• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:21:38 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:21:38 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 27
Guests: 115
Total: 142
Giorgos2222
PANKRAV
Katarameno
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ  (Read 10529 times)
Austriakos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Austrian Crew

View Profile
ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
« on: September 22, 2010, 17:24:57 pm »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΠ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ!

Είμαι φοιτητής στη Σχολή Θετικών Επιστημών ΑΠΘ και έτυχε σήμερα να βρίσκομαι στο χώρο των γραμματειών των τμημάτων της σχολής που είναι συγκεντρωμένες σε ένα κτίριο(Γραμματείες τμημάτων Γεωλογικού, Μαθηματικού,Φυσικού,Χημικού,Πληροφορικής) για να πάρω επιτέλους το πάσο που δικαιούμαι.
Αυτήν την περίοδο στο χώρο έξω από τις γραμματείες γίνεται ένα πανηγύρι κομματικών παρατάξεων(κυρίως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΝΔ,ΠΑΣΠ-ΠΑΣΟΚ,ΠΚΣ-ΚΚΕ)
μέλη των οποίων είναι καθημερινά εκεί προσφέροντας ενημερωτικά φυλλάδια και πληροφορίες γιατις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών. Βέβαια δεν το κάνουν από την καλή τους την καρδιά αλλά στόχος τους είναι να προσηλυτίσουν νέα μέλη για τα συμφέροντά τους.
Οι διαμάχες και οι διαξιφισμοί για το ποιος θα προσηλυτίσει περισσότερα νέα μέλη ανάμεσα σε ΔΑΠ και ΠΑΣΠ πολλές φορές έχουν οδηγηθεί στο παρελθόν σε τραυματισμούς και σπασμένα μέλη μελών και των 2 παρατάξεων!!!!
Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν απιστευτο, ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου.
Πηγαίνοντας λοιπόν στη Γραμματεία του τμήματος μου αντίκρισα τα μέλη των 2 παρατάξεων να βρίσκονται μαζεμένοι πίσω από τους αρχηγούς τους οι μεν ΔΑΠ μπροστά στις γραμματείες οι δε της ΠΑΣΠ κοντά στο κτίριο της Γεωπονικής Σχολής.
Αμέσως αντιλήφθηκα ότι θα επικρατούσε η γνωστή σύρραξη με γροθιές χτυπήματα σπρωξίματα δημιουργώντας ένα χαμό και θα ντρόπιαζαν για ΑΚΟΜΗ μια φορά το πανεπιστήμιο και τους εαυτούς τους με αυτές τις καφρίλες.
Ετοιμαζόμουν λοιπόν να τους προσπεράσω όταν είδα 10-15 ιδιαίτερα εύσωμα και γυμνασμένα άτομα, ‘’ μπράβοι ‘’ δηλαδή, τα οποία έρχονταν τρέχοντας προς το μέρος των γραμματειών με κράνη καδρόνια πέτρες δημιουργώντας στο πέρασμα τους πανικό. Μέλος της ΠΑΣΠ όταν αυτή η ομάδα βρέθηκε πίσω από τα μέλη της παράταξης φώναξε ‘’ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ’’ και μαζί με τα μέλη της ΠΑΣΠ αποχώρησε τρέχοντας. Αυτό που επακολούθησε ήταν μια μανιασμένη επίθεση αυτής της ομάδας ‘’φουσκωτών’’ προς τους δαπίτες οι οποίοι ήταν αβο! ήθητοι…Πάνω στη συμπλοκή και στα σπρωξίματα, από κάποιον από αυτούς τους ,εξωπανεπιστημιακούς όπως κατάλαβα στη συνέχεια, έπεσε ένα ΟΠΛΟ το οποίο είδα και έμοιαζε περισσότερο βέβαια με αεροβόλο παρά με περίστροφο θέλω να πιστεύω. Όλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι απλοί φοιτητές μέλη παρατάξεων καθηγητές διοικητικοί υπάλληλοι που είχαν βγει να δουν τι συμβαίνει από τις φωνές. Ο δε τύπος που του έπεσε το όπλο σαν να μην συμβαίνει τίποτα το μάζεψε χτύπησε με τη λαβή του έναν σωριασμένο δαπίτη και αποχώρησαν ήσυχα και ανενόχλητα.
Δεν ξέρω αν τα μέλη της ΠΑΣΠ είχαν σχέση με αυτά τα άτομα που έμοιαζαν να είναι από το χώρο της νύχτας ή αν απλώς συνέβηκε ότι συνέβη αλλά με τον πανικό που μου δημιουργήθηκε και μόλις ηρέμησε θυμάμαι ότι μέλη της ΠΑΣΠ οδήγησαν την ένοπλη ομάδα στους χώρους του ΑΠΘ για να δείρει τα μέλη της ΔΑΠ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΣΠ θα πρέπει σίγουρα να εξηγήσει τι συνέβη και πως έρχονται οπλοφόροι και απειλούν ξυλοφορτώνουν και εκφοβίζουν φοιτητές.
Ο πρύτανης ο κ.Μυλόπουλος θα πρέπει να απολογηθεί για το συμβάν καθώς το γεγονός αντιμετώπιζαν έντρομοι γονείς με νεοεισακτέους φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο για την εγγραφή τους. Επίσης η νεολαία της ΠΑΣΠ ήταν αυτή που τον στήριξε για την εκλογή του ως πρύτανη ΑΠΘ καθώς προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ όντας υποψήφιος βουλευτής. Τέτοιο όραμα για το ΑΠΘ έχετε κ. Πρύτανη;;;;;;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;;;;;;;;
ΝΤΡΟΠΗ !!!!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ από το tromaktiko.blogspot.com

Αυτά συμβαίνουν γαμ ώ τα κομματόσκυλα που έχουμε για συμφοιτητές μας.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
« Reply #1 on: September 22, 2010, 17:30:36 pm »

ο τιτλος λεει οτι οι πασοκοι ειχανε πιστολι
μετα παρακατω στην περιγραφη λεει οτι ο μπραβος των πασοκων ειχε πιστολι, ο οποιος ομως οπως λεει ειναι εξωπανεπιστημιακος
μηπως ειναι προβοκατσια το αρθρο?

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

edit : και οι ΜΑΤαδες πιστολι εχουνε
απλα οι πασοκοι ειναι (αλλο ενα) μακρυ χερι της κυβερνησης εδω μεσα
ειναι τοσο απλο Tongue Tongue Tongue Tongue
« Last Edit: September 22, 2010, 17:34:32 pm by Απλυτος Γριφος » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: September 22, 2010, 17:31:53 pm »

επιβεβαιωνετε οτι οι πασπιτες κηνυγανε μελη με το τουφεκι  Tongue

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Errikos

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #3 on: September 22, 2010, 17:32:41 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on September 22, 2010, 17:30:36 pm
ο τιτλος λεει οτι οι πασοκοι ειχανε πιστολι
μετα παρακατω στην περιγραφη λεει οτι ο μπραβος των πασοκων ειχε πιστολι, ο οποιος ομως οπως λεει ειναι εξωπανεπιστημιακος
μηπως ειναι προβοκατσια το αρθρο?

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ούτε το να είχαν πιστόλι (με το μυαλό που κάποιοι κουβαλάνε), ούτε το να είναι εξωπανεπιστημιακός μου φαίνεται περίεργο  Huh , τώρα μόνο από γνωστούς μας on the spot μπορούμε να μάθουμε αν όντως ισχύει.

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
Austriakos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Austrian Crew

View Profile
« Reply #4 on: September 22, 2010, 17:34:10 pm »

Και ποιος τον έφερε τον μπράβο?Το έξω-πανεπιστήμιο?Τα κόμματα.Λεσ και δεν τα έχεις δει να ΄γιονονται και σε μας αυτά.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #5 on: September 22, 2010, 17:35:23 pm »

Quote from: Austriakos on September 22, 2010, 17:34:10 pm
Και ποιος τον έφερε τον μπράβο?Το έξω-πανεπιστήμιο?Τα κόμματα.Λεσ και δεν τα έχεις δει να ΄γιονονται και σε μας αυτά.
αστειευομουνα ρε συ!!!!!
τι μου απαντας σοβαρα? Smiley

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Austriakos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Austrian Crew

View Profile
« Reply #6 on: September 22, 2010, 17:37:21 pm »

Πάλι καλά που αστειευόσουνα,γιατί πολλά έχουνε δει τα μάτια μας.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #7 on: September 22, 2010, 17:44:33 pm »

Καθε μερα και χειροτερα, καθε χρονο και 10 χρονια πισω

Σα να ακουω τον παππου μου να μου λεει ιστοριες με μαχαιρωματα και πιστολιδια
τα πρωτα χρονια μετα τον εμφυλιο (δεν παιρνω μεριες λεω ποσο πισω εχουμε παει)

Σα να ακουω τον μπαμπα μου να μου λεει οτι κλεινανε τα καφενεια πριν τις εκλογες και παλι επειδη ειχαμε μαχαιρια πιστολια κτλ κτλ....

Και μετα σου λεει οι επιστημονες φευγουν εξω και μαλακιες....

Γιατι ας πουμε θα γινει ποτε κατι αντιστοιχο σε γραμματεια στην Αγγλια η στην Ολλανδια ...η στην Τουρκια?

クリスチネットあなたの者だから...
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #8 on: September 22, 2010, 17:48:04 pm »

arashi psile bges apo to forum kai diabase ligo se parakalo
mxkrtg13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #9 on: September 22, 2010, 17:54:01 pm »

Πασπίτες Δαπιτες Κνιτες που παίζουν ξύλο μόνοι τους και με μπράβους...Δεν είναι κ κάτι καινούργιο..που φτάσαμε να μην προκαλεί πλέον έκπληξη

Ευχαριστώ πολύ,αλλά ξεχνάς μερικά.Το φαί μου το χαρτί μου την TV μου το ψυγείο μου την καφετιέρα μου το PC μου το κρεβάτι μου την ντουλάπα μου την παρέα μου την γυναίκα μου τη δουλειά μου την οικογένεια μου το χόμπυ μου κ αντε γαμήσου εσύ κ το σπρέυ σου.
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 22, 2010, 18:06:27 pm »

Μαλακία θα προσπαθήσω να το κάνω θέμα στα ΜΜΕ  θα σου πω να καλέσουν και κομματόσκυλα για να καταδικάσουν το γεγονός (όπω γίνεται πάντα) να πουν πως είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αμαυρώνει την εικόνα των παρατάξεων που κάνουν τόσο  αγνό αγώνα κάθε χρόνο μόνο και μόνο  για να υπερασπιστούν εμάς. Είμαι στην προσπάθεια συλλαγής πληροφοριών για τα κοπρόσκυλα- κομματάρχες και τις θέσεις εργασίας που έχουν σήμερα μερικά χρόνια μετά από την αποφοίτησλη τους. Αυτά τα κολόπαιδα αύριο μεθαύριο θα κάνουν κουμάντο και στην κοινωνία. Ο πρόεδρος της νεολλαίας του ΠΑΣΟΚ μάλλον πρώην πρόεδρος ήταν στο γραφείο του Βενιζέλου και κανόνιζε μεταθέσεις. Όλοι τους γενικά χρησιμοποιούν τα πρόβατα για να χωθούν κάπου ή για να το παίξουν che. Υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ σωστών "κομματοποιημένων" ατόμων!

Προσωπικά , ας πάνε να σκοτοθούνε και κυρίως να πάνε να γ......νε  όλοι τους . Στα @@  μου  ,  μαλάκες θα'ναι ζωντανοί νεκροί!

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Social_waste

View Profile
« Reply #11 on: September 22, 2010, 18:10:22 pm »

συνοπτικα:
αυτοι ειναι κακοι
αυτοι που τους ακολουθουν προβατα
και εσυ καλος.

Vive le son
D'l'explosion!
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: September 22, 2010, 18:25:29 pm »

Quote from: Social_waste on September 22, 2010, 18:10:22 pm
συνοπτικα:
αυτοι ειναι κακοι
αυτοι που τους ακολουθουν προβατα
και εσυ καλος.

Λαμόγια του κερατά είναι. Οι άλλοι που ακολούθησαν είναι μαλάκες και σε λίγα χρόνια μαλάκες με πτυχίο!
Αυτά τα άτομα δεν έχουν χώρο στο πανεπηστήμιο. Ήμουν παρών σε πολλές συμπλοκές όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά τέτοια περίοδο ή κοντά στις εκλογές.Ειναι βλάκες με Β κεφαλαίο. Αυτές τι μέρες όλοι ψάχνονται για φασαρίες. Νταήδες με χαρτιέρες είναι. Αν έχουν @@ και είναι άντρες να πάνε να δουλέψουν για να ξεκουράσουν τους γόνεις τους τα μαμούχαλα κι όχι να πλακώνονται στο ξύλο. Φλώροι που περάσανε στο πανεπηστήμιο μπήκαν σε μία παράταξη βγάλαν γκομενάκι , το κάνουν βόλτα με το αμάξι που τους πήρε ο μπαμπάς και νομίζω πως κάτι είναι. ΣΚΑΤΑ στα μούτρα τους!

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #13 on: September 22, 2010, 18:28:34 pm »

εχω την τιμη να σας μεταφερω την ανακοινωση της ΔΑΠ Cool
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ανακοίνωση

Περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα
συνέβησαν σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, στη Σχολή μας,στη  Σχολή Θετικών Επιστημών
(ΣΘΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το Γραμματέα της
ΠΑΣΠ ΣΘΕ Αδαμόπουλος Ξάνθος εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε
μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών», ένας εκ των οποίων
επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Για το
γεγονός αυτό μάλιστα, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η
οποία διεξάγει έρευνα.

Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά, φοιτητική παράταξη (Wink να
χρησιμοποιεί οπλισμό και μαφιόζικες τακτικές προκειμένου να επιβάλει την άποψη
της στο χώρο των Πανεπιστημίων.

Ο χώρος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης και το φοιτητικό Κίνημα έχει
δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις και προσπάθειες δυσφήμισης του, ωστόσο η
σημερινή κατάσταση και οι τακτικές που χρησιμοποιεί η κυβερνητική νεολαία στα
Πανεπιστήμια έχει ξεφύγει από κάθε λογική.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θεωρούμε απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη τη σημερινή επίθεση.
Δεν μπορούν μειοψηφίες να προσπαθούν να επιβάλλουν τις προθέσεις τους, με
μέσα που θυμίζουν άλλες εποχές χρησιμοποιώντας δολοφονικές πρακτικές. Εμείς
θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στη δημιουργική εξέλιξη των ελληνικών
Πανεπιστημίων και να δίνουμε την καθημερινή μάχη για καλύτερη εθνική ανώτατη
εκπαίδευση με μοναδικά μας όπλα τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Καλούμε όλους
τους φοιτητές και τις φοιτητικές παρατάξεις να απομονώσουμε τέτοια άτομα και να
δημιουργήσουμε ένα υγιές και ισχυρό φοιτητικό κίνημα που θα πρωταγωνιστεί σ
αυτές τις δύσκολες για την χώρα ώρες.

ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΣΘΕ

Δύναμη ευθύνης – προοπτική ελπίδας

gate4

View Profile
« Reply #14 on: September 22, 2010, 18:36:11 pm »

κρυφοδαπιτισα λουμπινα

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: