• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:02:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:02:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 76
Guests: 125
Total: 201
Billyskotsikas
LelisNiko
bougatsa
Smaragda
kstavroulis
vasilikitsatsi
George_RT
Vassoula
vasilis saitis
dmadarak
Athinaaz
IoannisMich
abiki
gianst
BossiTsif
asimomyti
victoria
odysseaskar
harischris
summersunshine
meliou
mprova
anastasis34
athena_apo
mayia psarikoglou
EvP
folas
cealexop
θσερναμε
Vangelan
george14
Don
stergios03
Andreas K
Nicotre
nikos123321
theofr
Belafonte
trelogauros7
Psychoktonos_
Carot1456
Kenedy
mailon
stelinas
chondrosp
papakyrn
Christop
dkatsoul
victoria ginikopoulou
spyros36
Δημητρης Αξιμιωτης
elenak
jimalexoud
hraklis2002
giorgosss03
drimagm
nikpamp
Pakapis5
tmpadasn
papatmaria
dkoui
agapi
TheKingInTheNorth
eli_k
marilita
iJasonOP
Emilios
maestros
Βασιλης
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Imperial College ή ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Imperial College ή ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης?  (Read 16089 times)
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Re: Imperial College ή ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης?
« Reply #30 on: September 01, 2010, 01:34:51 am »

Αν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις φίλους και αγαπημένους πίσω για 4 χρονάκια τότε πήγαινε, σαν όνομα είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας. Για να είμαι ειλικρινής, όσο το σκέφτομαι τόσο καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Εφόσον είχα τα λεφτά και με είχαν δεχτεί, αυτό θα ήταν το κυριότερο δίλλημα για μένα.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
manos88
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: September 01, 2010, 01:36:15 am »

Quote from: ioannidis007 on September 01, 2010, 01:18:54 am
Quote from: manos88 on September 01, 2010, 01:15:29 am
@ioannidis007 .
Ήμουν και εγώ στη θέση σου πριν 4 χρόνια όπου με είχαν δεχθεί και εμένα στο Imperial(electrical and electronic).Παρόλα αυτά αποφάσησα να μέινω εδώ για να βγάλω το πρώτο πτυχίο,καθότι δεν αισθανόμουν αρκετά ώριμος ώστε στα 18 μου χρόνια να πάω να σπουδάσω στο εξωτερικό.Από εκεί και πέρα για το αν έκανα τη σωστή επιλογή θα το δείξει ο χρόνος....και ίσως να μην το διαπιστώσω ποτέ αφού πάντα θα υπάρχει τόσο το κάτι καλύτερο όσο και το κάτι χειρότερο.
Από τη άλλη είναι το τι ζητάς εσύ από τις σπουδές σου.Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ειναι από τα καλύτερα τεχνολογικά ινστιτούτα του κοσμου,αλλά κατα τη γνώμη μου ο μαθητής κάνει το πανεπιστήμιο και όχι το πανεπιστήμιο τον μαθητή.Τα μαθήματα την τετραετία είναι γύρω στα 50 αν θυμάμαι καλα....Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα είσαι λίγο πιο ζορισμένος,αλλά θα έχεις και 4 μήνες διακοπές το χρόνο..........Από εκέι και πέρα δεν νομίζω τα έξοδά σου να τα θεωρήσεις ως παράμετρο αφού αυτά τα χρήματα αργότερα εάν πίάσεις μία καλή δουλεία θα τα αποσβέσεις σε ελάχιστο χρόνο.Σκέψου καλά πριν κάνεις οτιδήποτε,για κάθε περίπτωση υπάρχουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά.....δες τι θες εσύ από τον εαυτό σου.
Καλή τύχη.
Μ.Π

Ευχαριστώ Μάνο, το post σου βοηθάει πολύ.
Εάν θες επιπλέον πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες στείλε πμ.

"Υπάρχει αρκετό φως για αυτούς που επιθυμούν να δουν και αρκετό σκοτάδι γι' αυτούς που έχουν την αντίθετη επιθυμια".B.Pascal

Imagination is more important than knownledge. Knownledge is limited; imagination encircles the world.

O,ti Agapo Einai Gia Ligo XASMA

BCS VS HOLDER

Δύο οι αγάπες μου,ο στρατός και ο χριστιανισμός(εδώ γελαμε!!!χα χα χα!!)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: September 01, 2010, 01:40:55 am »

Quote from: ioannidis007 on September 01, 2010, 01:31:17 am
Δεν έχω εγγραφεί ακόμα.
και σου δωσαν 4000 ευρω ατοκα οι αγγλοι?  confused παντως στο σαιτ λεει οτι κρινεσαι αν εισαι δικαιουχος αφου τους προτιμησεις...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #33 on: September 01, 2010, 02:27:39 am »

Από ό τι έχω ακούσει από έναν γνωστό μου που πήγε imperial, η εκπαίδευση εκεί δεν έχει καμιά σχέση με εδώ.
Εκεί έχουν λεφτά στο πανεπιστήμιο και βάζουν κατασκευαστικές εργασίες (ήδη από το πρώτο εξάμηνο), κάνουν λιγότερα θεωρητικά από εμάς (στην αρχή έχεις την εντύπωση ότι κάθεσαι, δεδομένων των μαθηματικών των πανελληνίων) και κάτι άλλα στη λειτουργία του πανεπιστημίου που μου έκαναν εντύπωση.

Εδώ αν μείνεις, θα σπουδάσεις στο ελληνικό Πολυτεχνείο. Αυτό σημαίνει σίγουρα αρχική απογοήτευση για εγκαταστάσεις, καθηγητές, κλπ, μετέπειτα απογοήτευση για κάποια σπαστικά μαθήματα (εντάσσεται στους καθηγητές αυτό), καλλιέργεια πολιτικής συνείδησης, άσυλο και καταλήψεις και λοιπά και τέλος σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή από Αγγλία. Θα διαμορφώσεις άποψη της ελληνικότητας καθώς βιώνεις την ενηλικίωσή σου, και αυτή η ελληνικότητα είναι χαρακτηριστικό του τόπου όπου γεννήθηκες.

Αυτά ζυγίζοντας και μετά από 7 χρόνια εμπειρίας εδώ μπορώ να πω ότι εγώ θα πήγαινα στο ιμπέριαλ. Κυρίως λόγω του χρόνου (5+ χρόνια εδώ, 4 εκεί, μια ζωή την έχουμε) και της επαγγελματικής αποκατάστασής σου ως μηχανικός (εκεί είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εδώ). Θα ακούσεις σίγουρα ότι οι μηχανικοί που σπούδασαν αγγλία δεν έχουν τις ίδιες γνώσεις με αυτούς που σπούδασαν ελλάδα. Ισχύει. Αλλά δεν αξίζει αυτό το επιχείρημα λόγων της αχρηστίας στην οποία πέφτουν αυτές οι γνώσεις και κυρίως λόγω του σπαζαρχιδισμού που θα υποστείς μέχρι να τις αποκτήσεις.
« Last Edit: September 01, 2010, 02:31:57 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gate4

View Profile
« Reply #34 on: September 01, 2010, 02:38:30 am »

ο μανθος ειπε οτι ο επιστημονας δεν χρειαζεται πρακτικες γνωσεις φτανει η θεωρητικη καταρτιση που δινει το απθ  Grin

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
billakos
Veteran

View Profile
« Reply #35 on: September 01, 2010, 10:31:18 am »

Quote from: bjork on September 01, 2010, 01:07:36 am
αν πας imperial είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ψυχολογικά η αγγλία

αν πας τημμυ είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ψυχολογικά η σχολή
Grin Grin Grin Grin Grin

εγραψε.....

κατα τη γνωμη μου μεινε εδω και φυγε μετα την σχολη αφου δεν τα εχεις ανετα...θα πας ανετα αν εισαι καλος... Wink

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #36 on: September 01, 2010, 10:31:48 am »

Για το τι εκπαίδευση θα λάβεις δε ξέρω. Θεωρώ πάντως ότι οι σπουδές στο ΑΠΘ λόγω της εντατικότητας και της δυσκολίας τους (και δεν εννοώ μόνο το διάβασμα) θα σου επιτρέψουν να αναπτύξεις αντοχές και τρομερή κριτική ικανότητα ή να τα παρατήσεις (φευγεις από τη σχολή ή περιμένεις πως και πως να τελειώσεις). Μπαίνω 4οετος και μέχρι τώρα αυτό αισθάνομαι.

Από κει και πέρα σίγουρα το όνομα βοηθάει. Αλλά και από το πανεπιστήμιο της Αλάσκας και να βγεις (που μαλλον εχει καλύτερο ονομα από το δικό μας) τπτ δε σου προσφέρεται απλόχερα αν δε το κυνηγήσεις. Οπότε και ΑΠΘ να είσαι, αν είσαι τύπος που ψάχνεται, συνεργάζεται, αποδίδει, χώνεται σε άτομα και καταστάσεις, τότε σίγουρα εχεις περισσότερες πιθανότητες από κάποιον που τελειώνει απλώς (μη σου πω είναι σίγουρο) για μεταπτυχιακά, έρευνες, διδακτορικά και δε συμμαζεύεται.

Δε ξέρω αν θα συμφωνήσουν οι συνάδελφοι αλλά μια γνώμη που κρατώ σαν αγιο δισκοπότηρο είναι ότι τα προπτυχιακά στην Ελλάδα είναι από τα καλύτερα. Ο ιδρώτας που ρίχνει ο φιλόδοξος Έλληνας φοιτητής να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να τελειώσει + να πάει για μεταπτυχιακό έξω του δίνουν μια τέτοια εκπαίδευση που είναι ζηλευτή από άλλους φοιτητές και μας προσδίδουν αξία σαν επιστήμονες πλέον (περισσότερη από Ινδους Κινεζους και Ευρωπαίους) στα μάτια των καθηγητών του εξωτερικού.

Τι θα σου πρότεινα? Άσε το που έχει καλές σπουδές και που όχι. Αν γουσταρεις το αντικείμενο και γεννήθηκες για να κανεις το επάγγελμα του Μηχανικού και μάλιστα Ηλεκτρολόγου και Υπολογιστών τοτε θα πετύχεις όπου και να πας αν έχεις πείσμα, μεθοδικότητα και λίγη φιλοδοξία. Δε σου αρέσει η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια? Μείνε και πάλεψε γιαυτήν. Αν όλοι φύγουμε τότε η χώρα θα μείνει στο έλεος αυτών που την διαμελίζουν.

Εν τέλει ότι θες κάνε, δική σου είναι η ζωή. Μόνο να σκέφτεσαι αυτούς που αφήνεις πίσω και αυτούς που δε θα γνωρίσεις ποτέ, γιατί στο τέλος μόνο αυτοί μετράνε.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

ioannidis007
Νεούλης/Νεούλα
*

I won't even facepalm

View Profile WWW
« Reply #37 on: September 01, 2010, 11:29:13 am »

Quote from: AgentCain on September 01, 2010, 10:31:48 am
Αλλά και από το πανεπιστήμιο της Αλάσκας και να βγεις (που μαλλον εχει καλύτερο ονομα από το δικό μας)

University of Alaska

Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις σας. Άκουσα πολλά πράγματα, θετικά και αρνητικά που δεν είχα ξανακούσει. Θα τα επεξεργαστώ όλα αυτά και θα προσπαθήσω να πάρω τη καλύτερη απόφαση. Καλή επιτυχία σε όλους στην εξεταστική.

LMCipher | KTichu | 0x375 | Me
"The good thing about TCP jokes is that you always get them."
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #38 on: September 01, 2010, 12:23:42 pm »

Περίμενε να διαβάσεις και τις απόψεις αυτών που τελείωσαν εδώ, και τώρα είναι εκεί.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Imperial College ή ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης?
« Reply #39 on: September 01, 2010, 14:18:40 pm »

http://twogreeksinlondon.wordpress.com/tag/imperial/

πολυ καλο blog ηλεκτρολογου (του εμπ) που κανει διδακτορικο στο Iperial...ολο και κατι μπορει να βοηθησει...

tu/e
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: September 01, 2010, 14:39:24 pm »

πριν καμποσα χρονια μια γνωστη ηταν στο ιδιο διλλημα, μεταξυ ΕΜΠ και Imperial. Πηγε Imperial.
Απολυτα απογοητευμενη απο τη νεροβραστη φοιτητική ζωή*, αρκετα ευχαριστημένη απο το πανεπιστημιο. Τη θυμαμαι ατομο με οργανωση και δεν παραπονεθηκε ποτέ οτι η σχολή ειναι πιεστηκή. Απλά επρεπε να τηρεί προγραμματα με ακριβεια.

Εντουτοις απο την αποψη του τι μαθαινεις ειτε εδω ειτε εκει ειτε παραπερα, εχω την αισθηση οτι αμα δεν ψαξεις μονος σου και αμα δεν πας στη δουλειά να τα δεις, απλά θα ξερεις πολύ θεωρία.

Κρατα και τη γνωμη ενος γνωστου μου πολιτικου μηχανικου που τελειωσε ΕΜΠ και πηγε/πρεπει να ναι ακομα για μεταπτυχιακό στο Imperial
"καλο ειναι τα βασικά της δουλειας σου να τα μαθεις στη γλωσσα σου"
δεν το 'χω κατανοησει ακομα αυτό αλλα για καποιο λογο μου φαινεται σημαντικό!  Cheesy

*ναι η φοιτητική ζωή ειναι σημαντικός παράγοντας των σπουδών.

bay bay timy.
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
« Reply #41 on: September 01, 2010, 14:42:59 pm »

Εγώ φίλε αυτό που είχα και έχω σαν σχέδιο είναι να τελειώσω Ελλάδα και να πάω μετά έξω... μου αρέσει το αντικείμενο της επιστήμης που σπουδάζω (αυτό ουσιαστικά το κατάλαβα μετά τα πρώτα χρόνια σπουδών) και έτσι νομίζω ότι σαν ύλη και σαν επιστημονικές βάσεις το ελληνικό πολυτεχνείο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Όσο για την κατάσταση στην Ελλάδα τα είπαν οι παραπάνω συνάδελφοι όλα τα κακώς κείμενα (μικρά και λίγα εργαστήρια,πολλοί φοιτητές και προφανώς - ειδικά τα πρώτα χρόνια - καθηγητές που δεν σε ξέρουν και δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να συνεργαστούν μόνο μαζί σου γιατί έχουν άλλους 300 φοιτητές στο έτος) απλά να ξέρεις ότι εκεί θα σε πιέσουν να διαβάσεις και να προσέξεις - να παρακολουθήσεις μέσα στο εξάμηνο με το δικό τους σύστημα ενώ εδώ (πέρα από ορισμένα μαθήματα) αυτό θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου - δλδ αν δεν έχεις το μεράκι να το κάνεις δεν θα έχεις κανέναν από πάνω σου να σου λέει διάβασε και πήγαινε φροντιστήριο και έχεις απουσίες κτλ. κτλ. όπως στο λύκειο στο οποίο όλοι εμείς πήγαμε καλά και πετύχαμε λίγο πολύ, επειδή μας πίεζε το σύστημα των εξετάσεων!

Βάσεις αποκτάς εδώ και έξω μαθαίνεις να τις χρησιμοποιείς κάπου εποικοδομητικά νομίζω (άποψή μου...)!
Τώρα αν θέλεις να έχεις άμεση αποκατάσταση επαγγελματική κτλ. νομίζω ότι και στο Imperial να πας ένα Master θα το χρειαστείς να το κάνεις που σημαίνει +2 χρόνια οπότε τελικά δεν γλυτώνεις και ιδιαίτερα πολλά πράγματα...απλά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι - δεν είναι δα και άλλος πλανήτης εκεί, απλά παίρνουν όσους χρειάζονται και έχουν τις υποδομές να τους εκπαιδεύσουν σε πρακτικό επίπεδο πιο κατάλληλα!

Καλή υπομονή και δύναμη σε ότι και να αποφασίσεις! Wink

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
ant
Guest
« Reply #42 on: September 01, 2010, 15:05:56 pm »

Quote from: provataki on September 01, 2010, 14:39:24 pm

Απολυτα απογοητευμενη απο τη νεροβραστη φοιτητική ζωή

Δε θα ναι και πολυ παρτι ανιμαλ αυτη η γνωστη σου, ε; Και στο πιο ξενερωτο μερος να πας, μπορεις να βρεις τροπο να περασεις καλα. Συν το οτι εχω συζητησει με 2-3 που σπουδαζουν Αγγλια και τους ειδα πολυ χαρουμενους.  Smiley

Ισως θα επρεπε να μιλησεις και με καποιον καθηγητη απο τη σχολη. Αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου μπορεις να πιασεις να μιλησεις και με διαφορετικο ανθρωπο  Wink

Σου ευχομαι παντως να επιλεξεις σοφα
« Last Edit: September 01, 2010, 15:21:00 pm by Antίλογος » Logged
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: September 01, 2010, 15:39:08 pm »

Quote from: Antίλογος on September 01, 2010, 15:05:56 pm
Συν το οτι εχω συζητησει με 2-3 που σπουδαζουν Αγγλια και τους ειδα πολυ χαρουμενους.  Smiley

και 'γω ειχα μιλησει με κατι παιδια που σπουδαζουν Αγγλια και ηταν μες την τρελή χαρά.
αλλά ολοι ηταν χαπάκιδες.  Tongue

bay bay timy.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #44 on: September 01, 2010, 15:40:18 pm »

Quote from: provataki on September 01, 2010, 15:39:08 pm
Quote from: Antίλογος on September 01, 2010, 15:05:56 pm
Συν το οτι εχω συζητησει με 2-3 που σπουδαζουν Αγγλια και τους ειδα πολυ χαρουμενους.  Smiley
και 'γω ειχα μιλησει με κατι παιδια που σπουδαζουν Αγγλια και ηταν μες την τρελή χαρά.
αλλά ολοι ηταν χαπάκιδες.  Tongue
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=VTcQtJYIxow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VTcQtJYIxow</a>

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: