• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:02:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:02:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 127
Total: 196
pkoko
pordozoumis
apapathe
giorgosm05
ecevz
mdimitrig
Giannis Masterio
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
iakov
glavdakis
elenak
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
Soterd52
theofr
stergiosb
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
tzortzis
stefanoskal
rafa98p
Zoe06
George_RT
Saint_GR
ThanosTheTT
cheinopor
Δημητρης Αξιμιωτης
ipapadog
chaniotism
chriskazakos
maik
Lazaros8585
Cloud Strife
kostas.de
zachard
Tolizz
ntinara
DimKaratzas
alexfot
m.renia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας 7/12 13.00
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας 7/12 13.00  (Read 27802 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας 7/12 13.00
« Reply #135 on: December 08, 2010, 01:53:54 am »

Quote from: The Stig on December 08, 2010, 01:12:39 am
Quote from: gate4 on December 08, 2010, 01:07:15 am
Ο λογος που υποβαθμιστηκε το πανεπιστημιο τα τελευταια χρονια ειναι ακριβως επειδη εγιναν ολα τα πανεπιστημια ιδιωτικα και το ελληνικο εμεινε δημοσιο!αυτος ειναι ο λογος που κανεις δεν αναγνωριζει τα ελληνικα κωλοχαρτα σαν μπατσελορ και μαστερ.Εσυ ως προ τι εννοεις την υποβαθμιση?

Απλά σκέψου, και πιστεύω το έχεις κάνει ήδη, τι θα γίνει αν βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης που έχει λεφτά με έναν ισάξιο τίτλο χωρίς καμία αξιολόγηση αφού θα πληρώνει για να πάρει πτυχίο. Επίσης φαντάσου σε τι αθλιότητα θα φτάσει το δημόσιο όταν όλοι θα προτιμάνε το ιδιωτικό επειδή πληρώνεις και θα "παρέχει καλύτερη ποιότητα σπουδών χωρίς καταλήψεις" κλπ κλπ...
Εσυ σκεψου που σιγουρα δεν το κανες οτι ο σουηδος αγγλος η ελληνας που παει στο ιδιωτικο η και στο deree στην ελλαδα με 3 χρονια εχει μπατσελορ και αλλα 2 μαστερ ΗΔΗ και συ με τους ασπονδυλους καθηγητες και τις καταληψεις θες κατα μεσο ορο 7.5 χρονια για να παρεις ενα κωλοχαρτο,1 χρονο να το κανεις μπατσελορ και αλλα 2 χρονια να το κανεις μαστερ.10.5 χρονια για να εχεις την ιδια εργασιακη αξια με τον ΗΔΗ πτυχιουχο φοιτητη του ιδιωτικου!Δεν απορω που τρεμεις τον μπαμπουλα του ιδιωτικου ετσι πως στο παρουσιαζουν.Καταρχην ειναι ΨΕΜΑ οτι το κρατος θα δωσει την ιδιοκτησια του πανεπιστημιου στον καθε καραγκιοζη και αυτος θα παιρνει ολους τους ματσωμενους για το κερδος.'Ιδιωτικοποιηση' ειναι το ιδιωτικο μανατζμεντ δηλαδη το πανεπιστημιο εννοειται ειναι δημοσιο και το διοικουν ιδιωτες.Αυτο σημαινει οτι το κρατος βαζει τα λεφτα και τα κριτηρια που εβαζε και οι ιδιωτες καποια λιγα τα οποια τα βγαζουν απο διδακτρα της ταξης 100 ευρω το χρονο.Υπαρχει η αξιολογηση και των πορων και γενικα της λειτουργιας του πανεπιστημιου.δεν πετιουνται τα λεφτα στα σκατα,ειναι παραγωγικο δηλαδη βγαζει οσους ΠΡΕΠΕΙ να βγαλει με τις γνωσεις που ΠΡΕΠΕΙ να εχουν,ISO, και παιρνει οσους πρεπει να παρει.Εγω και συ πχ μπορει να μην επρεπε να μπουμε.Αυτο το ειδος πανεπιστημιου προστατευει και σενα και το κρατος.Τους κανονες προνοιας τους βαζει το κρατος και αμα δεν εχεις να πληρωσεις 100 ευρω ΔΕΝ τα δινεις με τα απαραιτητα δικαιολογητικα.
Η δημοσια παιδεια καλη ειναι δεν λεω και ο χαβαλες κλπ αλλα απο τη στιγμη που το ιδιο το δημοσιο χρεωκοπησε και υποβαθμιζει το πτυχιο στους δημοσιους οργανισμους ποια αλλη υποβαθμιση τσαμπουνας?Το δημοσιο ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ αν δεν το καταλαβες και παρνει μαζι του ολες τις δημοσιες επιχειρησεις και εννοειται και το πανεπιστημιο.Για να αναβαθμιστει το δημοσιο πανεπιστημιο πρεπει η δημοσια οικονομια να γινει υπερδυναμη και να δινει δουλεια πρωτα απολα στην ντοπια αγορα.Μετα θα στο αναγνωρισουν και οι αλλοι ετσι παει.Για να γινουν τραβα να κανεις καταληψη στη βουλη μετα στις τραπεζες στα δυιληστηρια στις πολυεθνικες κλπ! Η εκει δεν εχει ασυλο?  

Ρε gate4, πραγματικά, γιατί δεν τα μαζεύεις να πας σε κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, παρά κάθεσαι εδώ και μας τα πρήζεις με τις μαλακίες σου; Πάνε αγόρι μου έξω να γίνεις ηλεκτρολόγος με αναγνωρίσιμο master. Τι μας τα ζαλίζεις; Τόσο πολύ σε πειράζει που υπάρχουν έστω μερικά πανεπιστήμια στον κόσμο που μπορούν να προσφέρουν ακόμη δωρεάν παιδεία (όσο "δωρεάν" έχει καταντήσει πια να είναι τέλος πάντων);
Επειδη δεν εχω δεκαδες χιλιαδες ευρω για να σπουδασω στο deree ουτε λεφτα +5 χρονια για να σπουδαζω εδω ουτε ειμαι παπαρογλυφτης με σιγουρη θεση σε μκο και κομματικες θεσεις,δεν κλανεις καμια μεντα.αμα δεν σαρεσουν μη τα διαβαζεις...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Πιστολέρο
Θαμώνας

View Profile
« Reply #136 on: December 08, 2010, 01:55:50 am »

ε ωραια, μιας και το εχουμε καταλαβει λοιπον  θα αντιδρουσαμε σαν να μας ελεγαν για τα 9 χιλιαρικα αφου ξερουμε πως κατα εκει το πανε.θα ειχε μεγαλυτερο νοημα παντως απο αυτο που γινεται τωρα.τεσπα δεν συμφωνουμε

What you got they can't steal it
No they can't even feel it
Walk on, walk on...
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #137 on: December 08, 2010, 01:57:49 am »

Quote from: gate4 on December 08, 2010, 01:53:54 am

Ρε gate4, πραγματικά, γιατί δεν τα μαζεύεις να πας σε κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, παρά κάθεσαι εδώ και μας τα πρήζεις με τις μαλακίες σου; Πάνε αγόρι μου έξω να γίνεις ηλεκτρολόγος με αναγνωρίσιμο master. Τι μας τα ζαλίζεις; Τόσο πολύ σε πειράζει που υπάρχουν έστω μερικά πανεπιστήμια στον κόσμο που μπορούν να προσφέρουν ακόμη δωρεάν παιδεία (όσο "δωρεάν" έχει καταντήσει πια να είναι τέλος πάντων);
Επειδη δεν εχω δεκαδες χιλιαδες ευρω για να σπουδασω στο deree ουτε λεφτα +5 χρονια για να σπουδαζω εδω ουτε ειμαι παπαρογλυφτης με σιγουρη θεση σε μκο και κομματικες θεσεις,δεν κλανεις καμια μεντα.αμα δεν σαρεσουν μη τα διαβαζεις...

Ε δεν καταλαβαίνω. Τα έχεις πολύ μπερδεμένα. Λες ότι δεν έχεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ όμως θες να γίνουν ιδιωτικά τα πανεπιστήμια και να πληρώνεις. Μα είσαι εντελώς πυροβολημένος ή μας δουλεύεις όλους;

ΥΓ: Είπα δε θα απαντήσω αλλά τριγυρνούσα ακόμη εδώ μέσα και δεν άντεξα...

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #138 on: December 08, 2010, 02:04:59 am »

Για να γινουν τραβα να κανεις καταληψη στη βουλη μετα στις τραπεζες στα δυιληστηρια στις πολυεθνικες κλπ! Η εκει δεν εχει ασυλο? 
υπουργειο οικονομιας http://www.youtube.com/watch?v=zaBkLpGR-d4
υπουργειο εργασιας http://www.youtube.com/watch?v=tdV_Mj431Kw
χρηματιστηριο http://www.youtube.com/watch?v=SrDFzh_i2wc
κτιριο της ΓΣΕΕ http://www.youtube.com/watch?v=AocOLU5vo14
Ακροπολη http://www.youtube.com/watch?v=fCE91Dktnss [ εχει και βερσιον με το ΚΚΕ ]
γενικο λογιστηριο του κρατους http://www.youtube.com/watch?v=RSAHx5GuGy4
στο ελικοπτερο του εργοδοτη http://www.youtube.com/watch?v=Ta9sxo2hqLI [ παρτο σαν καταληψη στο ελικοπτερο και το γραφειο του μεχρι να αποσπασεις αυτο που θες Cheesy ]

εμπρος στο ετσι που χαραξε ο τετοιος λοιπον!!

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #139 on: December 08, 2010, 02:06:04 am »

Quote from: Πιστολέρο on December 08, 2010, 01:31:36 am
Ερώτηση: γιατι κάνουμε κατάληψη στη σχολή (και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός) και οχι στο υπουργείο παιδείας και στο "υποκατάστημά " του στη θεσσαλονίκη?

δε θα ήταν πιό πιεστικό γι αυτούς?

μια σοβαρή απάντηση παρακαλώ

πάντως πραγματικά απορώ!δεν έχεις βγεις να δεις ή έστω απο την τηλεόραση τι παίζει γενικά??

όπως σου είπε και ο godhatesusall αν μπορούσαμε τότε θα μιλάγαμε για επανάσταση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Πιστολέρο
Θαμώνας

View Profile
« Reply #140 on: December 08, 2010, 02:10:29 am »

νταξ οκ θα κανω κι εγω καταληψη στο σπιτι μου που δε θα μου πει και κανενας τιποτε.παντως δες και το ποστ του άπλυτου.πως σκατα κάνανε κατάληψη αυτοί οι τύποι?

ps:δεν εχω σχεση με κκε κλπ

What you got they can't steal it
No they can't even feel it
Walk on, walk on...
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #141 on: December 08, 2010, 02:13:39 am »

Δεν έχω καταλάβει ακόμα, γιατί πρέπει να 'ναι 300 νοματαίοι μες τη σχολή κ να αράζουνε όλη μέρα πίνοντας καφέ για να φαίνεται γλυκούλα η κατάληψη.

Επίσης, δεν ξέρω πόσο καλοί φοιτητές είστε, αλλά εγώ -που είμαι κ γαμώ τις φοιτήτριες, λέμε- δεν έχω προλάβει να συμπληρώσω σε διάβασμα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στη σχολή. Ορίστε, λοιπόν, δώρο 4 μερούλες φουλ διαβάσματος για να μη ζορίζεστε κ στην εξεταστική. (κ παρακάτω διαβάζεις, άμα λάχει κ είσαι τούρμπο).

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
The Stig

Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...

View Profile WWW
« Reply #142 on: December 08, 2010, 02:18:26 am »

Quote from: Απλυτος Γριφος on December 08, 2010, 02:04:59 am

χρηματιστηριο http://www.youtube.com/watch?v=SrDFzh_i2wc

Sorry για το σπαμ αλλά η μετάφραση του "την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία" σε "crisis pay the plutocracy" είναι fail. Αν δεν ξέρεις μην το μεταφράζεις!

http://www.youtube.com/watch?v=_nK8DoV8FJE

Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους.
gate4

View Profile
« Reply #143 on: December 08, 2010, 02:23:04 am »

Quote from: BabylonX on December 08, 2010, 01:57:49 am

Ε δεν καταλαβαίνω. Τα έχεις πολύ μπερδεμένα. Λες ότι δεν έχεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ όμως θες να γίνουν ιδιωτικά τα πανεπιστήμια και να πληρώνεις. Μα είσαι εντελώς πυροβολημένος ή μας δουλεύεις όλους;

ΥΓ: Είπα δε θα απαντήσω αλλά τριγυρνούσα ακόμη εδώ μέσα και δεν άντεξα...
οκ για να καταλαβαινομαστε και να μην ειμαι ουτε εγω ηλιθιος για σενα ουτε εσυ ηλιθιος για μενα ξεχνα την τρομοκρατια που ξερεις απο την μια και την αλλη πλευρα... απαντησα ηδη...Οτι η κυβερνηση εχει γαμησει ολες τις ΔΕΚΟ και το δημοσιο γενικα και στο πανεπιστημιο δεν κανει ουτε μια διοικητικη αλλαγη ειναι για σενα λογικο ε? φοβαται τα εαακ και το κκε ας πουμε  
οσο για το κκε και τις 'καταληψεις' του λενε πολυ οι φωτογραφιες με τα παματ μπροστα απο τη βουλη στην συγκεντρωση που εγινε μετα την 5η μαιου.Λενε πολυ και οι δηλωσεις-αυτοαναιρεσεις των κκετζηδων παπαρηγα και μαιλη οτι σεβονται το συνταγμα...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #144 on: December 08, 2010, 02:24:50 am »

Quote from: Πιστολέρο on December 08, 2010, 02:10:29 am
νταξ οκ θα κανω κι εγω καταληψη στο σπιτι μου που δε θα μου πει και κανενας τιποτε.παντως δες και το ποστ του άπλυτου.πως σκατα κάνανε κατάληψη αυτοί οι τύποι?

δεν είναι ή κάνουμε στα υπουργεία ή δεν κάνουμε..ας ξεκινήσει κίνημα να γίνουν καταλήψεις στους χώρους εργασίας(φοιτητές-πανεπιστήμια,εργάτες-εργοστάσια κτλ κτλ) και θα φτάσουμε και σε άλλα.

Ε τι περίμενες αυτοί κάναν κατάληψη γιατί ξέρει το κράτος ότι είναι ακίνδυνοι και ότι θα είναι για λίγες ώρες.
Σκέψου να είχαν καταφέρει να κάνουν κατάληψη αναρχικοί,τι θα γινόταν απ έξω..Εδώ αυτοί οι τύποι αράζουν και κουνάνε τις σημαίες τους και κάνουν δηλώσεις και νταξ κομπλέ δεν έγινε και τίποτα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #145 on: December 08, 2010, 02:25:23 am »

Quote from: Πιστολέρο on December 08, 2010, 02:10:29 am

Γενικά ninja κατάληψη 2-3-4 ωρών όντως μπορούμε να κάνουμε σε αρκετά μέρη. Αλλά η ολιγόωρη κατάληψη πιο πολύ εξωστρεφές μέτρο είναι(είμαστε οι τάδε και διεκδικούμε τα δείνα) παρά μέτρο σοβαρής πολιτικής πίεσης.

YARRRRRRRRRRRRRR
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #146 on: December 08, 2010, 02:27:10 am »

Quote from: The Stig on December 08, 2010, 02:18:26 am
Sorry για το σπαμ αλλά η μετάφραση του "την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία" σε "crisis pay the plutocracy" είναι fail. Αν δεν ξέρεις μην το μεταφράζεις!
την εχουμε εξαντλησει αυτη τη συζητηση, το γραψανε λαθος!!! Cheesy Cheesy

ααααχ ωραιες μερες εκεινες.που πανε αυτες οι μερες ρε φιλε?
να τελειωνουμε τη συνελευση και να ξεχυνομαστε με βροχη στο δρομο για να προλαβουμε την πορεια μαζι με τους εργαζομενους που τελειωσαν τη δουλεια και προλαβαν ισα ισα να δουνε στις ειδησεις την ανακοινωση των μετρων του πασοκ και κατεβηκαν στην πορεια...

αααααααααααααααχ Embarrassed

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Hellner
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #147 on: December 08, 2010, 02:51:08 am »

Quote from: insanegr on December 07, 2010, 20:35:39 pm
Quote from: teslaaaa on December 07, 2010, 20:28:36 pm
καταληψη ως και τη δευτερα
+1 από τηλέφωνο
Αποτελέσματα 140 εαακ - 129 κνε - 40 λευκά

Μονο αυτα τα 2 πλαισια ηταν?
Επισης, αν ηταν περισσοτερα πλαισια, μονο αυτα τα 2 προτειναν καταληψη?

Quote from: arashi on December 07, 2010, 18:35:44 pm
Δεν ξερω εχω μια υποψια παντως οτι αν καποιος κατεβει και μιλησει

εναντιον της καταληψης κτλ κτλ κτλ , και πει πανω κατω αυτα που λεει ο gate4

θα φαει πολυ ξυλο ρε φιλε......

Εξου και το PC-ακο της ολης υποθεσης και παρακολουθησης....

Το παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και δεν χρειαζεται να το τρολλαρετε χωρις ελεος,

η αντιθετη πλευρα εχει το ιδιο καλα επιχειρηματα

Φιλικα

Εντελως τραγικο που επικρατει μια τετοια αντιληψη. Δεν κρυβω πως και εγω ετσι νιωθω ομως.
Νιωθω πως πραγματικα θα κινδυνεψει απο τους φανατικους υπερμαχους της καταληψης, αν πχ κατεβει καποιος εναντιον της καταληψης(ακομα και αν υπαρχει πλειοψηφια υπερ του).

Δεν ειναι απαραδεκτο να υπαρχει ενα τετοιο κλιμα σε ενα δημοκρατικο ελευθερο πανεπιστημιο?

Quote from: AgentCain on December 07, 2010, 21:14:23 pm

Quote from: erato on December 07, 2010, 21:11:50 pm
οποτε τη δευτερα ολοι στη συνελευση!
να μην ειναι 100 ατομα εδω μεσα που διαβαζουμε τα αποτελεσματα.. να ειμαστε ολοι εκει να τα διαμορφωσουμε!!
Μπορεί να κληθεί και εκτακτη ΓΣ με υπογραφες, δεν ειναι απαραιτητο να περιμενει κανεις μεχρι τη Δευτερα

Καποιος ομως πρεπει να "τολμησει" (βλεπε 2ο quote) να παρει μια τετοια πρωτοβουλια υποθετω..
gate4

View Profile
« Reply #148 on: December 08, 2010, 02:52:39 am »

Quote from: Πιστολέρο on December 08, 2010, 01:55:50 am
ε ωραια, μιας και το εχουμε καταλαβει λοιπον  θα αντιδρουσαμε σαν να μας ελεγαν για τα 9 χιλιαρικα αφου ξερουμε πως κατα εκει το πανε.θα ειχε μεγαλυτερο νοημα παντως απο αυτο που γινεται τωρα.τεσπα δεν συμφωνουμε
μπα...δεν προκειται κανεις να σου κανει τη χαρη να ερθει να επενδυσει εκατομμυρια ευρω στο ελληνικο μπουρδελο για να σου ζηταει 8000 ευρω το χρονο διδακτρα και την 5*365-1 ημερα να εισαι περιζητητος σε θεσεις με 5000 ευρω...το ζητουμενο ειναι να εκσυχρονιστουμε και μετα απο 5? 7? 10? χρονια να μην τρεχεις με τους εργατοπατερες διεκδικοντας μια θεση των 400 €...

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #149 on: December 08, 2010, 02:55:34 am »

@Hellner : δεν υπηρχε αλλο πλαισιο.

τα υπολοιπα για το αν τολμαει να μιλησει καποιος ειναι γελοιοτητες που σπασανε στην πραξη σημερα.

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Up Print
Jump to: