• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:54:34 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:54:34 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 100
Total: 118
Kv
gpapailio
NET2GRID
Le ece
JoHn!
Denisivo
sherlock
tsaliki
mike1996
Sotirisbikos
A-TheITGuy
Saint_GR
vaggelisx
kathrin_p
rafa98p
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Έκρηξη στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Έκρηξη στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη  (Read 8666 times)
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
Re: Έκρηξη στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
« Reply #60 on: June 27, 2010, 14:25:27 pm »

Quote from: provataki on June 27, 2010, 13:20:19 pm
Κανεις ομως δεν αιτιολογησε γιατι η (οποιαδηποτε) ανθρωπινη ζωη εχει αξια, παραπανω απο ενος σκυλιου.

Tongue

προστασια του ειδους μας

oblivion
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #61 on: June 27, 2010, 14:30:28 pm »

Διαβάζω πάντως στο "εγωιστικό γονίδιο" δεν υπάρχει βιολογικός λόγος να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στην ανθρώπινη ζωή από τη σκυλίσια. Τώρα τι να σου πω, ο Dawkins το λέει όχι εγώ Cheesy

@Aurelius: Δεν το είπα για να πω "καλά κάνανε", το είπα για να σου δείξω ότι με το μπάτσο έχω διαφορές ενώ με αυτόν που φοράει Nike δεν έχω. Ο ένας υποστηρίζει το σύστημα, ο άλλος όχι.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
smo

aoum

View Profile
« Reply #62 on: June 27, 2010, 14:40:24 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on June 27, 2010, 14:30:28 pm
Διαβάζω πάντως στο "εγωιστικό γονίδιο" δεν υπάρχει βιολογικός λόγος να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στην ανθρώπινη ζωή από τη σκυλίσια. Τώρα τι να σου πω, ο Dawkins το λέει όχι εγώ Cheesy

θεωρω οτι η ταυτιση ειναι πιο ευκολη οταν εχεις να κανεις με ανθρωπο

oblivion
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #63 on: June 27, 2010, 14:46:15 pm »

Γιατί όμως;

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
smo

aoum

View Profile
« Reply #64 on: June 27, 2010, 14:59:00 pm »

πιθανοτατα γιατι κατα τη διαρκεια της ζωης σου συναναστρεφεσαι με περισσοτερους ανθρωπους (και αναπτυσεις δεσμους) απο οτι σκυλια?

oblivion
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: June 27, 2010, 14:59:26 pm »

@Aurelius: Δεν το είπα για να πω "καλά κάνανε", το είπα για να σου δείξω ότι με το μπάτσο έχω διαφορές ενώ με αυτόν που φοράει Nike δεν έχω. Ο ένας υποστηρίζει το σύστημα, ο άλλος όχι.

Μια κοινωνία συνεργαζόμενων ατόμων έχει την δυνατότητα να βελτιώσει την ΔΙΚΙΑ μου ζωή αν λειτουργεί αρμονικά(το γιατί νομίζω είναι προφανές)
Σκοτώνοντας έναν άνθρωπο,όχι μόνο αφαιρώ ένα μέλος της κοινωνίας(σιγά θα μου πείτε,6 δις είμαστε) αλλά σπέρνω και την διχόνια στα άλλα μέρη της κοινωνίας αυτής(με την έννοια του ότι τώρα θα σκέφτονται ότι εγώ που έχω δολοφονήσει κάποιον θα θέλω να κάνω κακό σε αυτούς κτλ).Έτσι,in the long run, η κοινωνία βλάπτεται-> το ατομικό μου συμφέρον βλάπτεται.

YARRRRRRRRRRRRRR
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #66 on: June 27, 2010, 15:01:24 pm »

Όλα άσπρο μαύρο ρε παιδιά εδώ μέσα...

Πρώτον, όποιος φοράει Nike σαφώς υποστηρίζει το σύστημα. Δε θα μείνει ξυπόλητος αν πάρει παπούτσια από τη βιοτεχνία Βέροιας Α.Ε αν είναι πραγματικά ιδεολόγος.  Tongue Αλλά προτιμάει την άνεση και το γαμάτο design από την ιδεολογία. Το ίδιο δεν ισχυει βέβαια στους υπολογιστές, apple κτλ, γιατί λόγω συμβατότητας λογισμικών η για μια συγκεκριμένη δουλειά, μπορεί να σου είναι απαραίτητο το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Δεύτερον, ναι αυτός που φοράει Nike έχει μια μικρή διαφορά από αυτόν που δε φοράει (είτε γιατί δεν έχει λεφτά να τα αγοράσει είτε λόγω ιδεολογίας), και ο μπάτσος έχει μια μικρή διαφορά κι αυτός από αυτόν που φοράει Nike. Ο μπάτσος δουλεύει για το κράτος και τους πολιτικούς, αν και σε καμιά περίπτωση δεν είναι "τέρας" γιατί απλούστατα μπορεί να μπήκε στο σώμα για να αντιμετωπίσει την ανεργία. Αυτό που λένε μερικοί "ας πήγαινε αλλού" το λένε επειδή σπουδάζουν ακόμα με τα λεφτά του μπαμπά τους και δεν ξέρουν πώς είναι να είσαι άνεργος πχ 3 χρόνια (αλλιώς ίσως δεν θα το λέγανε).
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ούτε να κρίνεις, ποιοί λόγοι οδήγησαν κάποιον ακόμα και στο χειρότερο επάγγελμα (που σίγουρα δεν είναι αυτό του μπάτσου.... προηγούνται άλλα, όπως πολιτικός, δικηγόρος, μεγαλοεπιχειρηματίας κτλ).

Όσο για τους μπάτσους, και αυτοί μεταξύ τους "δεν είναι το ίδιο" απέναντι στην κοινωνία. Δεν είναι το ίδιο μια αστυνομικίνα 20 χρονών με τον αρχηγό της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ.

Οπότε κατα την άποψή μου δεν είναι τίποτα άσπρο ή μαύρο, όλα είναι διαβαθμίσεις του γκρί.

Δεύτερον... όλες αυτές οι "διαβαθμίσεις" του κάθε επαγγέλματος ανάλογα με την ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την κατάντια της σημερινής πολιτικής ζωής, δεν είναι αιτιολογία για το αν ένας θάνατος "αξίζει" ή όχι. Είναι απλά τραγικό να μιλάμε για θάνατο και να τον κρίνουμε με τέτοια κριτίρια, όταν πρόκειται χαλαρά για το πιο σημαντικό γεγονός στην ύπαρξη του ανθρώπου, αυτό που ορίζει πόσο πολύτιμη είναι μια ανθρώπινη ζωή.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι πάντα οι κοινωνικές συγκρούσεις οδηγούσαν σε θανάτους ανθρώπων. Είτε σε περιόδους πολέμου, είτε σε περιόδους πολιτικοκοινωνικών αναταραχών, είτε σε επαναστατικές περιόδους, σε εμφυλίους πολέμους κτλ. Δυστυχώς ο άνθρωπος θα γίνει πραγματικα άνθρωπος όταν μπορέσει να το εξαλείψει αυτό, αλλά έχουμε πάααααααρα πολύ δρόμο ακόμα ως εκεί (πράγμα το οποίο το συμμερίζονται και οι αριστεροί με τη θεωρία τους περι "αταξικής κοινωνίας", και ότι για να φτάσουμε εκεί θέλει πααααρα πολύ δρόμο, δουλειά και συνείδηση).

Από κει και πέρα, είναι καλό με αφορμή ακόμα και ένα θάνατο να εκφράζουν όλοι τις απόψεις τους για το γεγονός, και πολλές φορές εδώ μέσα οι απόψεις διαφέρουν. Θεωρώ λίγο υποκριτικό να το βουλώνουμε και να παριστάνουμε τους πενθούντες για έναν άνθρωπο που στην τελική δεν ξέραμε, και ας μη γελιόμαστε, δεν στενοχωρηθήκαμε πάνω από λίγη ώρα.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #67 on: June 27, 2010, 15:13:53 pm »

Quote from: i _&a on June 27, 2010, 15:01:24 pm
Πρώτον, όποιος φοράει Nike σαφώς υποστηρίζει το σύστημα. Δε θα μείνει ξυπόλητος αν πάρει παπούτσια από τη βιοτεχνία Βέροιας Α.Ε αν είναι πραγματικά ιδεολόγος.  Tongue Αλλά προτιμάει την άνεση και το γαμάτο design από την ιδεολογία.

Το ίδιο είναι πρακτικά... και η βιοτεχνία Βέροιας εργάτες εκμεταλλεύεται, και δε μπορείς να ξέρεις εσύ ο καταναλωτής σε τι συνθήκες δουλεύουν.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #68 on: June 27, 2010, 15:15:18 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on June 27, 2010, 15:13:53 pm
Quote from: i _&a on June 27, 2010, 15:01:24 pm
Πρώτον, όποιος φοράει Nike σαφώς υποστηρίζει το σύστημα. Δε θα μείνει ξυπόλητος αν πάρει παπούτσια από τη βιοτεχνία Βέροιας Α.Ε αν είναι πραγματικά ιδεολόγος.  Tongue Αλλά προτιμάει την άνεση και το γαμάτο design από την ιδεολογία.

Το ίδιο είναι πρακτικά... και η βιοτεχνία Βέροιας εργάτες εκμεταλλεύεται, και δε μπορείς να ξέρεις εσύ ο καταναλωτής σε τι συνθήκες δουλεύουν.

μιλούσα καθαρά για πολυεθνικές... που ξέρουμε όλοι ποιά η διαφορά τους από τη Βιοτεχνία Βέροιας....
pmousoul
Guest
« Reply #69 on: June 27, 2010, 15:38:18 pm »

Πάντως πιανόμαστε από ειδικές περιπτώσεις και προσπαθούμε να γενικεύσουμε.. νομίζω πως αυτό είναι λάθος.

Εάν θέλουμε πραγματικά να προσεγγίσουμε το θέμα.. θα πρέπει να εργαστούμε σοβαρά.. αλλά αυτό σπάνια το συναντάς στο inet.. γι' αυτό και στο τέλος δεν βγαίνει και κανένα νόημα - απλά όπως και πριν την κατάθεση της γνώμης του, ο καθένας μένει παρέα με την άποψή του.

Δεν θέλω να κάνω την αρχή.. γιατί δεν δεσμεύομαι ότι θα αφιερώσω τον χρόνο που απαιτείται για να κάνω μία αξιοπρεπή προσέγγιση.

Πιστεύω, με αφορμή το πιο πάνω μου σχόλιο, ότι αυτό είναι που λείπει από την σημερινή κοινωνία, όσον αφορά την προσέγγιση των διάφορων προβλημάτων που την απασχολούν..

Βέβαια στην κοινωνία μας υποτίθεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις για ανθρώπους που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτή την δουλειά-λειτούργημα έτσι ώστε να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, και όχι να προωθούν την άποψή τους.. αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είναι εύκολο πράγμα η σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν την κοινωνία.

Άρα στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται κανείς να αποδείξει στον άλλο ότι έχει δίκιο, αυτό θα φανεί μέσα από τον κόπο που θα καταβάλει κατά την προσέγγιση του προβλήματος.. αλλά και πάλι δεν έχει σημασία εάν είχε δίκιο.. σημασία έχει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι το πρόβλημα, ώστε τελικά να το αντιμετωπίσουν.. ως σύνολο.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #70 on: June 27, 2010, 15:41:07 pm »

Μιλας για ασπρο και μαυρο και τα βλεπεις κι εσυ ετσι.

Ξεχνας για παραδειγμα οτι για μερικους τα παπουτσια ειναι εργαλεια εγω πχ δε μπορω να κανω πατινι με παπουτσια ΑΕ Βεροιας γιατι θα μελανιασουν οι πατουσες μου και θα σκιστουν σε 2 μερες. Και ειναι το μονο πραγμα που αγοραζω με γνωμωνα τη μαρκα.

Καποτε ηξερα ενα παλικαρι που πηγε στην αστυνομια για τα λεφτα και ελεγε σιγα μην γινω σαν τους καυλωμενους αστυνομικους τα λεφτα μου και ωραιος. Μετα απο 3-4 χρονια μας διηγουταν πως στα δεκεμβριανα ειχανε πιασει εναν αναρχα και τον βαρουσανε με πυροσβεστηρα στο κεφαλι ενω τον ειχανε με χειροπαιδες στο κελι..... Οταν εισαι μεσα στα σκατα θα λερωθεις οτι και να γινει οποτε ου μπλεξεις. Δε μπορεις να φανταστεις τι μλκιες τους λεγανε στην σχολη και πως τους τα περνουσανε. Καποιοι ισως παραμεινουν αλλοβητοι απολο αυτο αλλα πιστευω ειναι η μειοψηφεια η οποια φυσικα σιωπα για να μη χασει το μεροκαματο. Εχεις ακουσει αστυνομο να καταγγελει αστυνομικη αυθαιρεσια συναδελφων? Εγω οχι. Το παραμυθι με το παιδακι που παει στην αστυνομια για το μεροακαματο ειναι μαλακεια, το παιδακι αυτο ή θα ενσωματωθει(μαυρο) ή θα κατσει σε ενα γραφειο να κανει τουμπεκι για οσα βλεπει(γκρι).

Επισης να ξερεις οτι δε τους σπουδαζει ολους ο μπαμπας τους(εμενα με σπουδαζει προς το παρον παλιοτερα το χε κοψει ομως) και υπαρχουν ανθρωποι που χουν δουλεψει στο δρομο και εχουν δει πολλα τα ματια τους και θα προτιμουσανε να καθαριζουνε σκατα απο το να γινουν αστυνομοι.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #71 on: June 27, 2010, 15:44:12 pm »

Quote from: Grecs on June 27, 2010, 15:41:07 pm
Μιλας για ασπρο και μαυρο και τα βλεπεις κι εσυ ετσι.

Ξεχνας για παραδειγμα οτι για μερικους τα παπουτσια ειναι εργαλεια εγω πχ δε μπορω να κανω πατινι με παπουτσια ΑΕ Βεροιας γιατι θα μελανιασουν οι πατουσες μου και θα σκιστουν σε 2 μερες. Και ειναι το μονο πραγμα που αγοραζω με γνωμωνα τη μαρκα.

Καποτε ηξερα ενα παλικαρι που πηγε στην αστυνομια για τα λεφτα και ελεγε σιγα μην γινω σαν τους καυλωμενους αστυνομικους τα λεφτα μου και ωραιος. Μετα απο 3-4 χρονια μας διηγουταν πως στα δεκεμβριανα ειχανε πιασει εναν αναρχα και τον βαρουσανε με πυροσβεστηρα στο κεφαλι ενω τον ειχανε με χειροπαιδες στο κελι..... Οταν εισαι μεσα στα σκατα θα λερωθεις οτι και να γινει οποτε ου μπλεξεις. Δε μπορεις να φανταστεις τι μλκιες τους λεγανε στην σχολη και πως τους τα περνουσανε. Καποιοι ισως παραμεινουν αλλοβητοι απολο αυτο αλλα πιστευω ειναι η μειοψηφεια η οποια φυσικα σιωπα για να μη χασει το μεροκαματο. Εχεις ακουσει αστυνομο να καταγγελει αστυνομικη αυθαιρεσια συναδελφων? Εγω οχι. Το παραμυθι με το παιδακι που παει στην αστυνομια για το μεροακαματο ειναι μαλακεια, το παιδακι αυτο ή θα ενσωματωθει(μαυρο) ή θα κατσει σε ενα γραφειο να κανει τουμπεκι για οσα βλεπει(γκρι).

Επισης να ξερεις οτι δε τους σπουδαζει ολους ο μπαμπας τους(εμενα με σπουδαζει προς το παρον παλιοτερα το χε κοψει ομως) και υπαρχουν ανθρωποι που χουν δουλεψει στο δρομο και εχουν δει πολλα τα ματια τους και θα προτιμουσανε να καθαριζουνε σκατα απο το να γινουν αστυνομοι.

δεν απέκλεισα πουθενά αυτά που λές....
αναφέρθηκα σε μια περίπτωση, όπως λέει και ο lost body, όσο και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, θα πηγαίνουμε από το γενικό στο ειδικό  και δε θα βγεί νόημα ποτέ...
όσο για το μπάτσο και την λοβοτομή που τους κάνουν στη σχολή, πιστεψε με, το ξέρω από πρώτο χέρι

Social_waste

View Profile
« Reply #72 on: June 27, 2010, 15:51:46 pm »

μα βλεπω στα recent

Re: Έκρηξη στο γραφείο του Μι...

και σκεφτομαι του μιτκα.

Vive le son
D'l'explosion!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #73 on: June 27, 2010, 15:52:13 pm »

Eχει δικιο  σε αυτο ο λοστ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν ξερατε το  ατομο ππριν και μετα τη σχολη αστυφυλακων θα ειχατε πειστει οπως εγω οτι αυτο μπορουν να το κανουν σχεδον σε ολους αν το κανανε σε αυτον.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
lpool
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #74 on: June 27, 2010, 16:57:42 pm »

Κι ο φορών Nike το κάνει, απλά δε το καταλαβαίνει. Αντίθετα, ο μπάτσος ότι κάνει το κάνει για την επιβίωση του (άρα έχει ένα υποτυπώδες alibi) ενώ ο φορών Nike την έχει εξασφαλίσει ήδη (άρα δεν έχει)
ΥΓ:αυτή τη στιγμή φοράω σορτσάκι adidas (αν και υποπτεύομαι ότι είναι από αυτά που μου έπαιρνε κάποτε η μάνα μου απ τη λαική)
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: