• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:48:26 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:48:26 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 26
Guests: 120
Total: 146
Petros Ts
mavropan
Yamal
Dimikioup
georsoti
VaiosG
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΓΣ Συλλογου Φοιτητων Τεταρτη 1 Ιουνη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: ΓΣ Συλλογου Φοιτητων Τεταρτη 1 Ιουνη  (Read 4136 times)
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
Re: ΓΣ Συλλογου Φοιτητων Τεταρτη 1 Ιουνη
« Reply #15 on: June 01, 2011, 20:23:07 pm »

φιλε 3 ατομα ειμασταν και τους ειδαμε και αμα δν ηταν εκει τα παιδια να βγουν και να το πουν. Εγω αυτο που ειδα ειναι 10-15 ατομα αναμεσα στα οποια ηταν τουλαχιστον 2 μελη μιας φοιτητικης παραταξης της σχολης μας.Να βγουν και να πουνε γιατι κατεβηκαν συντεταγμενα και κανανε θεμα κατι που αμα ησουν απο κοντα θα καταλαβαινες πως ουσιαστικα μετα απο μια ωρα και μετα δν ειχε σημασια. Το πιο εξοργιστικο ειναι πως αφου δεν εβγαινε αποφαση,και δημιουργουνταν ενταση  ρωτηθηκε ο κοσμος αν θέλει να ψηφισουμε την επομενη μερα, αυτοι ψηφησαν ΚΑΤΑ. Καν αν δν εγινε αυτο δν ειναι ντροπη, ας μας διαψευσουν. Αν βλεπεις ατομα που ανηκουν σε συγκεκριμενο χωρο και σε καλουν καθε χρονο να τα ψηφισεις σε ξενίζει οταν δειχνουν τετοια συμπεριφορα.  

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: June 01, 2011, 20:33:44 pm »

1. Ειχα σκοπο να τα πω αυτα στην συνελευση που δεν εγινε και δεν ηρθε κανεις

2. Εδωσα ονοματα στην αστυνομια και θεωρουμε ρουφιανος? Αφου ανηκει σε συγκεκριμενη παραταξη ωφειλω να ξερω τι επιδιωκει με αυτες τις πραξεις ( μην τις χαρακτηρισω και φασιστικες)

3. Και απο ποτε το να λεμε την αληθεια ειναι ρουφιανια. Μαθαμε στην Ελλαδα να κλεβουμε να λεμε ψεματα και να μην αντιδραμε.

4. Δεν νομιζω τουλαχιστον να υπαρχει ατομο απο τα εαακ που να μην γνωριζει ποιος ειμαι. Οποτε και το θαρρος και το θρασος εχω να το λεω. Και ειναι σειρα τους να κανουν το ιδιο. Δεν νομιζω οτι επειδη εδω λεγομαι αρις_σιλβο δεν γνωριζεται ποιος ειμαι.
Μάρω
Guest
« Reply #17 on: June 01, 2011, 20:48:40 pm »

Quote from: aris_silvo on June 01, 2011, 19:14:59 pm
Νομιζω οτι ειναι σαφες οτι οταν εχει αποφασιστει κατι υστερα απο αμεσες δημοκρατικες διαδικασιες και η συγκεκριμενη ομαδα ειναι εκει για να τις απορριψει γιουχαριζοντας και φωναζοντας αυτο ειναι μπαχαλεμα και προσωπικα με ενοχλησε.

Κανεις δεν μου ειπε να γραψω οτι εγραψα το εκανα εγω γιατι ετσι πιστευω οτι ειναι σωστο

Πάντως όσον αφορά την αντίθεση του εν λόγω κυρίου, ήταν τραγική. Γιατί ενώ την προηγούμενη μέρα είχε αποφασιστεί μετά από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ότι "καλούμε όλους τους εργαζομένους...μπλα μπλα ΜΕ τα σωματεία τους", έπαιζε με τις λέξεις, κ πιο συγκεκριμένα ήθελε να γραφτεί το "Να ρθουν οι εργαζόμενοι ΜΕ τα σωματεία τους, αλλά ΧΩΡΙΣ την υπογραφή τους". Κοροιδευόμαστε δηλαδή.
Κι άιντε άλλη μια μέρα συζήτηση για κάτι για το οποίο έχει ήδη παρθεί απόφαση. How nice
« Last Edit: June 01, 2011, 20:57:11 pm by Μάρω » Logged
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: June 01, 2011, 20:52:14 pm »

Quote from: aris_silvo on June 01, 2011, 18:04:13 pm
Απο αυτην την ομαδα που προσπαθησαν να μπαχαλεψουν τις δημοκρατικες διαδικασιες ηταν και ο γιαννης λαζαριδης ( αν δεν κανω λαθος στο επιθετο) αλλα ειναι αυτος που μιλαει γενικα στις Γ.Σ μας και με ειπαν οτι ειναι αυτος.
Αν καταλαβα καλα μιλας για τα 200 ατομα που μαζευονται καθε μερα στον λευκο πυργο και κατι κανουν.Γιατι κατι νουμερα στο στυλ 500 1000 ειναι για γελια, οι περαστικοι ειναι τοσοι που καθονται και βλεπουν..Και επειδη εκανες εσυ μια συγκεντρωση θεωρειται οτι ειναι αμεσοδημοκρατικη διαδικασια?Αυτη ειναι η λογικη του φασισμου αμα ξερεις λιγη ιστορια και οι χιτλερ μουσολινι σταλιν δεν ξεφυτρωσαν και εγιναν δικτατορες μια μερα.Με τετοιες αντιδραστικες συνελευσεις ξεκινησαν.
2 αφου δεν γουσταρεις τις συνηθισμενες "δημοκρατικες"-συνδικαλιστικες γιατι εκει ειναι κατευθυνομενα και δεν μπορεις να εκφραστεις κτλ τι σε πειραζει στη "αμεσοδημοκρατικη" δικη σου ο αλλος να κανει οτι θελει?

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Social_waste

View Profile
« Reply #19 on: June 01, 2011, 20:57:25 pm »

Quote from: gate4 on June 01, 2011, 20:52:14 pm
Αυτη ειναι η λογικη του φασισμου αμα ξερεις λιγη ιστορια και οι χιτλερ μουσολινι σταλιν δεν ξεφυτρωσαν και εγιναν δικτατορες μια μερα.Με τετοιες αντιδραστικες συνελευσεις ξεκινησαν.
ελα πες. θελουμε ολοι να μαθουμε.

Vive le son
D'l'explosion!
gate4

View Profile
« Reply #20 on: June 01, 2011, 21:08:20 pm »

Quote from: Social_waste on June 01, 2011, 20:57:25 pm
Quote from: gate4 on June 01, 2011, 20:52:14 pm
Αυτη ειναι η λογικη του φασισμου αμα ξερεις λιγη ιστορια και οι χιτλερ μουσολινι σταλιν δεν ξεφυτρωσαν και εγιναν δικτατορες μια μερα.Με τετοιες αντιδραστικες συνελευσεις ξεκινησαν.
ελα πες. θελουμε ολοι να μαθουμε.
ε δεν ξερεις τωρα?

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

Social_waste

View Profile
« Reply #21 on: June 01, 2011, 21:27:39 pm »

πολλα πραγματα ξερω ρε.
και ποσοι ειναι τα βραδυα στο λευκο πυργο πχ.
αλλα οταν τα λες εσυ ειναι πιο ωραια.

Vive le son
D'l'explosion!
gate4

View Profile
« Reply #22 on: June 01, 2011, 21:45:25 pm »

κοιτα εγω ειμαι καπιταλιστης μορφωση στο τζαμπα δεν δινω

Social_waste

View Profile
« Reply #23 on: June 01, 2011, 22:10:59 pm »

ενα preview κανε ρε παιδι μου.
αρκει.

Vive le son
D'l'explosion!
gate4

View Profile
« Reply #24 on: June 01, 2011, 22:27:09 pm »

Η εχουμε ιδεολογια η δεν εχουμε

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #25 on: June 01, 2011, 22:32:45 pm »

Quote from: Social_waste on June 01, 2011, 22:10:59 pm
ενα preview κανε ρε παιδι μου.
αρκει.

πες και συ ένα demo...

status_quo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: June 02, 2011, 12:56:51 pm »

Quote from: aris_silvo on June 01, 2011, 20:33:44 pm
1. Ειχα σκοπο να τα πω αυτα στην συνελευση που δεν εγινε και δεν ηρθε κανεις

2. Εδωσα ονοματα στην αστυνομια και θεωρουμε ρουφιανος? Αφου ανηκει σε συγκεκριμενη παραταξη ωφειλω να ξερω τι επιδιωκει με αυτες τις πραξεις ( μην τις χαρακτηρισω και φασιστικες)

3. Και απο ποτε το να λεμε την αληθεια ειναι ρουφιανια. Μαθαμε στην Ελλαδα να κλεβουμε να λεμε ψεματα και να μην αντιδραμε.

4. Δεν νομιζω τουλαχιστον να υπαρχει ατομο απο τα εαακ που να μην γνωριζει ποιος ειμαι. Οποτε και το θαρρος και το θρασος εχω να το λεω. Και ειναι σειρα τους να κανουν το ιδιο. Δεν νομιζω οτι επειδη εδω λεγομαι αρις_σιλβο δεν γνωριζεται ποιος ειμαι.

1.το αρ.αγ.ε. εκει ηταν μπορουσες να ρθεις και να ρωτησεις γιατι παιδια αυτος ο τυπας ελεγε εχθες αυτα στη συνελευση του λευκου πυργου?

2. το να γραφεις στο ιντερνετ ονοματα οχι δεν ειναι ρουφιανια...η αστυνομια δεν εχει ιντερνετ...και με το να το γραφεις στο τημμυ θα μαθεις τι επιδιωκει?ειναι μηχανολογος δεν προκειται ποτε να μπει εδω να πει την αποψη του και να σου απαντησει...αρα ατοπο το να το γραφεις εδω περα

3. η αληθεια ειναι οτι στο λευκο πυργο εχουν μαζευτει και ποσοι χιπιδες που πινουν μπυρες αληθεια ειναι κι αυτο ενδιαφερει ομως κανεναν αυτο εδω μεσα?εχουν μαζευτει και φασιστες στο λευκο πυργο ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα?αυτο αφορα την συνελευση του λευκου πυργου και πως θα τους αντιμετωπισει(και μιλαω για κανονικους φασιστες που υποστηριζουν τον παπαδοπουλο)

4. εγω δε σε ξερω τι να σου πω...

επισης οταν ολοι λανσαρουν το ποσο ειναι ο καθενας για την παρτη του στο λευκο πυργο και κατεβαινει με την ατομικοτητα του και λεει οτι θελει πως γινεται εσυ να ρχεσαι εδω περα και να θες να χρεωσεις σε ενα ολοκληρο σχημα κατι το οποιο δεν αφορα τον συλλογο?και δεν αναγνωριζεις οτι ο καθενας μπορει να παει και να πει οτι θελει εκει περα.λιγο εχουμε μπερδεψει τις συνελευσεις ετσι?
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: June 02, 2011, 20:26:55 pm »

Καλα λεγε οτι θελεις... Μιλησα για το αραγε? Βλεπεις να γραφω πουθενα για ΑΡΑΓΕ????
Δεν προκειτε να καθομαι να τους ψαξω και γενικα το ποσταρα εδω γιατι εχει κοσμο. Δεν εχω προσωπικο προβλημα με κανεναν ειχα με αυτην την κινηση που καναν και δεν θελω να τους ξαναδω να την κανουν. Και δεν προκειτε να κατσει η αστυνομια να διαβαζει το φορουμ των ηλεκτρολογων για το θεο να πουμε. Μην γραφουμε οτι θελουμε.
Αυτα που λες για τον λευκο πυργο απεχουν αρκετα απο την αληθεια. Στο λευκο πυργο γινεται μια διαδικασια αμεση δημοκρατικη. Φασιστικη ηταν η κινηση των παιδιων.
Απο κει και περα δεν γνωριζα οτι ο γιαννης ηταν μηχανολογος, νομιζα ηταν ηλεκτρολογος. Το 4 που γραφεις ειναι αρες μαρες κουκουναρες εξηγησα τι καναν ασχετα με το τι λες εσυ δεν χρεωσα καμια ευθυνη στο σχημα των εαακ. Δεν ξερω σε ποια ομαδα ανηκουν αυτοι που μπαχαλεψαν  Ξερω μονο οτι τα εαακ ανηκουν σε διαφορες ομαδες. Δεν ξερω καν αν ηταν ολοι εαακιτες απλα ηταν αρκετοι απο αυτους εαακιτες απο διαφορες σχολες

Με εχετε πει κατα καιρους κνιτη με εχετε πει γλυφτη με εχετε πει ρουφιανο ... Αποφασιστε τι ειμαι επιτελους. Και οταν κανει καποιος μια μαλακια σταματηστε αυτη την ιστορια ε δεν πειραζει και τι εγινε ωχ αδερφε σιγα τι εγινε να πουμε... Ας πουνε ναι καναμε μαλακια. Αυτο που ειπα με το κωλοκρατος ειναι οτι ολοι βγαινουμε πλεον και βλεπουμε τους διπλανους να κλεβουν να κανουν τετοιες ενεργεις να δερνουν και οτιδηποτε και δεν αντιδραμε. Αυτο που ηθελα ηταν να τους ντροπιασω για να καταλαβουν τι καναν . Γιατι ξερω οτι αν παω να τους μιλησω προσωπικα χεσμενο με εχουν. Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα αντιμετωπιστω με ειρωνια. Εχετε φορεσει παρωπιδες οι περισσοτεροι. Ηθελα να το πω στην συνελευση αλλα δεν εγινε οποτε το δευτερο μερος που μαζευει περισσοτερο κοσμο ειναι το φορουμ. Και δυστυχως δεν γνωριζα οτι ο γιαννης ειναι μηχανολογος.

Περσι αν με ρωτουσες στηριζα τα εαακ.. Φετος δεν μπορω να το πω αυτο πλεον. Βλεπω πραγματα που με εξοργιζουν και πραγματικα θα ηθελα να ξαναστηριξω εαακ αλλα αυτα που γινονται πρεπει να διορθωθουν. Και το γαμωτο ειναι οτι δεν γινονται απο ολους τους εαακιτες αλλα απο ατομα αλλα το ακομα πιο γαμωτο ειναι οτι οι υπολοιποι στα εαακ δεν τα κατακρινεται αυτα

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω και πολυ κακως δικαιολογηθηκα κιολας αλλοι επρεπε να το κανουν
« Last Edit: June 02, 2011, 20:36:08 pm by aris_silvo » Logged
jimmakos
Guest
« Reply #28 on: June 02, 2011, 20:57:40 pm »

Quote from: aris_silvo on June 02, 2011, 20:26:55 pm
το ακομα πιο γαμωτο ειναι οτι οι υπολοιποι στα εαακ δεν τα κατακρινεται αυτα

Quote from: Μάρω on June 01, 2011, 20:48:40 pm
Quote from: aris_silvo on June 01, 2011, 19:14:59 pm
Νομιζω οτι ειναι σαφες οτι οταν εχει αποφασιστει κατι υστερα απο αμεσες δημοκρατικες διαδικασιες και η συγκεκριμενη ομαδα ειναι εκει για να τις απορριψει γιουχαριζοντας και φωναζοντας αυτο ειναι μπαχαλεμα και προσωπικα με ενοχλησε.

Κανεις δεν μου ειπε να γραψω οτι εγραψα το εκανα εγω γιατι ετσι πιστευω οτι ειναι σωστο

Πάντως όσον αφορά την αντίθεση του εν λόγω κυρίου, ήταν τραγική. Γιατί ενώ την προηγούμενη μέρα είχε αποφασιστεί μετά από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ότι "καλούμε όλους τους εργαζομένους...μπλα μπλα ΜΕ τα σωματεία τους", έπαιζε με τις λέξεις, κ πιο συγκεκριμένα ήθελε να γραφτεί το "Να ρθουν οι εργαζόμενοι ΜΕ τα σωματεία τους, αλλά ΧΩΡΙΣ την υπογραφή τους". Κοροιδευόμαστε δηλαδή.
Κι άιντε άλλη μια μέρα συζήτηση για κάτι για το οποίο έχει ήδη παρθεί απόφαση. How nice

Πάντως αν ισχύει το παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να κατακριθεί η πρωτοβουλία των συγκεκριμένων ατόμων που αναφέρεις.

Απεναντίας, μπαχάλεμα και Mindfuck ήταν η αντίθεση του εν λόγω κυρίου. Τι πα να 'πει να 'ρθει το σωματείο χωρίς την υπογραφή;

Να 'ρχεται και ο κόσμος ψυχικά στη συνέλευση, σωματικά να 'ναι αλλού. Tongue
Lampros

View Profile
« Reply #29 on: June 02, 2011, 22:11:27 pm »

Quote from: status_quo on June 02, 2011, 12:56:51 pm

1.το αρ.αγ.ε. εκει ηταν μπορουσες να ρθεις και να ρωτησεις γιατι παιδια αυτος ο τυπας ελεγε εχθες αυτα στη συνελευση του λευκου πυργου?

Σώπα ρε...
Μια ζωή τους γράφετε όλους στα παπάρια σας...ποιος να έρθει να σας πεί οτι δεν μου άρεσε η τάδε μαλακία που κάνατε ή γιατί έγινε αυτό?Δεν ακούτε τίποτα και όλα τα απορρίπτεται

Ξέρετε να μιλάτε και να είστε ανοιχτοί όποτε σας συμφέρει...

Και τώρα πάλι θα μου πείτε ένα σωρό μαλακίες.Ο απο πάνω θα γράψει μια έκθεση με παπαριές προσπαθώντας να με πείσει οτι είμαι στόκος και δεν ξέρω και γώ τι ενώ αυτός αυτός ξέρει τι του γίνετε...

Πόσο πολύ πρέπει να σκάτε που ως παράταξη/σωματείο και δε ξέρω και γώ τι δεν καταφέρατε να προσελκύσετε τον κόσμο όπως κατάφεραν οι "αγανακτισμένοι"!!

Πραγματικά τις τελευταίες βδομάδες έχω ξενερώσει τόσο πολύ με τα εαακ που έχω αρχίσει να μετανιώνω για τις φορές που στήριξα πλαίσιό σας!
Αλλά φυσικά στα αρχίδια σας τι είμαι εγώ εξάλλου.
Αλλά ευτυχώς άρχισαν και άλλοι να σας παίρνουν χαμπάρι

potatoes gonna potate..
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: