• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:08:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:08:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 69
Total: 137
papaloui
Kelly Tsimpouri
tzortzis
mmikelo
Zoifouka
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
dimitrisblioumis
ThanosV
Fotis
filkilkis
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
giorgos_skl
gpapailio
Tasaras
RedSkyline
Gaspard
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αξιζει το τημμυ ως επιλογη σπουδων τελικα??
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Αξιζει το τημμυ ως επιλογη σπουδων τελικα??  (Read 14719 times)
Sidle
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Resistance is futile.... (if < 1 ohm)

View Profile
Re: Αξιζει το τημμυ ως επιλογη σπουδων τελικα??
« Reply #60 on: February 26, 2011, 11:47:57 am »

Quote from: gskarmou on February 25, 2011, 22:19:10 pm
Quote from: The Stig on February 25, 2011, 22:15:51 pm
Ρε αγόρι/κορίτσι/ότι_είσαι μου ΠΟΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ 10000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? Τον Γιαννακόπουλο έχεις στο μυαλό σου?
καλα μπορει να μη βγαζουν ολοι 10 ακριβωσ αλλα αν εχεισ φαρμακειο σε καλη περιοχη βγαζεισ?? υπαρχουν φαρμακα τα οποια εχουν τεραστιο κερδοσ!!!

Αχεμ... Με όλη την καλή διάθεση, η επαφή σου με την ελληνική πραγματικότητα ποιά ακριβώς είναι??
Είμαι στην αρχή της σελιδας 3 και μου έχει βγει το μάτι με αυτά που διαβάζω...
Έχεις καταλάβει τί γίνεται με φαρμακεία και φαρμακοποιούς? Μπαίνουν μέσα αρκετοί...
Μισθούς 1000 ευρώ? 700-800 φίλοι απόφοιτοι της σχολής με μεταπτυχιακό και πολύ τους είναι (αντιμετώπιση από εργοδότες).
...
Έχουν σφίξει οι κώλοι. Τέρμα το εύκολο χρήμα -αν υπήρχε ποτέ με τίμια/νόμιμη δουλειά.
Αν δε θες να ιδρώσεις πολύ και στην τελική αν δε(ν είσαι σίγουρος/η οτι) σου αρέσει το αντικείμενο, φύγε όσο προλαβαίνεις. Πριν να είναι πολύ αργά.
Σου το λεω εγώ που είμαι στο 9ο έτος, η σχολή αυτή με αρρώστησε (οκ, υπήρχε γεννετική προδιάθεση αλλά η εξεταστική του θερινού στο 3ο έτος ξύπνησε το τέρας), ανακάλυψα (ΕΥΤΥΧΩΣ) οτι το αντικείμενο δε με γεμιζει αφου είχα περάσει 40 μαθήματα (δυστυχως) και ήταν πια αργά για να τα παρατήσω (ψέματα, στην απόφαση να μην τα παρατήσω με επηρρέασαν κι άλλοι παράγοντες- όχι όμως σχετικοί με την επαγγελματική αποκατάσταση).

Αποψή μου, μάθε μια τέχνη. Μη σπουδάσεις αμα δεν το αγαπάς, η χώρα έχει γεμίσει επιστήμονες που δεν τους αρέσει αυτό που κάνουν και πλέον ούτε δουλειές υπάρχουν, ούτε λεφτά (ακόμα και για αυτούς που λατρεύουν τη δουλειά τους).

Συγνώμη για την (προσ)γείωση. Φιλικά πάντα. Smiley

http://ibdgr.forumup.gr/forum-1-ibdgr.html
Thelo na teleiono gamo tin arrostia mou mesa...
Anyparktos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #61 on: February 26, 2011, 13:07:31 pm »

@Sidle
Το καλυτερο ποστ εδω μεσα μαλλον.

Φιλε πρωτοετή,
αν είσαι πρώτο έτος χωρίς να χεις πολυασχοληθεί και ακόμα και τώρα δεν έχεις πάθος με αυτή τη σχολή ή/και τρελή όρεξη να τη βγάλεις απο δω και περα θα ειναι μονο ανηφορα.Σου μιλαει ενας τυπος που σκεφτονταν "μπλα μπλα θα γινω ηλεκτρολογος για να καλύπτω τις νεες αναγκες της ανθρωποτητας-ειναι ευελικτη δουλεια με μηδέν ανεργια και σιγουρα θα βγαζω και χοντρα φράγκα" σε όλο σχεδόν το σχολείο και τώρα ο ίδιος τύπος έχει "κωλοσχολη" γραμμένο κατω απο το αβαταρ του.Οπως σου ειπαν πολλοι η σχέση κόπος-απόδοσης είναι τουλαχιστον λυπηρη αφου εισαι σε μια απο τις(αν οχι ΤΗΝ)πιο δυσκολες σχολες της ελλάδας και τα 1000 ευρω ειναι αρκετα δελεαστικα για τον αδερφο μου(αποφοιτο του ιδιου τμηματος) να πηγαινει καθε μερα στο κιλκις με αμαξι απο θεσσαλονικη και να δουλευει 10 ωρες τη μέρα.Αν μη τι αλλο εξακολουθουμε να εχουμε δουλειες σε συγκριση με αλλα τμηματα αλλα αν πας με γνωμονα να εχεις αρκετα λεφτα και αρκετα γρηγορα απλα δεν αξιζει.Επισης,αν δεν εισαι ενθουσιασμενος ωστε τουλαχιστον στην αρχη να δουλευεις καλα κι ας απογοητευτεις στην πορεια,θα ξενερωσεις.Τελευταιο: σε 5 χρονια η σχολη βγαινει απο ατομα μετρημενα σε δαχτυλα που κατεβαλαν ΚΟΠΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.Σε 6 χρονια ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα παλι τα 1000 ευρω που τοσο υποτιμας ειναι αυτο που θα κυνηγας.

Προτεινω να βρεις τι σου αρεσει πανω απ ολα και ν ασχοληθεις,Παντα υπαρχει και το εξωτερικο για "καλυτερη ζωη" αλλα να ξερεις οτι αυτος ειναι δυσκολος δρομος.(αυτονοητοι οι λογοι θαρρω).

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
djifos
Guest
« Reply #62 on: February 26, 2011, 13:34:35 pm »

@Anyparktos:
2nd best post in the topic...Smiley
πρεζ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: February 26, 2011, 13:50:00 pm »

το 10% για αυτους που περασαν περισυ ισχυει ακομη ?  Cheesy
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #64 on: February 26, 2011, 13:50:51 pm »

Ναι αξίζει

Όποιου δε του αρέσει να σηκωθεί να φύγει, η πόρτα ανοικτή είναι

4ο έτος και δε μετάνιωσα ουτε 2ολεπτο που μπήκα εδώ μέσα (από πλευρά αντικειμένου, για άλλα μετανιώνω κάθε μέρα)

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
« Reply #65 on: February 26, 2011, 13:58:41 pm »

φιλε και εγω πρωτοετης ειμαι.................δεν ειναι σωστο να μιλασ ετσι..............18 χρονων ειμαστε ακομα...............αν εμεισ λεμε απο τωρα οτι  παμε για την ευκολια και τα χρηματα τοτε τι θα γινει μετα?????νομιζω οτι το πιο σημαντικο δεν ειναι τα λεφτα(χωρισ να θελω ν πω οτι και ο μισθοσ δεν ειναι μια σημαντικη παραμετροσ)........σημασια εχει η δουλεια που θα κανεισ να σε κανει ευτυχισμενο και χαρουμενο............πιστευω οτι αυτο που πρεπει ν κανεισ ειναι να το συζητησεις με τουσ δικουσ σου και πανω απ ολα ν σκεφτεισ τι πραγματικα θελεισ(το ξερω οτι για τουσ περισσοτερουσ απο μασ (βαζω και εμενα μέσα) ειναι δυσκολο να βρουν ακριβωσ αυτο που θελουν στη ζωη τουσ)....απ την αλλη αν θεσ να βρεισ σιγουρη δουλεια υπαρχει η αστυνομια και ο στρατοσ αλλα απο προσωπικη πειρα(ο πατερασ μου ηταν στρατιωτικοσ και ενασ κολλητοσ μου ειναι σμυ) θα σου πω οτι και αυτο εχει τισ δυσκολιεσ του οπωσ καθε αλλο επαγγελμα!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι πραγματικα να βρεισ λυση και στο τελοσ να κανεισ τη πιο σωστη επιλογη για σενα!!!!!!!!   Wink Wink Wink
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: February 26, 2011, 14:08:14 pm »

Αν και απ το αρχικό ποστ βρωμάει τρολιά...
Αν είσαι τρολλ εξαφανίσου τώρα .
Αλλιώς:

Πάντως-ξαναειπώθηκε νομίζω- λογικό,σ άλλους αρέσει σ άλλους όχι η σχολή, είμαστε θύματα της μεγαλομανίας μας και μιας κοινωνίας που δείχνει μονόδρομο τις σπουδές για να βγάλουμε λεφτά. Λεφτά για να καταναλώνουμε και να νιώθουμε άξια μέλη μιας κοινωνίας υπανάπτηκτης, που καθορίζει το πόσο αξιότιμο μέλος της είναι κάποιος ανάλογα με το πόσο παραδόπιστος, άπληστος αδίστακτος και ξιπασμένος είναι.

Τελειώνοντας τις πανελλήνιες με μεγάλο βαθμό στην τσέπη θέλουμε να κάνουμε την πλέον αποδοτική αξιοποίηση του βαθμού που είναι όχι τι μας αρέσει, αλλά που θα έχουμε πιο πολλά και πιο εύκολα φράγκα. Γιαυτό και το παιδαγωγικό έχει φτάσει να έχει ψηλότερη βάση απο μας και ας μένουν κι αυτοί άνεργοι τώρα, έχει μείνει η μόδα.

Μετά απ όλα αυτά, είλικρινα φύγε απ τη σχολή για να μην καταντήσεις ένας ακόμα άνεργος επιστήμονας. Αν αρχίσεις από τώρα τα ένσημα είναι καλή φάση.

« Last Edit: February 26, 2011, 14:12:26 pm by sPacE_TurD » Logged

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
lpool
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #67 on: February 26, 2011, 15:08:14 pm »

Quote from: AgentCain on February 26, 2011, 13:50:51 pm
Ναι αξίζει

Όποιου δε του αρέσει να σηκωθεί να φύγει, η πόρτα ανοικτή είναι

4ο έτος και δε μετάνιωσα ουτε 2ολεπτο που μπήκα εδώ μέσα (από πλευρά αντικειμένου, για άλλα μετανιώνω κάθε μέρα)

Για τι μετανιώνεις πράκτορα?  Smiley
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #68 on: February 26, 2011, 16:34:59 pm »

Για το επίπεδο μαζικότητας και συνεργασίας των φοιτητών, για τον επαγγελματισμό που απουσιάζει από ορισμένα μέλη του διδακτικού προσωπικού, για τη κατάσταση πολιτικοποίησης μέσω των πανεπιστημίων...

καταλαβαίνεις που το πάω  Tongue

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

The Stig
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...

View Profile WWW
« Reply #69 on: February 26, 2011, 16:45:01 pm »

AgentCain συμφωνώ με τα δύο τελευταία ποστ σου.

on topic: Μείνε στη σχολή αν σ'αρέσει βγάλε πτυχίο με άριστα και πήγαινε για master στο Stanford. Μετά θα έχεις δουλειά σε κάποια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με υπολογιστές και όχι μόνο και θα παίρνεις 8000 δολάρια το μήνα+θα μένεις Palo Alto.

http://www.youtube.com/watch?v=_nK8DoV8FJE

Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους.
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: αξιζει το τημμυ ωσ ςπιλογη σπουδων τελικα??
« Reply #70 on: February 26, 2011, 17:29:49 pm »

Quote from: provataki on February 26, 2011, 00:44:55 am
Quote from: Apolitistos on February 25, 2011, 22:07:58 pm
Εν ολίγοις, οι σπουδές (και ειδικά οι ΗΜΜΥ σπουδές) είναι γι' αυτούς που το γουστάρουν και θέλουν να βγουν επιστήμονες, έστω και με το ρίσκο της ανεργίας. Αν θέλεις να βγάλεις λεφτά, μην γίνεις επιστήμονας.

Δηλαδή αμα παρω το χαρτί ειμαι επιστήμονας και καθάρισα;  Cheesy Να το πω απο τωρα στη μάνα μου να βάλει δάφνες γυρω απο την κορνίζα της ορκομοσίας...
Ξεκαβαλάτε οσο ειναι καιρός παιδάκια...  Kiss
και κατι τραγικο: το ΗΜΜΥ δε βγάζει ουτως ή αλλως επιστήμονες, όχι γιατι ειναι τοσο κουμπουρες οι φοιτητες του, αλλά γιατι δεν εχει τετοιο προορισμο!  Cheesy
Παντως και γω τωρα που το ξανασκέφτομαι, αισθητικός με χόμπυ το Laplace θα γινόμουν...   Grin

Δεν είπα ακριβώς αυτό αλλά δεν πειράζει που δεν το κατάλαβες. Επίσης δεν έχω καβαλήσει κάτι για να ξεκαβαλήσω. Φιλάκια.

εδιτ: το όλο ποστ μου είναι στο κατά πόσο τις γουστάρεις τις σπουδές. Αν τις γουστάρεις θα βγεις επιστήμονας πως να το κάνουμε. Επίσης, έφερα παραδείγματα πιο πάνω για να το αιτιολογήσω αυτό, αλλά εσύ κόλλησες εκεί. Ξαναφιλάκια.
« Last Edit: February 26, 2011, 17:37:34 pm by Apolitistos » Logged

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: February 26, 2011, 18:33:04 pm »

Quote from: Apolitistos on February 26, 2011, 17:29:49 pm
Ξαναφιλάκια.

τσιμπα τα γλυκά μου αρχιδάκια

bay bay timy.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #72 on: February 26, 2011, 18:50:08 pm »

Επιστημονες  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: February 26, 2011, 18:55:33 pm »

Quote from: Apolitistos on February 25, 2011, 22:18:18 pm
Quote from: gskarmou on February 25, 2011, 22:13:59 pm
διαλεξα τη σχολη επειδη μ ενδιεφερε αλλα δεν εχω το προνομιο να σπουδαζω 10 χρονια κατα τα οποια θα ζω με χαρτζιλικι απο τον πατερα μου και στα 30 μου να καταληξω να βγαλω τα πρωτα 1000 Ε!! οπωσ ξαναειπα θελω ν ασχοληθω μ αυτο π μ αρεσει αλλα αν ο π.χ. φαρμακοποιοσ αυριο βγαζει 10000 κ εγω 1000ε νομιζω πωσ ειναι λογικο ν αισθανθω μαλ...σ
Άμα σε ενδιαφέρει η σχολή δεν θα σπουδάζεις 10 χρόνια, αλλά 5.

απο ποιο τυπολόγιο προκύπτει αυτό;

bay bay timy.
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: February 26, 2011, 19:04:29 pm »

Quote from: provataki on February 26, 2011, 18:55:33 pm
Quote from: Apolitistos on February 25, 2011, 22:18:18 pm
Quote from: gskarmou on February 25, 2011, 22:13:59 pm
διαλεξα τη σχολη επειδη μ ενδιεφερε αλλα δεν εχω το προνομιο να σπουδαζω 10 χρονια κατα τα οποια θα ζω με χαρτζιλικι απο τον πατερα μου και στα 30 μου να καταληξω να βγαλω τα πρωτα 1000 Ε!! οπωσ ξαναειπα θελω ν ασχοληθω μ αυτο π μ αρεσει αλλα αν ο π.χ. φαρμακοποιοσ αυριο βγαζει 10000 κ εγω 1000ε νομιζω πωσ ειναι λογικο ν αισθανθω μαλ...σ
Άμα σε ενδιαφέρει η σχολή δεν θα σπουδάζεις 10 χρόνια, αλλά 5.

απο ποιο τυπολόγιο προκύπτει αυτό;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πιάνεσαι από το κάθε τι που λέω για να πεις κάτι, ενώ δεν έχεις να πεις κάτι; Δεν καταλαβαίνω ούτε την ειρωνεία ούτε το μπινελίκι απέναντί μου. Αν έχεις νευράκια, ξύδι Νικολάκη, ή τράβα καμιά παχιά να χαλαρώσεις.

ΥΓ: αν σε ενδιαφέρει η σχολή, θα ασχολείσαι και θα την βγάλεις μια χαρά σε 5 χρόνια, 5,5 χρόνια το πολύ. Καλό απόγευμα.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: