• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:31:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:31:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 117
Total: 170
dimant
george14
annaparask
tsintsi
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
chriskazakos
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
Liamos
vagk
vasilis saitis
mkakale
HoodLibre
Lygkouras_c
Saint_GR
BlackBeard
athena_apo
dsaragiotis
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
eleftheria
simosilias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Το οριο στην "υποβοήθηση"....
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Το οριο στην "υποβοήθηση"....  (Read 17948 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Το οριο στην αντιγραφη
« Reply #30 on: September 27, 2010, 13:43:22 pm »

Ναι,είναι όντως λίγο διαφορετικό το πράγμα σε σχέση με την αντιγραφή...Αν και ορισμένα άτομα δεν έχουν όριο ούτε εκεί.....

Το θέμα είναι αν θέλετε να κινηθούμε ως σύλλογος και να φέρουμε το θέμα στο τμήμα.
Εγώ θα μπορούσα ίσως να το κινήσω (φυσικά με πολλούς άλλους και όχι μόνη μου),δεδομένου ότι έχω περάσει όλα τα κυκλώματα και φαίνεται πως μάλλον τελειώνω με μαθήματα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #31 on: September 27, 2010, 13:57:19 pm »

1ον) αυτό δεν είναι αντιγραφή είναι καθαρή απάτη
2ον)όχι μόνο γίνεται αυτό,αλλά οι άνθρωποι που το κάνουν όταν διορθώνουν τα γραπτά των υπόλοιπων ξαφνικά εξαντλούν την "αυστηρότητά" τους.
Με λίγα λόγια μας ειρωνεύονται μπροστά στη μάπα μας.Και βλέπεις Live να περνάνε το μάθημα στον γνωστό τους (για οποιοδήποτε λόγο είναι γνωστοί),και μετά όταν περιμένεις τα αποτελέσματα τρως παπάρες επειδή κόβουν τις μονάδες σαν ντομάτες (πχ 1 αριθμητικό λάθος πάει όλη η άσκηση!!!)

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
gate4

View Profile
« Reply #32 on: September 27, 2010, 14:00:19 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 27, 2010, 11:53:19 am
Quote from: Faros on September 27, 2010, 11:40:18 am
Σημερα φτανωντας αργοπορημενος για τα κυκλωματα 3 και κλασσικα λογω υπερπληρωτητας των αιθουσων του τμηματος,μας πηγαν στους τοπογραφους.Οπου και ημουν μαρτηρας του νεου κολπου που βρηκε διδασκων του μαθηματος να μειωσει τους τεραστιους αριθμους φοιτητων που το χρωστανε.Ουτε λιγο ουτε πολυ,ανεβηκε στην αιθουσα στην οποια γραφαμε,καθησε 5-10 λεπτα πανω απο εναν συμφοιτιτη μας και του ελυσε τα θεματα.Επειδη καθομουν κοντα ειδα ολο το σκηνικο,οχι δεν απαντουσε σε καποια απορεια αλλα του ελυνε τα θεματα λεγοντας του τι να γραψει στο προηχειρο αναλυτικα με χαμηλη ενταση φωνης να μην ακουστει παραδιπλα και εχουμε αλλα,αφου εφυγε ο καθηγητης,απλα τα αντεγραψε στο καθαρο  και παρεδωσε την κολα του σε 10 λεπτα.Αν και δεν ηθελα να το κανω θεμα εκεινη τη στιγμη-δε ξερεις τι μπορει να βρεις στο βαθμο σου μετα- εκανα νοημα στον καθηγητη που επιτηρουσε,ο οποιος προφανως το ειχε αντιληφθει αλλα εκανε τα στραβα ματια και παλι.

Ποιος ήταν αυτός ο καθηγητής?Γιατί η υπόθεση παίζει να βρομάει πολύ....
κυκλωματα 2 ολοιδιο σκηνικο παιζει να μιλαμε για το ιδιο ατομο 

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Sonic
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: September 27, 2010, 14:09:23 pm »

πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση οτι ολοι εχουν να διηγηθουν μια ιστορια αλλα κανεις δεν εχει κινηθει για να αναδειχθει και καταδικαστει η ολη κατασταση.. τι περιμενουμε δηλαδη να σταματησει μονο του? εμενα προσωπικα δε μου εχει τυχει αναλογο περιστατικο. οποιος ξερει κατι ας το θεσει ως θεμα στην επομενη συνελευση να κινηθουμε συλλογικα. με το να κανουμε κουβεντουλα στο forum με μια διαθεση "τρια πουλακια καθονται","χχααχχα το ξερω και εγω το σκηνικο" τους κανουμε να νομιζουν οτι το τμημα τους ανηκει και οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν. και βεβαια μονον οταν η αυθαιρεσια τους αρχισει να μας αγγιζει λιγο παραπανω κατεβαζουμε καντηλια στο μ@λ@κ@ τον ταδε και στον #$!στη τον δεινα που μου εκοψε την ασκηση για μια λαθος πραξη κλπ κλπ. να τους δειξουμε οτι ειμαστε παροντες και οτι μας νοιαζει και μας κοφτει το τι γινεται μεσα στο πανεπιστημιο.
gate4

View Profile
« Reply #34 on: September 27, 2010, 14:12:04 pm »

Quote from: cecs on September 27, 2010, 12:20:08 pm
Είδες;Δυστυχώς φτάνεις σ'αυτό το σημείο να λες γιατί δεν επωφελήθηκες κι εσύ....
Κι όταν βλέπουμε τέτοιες αηδίες να συμβαίνουν,εμείς τουμπεκί.Γιατί έτσι μας έμαθαν.Γιατί μετά περιμένει ο βούρδουλας,δηλαδή η απειλή ότι δε θα σε περάσουν ποτέ,αν τους "δώσεις".
Και οι αυθαιρεσίες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχει όριο στην αντιγραφή.Έχω δει πολλά μέσα σ'αυτά τα χρόνια στη σχολή.

καποιοι επισης ανακαλυψαν την πυριτιδα...και πολυ ειναι για μερικους να κατεβαινουν και να δινουν εξετασεις οπως κανουν οι μαλακες...Τουμπεκι παντως δεν κανεις εγω ακουγα την λυση του πρωτου θεματος και επαληθευα  S=I^2*Z...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #35 on: September 27, 2010, 14:39:21 pm »

Quote from: gate4 on September 27, 2010, 14:12:04 pm
Είδες;Δυστυχώς φτάνεις σ'αυτό το σημείο να λες γιατί δεν επωφελήθηκες κι εσύ....
Κι όταν βλέπουμε τέτοιες αηδίες να συμβαίνουν,εμείς τουμπεκί.Γιατί έτσι μας έμαθαν.Γιατί μετά περιμένει ο βούρδουλας,δηλαδή η απειλή ότι δε θα σε περάσουν ποτέ,αν τους "δώσεις".

καποιοι επισης ανακαλυψαν την πυριτιδα...και πολυ ειναι για μερικους να κατεβαινουν και να δινουν εξετασεις οπως κανουν οι μαλακες...Τουμπεκι παντως δεν κανεις εγω ακουγα την λυση του πρωτου θεματος και επαληθευα  S=I^2*Z...

Μπράβο!Βόλεψες κι εσύ τον απαυτό σου και επωφελήθηκες...οπότε συντέλεσες με τον τρόπο σου στο να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση.
Μ'αρέσει που το περηφανεύεσαι κιόλας και το λες!

Sonic,έκανα μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση παραπάνω! Wink
Αν θες δες την λίγο ξανά και το συζητάμε.Εγώ είμαι διατεθειμένη πάντως.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
gate4

View Profile
« Reply #36 on: September 27, 2010, 14:49:35 pm »

Quote from: cecs on September 27, 2010, 14:39:21 pm
Quote from: gate4 on September 27, 2010, 14:12:04 pm

Μπράβο!Βόλεψες κι εσύ τον απαυτό σου και επωφελήθηκες...οπότε συντέλεσες με τον τρόπο σου στο να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση.
Μ'αρέσει που το περηφανεύεσαι κιόλας και το λες!

Sonic,έκανα μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση παραπάνω! Wink
Αν θες δες την λίγο ξανά και το συζητάμε.Εγώ είμαι διατεθειμένη πάντως.

Eγω δεν ψηφιζω κανενα καθηγητη ουτε παω συστημενος για να περασω το μαθημα διαβαζω σαν μαλακας αρα τα βολεψες τον απαυτο σου κρατα για τον εαυτο σου! ουτε κανω τον ανηξερο και μιλαω για σαλιαρηδες και λαμακιες προσπαθωντας να δικαιολογησω το αδικαιολογητο! θα ψηφισω λεβεντη στις εκλογες τι αλλο να κανω 

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #37 on: September 27, 2010, 14:50:17 pm »

Έχουμε καταλήξει ότι κρύβεται συνομωσία πίσω από την υπόδειξη/λύση θέματος/ων; Γιατί αν ναι, ποιος ο λόγος να πηγαίνει στις εξετάσεις αυτός που ξέρει ότι θα περάσει έτσι; Καρφώνονται κιόλας...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #38 on: September 27, 2010, 14:51:20 pm »

Η συνέλευση δεν είναι πλέον όργανο των φοιτητών,απλά μάχη κομμάτων.Δεν ενδιαφέρεται για τα εσωτερικά προβλήματα της σχολής.Επίσης τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε κάποιους που έχουν κάνει τσιφλίκι τους το Α.Π.Θ?Έλεγα σε έναν φίλο : "τι πρέπει να γίνει?Να πάω εγώ ή κάποιος άλλος,να στείλει τον καθηγητή στο νοσοκομείο,να πάω μέσα με αναστολή,μπας και νιώσουν μετά οι υπόλοιποι κ αρχίσουν και είναι σωστοί????" Ίσως τελικά στη χώρα μας μόνο ο τραμπουκισμός είναι η λύση αφού ο διάλογος δε γίνεται με άτομα που στηρίζονται σε κονε και τα όργανα που ψηφίζουμε δεν κάνουν αυτό που πρέπει (όπως πιστεύω εγώ ότι πρέπει βέβαια).Εκεί μας φτάνουν,στα όρια μας.

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
Sonic
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: September 27, 2010, 15:01:27 pm »

νομιζω τα πραγματα ειναι αρκετα απλα. ολοι εκεινοι που γραφουν τις ιστοριες τους στο forum ας ερθουν και στην επομενη συνελευση Σ.Φ. να τα πουν και εκει να γενικευτει το θεμα και μετα η αποφαση για την οποια κινηση θα πρεπει να παρθει συλλογικα και οχι μεμονομενα. γιατι λεμε λεμε για τη συνελευση οτι ασχολειται με θεματα περαν της σχολης αλλα και οταν εχουμε θεμα μεσα στη σχολη ψαχνουμε χιλιους δυο αλλους τροπους για να βρουμε το δικιο μας.
και οσο για το χακτηρα της Σ.Φ. κολλαει το οτι αφηνεις σε αφηνει.στα χερια των φοιτητων ειναι να της δωσουν το χαρακτηρα που θελουν να εχει το βασικο τους οργανο διεκδικησης.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #40 on: September 27, 2010, 15:06:40 pm »

Quote from: cecs on September 27, 2010, 13:43:22 pm
Το θέμα είναι αν θέλετε να κινηθούμε ως σύλλογος και να φέρουμε το θέμα στο τμήμα.
συγκεκριμενα δλδ τι? Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: September 27, 2010, 15:06:48 pm »

Quote from: 2bleDooR on September 27, 2010, 14:51:20 pm
Η συνέλευση δεν είναι πλέον όργανο των φοιτητών,απλά μάχη κομμάτων.Δεν ενδιαφέρεται για τα εσωτερικά προβλήματα της σχολής.Επίσης τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε κάποιους που έχουν κάνει τσιφλίκι τους το Α.Π.Θ?Έλεγα σε έναν φίλο : "τι πρέπει να γίνει?Να πάω εγώ ή κάποιος άλλος,να στείλει τον καθηγητή στο νοσοκομείο,να πάω μέσα με αναστολή,μπας και νιώσουν μετά οι υπόλοιποι κ αρχίσουν και είναι σωστοί????" Ίσως τελικά στη χώρα μας μόνο ο τραμπουκισμός είναι η λύση αφού ο διάλογος δε γίνεται με άτομα που στηρίζονται σε κονε και τα όργανα που ψηφίζουμε δεν κάνουν αυτό που πρέπει (όπως πιστεύω εγώ ότι πρέπει βέβαια).Εκεί μας φτάνουν,στα όρια μας.

Ναι τους κακούς συνδικαλιστές.....

Εσύ γιατί δεν έκανες κάτι για τα πράματα που σε απασχολούν?Στην ΓΣ σε εμπόδισε κανένας να μιλήσεις και να "ξεσκεπάσεις" τους φοιτητοπατέρες?Σε εμπόδισε κανείς να κρεμάσεις αφίσες "σκατά στους φοιτητοπατέρες,εκδήλωση στην αίθουσα 5 για το τάδε πράμα που μας νοιάζει"??

Κανείς δεν σε απέτρεψε από να το κάνεις.Απλά επιλέγεις να κλαις από το πληκτρολόγιο,και να περιμένεις την λύση των προβλημάτων σου από τον από μηχανής θεό(aka πεφωτισμένο εκπρόσωπο).Ε λοιπόν αυτό ποτέ δεν λειτούργησε...γιατί η αδιαφάνεια,η αναξιοκρατεία και όλα αυτά που επικρατούν στο πανεπιστήμιο βασίζονται στο ότι οι φοιτητές δεν αντιδρούν όταν βλέπουν ένα πρόβλημα.Πολύ τρανό παράδειγμα είναι οι "παρεμβάσεις" που οργανώθηκαν από το φόρουμ για διάφορα μαθήματα(λογισμός 2,ηλεκτρονική 1 κτλ) τα οποία κατάντησαν συζήτηση 5 ατόμων με τον καθηγητή.

YARRRRRRRRRRRRRR
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #42 on: September 27, 2010, 15:09:36 pm »

Δε διαφωνώ μαζί σου αλλά το να πάω σε μια συνέλευση που αποτελείται κυρίως από άτομα που θέλουν να κερδίσει η παράταξή τους σε ψήφους είναι το λιγότερο που μπορώ να πω χασίμο χρόνου.Η συνέλευση καταστράφηκε σαν όργανο από τους ίδιους τους φοιτητές που έγιναν μπλε,πράσινοι,κόκκινοι ή πορτοκαλί.Πως ξέρω εγώ ότι όταν βγω να μιλήσω για αυτό το θέμα ή γενικά για το χάλι της σχολής θα με ακούσουν άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και δεν κολλάν σε κόμματα??Θέλω να μιλήσω αλλά ποιος απ'αυτούς που είναι εκεί θα ακούσει?Μπαίνω στον 6ο χρόνο στη σχόλη και έχω σταματήσει να πηγαίνω σε αυτό το πανηγύρι γιατί δε το αντέχω σαν άνθρωπος.Πιστεύω πως είναι πολλοί σαν εμένα.

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
gate4

View Profile
« Reply #43 on: September 27, 2010, 15:10:09 pm »

Quote from: vasso on September 27, 2010, 14:50:17 pm
Έχουμε καταλήξει ότι κρύβεται συνομωσία πίσω από την υπόδειξη/λύση θέματος/ων; Γιατί αν ναι, ποιος ο λόγος να πηγαίνει στις εξετάσεις αυτός που ξέρει ότι θα περάσει έτσι; Καρφώνονται κιόλας...
καμια συνωμοσια απλη συναλλαγη παρε-δωσε οπως συμβαινει παντου σαυτο το κωλοκρατος.Πρεπει να σπαει που και που η ρουτινα...Να σου δωσουν πτυχιο και να μην ξερεις τι πτυχιο πηρες δεν λεει..Ειναι θεμα αυτοεκτιμησης  Tongue

edit: και αλλαξτε τον τιτλο του τοπικ...αυτοι που αντιγραφουν(αν και δεν αντιγραφω) περνουν με την αξια τους, μη σου πω τελικα οτι μαθαινουν και το μαθημα μεχρι να κανουν τα σκονακια...Εδω εχουμε να κανουμε με "πελατες"
« Last Edit: September 27, 2010, 15:13:51 pm by gate4 » Logged

2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
Re: Το οριο στην "υποβοήθηση"....
« Reply #44 on: September 27, 2010, 15:13:04 pm »

1ον) συμφώνω με τον Sonic και
2ον) το κλαις πίσω από το πληκτρολόγιο είναι η πιπίλα σου god?? Δεν καταλαβαίνω τι σε πειράζει να εκφράζω τους προβληματισμούς μου μέσω τους forum.Δηλαδή αν βγω στη συνέλευση κ αρχίσω να τους βρίζω όλους εκεί μέσα θα είμαι γαμάτος !??!

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: