• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:23:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:23:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 85
Total: 143
vdelimpalta
thanoswyd
dimitavram
ThanosKoutsoump
shamaelas
tzortzis
Arakapas
chrisg
mmikelo
sassi
dimitris kiziridis
Leftor
dnikoa
gsifnio
Xontroulis
ZontanosThrylos
thomasdt
ellimoschou
kvas
athena_apo
aggelina
Giannis_Kako
giannisd
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
alexkont
mike1996
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
panagiot
airam
Maximos7
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
ggalamat
Roidos
Mr Watson
pelopidt
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
gmpatsol
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη "ΝΑΔΙΡ" στη Β' Εστια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη "ΝΑΔΙΡ" στη Β' Εστια  (Read 5262 times)
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Re: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη "ΝΑΔΙΡ" στη Β'
« Reply #30 on: December 06, 2010, 14:21:06 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on December 06, 2010, 01:47:26 am
Πάντως στο χώρο βρέθηκαν και 10 υπολογιστές. Δε ξέρω πόσο σχετίζονται με τις κλοπές που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό στη πανεπιστημιούπολη και στο πολυτεχνείο. Αν σχετίζονται τότε μιλάμε για οργανωμένη κλοπή εξοπλισμού από το πανεπιστήμιο.
Εγώ από την άλλη άκουσα ότι δεν βρήκαν "τους" υπολογιστές. Ναι "τους".

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #31 on: December 06, 2010, 14:25:55 pm »

Quote from: SolidSNK on December 06, 2010, 14:21:06 pm
Πάντως στο χώρο βρέθηκαν και 10 υπολογιστές. Δε ξέρω πόσο σχετίζονται με τις κλοπές που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό στη πανεπιστημιούπολη και στο πολυτεχνείο. Αν σχετίζονται τότε μιλάμε για οργανωμένη κλοπή εξοπλισμού από το πανεπιστήμιο.

Kαλα ολα ειναι πιθανα παντως εγω ακουσα μονο για "τους" ασυρματους και "το" αλεξισφαιρο οτι βρεθηκανε.
« Last Edit: December 06, 2010, 14:28:14 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
Re: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη "ΝΑΔΙΡ" στη Β' Εστια
« Reply #32 on: December 06, 2010, 14:29:49 pm »

grecs προφανως τα ατομα που πανε σε τετοιους χωρους ξερουν πανω κατω οτι θα φακελωθουν αλλα θεωρω οτι καποιος ο οποιος αποδεχεται την πιθανοτητα η και τη βεβαιοτητα ακομη φακελωσης του το κανει με βαση καποια ιδεολογια οχι επειδη εχει καποιο βιτσιο , οποτε θεωρω επισης αυτονοητο να προστατευει αυτη την ιδεολογια του (δεν λεω σε καμμια περιπτωση να μην τη συνδιαμορφωνει ) αλλα οπως θα αποριψει εναν hooligan που σπαει για να ξεγκαυλωσει , ετσι θα πρεπει να αποριψει (η να επιρεασει) αυτον που κλεβει , αλλιως η θυσια που ειναι διαθετιμενος να κανει για την ιδεολογια του (το φακελωμα δλδ) παει χαμενη καθως στιγματιζεται ως κοινος εγκληματιας και δεν μπορει να περασει τα μυνηματα που θελει.

oblivion
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #33 on: December 06, 2010, 14:31:47 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:01:58 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: December 06, 2010, 14:34:20 pm »

Quote from: 4Dcube on December 06, 2010, 03:32:53 am
Μπορεί να είμαι θύμα των δηλώσεων της αστυνομίας, αλλά μου φαίνεται μια χαρά ψυχολογημένη η επίθεση:
Επίθεση στους φύλακες επειδή είναι φύλακες και βρίσκονται κοντά στο άσυλο και η χρονική συγκυρία συμπίπτει με την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου από το συνάφι τους.
"Γιατί";
"Γιατί μπορώ".

Η ΕΛΑΣ έχει κάνει τη μισή Ελλάδα προσαγωγές τις τελευταίες μέρες. Που ξέρεις ότι δεν δημιουργήσανε αφορμή, για να την πέσουν στο ΝΑΔΙΡ; Το οποίο σαν χώρος, η αλήθεια είναι ότι έχει τη λιγότερη κοινωνική περιφρούρηση, και είναι πιο εύκολο να κάνεις πέσιμο.
Σου είναι οικείες οι πρακτικές τους ή απλά τους ψυχολόγησες; Αυτό το ρωτάω, για να δω τις προθέσεις σου. Και μη σχολιάσω το άλλο με τις μαστούρες που είπες, λες και μιλάει η γιαγιά μου.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #35 on: December 06, 2010, 14:38:59 pm »

Quote from: i_am_batman on December 06, 2010, 14:34:20 pm
Μπορεί να είμαι θύμα των δηλώσεων της αστυνομίας, αλλά μου φαίνεται μια χαρά ψυχολογημένη η επίθεση:
Επίθεση στους φύλακες επειδή είναι φύλακες και βρίσκονται κοντά στο άσυλο και η χρονική συγκυρία συμπίπτει με την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου από το συνάφι τους.
"Γιατί";
"Γιατί μπορώ".

Η ΕΛΑΣ έχει κάνει τη μισή Ελλάδα προσαγωγές τις τελευταίες μέρες. Που ξέρεις ότι δεν δημιουργήσανε αφορμή, για να την πέσουν στο ΝΑΔΙΡ;
Νομίζω είναι τέρμα προφανές. Υπολογιστές και βλακείες.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #36 on: December 06, 2010, 14:50:28 pm »

"Γιατί";
"Γιατί μπορώ".

Η ΕΛΑΣ έχει κάνει τη μισή Ελλάδα προσαγωγές τις τελευταίες μέρες. Που ξέρεις ότι δεν δημιουργήσανε αφορμή, για να την πέσουν στο ΝΑΔΙΡ; Το οποίο σαν χώρος, η αλήθεια είναι ότι έχει τη λιγότερη κοινωνική περιφρούρηση, και είναι πιο εύκολο να κάνεις πέσιμο.
Σου είναι οικείες οι πρακτικές τους ή απλά τους ψυχολόγησες; Αυτό το ρωτάω, για να δω τις προθέσεις σου. Και μη σχολιάσω το άλλο με τις μαστούρες που είπες, λες και μιλάει η γιαγιά μου.
Η ΕΛΑΣ δε δημιούργησαν αφορμή. Σίγουρα οι ενέργειές τους ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού και ζύμωσης χρόνων και επιτέθηκαν στη ρίζα του προβλήματος. Ως αποτέλεσμα, τώρα πιστεύω οι ΝΑΔΙΡιώτες θα αρχίσουν να καλλιεργούν το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας όσο και συνοχής στην ιδεολογία και το λόγο για να γίνουν άξιος πολιτικός χώρος αυτού του τόπου.

Επίσης,
εννοείς ότι βάφτισαν υπολογιστές τους κάθε ελεγκτές που βρήκαν, ακόμη και δονητές π.χ.;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: December 06, 2010, 14:53:52 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on December 06, 2010, 13:38:32 pm
Το
Quote from: i_am_batman on December 06, 2010, 01:55:02 am
Η αλήθεια είναι ότι λίγοι θα κλάψουν για το ΝΑΔΙΡ

Δε μου λέει τίποτα. Δε φτάνει το να μην παίρνεις θέση υπέρ κάποιου. Αν θες να συνεχίσεις να υπάρχεις πολιτικά πρέπει να πάρεις θέση και εναντίον αυτού που διαφωνείς.

Κοίτα, ειδικά εδώ πέρα προσέχω τι λέω, γιατί ευκαιρία ψάχνουν όλοι και αρχίζουν και κράζουν τους πάντες. Όλα στο ίδιο τσουβάλι..ας είναι ΝΑΔΙΡ, ας είναι ΥΦΑΝΕΤ, ας είναι ο Γιώργος με την παρέα του που τα κάνανε. Γι' αυτό δε θα πω ανοιχτά, κάτι που θα έλεγα σε κάποιον που γνωρίζω.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να μη συμφωνεί κάποιος με το ΝΑΔΙΡ και τις πρακτικές του (και καλά θα κάνει). Και δεν αναφέρομαι τώρα στα κλεμμένα πισιά και μαλακίες. Γενικά μιλώντας. Σαφώς πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου, ώστε να μη σας βλέπει ο άλλος το ίδιο. Αν και εδώ μέσα έχει πέσει μυωπία. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα σταθείς  αλληλέγγυος, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Γιατί αν γαμήσουνε τους ναδιρέους με ψεύτικες αφορμές, δημιουργείται προηγούμενο (δικαστικό και όχι μόνο), και ποιος ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος. Τέλος πάντων, είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτό και χωράει κουβέντα.

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #38 on: December 06, 2010, 14:56:51 pm »

Quote from: 4Dcube on December 06, 2010, 14:50:28 pm
"Γιατί";
"Γιατί μπορώ".

Η ΕΛΑΣ δε δημιούργησαν αφορμή. Σίγουρα οι ενέργειές τους ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού και ζύμωσης χρόνων και επιτέθηκαν στη ρίζα του προβλήματος. Ως αποτέλεσμα, τώρα πιστεύω οι ΝΑΔΙΡιώτες θα αρχίσουν να καλλιεργούν το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας όσο και συνοχής στην ιδεολογία και το λόγο για να γίνουν άξιος πολιτικός χώρος αυτού του τόπου.

Επίσης,
εννοείς ότι βάφτισαν υπολογιστές τους κάθε ελεγκτές που βρήκαν, ακόμη και δονητές π.χ.;
Όχι όχι, ότι έψαχναν εύκολη αφορμή.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #39 on: December 06, 2010, 15:00:10 pm »

Και γενικα πες οτι ισχυουν αυτα με τα πισια ειναι λογικο να υπαρχουν τετοιες κατηγοριες περι συστασης οργανωσης και τετοια??? Αυτο ειναι που πρεπει να μας προβληματιζει πρωτιστως και κατα δευτερον τα πισια θα ελεγα...

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #40 on: December 06, 2010, 15:03:30 pm »

υποθέτω ότι τα περί οργάνωσης - τα οποία τα θεωρώ αστήριχτα γενικά - προσπαθούν να τα συνδέσουν με τα μπουκάλια και τα στουπιά...

τεσπα, αφορμές που λέει και ο solid

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: December 06, 2010, 15:08:27 pm »

Quote from: 4Dcube on December 06, 2010, 14:50:28 pm
"Γιατί";
"Γιατί μπορώ".

surrealism!

Εσύ πάλι που ξέρεις ποιοι κάνανε το πέσιμο στο ΑΧΕΠΑ και ότι δεν ήταν στημένο για να μπουκάρουνε στο ΝΑΔΙΡ; Αυτό λέω. Τι να καλλιεργήσουν, εδώ λέμε τους μαζέψανε.
Δύο πήγε η ώρα.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #42 on: December 06, 2010, 16:20:33 pm »

Η συγκυρία δε μπορεί να είναι τυχαία.

Η αστυνομία κάνει έργο την προληπτική της δράση. Δεν έχει σημασία αν μπορούν να αντέξουν οι όποιες κατηγορίες. Το όποιο κίνημα (ή έστω κάποιες από τις συνιστώσες του, μη πάει το μυαλό σας στο ΣΥΡΙΖΑ) αποδυναμώνεται και εκφοβίζεται.

Τι σημασία έχει αν αναγκαστούν να τους αφήσουν στο τέλος. Η δύσκολη μέρα (η σημερινή) θα έχει περάσει, οι λύκοι στους δρόμους θα είναι λιγότεροι, και οι υπόλοιποι λύκοι κάπως πιο φοβισμένα. Τα σκυλιά που κινδυνεύουν να γίνουν λύκοι, θα γίνουν πρόβατα ή λαγοί, και οι όποιες πορείες θα εκτονώσουν πιο εύκολα το αίσθημα αγανάκτησης που υπάρχει, πιο κόσμια.

Μοιάζει τόσο μεγάλο το σχέδιο, που φαντάζει θεωρία συνωμοσίας.

byeeee
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: