• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:24:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:24:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:22:48]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426702
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 37
Guests: 147
Total: 184
Captain
gtapalis
sofoklhs_pizza
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
giorgosss03
christina02
κοτζακ
Nianaro
soktas
Aftzidou
kriton
gkarapip
maestros
alexlabis
ThanosV
Nikos_313
mitsos753905
chaniotism
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
IBOURAS
Διάλεξις
spetrakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση συλλόγου φοιτητών 21/03
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση συλλόγου φοιτητών 21/03  (Read 12145 times)
dimitris21
Guest
Re: Συνέλευση συλλόγου φοιτητών 21/03
« Reply #90 on: March 23, 2011, 17:20:40 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2011, 17:15:10 pm
Quote from: inco on March 23, 2011, 17:11:41 pm
ναι αλλά είναι κομπλεξ οταν το λες

κόμπλεξ είναι να κάνεις προσωπική επίθεση σε κάποιον για το πώς θέλει να περάσει το τριήμερό του, μην γνωρίζοντας κάν αν εννοούσε αυτό που είπε παραπάνω ο δημήτρης
τεσπα κουράστηκα να εξηγώ, το εξήγησα 200 φορές
δεν είναι αυτό που λές, είναι πώς το λές, τι background έχει αυτό που λές και που απευθύνεται... και σε ποιά κλίμακα προσωπικού ή απρόσωπου κατατάσσεται σαν σχόλιο, και επιπλέον πόσο το πόστ σου αναδύει μια μυρωδιά γαματοσύνης και δήθεν ανωτερότητας από τους λοιπούς

δεν εκανα επιθεση ισα ισα ξαναδιαβασε τα λιγο τα ποστ. απο κει και περα οτι θελει να μυρισει ο καθενας μυριζει σωστα?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #91 on: March 23, 2011, 17:22:48 pm »

Quote from: dimitris21 on March 23, 2011, 17:20:40 pm

κόμπλεξ είναι να κάνεις προσωπική επίθεση σε κάποιον για το πώς θέλει να περάσει το τριήμερό του, μην γνωρίζοντας κάν αν εννοούσε αυτό που είπε παραπάνω ο δημήτρης
δεν είναι αυτό που λές, είναι πώς το λές, τι background έχει αυτό που λές και που απευθύνεται... και σε ποιά κλίμακα προσωπικού ή απρόσωπου κατατάσσεται σαν σχόλιο, και επιπλέον πόσο το πόστ σου αναδύει μια μυρωδιά γαματοσύνης και δήθεν ανωτερότητας από τους λοιπούς

δεν εκανα επιθεση ισα ισα ξαναδιαβασε τα λιγο τα ποστ. απο κει και περα οτι θελει να μυρισει ο καθενας μυριζει σωστα?

δε μίλησα για σένα... έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...
ό,τι θέλει ας μυρίζει.. θα δέχεται όμως και κριτική...
νομίζω συζητάμε ακόμα για το αρχικό μου πόστ προς αναστασία...

dimitris21
Guest
« Reply #92 on: March 23, 2011, 17:26:49 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2011, 17:22:48 pm
Quote from: dimitris21 on March 23, 2011, 17:20:40 pm

δε μίλησα για σένα... έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...
ό,τι θέλει ας μυρίζει.. θα δέχεται όμως και κριτική...
νομίζω συζητάμε ακόμα για το αρχικό μου πόστ προς αναστασία...

θα δεχεται κριτικη αναλογα απο το ποια μυτη το μυριζει./ και επειδη κουραστηακ με τις παρομοιωσεις παω για μαθημα και θα τα πουμε αλλη ωρα. φιλια καλη συνεχεια
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: March 23, 2011, 18:06:43 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2011, 17:06:59 pm
όπως και να το δείς το πράγμα... εκεί καταλήγεις... δεν τον πείθεις βρίζοντάς τον. λέγοντάς τον παράλογο, παρτάκια κτλ
θα καταλήξεις πάλι να μην ασχολείται με τπτ... και έτσι δε θα χτίσεις κίνημα (αν θεωρήσουμε ότι αυτό θέλεις να κάνεις)
είναι τόσο απλά τα πράγματα... και τόσο "μη προσωπικά" θα έπρεπε να είναι

Δεν έχουν όλοι τόσο τονωμένο εγωισμό, γενικότερα σαν τύποι χαρακτήρα, και ειδικότερα σαν διαγωγή σε ένα σχετικά απρόσωπο ηλεκτρονικό μέσο, όπου η ικανότητα κάποια πράγματα να περνάνε ντούκου είναι ιδιαίτερα επιθυμιτή.

Όσο δικαιόφρωνα και να λειτουργούμε γύρω απ' τις απόψεις μας, το μεσολαβημένο στην περίπτωση αυτή τις ενδύει με ενα βαθμό ασημαντότητας. Κάποιες φορές η αμεσότητα χρειάζεται όχι μόνο για να περάσει το πνεύμα της θέσης, αλλά και για τα κρίσιμα για την κατανόηση κομμάτια της.

Ως εκ τούτου το να συζητάμε για σελίδες επί σελίδων για τις ενδεχόμενες προεκτάσεις κάποιας συγκεκριμένης φράσης ή τοποθέτησης, ενώ η ίδια μπορεί να τοποθετεί ένα άλλο θέμα πολύ πιο κεντρικά, είναι νομίζω χωρίς νόημα.

pay close attention
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: March 23, 2011, 18:21:34 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2011, 13:09:53 pm
Quote from: i_am_batman on March 23, 2011, 00:08:48 am
Quote from: corina on March 22, 2011, 23:40:30 pm
2η?

Αυτό βρήκες να πεις; Υπάρχει όριο, που να δηλώνει κόμπλεξ;

Άντε 100η. Η νοοτροπία πάντως αυτή υπάρχει και είναι προβληματικη.

Δεν κάνεις τον κόπο να τη σχολιάσεις. Κάνεις τον κόπο να πεις στον άλλο που τη σχολιάζει ότι έχει κόμπλεξ;

Άσε, τυφλώνει σου λέω.

και εκατό φορές να μέμφεις τους άλλους ότι δεν συμμετέχουν σε κάτι που συμμετέχεις εσύ, είναι λιγότερο ηθικοί από σένα, σκέφτονται λιγότερο το συνάνθρωπό τους και περισσότερο το τομάρι τους από σένα και λοιπά και λοιπά, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα... κανένας δεν ακολούθησε τους "αγώνες" κάποιου αν αυτός ο κάποιος δεν είχε κάποια σοβαρή επιχειρηματολογία για να τον πείσει και κατέφευγε στην εύκολη ηθικολογική επίθεση. Σας το είπε και ο Καραμαζόφ, ιεροκύρηκες είστε?
Για το κόμπλεξ θα επιμείνω μέχρι δευτέρας παρουσίας. Τέτοια πόστ αυτό βγάζουν. Και θα το σχολιάζω όσο γουστάρω. Δεν ανέχομαι κάποιος να κρίνει την ποιότητα των άλλων, όποιοι κι αν είναι οι "άλλοι". Όταν μάλιστα το μόνο που κάνει είναι αυτό και δεν έχει δώσει σοβαρό θεωρητικό ή επιχειρηματολογικό δείγμα γραφής. Δεν θα λεγα το ίδιο για τον Godhatesusall ας πούμε, ούτε καν για τον Καπνιά, γιατί έχουν κάτι να πούν παραπάνω.

ps Κάνε τον κόπο να δείς τα πόστ σου και μέτρα πόσες φορές έχεις κάνει τον κόπο να βρίσεις τους άλλους γιατί δεν κάνουν τις επιλογές σου. Εγώ ξέρω ότι το πόστ μου σας πόνεσε και μπορώ να πώ ότι χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό.

Ιεροκύρηκας δεν είναι κανένας. Οι λόγοι για να είναι κανείς στο δρόμο είναι ταξικοί και ποτέ κανείς δεν είπε κάτι άλλο. Οποιαδήποτε μορφή και αν έχει ο αγώνας που έχει διαλέξει να ακολουθήσει. Αυτό για να ηρεμήσεις και εσύ και ο φίλος σου. Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα αξιοπρέπειας η στάση που κρατά ο καθένας. Για αυτό και είναι να απορείς μερικές φορές. Όχι να τον εγκαλείς με αυτό το κριτήριο, αλλά είναι να απορείς.

Τώρα για το "όποιοι και αν είναι οι άλλοι", διαφωνώ κάθετα. Έχει σημασία ποιος είσαι και πως κινείσαι. Άλλο ο κάθε εμένα-δε-μου-καίγεται-καρφί τύπος, ή ο δε-γουστάρω-την-εξουσία-αλλά-δε-βγαίνει-και-τίποτα-μωρέ και άλλο το φασιστοειδές που εναντιώνεται σε κάθε μορφή αγώνα και αλληλεγγύης. Και άλλο ο χρυσαυγίτης. Έχει σημασία λοιπόν ποιος είσαι. Και επειδή γουστάρεις τα κόμπλεξ, μήπως κουβαλάς κανένα σχετικό; Ή απλά είσαι χίπισσα ξέρω γω.. Και σιγά μη πρέπει να παραδώσουμε και 100 ποστ, των 100 λέξεων για να πούμε κάτι απλό και σωστό.

Από εκεί και πέρα ο άλλος δεν μπορεί να απενοχοποιείται, επειδή εσύ δεν τον κέρδισες πολιτικά. Το νηπιαγωγείο τέλειωσε. Δεν είναι υποχρεωμένος να λογοδοτήσει φυσικά, αλλά δε σημαίνει και ότι δε θα τον κρίνεις. Όχι ότι θα επιτεθείς σε κάθε αδιάφορο προσωπικά, απλώς μερικές φορές χρησιμοποιείς κάποιον για να δείξεις μια γενικότερη κατάσταση (όπως έκανε η αναστασία). Σε κάθε χρυσαυγίτη προσωπικά όμως δεν είναι παράλογο να επιτεθείς (και εδώ φαίνεται και η σημασια του ποιος είσαι).

Παρεπιπτόντως και από τα δικά σου ποστ αναδύεται αίσθηση γαματοσύνης και απορώ από που αντλείς τόση αυτοπεποίθηση. Και επιπλέον και εσύ έκανες προσωπική επίθεση στην αναστασία και στον ίνκο πιο παλιά. Γιατί δεν την πήρες με το καλό, να της εξηγήσεις; Ο ρομπέν των δασών, που υπερασπίζεται τους αδύναμους, έχει ασυλία;

p.s. Οι μόνοι που έχω βρίσει, είναι κάτι φασιστοειδή, τύπου κομίμι. Που απαξιώνουν κάθε μορφή αγώνα  και πουλάνε και τρελίτσα. Άλλο αυτός που συζητάει και λέει δε νομίζω ότι χρειάζεται η κατάληψη και άλλο αυτός που λέει είστε οι χειρότεροι φασίστες όλοι εσείς, η οι μετανάστες να πάρουν το μπούλο, ή ότι οι εαακίτες τα πέρνουν από τις οργανώσεις τους για να μπαχαλεύουν τα πάντα. Όταν ο άλλος το μόνο που θέλει είναι να προκαλέσει, ανάλογη απάντηση θα πάρει. Δε θα κάνουμε εκπτώσεις, μήπως και έρθει με το μέρος μας. Εσύ τράβα πιάσε κουβέντα με χρυσαυγίτες, να τους αλλάξεις τα μυαλά με επιχειρήματα. Και επειδή και εγώ δεν έχω κανένα δείγμα γραφής για το πως κινείσαι στην κοινωνία, παρά μόνο τα εύκολα ποσταρίσματα του φόρουμ που δε μου λένε και τίποτα, με άφησε παγερά αδιάφορο αυτό που είπες.

Δεν πρόκειται να τσακωθώ περαιτέρω μαζί σου. Βασικά σε κάποια πράγματα απο αυτά που λες δεν έχω πρόβλημα, κυρίως δε σε γουστάρω επειδή το παίζεις κάπως. Και για να σε μιμιθώ ρε παιδί μου, να το έπαιζε κάπως κανένας άλλος εντάξει..
« Last Edit: March 23, 2011, 18:23:36 pm by i_am_batman » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #95 on: March 23, 2011, 18:24:36 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2011, 17:06:59 pm
Quote from: dimitris21 on March 23, 2011, 17:04:53 pm
Quote from: pandora on March 23, 2011, 16:53:21 pm
Quote from: Πιστολέρο on March 23, 2011, 16:44:55 pm
όπως και να το δείς το πράγμα... εκεί καταλήγεις... δεν τον πείθεις βρίζοντάς τον. λέγοντάς τον παράλογο, παρτάκια κτλ
θα καταλήξεις πάλι να μην ασχολείται με τπτ... και έτσι δε θα χτίσεις κίνημα (αν θεωρήσουμε ότι αυτό θέλεις να κάνεις)
είναι τόσο απλά τα πράγματα... και τόσο "μη προσωπικά" θα έπρεπε να είναι

Δε με ενδιέφερε στην προκειμένη να πείσω αυτόν κ τον κάθε αυτόν. Με ενδιέφερε να καταδείξω στον ίδιο κ στους υπόλοιπους ότι επιχειρήματα τύπου "ήρθα εδώ, γιατί λαχταρώ τη γνώση" δεν πρέπει να λαμβάνονται ως σοβαρά σε τέτοιες περιπτώσεις.
« Last Edit: March 23, 2011, 18:56:24 pm by Anastacia » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #96 on: March 23, 2011, 19:03:46 pm »

πόσο σοβαρά πράγματα συζητάμε ε?!

και πόσα καταδεικνύουμε μέσω φόρουμ....και τι αντίκτυπο έχουν...
και πόσο προσαρμόζουμε τα μέσα πειθούς μας ανά περίπτωση...
και πόσο προσαρμοζόμαστε με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες μας (αν πέτυχαν ή αν στράβωσαν)...

αλλά τελικά, δε μας ενδιαφέρει να πείσουμε τους άλλους, είναι μαζί μας ή εναντίον μας. (ή μήπως μας ενδιαφέρει?)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #97 on: March 23, 2011, 19:08:47 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on March 23, 2011, 18:06:43 pm

Ως εκ τούτου το να συζητάμε για σελίδες επί σελίδων για τις ενδεχόμενες προεκτάσεις κάποιας συγκεκριμένης φράσης ή τοποθέτησης, ενώ η ίδια μπορεί να τοποθετεί ένα άλλο θέμα πολύ πιο κεντρικά, είναι νομίζω χωρίς νόημα.

Σε αυτό θα συμφωνήσω  και με αυτό κλείνω. Τα υπόλοιπα που λές είναι υπό συζήτηση (μεγάλη) και όντως αρκετά σοβαρά.

Quote from: i_am_batman on March 23, 2011, 18:21:34 pm

Ιεροκύρηκας δεν είναι κανένας. Οι λόγοι για να είναι κανείς στο δρόμο είναι ταξικοί και ποτέ κανείς δεν είπε κάτι άλλο. Οποιαδήποτε μορφή και αν έχει ο αγώνας που έχει διαλέξει να ακολουθήσει. Αυτό για να ηρεμήσεις και εσύ και ο φίλος σου. Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα αξιοπρέπειας η στάση που κρατά ο καθένας. Για αυτό και είναι να απορείς μερικές φορές. Όχι να τον εγκαλείς με αυτό το κριτήριο, αλλά είναι να απορείς.

Δεν μπορώ να απαντάω λέξη προς λέξη, και είναι η τελευταία φορά που το κάνω γιατί το πράγμα καταντάει ανούσιο. Η ντεμέκ "απορία" δεν είναι απορία κατά τη γνώμη μου, και μην το παίζουμε αθώοι απορούντες. Έχω εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω.

Τώρα για το "όποιοι και αν είναι οι άλλοι", διαφωνώ κάθετα. Έχει σημασία ποιος είσαι και πως κινείσαι. Άλλο ο κάθε εμένα-δε-μου-καίγεται-καρφί τύπος, ή ο δε-γουστάρω-την-εξουσία-αλλά-δε-βγαίνει-και-τίποτα-μωρέ και άλλο το φασιστοειδές που εναντιώνεται σε κάθε μορφή αγώνα και αλληλεγγύης. Και άλλο ο χρυσαυγίτης. Έχει σημασία λοιπόν ποιος είσαι. Και επειδή γουστάρεις τα κόμπλεξ, μήπως κουβαλάς κανένα σχετικό; Ή απλά είσαι χίπισσα ξέρω γω.. Και σιγά μη πρέπει να παραδώσουμε και 100 ποστ, των 100 λέξεων για να πούμε κάτι απλό και σωστό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το βρίσιμο ούτε με το να με πεί κάποιος κομπλεξική για κάποιο λόγο, έχω ανοσία. Δεν είπε κανείς να παραδώσεις 100 πόστ. Το ποιών τα πόστ σέβομαι και υπολήπτομαι φαίνεται από τον τρόπο που τους απαντάω. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Όσο για το τί είμαι,κάνε ό,τι σενάρια θέλεις, ούτε και με νοιάζει. Για το ποιός είναι ο άλλος, σαφώς και έχει τη σημασία του, απλά είναι λίγο βλακώδες να ασχολείσαι (όπου "ασχολείσαι" όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε) μόνο με αυτό.

Από εκεί και πέρα ο άλλος δεν μπορεί να απενοχοποιείται, επειδή εσύ δεν τον κέρδισες πολιτικά. Το νηπιαγωγείο τέλειωσε. Δεν είναι υποχρεωμένος να λογοδοτήσει φυσικά, αλλά δε σημαίνει και ότι δε θα τον κρίνεις.
Το γενικότερο στυλάκι των συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δράση είναι αυτό της λογοδοσίας, και όχι της κρίσης. Τώρα πέτυχες ακριβώς αυτό που ενοχλεί. Άλλο να κρίνεσαι και άλλο να λογοδοτείς.

Παρεπιπτόντως και από τα δικά σου ποστ αναδύεται αίσθηση γαματοσύνης και απορώ από που αντλείς τόση αυτοπεποίθηση. Και επιπλέον και εσύ έκανες προσωπική επίθεση στην αναστασία και στον ίνκο πιο παλιά. Γιατί δεν την πήρες με το καλό, να της εξηγήσεις; Ο ρομπέν των δασών, που υπερασπίζεται τους αδύναμους, έχει ασυλία;

Ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά της σχολής από το 2006, έχω δεί και έχω ακούσει πολλά, σε γενικές συνελεύσεις, σε συντονιστικά, σε συναντήσεις για συζήτηση, σε συναντήσεις με καθηγητές, σε ομάδες εργασίας, σε παρουσιάσεις φοιτητικών προβλημάτων, σε δράσεις του συλλόγου πιο παλιά και λοιπά. Δεν αντλώ καμια αυτοπεποίθηση, απλά πλέον μετά από τόσα χρόνια έχω πάθει ανοσία στο βρισίδι, και ας πούμε έχω ιεραρχήσει τους γαμάτους σε σχέση με τους μη - γαμάτους. Γαμάτος ας πουμε είναι ο electroSOK (όποιος τον ξέρει έχει καλώς όποιος δεν τον ξέρει ας διαβάσει τα πόστ του κι ας μάθει τις δράσεις του), γαμάτος είναι ο turambar, ο Καραμαζωφ, ο Φώτης κτλ. Είναι άτομα που τρέχουν έχουν και περιεχόμενο και θεωρητικό λόγο, και σίγουρα είναι πολύ καλύτεροί μου. Αυτούς σέβομαι, και όσους μοιάζουν σ' αυτούς. Και σίγουρα είμαι πολύ λιγότερο γαμάτη από αυτούς. Δεν διεκδικώ κανένα ρόλο ούτε ρομπέν ούτε τίποτα. Αυτά σε άλλους ανήκουν άλλωστε  Grin. Από κει και πέρα δε μου κλονίζει και κανείς την αυτοπεποίθηση αν δεν θεωρώ ότι έχω να κερδίσω από αυτόν. (Πώς σου φαίνεται η ψυχανάλυση μέχρι τωρα? Όσο το συνεχίζουμε να έχεις υποψιν σου ότι νιώθω ολοένα και την αυτοπεποίθησή μου να αυξάνεται, πράγμα που μπορεί να μη σε συμφέρει).

p.s. Οι μόνοι που έχω βρίσει, είναι κάτι φασιστοειδή, τύπου κομίμι. Που απαξιώνουν κάθε μορφή αγώνα  και πουλάνε και τρελίτσα. Άλλο αυτός που συζητάει και λέει δε νομίζω ότι χρειάζεται η κατάληψη και άλλο αυτός που λέει είστε οι χειρότεροι φασίστες όλοι εσείς, η οι μετανάστες να πάρουν το μπούλο, ή ότι οι εαακίτες τα πέρνουν από τις οργανώσεις τους για να μπαχαλεύουν τα πάντα. Όταν ο άλλος το μόνο που θέλει είναι να προκαλέσει, ανάλογη απάντηση θα πάρει.
Καλά έκανες. Σου έδωσα ένα παράδειγμα ανάλογο με αυτό που μου είπες περί χάσιμο χρόνου, και αν κάνω πόστ μόνο για να "την πώ" κτλ κτλ κτλ. Με την ίδια λογική και τα φασιστοειδή δεν αξίζουν το χρόνο σου.

Δε θα κάνουμε εκπτώσεις, μήπως και έρθει με το μέρος μας. Εσύ τράβα πιάσε κουβέντα με χρυσαυγίτες, να τους αλλάξεις τα μυαλά με επιχειρήματα. Και επειδή και εγώ δεν έχω κανένα δείγμα γραφής για το πως κινείσαι στην κοινωνία, παρά μόνο τα εύκολα ποσταρίσματα του φόρουμ που δε μου λένε και τίποτα, με άφησε παγερά αδιάφορο αυτό που είπες.
Ούτε ξέρεις, ούτε θα σου δώσω λογαριασμό. Αυτοί που με ξέρουν ξέρουν πολύ καλά, και εντός σχολής και εκτός. Μέσα στο φόρουμ μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε, ούτε εγώ σε ξέρω. Και πόστ σχολιάζω. Από περσόνες. Όχι φηες του φεης. Εκεί μπορεί και να συζητήσουμε διαφορετικά.

Δεν πρόκειται να τσακωθώ περαιτέρω μαζί σου. Βασικά σε κάποια πράγματα απο αυτά που λες δεν έχω πρόβλημα, κυρίως δε σε γουστάρω επειδή το παίζεις κάπως. Και για να σε μιμιθώ ρε παιδί μου, να το έπαιζε κάπως κανένας άλλος εντάξει..

To αν με γουστάρεις ή δε με γουστάρεις είναι επίσης δικαίωμά σου... δεν κάνω καμιά προσπάθεια να γίνω αρεστή, ίσα ίσα που εκτιμώ και την ειλικρίνεια.

Ελπίζω να τελειώσαμε με την ψυχανάλυση γιατί έχουμε και δουλειές.
Καλή συνέχεια.

« Last Edit: March 23, 2011, 19:11:26 pm by pandora » Logged
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #98 on: March 23, 2011, 19:19:18 pm »

FUCK 06-07
FIGHT NOW

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Mr K
Guest
« Reply #99 on: March 23, 2011, 20:33:29 pm »

Σορι για την ακυριλα αλλα αυριο πεμπτη 24 εχουμε μαθημα? Εγω εχω ταξιδι μιαμισης ωρας για να φθασω στη σχολη και θα προτιμουσα να μην το κανω μονο και μονο για ενα καφεδακι στο κυλικειο...
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #100 on: March 23, 2011, 20:52:00 pm »

κανονικότατα.

τακτοποιημένο χάος
dimitris21
Guest
« Reply #101 on: March 23, 2011, 22:09:58 pm »

βασικα εγω ειδα για συνελευση αυριο στις 11.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #102 on: March 23, 2011, 22:14:30 pm »

ΓΣ Τμηματος,
οχι ΓΣ συλλογου φοιτητων.

Αν δε καταλαβες κατι φιλλλαρακι πες μου,
ΤΙ δε καταλαβαινεις??

Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
dimitris21
Guest
« Reply #103 on: March 23, 2011, 22:45:45 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on March 23, 2011, 22:14:30 pm
ΓΣ Τμηματος,
οχι ΓΣ συλλογου φοιτητων.

Αν δε καταλαβες κατι φιλλλαρακι πες μου,
ΤΙ δε καταλαβαινεις??

Tongue

τα παντα.εξηγησε.