• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:49:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:49:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 113
Total: 195
victoria ginikopoulou
mailon
spyros36
Δημητρης Αξιμιωτης
elenak
jimalexoud
hraklis2002
giorgosss03
drimagm
nikpamp
dkatsoul
Pakapis5
tmpadasn
papatmaria
dkoui
theofr
agapi
TheKingInTheNorth
eli_k
athena_apo
marilita
iJasonOP
Emilios
maestros
Christop
Βασιλης
alexandraskol
vaggelis.ntokas
k_tasio_
filon05
DimKaratzas
Sotirisbikos
vpoug
Elenit
prigians
Vaantoniadis
Captain
Mardouk75
nikitask
vajim
distillery
ariadnipm
evitzv
iliaskou
panapasc05
papakyrn
andripappa
skopsinos
sofaki
dkonst
dmoral
akiousia
Χρήστος Κίτσος
palladas
BossiTsif
kesha
kassamanwlhs
antontsiorvas
Ioannakoliou
george14
Evripidis
Juror8
Ioannis Apostolikas
apob
ThanosV
marwt
angiek
Kv
faidonchatz
glavdakis
stnanou
tzortzis
George_RT
geojohn
vasillikiiiiii
Kenedy
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 Go Down Print
Author Topic: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010  (Read 44358 times)
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
Re: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010
« Reply #240 on: December 14, 2010, 11:34:10 am »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on December 14, 2010, 11:31:54 am
Δεν διαφωνώ βέβαια ότι οι συγκεκριμένη σειρά καταλήψεων απέτυχε τους αντικειμενικούς σκοπούς της, τουτέστην, συσπείρωση, διάλογος, συνολική συλλογική δράση.
Δε μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι κατάφερε να φέρει τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, στην καθημερινότητα ανθρώπων που δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, γιατί διαβάζουν.

Και ας το αφησουμε εδω λοιπον

クリスチネットあなたの者だから...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #241 on: December 14, 2010, 11:40:18 am »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on December 14, 2010, 11:31:54 am
Δεν διαφωνώ βέβαια ότι οι συγκεκριμένη σειρά καταλήψεων απέτυχε τους αντικειμενικούς σκοπούς της, τουτέστην, συσπείρωση, διάλογος, συνολική συλλογική δράση.
Δε μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι κατάφερε να φέρει τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, στην καθημερινότητα ανθρώπων που δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, γιατί διαβάζουν.

Συμφωνώ με το παραπάνω και το επιβεβαιώνω σε προσωπικά μου παραδείγματα ατόμων που εμφανίστηκαν ξαφνικά στη ΓΣ με αφορμή τη κατάληψη, ατόμων που λίγο πολύ ενδιαφέρονταν για το εκπαιδευτικό κομμάτι των σπουδών και μόνο. Άτομα που άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί γίνεται όλο αυτό, και τι είναι το μνημόνιο και τι ειναι ο νόμος πλαίσιο κτλ κτλ και να ρωτάνε περι αυτών.
Αυτό το λίγο μπορώ να το δώ μόνο ως κέρδος για το σύλλογο. Έστω και αν εγινε με κακές, για κάποιους, προθέσεις.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

proud_metalhead
Guest
« Reply #242 on: December 14, 2010, 14:15:40 pm »

Εγω αναρωτιεμαι.
λενε οι πασπιτε και οι δαπιτεσ οτι η γσ εχει απαξιωθει αφου μονο ενα μικρο κομματι των φοιτητων πηγαινει.με την ιδια λογικη ομως ρε φιλε στισ τελευταιεσ βουλευτικεσ ειχαμε 50,4%αποχη.αρα δν εχουμε δημοκρατια.
ή μηπως δν μετραει αφου βγηκε η παραταξη που υποστηριζεισ?
γτ και στην γσ με 500ατομα παλι το 25%των φοιτητων κατεβηκε αλλα κανεις δν ειπε οτι η μειοψηφια αποφασισε. απλως σασ βολεψε το αποτελεσμα και το βουλωσατε.
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #243 on: December 14, 2010, 15:13:04 pm »

get a life ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
να δω ποσο ενταξει θα νιώθεις το μαρτη, εσυ που στηριξες τον ???αντίλογο???.....

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #244 on: December 14, 2010, 15:14:47 pm »

μα που ειπε ο μεταλοκεφαλος οτι στηριξε αντιλογο? Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #245 on: December 14, 2010, 15:29:20 pm »

Quote from: arashi on December 14, 2010, 10:58:13 am

ρε arashi όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο στο πλαίσιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Πρέπει να το χωνέψεις,ένα πλαίσιο χωρίς τίποτα άλλο εκτός από το ανοιχτή σχολή και μια τοποθέτηση εμείς θέλουμε ανοιχτή σχολή και δεν μας νοιάζει τι λέτε,θα είχε την ίδια τύχη.
Τώρα για να μην ξεφτιλιστούνε δεν μπορούν να το πουν,οπότε λένε για αγώνες γενικά και αόριστα (αποκλεισμός της εγνατίας) λένε ότι προβληματίζονται,ανοιχτή σχολή-ο καθένας ελεύθερος να διαλέξει το μέλλον του(!!!!!) και άλλες χίλιες δυο πίπες που προσπαθούν να ντύσουν την ξεφτίλα να μην φαίνεται..

Δεν είναι κακό,εγώ έχω παραδεχτεί παιδιά που μου λένε εγώ δεν ασχολούμε με αυτά,κάνε αυτό που πιστεύεις,αλλά το στυλάκι το παραπάνω μου φαίνεται γελοίο,τυποτένιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
sarasd
Θαμώνας

ΝΟ ΤΕΧΤ

View Profile
« Reply #246 on: December 14, 2010, 16:11:26 pm »

προσωπικά πάντως ενώ εδώ και καιρό απέχω από τις γενικές συνελεύσεις για τα γνωστά χιλιοειπωμένα χθες κατέβηκα για να ψηφίσω ένα πλαίσιο που θα υποστήριζε ανοιχτή σχολή. Νομίζω ότι όλοι κατέβηκαν για αυτό το λόγο.

Δεδομένου όμως ότι όντως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι περισσότερο από κρίσιμη και δεδομένων τον όσων βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο μου φάνηκε το λιγότερο, υποκριτικό να στηρίξω το πλαίσιο του αντιλόγου.

'Οπως και να το κάνουμε δεν είχε καμία υπόσταση και ενώ τα ίδια τα παιδιά που το κατέβαζαν στην τοποθέτησή τους μίλησαν ότι είναι καιρός για ρεαλιστικές και πρακτικές απόψεις και επιχειρήματα το πλαίσιό τους αναλώνεται σε αερολογίες. Όχι ότι φταίνε οι ίδιοι. Ο "λαός" κάτι τέτοιο έψαχνε για να ψηφίσει.

Απλά ακόμα και από εμάς που έχουμε αποδεχτεί ότι είμαστε στη σχολή για να πάρουμε απλά το πτυχίο μας και να χρησιμοποιήσουμε το πανεπιστήμιο όχι ως πανεπιστημίο αλλά ως εργαλείο για να βρούμε δουλειά χρειάζεται μια κάποια αυτοκριτική.

Λέμε πόσο σκατά είναι το πανεπιστημιό μας αλλά ποτέ δεν κάναμε κάτι για να το βελτιώσουμε.
Λέμε ότι είναι απαξιωμένο και ότι απαξιώνεται από την κατάληψη αλλά όταν βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος λαμόγιο και δε σεβέται ανθρώπους που παράγουν έργο εντός του ελληνικού πανεπιστημίου και όταν δε σέβεται το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων μαθητών που σπουδάζουν σε αυτό το πανεπιστημίο εμείς μόκο.  
Λέμε για τους καθηγητές ότι ορισμένοι είναι αρχίδια αλλά όταν έρχεται η ώρα κλασσικά λες και είμαστε στο σχολείο τους χαιδεύουμε τα αυτιά.
Και επιτέλους πρέπει να δούμε κάποια πράγματα σαν σοβαροί πολίτες. Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσεις είναι να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και να είσαι παραγωγικός. Απλά όταν σε κοροιδεύουν συνέχεια στη μάπα δε μπορείς πλέον να δουλεύεις σαν τον μαλακά. Χρειάζεται και κάποια μορφή αντίδρασης.

Και η υποκρίσια του ναι μεν είμαι υπέρ της αντίδρασης αλλά............... Δεν είναι αντίδραση!
Πραγματικά χθες θα υποστήριζα πολύ πιο εύκολα ένα ψήφισμα που θα έβγαινε ξεκάθαρα να πει ότι εμείς θέλουμε απλά τη δουλείτσα μας,την εξεταστική μας, γουστάρουμε απλά να βγάλουμε το πανεπιστημίο και ανοίγουμε τη σχολή.

Επιπλέον για όσους λένε ότι οι αγώνες που έκανε ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν είχαν κανένα αντίκρυσμα και ότι απλά επιδεινώνουν την κατάσταση μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που η ανώτατη εκπαίδευση είναι δωρεάν και παίρνουμε δωρεάν πανάκριβα βιβλία και μάλιστα μας ρωτάνε ποια θέλουμε να πάρουμε!

« Last Edit: December 14, 2010, 17:53:22 pm by sarasd » Logged

SARaS
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #247 on: December 14, 2010, 16:19:51 pm »

Quote from: sarasd on December 14, 2010, 16:11:26 pm

Επιπλέον για όσους λένε ότι οι αγώνες που έκανε ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν είχαν κανένα αντίκρυσμα και ότι απλά επιδεινώνουν την κατάσταση μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που η ανώτατη εκπαίδευση είναι δωρεάν και παίρνουμε δωρεάν πανάκριβα βιβλία και μάλιστα μας ρωτάνε ποια θέλουμε να πάρουμε!

Ετσι

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #248 on: December 14, 2010, 16:24:21 pm »

Quote from: inco on December 14, 2010, 15:29:20 pm
Quote from: arashi on December 14, 2010, 10:58:13 am

ρε arashi όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο στο πλαίσιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Πρέπει να το χωνέψεις,ένα πλαίσιο χωρίς τίποτα άλλο εκτός από το ανοιχτή σχολή και μια τοποθέτηση εμείς θέλουμε ανοιχτή σχολή και δεν μας νοιάζει τι λέτε,θα είχε την ίδια τύχη.
Τώρα για να μην ξεφτιλιστούνε δεν μπορούν να το πουν,οπότε λένε για αγώνες γενικά και αόριστα (αποκλεισμός της εγνατίας) λένε ότι προβληματίζονται,ανοιχτή σχολή-ο καθένας ελεύθερος να διαλέξει το μέλλον του(!!!!!) και άλλες χίλιες δυο πίπες που προσπαθούν να ντύσουν την ξεφτίλα να μην φαίνεται..

Δεν είναι κακό,εγώ έχω παραδεχτεί παιδιά που μου λένε εγώ δεν ασχολούμε με αυτά,κάνε αυτό που πιστεύεις,αλλά το στυλάκι το παραπάνω μου φαίνεται γελοίο,τυποτένιο.

Οχι ρε φιλε τι δεν καταλαβες ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ξαναδιαβασε το δεν εχω κατι αλλο να πω

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #249 on: December 14, 2010, 16:26:30 pm »

Αυτο που ειπα ειναι με δυο λογια

αμα θελετε να υποστηριξει ο μεσος ορος ενα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ η πιο σωστα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολιτικο πλαισιο

πρεπει να πειστει ο μεσος ορος οτι το πλαισιο αυτο δεν θελει το κακο του.

ΑΡΑ πλαισιο που εχει μεσα τη λεξη καταληψη ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝ στο μυαλο του μεσου ορου

(και εμου φυσικα)

クリスチネットあなたの者だから...
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #250 on: December 14, 2010, 17:23:33 pm »

Quote from: rspappas on December 14, 2010, 01:31:10 am
Quote from: Doctor_Doctor on December 14, 2010, 01:07:48 am
Αλλά υπάρχει βαθύς προβληματισμός για το τι σκέφτηκαν και κινητοποιήθηκαν 270+ συνάδελφοι μου, ώστε να ψηφίσουν ένα πλαίσιο χωρίς θέσης. Χωρίς άποψη.

και δηλαδη σωνει και καλα καθε φορα που μαζευονται 100 υπογραφες για συνελευση ή καθε φορα που καλειται συνελευση απο προηγουμενη αποφαση, θα πρεπει να βγαινει αγωνιστικη αποψη?

Δε μίλησα για αγωνιστική άποψη. Μίλησα σκέτο για "άποψη".

Quote from: i_am_batman on December 14, 2010, 01:25:05 am
Quote from: Doctor_Doctor on December 14, 2010, 01:07:48 am
...
Κατά τα άλλα είσαι λίγο φάουλ. Έξω ήταν και 10 άτομα που ψήφισαν συντονιστικό και άλλα 10 που ψήφισαν πκσ. Πρέπει να τους κατακρίνεις κι αυτούς (και φυσικά καταλαβαίνεις ότι το θέμα δεν είναι ποσοτικό).

Έλεος..δεν εννοούσα πικρία που άνοιξε η σχολή και μόνο. Δεν έχω φετίχ με την κατάληψη και γενικά κανείς δεν έχει. Εννοούσα πικρία για τους λόγους που αναφέρεις. Τέλος πάντων, μπορεί να μη φάνηκε καλά έτσι όπως το έγραψα.

Για το άλλο που λες, καθόλου φάουλ δεν είμαι. Αυτοί που στηρίξανε το πλαίσιο της συντονιστικής παρακολούθησαν και τις προηγούμενες συνελεύσεις (φαίνεται στις ψήφους) και το ίδιο ισχύει και για τους κνίτες. Τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Και γενικά η συνέπειά τους είναι δεδομένη. Τώρα ότι βρέθηκαν 20 άτομα έξω, εκείνη τη στιγμή, δε λέει κάτι. Από τα 85 άτομα όμως, είδα πολλούς γνωστούς μου, που δεν μπήκαν ούτε για πέντε λεπτά μέσα. Μη λες ότι θες λοιπόν.

Περί πικρίας, δεν ήθελα να φέρω αντίρηση σε σένα (ή να εξηγήσω γιατί το γράφεις), απλά πιάστηκα από αυτό που είπες για να γράψω αυτό που έγραψα.

Όσο για τα άτομα που ήταν έξω. Μπορεί και να έχεις δίκιο, άλλωστε τα επιχειρήματα σου είναι λογικά (και φυσικά δε μπορώ να ξέρω αυτό για τους γνωστούς σου κοκ).
Αλλά πρώτον, δε συμφωνώ ότι η πολιτική συνέπεια κάποιων ατόμων είναι δεδομένη και δεύτερον το θεωρώ χοντρό να μπεις στη διαδικασία να κρίνεις τις ψήφους των φοιτητών από το αν ήταν έξω ή μέσα. Μπαίνεις σε λογικές να "μετράς" την κρίση αυτών που ψηφίζουν ως επί τω πλείστω εκ του αποτελέσματος (τι ψήφισαν) και το πράγμα μπορεί να πάει πολύ μακρια, γενικώς νομίζω πως είναι κάπως αδιέξοδο όλο αυτό.
Όπως και να'χει, απαντάω 100 ποστς μετά, γιατί δε "λέω ό,τι θέλω" και κυρίως για να μη νομίζεις πως θέλω να σου κάνω προσωπική επίθεση. Τη γνώμη μου έγραψα πάνω σ'αυτό που είπες, με στόχο να το σκεφτείς συγκεκριμένα εσύ και όχι να δημιουργήσω εντυπώσεις. Αν σε πρόσβαλα με κάποιο τρόπο ζητώ συγνώμη.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #251 on: December 14, 2010, 17:34:05 pm »

Quote from: istar on December 14, 2010, 15:13:04 pm
get a life ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
να δω ποσο ενταξει θα νιώθεις το μαρτη, εσυ που στηριξες τον ???αντίλογο???.....

τουλαχιστον θα χει περασει και 4 μαθηματακια..μιαααα χαραααα φιλε μου
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #252 on: December 14, 2010, 19:16:33 pm »

Quote from: arashi on December 14, 2010, 11:04:48 am
Συμπληρωματικα

Οποιος ρωτησει "και τι εχεις να προτεινεις"

"απολυτως τυποτα αν ειχα κατι να προτεινω θα ημουνα οργανωμενος σε πολιτικη νεολαια

αλλα δεν ειμαι οποτε αν το καταλαβουνε οι εαακ/κνε/ουτε τους καταλαβα τους αλλους

και ανεβουνε στο υψος των περιστασεων και σταματησουνε τις γελοιοτητες με τις καταληψεις********

θα παρουνε την ψηφο μου και μαζι την ψηφο πολλων αλλων, αν οχι παντα θα υπαρχει ο αντιλογος

και ο καθε αντιλογος--και φυσικα αυτο ειναι απολιτικη αποψη και φυσικα ειναι λαθος-- αλλα στην ηλικια μου

και για τον καθε 30αρη απο τα ΤΕΙ και δεν ξερω γω, χιλιες φορες λαθος παρα χωρις πτυχιο"

(ναι τι να κανουμε οπως ειπωθηκε και χθες στην Αγγλια μετα απο 50 χρονια χωρις διαμαρτυρια η καταληψη ειναι μετρο

εδω ειναι αλλη μια μερα στον παραδεισο η καταληψη , δεν ιδρωσε κανενας μαγκες, ας ανοιξουμε τα ματια)
Προσωπικα εμενα στα @@ μου η ψηφος σας και η ψηφος ολων των ομοιων σου για ευνοητους λογους...
...αλλωστε δεν ξερω για σενα(κανα προβλημα υγειας η τπτ τετοιο) αλλα στην μεγαλη
πλειοψηφια τετοιων ετων(οπως ειμαι και εγω) καμια καταληψη δεν φταιει που δεν ειμαστε 6 ετος τελειωμενοι...
Δεν ειναι λογος το οτι ειμαστε μεγαλυτερο ετος να φερομαστε με γνωμονα μονο τον κωλο μας...

Υ.Γ αυτο με το παιδακι σταματα το ειναι αρκετα εριστικο απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλο....
jxst
Guest
« Reply #253 on: December 14, 2010, 19:30:49 pm »

Quote from: AgentCain on December 14, 2010, 11:17:00 am

Μιλάτε για μαθητική νοοτροπία και άκριτες παρακολουθήσεις, συμφωνώ. Σας πέρασε όμως ποτέ από το μυαλό ότι κάποια άτομα βάζουν ψηλά την προτεραιότητα για παρακολουθήσεις επειδή θέλουν να παρακολουθήσουν? Επειδή πολύ απλά τους ενδιαφέρει τόσο τρελά το αντικείμενο? Μήπως υπάρχουν και άτομα που δηλώνουν παραπάνω μαθήματα ή ακόμα καλύτερα πηγαίνουν σε μαθήματα που δεν εχουν δηλώσει επειδή θεωρούν ότι με τη συμμετοχή θα βελτιωθούν σαν επιστήμονες και σαν άνθρωποι? Έτυχε ποτέ να έρθει φοιτητής σε μάθημά σας έτσι επειδή σας πάει σαν άτομο και γουστάρει τις κουβέντες και τα ανέκδοτά σας στο μάθημα? Έχετε διανοηθεί ότι μπορεί να υπάρχει και ενα σύνολο ατόμων που ακόμα γουσταρουν το αντικείμενό τους και ποτέ δεν ξεστόμισαν το "τι ήθελα και διάλεξα αυτή τη κωλοσχολή"?

+1000
metalhead
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #254 on: December 14, 2010, 19:35:56 pm »

άραγε αυτοί που ψήφισαν αντίλογο(αλήθεια σε τί πράγμα??) πήγαν μετα να κλείσουν την εγνατία??εξέφρασαν την εναντίωσή τους στα νέα μέτρα με αυτόν τον άκρως αντιδραστικό τρόπο? Shocked Shocked
ο τυπάς με το πλαίσιο γτ δεν εναντιώθηκε όταν ο δαπίτης παρέτρυνε τους ομοιδεάτες του να στηρίξουν αντίλογο, εφόσον δεν ήθελε "χρώμα" στο πλαίσιο?!!!!

Certain things in life are inarguable.Happiness feels good.Fire burns.Breathing is necessary. AC/DC rocks.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 Go Up Print
Jump to: