• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:43:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:43:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 125
Total: 194
Αρχιτέκτων
Ponan
rafa98p
mike1996
Christina_R
TheBadSalesman
gpapailio
sassi
Nikos_313
abunchofcells
elefsola
Le ece
petrtheo
tzortzis
Mr Watson
mpilas_giwrgos
geftihiakos
Xontroulis
ThanosV
Stelios Leivas
jimalexoud
kostas.de
Asozou
engineer2030
aachmet
geormylo
aafroditi
Captain
tsakalokagkouras
Domnious
chatzikys
tokamania
Petross
Thanasiscon1
Petran25
tasos gourd
sterxz
giannis23
geo66
mantzjim
Orgianelis
dimitris585
grepanis
Maria balogianni
maik
christi
samamidou
dorapangeiou
ioannis
petralexiou
Michalis Tsialis
bougatsa
Argiris
mixkats
AcDimitri
Karkarias
m.renia
anna.f
plapas
maria.r
glavdakis
alexandros_and
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κυλικείο - Λέσχη - Εστίες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Φοιτητική Λέσχη 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Φοιτητική Λέσχη 2010  (Read 7517 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Φοιτητική Λέσχη 2010
« Reply #30 on: October 05, 2010, 23:05:27 pm »

φαντασου ποσοι τρωγανε Tongue

σίγουρα τρωγανε και απο το ΠΑΜΑΚ, για να αποφύγουν να πληρώνουν εκει και Ερασμίτες, ενα μεγαλος αριθμός μη-ΑΠΘ ήταν φοιτητες

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #31 on: October 05, 2010, 23:09:11 pm »

Πάντως σήμερα που πήγα σκασαν μύτη 2 τύποι που μιλούσαν αγγλικά. Παίζει να ήταν ερασμίτες.
Δείξαν ένα χαρτί στον τύπο στην είσοδο και περάσαν νομίζω.

Quote from: Karaμazoβ on October 05, 2010, 23:05:27 pm
σίγουρα τρωγανε και απο το ΠΑΜΑΚ,
Αυτό ισχύει σίγουρα
Το θέμα είναι κατα πόσο ο έλεγχος είναι αποδοτικός διότι αν δε κάνω λάθος τα πάσο είναι κοινά (εκτος αν δε παιρνουν στο ΠΑΜΑΚ ξερω γω)
Ίσως επιτέλους θα έπρεπε να έχουμε ID κάρτες όπως στο εξωτερικό, 1 κάρτα για τα πάντα
« Last Edit: October 05, 2010, 23:12:09 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #32 on: October 05, 2010, 23:31:49 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:07:34 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: October 06, 2010, 00:12:51 am »

Γιατί πορώνεστε τόσο πολύ με τον αηδιαστικό έλεγχο στη λέσχη, δεν μπορώ να το καταλάβω..Θα εξοπλίσουν τα εργαστήριά μας, με τα λεφτά που θα γλιτώσουν;

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: October 06, 2010, 00:22:36 am »

Η εφημερίδα κάνει λόγο για υποχρηματοδότηση από τη πλευρά του κρατους και γενικά όλοι μας έχουμε ακούσει για κονδύλια λέσχης που κόβονται και το είδαμε σταδιακά αυτο (πχ να λειτουργεί μόνο η 1 λεσχη). Οπότε μάλλον δε τίθεται θέμα περισσευούμενων χρημάτων για να τα δωσουμε κάπου.

Αλλά ακόμα και αν υπήρχε αυτό το ζήτημα 1000 φορές να βάζανε αηδιαστικούς ελέγχους ώστε να σιγουρεψουνε ότι μια υπηρεσία δουλεύει σωστά για αυτούς που πρέπει και τα επιπλέον χρήματα να πάνε για εξοπλισμό του εργαστηρίου ή δε ξερω γω τι άλλο. Τουλάχιστον τότε θα ειχαμε κάτι ουσιαστικό να διεκδικήσουμε.

for the record ουτε εμενα μαρεσει να μου ζητανε πάσο κτλ όπως δε μου αρεσει να μου ζηταει ο τροχονόμος δίπλωμα. Αλλά τι να κάνουμε δε ζουμε σε κοινωνία αγγέλων, υπαρχουν και πονηροί

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: October 06, 2010, 00:30:00 am »

Αν μου εξασφάλιζες ότι τα λεφτά θα πήγαιναν στις σχολές, και πάλι θα διαφωνούσα μάλλον, αλλά θα σε καταλάβαινα..
Στην προκειμένη περίπτωση (που όπως λες είναι καθαρά θέμα περικοπών) πες μου γιατί γουστάρεις τόσο..
Έχεις φετίχ με τους πεινασμένους παμακίτες-εξωπανεπιστημιακούς;

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: October 06, 2010, 00:38:09 am »

Quote from: i_am_batman on October 06, 2010, 00:30:00 am
Αν μου εξασφάλιζες ότι τα λεφτά θα πήγαιναν στις σχολές, και πάλι θα διαφωνούσα μάλλον, αλλά θα σε καταλάβαινα..
Στην προκειμένη περίπτωση (που όπως λες είναι καθαρά θέμα περικοπών) πες μου γιατί γουστάρεις τόσο..

Τι να σου εξασφαλίσω? Αφού λέμε ότι μας κόβουν λεφτά.
Αν δε μας έκοβαν και εφαρμόζανε την ίδια πολιτική τότε ναι θα συζητούσαμε, θα αποφασίζαμε σαν σύλλογος να ζητήσουμε να απαιτήσουμε τα εξτρα χρήματα να γινουν συντήρηση των χώρων του πανεπιστημίου, να γίνουν εξοπλισμός, να γίνουν φωτοεκτυπωτικά μηχανηματα ρε αδερφε.

Και ναι ρε φιλε δε γουσταρω ούτε άσχετους ούτε παμακίτες. Δεν είμαστε συσσίτιο εκκλησίας εδω περα, πρόκειται για μία υπηρεσία καθαρά των φοιτητών ΑΠΘ και μόνο αυτών. Φτανει πια με την αυθαιρεσία έστω και στο παραμικρό της βαθμό.
Και μην ακούσω κανέναν ψυχοπονιάρη να μιλάει για πεινασμένα στόματα και φτωχές οικογένειες, γιατί και γω φτωχός φοιτητής είμαι που μου γ@μαν το πτυχίο και τις σπουδες και δεν ήρθε κανενα στόμα να φωνάξει για μένα.
Μη μας πιάνουν και κορόιδα. Ειδικά οι του ΠΑΜΑΚ στο ΠΑΜΑΚ να βλέπουν τα χάλια τους, γιατι αυτοι ευθύνονται

i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: October 06, 2010, 01:09:10 am »

Σ' αυτό που λες για τους παμακίτες συμφωνώ. Το να τρώνε τσάμπα όμως, δεν είναι αντίθετο με το να παλέψουν να βελτιώσουν την κατάσταση στο παμακ απαραίτητα. Κυρίως μου τη δίνει να μην μπορούν να φάνε οι εξωπανεπιστημιακοί και ειδικά αφού δεν βλάπτουν το πανεπιστήμιο, μιας και δεν πρόκειται για λεφτά που θα δίνονταν αλλού. Αλλού πειράζει η αυθαιρεσία..

Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: October 06, 2010, 01:37:24 am »

Agent
το κρατος κοβει λεφτα απο τη λεσχη(απο παντου βασικα)
κι εσυ λες, χμμ, αυτοι απο το παμακ μας τρωνε το μεσημεριανο.
και ολη σου η προσπαθεια ειναι πως να τους διωξεις.
μηπως χανει καπου η φαση?

Vive le son
D'l'explosion!
Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: October 06, 2010, 02:25:14 am »

Quote from: AgentCain on October 06, 2010, 00:38:09 am
Quote from: i_am_batman on October 06, 2010, 00:30:00 am

Τι να σου εξασφαλίσω? Αφού λέμε ότι μας κόβουν λεφτά.
Αν δε μας έκοβαν και εφαρμόζανε την ίδια πολιτική τότε ναι θα συζητούσαμε, θα αποφασίζαμε σαν σύλλογος να ζητήσουμε να απαιτήσουμε τα εξτρα χρήματα να γινουν συντήρηση των χώρων του πανεπιστημίου, να γίνουν εξοπλισμός, να γίνουν φωτοεκτυπωτικά μηχανηματα ρε αδερφε.

Και ναι ρε φιλε δε γουσταρω ούτε άσχετους ούτε παμακίτες. Δεν είμαστε συσσίτιο εκκλησίας εδω περα, πρόκειται για μία υπηρεσία καθαρά των φοιτητών ΑΠΘ και μόνο αυτών. Φτανει πια με την αυθαιρεσία έστω και στο παραμικρό της βαθμό.
Και μην ακούσω κανέναν ψυχοπονιάρη να μιλάει για πεινασμένα στόματα και φτωχές οικογένειες, γιατί και γω φτωχός φοιτητής είμαι που μου γ@μαν το πτυχίο και τις σπουδες και δεν ήρθε κανενα στόμα να φωνάξει για μένα.
Μη μας πιάνουν και κορόιδα. Ειδικά οι του ΠΑΜΑΚ στο ΠΑΜΑΚ να βλέπουν τα χάλια τους, γιατι αυτοι ευθύνονται

+1

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #40 on: October 06, 2010, 10:14:19 am »

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία της για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

Η Φοιτητική Λέσχη είναι αυτοδιοικούμενο νομικό πρόσωπο που ανήκει στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και χρηματοδοτείται από αυτό. Δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση έχουν εκείνοι οι φοιτητές του Α.Π.Θ., οι οποίοι έχουν οικογενειακό εισόδημα χαμηλότερο από τα όρια που ορίζονται από τα Π.Δ.: 387/1983, 494/1985, 143/1990, Ν. 2083/1983, για το ακαδημαϊκό έτος 2010 - 2011.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, με πρωτοφανείς περικοπές στη δημόσια χρηματοδότηση, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν για φέτος ούτε κατ’ ελάχιστο περιθώρια ενίσχυσης της Φοιτητικής Λέσχης από πόρους του πανεπιστήμιου όπως συνέβαινε στο παρελθόν, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Λέσχης, καθώς και το δικαίωμα της δωρεάν σίτισης και της υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους φοιτητές, ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Προκειμένου λοιπόν να διασφαλιστεί η βιώσιμη λειτουργία της Λέσχης στο πλαίσιο της δημόσιας χρηματοδότησης για τη φετινή χρονιά, κρίθηκε αναγκαίος ο έλεγχος της φοιτητικής ταυτότητας στην είσοδο της Λέσχης, καθώς και η καθημερινή καταμέτρηση του αριθμού των σιτιζομένων.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του κοινωνικού ρόλου του Α.Π.Θ., θα γίνουν προσπάθειες εξεύρεσης συμπληρωματικής χρηματοδότησης της Φοιτητικής Λέσχης από φορείς που έχουν ως αποστολή την παροχή κοινωνικού έργου, όπως π.χ. ο Δήμος, η Εκκλησία κ.α., ώστε να επεκταθεί το δικαίωμα σίτισης και πέραν των φοιτητών, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Άλλωστε, η Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, αλλά και το προσωπικό ώστε να ανταποκριθεί και σε αυτό το ρόλο.

Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων φοιτητών και συνεπώς η δημόσια χρηματοδότηση της Φοιτητικής Λέσχης, παρακαλούνται οι φοιτητές που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται από το νόμο και αναρτώνται σε ειδικό πίνακα στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, www.auth.gr , στις παροχές των φοιτητών, να εγγραφούν στους καταλόγους της Φοιτητικής Λέσχης, στο γραφείο 63 (1ος όροφος Φοιτητικής Λέσχης) τις ώρες 9:00-13:00 (Πληροφορίες κ. Μπότσας 992623).

Ώρες Λειτουργίας Λέσχης:

Δευτέρα έως Παρασκευή, Μεσημέρι: 11:45-15:00 και Βράδυ: 17:45-20:15

(Ανακοίνωση της Πρυτανείας μέσω του ΚΛΔ).
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: October 06, 2010, 10:38:42 am »

Quote from: Social_waste on October 06, 2010, 01:37:24 am
Agent
το κρατος κοβει λεφτα απο τη λεσχη(απο παντου βασικα)
κι εσυ λες, χμμ, αυτοι απο το παμακ μας τρωνε το μεσημεριανο.
και ολη σου η προσπαθεια ειναι πως να τους διωξεις.
μηπως χανει καπου η φαση?

Βασικά δεν πρόκειται για προσπάθεια. Εγώ θα με κατηγορούσα περισσότερο για αδράνεια επί του θέματος καθώς η απόφαση που λήφθηκε εκ των άνωθεν με συμφέρει σαν φοιτητή και οποιαδήποτε κίνηση να κάνουμε την υπηρεσία αυτή περισσότερο οικουμενική μας ζημιώνει.
Στο θέμα του ΠΑΜΑΚ, επειδή ακριβώς τα κάνανε που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους σε όλο το ΠΑΜΑΚ μερικοί βρίσκουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη δική μας ανοργανωσιά προς όφελός τους, αντί να κάτσουν και να διορθώσουν τη δική τους κατάσταση (πχ να απαιτήσουν η λέσχη τους να μειώσει τις τιμές). Κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω εγώ ούτε με δική τους συγκατάθεση.
Και αντε να πεις είμαστε όλοι ένα σώμα μια ψυχή και αφήνουμε τους πάντες να απολαμβάνουν την συγκεκριμένη υπηρεσία. Στις αμέτρητες ΓΣ που αναφέρθηκε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της λέσχης (που τελικά μαλλον ιδιωτική ηταν παντα) υπήρχε η παραμικρή υποψία της υποστήριξης, έστω και άτυπα, από τους φοιτητές του ΠΑΜΑΚ?

Σύμφωνα με τον alexkasgr θα γίνουν κινήσεις προς τη σίτιση των μη φοιτητών μέσω κονδυλίων από το Δήμο και την Εκκλησία. Αν και εφόσον εμείς σαν φοιτητές και μόνο είμαστε καλυμμένοι για τις δικές μας ανάγκες από την οικονομική στήριξη της λέσχης και αυτά τα χρήματα είναι όντως κάτι εξτρά για να επεκταθεί ο ρόλος της λέσχης, τότε με βρίσκει σίγουρα σύμφωνο σε αυτή την επίσημη απόφαση.
Αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διεκδικήσω με την παρούσα χρηματοδότηση που έχει υπολογιστεί για τη σίτιση όλων των φοιτητών του ΑΠΘ (ή τέλος πάντων όσων έρχονται) να είναι ελεύθερη η χρήση της λέσχης σε όποιον που δε το ζητάει αλλά το εκμεταλλεύεται ύπουλα. Όπως και να το κάνουμε σαν φοιτητής είμαι υποχρεωμένος να προστατεύω τα του οίκου μου πρώτα και μετά και εφόσον υπάρχει το περιθώριο να κοιτάω να βοηθάω παραπέρα.

Η λέσχη και ο έλεγχος δεν είναι λύση στο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης από την πλευρά του κράτους αλλά μέρος της λύσης. Οι υπόλοιπες δεν αναφέρονται γιατί εδώ συζητάμε καθαρά για τη λέσχη. Αν θες να συζητήσουμε επί του θέματος της χρηματοδότησης, να πάμε σε κάποιο άλλο τόπικ.

σένα καράβι πρέπει πρώτα εσύ να πατάς στα ποδάρια σου σταθερά πριν τραβήξεις τον άλλον που πέφτει. Αλλιώς και οι 2 θα πέσουν στη θάλασσα.
« Last Edit: October 06, 2010, 10:44:22 am by AgentCain » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #42 on: October 08, 2010, 03:00:27 am »

Εδω θυμαμαι ο Agent Ειχε τραβηξει και φοτο εναν εξωπανεπιστημιακο που τρωγε εκει για να μας δειξει οτι μας στερησε 4 δισκους φαι, τι να λεμε τωρα. Oποιος ειναι πιο αργοσχολος απο μενα ας ψαξει εγω παντως ελιωσα στο γελιο οταν το δα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #43 on: March 30, 2011, 14:08:57 pm »

Από το ΚΛΔ:

Με παρέμβαση των Πρυτανικών Αρχών αντιμετωπίστηκε το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα της Φοιτητικής Λέσχης

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Η Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. είναι η μόνη στην Ελλάδα η οποία δεν έχει δοθεί σε ιδιώτη. Σε εποχή κρίσης, ο στόχος του Α.Π.Θ. είναι να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σίτισης στους φοιτητές του και ταυτόχρονα να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.

Με παρέμβαση των Πρυτανικών Αρχών του Α.Π.Θ. αντιμετωπίστηκε το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα της Φοιτητικής Λέσχης. Το πρόβλημα αυτό εκδηλώθηκε ως πρόβλημα ρευστότητας, λόγω καθυστερημένης καταβολής της χρηματοδότησης, καθώς και ως πρόβλημα ελλειμματικού προϋπολογισμού, λόγω αυξημένων δαπανών και μείωσης των εσόδων.

Κατόπιν διαπραγματεύσεων των Πρυτανικών Αρχών με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,  αντιμετωπίστηκαν και τα δύο προβλήματα, για τη φετινή χρονιά. Σε εποχή λιτότητας και ενώ η χρηματοδότηση της σίτισης στα υπόλοιπα ελληνικά πανεπιστήμια μειώνεται, στο Α.Π.Θ. αυξήθηκε κατά 12% λύνοντας με τον τρόπο αυτό ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος του ελλειμματικού προϋπολογισμού.

Ταυτόχρονα, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Καθηγητής Βασίλειος Παπάζογλου, δεσμεύτηκε να υπογράψει άμεσα την κατανομή των κονδυλίων. Μετά από αυτήν την έκβαση, οι εργαζόμενοι άρχισαν να πληρώνονται κανονικά.

Η διευθέτηση του ζητήματος έδωσε μία μεγάλη ανάσα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι το πρόβλημα λύθηκε οριστικά, καθώς η Λέσχη εξακολουθεί να είναι ελλειμματική. Επιπλέον, φέρει ένα χρέος από την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο, ο στόχος της συγκράτησης των εξόδων, της μείωσης των δαπανών και της αύξησης των εσόδων της Φοιτητικής Λέσχης εξακολουθεί να είναι βασική προτεραιότητα των Πρυτανικών Αρχών. Σε αυτό το πλαίσιο, 21 εργαζόμενοι με εργολαβική σχέση εργασίας, που επιβάρυναν τον προϋπολογισμό της Φοιτητικής Λέσχης, αλλά εργάζονταν στη διοίκηση του πανεπιστημίου, μεταφέρονται απευθείας στο Α.Π.Θ., ελαφρύνοντας τον προϋπολογισμό της Λέσχης κατά ένα σημαντικό ποσό.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Πρέπει να είναι και πολύ προχώ ρε παιδί μου οι σημερινές πρυτανικές αρχές!

Βέβαια καμία διαβεβαίωση για την λειτουργία της λέσχης του χρόνου δεν υπάρχει. Μάλλον κούτσα-κούτσα θα πάει κάθε χρόνο, ώσπου να κοπεί τελείως (εκτός και αν οι γαμάτες πρυτανικές αρχές μας πιέσουν το υπουργείο, γιατί είναι τόσο γαμάτες και το υπουργείο κάνει ότι του πουν γιατί αυτό καταλαβαίνω εγώ απ' το παραπάνω mail, ότι έχουμε γαμάτες πρυτανικές αρχές)!

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #44 on: March 31, 2011, 22:06:35 pm »

Αυτοί που μου τρώνε το μπιφτέκι μου να φύγουν, να φάνε αλλού.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: