• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:37:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:37:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 96
Total: 153
cheinopor
giannisdomu
stavr0s16
kassamanwlhs
kouf
kosovi
ecevz
alexlemp
miltan8
tmpadasn
Oxil
themis01
dimitris585
George_RT
kakousios
mariaxalk
eli_k
agkentzi
thathas12
asemas
dimitris papadopoulos
pxanthob
DimKaratzas
mprizakias
engineer2030
kris
alexter
Nikos_313
jimalexoud
DioBadiavas
georsoti
Nikospneumatikos
ggalamat
andyy
george polymeros
Captain
nikos123321
despoina15
ΦΙδανης Αριστοτελης
sotirispo2
alexiosmara
Mr White
Athinaaz
mariia
andrpats
gtapalis
taniakrg
vaggelisx
karaths.d
kkotsopo
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Φοιτητικές ομάδες > IAESTE (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > [IAESTE] Θέσεις 2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: [IAESTE] Θέσεις 2011  (Read 12050 times)
igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [IAESTE] Θέσεις 2011
« Reply #30 on: February 23, 2011, 23:32:13 pm »

παιδιά τι ώρα θα γίνει η διανομή?επίσης επειδή δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί γίνεται να έρθει κάποιος εκ μέρους μου!!??? Embarrassed Embarrassed
Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: February 24, 2011, 01:39:45 am »

Η απάντηση υπάρχει στο site!

http://iaeste.eng.auth.gr/

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: February 26, 2011, 16:07:33 pm »

Ορίστε παιδιά το mail που έστειλα στην iaeste  για αυτο που έγινε σήμερα!Δεν ήθελα να το κάνω θέμα αλλά οσο περνάει η ώρα το σκέφτομαι και νοιώθω τρομερά χαζός.Αφορά το περιστατικό την τελευταία θέση των ηλεκτρολόγων για Ινδία!

το mail:
Μόλις επέστρεψα απο το καμαράκι όπου έγινε η διανομή θέσεων για τους ηλεκτρολόγους!Μου λένε έμεινες μόνο εσύ για την θέση στην Ινδία.Πάω μέσα και κάθεται μια κυρία η οποία προσπαθεί με περίσσεια θέληση να δώσει την θέση στον προηγούμενο απο εμένα και αφου της είχα πει οτι εγω θα την έπαιρνα στα σίγουρα (οπότε σεβ ια έμενε η θέση ξεκρέμαστη).Του λέει τελευταία ευκαιρία θες???Οχι απαντά με σιγουριά!ωραία λέει ο επόμενος  και γυρνάει και του λέει πάντως εάν αλλάξεις γνώμη στα επόμενα λεπτά δεν υπάρχει πρόβλημα!όπως καταλαβαίνεται άλλαξε γνώμη και πρόβλημα δημιουργήθηκε!Δεν ρίχνω μερίδιο ευθήνης στους Φοιτητές που πάντα ηταν δίπλα μας να μας βοηθήσουν αλλά αυτο που έγινε το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ άδικο!!Θα το κοινοποιήσω και στα mail όποιον παιδιών απο την IAESTE έχω μήπως και κάποιος μπορέσει να μου εξηγήσει.Άλλο ένα χρόνο ελληνικής μιζέριας λοιπόν ευχαριστώ!

Υ.Γ Εαν αλλάξετε γνώμη στο επόμενο χρονικό διάστημα είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε θέση αν και μετά απο αυτο το mail μάλλον για θέση στη Λιβύη θα μου πείτε!
Laza G
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #33 on: February 26, 2011, 16:24:58 pm »

Ηρέμησε ρε γιάννη να πούμε, σαν κακιασμένη κάνεις...Αφού ο προηγούμενος είχε προτεραιότητα, δεν κατάλαβα τι σε πείραξε..που επέμεινε η κυρία να του δώσει την θέση? αφού σε όλους έτσι κάνει... :S

paokseleo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #34 on: February 26, 2011, 17:25:39 pm »

Τι είναι αυτά που λες ρε μεγάλε...

Για ξέγνοιαστο χειμώνα!
Laza G
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #35 on: February 26, 2011, 17:32:53 pm »

Ετσι κάνει αυτή ρε φίλε η κυρία..Αυτή είναι και καλά η δουλειά της εκείνη τη στιγμή (εκτός από όλα τα άλλα)..να σε κάνει να νιώσεις ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τη θέση οποσδήποτε και ότι δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία σαν κιαυτή κτλ κτλ κτλ..στο λέω κ από προσωπική εμπειρία..σε όλους αυτό κάνει..

Kritikos

η λεβεντομάνα

View Profile
« Reply #36 on: February 26, 2011, 18:33:39 pm »

γενικά σε τι αριθμούς δωθηκαν οι θέσεις;
η Γερμανία έφυγε πρώτη να υπθέσω;
igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: February 26, 2011, 19:10:39 pm »

Quote from: Laza G on February 26, 2011, 16:24:58 pm
Ηρέμησε ρε γιάννη να πούμε, σαν κακιασμένη κάνεις...Αφού ο προηγούμενος είχε προτεραιότητα, δεν κατάλαβα τι σε πείραξε..που επέμεινε η κυρία να του δώσει την θέση? αφού σε όλους έτσι κάνει... :S
δεκτό γιώργο αλλά αφου του λέει τελευταία ευκαιρία θες .....σκέφτεται το παιδί και λέει όχι!εεεεε τότε τι???ααα τλκ την θέλω??σε παρακαλώ!
Laza G
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #38 on: February 26, 2011, 19:13:38 pm »

ναι ρε μλκία ειναι αυτό δεν διαφωνώ...απλά σου λέω ότι δυστηχώς η ευτηχώς αυτή είναι η δουλειά της...να σε κάνει να πάρεις την θέση με οποιονδήποτε τρόπο..την θυμάμαι και από πέρυσι..

igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: February 26, 2011, 19:25:05 pm »

Να μην έλεγε το τελευταία σου ευκαιρία μετα ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις γνώμη.......Ελληνικά ξέρουμε!
Laza G
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #40 on: February 26, 2011, 23:12:20 pm »

Quote from: igoutas on February 26, 2011, 19:25:05 pm
Να μην έλεγε το τελευταία σου ευκαιρία μετα ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις γνώμη.......Ελληνικά ξέρουμε!

ναι, αυτό τρελή μλκία αν έγινε έτσι..πάνε πιάστην ρε στα ίσια αυτήν..τα παιδιά από την IAESTE δεν νομίζω ότι μπορούνε να κάνουνε τίποτα πάντως..

N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #41 on: February 26, 2011, 23:26:58 pm »

Quote from: Laza G on February 26, 2011, 23:12:20 pm
Quote from: igoutas on February 26, 2011, 19:25:05 pm

ναι, αυτό τρελή μλκία αν έγινε έτσι..πάνε πιάστην ρε στα ίσια αυτήν..τα παιδιά από την IAESTE δεν νομίζω ότι μπορούνε να κάνουνε τίποτα πάντως..

βασικα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι πλεον  Tongue

@kritikos οι θεσεις παρθηκαν απ τους υπ αριθμον 1,2,3,4 και εναν γυρω στο 10νομιζω

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
Junior

View Profile
« Reply #42 on: February 27, 2011, 02:16:14 am »

Γεια σου Γιάννη,

Ήμουν μπροστά την ώρα που δόθηκε η θέση και καταλαβαίνω πώς μπορεί να ένοιωσες, αφού τη μια στιγμή ήταν να πάρεις τη θέση και την επόμενη τη χάνεις. Και συμφωνώ ότι αν η υπεύθυνη καθηγήτρια δεν επέμενε τόσο, ο άλλος φοιτητής δε θα έπαιρνε τη θέση. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν προσωπικό το θέμα και ελπίζω να μη σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση.

Η κ. Τζήμου πάντοτε παρακινεί τους φοιτητές που θεωρεί κατάλληλους για μία θέση να την πάρουν. Αυτό είναι σημαντικό, αν σκεφτείς ότι το θέμα δεν τελειώνει την ημέρα της διανομής, αλλά θα πρέπει και ο εργοδότης να εγκρίνει το φοιτητή που πρόκειται να πάει. Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιες απορρίψεις φοιτητών από εργοδότες και οι θέσεις αυτές χάνονται. Η κ. Τζήμου βάσει της εμπειρίας της μπορεί σε κάποιο βαθμό να κρίνει πότε ένας φοιτητής έχει καλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτός και καλώς παρακινεί αυτούς τους φοιτητές να πάρουν τις θέσεις.

Ο φοιτητής που ήταν πριν από σένα ταίριαζε πολύ στο αντικείμενο της θέσης και ο μόνος λόγος που το σκεφτόταν ήταν λόγω του τόπου εργασίας. Όπως καταλαβαίνεις, για την κ. Τζήμου ο τόπος δεν είναι σημαντικό κριτήριο, γι' αυτό και προσπαθούσε να τον πείσει να πάει.

Ακόμα όμως και να διαφωνείς με τα κριτήριά μας, δεν μπορείς να πεις ότι είναι άδικο αυτό που έγινε, αφού ήταν γνωστή η σειρά προτεραιότητας στην επιλογή. Το γεγονός ότι κάποιο μέλος σου είπε ότι έμεινες μόνο εσύ για τη θέση στην Ινδία οφείλεται σε ασυνεννοησία μας εκείνη την ώρα και είναι το μόνο λάθος που μπορώ να αναγνωρίσω. Ο φοιτητής δεν είχε φύγει και επέστρεψε, ήταν ακόμα εκεί και το σκεφτόταν. Το ένα λεπτό επιπλέον του δόθηκε γιατί είπε «όχι, αλλά ήμουν πολύ κοντά στο ναι», όπως σίγουρα θυμάσαι.

Μακάρι να είχαμε μια θέση και για σένα, αλλά δυστυχώς οι θέσεις είναι αυτές που φαίνονται στη διανομή. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρατήσουμε κακία για τα παράπονα. Ελπίζουμε να σου δοθεί κάποια άλλη ευκαιρία για κάτι ανάλογο.

Εκ της τοπικής επιτροπής,
Αλέξανδρος Γελαστόπουλος
igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: February 27, 2011, 02:34:08 am »

Ευχαριστώ για την απάντηση!Αν και ακόμα ετοιμάζω βαλίτσες με το νού μου!οπότε...
alko
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #44 on: February 27, 2011, 02:37:16 am »

Quote from: igoutas on February 26, 2011, 16:07:33 pm
Ορίστε παιδιά το mail που έστειλα στην iaeste  για αυτο που έγινε σήμερα!Δεν ήθελα να το κάνω θέμα αλλά οσο περνάει η ώρα το σκέφτομαι και νοιώθω τρομερά χαζός.Αφορά το περιστατικό την τελευταία θέση των ηλεκτρολόγων για Ινδία!

το mail:
Μόλις επέστρεψα απο το καμαράκι όπου έγινε η διανομή θέσεων για τους ηλεκτρολόγους!Μου λένε έμεινες μόνο εσύ για την θέση στην Ινδία.Πάω μέσα και κάθεται μια κυρία η οποία προσπαθεί με περίσσεια θέληση να δώσει την θέση στον προηγούμενο απο εμένα και αφου της είχα πει οτι εγω θα την έπαιρνα στα σίγουρα (οπότε σεβ ια έμενε η θέση ξεκρέμαστη).Του λέει τελευταία ευκαιρία θες???Οχι απαντά με σιγουριά!ωραία λέει ο επόμενος  και γυρνάει και του λέει πάντως εάν αλλάξεις γνώμη στα επόμενα λεπτά δεν υπάρχει πρόβλημα!όπως καταλαβαίνεται άλλαξε γνώμη και πρόβλημα δημιουργήθηκε!Δεν ρίχνω μερίδιο ευθήνης στους Φοιτητές που πάντα ηταν δίπλα μας να μας βοηθήσουν αλλά αυτο που έγινε το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ άδικο!!Θα το κοινοποιήσω και στα mail όποιον παιδιών απο την IAESTE έχω μήπως και κάποιος μπορέσει να μου εξηγήσει.Άλλο ένα χρόνο ελληνικής μιζέριας λοιπόν ευχαριστώ!

Υ.Γ Εαν αλλάξετε γνώμη στο επόμενο χρονικό διάστημα είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε θέση αν και μετά απο αυτο το mail μάλλον για θέση στη Λιβύη θα μου πείτε!
Σοβαρα igoutas παιχτηκε τετοιο σκηνικο?!!Απλα τραγικο!!!...Παντως δεν περιμενα κατι καλυτερο αφου σχετιζεται με την κ__οσχολη μας...Και ο αλλος ο φοιτητης παντως μεγαλο fail αφου γνωριζει οτι επηρεαζει τον επομενο ας ειχε λιγο την απαιτουμενη σοβαροτητα να ειχε αποφασισει απο το σπιτι του ποιες θεσεις ηθελε ωστε να ηταν 100% σιγουρος κατα την διαρκεια της διαδικασιας.Στο κατω κατω πλεον δεν ειμαστε παιδια μια σταθεροτητα στην αποψη πρεπει να υπαρχει και επισης λογικα για να πηρε θεση θα ηταν ψηλα στη λιστα οποτε δεν παιζει να μην περασε στο μυαλο του οτι πιθανως να παρει θεση...
« Last Edit: February 27, 2011, 02:40:59 am by alko » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: