• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:46:19 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:46:19 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 136
Total: 179
Elenit
babistso
BB
saristei
glavdakis
chris_p30
dtkyriak
andripappa
Σοφιστικέ Κοτόπουλο
Σουλης
qwertyuiop
gprok
arswagdapro
DemetriosL
kiriakos234
Yamal
elias_farhood
fkaravi
chryssana
nikpamp
rafail zisiadis
Eleniiii
m.renia
tasos_ntv
athena_apo
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
vagk
giannisdomu
eli_k
micelethe
Potest
christina02
cchristodoulou
Rithan
giorgosss03
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Το οριο στην "υποβοήθηση"....
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Το οριο στην "υποβοήθηση"....  (Read 18000 times)
pmousoul
Guest
Re: Το οριο στην "υποβοήθηση"....
« Reply #75 on: September 27, 2010, 17:47:08 pm »

δεν διαφωνώ.. είναι όμως ένας από τους βασικούς λόγους που γκρινιάζουμε γιατί το τμήμα είναι όπως είναι..

ας μην ξαναπαραπονεθούμε τότε.. αυτό το τμήμα θέλουμε, αυτό το τμήμα παίρνουμε.
ant
Guest
« Reply #76 on: September 27, 2010, 17:48:51 pm »

Quote from: lost body on September 27, 2010, 17:47:08 pm

δεν διαφωνώ.. είναι όμως ένας από τους βασικούς λόγους που γκρινιάζουμε γιατί το τμήμα είναι όπως είναι..

ας μην ξαναπαραπονεθούμε τότε.. αυτό το τμήμα θέλουμε, αυτό το τμήμα παίρνουμε.

μα ετσι γινεται και στην κοινωνια! το πανεπιστημιο ειναι μια μικρογραφια της

προσπαθω να συνδεσω τη συζητηση με την επικαιροτητα
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #77 on: September 27, 2010, 17:52:58 pm »

Εγω δε το βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μια σχολη με πολλα αντικειμενα τουλαχιστον προ τομεα που δε με ενδιαφερουν τα 2/3 τουλαχιστον. Δε με ενδιαφερει να τα κατακτησω.
Προσπαθω σε αυτα να κανω τη ζωη μου ευκολη. Οπως το βλεπω εγω οποιος θελει να μαθει θα κατσει να μαθει εντος και εκτος σχολης και θα παει μπροστα. Τωρα  το να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη εντος πανεπιστημιου που πρεπει να μαθεις και πραμματα που δε σαρεσουν ειναι μαλακια ειδικα απο τη στιγμη που πολλα που μαθαινεις δε θα σου χρησιμευσουν μετεπειτα.

Το γιατι ηρθα στο τμημα ακομα αναρωτιεμαι θα την βρω την ακρη.

« Last Edit: September 27, 2010, 18:00:56 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #78 on: September 27, 2010, 18:07:48 pm »

το τοπικ θα γίνει σε λίγο άλλο ένα τόπικ "περί συνελεύσεων"   Grin Grin

είχα την εντύπωση οτι ο συγκεκριμένος κοιτάει και το ντεκολτέ. ισχύει ή μουνί να ΄ναι και ό,τι να ναι;
pmousoul
Guest
« Reply #79 on: September 27, 2010, 18:20:09 pm »

Quote from: Grecs on September 27, 2010, 17:52:58 pm

Το γιατι ηρθα στο τμημα ακομα αναρωτιεμαι θα την βρω την ακρη.

πιστεύω πάντως πως αυτή είναι η ουσία.. και σου εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη.

πάντως πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι ούτε η αντιγραφή, αλλά και ούτε η αναζήτηση "βοήθειας"..

το πρόβλημα βρίσκεται στην πηγή αυτών των δύο..

προσωπικά δεν παραπονέθηκα ποτέ γι' αυτά τα φαινόμενα, ούτε ένιωσα αδικημένος.. ούτε ήρθα ξαφνικά από άλλον πλανήτη..

την μόνη φορά που με πείραξε η αντιγραφή δύο συμφοιτητών, ήταν που διαφωνούσαν για το ποια είναι σωστή λύση σε σημείο που να μην μπορούσα να συγκεντρωθώ..

gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #80 on: September 27, 2010, 20:13:31 pm »

πανω κατω πανω κατω  jerk
μαλλον εισαι απο αλλο τμημα και δεν ξερεις οτι στα κυκλωματα κοβουν ασκηση ολοκληρη για μικρολαθη και αυτος ο καθηγητης.Αλλο να υπαγορευεις την λυση της ασκησης στην ωρα των εξετασεων σε ΕΝΑΝ και αλλο να δινει τιπς στις παραδοσεις σε ΟΛΟΥΣ,δυσκολο ε?
ετσι ειναι ομως οι μαλακες θα διαβαζουν και αυτος θα περναει ως πελατης.
Οι μαλακες θα φυλανε σκοπια στο κατσικοχωρι εβρου και αυτος θα παιζει φαπες με τον καραβανα (ελπιζω εκει να μην εχει μεσο για να φαει καλη φουτσ@)
Οι μαλακες θα γαμιουνται ως ελ.επαγγελματιες-υπαλληλοι-ανεργοι και αυτος θα γινει μανατζερ σε επιχειρηση (δημοσια προφανως) επειδη εχει.... πολλα προσοντα.
Οι μαλακες γαμιωντας θα φτασουν να εχουν ενα εισοδημα Α και αυτος θα βγαινει με την ψηφο του λαου και με λυμενο βιοποριστικο προβλημα θα κανει κηρυγμα αξιοκρατιας στους μαλακες.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ...ΟΛΟΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ bang_head

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #81 on: September 27, 2010, 20:22:43 pm »

Ε όχι και "τι μας νοιάζει" που υπάρχουν καθηγητές που το έχουν κάνει σύστημα να κόβουν μαζικά τους φοιτητές για μαλακίες και να περνάνε τους "δικούς τους" (πιθανότατα και με βαθμό)! Πάμε καλά;

Οι συγκεκριμένοι καθηγητές είναι οι αισχροί εδώ... οι φοιτητές που επωφελούνται ας πάνε στο διάολο. Οι καθηγητές είναι που θέλουνε το χτίσιμο. Πέρα από την εξώφθαλμη αδικία, ποιος ξέρει τι περιουσίες έχουν φτιαχτεί με "φακελάκια" (για να μην πιάσω τις "αράχνες" Puke).

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
gate4

View Profile
« Reply #82 on: September 27, 2010, 20:42:40 pm »

Αν υπαρχει φοιτητης που δινει φακελακι για να περασει μαθημα στο ελληνικο πανεπιστημιο ειναι οντως ηλιθιος.Τοσα λεφτα κανει και το μαθημα του ξενου ιδιωτικου πανεπιστημιου δεκα φορες πιο αναγνωρισμενο απο το ελληνικο.Αλλα δεν το κοβω να ισχυει αυτο χωρις να το αποκλειω...Πιο απλο μου κανει σε ψηφιζω με περνας ή εισαι δικος μας πρασινος κοκκινος μπλε..Αυτα που λετε το νινι σερνει καραβι ενταξει...και αυτος που ανοιξε το τοπικ και εγω λεμε για περιπτωσεις φοιτητων...να μην κανουμε τους συνειρμους και θιξουμε κανενα προφεσσορα...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

Junior

View Profile
« Reply #83 on: September 27, 2010, 20:56:21 pm »

Quote from: Themis on September 27, 2010, 17:18:39 pm
ta kiklomata 3 exoun perasi gia klapsa.ta idia kai prin apo 2-3 xronia gia ta themata enos iouniou pou itan idia me ton askiseon.

afiste ton kathena na kanei oti goustarei kai min klegeste sto forum.

an borei na adigrapsei kapoios kai thelei na adigrapsei afiste ton.ti sas noiazei.o kathenas exei ena skopo kai ta mesa pou tha ton epitixei exartodai apo afton.

o sigekrimenos kathigitis tin logiki "tis voithias" tin ehei genika.otan omos sto ergastirio metriseon sas eipe live i se video to "pano-kato,pano kato" gia na kanete tin askisi tou den ipe kaneis tpt.

Quote from: Grecs on September 27, 2010, 17:52:58 pm
Εγω δε το βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μια σχολη με πολλα αντικειμενα τουλαχιστον προ τομεα που δε με ενδιαφερουν τα 2/3 τουλαχιστον. Δε με ενδιαφερει να τα κατακτησω.
Προσπαθω σε αυτα να κανω τη ζωη μου ευκολη. Οπως το βλεπω εγω οποιος θελει να μαθει θα κατσει να μαθει εντος και εκτος σχολης και θα παει μπροστα. Τωρα  το να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη εντος πανεπιστημιου που πρεπει να μαθεις και πραμματα που δε σαρεσουν ειναι μαλακια ειδικα απο τη στιγμη που πολλα που μαθαινεις δε θα σου χρησιμευσουν μετεπειτα.

Παιδιά μην μπερδεύεστε, αλλού είναι το θέμα. Αυτό που πειράζει δεν είναι το τι κάνει ο κάθε φοιτητής και τι τρόπους επιλέγει να περάσει το μάθημα, αλλά το αν η σχολή και οι καθηγητές σε ωθούν/διευκολύνουν να επιλέξεις τους λάθος τρόπους.

Δε θα θέλαμε ένα μάθημα, έναν καθηγητή και έναν τρόπο αξιολόγησης που να παροτρύνει να μάθουμε χρήσιμα πράγματα, ακόμα και σε αυτά που μας ενδιαφέρουν λιγότερο;
gate4

View Profile
« Reply #84 on: September 27, 2010, 21:50:04 pm »

Junior τυπε μαλλον εισαι απο αυτους που δεν πειθονται η νομιζεις οτι την τριχα την καναμε τριχια για να χουμε να λεμε...Σιγουρα και βιντεο στον τριανταφυλλοπουλο να δεις δεν θα πειστεις.. Και το θεμα δεν ειναι τι κανει ο καθε φοιτητης αλλα τι κανεις ο καθηγητης που πληρωνεται με δημοσιο χρημα και εχει δωσει ορκο υποτιθεται.Η αδικια ειναι το προβλημα και οχι για τωρα ποιος τι γαμει...το πανεπιστημιο ειναι προθαλαμος της κοινωνιας και κακως βγαινουν απο κει 8 στους 10 πολιτες..Αυτη η αδικια δεν ειναι και αυτο εξωφθαλμο οτι μεταφερεται στην κοινωνια?? Huh Τι να σου πω αν δεν το βλεπεις οκ...Βγαινει ο χοντρομπαλος γ.γ. παιδειας του πασοκ και λεει στους ανεργους πτυχιουχους και επειδη εχετε πτυχια πρεπει να εχετε και δουλεια??? Ο χοντρομπαλος ο οποιος εγλυφε @@ πασοκων απο 18 χρονων,ζητημα να ανοιξε ποτε στην ζωη του βιβλιο με προσοντα πασπ-δημοσιες θεσεις-δωρακια βγαζει τα κομπλεξ του στους αποφοιτους..Για μενα ειναι προβλημα ΠΡΩΤΑ απολα στην αρχη οταν οι μαλακες εχουν προυποθεσεις εσυ να μην χρειαζεσαι...Εννοειται οι υπευθυνοι ειναι οι καθηγητες στην προκειμενη περιτπωση και χρειαζονται οχι σικε χτισιμο κανονικο ξυλο  sfyri

cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #85 on: September 27, 2010, 21:57:45 pm »

Θα μιλήσω και θα χρησιμοποιήσω ένα όνομα. Αυτό το κ. Μητράκου.
Πριν ξεκινήσω να γράφω οτιδήποτε, να ξεκαθαρισω τα παρακάτω:

1) Δεν έχω ουδεμία σχέση με τον κ. Μητράκο, ουτε συγγενική, αλλα ούτε έχω πάρει διπλωματική του.
2) Πιστευω πως με γνωρίζει μόνο φατσικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να με ταυτίσει με το όνομα μου.
3) Έχω περάσει και τα δύο μαθήματα Δικτύων, επομένως δεν έχω ανάγκη να γλείψω κανέναν για να περάσω τα συγκεκριμένα μαθήματα.

• Σαν καθηγητής είναι εκπληκτικός.
  • Έχει μεταδοτικότητα.
  • Έχει γνώσεις.
  • Δεν βαριέσαι το μάθημα του.
  • Παρόλο που τα δίκτυα έχουν μπει σε νέα εποχή, και αυτά που διδασκόμαστε είναι ουσιαστικά η αρχή των δικτύων, μπαίνει στη διαδικασία συνεχώς να προσπαθεί να μας δώσει να καταλάβουμε για το ποια είναι η ταύτιση με το παρόν και την επικαιρότητα. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα σε αυτή τη σχολή τουλάχιστον, να μπορείς να χώσεις στο μυαλό σου το πρακτικό κομμάτι του μαθήματος, μιας και έχουμε τρομερή έλλειψη εργαστηρίων και υποδομών (αλλη κουβέντα αυτή).
  • Στο τέλος στις εξετάσεις δεν ζητάει περίεργα πράγματα. Ζητάει ότι λέει μέσα στις διαλέξεις + το ότι βάζει καποιες φορές και κάτι ίδιο απο τις ασκήσεις. Επίσης βαθμολογεί την προσπάθεια και τον τρόπο σκέψης και δεν κόβει... για αποτελέσματα (δεν μιλαω τώρα να εχεις αποκλιση 1.000.000 στο αποτελεσμα)
  • Δεν κάνει διακρίσεις τέτοιου είδους. Συνήθως στο τέλος βοηθάει στους βαθμούς, ΟΛΟΥΣ όμως. Ακόμη και αυτούς που δεν ασχολούνται με την εργασία.

Το ξέρω ότι δεν γίνεται να γίνουν όλοι έτσι και ξέρω επίσης ότι άλλοι μπορεί να μην συμπαθούν ή τεσπα να μην έχουν σε τόση εκτίμηση το μάθημα του κ. Μητράκου.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλοι τέτοιοι καθηγητές στη σχολή απλα τον συγκεκριμένο εκτιμώ περισσότερο και δεν γίνεται να γράψω για όλους τώρα.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω τον κ.Μητράκο σαν υπόδειγμα αφού ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα και διαφορετικό τρόπο διδασκαλίας. ΘΕΛΩ όμως καποια απο τα βασικα χαρακτηριστικά που έχει, να τα είχαν και αλλοι καθηγητές.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ και ΣΙΧΑΘΗΚΑ να μην ξέρω γιατι και για ποιο λόγο μαθαίνω κάποια πράγματα και να αναγκάζομαι να κάνω googling.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ το σύστημα copy-paste απο το χαρτί στον πίνακα.
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ και τον εαυτό μου, που πλέον το μόνο που με νοιάζει είναι να περνάω τα μαθήματα ως έχει για να τελειώνω. Πιστεύω απλά οτι η σχολή μας έχει κάποια μαθήματα που ειλικρινά θα μπορούσαν να είχαν διδαχθεί καλύτερα και να μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον νωριτερα.

Συμπέρασματα:

Καλό μάθημα γίνεται. Σου μένουν πράγματα στο μυαλό και ας περάσουν και χρόνια.
Κλαψα για τους βαθμούς δεν γίνεται.
Δεν βλέπεις την αυστηρότητα σε όλο της το μεγαλείο στη διόρθωση των γραπτών άρα δεν ακούς και διάφορες γνωστές ηλίθιες ατάκες που σε εξοργίζουν άταν τις ξεστομιζουν άλλα στόματα.
Υποβοήθηση δεν υπάρχει σε κανενα φοιτητή και για κανένα λόγο (οποιος μπορεί να με διαψευσει, ας το κάνει).

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #86 on: September 27, 2010, 22:32:45 pm »

To προβλημα πηγαζει ΑΣΦΑΛΩΣ απο τους καθηγητες. Απο τη στιγμη που ενα μαθημα  δε μαρεσει και ξερω οτι παιζει να το διαβασω και να κοπω(λογω λαθους στις πραξεις, γιατι δε το λυσα οπως το θελε, γιατι ειχε εμπνευση να μας βαλει κερατα χτες το βραδυ και να κυνηγαω το 5 μετα, γιατι εβαλε τοσα που πρεπει να γραψεις 2 ωρες για να φτασεις το 5 και αλλα πολλα)  δεν ειναι προτιμοτερο να βρω πλαγιους τροπους να το περασω?

Γι' αυτο φιλε junior σε κραζανε πριν 3 χρονια για τα κυκλωματα 3. Θελω να μαθω κυκλωματα 3 αλλα αμα ειναι να μου πρηζει τα αρχιδια για λαθη σε πραξεις και ολα τα αλλα που ανεφερα προτιμω να τα περασω με αντιγραφη, βαζωντας θεματα αυτουσια απο το βιβλιο μεσα και μετα αφου το περασω αν χρειαστει το μαθημα καπου να ανοιξω το βιβλιαρακι και να το διαβασω με την ησυχια μου κανονικα και αργα χωρις να χω τον καθε κομπλεξικο πανω απο το κεφαλι μου.

Φυσικα ον τοπικ το παραπανω  σκηνικο ειναι εμετικο αλλα τι περιμενετε να γινει? Εγω ακομα χρωσταω κυκλωματα 2,3 δεν ψηνομαι να διαμαρτυρηθω και να μη παρω πτυχιο γιατι τον κοβω κομματι κομπλεξικο το τυπο.
« Last Edit: September 27, 2010, 22:37:36 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
pmousoul
Guest
« Reply #87 on: September 27, 2010, 23:11:00 pm »

Quote from: Junior on September 27, 2010, 20:56:21 pm

Παιδιά μην μπερδεύεστε, αλλού είναι το θέμα. Αυτό που πειράζει δεν είναι το τι κάνει ο κάθε φοιτητής και τι τρόπους επιλέγει να περάσει το μάθημα, αλλά το αν η σχολή και οι καθηγητές σε ωθούν/διευκολύνουν να επιλέξεις τους λάθος τρόπους.

Ότι σε ωθούν, σε ωθούν..

Και καταντάς στο τέλος να διαβάζεις για να περάσεις το μάθημα και όχι για να μάθεις.. να μαθαίνεις ειδικές περιπτώσεις.. μαθηματικές μεθόδους, τύπους απ' έξω για να κερδίσεις χρόνο και άλλα τέτοια..

Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να διαβάζει για να μάθει και ταυτόχρονα να διαβάζει για να εξεταστεί..

Δηλ. το ιδανικό θα ήταν αυτά τα δύο διαβάσματα να ταυτίζονταν.. αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σε βοηθάει το βιβλίο, ο καθηγητής, η δομή του προγράμματος σπουδών..

Στην περίπτωση της αντιγραφής ή της "βοήθειας" ο φοιτητής είτε πρέπει να βαριέται υπερβολικά να διαβάσει (τεμπελιά).. είτε να έχει απηυδήσει τόσο πολύ που να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει καν το διάβασμα για να εξεταστεί..

Την τεμπελιά δεν θα πρέπει να την δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση..

Τελικά την αδικία μπροστά στα προηγούμενα που ανέφερα, την βάζω σε δεύτερη μοίρα.. (αυτή είναι η γνώμη μου..).
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #88 on: September 27, 2010, 23:18:13 pm »

Quote from: lost body on September 27, 2010, 23:11:00 pm
Quote from: Junior on September 27, 2010, 20:56:21 pm

Ότι σε ωθούν, σε ωθούν..

Και καταντάς στο τέλος να διαβάζεις για να περάσεις το μάθημα και όχι για να μάθεις.. να μαθαίνεις ειδικές περιπτώσεις.. μαθηματικές μεθόδους, τύπους απ' έξω για να κερδίσεις χρόνο και άλλα τέτοια..

Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να διαβάζει για να μάθει και ταυτόχρονα να διαβάζει για να εξεταστεί..

Δηλ. το ιδανικό θα ήταν αυτά τα δύο διαβάσματα να ταυτίζονταν.. αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σε βοηθάει το βιβλίο, ο καθηγητής, η δομή του προγράμματος σπουδών..

Στην περίπτωση της αντιγραφής ή της "βοήθειας" ο φοιτητής είτε πρέπει να βαριέται υπερβολικά να διαβάσει (τεμπελιά).. είτε να έχει απηυδήσει τόσο πολύ που να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει καν το διάβασμα για να εξεταστεί..

Την τεμπελιά δεν θα πρέπει να την δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση..

Τελικά την αδικία μπροστά στα προηγούμενα που ανέφερα, την βάζω σε δεύτερη μοίρα.. (αυτή είναι η γνώμη μου..).
Απλά συμφωνώ.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
pmousoul
Guest
« Reply #89 on: September 27, 2010, 23:35:20 pm »

@gate4

στην περίπτωση που αναφέρεσαι σε 'μένα.. για την ιστορία, τα κυκλώματα είναι τα μαθήματα που πέρασα σχετικά εύκολα..

όχι γιατί είμαι ο αρχηγός στα κυκλώματα.. αλλά γιατί ο Μάργαρης μας έβαζε εργασίες και στα κυκλώματα 2 και στα 3.. όχι υποχρεωτικές, αλλά προσθετικές

δεν ήταν εύκολες.. ήθελαν δουλειά.. αλλά με τις μονάδες που είχες από τις εργασίες ήταν πολύ πιο εύκολο να γράψεις στην εξέταση και τελικά να περάσεις το μάθημα..

και εάν μάθαινες.. εννοείται ότι μάθαινες.. ακόμα και μετά από 5 χρόνια αυτά που μας έβαλε τότε στις εργασίες τα θυμάμαι.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: