• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:01:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:01:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 114
Total: 195
Louisa
nataliakara
HlektrikhPatata
apos34
gp6
Yamal
aachmet
tecnoteki
vasilis saitis
asemas
Lioud4
Chrisapostol
mavrhs
itsikou
giorgosss03
ANDVRONTZOS
vpoug
Konstantinoy
pdiamantis
Guts
fkacori
nikos123321
neoklitos
DimKaratzas
smanio
apapamichail
stefanidis
lefterish
nikpapoutsi
gntitsios
mark
kimxnas
adamchatz
Giannis_Kako
antontsiorvas
Bigie_Cheese
chaniotism
msandr
mrodi
Juror8
filippovna
Mr Z
nikolith
Theislander
chrysaep
ggalamat
jimalexoud
EliasLykas
mkoutsouk
redwolf
Κaraflodaimonas
κοτζακ
Anastasiam
mrotskos
statiris
Nianaro
mous25
prodromosEP
stavrosk
andripappa
chatzikys
Sofiana
arisap
kvas
angelos
maranageo
gramniko
kstavroulis
aggp
kpapama
kapoutsi
ඞ
nick_ch
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50216 times)
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #150 on: August 31, 2011, 03:57:27 am »

http://ntaksi.blogspot.com/2011/08/blog-post_1303.html

Λευκές λέμε!

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #151 on: August 31, 2011, 03:57:33 am »

Quote from: giannhs12 on August 31, 2011, 03:19:35 am
Quote from: giannhs12 on August 31, 2011, 01:08:25 am
Καποιος απ αυτουσ που ψηφισε καταληψη σημερα θα ηθελα να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει με τα παρακατω
1) []7 χρονια πιστευω ειναι αρκετοσ καιροσ για να τελειωσεισ τη σχολη].......και μην ακουω μπουρδεσ οτι ο μ.ο. ειναι 7,5 και κατι τετοιεσ χαζεσ δικαιολογιεσ....κανενα δε κολακευει να λεει οτι τελειωσε τισ προπτυχιακεσ του σπουδεσ σε 7,5 χρονια.
2 αν δε μπορεισ να παρεισ τομεα στην ωρα του ο μονοσ υπευθυνοσ εισαι εσυ οχι  ο νομοσ πλαισιο
3) το τσμπουκα σασ να το δειχνετε αλλου.......αναφερομαι  σε εκεινο το ψηλο με το ραστα απ τουσ μηχανολογουσ και  στουσ   περισσοτερουσ απο το ακρωατηριο που οταν μιλουσε η κοπελα απ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τησ εβαλε μια φωνη και αρχιζε να φωναζει σα χαζοσ...........ΑΚΟΜΗ οταν καποιοσ ρωτησε με ποιο δικαιωμα μπλοκαραν τισ εξετασεισ τη δευτερα ενα παιδι( απ τ ΕΑΑΚ απ οτι καταλαβα) απαντησε οτι "ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ"  και ολο το ακρωατηριο αρχισε να ζητοκραυγαζει και να τοΝ αποδοκιμαζει λεσ και ειπε κατι σοφο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
4) ΕΧΩ δει να αλλαζουν ναρκωτικα μεσα στο πανεπιστημιο 2 φορεσ , το βραδυ δε μπορεισ να περασεισ απο μεσα γιατι φοβασαι , 3 φιλοι εχουν πεσει θυματα κλοπησ.......τι καλο κανει το ασυλο?????αλλο η παρεμβαση τησ αστυνομιασ και αλλο να κανουν κουμαντο οι μπατσοι και να βαραν με το ετσι θελω
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η εΕΛΛΑΔΑ ειναι η μονη χωρα με πολιτικεσ παραταξεισ μεσα στα πανεπιστημια ............ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

πραγματικα θα ηθελα να ακουσω καποιον που ψηφισε καταληψη να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει στα παραπανω..............
Aν και πραγματικα πιστευω οτι  χανω τον χρονο μου. Αλλα δεν εχω κατι καλυτερο να κανω.

1. Οχι δεν ειναι ολοι οι φοιτητες ιδιοι. Μερικοι δουλευουν. Ακομα και να μην δουλευουν υπαρχουν ατομα που αντιμετωπισαν δυσκολιες προσαρμογης. Υπαρχουν ατομα που κολοβαρεσανε γιατι οπως και να το κανουμε το λυκειο δεν ηταν τοσο ευχαριστη εμπειρια και στερηθηκανε πραμματα. Επισης υπαρχουν ατομα που εχουν αλλου ειδους προβληματα (οικογενειακα, ψυχολογικα, και και και και). Μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι. Εχω περασει απο την 1η και 3η κατηγορια προσωπικα.
2. Δες το 1. Επισης ειναι και θεμα των καθηγητων πολλες φορες γιατι οπως και να το κανουμε εχουν κοπει αδικα ολοι 2-3 φορες και ειδικα οταν αυτο συμβαινει πριν τον τομεα σε γαμαει.  Μπορει να σαι οντως υπευθυνος μπορει να σαι μερικως υπευθυνος μπορει να μην εισαι καθολου υπευθυνος για το χασιμο τομεα. Η σιγουρια σου σπαει κοκκαλα.
3. Στο σκηνικο με τον ρασταφαριστη δεν ημουνα δε ξερω.
 Στο 2ο σκηνικο το παλικαρι δεν ανηκει σε καμια κομματικη παραταξη αλλα ανηκει στο ΡΑΚΙ που ναι σχημα που εχουν καποια παιδια απο τη σχολη μεταξυ τους αποτι καταλαβα. Παρεα δλδ. Δεν ειπε κατι σοφο κατ εμε ειπε κατι αυτονοητο. Αν ειναι να χειροκροταμε για κατι τοσο αυτονοητο αντι να το κανουμε την αλλη μερα ειμαστε ετη φωτος απο την αλλαγη...
4. Αυτο ειναι μαλακοδιλλειμα της τηλεορασης. Μπατσοι παντα εμπαιναν στο πανεπιστημιο και ας ειχε ασυλο σταμπαρανε ατομα και τα πιανανε απεξω, φυσικα οχι ληστες και πρεζακηδες αλλα τυπους που γουσταρουν τα μαυρα, τα ραστα και τα σφυροδρεπανα  . Μυστικα βεβαια για να μην υπαρχει κατακραυγη αλλα και φανερα τελευταια(δεκεμβρηδες) μιας και η κοινη γνωμη δε θελει ασυλο πλεον. Τωρα πλεον θα γινονται πιο απροκαλυπτα αυτα που κανανε πριν. Και οπως και πριν σιγουρα δε θα σαι πιο ασφαλης στο πανεπιστημιο και σιγουρα οχι πιο ασφαλης αποτι εισαι στο δρομο, αφου η μπατσαρια υπαρχει για να καταστελει αντιδρασεις οχι για να προστατευει και ας λενε το αντιθετο ολοι. Η προστασια και καλα ειναι ενα ψεμα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: August 31, 2011, 03:58:36 am »

Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:52:59 am
Quote from: Lampros on August 31, 2011, 03:47:48 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:44:04 am
Bravooo! 1000 Bravooooo!!! clap clap clap

Έεετσι, αυτα είναι επιχειρήματα, όχι αστεία....γατάκια..

Μα δε χρειάζεσαι επιχειρήματα εσύ αγορίνα....εσύ είσαι γάτος!
Ξέρεις καλά και ιστορία!

Ίσως το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάνας όμως για να κλάψεις που έχασες την εξεταστική....

σιγα ρε παμμεγιστοι φωστηρες της ιστοριας εσεις μη χεσω!.. ξεφυλλίζετε καποιες προπαγανδιστικες φυλλαδες της παραταξης σας και το παιζετε και επαιοντες ρε τσουτσεκια. Εγω δεν ειχα κανενα σκοπο να επεκτεινω το θεμα σε τοσο ασχετα με τη συζητηση χωραφια...η τοποθετηση μου ηταν για το τι εγινε στη Ρωσια και μονο. Το δεχεσαι αυτο; τελειωσε...μου φτάνει...δεν θα αναλύσουμε πως προσπάθησε το κάθε καθεστώς να εδραιωθεί ανά τον κόσμο όλο τον 20ό αιώνα...αν εχετε ορεξη να το κάνετε ελεύθερα, απλως δεν με νοιάζει να σου πω.. Πουλα τη μαγκια σου αλλου..

2 πράγματα μόνο: δεν ανήκω σε κάποια παράταξη
και δε σου πουλάω μαγκιά...το αν εσύ τσιμπάς σ'αυτά που λέω δεν είναι δικό μου πρόβλημα...απλά μ'αρέσει να τρολλάρω εσένα και όσους ψήφισαν "ανοιχτό πανεπιστήμιο"

όνειρα γλυκά να έχεις Wink

potatoes gonna potate..
djifos
Guest
« Reply #153 on: August 31, 2011, 04:01:18 am »

Quote from: Lampros on August 31, 2011, 03:58:36 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:52:59 am
Quote from: Lampros on August 31, 2011, 03:47:48 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:44:04 am
Bravooo! 1000 Bravooooo!!! clap clap clap

Έεετσι, αυτα είναι επιχειρήματα, όχι αστεία....γατάκια..

Μα δε χρειάζεσαι επιχειρήματα εσύ αγορίνα....εσύ είσαι γάτος!
Ξέρεις καλά και ιστορία!

Ίσως το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάνας όμως για να κλάψεις που έχασες την εξεταστική....

σιγα ρε παμμεγιστοι φωστηρες της ιστοριας εσεις μη χεσω!.. ξεφυλλίζετε καποιες προπαγανδιστικες φυλλαδες της παραταξης σας και το παιζετε και επαιοντες ρε τσουτσεκια. Εγω δεν ειχα κανενα σκοπο να επεκτεινω το θεμα σε τοσο ασχετα με τη συζητηση χωραφια...η τοποθετηση μου ηταν για το τι εγινε στη Ρωσια και μονο. Το δεχεσαι αυτο; τελειωσε...μου φτάνει...δεν θα αναλύσουμε πως προσπάθησε το κάθε καθεστώς να εδραιωθεί ανά τον κόσμο όλο τον 20ό αιώνα...αν εχετε ορεξη να το κάνετε ελεύθερα, απλως δεν με νοιάζει να σου πω.. Πουλα τη μαγκια σου αλλου..

2 πράγματα μόνο: δεν ανήκω σε κάποια παράταξη
και δε σου πουλάω μαγκιά...το αν εσύ τσιμπάς σ'αυτά που λέω δεν είναι δικό μου πρόβλημα...απλά μ'αρέσει να τρολλάρω εσένα και όσους ψήφισαν "ανοιχτό πανεπιστήμιο"

όνειρα γλυκά να έχεις Wink

το post αναφερόταν και στον theoxan..
jimmakos
Guest
« Reply #154 on: August 31, 2011, 04:02:38 am »

Καποιος απ αυτουσ που ψηφισε καταληψη σημερα θα ηθελα να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει με τα παρακατω
1) []7 χρονια πιστευω ειναι αρκετοσ καιροσ για να τελειωσεισ τη σχολη].......και μην ακουω μπουρδεσ οτι ο μ.ο. ειναι 7,5 και κατι τετοιεσ χαζεσ δικαιολογιεσ....κανενα δε κολακευει να λεει οτι τελειωσε τισ προπτυχιακεσ του σπουδεσ σε 7,5 χρονια.
2 αν δε μπορεισ να παρεισ τομεα στην ωρα του ο μονοσ υπευθυνοσ εισαι εσυ οχι  ο νομοσ πλαισιο
3) το τσμπουκα σασ να το δειχνετε αλλου.......αναφερομαι  σε εκεινο το ψηλο με το ραστα απ τουσ μηχανολογουσ και  στουσ   περισσοτερουσ απο το ακρωατηριο που οταν μιλουσε η κοπελα απ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τησ εβαλε μια φωνη και αρχιζε να φωναζει σα χαζοσ...........ΑΚΟΜΗ οταν καποιοσ ρωτησε με ποιο δικαιωμα μπλοκαραν τισ εξετασεισ τη δευτερα ενα παιδι( απ τ ΕΑΑΚ απ οτι καταλαβα) απαντησε οτι "ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ"  και ολο το ακρωατηριο αρχισε να ζητοκραυγαζει και να τοΝ αποδοκιμαζει λεσ και ειπε κατι σοφο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
4) ΕΧΩ δει να αλλαζουν ναρκωτικα μεσα στο πανεπιστημιο 2 φορεσ , το βραδυ δε μπορεισ να περασεισ απο μεσα γιατι φοβασαι , 3 φιλοι εχουν πεσει θυματα κλοπησ.......τι καλο κανει το ασυλο?????αλλο η παρεμβαση τησ αστυνομιασ και αλλο να κανουν κουμαντο οι μπατσοι και να βαραν με το ετσι θελω
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η εΕΛΛΑΔΑ ειναι η μονη χωρα με πολιτικεσ παραταξεισ μεσα στα πανεπιστημια ............ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

πραγματικα θα ηθελα να ακουσω καποιον που ψηφισε καταληψη να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει στα παραπανω..............
1) τόσος είναι ο μέσος όρος και αν σκεφτείς ότι υπάρχει κόσμος που τελειώνει στα 5 βρες μου το άλλο άκρο που δημιουργεί τον μέσο όρο των 7.5 ετών και πες μου τι είναι πιο "ντροπή" να λες ότι τελείωσες στα 7.5 ή στα 10; και γενικά τι εννοείς κολακεύει; Που ξες εσύ τι έκανε ή τι έπαθε ο άλλος στο ενδιάμεσο ενόσω σπούδαζε;

2) Σώπα, σοβαρά; επειδή το έχεις χάσει λίγο, τα προαπαιτούμενα σε μας υπήρχαν και πριν τον νόμο πλαίσιο και είναι κάτι που υπάρχει μόνο στο δικό μας τμήμα στη σαλλονίκη. Και γενικά με μια κουβέντα που είχε γίνει κάποτε σχετικά με τα προαπαιτούμενα αυτό που ειπώθηκε είναι ότι απλά πρόκειται για κατάλοιπο του παλαιού προγράμματος σπουδών. Τότε υπήρχαν κάποια συγκεκριμένα που έπρεπε να περάσεις για να πάρεις τομέα, πλέον (πριν 5-6 χρόνια) γίνανε τα μισά του προ-τομεακού κύκλου σπουδών.

3) Δεν ήταν τόσο το κάτι σοφό όσο το ότι έβαζε τα όρια που πρέπει να κινηθούμε, και τα όρια της αντίδρασης μας την ώρα που ξεπουλιέται το δημόσιο πανεπιστήμιο και οι σπουδές μας δεν πρέπει να υπάρχουν. Ήταν κάτι απλό, τουλάχιστον έτσι το εκτίμησα εγώ. Μήπως εννοείς τον "επιδοκιμάζει" και όχι τον "αποδοκιμάζει", μάλλον γιατί δεν βγάζει νόημα αλλιώς. Επίσης το να σου απολογηθώ εγώ για εκείνο το παιδί μου φαίνεται ακραίο, όχι ότι δεν μπορώ, αλλά καλύτερα να τον βρεις και να τον ρωτήσεις για την συμπεριφορά του, θα καταλάβεις. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι, δεν είναι μόνο οι 5 κοπελιές που παίρνουν πτυχίο με αυτήν την εξεταστική, είναι και άλλος κόσμος.

4) Τι ακριβώς θες να πεις εδώ; πως δεν θες να υπάρχει άσυλο ώστε να υπάρχει αστυνομία η οποία θα σε προστατεύει από κλεφτρόνια και τζάνκια αλλά δεν θες να χτυπάει διαδηλωτές; ντίλινγκ και μικροκλοπές γίνονται σε όλη την πόλη και ήδη δεν υπάρχει αρκετή αστυνομία για να σε προστατεύσει διότι οι περισσότεροι σέρνονται πίσω από βουλευτές-αξιωματούχους ή φυλάνε κυβερνητικά κτίρια, αμερικάνικα προξενεία μην φύγουν από την θέση τους. Πιστεύεις εσύ πως αφού καταργηθεί το άσυλο, ο χώρος των πανεπιστημίων θα γίνει βουλή νο.2 από άποψη προστασίας;

5) Δε ξερω και δε με νοιάζει τι έτος είσαι αλλά είσαι "φάουλ" έλα αύριο από σχολή να συζητήσουμε το κατά πόσο μας πήγανε πίσω οι καταλήψεις και τα πανελλαδικά κινήματα των φοιτητών. Αυτή η μαλακία η Μπολόνια που έχει εφαρμοστεί σε όλη την ευρώπη έχει ξεσηκώσει όλους τους φοιτητές του εξωτερικού με τα πιο γνωστά που θυμάμαι το φοιτητικό κίνημα στην Γερμανία, και στην Αγγλία ενάντια στον διπλασιασμό των διδάκτρων.

Γενικά μη νομίζεις ότι οι φοιτητές έξω καλοπερνάνε,
παρόλο που τους αλυσοδέσανε χωρίς συνδικαλισμό χωρίς εκπροσώπους στα όργανα διοίκησης, με όρια φοίτησης, δίδακτρα, ανταποδοτικές παροχές, πειθαρχικά αυτοί βγαίνουν στον δρόμο και διεκδικούν ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.

κάποιος που ψήφισε κατάληψη
jimmakos
Guest
« Reply #155 on: August 31, 2011, 04:10:06 am »

Quote from: i_am_batman on August 31, 2011, 03:57:27 am
http://ntaksi.blogspot.com/2011/08/blog-post_1303.html
Λευκές λέμε!
Έχουνε συνέλευση την τρίτη, ίδια μέρα με την δικιά μας  ΓΣ.
harryagor
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #156 on: August 31, 2011, 06:52:35 am »

Παιδιά, ηρεμήστε κάποιοι, τι σχέση έχει το άσυλο με τα "τζανκια" και τα "κλεφτρόνια" που λέτε? Οι μεν τοξικομανείς πηγαίνουν εκεί γιατί έχει κέντρο απεξάρτησης στο ΑΧΕΠΑ, εαν δεν το γνωρίζετε, τα δε κλεφτρόνια οι μπάτσοι δεν τα συλλαμβάνουν πουθενά, το άσυλο τι σχέση εχει? Άσε που μιλάμε για πολύ αποτυχημένα κλεφτρόνια, τι να κλέψουν απ' τους φοιτητές, τα βιβλία? Και τέτοια περιστατικά είναι ελάχιστα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή. 
Το άσυλο εχει ενα συμβολικό και έναν πρακτικό χαρακτήρα. Τι είναι αυτά που λέτε οτι οι ιδεολογίες δεν χωράνε στα πανεπιστήμια? Είστε σοβαροί? Ο Χέγκελ, ο Μαρξ, ο Νίτσε , ο Κέινς, ο Σμιθ κτλ. που σπούδασαν? και που διαμόρφωσαν την ιδεολογία τους? και κυρίως που δίδαξαν? Σε κανένα ΙΕΚ?
Αυτά απο μενα, άλλο να μη θέλετε να χάσετε την εξεταστική, πολύ σεβαστό, και άλλο να λετε ανοησίες.
« Last Edit: August 31, 2011, 07:05:20 am by harryagor » Logged
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #157 on: August 31, 2011, 07:52:28 am »

Aντί άλλου σχολίου :
Stavento - 'Πόσο Ακόμα'  guitar band Hello

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU</a>

http://www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU
http://www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU#start=0:00;end=4:16;autoreplay=true;showoptions=false για πολλά repeat  Tongue
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫

Άκουσα καλά? Ψήφισαν κατάληψη και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η ΠΑΣΠ??? Απίστευτο !!! Έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια αν δεν με απατάει το αλτσχάϊμερ μου  Smiley

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #158 on: August 31, 2011, 11:22:35 am »

1)Για το πρωτο συμφωνω αλλα και παλι υπαρχουν μερικες περιπτωσεις ατομων που δουλευουν και χρειαζονται και 8 χρονια και πανω
2) να ξες οτι αμα δεν τα καταφερεις καλα πρωτο ετος ναι συχνα δεν παιρνεις τομεα και συμβαινει αυτο και δεν φταις παντα εσυ
3) Γενικα ειμαι εναντιων να διακοπτεις τον ομιλιτη αλλα οι περισσοτεροι απλα την βομβαρδισαν με ερωτησεις δεν ειναι οτι πεσαν πανω της και αφου απαντουσε ολα ηταν οκ. Για το αλλο που ειπε το παιδι το θεωρησα και γω μαλακια
4) Εχω δει να αλλαζουν ναρκωτικα στην πλατεια του χωριου μου πολλες φορες και στον δρομο. Οτι εγκλημα γινεται στα πανεπιστημια γινεται και εξω και η αστυνομια λειτουργει σπανια με περιπολειες για να πιασει καποιον. Ουσιαστικα δλδ πρεπει να κανεις καταγγελεια για να κινηθει. Ασε εχω και φιλο στην αστυνομια ξερω καλα πως και σε ποιες περιοχες κινουντε περισσοτερο ( τουλαχιστον στις περιπολειες που ηταν αυτος). Το βραδυ κανονικα ουτε απο την καμαρα μπορεις να περασεις μετα τις 12 ουτε απο πουθενα που εχει λιγοτερο φωτισμο. Και μην εχεις αυταπατες οτι τωρα που καταργηθηκε το ασυλο η αστυνομια θα τρεξει να πιασει του κλεφτες ειναι τουλαχιστον αστειο αυτο που λες
tnikolop
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #159 on: August 31, 2011, 11:22:44 am »

Δεν ξερω γιατι θες να ακουσεις τη γνωμη καποιου που ψηφισε καταληψη, αλλα θα σου πω και εγω τη γνωμη μου που δεν ψηφισα καταληψη!

1) Η δυσκολια της σχολης μεταφραζεται αλλιως στον καθε ανθρωπο. Οκ ειναι απο μονη της δυσκολη, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο να την τελειωσεις στα 5 η στα 7 χρονια. Για καποιον ομως που πχ, πρεπει να δουλευει συνεχως οσο ειναι στη σχολη, η για καποιον που εχει προσωπικες η και ψυχολογικες δυσκολιες, η δυσκολια ειναι πολυ μεγαλυτερη. Τωρα τι θα πεις? Ε φιλε αφου δουλευεις, θα διαγραφεις απο τη σχολη? Αφου εχεις τις χ ψ δυσκολιες, μαλλον αυτη η σχολη δεν ειναι για σενα? Και αμα εγω ρε φιλαρακι, πρεπει να δουλευω, η πρεπει να αντιμετωπισω εμποδια που εσυ και πολυ χαιρομαι γι αυτο δε χρειαστηκε να αντιμετωπισεις ποτε, ενοχλω κανεναν αμα τελειωσω στα 7 στα 8 στα 9 η στα 10? Κοστιζω παρα πανω στη σχολη? Ενοχλω εσενα προσωπικα η καποιον αλλον? Δλδ αμα φτασει καποιος 7ο ετος και του εχουν μεινει 10 μαθηματα, ειναι λογικο να διαγραφει ενω εχει περασει αλλα 50? Επισης κανεναν δεν κολακευει να λεει οτι τελειωσε τις προπτυχιακες σπουδες στα 7,5 χρονια??? Δλδ εσυ θα τελειωσεις στα πεντε και θα το λες με καμαρι, αλλα πιστεψε με δε θα αγγιζει κανεναν μελλοντικο εργοδοτη σου αφου αργα η γρηγορα θα δει τι μυαλα κουβαλας. Και ναι αν καποιος καθεται και ξυνεται και τελειωνει στα 10, οκ δεν τον κολακευει αυτο, αλλα καποιον που για χιλιους δυο λογους δυσκολευεται πολυ αλλα παρολα αυτα προσπαθει και στα 7,8,9,10 χρονια το καταφερνει, ε αυτος ειναι αξιος θαυμασμου γιατι δεν τα παραταει. Και μην μου πεις, οτι και εσυ ειχες σημαντικες δυσκολιες στη ζωη σου, αλλα παρολα αυτα τελειωνεις, γιατι υπαρχουν δυσκολιες που απλα δε σε αφηνουν να συγκεντρωθεις σε τιποτα.

Οσο για τον τομεα τι να πω, σε καμια αλλη σχολη δε συμβαινει κατι τετοιο. Καποτε ο Μαργαρης μας ειχε πει: Για εσας το κανω ρε χαζα, για να μην φτανετε σε μεγαλα ετη με πολλα μαθηματα και χανετε τον μπουσουλα. Τι γλυκοςςςςς!!!

Ps. Αμα ειναι να γραψεις και αλλες μαλακιες, βουτα τη γλωσσα σου βαθια στο μικρο μυαλουδακι σου πριν τους βαλεις ολους στο ιδιο καζανι, οχι επειδη προσβαλλεις καποιους (σιγα που θα προσβληθει κανεις, οποιος εχει κανει αγωνα εδω μεσα δεν πτοειται απο τις βλακειες που λες) αλλα επειδη χαλας την αισθητικη μας γιατι οσα λες ειναι η αποδειξη του ποσο τρομακτικα λιγο μπορει να σκεφτεται ενας ανθρωπος.
blacksession
Θαμώνας

View Profile
« Reply #160 on: August 31, 2011, 11:27:22 am »

Quote from: tnikolop on August 31, 2011, 11:22:44 am

Δεν ξερω γιατι θες να ακουσεις τη γνωμη καποιου που ψηφισε καταληψη, αλλα θα σου πω και εγω τη γνωμη μου που δεν ψηφισα καταληψη!

1) Η δυσκολια της σχολης μεταφραζεται αλλιως στον καθε ανθρωπο. Οκ ειναι απο μονη της δυσκολη, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο να την τελειωσεις στα 5 η στα 7 χρονια. Για καποιον ομως που πχ, πρεπει να δουλευει συνεχως οσο ειναι στη σχολη, η για καποιον που εχει προσωπικες η και ψυχολογικες δυσκολιες, η δυσκολια ειναι πολυ μεγαλυτερη. Τωρα τι θα πεις? Ε φιλε αφου δουλευεις, θα διαγραφεις απο τη σχολη? Αφου εχεις τις χ ψ δυσκολιες, μαλλον αυτη η σχολη δεν ειναι για σενα? Και αμα εγω ρε φιλαρακι, πρεπει να δουλευω, η πρεπει να αντιμετωπισω εμποδια που εσυ και πολυ χαιρομαι γι αυτο δε χρειαστηκε να αντιμετωπισεις ποτε, ενοχλω κανεναν αμα τελειωσω στα 7 στα 8 στα 9 η στα 10? Κοστιζω παρα πανω στη σχολη? Ενοχλω εσενα προσωπικα η καποιον αλλον? Δλδ αμα φτασει καποιος 7ο ετος και του εχουν μεινει 10 μαθηματα, ειναι λογικο να διαγραφει ενω εχει περασει αλλα 50? Επισης κανεναν δεν κολακευει να λεει οτι τελειωσε τις προπτυχιακες σπουδες στα 7,5 χρονια??? Δλδ εσυ θα τελειωσεις στα πεντε και θα το λες με καμαρι, αλλα πιστεψε με δε θα αγγιζει κανεναν μελλοντικο εργοδοτη σου αφου αργα η γρηγορα θα δει τι μυαλα κουβαλας. Και ναι αν καποιος καθεται και ξυνεται και τελειωνει στα 10, οκ δεν τον κολακευει αυτο, αλλα καποιον που για χιλιους δυο λογους δυσκολευεται πολυ αλλα παρολα αυτα προσπαθει και στα 7,8,9,10 χρονια το καταφερνει, ε αυτος ειναι αξιος θαυμασμου γιατι δεν τα παραταει. Και μην μου πεις, οτι και εσυ ειχες σημαντικες δυσκολιες στη ζωη σου, αλλα παρολα αυτα τελειωνεις, γιατι υπαρχουν δυσκολιες που απλα δε σε αφηνουν να συγκεντρωθεις σε τιποτα.

Οσο για τον τομεα τι να πω, σε καμια αλλη σχολη δε συμβαινει κατι τετοιο. Καποτε ο Μαργαρης μας ειχε πει: Για εσας το κανω ρε χαζα, για να μην φτανετε σε μεγαλα ετη με πολλα μαθηματα και χανετε τον μπουσουλα. Τι γλυκοςςςςς!!!

Ps. Αμα ειναι να γραψεις και αλλες μαλακιες, βουτα τη γλωσσα σου βαθια στο μικρο μυαλουδακι σου πριν τους βαλεις ολους στο ιδιο καζανι, οχι επειδη προσβαλλεις καποιους (σιγα που θα προσβληθει κανεις, οποιος εχει κανει αγωνα εδω μεσα δεν πτοειται απο τις βλακειες που λες) αλλα επειδη χαλας την αισθητικη μας γιατι οσα λες ειναι η αποδειξη του ποσο τρομακτικα λιγο μπορει να σκεφτεται ενας ανθρωπος.

+1000
pumba
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #161 on: August 31, 2011, 11:31:44 am »

παιδια καποιο νεοτερο για το τι μελλει γενεσθαι στην εξεταστικη??? επιπλεον,οποιος εχει λινκ του νομου με τις διαταξεις σχετικα με τα μαθηματα και τις σπουδες,θα ηταν ευπροσδεκτο!!!! για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε....
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #162 on: August 31, 2011, 11:32:21 am »

Το θέμα είναι ότι κάποτε περηφανευόμασταν για την κατάκτηση της δωρεάν παιδείας σε όλα τα επιπέδα... τώρα θέλουμε να γίνουμε σαν τους "άλλους"... Να εξυπηρετεί το πανεπιστημίο τα συμφέροντα των ιδιωτών που θα διαχειρίζονται τα οικονομικά του και να προσφέρεται στεγνή γνώση που όμως θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας... Ε και???

Αυτός είναι ο ρόλος του πανεπιστημίου? Να σου μαθαίνει 5 πράγματα για να πας να δουλέψεις και να βγάλεις λεφτά και να ζήσεις?
Δηλαδή όσο πιο κάτω βυθίζεται η κοινωνία με την οικονιμική και πολιτική κρίση, τόσο πιο πολύ θα διαμορφώνεται και προφανώς θα υποβαθμίζεται ο ρόλος της παιδείας?

Μπορεί να παραείμαι ρομαντική, αλλά το να προσπαθείς να γίνεις επιστήμονας, όπως εμείς είναι ο τρόπος για να ανοίξει το μυαλό σου, οι ορίζοντες σου, να γίνεις εξυπνότερος, να γίνεις πνευματικός άνθρωπος... κι όχι εργάτης... Στις μέρες μας,από προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως  αν προσπαθήσει κανείς αρκετά, και είναι καλός σε αυτό που κάνει δεν θα πάει χαμένος.. ας μη γελιόμαστε... εκτός κι αν όλοι μας πια από τον πρώτο χρόνο θέλουμε να είμαστε διευθυντικά στελέχη....

Και στην τελική, το πιο άσχημο από όλα είναι ...., που εμείς και οι γονείς μας, δεχόμαστε, ότι τα χρήματα που δεν μπορεί να βρει η κυβέρνηση (για την ακρίβεια που δεν θέλει να πάρει από τους άπειρους φοροφυγάδες-τους ίδιους τους πολιτικούς), τα κλέβει από το σπουδαιότερο υποργείου μιας χώρας, το υπουργείο Παιδείας...
Τώρα σίγουρα θα πάει μπροστά η Ελλάδα...

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
tnikolop
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #163 on: August 31, 2011, 11:42:12 am »

Οσο για αυτο:

"4) ΕΧΩ δει να αλλαζουν ναρκωτικα μεσα στο πανεπιστημιο 2 φορεσ , το βραδυ δε μπορεισ να περασεισ απο μεσα γιατι φοβασαι , 3 φιλοι εχουν πεσει θυματα κλοπησ.......τι καλο κανει το ασυλο?????αλλο η παρεμβαση τησ αστυνομιασ και αλλο να κανουν κουμαντο οι μπατσοι και να βαραν με το ετσι θελω
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η εΕΛΛΑΔΑ ειναι η μονη χωρα με πολιτικεσ παραταξεισ μεσα στα πανεπιστημια ............ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"

Ρε φιλε υπαρχεις? Ασχετα με το αν καποιος ειναι υπερ η κατα του ασυλου, τι σχεση εχουν τα ναρκωτικα και οι κλοπες? Δλδ αμα καταργηθει το ασυλο, δε θα αλλαζονται ναρκωτικα μεσα στο πανεπιστημιο, γιατι θα καραδοκεις εσυ σαν τον σουπερμαν και θα καλεσεις την αστυνομια, η οποια μεχρι να ερθει, θα εχει γινει η ανταλλαγη μη σου πω θα τα εχουν καπνισει/χτυπησει/πιει κιολας!! Και τι με τις κλοπες? Εδω γινονται κλοπες μερα μεσημερι, τον αδερφο μου τον εκλεψαν στην Μελενικου, τον αλλον τον φουκαρα τον σκοτωσαν την ωρα που πηγαινε τη γυναικα του να γεννησει. Τα επιχειρηματα σου, ειναι λες και ακουω τη θεια απ το χωριο μου, που ουτε πληροφορηση εχει και που λεει οτι λεει απλα για να λεει κατι. Αμα ειναι να γραφεις, αυτα που γραφεις κοιτα να ανταποκρινονται σε εναν ανθρωπο που σκεφτεται, που ξερει τι γινεται και που εχει σοβαρα επιχειρηματα, αλλιως απλα κανεις αυτους που διαβαζουν εδω μεσα να γελανε με την παρτη σου. Μπορω να σεβαστω την αποψη σου οταν επιχειρηματολογεις σωστα αλλα οχι οταν την λες αλλα με επιχειρηματα που τα σκεφτηκες στην τουαλετα. Αυτα!
N3ikoN
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

one piece 4ever

View Profile
« Reply #164 on: August 31, 2011, 12:08:43 pm »

Quote from: tnikolop on August 31, 2011, 11:22:44 am

όσον αφορά στο 1 , απλά να πω οτι απ ότι ξέρω ο νόμος λαμβάνει υπόψιν εργαζόμενους φοιτητές (φαντάζομαι με κάποιον σοβαρό τρόπο,γιατί είναι θέμα πληρως αντικειμενικό) . επίσης μέχρι τώρα που υποτίθεται ότι υπήρχε κάποιο όριο σπουδών , αν έβλεπαν ότι ασχολείσαι με τη σχολή δεν υπήρχε περίπτωση να σε διαγράψουν(δλδ μη εφαρμογή) , φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει και τώρα (παρα είναι τραγικό το αντίθετο)

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 Go Up Print
Jump to: