• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:41:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:41:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 132
Total: 213
alexandraskol
dkatsoul
prigians
Captain
filon05
Mardouk75
Sotirisbikos
nikitask
eli_k
vajim
distillery
vpoug
ariadnipm
evitzv
iliaskou
panapasc05
papakyrn
andripappa
skopsinos
sofaki
jimalexoud
dkonst
dmoral
akiousia
Χρήστος Κίτσος
mailon
palladas
BossiTsif
kesha
iJasonOP
kassamanwlhs
antontsiorvas
Ioannakoliou
george14
Evripidis
Juror8
Ioannis Apostolikas
apob
Δημητρης Αξιμιωτης
ThanosV
marwt
angiek
Kv
faidonchatz
glavdakis
stnanou
tzortzis
George_RT
geojohn
vasillikiiiiii
Kenedy
Gianbou
bit11
Saint_GR
afroditi
theofr
kchatziae
ggougous
johnderme5
vaiatyr
kvas
giannis g
serafeim
vasilis saitis
Belafonte
mmikelo
Vaantoniadis
Konstantinoy
examino
sterlouk
Annapar
G.V.
dkoukn
fungi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Down Print
Author Topic: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!  (Read 26691 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #60 on: March 21, 2006, 04:04:56 am »

Χαχαχαχαχααχαχα! Μπα, αυτοί με τη λύσσα που έχουν είναι ικανοί να μην το πιάσουν για άκυρο! Cheesy
Απλά σχολιάζω ρε παιδιά, δεν σημαίνει οτι θεωρώ όποια παράταξη έχει ωραιότερη αφίσα και καλύτερη.
Αυτή είναι η δουλειά μου, εκεί πάει το μάτι μου. Τι θέλατε δηλαδή να σχολιάσω; Tongue

www.e-steki.gr
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #61 on: March 21, 2006, 04:12:45 am »

Quote from: ~Michelle~ on March 21, 2006, 04:04:56 am
Χαχαχαχαχααχαχα! Μπα, αυτοί με τη λύσσα που έχουν είναι ικανοί να μην το πιάσουν για άκυρο! Cheesy
Απλά σχολιάζω ρε παιδιά, δεν σημαίνει οτι θεωρώ όποια παράταξη έχει ωραιότερη αφίσα και καλύτερη.
Αυτή είναι η δουλειά μου, εκεί πάει το μάτι μου. Τι θέλατε δηλαδή να σχολιάσω; Tongue

Χαχαχαχαχα! Έχεις δίκιο! Θα την μετρήσουν!
Θα έπρεπε να σχολιάσεις το πόσο ωραία μοντέλα βάζουν στις αφίσες των πάρτυ!!! Αυτό είναι η ουσία της παράταξης!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #62 on: March 21, 2006, 04:15:06 am »

Quote from: ~Michelle~ on March 21, 2006, 03:55:25 am
Ποιός μίλησε για πολιτικά κριτήρια; Εγώ και να πάω στις εκλογές άκυρο θα ρίξω.
Α ρε Μισέλ, αυτό που λες θυμίζει το "Δεν παίρνω ποτέ σαντουιτς απο κει! Smiley
Η τυρόπιτα Κούρου και ο καπουτσίνο με ενδιαφέρει να μάθω πόσο πήγαν. Smiley " που έλεγες για το κυλικείο και τις τιμές του...

Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #63 on: March 21, 2006, 04:18:36 am »

Quote from: Heinrich Hertz on March 21, 2006, 03:53:53 am
Quote from: electroSOK on March 21, 2006, 03:52:09 am
Quote from: Heinrich Hertz on March 21, 2006, 03:45:29 am
Για να μη λέτε μετα γιατι πολλοί δεν ασχολούνται (τυπικά) με τα "κοινά".

Τα κοινά δεν είναι κατ'ανάγκη τα κομματικά. Ούτε η πολιτική είναι μόνο τα κόμματα. Ούτε η πολιτικοποίηση είναι συνώνυμη με την κομματικοποίηση.

έχεις απόλυτο δίκιο με τα κομματικά!

Για να ασχοληθείς με τα κοινα και να κάνεις κάτι σωστό πρέπει να έχεις ξεπεράσει πολλά όρια που δύσκολα ξεπερνιούνται. Το θέμα είναι οτι και να το κάνεις, και να μπορείς προσφέρεις ουσιαστική "κοινωνική πρόοδο" δε μπορείς να το κάνεις γιατί σε κατασπαράζουν οι χαραμοφάηδες.

Μμμμμ, είσαι σίγουρος γι'αυτό? Γιατί κάτι μου λέει ότι σ'αυτό το φόρουμ υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που αναιρούν αυτό που λες?
Αχ, τι καλά που θα ήταν την ενέργεια που ξοδεύουμε για να αναλύσουμε και να ξανα-αναλύσουμε καταστάσεις να την προσφέραμε για να δημιουργήσουμε κάτι καλό σ'αυτήν τη σχολή και σ'αυτόν το Σύλλογο. Ανάγκη για δημιουργικότητα, εδώ και τώρα!

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #64 on: March 21, 2006, 04:26:18 am »

4Dcube είχα εξηγήσει με τι έννοια το είπα. Τώρα αν δεν με πιστευεις, να πω οτι με νοιάζει; Ψέματα θα πω.

www.e-steki.gr
aliakmwn
Guest
« Reply #65 on: March 21, 2006, 10:40:19 am »

Λοιπον για να βαλουμε μερικα πραγματακια στη θεση τους.

Billaman:

Οι αναφορες στο παρελθον μου ειναι ιδιαιτερα ευχαριστες, για να φροντιζουν να μου θυμιζουν κι εμενα τι αφησα πισω Wink  Παντως υπαρχει ενας πολιτικος ορος, ο γκεμπελισμος, που σε χαρακτηριζει...
Ο Γκεμπελς λοιπον (που φυσικα ενας ΠΑΣΠιτης δεν ειναι και τοσο σε θεση να τον ξερει) ελεγε πως, οταν θελεις να πληξεις τον αντιπαλο σου, μην του απαντας πολιτικα, αλλα σε προσωπικο τονο, εκτοξευοντας λασπη εναντιον του.

Το προβλημα της ΠΑΣΠ, φιλτατε, ειναι ακριβως αυτο, και ειναι και ο λογος για τον οποιο θα καταποντιστειτε για αλλη μια φορα: Βιαζεστε!
Βιαζεστε παρα πολυ!

Οπως σου ξαναγραψα (και μαλιστα πολλες φορες, για να γινει κατανοητο) εγω χαιρομαι ιδιαιτερα που δραστηριοποιηθηκατε. Το οτι ομως το παρελθον δεν διαγραφεται ετσι απλα, δεν ειναι κατι που το λεει ο Αλιακμονας, αλλα κατι που ισχυει ουτως ή αλλως, και μονο ενας τυφλος δεν μπορει να δει.

Κατσε και δες τη σταση σας. Απο την πρωτη εμφανιση του Lev στο forum, και τις οσες συζητησεις εγιναν. Προσπαθουσατε με στομφο, απο την πρωτη κιολας στιγμη, να το παιξετε και καλα αυτοι που αγωνιζονται, αυτοι που διεκδικουν, αυτοι που παλευουν.......... Βιαζεστε! Βιαζεστε παρα πολυ! Ο κοσμος θα πεισθει, οχι επειδη 2-3 εξυπνοι το γραφουν σ' ενα forum, αλλα οταν θα το δει στην πραξη! Και γι' αυτο γελαει μαζι σας και το παρδαλο κατσικι, διοτι ειστε δηθεν!

Και στην προσπαθεια σας αυτη, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στρεφετε τον κοσμο εναντιον σας. Πριν απο αρκετο καιρο, η Στελλα ειχε ξεκινησει ενα topic για τις Γενικες Συνελευσεις Τμηματος, οπου εκραζε συνολικα τους εκπροσωπους... ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ με τις παρεμβασεις σας, μετατρεψατε το topic σε αντι-ΠΑΣΠ! Το topic ειναι ακομα εκει, πανε βρες το και ξαναδιαβασε το! Ξεκινησε ως καταδικη των εκπροσωπων που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους, και εσεις το συγκεκριμενοποιησατε στην ΠΑΣΠ! Ακομα και στο παρον topic, μονος σου εστρεψες τοσα ατομα εναντιον σου, επειδη νομιζες πως κραζοντας εμενα (καλα εκανες) θα κερδισεις κατι...

Αυτα, φιλτατε, ειναι μικροπολιτικη... Η παραταξη σου πασχει απο την ιδια ασθενεια με το κομμα σου, το ΠΑΣΟΚ, με τη διαφορα οτι το ΠΑΣΟΚ τουλαχιστον ηταν και κυβερνηση 20 χρονια, ενω εσεις πρωτοι, ουτε καν δευτεροι, δεν ησασταν ποτε! Εδω και 2 χρονια το ΠΑΣΟΚ ειναι στην αντιπολιτευση, και ακομα δεν εχει συνειδητοποιησει πως δεν κυβερναει!!! Δεν εχει συνειδητοποιησει πως πρεπει να στρωθει να δουλεψει... Το ιδιο κανετε κι εσεις...

Συνεπως, συνεχισε να κραζεις οσο θελεις, χωσε κι αλλο, κι αν εσυ καυλωνεις να το παιζεις Τριανταφυλλοπουλος "αποκαλυπτοντας", μαθε πως δεν εχω να κρυψω τιποτα... Να ξερεις ομως, οτι με τον τροπο αυτο εσυ χανεις, εγω δεν ζηταω πλεον την ψηφο κανενος  Wink

Η συγγνωμη σου προφανως δεν γινεται αποδεκτη... Για 3 λογους:

1) Γιατι δεν με προσβαλες... Οχι περισσοτερο απ' οσο προσβαλα εγω ο ιδιος τον εαυτο μου οντας μελος της ΔΑΠ για 2 χρονια Grin

2) Γιατι αυτο που εκανες, εκανε περισσοτερη ζημια σε σενα και την παραταξη σου απ' οτι σε μενα Grin

3) Γιατι πολλες συγγνωμες ζηταει η ΠΑΣΠ τωρα τελευταια, και θα της γινει κακια συνηθεια Grin

Αν νομιζεις πως μιλωντας για μενα θα βρεις ενα αλλοθι, ενα κατι για να πιαστεις, τοτε συνεχισε ακαθεκτος, δεν εχω κανενα προβλημα...

Αλλα, φιλτατε, τις εκλογες δεν τις παιρνουμε με συνθημα "ο Αλιακμων ηταν στη ΔΑΠ και τωρα μιλαει σαν ΠΚΣιτης"

Κλεινοντας:

Quote from: Billaman on March 21, 2006, 02:45:26 am
Δεν θέλω να σε πλήξω προσωπικά αλλά κάποιοι ανήκαμε στον προοδευτικό χώρο και στην κεντροαριστερά όταν εσύ την απεχθανόσουν και την έβριζες!!!!

Τον "προοδευτικο χωρο" και την "κεντροαριστερα" που εκπροσωπει η παραταξη σου, εξακολουθω να την απεχθανομαι και να τη βριζω... Και μαλιστα, ακομα χειροτερα, τωρα τα κριτηρια μου ειναι ταξικα Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

ΥΓ: Το forum ειναι ανοιχτο για ολους, και οι συζητησεις ελευθερες.
Εαν συμπεριφερθειτε εξυπνα, μπορειτε να γινετε ζωντανο κομματι του, και μεσα απ' αυτο να 'ρθειτε σε επαφη με τον κοσμο που σας εχει γραμμενους, να 'ρθειτε πιο κοντα στους φοιτητες, να καταλαβετε ποια ειναι τα προβληματα τους, και μετα να διεκδικησετε αυτα που πρεπει, εκει που πρεπει.
Οσο κρατατε εδω μεσα σταση πολεμικη, οι μονοι χαμενοι ειστε εσεις Wink  Το ποσο μαγκες ειστε, δειξτε το μεσα στις αιθουσες, οταν θα 'χουμε ΓΣ, και απεναντι στους καθηγητες, οταν θα 'χουμε ΓΣ Τμηματος!

« Last Edit: March 21, 2006, 10:52:02 am by aliakmwn » Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #66 on: March 21, 2006, 11:16:06 am »

Στην τελική ανάλυση, δεν είπε τίποτε ο Billaman από μέρους της ΠΑΣΠ για το γεγονός! (λέω για τα μπουνίδια)

Αφήστε τον αλιάκμονα κατά μέρος!

Πείτε τη θέση σας και αφήστε τα ύπουλα - γκεμπελίστικα που λέει και το ποτάμι - παιχνίδια!

Η κοινότητα του φόρουμ θέλει να μάθει τι λέτε για αυτούς τους τραμπουκισμούς.

Έλα να ερχόμαστε λίγο ον-τόπικ!

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #67 on: March 21, 2006, 12:22:52 pm »

Quote from: aliakmwn on March 20, 2006, 22:52:37 pm
Quote from: !!DUO!! on March 20, 2006, 22:24:17 pm
Άκουσα τρελά πράγματα όπως "η έκταση που καταλαμβάνουν οι αφίσες είναι ανάλογη με την δύναμη της κάθε παράταξης(!!!!!!)" που μου είπε "εξέχον" μέλος της ΠΚΣ..Δηλαδή συνάδελφοι μία παράταξη που εκπροσωπείται από 5 άτομα δικαιούται μία αφίσα???

Το οτι η εκταση που εχει σε καθε τοιχο η καθε παραταξη ειναι αναλογη των ποσοστων, ειναι ενας κανονας που ισχυε ανεκαθεν, ως ατυπη συμφωνια
Προσωπικα πιστευω πως ειναι σε ενα βαθμο δικαιο, αλλα δεν θα σπαταλουσα φαια ουσια για... τη διαμεριση του εμβαδου του τοιχου Grin

Λοιπόν Αλιάκμωνα είναι γνωστό ότι οι πολιτικές παρατάξεις αποτελούν ένα κύκλο:τα δύο άκρα συμπίπτουν....
Έτσι "δικαιολογημένα" υπερασπίζεσαι την ΠΚΣ στο θέμα της αφισοκόλλησης

Τριτον, επειδη εισαι καινουργιος ακομα, δεν ξερεις τι ακριβως παιζει στην Πολυτεχνικη... Το ποιοι ειναι οι νταβατζηδες εδω μεσα, ποιοι φακελωνουν κοσμο και ορμανε κανοντας τραμπουκισμους, ρωτα κανεναν παλιοτερο για να το πληροφορηθεις καλυτερα...

Εννοείς την ΠΑΣΠ?? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η ΠΑΣΠ ήταν πριν από 2-3 χρόνια μία διαλυμένη παράταξη και ότι επανασυστάθηκε από μία παρέα παιδιών με όραμα και αξίες και όχι από φασίστες με ληστρικές συμπεριφορές.Αυτούς θα τους βρεις σε άλλους χώρους

Η ΠΚΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM.

Συνεπως, εαν εχετε να δηλωσετε κατι, συμφωνα με τους κανονες του fair play οφειλετε να πατε στο τραπεζακι της, ή σε μια συνελευση και να τους κραξετε οσο θελετε. Οχι εδω μεσα που το γηπεδο ειναι δικο σας, να παιζετε μπαλα οπως θελετε...

Οι παραταξεις δεν εχουν καμια υποχρεωση να συμμετεχουν εδω μεσα, αν και ολοι θα το θελαμε. Εδω μεσα ειναι forum, δηλαδη "αγορα", που σημαινει καφενειο. Ο ρολος των παραταξεων δεν ειναι να κραυγαζουν στα καφενεια, αλλα να διεκδικουν εκει που πρεπει, δηλαδη στις αιθουσες των Συνελευσεων. Οπως δεν απαιτεις απο τον πολιτευτη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ να ερχεται στα καφενεια, στα clubακια και στα μπουζουκια για να συζητησει μαζι σου, ετσι δεν μπορεις να απαιτησεις και απο τον συνδικαλιστη φοιτητη να ερθει στο forum, αν και θα το θελαμε πολυ.

Συνεπως, αν εισαι τοσο μαγκας, αυτα που εχεις να πεις, πανε πες τα στο τραπεζακι, ωστε να ειναι μπροστα οι ΠΚΣιτες και να σου απαντησουν, και οχι εδω...

Κανείς εδώ δεν μίλησε εκ μέρους της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής
Και το γνωστό ρητό το ξέρετε:Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

Και με τους ΠΚΣίτες έχω αντιπαρατεθεί πολλές φορές.Και δεν είναι θέμα μαγκιάς να λες την γνώμη σου

Συνδικαλισμός δεν γίνεται μόνο στα αμφιθέατρα αλλά και στα καφενεία και στα forum και στην παραλία όταν λιαζόμαστε.Και ακριβώς forum είναι αυτό: Βήμα για συζήτηση και προβληματισμό

Αυτά..
« Last Edit: March 21, 2006, 12:43:32 pm by !!DUO!! » Logged

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
aliakmwn
Guest
« Reply #68 on: March 21, 2006, 12:54:09 pm »

Quote from: !!DUO!! on March 21, 2006, 12:22:52 pm
Λοιπόν Αλιάκμωνα είναι γνωστό ότι οι πολιτικές παρατάξεις αποτελούν ένα κύκλο:τα δύο άκρα συμπίπτουν....
Έτσι "δικαιολογημένα" υπερασπίζεσαι την ΠΚΣ στο θέμα της αφισοκόλλησης

Ειναι γνωστο οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, οποτε προφανως δεν γινεται να συνεννοηθουμε...

Υπερασπιστηκα την ΠΚΣ διοτι εκρινα οτι η αρχικη παρουσιαση της Στελλας ηταν λιγο μονοπλευρη (και προσοχη, δεν κατηγορω τη Στελλα για μεροληψια, ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανε σκοπιμα μια και εχει αποδειξει πολλακις οτι τα χωνει εκει που πρεπει).

Επιπλεον, αν θες να το παιξεις δημοκρατης, οφειλεις να σταθεις και μονο στο γεγονος οτι Η ΠΚΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM. Αντιθετα, στο forum υπαρχει εκπροσωπος της ΠΑΣΠ, ο οποιος εχει υπογραψει κιολας ως εκπροσωπος της ΠΑΣΠ. Συνεπως, η μεν ΠΑΣΠ εχει τα ατομα της (και επισημους εκπροσωπους, αλλα και υποστηρικτες) ενω η ΠΚΣ ειναι ανυπερασπιστη (Εγω μια λιγοτερο πρασινη αποψη παρουσιασα... Αν θελεις, μπορεις να ψαξεις και να βρεις ποσο τα εχω χωσει στην ΠΚΣ κατα καιρους... Αλλα δεν το κανεις, πρωτον γιατι δεν σε συμφερει και το παραβλεπεις σκοπιμα, και δευτερον γιατι οι διαφωνιες μου με την ΠΚΣ ειναι κυριως πολιτικες, και στο πολιτικο ταμπλω εισαι ανικανος να παιξεις...)

Αν θελεις να τα χωνεις μονοπλευρα, εκει που δεν ειναι κανενας να σου απαντησει, καν' το, εδω μεσα δεν φιμωνουμε κανενα. Αλλα αυτη η πρακτικη για μενα ειναι αλητικη.
Και επισης, ας μην ξεχναμε πως η επιθεση δεν ηταν μονο συλλογικα εναντιον της ΠΚΣ, αλλα και συγκεκριμενα ενος μελους της, του Αγγελου, ο οποιος επισης δεν ειναι μελος του forum. Εαν θελεις να γινουμε ακραια δημοκρατες, θα επρεπε να διαγραψουμε ολα αυτα τα μηνυματα που επιτιθενται εναντιον καποιου που δεν ειναι παρων για να υπερασπιστει τον εαυτο του!

Τριτον, επειδη εισαι καινουργιος ακομα, δεν ξερεις τι ακριβως παιζει στην Πολυτεχνικη... Το ποιοι ειναι οι νταβατζηδες εδω μεσα, ποιοι φακελωνουν κοσμο και ορμανε κανοντας τραμπουκισμους, ρωτα κανεναν παλιοτερο για να το πληροφορηθεις καλυτερα...

Εννοείς την ΠΑΣΠ?? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η ΠΑΣΠ ήταν πριν από 2-3 χρόνια μία διαλυμένη παράταξη και ότι επανασυστάθηκε από μία παρέα παιδιών με όραμα και αξίες και όχι από φασίστες με ληστρικές συμπεριφορές.Αυτούς θα τους βρεις σε άλλους χώρους

Οχι καλο μου αγορι, δεν εννοω την ΠΑΣΠ. Τη ΔΑΠ εννοω. Η ΔΑΠ ειχε μοιρασει πριν τρια χρονια στους ΠολΜηχ ενα CD, που μεσα περιειχε scanαρισμενες φωτογραφιες απο πασο φοιτητων.

Εσυ ομως τσιμπησες αμεσως, το οποιο εμενα με προβληματιζει πολυ... Γιατι φανταστηκες οτι αναφερομαι στην ΠΑΣΠ duo???

Κανείς εδώ δεν μίλησε εκ μέρους της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής
Και το γνωστό ρητό το ξέρετε:Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

Συνδικαλισμός δεν γίνεται μόνο στα αμφιθέατρα αλλά και στα καφενεία και στα forum και στην παραλία όταν λιαζόμαστε.Και ακριβώς forum είναι αυτό: Βήμα για συζήτηση και προβληματισμό

Αυτά..

Ειδες που και παλι κανεις λαθος? Ειδες που και παλι μιλας χωρις να ξερεις? Ο Lev εχει γραψει μηνυμα, υπογραφοντας απο κατω ως "εκπροσωπος της ΠΑΣΠ", και τον χειροκροτησαμε κιολας, γιατι εχω πολλες φορες ζητησει απο τη ΔΑΠ να συμμετεχει στο forum αλλα ολο το αποφευγει (για αλλη μια φορα θα επαναλαβω πληρει ειλικρινεια οτι θεωρω τη σταση του Lev πολυ σωστη, και το γεγονος οτι μπηκε σε ενα τοσο ελευθερο μεσο να υπερασπιστει τα ιδανικα του -οποια κι αν ειναι αυτα- ειναι προς τιμην του)

Αλλαξτε συμπεριφορα, γιατι θα βγειτε ζημιωμενοι. Δεν κερδιζετε τιποτα ετσι... Εμενα, χωσ' τα μου οσο θελεις, κραξε με, ξεφτελισε με, κοροϊδεψε με... Δεν εχω προβλημα... Χεστηκα, ισα ισα θα μου κανεις και διαφημιση και θα με μαθουν και οσοι δεν με ξερουν Grin Grin Grin 
Αλλα ετσι δειχνεις μονο το πραγματικο σου προσωπο! Το επιχειρημα στην ολη κουβεντα ποιο ειναι? Οτι "η ΠΑΣΠ εχει δικιο, διοτι ο Αλιακμονας ηταν στη ΔΑΠ αλλα τωρα μιλαει σαν αριστερος"???

Πολιτικα ρε τι εχεις να πεις για το αρχικο θεμα???

Κανενας απο σας δεν εγραψε κατι για το περιστατικο... Ουτε καν αντεκρουσε αυτα τα οποια εγραψα εγω... Δηλαδη το οτι καποτε ημουν μικρος και γαλαζιος (βλεπε Στρουμφακι) σημαινει πως αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι λαθος??
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Και τελος, κανεις ενα τεραστιο λαθος. ΠΟΛΙΤΙΚΗ γινεται στα καφενεια και στα αμφιθεατρα. Οχι συνδικαλισμος. Πολιτικη γινεται παντου, ακομα και οταν κοιμωμαστε και ονειρευομαστε... Ο συνδικαλισμος ομως, ο μαχιμος συνδικαλισμος γινεται στα αμφιθεατρα συναδελφε. Εδω μεσα μπορεις να λες ο,τι θελεις, το ιδιο κι εγω και ο οποιοσδηποτε. Αλλα το ποσο μαγκας εισαι, ποσο αγωνιστης και διεκδικτης θα το δειξεις στο αμφιθεατρο, στη συνελευση, στο δρομο!

Εδω μεσα παιζουμε μεταξυ μας, ο Αλιακμονας τα χωνει στον DUO, ο DUO στον Αλιακμονα, ο billaman το παιζει Τριανταφυλλοπουλος, και η ΠΑΣΠ βγαινει χαμενη απο τους λαθος χειρισμους των υποστηρικτων της...

« Last Edit: March 21, 2006, 20:40:15 pm by aliakmwn » Logged
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #69 on: March 21, 2006, 13:02:15 pm »

Γιατί συνεχίζεις να λές ότι η ΠΑΣΠ ζημιώνεται??
Τί λάθη έχει κάνει?/

"Τσίμπησα" για την ΠΑΣΠ επειδή η συζήτηση ήταν γύρω από την ΠΚΣ και την ΠΑΣΠ και όχι την ΔΑΠ

Κανείς δεν εμποδίζει μία παράταξη να εκπροσωπείται στο forum.Και το ότι o lev και ο κάθε lev βγαίνει και λέει κάτι υπογεγραμμένο είναι προς τιμήν του

Αυτό που βλέπω είναι ότι η ΠΚΣ άρχισε τα προβλήματα και η συζήτηση στρέφεται γύρω από την ΠΑΣΠ.κρίμα..

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #70 on: March 21, 2006, 13:03:16 pm »

Δεν κατάλαβες ποιος την έστρεψε μάλλον...
Καμένος

View Profile
« Reply #71 on: March 21, 2006, 13:09:33 pm »

Quote from: !!DUO!! on March 21, 2006, 13:02:15 pm
Αυτό που βλέπω είναι ότι η ΠΚΣ άρχισε τα προβλήματα και η συζήτηση στρέφεται γύρω από την ΠΑΣΠ.κρίμα..

Όταν ειπώθηκε το "πάμε να παίξουμε ξύλο" οι της ΠΑΣΠ τι απάντησαν? Αν ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση, κατά την γνώμη μου φταίνε και οι δύο πλευρές..
aliakmwn
Guest
« Reply #72 on: March 21, 2006, 13:24:13 pm »

Quote from: !!DUO!! on March 21, 2006, 13:02:15 pm
Κανείς δεν εμποδίζει μία παράταξη να εκπροσωπείται στο forum.Και το ότι o lev και ο κάθε lev βγαίνει και λέει κάτι υπογεγραμμένο είναι προς τιμήν του

Πραγματι ειναι προς τιμην του, του το αναγνωρισαμε πολλες φορες.

Ωστοσο, θα ηθελα πολυ, αυτη η ευγλωττια που σας πιανει (εννοω τα μελη της ΠΑΣΠ) μεσα στο forum οταν υπερασπιζεστε την παραταξη σας, να την δω να σας πιανει και μεσα στις Συνελευσεις Τμηματος, για να υπερασπιστειτε τα συμφεροντα των φοιτητων...

Μεταξυ μας καλα τα λεμε... Εκει μεσα τι γινεται ομως? Γιατι στις Συνελευσεις Τμηματος, οταν εχετε να αντιμετωπισετε τις αντιδρασεις των καθηγητων, δεν γινεστε τοσο λαλιστατοι οσο εδω?

Οι εκπροσωποι της ΠΚΣ και του Gruppo Roso παιρνουν καθε φορα το λογο... Οι εκπροσωποι της ΠΑΣΠ ποσες φορες πηραν το λογο, τι ειπαν και τι διεκδικησαν?

Και για να επαναλαβω αυτο που ειπε ο Alexkasgr και που ξαναεγραψα πιο ψηλα:
Δικο σας ειναι το προβλημα. Μονοι σας το δημιουργειτε. Μονοι σας εισβαλετε στις συζητησεις με αυτον τον τροπο και τις στρεφετε εναντιον της ΠΑΣΠ! Και γι' αυτο υποστηριζω πως η ΠΑΣΠ βγαινει χαμενη... Διοτι αντι να ασχοληθει σοβαρα με το ρολο της, καθεται και παιζει μεσα σε ενα forum, με το αν ο Αλιακμονας αλλαξε αποψεις ή οχι...

(Ωστοσο, οφειλω να σας ευχαριστησω για τη μεγαλη τιμη που μου κανετε να ασχολειστε συνεχεια με το προσωπο μου και την πορεια μου... Πραγματι, πρεπει να με θαυμαζετε πολυ για να το κανετε συνεχεια - δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος της ΠΑΣΠ μιλαει για μενα... Ευχαριστω επισης που το υπερτονιζετε τοσο πολυ, και ετσι το διαφημιζετε αρκετα, ωστε να αποδειχθει στην πραξη οτι ποτε δεν ειναι αργα, και πως κανενας δεν ειναι τοσο κατεστραμμενος ωστε να μην μπορει να βρει το δρομο του Wink
Σας ευχομαι ολοψυχα "και στα δικα σας" Grin  Αντε, εκανα εγω την αρχη, ελατε κι εσεις, εχει χωρο για ολους Grin )
Cyberkat
Guest
« Reply #73 on: March 21, 2006, 13:28:53 pm »

Επιπλεον, αν θες να το παιξεις δημοκρατης, οφειλεις να σταθεις και μονο στο γεγονος οτι Η ΠΚΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM. Αντιθετα, στο forum υπαρχει εκπροσωπος της ΠΑΣΠ, ο οποιος εχει υπογραψει κιολας ως εκπροσωπος της ΠΑΣΠ. Συνεπως, η μεν ΠΑΣΠ εχει τα ατομα της (και επισημους εκπροσωπους, αλλα και υποστηρικτες) ενω η ΠΚΣ ειναι ανυπερασπιστη (ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι με το μερος της ΠΚΣ?

Κανείς δεν είναι ανυπεράσπιστος. Το forum υπάρχει σαν βήμα διαλόγου εδώ και πάρα πολύ καιρό και το γεγονός ότι οι δύο κυρίαρχες (εκλογικά) παρατάξεις δεν συνδιαλέγονται μαζί μας, μόνο σε δύο συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσει. Ή δεν έχουν στελέχη που να μπορούν να υποστηρίξουν τις θέσεις τους στα πλαίσια μιας υγειούς αντιπαράθεσης ή δεν δίνουν δεκάρα για το τι σκέφτονται οι φοιτητές, πιθανόν να ισχύουν και τα δύο. Δεν πρόκειται να λυπηθώ επομένως την καημένη ΠΚΣ και την καημένη ΔΑΠ επειδή επιδεικτικά αγνοούν το forum. Αυτό δεν σημαίνει ότι αθωώνεται η ΠΑΣΠ, της οποίας η παρουσία εδώ μόνο ως φιάσκο μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Όσο για τον συνδικαλισμό και ειδικά για τον μάχιμο συνδικαλισμό, υποτίθεται ότι σκοπός του είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις διεκδικήσεις μιας ομάδας κι αυτό σίγουρα δεν είναι εφικτό όταν δεν υπάρχει καμιά επαφή μεταξύ των "συνδικαλιστών" και των μελών της ομάδας.

Βέβαια εξαρχής το όλο θέμα είναι γελοίο: οι παρατάξεις μετράνε την υπεροχή τους σε εμβαδόν τοίχου!! Και ρίχνουν και ξύλο γι' αυτό. Κι εμείς καθόμαστε και το συζητάμε. Πόσο περισσότερο μπορεί να διαστρεβλωθεί η έννοια της πολιτικής?

Όσο για τα σχόλια για την μεταστροφή του aliakmwn, ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ!!!!!  Έχετε και ειδικές καταχωρήσεις για άτομα που κάνουν αλλαγή φύλου?
ge
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #74 on: March 21, 2006, 13:42:27 pm »

εγώ απλώς ήθελα να αναφερω ένα περιστατικό που είδα όταν έφευγα από τι σχολή
στις σκαλες η ΠΑΣΠ με τα ΕΑΑΚ μάλωναν με ήπιους τόνους για της αφίσες και μετρούσαν ποιά είναι μεγαλύτερη βάζοντας την μια πάνω στην άλλη και ένα παιδί από την ΠΑΣΠ είπε "εσύ με το 8% θέλεις να έχεις και αφίσες" τα λόγια μπορεί να μην ήταν ακριβώς ίδια αλλά ήταν στην λογική οτι οι αφίσες πανε ανάλογα με τη δύναμη.

Πόσες γραμμες χρειάζεσαι για να κάνεις ένα σχήμα?
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Up Print
Jump to: