• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:36:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:36:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 136
Total: 199
gianniss
Sanaia
bsp
kokkinosgior
evitzv
dem05
ellimoschou
gstom
kstavroulis
AggelosZ
Papalamprous humor
Nicotre
Nikospneumatikos
natavhoo
jimalexoud
anastas1a
evangeliaap
akpapako
tzortzis
Alex Kosmas
PAPARI69
soti
christina02
acolak
kpapama
airam
aachmet
JiMan5
xanthosp
akiousia
fpapat
Thanasiscon1
pavlaras
Antreas17
ValKar
kchristoua
kkotsopo
VagT
kraxtopoulos
Νικη
PetrosCc
noimaginationforthis
Sotiris_atha
ggalamat
Tasaras
panapasc05
summersunshine
mariachatz
ThanosKoutsoump
pliroforikarios
Nikolas Tsamitros
anna.ts
xarabalios
maik
Theislander
mhtsakos02
theodoridoueu
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
alex_g
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Down Print
Author Topic: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!  (Read 26714 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #195 on: March 25, 2006, 17:30:42 pm »

Quote from: Καμένος on March 25, 2006, 17:20:48 pm
Χαίρομαι που περιέλαβες και τον εαυτό σου..
Αν νομίζεις ότι εμείς έχουμε χαμηλό επίπεδο, ανύπαρκτο πολιτισμό και καθόλου ορίζοντες τί να πούμε για τα μέλη των παρατάξεων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο?????

Μήπως αυτός είναι ο πολιτισμός που ζητάς? Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο??

Μήπως αυτά τα μέλη θα έπρεπε αντί να τσαμπουκαλεύονται να "αξιοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για να βοηθησουν σε ενα απο ολα τα παραπανω"

Εδώ λέμε ότι μέλη της ΠΚΣ(και της ΠΑΣΠ φυσικά) έλαβαν μέρος σε ένα επεισόδιο που αρμόζει σε παιδιά νηπιαγωγείου και εσύ μου απαντάς τις θέσεις του κόμματος...

Σου λέω ότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο δεδομένου του επιπέδου των συγκεκριμένων μελών!

Και ξαναρωταω:

Θεωρεις πως τα σπρωξιδια ειναι πιο σημαντικα απο ολα εκεινα που σου εγραψα, τις "θεσεις του Κομματος" οπως τις αποκαλεσες? (παρεμπιπτοντως, ναι ετσι ειναι, αυτες ειναι οι θεσεις του Κομματος, και ειναι προς τιμην του που εχει αυτες τις θεσεις και οχι αλλες Grin )

Απο 'κει και περα, την τελευταια προταση δεν την καταλαβα...........

Δηλαδη επειδη δε γουσταρεις τη φατσα μερικων (οπου φατσα βαλε συνηθειες, πολιτισμο, επιπεδο ή ο,τι αλλο θες), σταματας να ασχολεισαι με το επιπεδο των σπουδων σου?
Ωραιος!!! Μπραβο βρε! Ετσι!

Αν διαβαζες ολο το topic απο την αρχη, θα εβλεπες πως αυτοι που υπερασπιστηκα εγω, εχουν δαπανησει χρονο καί για τα εργαστηρια, καί για ολα τα υπολοιπα προβληματα... Και γι' αυτο τους υπερασπιστηκα: Επειδη δεν περνανε το χρονο τους γραφοντας σ' ενα forum και αφοριζοντας απο 'δω κι απο 'κει, αλλα φροντιζουν να τρεχουν, καλυπτοντας και το κενο τις δικης μας αδιαφοριας.
Ξεκινα να ασχολεισαι λοιπον εσυ (και ο καθε "εσυ" της παρεας) ωστε μετα να μπορουμε να τους κρινουμε και για το λαθος που υποτιθεται πως εκαναν σε ενα ατυχες περιστατικο.

Cyberkat
Guest
« Reply #196 on: March 25, 2006, 17:49:32 pm »

Και γι' αυτο τους υπερασπιστηκα: Επειδη δεν περνανε το χρονο τους γραφοντας σ' ενα forum και αφοριζοντας απο 'δω κι απο 'κει, αλλα φροντιζουν να τρεχουν, καλυπτοντας και το κενο τις δικης μας αδιαφοριας

Σώπα aliakmwn. Ό,τι έγινε τον τελευταίο καιρό στη σχολή δεν έγινε με πρωτοβουλία αλλά με παράπλευρη συμμετοχή της ΠΚΣ. Επειδή ξύπνησαν ξαφνικά και φρόντισαν να δραστηριοποιηθούν για να μην φανούν αδιάφοροι, δεν σημαίνει ότι παραγράφεται η προηγούμενη παρουσία τους. Και τι έκαναν δηλαδή, το αυτονόητο για μια κυρίαρχη παράταξη που θέλει να σέβεται τον εαυτό της. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει ούτε μια δημιουργική πρόταση για αλλαγή της κατάστασης στην σχολή από την ΠΚΣ για να μην μιλήσω για εφαρμογή της πρότασης. Τώρα το πιπίλισμα των κομματικών θέσεων του ΚΚΕ είναι κάτι εύκολο και δεν θέλει και πολύ μυαλό.
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου ως προς την ματαιότητα των αφορισμών στο forum αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο πυρήνας των κινητοποιήσεων δεν είναι παραξιακός αυτήν την στιγμή. Οι παρατάξεις απλώς ακολουθούν.
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #197 on: March 25, 2006, 17:53:51 pm »

Ε, σιγά ρε Αλιάκμονα...

- Μου πατάς το πόδι. Τι λες γι'αυτό;
- Τα παιδάκια στην Ουγκάντα πεθαίνουν. Τι λες γι'αυτό;

Αν έχεις πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς... μην απαντάς καθόλου! Μη σπαταλάς το χρόνο σου εδώ. Άνοιξε άλλο thread για ό,τι θεωρείς εσύ σημαντικό.

Τι διάολο. Επειδή κάτι δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου δε σημαίνει ότι δε θα το σχολιάζουμε.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #198 on: March 25, 2006, 18:55:29 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on March 25, 2006, 17:53:51 pm
Ε, σιγά ρε Αλιάκμονα...

- Μου πατάς το πόδι. Τι λες γι'αυτό;
- Τα παιδάκια στην Ουγκάντα πεθαίνουν. Τι λες γι'αυτό;

Αν έχεις πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς... μην απαντάς καθόλου! Μη σπαταλάς το χρόνο σου εδώ. Άνοιξε άλλο thread για ό,τι θεωρείς εσύ σημαντικό.

Τι διάολο. Επειδή κάτι δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου δε σημαίνει ότι δε θα το σχολιάζουμε.

Grin Grin Grin
σωστή νέσσα

byeeee
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #199 on: March 25, 2006, 22:47:35 pm »

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 17:30:42 pm

Και ξαναρωταω:

Θεωρεις πως τα σπρωξιδια ειναι πιο σημαντικα απο ολα εκεινα που σου εγραψα, τις "θεσεις του Κομματος" οπως τις αποκαλεσες? (παρεμπιπτοντως, ναι ετσι ειναι, αυτες ειναι οι θεσεις του Κομματος, και ειναι προς τιμην του που εχει αυτες τις θεσεις και οχι αλλες Grin )

Απο 'κει και περα, την τελευταια προταση δεν την καταλαβα...........

Δηλαδη επειδη δε γουσταρεις τη φατσα μερικων (οπου φατσα βαλε συνηθειες, πολιτισμο, επιπεδο ή ο,τι αλλο θες), σταματας να ασχολεισαι με το επιπεδο των σπουδων σου?
Ωραιος!!! Μπραβο βρε! Ετσι!

Αν διαβαζες ολο το topic απο την αρχη, θα εβλεπες πως αυτοι που υπερασπιστηκα εγω, εχουν δαπανησει χρονο καί για τα εργαστηρια, καί για ολα τα υπολοιπα προβληματα... Και γι' αυτο τους υπερασπιστηκα: Επειδη δεν περνανε το χρονο τους γραφοντας σ' ενα forum και αφοριζοντας απο 'δω κι απο 'κει, αλλα φροντιζουν να τρεχουν, καλυπτοντας και το κενο τις δικης μας αδιαφοριας.
Ξεκινα να ασχολεισαι λοιπον εσυ (και ο καθε "εσυ" της παρεας) ωστε μετα να μπορουμε να τους κρινουμε και για το λαθος που υποτιθεται πως εκαναν σε ενα ατυχες περιστατικο.

Ναί θεωρώ τα σπρωξίδια πιο σημαντικά! Γιατί πώς είναι δυνατόν να υποστηριζεις αυτές τις θέσεις με τέτοιο χαρακτήρα? Πως είναι δυνατόν, όταν γαμάς την γενική συνέλευση με φραστικούς τραμπουκισμούς, αυθαιρεσίες, αποποίηση ευθυνών και ερωτήσεις του τύπου: "Εσύ που ήσουνα όταν έγινε αυτό?"!! Πως είναι δυνατό μέσα στη γενική συνέλευση να μην ακούγεται τίποτα για την σχολή μας(μαθήματα, εργαστήρια..) ? Το επίπεδο δεν φαίνεται μόνο από τα "ατυχή" γεγονότα.. (αναφέρομαι και στις άλλες παρατάξεις φυσικά).

Παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να απαντάς αλλα αντί άλλων..

Επίσης δεν είπα ότι θα σταματήσω να ενδιαφέρομαι.. Εκτός αν το να μην ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα άτομα σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρομαι για τη σχολή!! Grin

Τέλος, το "λάθος που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έκαναν"?????? Ακόμα δεν το παραδέχεσαι??
aliakmwn
Guest
« Reply #200 on: March 25, 2006, 23:25:10 pm »

Quote from: Καμένος on March 25, 2006, 22:47:35 pm
Ναί θεωρώ τα σπρωξίδια πιο σημαντικά!

ΟΚ λοιπον, εδω τα ειπες ολα.

Ασχολησου εσυ με τα σπρωξιδια, και ασε τις ομαδες εργασιας στην ακρη...

Γιατί πώς είναι δυνατόν να υποστηριζεις αυτές τις θέσεις με τέτοιο χαρακτήρα? Πως είναι δυνατόν, όταν γαμάς την γενική συνέλευση με φραστικούς τραμπουκισμούς, αυθαιρεσίες, αποποίηση ευθυνών και ερωτήσεις του τύπου: "Εσύ που ήσουνα όταν έγινε αυτό?"!!

Ενταξει λοιπον, θα φροντισουμε να αλλαξουμε σε ολους το χαρακτηρα, για να προσαρμοστουν στα δικα σου δεδομενα.

Πως είναι δυνατό μέσα στη γενική συνέλευση να μην ακούγεται τίποτα για την σχολή μας(μαθήματα, εργαστήρια..) ?

Εισαι σιγουρος γι αυτο? Απο ποτε εχεις να πατησεις σε συνελευση? Τα πλαισια που ψηφιστηκαν στις συνελευσεις φετος μπηκες στον κοπο να τα διαβασεις?

Επίσης δεν είπα ότι θα σταματήσω να ενδιαφέρομαι.. Εκτός αν το να μην ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα άτομα σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρομαι για τη σχολή!! Grin

Αυτο σου λεω καλε μου ανθρωπε!!!!!! Σταματα να ασχολεισαι με τα ατομα, και ασχολησου με το πώς θα βελτιωσεις τη σχολη σου, το Πανεπιστημιο σου, την παιδεια σου!!!!

Ασε στην ακρη τα σπρωξιδια και τις αφισες, και ασχολησου με κατι σοβαρο!!!!!!

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #201 on: March 26, 2006, 00:51:51 am »

Άσε ρε Αλιάκμωνα τώρα που θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής...
Στις συνελεύσεις πατάω, και όχι, δεν έχω διαβάσει τα πλαίσια.. Αλλά τι σχέση έχουν τα πλαίσια με αυτά που λέγονται στις συνελεύσεις??? Στις συνελεύσεις το περισσότερα που άκουσα είναι αυτά που προανέφερα με αποτέλεσμα να μου σπάνε τα νεύρα και να φεύγω πρίν τελειώσει.. Μήπως συζητάτε τα σοβαρότερα θέματα προς το τέλος, μετά τις άσχετες και πολυπληθείς ερωτήσεις που απευθύνοναι από εδώ κι από κει επιδιδόμενοι σε έναν πόλεμο εντυπώσεων?? Ποιον πάς να πείσεις??

Επίσης τα δεδομένα που ανέφερες δεν τα υποστηρίζω μόνο εγώ.. Ούκ ολίγοι έχουν την άποψη ότι η ΓΣ γαμιέται από συγκεκριμένα άτομα.. Πού ζείς? Δεν έχεις ξανακούσε κάτι τέτοιο?ι

Τέλος, τα περί "ασχολήσου με κάτι σοβαρό" τα έχουμε ξαναπεί και ξανακούσει.. Ο καθένας με την σοβαρότητά του.

Πάντως ακόμα δεν παραδέχτηκες το "λάθος" που... "υποτίθεται" ότι έκαναν..Το γυρίζεις έντεχνα το θέμα.. Έλεος.. τόση προσήλωση πια!!

aliakmwn
Guest
« Reply #202 on: March 26, 2006, 01:25:14 am »

Quote from: Καμένος on March 26, 2006, 00:51:51 am
Άσε ρε Αλιάκμωνα τώρα που θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής...

Μαθημα πολιτικης σου κανω, οχι ηθικης Wink

Στις συνελεύσεις πατάω, και όχι, δεν έχω διαβάσει τα πλαίσια.. Αλλά τι σχέση έχουν τα πλαίσια με αυτά που λέγονται στις συνελεύσεις??? Στις συνελεύσεις το περισσότερα που άκουσα είναι αυτά που προανέφερα με αποτέλεσμα να μου σπάνε τα νεύρα και να φεύγω πρίν τελειώσει.. Μήπως συζητάτε τα σοβαρότερα θέματα προς το τέλος, μετά τις άσχετες και πολυπληθείς ερωτήσεις που απευθύνοναι από εδώ κι από κει επιδιδόμενοι σε έναν πόλεμο εντυπώσεων?? Ποιον πάς να πείσεις??

Πολυ κοσμο παω να πεισω, αλλα οχι τους προκατειλημενους και κακοπιστους... Το οτι στις συνελευσεις λεμε συνηθως ο,τι να 'ναι ειναι πραγματι ετσι, αλλα θα ηθελα να ακουσω και μια αντιπροταση... Δηλαδη τι να πουμε, οτι εχουμε προβλημα? Ε αυτο το ξερουμε ρε φιλε! Το τρωμε στη μαπα καθε μερα! Δεν χρειαζεται να σου το πει ο παραταξιακος οτι δεν εχουμε εργαστηρια, οτι οι αιθουσες ειναι μικρες, οτι δεν παιρνουμε βιβλια οπου πρεπει!!!

Οσο για τον πολεμο εντυπωσεων, αυτη δυστυχως ειναι η πικρη αληθεια... Αλλα και παλι, αν εχεις να προτεινεις κατι, προτεινε το!!! Αλλιως γιατι γκρινιαζεις?
Σταματησα να αποδοκιμαζω τη συνελευση οπως γινεται σημερα, φιλε καμενε, οταν ξαφνικα καταλαβα πως δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο!!!

Αλλα και παλι, αφου λες πως πας στις Συνελευσεις, τις τελευταιες φορες τα πλαισια που υπερψηφιζονται περιλαμβανουν αποφαση για δημιουργια επιτροπων που θα επεξεργαστουν τα διαφορα προβληματα. Ετσι εγινε η ομαδα για τα εργαστηρια, για τα συγγραμματα κλπ... Εχεις παει ποτε σε καμια τετοια συναντηση? (Και παρακαλω, μην την παιρνεις προσωπικα την ερωτηση, δεν περιμενω να μου απαντησεις σε κατι, το Β ενικο χρησιμοποιειται για περισσοτερη αμεσοτητα, δεν εχω κατι μαζι σου!)

Οι αρμοδιες επιτροπες επεξεργαζονται, φιλε μου, τα προβληματα, και παρουσιαζουν τη δουλεια τους στη συνελευση. Αλλα πώς περιμενεις να μιλησουμε για κατι σοβαρο, οταν στις επιτροπες που αποφασιζονται δεν πηγαινει κανενας, παρα μονον οι γνωστοι, δηλαδη ο Τασος και η ΠΚΣ?

Αντε βρες μου μια λυση, κανε μια προταση! Μην πετασ την "προσηλωση" ετσι απλα... Γνωριζομαστε προσωπικα, και ξερεις οτι ειμαι απο τους τελευταιους που θα μπορουσες να κατηγορησεις για κατι τετοιο...

Επίσης τα δεδομένα που ανέφερες δεν τα υποστηρίζω μόνο εγώ.. Ούκ ολίγοι έχουν την άποψη ότι η ΓΣ γαμιέται από συγκεκριμένα άτομα.. Πού ζείς? Δεν έχεις ξανακούσε κάτι τέτοιο?

Οχι μονο εχω ακουσει, αλλα εχω χωσει κιολας, ψαξε παλιοτερα posts μου.

Αυτο που καταλαβα ομως ειναι πως ολοι εχουμε μια γκρινια ετοιμη, ενα κραξιμο και μια αποδοκιμασια, αλλα οταν ερχεται η ωρα για τις ουσιαστικες προτασεις, ή κανουμε την παπια ή σηκωνουμε τα χερια α λα "εγκω ντεν κσερει ελληνικος"

Πάντως ακόμα δεν παραδέχτηκες το "λάθος" που... "υποτίθεται" ότι έκαναν..Το γυρίζεις έντεχνα το θέμα.. Έλεος.. τόση προσήλωση πια!!

Καθολου ενταχνα. Το γυριζω αμεσοτατα, και το δικαιολογω κιολας. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δεν φταιω εγω, να διαβασεις τις απαντησεις μου προσεκτικοτερα.

Απο το πρωτο κιολας μηνυμα ειπα οτι βρισκομαστε λιγες μερες πριν τις εκλογες, ειμαστε νεοι, ειμαστε βαλκανιοι, ειμαστε πολωμενοι και πορωμενοι, ειμαστε ανθρωποι ζωντανοι! Συνεπως, το να καταδικαζει κανενας δυο σπρωξιδια, ειναι η μεγαλυτερη υποκρισια που μπορει να δειξει ως προς τον εαυτο του τον ιδιο. Ουτε ακραιοι τραμπουκισμοι εγιναν, ουτε ξυλο επεσε, ουτε και εχουμε δα και κανενα προβλημα φασιστικων νοοτροπιων στο τμημα μας... Για πανε σε αλλα τμηματα να δεις τι γινεται...

Συνεπως δεν αναγνωριζω κανενα λαθος σε κανεναν. Ηταν ενα ατυχες περιστατικο, απο αυτα που γινονται ολη την ωρα! Προσωπικα, αν θελεις, μπορει και να μην επελεγα να αντιδρασω ετσι (τονιζω το ΜΠΟΡΕΙ, γιατι ποτε δεν ξερεις πώς θα σε βρει η στιγμη). Προτιμω να ασχολουμαι με πολυ πιο σοβαρα θεματα, και οχι με το αν καποιος ειναι αποτομος ή ακομα και τραμπουκος - χεστηκα, δεν τον ψηφιζω επειδη γουσταρω ή δε γουσταρω τη φατσα του, τον ψηφιζω γιατι αναγνωριζω πως εχουμε μια σειρα απο κοινες διεκδικησεις, μια σειρα απο κοινα ονειρα, και πως μπορουμε να εργαστουμε μαζι για να τα πετυχουμε! Αντι να καθομαι και να γκρινιαζω, να κριτικαρω την καθε του κινηση, προτιμω να βρεθω διπλα του... Και αν χρειαστει, απο 'κει διπλα, μπορω να του πω ενα "ελα μωρε χαλαρωσε λιγο" ή ακομα καλυτερα να του το δειξω με τη σταση μου.

Σε καλυψα? Ή ακομα δεν καταλαβες?
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #203 on: March 26, 2006, 12:53:45 pm »

Βρίσκεσαι σε λάθος thread... εδώ δε συζητάμε ποιον θα ψηφίσουμε.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #204 on: March 26, 2006, 14:07:15 pm »

Quote from: aliakmwn on March 26, 2006, 01:25:14 am

Απο το πρωτο κιολας μηνυμα ειπα οτι βρισκομαστε λιγες μερες πριν τις εκλογες, ειμαστε νεοι, ειμαστε βαλκανιοι, ειμαστε πολωμενοι και πορωμενοι, ειμαστε ανθρωποι ζωντανοι! Συνεπως, το να καταδικαζει κανενας δυο σπρωξιδια, ειναι η μεγαλυτερη υποκρισια που μπορει να δειξει ως προς τον εαυτο του τον ιδιο.

Εμ βεβαια τι υποκρισία να καταδικάσεις τις φάπες για λίγα εκατοστά διαφήμισης σε ένα ντουβάρι.
Όσο για το να ασχοληθούμε με πιο "σοβαρά θέματα", να το πεις σε αυτούς που συμμετείχαν στο παραπάνω περιστατικό.

Δεν είδα κανέναν από αυτούς να παίζει ξύλο για κάποιο βιβλιο που δεν μας δόθηκε,
ή για την κακή ποιότητα των αιθουσών/διδασκαλίας
ή για τη βιβλιοθήκη ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα της σχολής

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #205 on: March 26, 2006, 14:33:22 pm »

Α, ναι, αυτό πού το βάζεις; Μας είπε όλους υποκριτές Angry

Να μιλάει για τον εαυτό του.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #206 on: March 26, 2006, 15:11:25 pm »

Ναι ρε αλιάκμων, εδώ οι τύποι τσαμπουκάρονταν για τις αφίσες, αντί να είναι υπεράνω και να διαφωνούν για τα νομοσχέδια (όχι βέβαια ότι θα αλλάξουν άποψη οι παραταξιακοί) δε σου φαίνεται λίγο γελοίο;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #207 on: March 26, 2006, 15:28:13 pm »

Quote from: electroSOK on March 24, 2006, 04:47:28 am
Ενίσταμαι και αναγουλιάζω από την χυδαία διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Γιατί στο βωμό του γεγονότος (ξύλο μεταξύ ΠΚΣ και ΠΑΣΠ) τα πήρε όλα η μπάλα και λέχθηκαν δύο ψέματα:

1)
Quote from: Alexkasgr on March 22, 2006, 14:15:05 pm
Τέλος, cecs, στην ομάδα για τα εργαστήρια, η μόνη παράταξη που συμμετείχε με εκπροσώπους της είναι η ΠΚΣ και αυτό προς τιμήν της και προς διάλυση των μύθων.

Τι λε ρε Άλεξ? Εγώ γιατί νομίζω ότι στην ομάδα εργασίας για τα εργαστήρια ήταν και εκπρόσωπος του groupo roso (εγώ), όπως επίσης και ανένταχτοι φοιτητές??   Λοιπόν, το ξεκαθαρίζω, η ομάδα εργασίας είναι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Αν αυτή η προσπάθεια χρησιμοποιηθεί από μια παράταξη (όποια να είναι αυτή) για να αντλήσει πολιτική υπεραξία για τις εκλογές, θα είναι κάτι ιδιατέρως χυδαίο και θα συναντήσει την εντονότατη αντίδραση όσων θεωρούν ότι αυτή η ομάδα είναι του συλλόγου και όχι ευκαιρία για μικροκομματικά παιχνίδια. 

Quote from: aliakmwn on March 26, 2006, 01:25:14 am

Οι αρμοδιες επιτροπες επεξεργαζονται, φιλε μου, τα προβληματα, και παρουσιαζουν τη δουλεια τους στη συνελευση. Αλλα πώς περιμενεις να μιλησουμε για κατι σοβαρο, οταν στις επιτροπες που αποφασιζονται δεν πηγαινει κανενας, παρα μονον οι γνωστοι, δηλαδη ο Τασος και η ΠΚΣ?

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #208 on: March 26, 2006, 15:34:29 pm »

Quote from: Καμένος on March 25, 2006, 17:20:48 pm
Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 17:04:14 pm

Ποσο χρονο σπαταλησαμε να διαβασουμε αυτο το topic και να απαντησουμε? Ποσο χρονο μας πηρε να "καταδικασουμε τους τραμπουκισμους" και να φιλοσοφησουμε το θεμα των αφισων?

Αν ολον αυτον το χρονο τον δαπανουσαμε για να βοηθησουμε σε ενα απο ολα τα παραπανω, η σχολη μας θα ηταν πολυ καλυτερη σημερα.

Αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας, αυτος ειναι ο πολιτισμος μας, αυτοι ειναι οι οριζοντες μας: 30 cm ντουβαρι, και 5 κολλημενες αφισες.

Χαίρομαι που περιέλαβες και τον εαυτό σου..
Αν νομίζεις ότι εμείς έχουμε χαμηλό επίπεδο, ανύπαρκτο πολιτισμό και καθόλου ορίζοντες τί να πούμε για τα μέλη των παρατάξεων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο?????

Μήπως αυτός είναι ο πολιτισμός που ζητάς? Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο??

Μήπως αυτά τα μέλη θα έπρεπε αντί να τσαμπουκαλεύονται να "αξιοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για να βοηθησουν σε ενα απο ολα τα παραπανω"

Εδώ λέμε ότι μέλη της ΠΚΣ(και της ΠΑΣΠ φυσικά) έλαβαν μέρος σε ένα επεισόδιο που αρμόζει σε παιδιά νηπιαγωγείου και εσύ μου απαντάς τις θέσεις του κόμματος...

Σου λέω ότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο δεδομένου του επιπέδου των συγκεκριμένων μελών!

Πολύ σωστός Καμένε....
Το επίπεδο κάποιου φαίνεται από τα έργα του και όχι από τα λόγια του μόνο...

Και άλλωστε,όσον αφορά τα πλαίσια των παρατάξεων,ακόμα και όλα να τα διαβάσεις και να λένε ένα σωρό μπλα-μπλα για το τι αποφάσεις θα πάρουν,στην πράξη είναι το θέμα τι εφαρμόζεται...
Και δεν αναφέρομαι προφανώς στα συλλαλητήρια και στις πορείες,ούτε και στα τουρνουά 5Χ5... Tongue Tongue Tongue Tongue

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #209 on: March 26, 2006, 15:43:02 pm »

Σε αυτό έχεις δίκιο Στέλλα.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάθε φορά η μόνη σχεδόν απόφαση που εφαρμόζεται από κάθε πλαίσιο της ΠΚΣ είναι η εβδομαδιαία πορεία.
Και αν δεν ήταν και ο Τάσσος κυρίως αλλα και άλλοι όπως ο Άλεξ να πιέζουν τότε το σχεδόν στην παραπάνω πρόταση θα ήταν περιττό.

Εκεί που είδα εγώ προσωπικά κάτι να κινείται ήταν όταν πέρασε το κοινό πλαίσιο ΕΑΑΚ-Grupo Roso
και έγινε μεταξύ άλλων η εκδήλωση για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά δικαιώματα γενικότερα των μηχανικών.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Up Print
Jump to: