• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:36:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:36:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 147
Total: 207
chaniotism
dimopoul
tasos potsakis
Cersei Tsoulannister
soule
soph553
Fovidis
Grigorisioan05
DarkMagiK06
odkoutrolikos
Dimos Bachlas
stelinas
MrGreekArrow
andyy
ppoug
sigklitiki
Aris★
kpapama
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
iliaskou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων - Αποκλεισμός για ένα εξάμηνο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων - Αποκλεισμός για ένα εξάμηνο  (Read 14623 times)
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων - Αποκλεισμός για ένα εξάμηνο
« Reply #75 on: December 04, 2010, 22:10:34 pm »

Εσείς που λέτε να χάσουν το εξάμηνο,αφού δεν δήλωσαν έγκαιρα,είστε η αποθέωση της φλωριάς,σαν τους τύπους που κατεβαίνεις από το αστικό και τους δίνεις το εισιτήριο σου και σου λένε δεν το θέλω έχω δικό μου.Πάντα με τον νόμο,πάντα με την τάξη,πάντα με τα "πρέπει"
ΠΑΝΤΑ ΦΛΩΡΟΙ
« Last Edit: December 04, 2010, 22:14:34 pm by inco » Logged

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #76 on: December 04, 2010, 22:32:59 pm »

ενώ αυτός που περιμένει πάντα τελευταία στιγμή για δηλώσεις, αυτος που χρησιμοποιεί λεφορείο τζαμπέ όταν είναι γεμάτο, αυτός που οταν θελει να πάρει κατι από το περίπτερο θα διπλοπαρκάρει και θα βάλει αλαρμ δεν είναι φλώρος?
όχι, ξέχασα ,είναι ελληναράς. Γιατί κάνει τα πάντα αντίθετα με το "πρέπει", και οι άλλοι που σέβονται τα guidelines είναι κορόιδα

Για κατι τετοιες συμπεριφορές την πληρώνουν όλοι.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #77 on: December 04, 2010, 22:53:33 pm »

Tσακαλε ινκο ναι οταν πρεπει να σαι εναντια στο νομο και στην ταξη και δε το κανεις εισαι φλωρος. Οταν οι νομοι και οι κανονες ειναι οκ και εισαι εναντιον τους εισαι καθυστερημενος αντιδραστικος. Βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο.

Εχουμε και λεμε ειχαμε γυρω στις 3 βδομαδες δηλωσεις +2 βδομαδες  απο παρατασεις.
Οι μονοι λογοι που μου ρχονται στο μυαλο ωστε να χασεις τις δηλωσεις ειναι αδυναμια συστηματος, να σαι κατακοιτος στο νοσοκομειο, να αργησε καθηγητης να βγαλει μαθημα  μετα την 2η παραταση και να σαι σε ταξιδι στο εξωτερικο σε χωρα χωρις υποδομες ιντερνετ. Αν δεν ισχυει κατι απο αυτα σημαινει στα αρχιδια σου το εξαμηνο σου οποτε δε βλεπω λογο να συμπαρασταθω εγω για το εξαμηνο σου. Επισης αν ισχυε κατι απο αυτα θα δινοτανε στανταρ λυση αλλιως μαυρο φιδι που τους εφαγε.
« Last Edit: December 04, 2010, 22:56:01 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #78 on: December 04, 2010, 22:54:55 pm »

Quote from: AgentCain on December 04, 2010, 22:32:59 pm
ενώ αυτός που περιμένει πάντα τελευταία στιγμή για δηλώσεις, αυτος που χρησιμοποιεί λεφορείο τζαμπέ όταν είναι γεμάτο, αυτός που οταν θελει να πάρει κατι από το περίπτερο θα διπλοπαρκάρει και θα βάλει αλαρμ δεν είναι φλώρος?
όχι, ξέχασα ,είναι ελληναράς. Γιατί κάνει τα πάντα αντίθετα με το "πρέπει", και οι άλλοι που σέβονται τα guidelines είναι κορόιδα

Για κατι τετοιες συμπεριφορές την πληρώνουν όλοι.
το bold είναι άκυρο,γιατί στις άλλες περιπτώσεις δεν ενοχλείς "κανέναν",ενώ σε αυτό υπάρχει περίπτωση και να ενοχλήσεις(αν και πρέπει να είσαι μαλάκας να σπαστείς για 20 δευτερόλεπτα που χρειάζονται να πάρει απο το περίπτερο αυτό που θέλει)
και μην αρχίσεις τώρα περι οασθ και ζημία και για των λίγων λεπτών δουλειά που θέλει η γραμματεία

και δεν μιλάω γενικά,
μιλάω για περιπτώσεις που δεν χρειάζεται τόση τυπικότητα,πχ να πας να βγάλεις φοιτητικό εισιτήριο στον οσέ και να μην έχεις το πάσο και να μην σου βγάζει,να πας να μπεις στο αστικό και να έχει κλείσει την πόρτα ο οδηγός και να μην σου ανοίξει,ενώ είναι στην στάση ακόμα και έχει κόκκινο,οπότε αναγκαστικά θα περιμένει κάποια ώρα και και και

και τι πληρώνουν όλοι και πως την πληρώνουν δεν σε καταλαβαίνω

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: December 04, 2010, 22:55:15 pm »

Quote from: inco on December 04, 2010, 22:10:34 pm
Εσείς που λέτε να χάσουν το εξάμηνο,αφού δεν δήλωσαν έγκαιρα,είστε η αποθέωση της φλωριάς,σαν τους τύπους που κατεβαίνεις από το αστικό και τους δίνεις το εισιτήριο σου και σου λένε δεν το θέλω έχω δικό μου.Πάντα με τον νόμο,πάντα με την τάξη,πάντα με τα "πρέπει"
ΠΑΝΤΑ ΦΛΩΡΟΙ

Χαίρομαι που μας ψυχολόγησες. Έχεις και τρελά επιχειρήματα. Μπράβο.
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #80 on: December 04, 2010, 23:03:29 pm »

ΠΑΝΤΑ ΦΛΩΡΟΙ
Πω ρε πούστη μου.

Εν τέλει, για να αποδείξουμε πόσο μεγάλη την έχουμε τα κάνουμε όλα έτσι?

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: December 04, 2010, 23:15:49 pm »

Quote from: SolidSNK on December 04, 2010, 23:03:29 pm
ΠΑΝΤΑ ΦΛΩΡΟΙ
Πω ρε πούστη μου.

Εν τέλει, για να αποδείξουμε πόσο μεγάλη την έχουμε τα κάνουμε όλα έτσι?
όχι κάνεις λάθος απλά αυτές οι πράξεις παίρνουν χαρακτηρισμό και αυτός είναι η "φλωριά"...

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #82 on: December 04, 2010, 23:26:52 pm »

Πάντως η εκπρόθεσμη δήλωση δε σημαίνει απαραίτητα αδιαφορία. Μπορεί να το άφησαν για τελευταία στιγμή και την τελευταία μέρα να τους έτυχε κάτι αναπάντεχο. Και μεταξύ μας όλοι το ξέρουμε ότι δεν είναι 5 βδομάδες η διορία, ουσιαστικά είναι από τη στιγμή που θα βγουν όλα τα χειμερινά που περιμένεις. Οπότε για κάποιους πρακτικά είναι λίγες μέρες μόνο. Άνετα μπορεί να τύχει κάτι. Πες ότι έχω 5 μέρες να κάνω κάτι, τις πρώτες 3 "κωλοβαράω" και τις τελευταίες 2 κάτι παθαίνω. Πόσο αμελής θεωρούμαι που καθυστέρησα τη δουλειά μου; Και το κυριότερο, είναι αυτό αξιόποινο;

Εν τω μεταξύ σπάω πλάκα που κανένας δεν ξέρει τι έγινε και χάνουνε το εξάμηνο όσοι είναι να το χάσουνε, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε κάτι να πούμε Cheesy

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #83 on: December 04, 2010, 23:32:30 pm »

Quote from: inco on December 04, 2010, 22:54:55 pm
το bold είναι άκυρο,γιατί στις άλλες περιπτώσεις δεν ενοχλείς "κανέναν",ενώ σε αυτό υπάρχει περίπτωση και να ενοχλήσεις(αν και πρέπει να είσαι μαλάκας να σπαστείς για 20 δευτερόλεπτα που χρειάζονται να πάρει απο το περίπτερο αυτό που θέλει)
και μην αρχίσεις τώρα περι οασθ και ζημία και για των λίγων λεπτών δουλειά που θέλει η γραμματεία

και δεν μιλάω γενικά,
μιλάω για περιπτώσεις που δεν χρειάζεται τόση τυπικότητα,πχ να πας να βγάλεις φοιτητικό εισιτήριο στον οσέ και να μην έχεις το πάσο και να μην σου βγάζει,να πας να μπεις στο αστικό και να έχει κλείσει την πόρτα ο οδηγός και να μην σου ανοίξει,ενώ είναι στην στάση ακόμα και έχει κόκκινο,οπότε αναγκαστικά θα περιμένει κάποια ώρα και και και

καθόλου άκυρα θα έλεγα και εξηγούμαι

όλα τους έχουν κοινό συντελεστή, αυτόν της υποχρέωσης
σαν φοιτητής έχεις δικαιώματα και υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα οι υποχρεώσεις σου ορίζονται με γνώμονα τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των υπολοίπων συμφοιτητών σου καθώς και τη γενικότερη οργάνωση του ιδρύματος, την οποία εσύ αυτομάτως αποδέχεσαι όταν γίνεσαι μέλος αυτού. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανισμοί του ιδρύματος έρχονται να διευκολύνουν εσένα. Από τη στιγμή όμως που εσύ δεν τηρείς τα όρια λειτουργικότητάς τους, προκαλείς πρόβλημα σε όλο το μηχανισμό

θα μου πεις "νταξει για 10 ατομα σιγα τη καθυστερηση"Δεν ειναι τα 10 άτομα. Είναι τα 100-200-300 άτομα που θα πουν "γιατί αυτοί και όχι και εμείς", που θα κατεβασουν στη ΓΣ αίτημα ο καθένας να κάνει όποτε θελει δήλωση με αποτελεσμα να αχρηστευτεί ο μηχανισμός και να μειωθεί η αποδοτικότητα του ιδρύματος. Και θατο κάνουν, γιατι θα εχουν και δικιο.

Έτσι λοιπόν δε πρόκειται περί εκδικητικότητας, αλλά περί επιβολής ποινής για τη μη συμμόρφωση στους κανόνες απέναντι σε άτομα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Γιατί ενώ ο ένας είχε πάει διακοπές στο Βόλο και έχασε τη διορία, ο άλλος γύρισε 2 μέρες πιο νωρίς από τους γονείς του στη Κρήτη για να κάνει δήλωση.

Ετσι λοιπόν, και για να εξηγησω το παραδειγμα περί παρανομου οδηγού και περιπτέρου, ο αλλος θα σταματησει στο δρόμο, θα εμποδίσει την κυκλοφορία για να πάρει τσιγάρα, ενώ την ίδια στιγμή ενας αλλος στην σχηματιζόμενη από πισω ουρα ήθελε να κάνει το ίδιο πράγμα αλλά δε το έκανε γιατί σκεφτηκε τις συνέπειες. Κατα κύριο λόγο το πρόστιμο του τροχονόμου (λεμε τωρα) και κατα 2ο λόγο την ταλαιπωρία των άλλων οδηγών.

Συνεπώς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της ποινής (πχ ναι οκ παιδιά δηλώστε μαθήματα αλλα σας μειώνουμε το όριο δήλωσης μαθημάτων). Η μη ύπαρξη όμως ποινής (όσο άσχημη και να ακουγεται η λέξη, αυτό ειναι) κατ' εξαίρεση, είναι άδικη προς το υπόλοιπο σύνολο το οποίο μερήμνησε για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του πολύ πριν τη λήξη της διορίας.

Quote from: Nessa NetMonster on December 04, 2010, 23:26:52 pm
Εν τω μεταξύ σπάω πλάκα που κανένας δεν ξέρει τι έγινε και χάνουνε το εξάμηνο όσοι είναι να το χάσουνε, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε κάτι να πούμε Cheesy
Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο ίδιος ο Σύλλογος ξέρει για τι θέμα ψήφισε. Ή απλώς ψήφισε επειδή οτιδήποτε πολεμάει την εξουσια είναι άξιο υποστήριξης.
« Last Edit: December 04, 2010, 23:35:13 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #84 on: December 04, 2010, 23:48:17 pm »

Quote from: AgentCain on December 04, 2010, 23:32:30 pm

Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο ίδιος ο Σύλλογος ξέρει για τι θέμα ψήφισε. Ή απλώς ψήφισε επειδή οτιδήποτε πολεμάει την εξουσια είναι άξιο υποστήριξης.

Nai re gmt. Enas pou parakolou8aei to topik den htan ekei na mas pei tin eipw8hke kai giati pshfisthke???

クリスチネットあなたの者だから...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #85 on: December 04, 2010, 23:51:08 pm »

Quote from: arashi on December 04, 2010, 23:48:17 pm
Quote from: AgentCain on December 04, 2010, 23:32:30 pm

Nai re gmt. Enas pou parakolou8aei to topik den htan ekei na mas pei tin eipw8hke kai giati pshfisthke???

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #86 on: December 05, 2010, 02:34:18 am »

Quote from: pandora on December 04, 2010, 21:33:18 pm
βασικά υπάρχει και η παράμετρος που περιμένω έναν καθηγητή να βγάλει το βαθμό μου την τελευταία μέρα της προθεσμίας (ή μάλλον της παράτασης της προθεσμίας), όπως κάνουν πολλοί τελευταία, και μετά πρέπει να κάνω δήλωση σε 1 μέρα όπου μπορεί να συμβεί κάτι στραβό και να μην προλάβω
ελπίζω γι' αυτούς να υπάρξει κάποια ρύθμιση... όσο για τους υπόλοιπους που απλά κωλοβάρεσαν θεωρώ πολύ ακραίο το να χάσουν το εξάμηνο τους... εντάξει καλώς ως τώρα τους έχει ψηθεί το ψάρι στα χείλη αλλά ας μην το παρατραβάμε... χαμένο εξάμηνο δεν είναι και μικρό πράγμα

Αν περιμένεις ένα μάθημα, κάνεις δήλωση και περιμένεις να αλλάξεις την τελευταία στιγμή το 1 μάθημα αν χρειαστεί (γι' αυτό επιτρέπονται οι αλλαγές δήλωσης). Εν προκειμένω, δεν είχαν βγει οι Αναλογικές και υπήρχε το μπάχαλο με τους βαθμούς στα ΣΑΕ. Όσοι είχαν βγει εκτός προθεσμίας με υπαιτιότητα αυτών των μαθημάτων, οι δηλώσεις τους έγιναν δεκτές.
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #87 on: December 05, 2010, 03:36:45 am »

Quote from: inco on December 04, 2010, 22:54:55 pm
και δεν μιλάω γενικά,

Εμένα, όσες φορές πήγα να βγάλω εισιτήριο στον ΟΣΕ, δεν μου ζήτησαν ποτέ να δείξω πάσο. Άπειρες φορές μου έχει βγάλει και η μάνα μου φοιτητικό εισιτήριο. Πάσο σου ζητάνε κατά τον έλεγχο μέσα στο τραίνο και αυτό όχι πάντα. Επίσης, δεν έχω δει οδηγό λεωφορείου να μην ξανα-ανοίγει την πόρτα αν είναι εύκολο. (τό πιασα βέβαια αυτό που θες να πεις σχετικά με την ανούσια γραφεοκρατεία, απλά τα συγκεκριμένα παραδείγματα είναι άκυρα)

Τώρα, σχετικά με το θέμα, αν ερχόταν κάποιος το Γενάρη και έλεγε "σόρρυ παιδιά, ξεχάστηκα, μη χάσω το εξάμηνο κρίμα είναι. Δεν ζημιώνεστε και σε τίποτα να με δεχτείτε" πόσο εκδικητικό και κακό θα το βρίσκατε να του λέγανε "τράβα και γαμήσου";

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: December 05, 2010, 03:44:42 am »

Εσείς που λέτε να χάσουν το εξάμηνο,αφού δεν δήλωσαν έγκαιρα,είστε η αποθέωση της φλωριάς,σαν τους τύπους που κατεβαίνεις από το αστικό και τους δίνεις το εισιτήριο σου και σου λένε δεν το θέλω έχω δικό μου. Πάντα με τον νόμο,πάντα με την τάξη,πάντα με τα "πρέπει"
ΠΑΝΤΑ ΦΛΩΡΟΙ

ετσι ακριβώς.
μας εχεις ψυχολογήσει και μας ξέρεις όλους, σα να μας παρακολουθείς πολλα χρονια.
ευχαριστούμε και να 'σαι καλά.  Smiley

bay bay timy.
jimmakos
Guest
« Reply #89 on: December 05, 2010, 03:47:55 am »

στο χωριό μας είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε χωριό τάξης και ηθικής
Περίανδρος Πόποτας
πάω για ύπνο
, pig, sfyri...
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: