• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:16:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:16:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 130
Total: 201
melisste22
Stathiss
ggalamat
vpoug
valco08
LelisNiko
cealexop
Spyridon01101
stavrospk
Δημητρης Αξιμιωτης
evax
asantor
thpanousis
dimitrisblioumis
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
DemetriosL
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Αγγελίες > Ληγμένες Αγγελίες (Moderators: hjalmar, chatzikys) > Σχολιασμός Αγγελιών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να επιτρέπεται ο σχολιασμός των Αγγελιών;;
Ναι - 71 (58.2%)
Υπό όρους (αυστηρό moderation) - 39 (32%)
Όχι! - 12 (9.8%)
Total Voters: 97

Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Σχολιασμός Αγγελιών  (Read 7831 times)
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
Re: Σχολιασμός Αγγελιών
« Reply #15 on: September 15, 2010, 01:30:22 am »

Smiley Αν δεν υπήρχαν σχόλια πχ στο Facebook δεν θα υπήρχε το Lamebook  Tongue Roll Eyes
Καλά δε θα ταν να υπήρχε ένα Like/Dislike, κάτι σαν το Facebook και το YouTube, σε κάθε Post ? Roll Eyes
(Βέβαια θέλει προφανώς μπόλικο customization από πίσω και δε θέλω να χώνω...)

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #16 on: September 15, 2010, 02:21:34 am »

Θεωρώ ότι ο σχολιασμός είναι θεμιτός αρκεί, όπως τόνισε και ο Καλλισθένης, να πρόκειται περί σχολιασμού και όχι περί spam. Στην ουσία μιλάμε δηλαδή για moderation του πίνακα των αγγελιών ακριβώς όπως και στο υπόλοιπο forum.
Πέρα από την προστασία, όπως το θέσατε, του αγοραστή ας αναλογιστούμε και το γεγονός ότι οι πωλητές στην πλειοψηφία τους δεν είναι επαγγελματίες του είδους (εξού και λανθασμένη η παραπομπή στο ebay) αλλά άτομα που απλά θέλουν για πρακτικούς λόγους να πουλήσουν/χαρίσουν/ζητήσουν κάτι.

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: September 15, 2010, 09:23:04 am »

Quote from: SolidSNK on September 14, 2010, 16:35:17 pm
8 - 0. Όχι θα πέρναγε το δικό τους.

Όλα συνηγορούν πως ο σχολιασμός στις αγγελίες θα προστατεύσει τον αγοραστή από τυχόν εκμετάλλευση. Αντίστροφα, οι διαμαρτυρίες από πλευράς πωλητών υπάρχουν για κερδοσκοπικούς σκοπούς, μην μπορώντας να απαντήσουν στη (σωστή τις πιο πολλές φορές) κριτική των υπολοίπων και θέλοντας να πουλήσουν στην υψηλότερη δυνατή τιμή σε κανά κορόιδο.
Για σου ρε Τσε Grin

Παιδια εγω την βλεπω αλλιως,αμα θελεις το περνεις αν οχι προσπερνας,το να γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του δεν το θεωρω σωστο.Εγω ειμαι υπερ των διευκρινιστηκων ερωτησεων,δηλαδη εχεις αποδειξη,ποτε το πηρες,τι χρωμα ειναι,εχει κανενα κουσουρι κλπ.Υπολοιπα σχολια στυλ,εγω δεν δινω πανω απο χ ευρω κλπ για μενα ειναι π*παρια,καθως τι δινει ο καθενας ειναι απολυτα σχετικο.Ετσι δημιουργηται ενα κλιμα, οτι επειδη καποιος βαριεται να διαβασει,η δεν του πετυχαν τα γεμιστα και υποστηριξε οτι η τιμη του θα πρεπει να ειναι 10 ευρω,αν εγω το αγορασω στα 25 ευρω που το δινει ο πωλητης θα ειμαι μεγαλο κοροιδο οποτε η αγγελια ειναι gtp.Και στο κατω κατω ποιος ειναι αυτος που θα κρινει και ποιος ορισε αυτον τον τιμητη?Προφανως υπαρχουν αγγελιες που βαζουν ματι,εκει ισως θα εγραφα και εγω κατι ειρωνικο αλλα μεχρι εκει.Και αν προσεξετε αυτη η ξερολιαση χτυπαει κοκκινο σε ηλεκτρονικα ειδη,στα υπολοιπα μουγγα.Τελος οι περισσοτερες αγγελιες πλεον(πιστευω οτι εγινε λογω σχολιασμου),ειναι στυλ χαριζεται το ταδε λογω αναχωρησης,δινεται τραπεζακι ικεα 1,5ευρω κλπ,αντε και κανα ενοικιαστηριο.Εγω προσωπικα για την ψυχικη μου υγεια δεν προκειται να ξαναβαλω αγγελια στο φορουμ(θα μου πειτε χ*στηκατε,αλλα το ιδιο και γω).

Προφανως αφου η πλειοψηφια διαφωνει με εμενα θα το σεβαστω απολυτα,αλλωστε δεν επιβαλλουμε γνωμες.

Οσο για τον λελε Κρονο θα τον αφησω ασχολιαστω,γιατι ηταν ετοιμος να βαλει τα κλαμματα τοσο που πιεστικε
« Last Edit: September 15, 2010, 09:39:51 am by Meloukos » Logged

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #18 on: September 15, 2010, 12:25:05 pm »

Quote from: Meloukos on September 15, 2010, 09:23:04 am
Και αν προσεξετε αυτη η ξερολιαση χτυπαει κοκκινο σε ηλεκτρονικα ειδη,στα υπολοιπα μουγγα
Ε έκαστος στο είδος του Tongue Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι το χρόνο ή τη διάθεση να κάνουν έρευνα αγοράς. Για τη δουλειά που κάποιος αναφέρει ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει π.χ. έναν συγκεκριμένο υπολογιστή μπορεί να υπάρχει όντως πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση με τα ίδια λεφτά. Δεν πρέπει κάποιος να του την υποδείξει;
Άσε που στην πορεία μαθαίνεις και κανα δυο πράγματα παραπάνω (ότι υπάρχει το skroutz.gr για παράδειγμα Cheesy )

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #19 on: September 15, 2010, 12:52:00 pm »

Quote from: Katarameno on September 15, 2010, 01:30:22 am
Καλά δε θα ταν να υπήρχε ένα Like/Dislike, κάτι σαν το Facebook και το YouTube, σε κάθε Post ? Roll Eyes
(Βέβαια θέλει προφανώς μπόλικο customization από πίσω και δε θέλω να χώνω...)

Αυτό που λες έχει συζητηθεί και αποτι θυμάμαι είχαμε συμφωνήσει ότι θα γίνει ώστε να απαλαγούμε από ποστ του τύπου +1 +100000 +oo -1 κοκ. Να μπει δλδ κάτι κάτω από κάθε πόστ το οποίο να δείχνει πόσοι συμφωνούν ή επικροτούν το ταδε πόστ. Κάτι σαν αυτό που έχει το TheLab
Ευελπιστώ ότι θα ξανασυζητηθεί στην επόμενη συνάντηση και ότι θα υλοποιηθεί.

Επί του θέματος,
Είμαι προσωπικά αντίθετος σε κάθε σχολιασμό αγγελιών. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει θα ήταν για να ζητήσει φωτογραφίες, λεπτομέριες κτλ επί του προϊόντος. Από κει και πέρα εφόσον δεν είμαστε site αγοραπωλησιών ή δημοπρασιών, θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρότατο moderating στις αγγελίες και να κόβονται άμεσα αγγελίες του στυλ "Εργασίες 2ου ετους επιπληρωμή" ή "Ιδιαίτερα μαθήματα Λογισμού 2 επι πληρωμή" ή γενικότερα προώθηση διαφημήσεων εταιριών και φροντηστηρίων.
Στο θέμα της αισχροκέρδειας, αν ο αγοραστής είναι ντουβάρι και αγοράζει από αγγελία φόρουμ χωρίς να ενημερωθεί για τις τιμές της νόμιμης αγοράς, ας πέσει θύμα εκμετάλλευσης και με τις υγειες του. Αλλά το να σχολιάζουν από κάτω "ξες το τάδε το βρήκα σε μαγαζί της Ζιμπαμπουε 30€ φθηνότερα αρα εσύ πρεπει να το πουλήσεις70€ φθηνότερα" το θεωρώ εξαιρετικά σπαστικό και για αυτόν που πουλάει και για αυτόν που σκέφτεται να αγοράσει (αν και αυτός επωφελείται), και μάλιστα αν αυτός που κάνει το σχόλιο μόνο και μόνο για να κάνει σχόλιο. Οπότε είναι θέμα σπαμ.
Τέλος προτείνω σε όσους αναρτούν αγγελίες να αδιαφορήσουν για τα σχόλια και να πουλήσουν όσο θέλουν αυτοί. Αν δε σας γουσταρει κάτι μη το αγοράζετε.
Βεβαια από τη στιγμή που μια τετοια συναλλαγή δεν θεωρείται νόμιμη, δλδ με αποδείξεις, φόρους κτλ δε μπορεις να καταφύγεις σε κάποιο επίσημο όργανο για να καταγγήλεις αισχροκέρδεια. Συνεπώς ότι αποφασίσει η πλειοψηφία του φόρουμ, fine by me

Είπαμε, εκμαγείο οδοντοστοιχίας 1000€ ρε φιλε, τόσο θελω τόσο πουλαω   Cheesy

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #20 on: September 15, 2010, 12:56:00 pm »

Quote from: Wanderer on September 15, 2010, 12:25:05 pm
Quote from: Meloukos on September 15, 2010, 09:23:04 am
Και αν προσεξετε αυτη η ξερολιαση χτυπαει κοκκινο σε ηλεκτρονικα ειδη,στα υπολοιπα μουγγα
Ε έκαστος στο είδος του Tongue Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι το χρόνο ή τη διάθεση να κάνουν έρευνα αγοράς. Για τη δουλειά που κάποιος αναφέρει ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει π.χ. έναν συγκεκριμένο υπολογιστή μπορεί να υπάρχει όντως πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση με τα ίδια λεφτά. Δεν πρέπει κάποιος να του την υποδείξει;
Άσε που στην πορεία μαθαίνεις και κανα δυο πράγματα παραπάνω (ότι υπάρχει το skroutz.gr για παράδειγμα Cheesy )
Την ίδια φασαρία όμως θα την κάνεις στο πλαίσιο πχ γιατί το eshop το έχει πιο φτηνά? Δε νομίζω.
Εκεί 1ον μας πιάνουν οι ντροπές γιατί μιλάμε face2face με τον πωλητή ή τον μανατζερ ενώ εδώ κάθομαι στην καρεκλίτσα μου και γράφω περί της εκμετάλλευσης του Meloukou σε αυτους που δε ξέρω από διαδικτυακές αγοραπωλησίες και 2ον εκει είναι εταιρία και σου λεει αν γουσταρεις τόσο πουλάω τράβα αλλού

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: September 15, 2010, 12:59:53 pm »

Quote from: Alexkasgr on September 15, 2010, 00:41:09 am
Quote from: Guybrush on September 14, 2010, 23:50:43 pm
Με το ανελέητο σπάμμιν και τρολλιν που έχει φτάσει το snr στα τάρταρα θα γίνει τίποτα;
Γιατί οι αγγελίες είναι το 1ο/οο του φόρουμ.

Το 75% των απαντήσεων στο παραπάνω μήνυμα μιλάει από μόνο του...
Διάλυσις γενικώς. Σε λίγο καιρό δε θα διαβάζονται ούτε τα τόπικ των μαθημάτων.
Γενικώς, και για τις αγγελίες, υπάρχουν κανόνες που τηρούνται σε fora που λειτουργούν εύρυθμα και προσφέρουν κάτι στα μέλη τους.
Φαίνεται όμως πως εδώ μέσα λίγο ή πολύ το έχουμε κάνει msn party και διαγωνισμό βλακείας σε καθε τόπικ που ανοίγεται
ant
Guest
« Reply #22 on: September 15, 2010, 13:05:55 pm »

Ακριβως, εκει ειναι εταιρια, εδω ειμαστε μια κοινοτητα συμφοιτητων, που λιγο πολυ γνωριζομαστε και μεταξυ μας και τα πραματα ειναι πιο προσωπικα... Στο πλαισιο και στο ebay τα πραματα ειναι απροσωπα! Ρε παιδια, ελεος! Δηλαδη βαζουμε αγγελιες στο τημμυ.γρ με σκοπο το κερδος; Αν ηταν να κοβαμε και αποδειξεις και να αποδιδαμε και το φπα στο κρατος τωρα που τον εχει και αναγκη...  Sad
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #23 on: September 15, 2010, 13:36:11 pm »

Με λίγα λόγια ο AgentCain μας λέει ότι πρέπει αφενός να επιτρέπουμε στα μέλη του φόρουμ να εξαπατούν (εκμεταλλεύονται κατά λέξη!!!) άλλα μέλη που ίσως να μην ξέρουν αρκετά πράγματα για το αντικείμενο -σε έναν χώρο μάλιστα που υπονοείται από τον κανονισμό λειτουργίας του ότι οι αγγελίες είναι εξυπηρέτηση και όχι εμπόριο και κάποιος πάει με πιο κατεβασμένες τις άμυνες.

Αλλά πάει και ένα βήμα πιο πέρα... μας λέει ότι τα μέλη του φόρουμ δεν είναι τόσο καλά στην εκμετάλλευση των άλλων γιατί δε το χουν με τις πωλήσεις, οπότε να μην είμαστε και σκληροί (??) μαζί τους;;;

Εκτός φυσικά του ότι είσαι εκτός κλίματος της κοινότητας..

..να σε πληροφορήσω από όση εμπειρία έχω αποκτήσει 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ότι μια χαρά σε πιέζουν face 2 face οι πελάτες και σε πετάνε και στα μούτρα διάααφορες τιμές από παπαριές που τους λένε (ανταγωνιστές) ακόμα κι αν εσύ τους δίνεις κάτι 2 φορές καλύτερο ή αν οι άλλοι απέκρυψαν το μισό κόστος και σκοπεύουν να του (πελάτη) το "φορέσουν" μετά (ώστε να τον εγκλωβήσουν με τα λεφτά που έδωσε αρχικά).

Εσύ ψωνίζεις online και νομίζεις ότι όσο γράφει κάνει. Αμ δε. Πήγα face 2 face και ζήτησα άλλη τιμή σε laptop επειδή άλλο κατάστημα το είχε πιο φτηνά και μου κάνανε έκπτωση. Αφού πουλάνε με 30% και πάνω τα πάντα.. νομίζεις δεν έχουν περιθώριο;

Επειδή λοιπόν υπάρχει ένα ολιγοπώλειο στις αλυσίδες καταστημάτων ειδών Η/Υ με 2-3 μεγάλες να πετυχαίνουν εξαιρετικές τιμές χονδρικής αγοράς και να βγαίνουν με τις χαμηλότερες τιμές λιανικής τέτοιες ώστε να μη "σηκώνουν" παζάρια.. δε σημαίνει ότι οπουδήποτε αλλού στη real life δεν υπάρχει παζάρι, διαπραγμάτευση, σύγκριση και πίεση.
« Last Edit: September 15, 2010, 13:42:44 pm by Juan » Logged
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #24 on: September 15, 2010, 13:39:54 pm »

Quote from: AgentCain on September 15, 2010, 12:56:00 pm
όμως θα την κάνεις στο πλαίσιο πχ γιατί το eshop το έχει πιο φτηνά? Δε νομίζω.
Εκεί 1ον μας πιάνουν οι ντροπές γιατί μιλάμε face2face με τον πωλητή ή τον μανατζερ ενώ εδώ κάθομαι στην καρεκλίτσα μου και γράφω περί της εκμετάλλευσης του Meloukou σε αυτους που δε ξέρω από διαδικτυακές αγοραπωλησίες και 2ον εκει είναι εταιρία και σου λεει αν γουσταρεις τόσο πουλάω τράβα αλλού
Ότι δηλαδή και να τον πείσεις τον πωλητή ότι έχεις δίκιο, έχει την δυνατότητα να ρίξει την τιμή! Αν πας όμως σε κάποιο κατάστημα π.χ.μεταχειρισμένων και μιλάς με τον ιδιοκτήτη, φαντάζομαι αυτός που ξέρει τί παίζει θα'χει το θάρρος (ή θράσος, αν παριστάνει τον ξερόλα χωρίς να'ναι) να διαπραγματευθεί την τιμή, λέγοντας κάποια επιχειρήματα. Από εκεί και πέρα προφανώς και δεν είναι ο άλλος υποχρεωμένος να ρίξει την τιμή. Και δεν είναι μόνο θέμα έρευνας αγοράς, αλλά και εμπειρίας.. αν κάποιος που ενδιαφέρεται θέσι το ερώτημα του κάπως έτσι: "θέλω υπολογιστή για την τάδε δουλειά, πιστεύετε ότι ο συγκεκριμένος με καλύπτει και αξίζει να διαθέσω αυτά τα χρήματα;" οι απαντήσεις θεωρούνται σπαμ;
Άλλωστε το πλαίσιο είναι εταιρία, που σιγά μην αγνοεί τί συμβαίνει με τις τιμές των ανταγωνιστών του.. συγκρίνεις δυο ανόμοια πράγματα πιστεύω.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #25 on: September 15, 2010, 13:46:12 pm »

Για να μη θίξουμε και το θέμα των εναρμονισμένων πρακτικών σε τιμές.. όπου βλέπεις 2-3 μεγάλες εταιρίες υπολογιστών να πουλάνε τα πάντα (σχεδόν) στην ίδια τιμή ενώ έχουν τρελό περιθώριο κέρδους.. και ούτε κουβέντα για υγιή ανταγωνισμό..

intel ssd 80Gb 199 πλαίσιο.. 199 e-shop..

ξεστοκάρει το πλαίσιο.. νέα παρτίδα.. 228 ευρώ (μπορεί να αγόρασε ακριβότερα)... χωρίς να ξεστοκάρει το e-shop ανεβάζει την τιμή.. 228 ευρώ..

κ.ο.κ.κ.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #26 on: September 15, 2010, 17:05:13 pm »

Αμα παιζουν λεφτα ειδατε τι ωραια που γουσταρουμε φιμωση ε??

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #27 on: September 15, 2010, 18:05:52 pm »

Quote from: Grecs on September 15, 2010, 17:05:13 pm
Αμα παιζουν λεφτα ειδατε τι ωραια που γουσταρουμε φιμωση ε??
έτσι απλά.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #28 on: September 16, 2010, 12:07:26 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:10:41 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
odys2008
Guest
« Reply #29 on: September 16, 2010, 13:51:47 pm »

Σαφώς και δεν πρέπει να σχολιάζουμε αγγελίες
σε κανένα μεγάλο forum δεν γίνεται αυτό και ο λόγος είναι προφανής:
παρτε για παράδειγμα αυτήν: https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=41765.15
την κάναμε μπουρδέλο την αγγελία, πρακτικά δεν έχει αξία να είναι πλέον ανηρτημένη, οι απαντήσεις είναι σαν ένα θέμα που ρωτάει ο άλλος αν πρέπει να το πουλήσει τόσο, ο καθένας βγαίνει και λέει την μαλακία του, στο τέλος σπαμάρουν megawatt, krono, γιώργος, gate4,  απλητος γρίφος κτλ.

αυτή δεν είναι σοβαρή εικόνα αγγελίας, είναι μπουρδέλο. Αφού οι moderator δεν είναι ικανοί να τον καθαρίσουν μετά από τόσο καιρό, ναι να μην επιτρέπεται ο σχολιασμός. .-
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: