• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:42:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:42:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 110
Total: 174
giorgos_skl
stavrospk
kouf
alexpap
chrisg
savvastzan
DimKaratzas
Theoxarhs Bladimiros
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
tsintsi
skoloni
mitsos753905
Billyskotsikas
giatieimaiedw
DLHERRO
chriskazakos
kkotsopo
Billy K
slivarda
superkolios
Mikekmp
harischris
karadimitras
Solon
Gianbou
Marihouan820
Don Corleone
konssidiro
pdiamantis
Ntinomanolo123
ThanosKoutsoump
agkentzi
Papadopoulosthanos
dimant
george14
annaparask
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26 Go Down Print
Author Topic: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010  (Read 44302 times)
chris_hm
Guest
Re: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/12/2010
« Reply #150 on: December 14, 2010, 01:48:46 am »

ρε παιδια τι σκατε?ξανακαντε συνελευση μεθαυριο κ ψηφιστε καταληψη...απ τους 270 ουτε 70 δεν θα ρθουνε...

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Grin Grin Grin
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #151 on: December 14, 2010, 01:50:33 am »

Μου την δίνει το εθιμικό δίκαιο...γιατί ρε τούραμ να κάνουμε συνελεύσεις κάθε τρείς και λίγο; Τι με νοιάζει αν η τρίτη διεθνής είναι πιο ορίτζιναλ από την τέταρτη;Γιατί μια συνέλευση θέλει ένα εργατικό οχτάωρο για να γίνει; Είσαι σίγουρος πως το άρθρο 16 δεν θα αναθεωρηθεί σύντομα;

Έχω περάσει απο πολλές σχολές πιτσιρίκο...μου φταίει η αριστερά που το πανεπιστήμιο είναι μονίμως μπάχαλο.

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: December 14, 2010, 01:51:13 am »

Quote from: rspappas on December 14, 2010, 01:31:10 am
Quote from: Doctor_Doctor on December 14, 2010, 01:07:48 am
Αλλά υπάρχει βαθύς προβληματισμός για το τι σκέφτηκαν και κινητοποιήθηκαν 270+ συνάδελφοι μου, ώστε να ψηφίσουν ένα πλαίσιο χωρίς θέσης. Χωρίς άποψη.

και δηλαδη σωνει και καλα καθε φορα που μαζευονται 100 υπογραφες για συνελευση ή καθε φορα που καλειται συνελευση απο προηγουμενη αποφαση, θα πρεπει να βγαινει αγωνιστικη αποψη?

---

Γενικά δεν περιμένω να βγαίνουν """""αγωνιστικές αποφάσεις""""" από κάθε συνέλευση, με την έννοια του ότι δεν μετράει (τόσο πολύ) τη ψηφίζουμε, αλλά το τι κάνουμε για να το εφαρμόσουμε. Και προφανώς ανάλογα με το πόση διάθεση υπάρχει και από τον κόσμο κάνουμε και τις ανάλογες δράσεις. Αν πχ με ένα κουμπί μπορούσαμε να κάνουμε τις καταλήψεις super μαζικές σε σημείο να είναι 150 άτομα 24/7 στην κατάληψη και να ασχολούνται όλη μέρα με συζητήσεις/δραστηριότητες/ομιλίες και να πηγαίνουν μαζικά και με όρεξη στις πορείες τότε η απόφαση του συλλόγου θα ήταν ΠΑΡΑ πολύ αγωνιστική με την έννοια ότι η απόφαση του συλλόγου και θα ήταν κτήμα όλων μας(στο πλαίσιο,πολλά πράματα που εσύ τα διαβάζεις διαγώνια είναι προϊόν έντονων ζυμώσεων) και όλοι μαζί θα την εφαρμόζουμε, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και δυνατή εσωτερική συζήτηση για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Ένα τέτοιο φοιτητικό κίνημα θα μπορούσε να τα κάνει πουτάνα όλα και με τις παρεμβάσεις του κτλ να ξεσηκώσει(λίγο η πολύ) τους εργαζόμενους και όλοι μαζί να παλέψουμε.

Από την άλλη,μια απόφαση των 100 ατόμων που στην εφαρμογή της είναι 15 άτομα είναι σαν να μην υπάρχει....

Quote from: rspappas on December 14, 2010, 01:31:10 am
αν και εχει θεση το συγκεκριμενο πλαισιο. η θεση του ειναι "να κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει". ανοιχτη η σχολη για οποιον θελει μαθημα, και οποιος θελει πορεια ας παει, του δινουμε και την διευκολυνση να μην εχει την εγνοια των εργαστηριων τις ωρες των μεγαλων κινητοποιησεων της τεταρτης

Αυτό ακριβώς είναι η αντίφαση του πλαισίου. Σε ένα συλλογικό πρόβλημα(παιδεία) απαντάει με ατομικούς όρους(ο καθένας ας κάνει ότι του φωτίσει ο αλλάχ).

Επίσης, έχεις καμία ιδέα τι προσπάθεια χρειάζεται για να στήσεις μια απεργία? Τα όσα λίγα μπορούμε να κάνουμε εμείς οι φοιτητές( εξορμήσεις στην πόλη,σε σχολεία, μκροφωνικές μπλα μπλα μπλα) τρώνε τόσο πολύ χρόνο που απλά δεν μένει χρόνος για διάβασμα!

YARRRRRRRRRRRRRR
Hellner
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #153 on: December 14, 2010, 01:51:52 am »

Quote from: daydreamer on December 14, 2010, 01:26:39 am
Quote from: Doctor_Doctor on December 14, 2010, 01:07:48 am
Quote from: daydreamer on December 14, 2010, 00:58:38 am
Σήμερα ο κόσμος έδειξε μαζικά τη δυσαρέσκεια του προς τις κομματικές οργανώσεις μέσα στα πανεπιστήμια.

Προτείνω να λάβουν όλοι πολύ σοβαρά υπόψη την μαζικότατη προσέλευση και να προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό που σήμερα ζήτησαν ξεκάθαρα οι περισσότεροι συνάδελφοι μας.

Να μη γίνονται καταλήψεις

Υπάρχουν τόσες άλλες μορφές αγώνα.

ΥΓ: Αντίλογος: 274 (Κατά της κατάληψης)
Συντονιστικό: 159 + ΠΚΣ: 77 = 236

Ακόμα και μαζί αν κατέβαιναν, η συντριπτικη πλειοψηφία είπε ΟΧΙ στην κατάληψη.

ΥΓ2: Δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στις αποφάσεις της πλειοψηφίας

Αφού τα αθροίζεις, θα πρέπει να αθροίσεις και τους δαπίτες στο πλαίσιο του Αντίλογου. Επειδή μίλησες και για κομματικές παρατάξεις παραπάνω, θα έπρεπε από μόνο του το γεγονός να σε προβληματίσει.

Πόσους μπορεί να επηρεάσει η ΔΑΠ; Θέλω να πιστεύω ελάχιστους.

Η ΠΑΣΠ γιατί απείχε; Δεν είναι απαράδεκτο μια φοιτητική παράταξη να αδιαφορεί για τη σχολή, τη συνέλευση και το εξάμηνο;

Και κάτι ακόμα, προς ΠΚΣ ΕΑΑΚ:

Ρε παιδιά η κόντρα σας ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

Ακόμα κι αυτή η βεντέτα από μόνη της είναι παράγοντας που έχει διώξει πολύ κόσμο από τις συνελεύσεις.

Θα κάτσει κανεις να παρακαλουθεί τον καυγά 2 άγνωστων στη μέση του δρόμου;

Και δεν έχω πειστεί (προσωπικά) ότι υπάρχουν σοβαρές διαφορές μεταξύ σας...

+1
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #154 on: December 14, 2010, 01:52:15 am »

...όχι πως οι λοιποί πάνε πίσω...αλλά η αριστερά είναι κερκόπορτα για τους υπόλοιπους.Τα κάνει μπάχαλο για να τα συμμαζέψουν δήθεν οι άλλοι...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #155 on: December 14, 2010, 01:55:22 am »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on December 14, 2010, 01:52:15 am
...όχι πως οι λοιποί πάνε πίσω...αλλά η αριστερά είναι κερκόπορτα για τους υπόλοιπους.Τα κάνει μπάχαλο για να τα συμμαζέψουν δήθεν οι άλλοι...

Να φέρουμε μερικούς δαπίτες για να στρώσει η σχολή. Γιατί ως γνωστόν η παράταξή σου(ΔΑΠ) δεν ανταλλάσει ποτέ ψήφους με μπουκάλια στο lido, δεν μοιράζει ποτέ σημειώσεις σε αυτούς που την ψηφίζουν και προπαντός έχει μια τεράστια πολιτική παρουσία στα εκπαιδευτικά θέματα. Είναι τόσο μεγάλη μάλιστα,που δεν προλαβαίνω να διαβάζω τις αναλύσεις σας.
« Last Edit: December 14, 2010, 01:57:31 am by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #156 on: December 14, 2010, 01:56:22 am »

το lido δεν εκλεισε? Huh
ρε Φωτη ενημερωσου πριν μιλησεις Lips Sealed

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #157 on: December 14, 2010, 01:56:39 am »

Quote from: gate4 on December 14, 2010, 01:47:59 am
ε πες μας ετσι οτι στα @@ σου η σχολη και η καταληψη αυτο που σε νοιαζει ειναι να χανει η αριστερα!μηπως εισαι και δαπιτης δεξιος φασιστας κλπ?Αν νομιζετε οτι μπορειτε να χειραγωγειτε τους φοιτητες με 'αντιλογους' ειστε γελασμενοι!
σε μενα παει το μηνυμα φανταζομαι....... απορω πως καταλαβες οτι καταλαβες.... και αν υπαρχει καποιος που χειραγωγει στο πανεπιστημιο ολοι ξερουν ποιος ειναι.. οσο για τα φασιστας δαπιτης δεξιος προτιμω να μην εχω ταμπελα..
The Stig
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...

View Profile WWW
« Reply #158 on: December 14, 2010, 01:57:14 am »

Σμηνίτη σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με αυτήν. Είδαμε και την δεξιά σου... Παράτα μας γέρο...

http://www.youtube.com/watch?v=_nK8DoV8FJE

Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #159 on: December 14, 2010, 01:59:36 am »

Quote from: timpl on December 14, 2010, 01:47:45 am
Quote from: The Stig on December 14, 2010, 01:37:11 am
Quote from: timpl on December 14, 2010, 01:28:46 am
συμφωνω απολυτα. οι φοιτητες δημοκρατικοτατα και με πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη σε σχεση με αλλες συνελευσεις εδειξαν οτι περα απο κομματα τους νοιαζει να ειναι η σχολη ανοιχτη και καταδικασαν την καταληψη ως μορφη διαμαρτυριας. συγχαρητηρια σε οσους ειχαν την πρωτοβουλια για την ανεξαρτητη κινηση αλλα και στη ΔΑΠ που σταθηκε στο υψος των περιστασεων και τους στηριξε.

Και έλεγα που είσαι τόση ώρα. Εσύ από ολόκληρη συνέλευση αυτά κατάλαβες. Έτσι δώσε συγχαρητήρια στην δαπάρα σου. Δεν κατεβαίνει πολλές φορές σε συνελεύσεις. Ούτε τα παπάρια δεν είχε να κρατήσει το πλαίσιό της. Εκτός αν το έκανε σκόπιμα όπως ακούγεται... Ασε τις ξέρω τις σκοτεινές μεθόδους σας...
σου λειψα???? παρακολουθω τη συζητηση και βλεπω οτι σημερα που υπηρχε τεραστια συμμετοχη θιγεται με υποννοουμενα η δημοκρατικοτητα της διαδικασιας... απλα ειναι τα πραγματα.. οταν φτασαμε στο κρισιμο σημειο ηρθε ο κοσμος και ψηφισε αυτο που πιστευε. ξεφυγε απο τη χειραγωγηση των ΠΚΣ- ΕΑΑΚ τα οποια αθροιστικα δεν φτανουν σε ψηφους το ανεξαρτητο πλαισιο... ηχηρο το μηνυμα...
Που ειναι τωρα ρε παιδια ενα παλικαρι που μας ελεγε οτι ψαχνουμε τροπο να βγαλουμε τη συνελευση παρανομη?

Μηπως ειναι στην αλλη μερια, που ψαχνει να την βγαλει παρανομη?

クリスチネットあなたの者だから...
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #160 on: December 14, 2010, 02:01:40 am »

Quote from: Godhatesusall on December 14, 2010, 01:55:22 am
Quote from: sminias_hlektromhxanikos on December 14, 2010, 01:52:15 am

Να φέρουμε μερικούς δαπίτες για να στρώσει η σχολή. Γιατί ως γνωστόν η παράταξή σου(ΔΑΠ) δεν ανταλλάσει ποτέ ψήφους με μπουκάλια στο lido, δεν μοιράζει ποτέ σημειώσεις σε αυτούς που την ψηφίζουν και προπαντός έχει μια τεράστια πολιτική παρουσία στα εκπαιδευτικά θέματα. Είναι τόσο μεγάλη μάλιστα,που δεν προλαβαίνω να διαβάζω τις αναλύσεις σας.
οι ΔΑΠιτες με τους ΠΑΣΠιτες ομως δεν σε πιανουν στους διαδρομους της σχολης να σου μιλησουν και να σου διαμορφωσουν αποψη... δεν σε πιανουν να σε παραπληροφορησουν και να ζητανε μετα τη στηριξη σου.... δεν σου πουλανε το ριζοσπαστη στο διαδρομο... δεν διακοπτουν μαθηματα καθε μερα για να μας τα πρηξουν με δηθεν ενημερωσεις... δεν ενοχλουν το μαθημα περνωντας διαφορα χαρτια χερι χερι προς υπογραφη...
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #161 on: December 14, 2010, 02:02:14 am »

Δεν είμαι Δεξιός! Πολίτης είμαι ρε! Που τρέχει όλη μέρα και έρχεται στο Πολυτεχνείο να κάνει μάθημα και είναι κλειστό γιατί ο Αρχισυνδικαλιστής δεν βρήκε γκόμενα να του κάτσει και του συμπαρίστασθε! Αλλά τα λεφτάκια τα βγάζω μόνος μου, δεν μου τα σκάει ο μπαμπάς...και για τις ορέξεις του κάθενος πληρώνω 300αρες να έρχομαι απο την Κρήτη!

fourier
Guest
« Reply #162 on: December 14, 2010, 02:07:11 am »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on December 14, 2010, 02:02:14 am
Δεν είμαι Δεξιός! Πολίτης είμαι ρε! Που τρέχει όλη μέρα και έρχεται στο Πολυτεχνείο να κάνει μάθημα και είναι κλειστό γιατί ο Αρχισυνδικαλιστής δεν βρήκε γκόμενα να του κάτσει και του συμπαρίστασθε! Αλλά τα λεφτάκια τα βγάζω μόνος μου, δεν μου τα σκάει ο μπαμπάς...και για τις ορέξεις του κάθενος πληρώνω 300αρες να έρχομαι απο την Κρήτη!

Έλα τώρα αφού ήσουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήθεν "αντάρτη" της Νέας Δημοκρατίας που τον στήριζε η Ντόρα...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #163 on: December 14, 2010, 02:08:34 am »

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
chris_hm
Guest
« Reply #164 on: December 14, 2010, 02:08:54 am »

hahahaha
ουτε η ΚGB τετοιο φακελωμα
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26 Go Up Print
Jump to: