• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:44:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:44:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 96
Total: 175
George_RT
kzmekos
immo
mixkats
fafafa
Athinaaz
ekyriakos
Giannis_Kako
Mr Z
tasos gourd
elias_farhood
Geoth
Zaxarenia
mimaki
Tasaras
Maria Golia
tzortzis
pdiamantis
kpapama
george14
A-TheITGuy
Christina07
gkg
Tsomp
coyg
parzival
JoHn!
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
vmanousi
Giopan
smoul
Captain
Ioakeim Zisis
freskoulhs
vaggelis.ntokas
abiki
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
sterlouk
Saint_GR
Leou
pave
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
Aris★
skopsinos
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 4ο Εξάμηνο > 4ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ψηφιακά Συστήματα I (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, tzortzis) > ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  (Read 7116 times)
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
Re: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
« Reply #30 on: October 22, 2010, 12:58:11 pm »

εξωγηινος:

Γεια σας. Ερχομαι απο τον πλανητη XP-3858. Ποτε δεν παραπλανήθηκα, γιατι ειχα εμπιστοσυνη στο διαβασμα που εκανα και δεν ρωτουσα πως ανακαλύφθηκε ο τροχος την ωρα των εξετασεων. Επισης, δεν εκανα ποτε σκονακι γιατι δεν γινοταν να χωρεσουν σε σκονακι αυτα που χρειαζομουνα, οπότε αναγκαστηκά τα διαβαζα! Τελος, αν τυχαινε και δεν πηγαινα διαβασμενος την ωρα των εξετασεων, ειχα τοσες αποριες που ντρεπομουνα να τις ρωτησω αφου ηξερα οτι δημιουργηθηκαν επειδη δεν ειχα διαβασει.

Το φαινομενο να ξερω οτι 1+1=2 και να ρωτησω την Καδη ή την καθε Καδε κατι που απο τα λεγομενα της πρεπει να ισχυει οτι 1+1=3 την ωρα των εξετασεων, τοτε δεν θα σκεφτω οτι "το 3 ειναι η σωστη απαντηση επειδη το λεει μια καθηγητρια", αλλα θα σκεφτω οτι "μαλλον 2 ηθελε να πει και μπερδευτηκε". Για να κανεις ομως την δευτερη σκεψη πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη - πολυ εμπιστοσυνη- στον εαυτο σου! Αυτη αποκταται μονο αν εχεις διαβασει. Επιστρεφω στον πλανητη μου Smiley

...........
Αγόρι
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγῳ ἐπτοῆσθαι φιλεῖ

View Profile
« Reply #31 on: October 22, 2010, 13:23:11 pm »

Quote from: ritchie on October 19, 2010, 17:54:53 pm
Εχεις δλδ την Καδη στην 3 να σου λεει με ειρωνικο υφος οτι αυτο που εκανες ειναι λαθος, το διορθωνεις και τελικα ειναι αυτο λαθος?? Μα καλα 30 χρονια δεν τα χει μαθει ακομα? Γραφουν που γραφουν σκατοβιβλια που μας μπερδευουν.. Μας μπερδευουν κι ακομα παραπανω κατα την εξεταση? Πειθαρχικο σε ολους τωρα

εγώ δεν έχω καταλάβει, τελικά η πρώτη σου λύση ήταν σωστή ή λάθος?

γιατί αν ήταν λάθος καλά έκανε και σε διόρθωσε.

αν μετά εσύ την άλλαξες και την έκανες πάλι λάθος τότε τι φταίει η καδη που σε διόρθωσε σε πρώτη φάση.

ps δεν την πάω καθόλου αλλα μου φαίνεται ότι έχεις άδικο
« Last Edit: October 22, 2010, 13:44:19 pm by Αγόρι » Logged

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: October 22, 2010, 13:48:21 pm »

Quote from: kkostorp on October 22, 2010, 12:20:15 pm
Βασικά  δεν είναι άσχετος κάποιος αν λύνει μία άσκηση με έναν τρόπο όπου παραλέιπει κάποιες λεπτομέριες. Εξάλου φταίνε  πολλές φορές οι διδάσκοντες οι οποίοι δεν τους λένε τι ακριβώς ζητάνε από τις ασκήσεις. Είναι μεγάλη η κουβέντα και δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Επίσης πρέπει να αποφασίουμε τι θέλουμε; Το σωστό δεν είναι πάντα αυτό που μας βολεύει.

Το άσχετος καθόλου δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί να λύσει ή όχι 5-10 ασκήσεις. Ακόμα και ένα braindead monkey με βασικές γνώσεις άλγεβρας μπορεί να λύσει ασκήσεις ψηφιακών/ηλεκτρονικής/κυκλωμάτων αν τις έχει λυμένες από κάποιον(βιβλίο,καθηγητή) και κάνει πολύ(μα πολύ) practice.

Όταν λέω ότι αρκετοί είναι άσχετοι σημαίνει ότι αν τους ρωτήσεις μια ερώτηση που είναι εκτός του ποιήματος που μάθανε να λένε(κύριε Χ η τάδε συνάρτηση μεταφοράς που βρήκαμε στην αρχή μου φαίνεται ότι είναι LPF, άρα ισχύει το ταδε και το τάδε, σωστά?) τότε δεν έχουν καμία ιδέα.

YARRRRRRRRRRRRRR
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #33 on: October 22, 2010, 13:56:43 pm »

Βασικά αν κατάλαβα καλά η Καδή πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να διορθώσει το Ritchie, χωρίς να της το ζητήσει αυτός.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: October 23, 2010, 00:08:22 am »

Quote from: Apolitistos on October 19, 2010, 20:12:26 pm
Εχεις δλδ την Καδη στην 3 να σου λεει με ειρωνικο υφος οτι αυτο που εκανες ειναι λαθος, το διορθωνεις και τελικα ειναι αυτο λαθος?? Μα καλα 30 χρονια δεν τα χει μαθει ακομα? Γραφουν που γραφουν σκατοβιβλια που μας μπερδευουν.. Μας μπερδευουν κι ακομα παραπανω κατα την εξεταση? Πειθαρχικο σε ολους τωρα

Για πες, τι μαλακία σου πε;

Λοιπον, αρχικα να πω οτι ο Δοκουζγιαννης με δικαιωσε. Η Καδη ειχε πει, σε εναν 3ψηφιο απαριθμητη, ο οποιος αντι για 8 ψηφια ζητουταν να μετραει 5, οσα  δεν υπηρχαν να τα στελνουμε στο 000 στον πινακα καταστασεων ενω στην ουσια αυτο δε χρειαζοταν. Μαλιστα το ελεγε με περισσεια σιγουρια, εφοσον στην εκφωνηση ελεγε η αριθμηση να ξεκιναει απ το 0, που προφανως αναφερεται μονο στο 1ο στοιχειο κι οχι σε ολα. Αλλα ο Δοκουζγιαννης τλκ το πηρε σωστο, λεγοντας οτι δεν αλλαζει κατι απλως αποκλειεις το 1 αλλα το κυκλωμα παλι θα δουλεψει.
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #35 on: October 23, 2010, 00:10:09 am »

Quote from: Αγόρι on October 22, 2010, 13:23:11 pm

εγώ δεν έχω καταλάβει, τελικά η πρώτη σου λύση ήταν σωστή ή λάθος?

γιατί αν ήταν λάθος καλά έκανε και σε διόρθωσε.

αν μετά εσύ την άλλαξες και την έκανες πάλι λάθος τότε τι φταίει η καδη που σε διόρθωσε σε πρώτη φάση.

ps δεν την πάω καθόλου αλλα μου φαίνεται ότι έχεις άδικο

Η αρχικη μου λυση ηταν σωστη. Δε χρειαζοταν να στειλουμε πουθενα τις καταστασεις που δεν υπηρχαν. Δε χρειαζοταν καν να τις γραψουμε. Και αυτο ειχα κανει
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: October 23, 2010, 00:16:43 am »

Quote from: Megawatt on October 22, 2010, 12:58:11 pm
εξωγηινος:

Γεια σας. Ερχομαι απο τον πλανητη XP-3858. Ποτε δεν παραπλανήθηκα, γιατι ειχα εμπιστοσυνη στο διαβασμα που εκανα και δεν ρωτουσα πως ανακαλύφθηκε ο τροχος την ωρα των εξετασεων. Επισης, δεν εκανα ποτε σκονακι γιατι δεν γινοταν να χωρεσουν σε σκονακι αυτα που χρειαζομουνα, οπότε αναγκαστηκά τα διαβαζα! Τελος, αν τυχαινε και δεν πηγαινα διαβασμενος την ωρα των εξετασεων, ειχα τοσες αποριες που ντρεπομουνα να τις ρωτησω αφου ηξερα οτι δημιουργηθηκαν επειδη δεν ειχα διαβασει.

Το φαινομενο να ξερω οτι 1+1=2 και να ρωτησω την Καδη ή την καθε Καδε κατι που απο τα λεγομενα της πρεπει να ισχυει οτι 1+1=3 την ωρα των εξετασεων, τοτε δεν θα σκεφτω οτι "το 3 ειναι η σωστη απαντηση επειδη το λεει μια καθηγητρια", αλλα θα σκεφτω οτι "μαλλον 2 ηθελε να πει και μπερδευτηκε". Για να κανεις ομως την δευτερη σκεψη πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη - πολυ εμπιστοσυνη- στον εαυτο σου! Αυτη αποκταται μονο αν εχεις διαβασει. Επιστρεφω στον πλανητη μου Smiley

ΦΑΕ ΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Οπως προειπα μικρε εξωγηινε επιστημονα δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο να μην εμπιστευτεις καποιον που κανει το μαθημα 30 ΧΡΟΝΙΑ!
« Last Edit: October 23, 2010, 00:32:47 am by ritchie » Logged
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: October 23, 2010, 02:19:11 am »

Quote from: ritchie on October 23, 2010, 00:16:43 am
Quote from: Megawatt on October 22, 2010, 12:58:11 pm
εξωγηινος:

ΦΑΕ ΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Οπως προειπα μικρε εξωγηινε επιστημονα δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο να μην εμπιστευτεις καποιον που κανει το μαθημα 30 ΧΡΟΝΙΑ!

Τόσο μεγάλη είναι η Καδή ?  Huh

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #38 on: October 23, 2010, 03:10:09 am »

Εγω παντως συμφωνω με τον εξωγηινο, ειμαι μαζι του. Δηλαδη εσυ εχεις παρακολουθησει Καδη και σου ενεπνευσε εμπιστοσυνη? Να πας να κοιταχτεις καλυτερα.
« Last Edit: October 23, 2010, 03:29:58 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: October 23, 2010, 11:31:00 am »

Quote from: Grecs on October 23, 2010, 03:10:09 am
Εγω παντως συμφωνω με τον εξωγηινο, ειμαι μαζι του. Δηλαδη εσυ εχεις παρακολουθησει Καδη και σου ενεπνευσε εμπιστοσυνη? Να πας να κοιταχτεις καλυτερα.

Πο ρε πουστη ολες οι ιδιοφυιες εδω μαζευτηκαν παλι
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: October 23, 2010, 12:34:11 pm »

ρε οκ απο πολλους ηλεκτρονικαριους το εχω ακουσει αυτο οτι καδαρα δεν μετραει για αποριες σε εξετασεις.αλλα πραγματικα ρε φιλε,αν πηγαινα εξετασεις και εδινα μαθημα που κανει αυτη,ε ρε φιλε θα την ρωτουσα και θα την εμπιστευομουνα κιολας.γιατι οκ καλα ειναι αυτα που λεμε,οτι απο την παρακολουθηση φαινεται οτι δεν ξερει,αλλα εγω ειμαι απο τους φοιτητες που δεν μπορω να καταλαβω ποτε καποιος καθηγητης ξερει και ποτε οχι.δεν ειναι η δουλεια μου αυτη ρε φιλε.αυτη ειναι δικη τους δουλεια.
οποτε τι να λεει οτι φταιει ο ριτσι?να μην ηταν στην θεση που ειναι (η καδη) για να μην την κατηγορει οτι δεν ξερει.ειναι απλο Wink

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #41 on: October 23, 2010, 14:16:01 pm »

Quote from: ritchie on October 23, 2010, 11:31:00 am
Quote from: Grecs on October 23, 2010, 03:10:09 am

Πο ρε πουστη ολες οι ιδιοφυιες εδω μαζευτηκαν παλι

Το οτι εισαι βλακας δε μας κανει ιδιοφυιες σε κανει βλακα αν θες να το παμε ετσι...

Γενικα δεν ειμαι υποδειγμα φοιτητη ειμαι εκτο ετος και χρωσταω την μιση σχολη παρολα αυτα πως γινεται σε οσα μαθηματα εχω διαβασει να μην εχω ποτε απορια. Δευτερον για την καδη σε ολα τα μαθηματα που χω δωσει που εκανε η καδη ασκησεις υπηρχανε διαφορες στις λυσεις που εδινε με τις λυσεις του βιβλιου και του καθηγητη, οποτε ερωτηση κρισης "τι θα προτιμησεις?" Φυσικα την λυση αυτουνου που τα διορθωνει πιστευω ενα μεσο iq φτανει για να κανεις αυτη τη σκεψη.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #42 on: October 23, 2010, 15:05:24 pm »

Ψηλε μαλλον δεν ειχες ποτε απορια στις εξετασεις γιατι ποτε δε διαβασες τοσο καλα ωστε να σου δημιουργηθει η απορια. Το συγκεκριμενο θεμα ηταν παναξιο αποριας.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #43 on: October 23, 2010, 16:10:15 pm »

Ok εσυ ξερεις. Παντως περι καδης τωρα που παθες εμαθες

ritchie
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #44 on: October 23, 2010, 16:44:45 pm »

Ευτυχως δε θα την ξαναδω ποτε γιατι με τα ψηφιακα τελειωσα μαζι της!
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: