μου βιασμό κάνοντας κακό σε κάποιον, στερώντας του βασικά δικαιώματα ,  κατοχυρωμένα από ανώτερους, ισχυρότερους κανόνες από κάθε νόμο και δημοκρατία στον πλανήτη. Αν αισθάνεστε και εσείς ότι βιάζεστε παρακαλώ αντιδράστε. Δικαίωμά σας. Αν θέλετε όμως να θυσιάσετε κατι μπορείτε να το κάνετε μόνο με τον εαυτό σας και όχι με τις ελευθερίες και τα δικαιώματα άλλων που δε συναινούν.
selearisChristos
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #221 on: September 18, 2011, 19:22:33 pm »

Quote from: Errikos on September 18, 2011, 15:10:26 pm
Quote from: edisson on September 18, 2011, 14:53:18 pm
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Ελάτε ας μαλώσουμε λίγο ακόμα μεταξύ μας.Μέχρι τότε ας βγάλει η Διαμαντοπούλου περί τα 200.000 ευρώ...
Ρε ποιον κοροιδεύετε όσοι υποστηρίζετε το νέο νόμο?
Α ρε Ελλαδίτσα τι σού'μελε να πάθεις...
Α ρε thmmy...Πώς γίναμε έτσι ρε γαμώτο?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/cds_18.html

Έψαξα και δε βρήκα ότι η εταιρεία συνδέεται με τον σύζυγό της. Επίσης, αυτό που βρήκα είναι ότι αναφέρεται σαν 'μη κερδοσκοπική'.
Η αμφισβήτηση.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231128951

Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο....... (ότι αφορά το πρώτο post)
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #222 on: September 18, 2011, 22:12:36 pm »

Συγνώμη για να καταλάβω. Είναι παράλογο ας πούμε αυτό που λέει ο chris "Δε διάβασα να λέει κανένας ότι αν ανοίξουμε την Τρίτη θα γίνει σίγουρα ολόκληρη η  εξεταστική . Αν ανοίξει μπορεί και να γίνει κάτι , ίσως και ολόκληρη έστω και συμπιεσμένη , αν δεν ανοίξει όμως θα χαθεί σίγουρα." και είναι λογικές οι προβλέψεις για τον επομενο αιώνα; Ή είναι πιο λογικό να κάνουμε καταληψη για να... δημιουργηθούν χρήματα για να μη πάμε σε στάση των πληρωμών. Αυτό που λέει το θέμα συνοψίζεται στη πρόταση του Chris. Ίσως να μην μπορέσουμε να πιέσουμε όπως είπε κάποιος αλλά αν προτείνουμε μια ορθολογιστική και ρεαλιστική πρόταση στους καθηγητές πιστεύω ότι μια χαρά θα τη δεχτούνε. Δε νομίζω ότι θα ήθελαν να έχουν στα επόμενα εξάμηνα να διορθώνουν πολλαπλάσια γραπτά. Γιαυτό είναι η συζήτηση και τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (με την έννοια του σχετικού topic εννοώ)
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #223 on: September 19, 2011, 14:29:51 pm »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΤΗΜΜΥ ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος ότι:

Με βάση το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο η διάρκεια των εξαμήνων είναι ανελαστικά 13 εβδομάδες.

Συνεκτιμώντας τον χρόνο που απαιτείται για τα δύο εξάμηνα και τις αντίστοιχες εξεταστικές περιόδους

και με πιθανή παράταση του εξαμήνου στον Ιούλιο του 2012, η καταληκτική ημερομηνία έναρξης του

χειμερινού εξαμήνου είναι η 17/10/2011.

Με την ευκαιρία, τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τη θλίψη τους για την εικόνα των αποκλεισμένων χώρων

με τα εγκαταλειμμένα κιγκλιδώματα, τις αλυσίδες και τα λουκέτα και πιστεύουν ότι η εικόνα αυτή

δεν συνάδει με την αντίληψη του Πανεπιστημίου ως χώρου εξ ορισμού ελεύθερου στη διακίνηση ιδεών

και ανθρώπων.

Θεσσαλονίκη, 19-9-2011

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΗΜΜΥ

Πλέον στα πλαίσια αυτού μπορούμε να κάνουμε σχέδια αν ανοίξουμε αύριο.....
nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #224 on: September 19, 2011, 14:32:12 pm »

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=47282.0
 Cool

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31 Go Up Print
Jump to: