• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:31:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:31:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 85
Total: 149
fkagk
stelinas
Nicotre
Petran25
vasiliki_m
dsaragiotis
rafa98p
Βασιλης
kgpapadop
filon05
glavdakis
nchatzo
meni
Domnious
swthrhs
georsoti
thomassamaras
aachmet
marilia
sterxz
mrodi
ggalamat
stefpapa21
geo66
Nikos_313
George_RT
Thanasiscon1
stefanos hios
eleftheria
Mr Watson
tasos gourd
diamanar
spoun
iasonaskaraminas
mgrivab
zontos
tasos_ntv
Stelios V.
JoHn!
sigklitiki
iliaskou
Pcsc
grethem
Ast
oak456
Theo_24
mNektar
angelos
anthi kotsani
Ioannakoliou
adaskopo
programmer2004
John120196
bit11
jimalexoud
MrGreekArrow
stavrosk
vaggelisx
kourasan!
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 135 Go Down Print
Author Topic: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας  (Read 280215 times)
sofigami
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Female
Posts: 1329


ひ らこしんじ


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1500 on: December 16, 2012, 23:20:11 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on December 16, 2012, 17:45:06 pm
Το κλισέ: Μεγάλο στήθος= bimbo άρα bimbo= χαζή
Αυτό πάλι τι είναι; Πρώτη φορά τ'ακούω.
Logged

Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 3346



View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1501 on: December 16, 2012, 23:22:41 pm »

ε τι κανς ναουμ...
Logged
vasso
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 6672


Overambitious doer


View Profile WWW
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1502 on: December 17, 2012, 19:05:42 pm »

δεν θα ήταν πιο απλό να πάρουν για επιβεβαίωση τηλέφωνο στη μενσα και να τους ρωτήσουν το μέσο όρο σουτιέν που φοράνε τα θηλυκά μέλη της;
Logged

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1503 on: December 17, 2012, 19:31:33 pm »

ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
Ο ΚΑΘΕ ΣΕΞΥ ΝΕΟΣ






Ο Ρήγας Φεραίος ήταν η οργάνωση νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1967, ως Πανελλήνια Αντιδικτατορική Οργάνωση Σπουδαστών (ΠΑΟΣ) "Ρήγας Φεραίος", κυρίως από πρώην μέλη της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και μετά τη διάσπαση του ΚΚΕ, το 1968, τοποθετήθηκε υπέρ του ΚΚΕ εσωτερικού. Κατά την διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση και δεκάδες μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν, ενώ οι καταδίκες των μελών του αθροίζονται σε πολλούς αιώνες. Παράλληλα η συμβολή του "Ρήγα Φεραίου" στην ανάπτυξη του μαζικού αντιδικτατορικού κινήματος ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, ενω επίσης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία των Φοιτητικών Επιτροπών Αγώνα. Οι πλατιές αυτές συλλογικότητες, που αποτελούνται απο φοιτητές που αναζητούν τρόπους συλλογικής αντιδικτατορικής δράσης, θα δράσουν δημόσια στις σχόλες τους και μέσα στα αμφιθέατρα διεκδικόντας τη δυνατότητα για δημόσιες συγκεντώσεις και συζητήσης,ενώ προφυλάσσουν τον παράνομο οργανωτικό τους ιστό. Το 1972 θα συγκροτηθεί το Διασχολικό των ΦΕΑ που συντονίζει όλες τις σχολές.Το σχημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό και θα αποτελέσει τον βασικό ιστό αναπτύξης του φοιτητικού αντιδικτατορικού κινήματος. Παράλληλα εκατοντάδες μέλη του Ρήγα θα συμμετάσχουν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και η οργάνωση θα έχει την πλειοψηφία στην συντονιστική επιτροπή κατάληψης.

Τον Ιούνιο 1974 μετονομάστηκε σε Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (ΠΟΝ) "Ρήγας Φεραίος" και αυτοαναγνωρίστηκε ως νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού. Στη μεταπολίτευση συνέχισε τη δράση του, έχοντας ιδιαίτερη ανάπτυξη στο φοιτητικό κίνημα. Στην Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του 1976, μετονομάστηκε σε Ελληνική Κομμουνιστική Νεολαία (ΕΚΟΝ) "Ρήγας Φεραίος", παρά τη διαφωνία ισχυρής τάσης, που επέμενε στη διατήρηση του ευρύτερου πολιτικού χαρακτήρα της οργάνωσης.

Στις γραμμές της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος διαμορφώθηκε πλειοψηφούσα αριστερή πτέρυγα, η οποία είχε αναφορές στον κριτικό μαρξισμό που εκπροσωπούσαν θεωρητικοί όπως ο Νίκος Πουλαντζάς και ο Λουί Αλτουσέρ καθώς επίσης και σε γεγονότα διεθνούς εμβέλειας όπως ο Γαλλικός Μάης του '68 και η Πολιτιστική Επανάσταση στην Κίνα. Η πτέρυγα αυτή διαφωνούσε με τις πολιτικές και στρατηγικές επιλογές του κόμματος.


Μετά την εκλογική αποτυχία του 1977, η αριστερή πτέρυγα της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος όξυνε την κριτική της τονίζοντας πως η δημιουργία του εκλογικού σχήματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ με τα θολά, μετριοπαθή και ετερόκλητα χαρακτηριστικά της, αποτελούσε την κύρια αιτία της εκλογικής συρρίκνωσης. Η εσωτερική κρίση οξύνθηκε μέχρι τις παραμονές της σύγκλισης της Β' Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της οργάνωσης, την οποία η ηγεσία του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν αναγνώρισε. Όσοι συμμετείχαν σε αυτή διαγράφτηκαν από την κομματική ηγεσία (65%-70% της οργάνωσης). Οι διαγραφέντες ίδρυσαν ξεχωριστή οργάνωση με τον τίτλο ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος - Β΄ Πανελλαδική.

Κατά τη διάσπαση του 1987, όταν η πλειοψηφία του ΚΚΕ εσωτερικού ίδρυσε την Ελληνική Αριστερά (ΕΑΡ), ο Ρήγας Φεραίος αποτέλεσε νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά. Τα επόμενα χρόνια συρρικνώθηκε και το 1999, τα λίγα μέλη που είχαν απομείνει επέλεξαν να μετονομαστούν σε Νεολαία της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Οικολογικής Αριστεράς (ΑΚΟΑ).

Ο Ρήγας Φεραίος εξέδιδε τον Θούριο. Ανάμεσα στους κατά καιρούς γραμματείς της οργάνωσης ήταν οι Κώστας Κωσταράκος, Γιάννης Βούλγαρης, Μάνος Σωτηριάδης, Μπάμπης Γεωργούλας, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Μιχάλης Σαμπατακάκης κ.ά.


http://goo.gl/5BP6k
Logged

pandora
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 6443


madness


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1504 on: December 17, 2012, 19:46:38 pm »

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S7MtWiBkzQA#t=156s


Quote from: Karaμazoβ on December 17, 2012, 19:31:33 pm
ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
Ο ΚΑΘΕ ΣΕΞΥ ΝΕΟΣ






Ο Ρήγας Φεραίος ήταν η οργάνωση νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1967, ως Πανελλήνια Αντιδικτατορική Οργάνωση Σπουδαστών (ΠΑΟΣ) "Ρήγας Φεραίος", κυρίως από πρώην μέλη της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και μετά τη διάσπαση του ΚΚΕ, το 1968, τοποθετήθηκε υπέρ του ΚΚΕ εσωτερικού. Κατά την διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση και δεκάδες μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν, ενώ οι καταδίκες των μελών του αθροίζονται σε πολλούς αιώνες. Παράλληλα η συμβολή του "Ρήγα Φεραίου" στην ανάπτυξη του μαζικού αντιδικτατορικού κινήματος ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, ενω επίσης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία των Φοιτητικών Επιτροπών Αγώνα. Οι πλατιές αυτές συλλογικότητες, που αποτελούνται απο φοιτητές που αναζητούν τρόπους συλλογικής αντιδικτατορικής δράσης, θα δράσουν δημόσια στις σχόλες τους και μέσα στα αμφιθέατρα διεκδικόντας τη δυνατότητα για δημόσιες συγκεντώσεις και συζητήσης,ενώ προφυλάσσουν τον παράνομο οργανωτικό τους ιστό. Το 1972 θα συγκροτηθεί το Διασχολικό των ΦΕΑ που συντονίζει όλες τις σχολές.Το σχημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό και θα αποτελέσει τον βασικό ιστό αναπτύξης του φοιτητικού αντιδικτατορικού κινήματος. Παράλληλα εκατοντάδες μέλη του Ρήγα θα συμμετάσχουν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και η οργάνωση θα έχει την πλειοψηφία στην συντονιστική επιτροπή κατάληψης.

Τον Ιούνιο 1974 μετονομάστηκε σε Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (ΠΟΝ) "Ρήγας Φεραίος" και αυτοαναγνωρίστηκε ως νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού. Στη μεταπολίτευση συνέχισε τη δράση του, έχοντας ιδιαίτερη ανάπτυξη στο φοιτητικό κίνημα. Στην Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του 1976, μετονομάστηκε σε Ελληνική Κομμουνιστική Νεολαία (ΕΚΟΝ) "Ρήγας Φεραίος", παρά τη διαφωνία ισχυρής τάσης, που επέμενε στη διατήρηση του ευρύτερου πολιτικού χαρακτήρα της οργάνωσης.

Στις γραμμές της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος διαμορφώθηκε πλειοψηφούσα αριστερή πτέρυγα, η οποία είχε αναφορές στον κριτικό μαρξισμό που εκπροσωπούσαν θεωρητικοί όπως ο Νίκος Πουλαντζάς και ο Λουί Αλτουσέρ καθώς επίσης και σε γεγονότα διεθνούς εμβέλειας όπως ο Γαλλικός Μάης του '68 και η Πολιτιστική Επανάσταση στην Κίνα. Η πτέρυγα αυτή διαφωνούσε με τις πολιτικές και στρατηγικές επιλογές του κόμματος.


Μετά την εκλογική αποτυχία του 1977, η αριστερή πτέρυγα της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος όξυνε την κριτική της τονίζοντας πως η δημιουργία του εκλογικού σχήματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ με τα θολά, μετριοπαθή και ετερόκλητα χαρακτηριστικά της, αποτελούσε την κύρια αιτία της εκλογικής συρρίκνωσης. Η εσωτερική κρίση οξύνθηκε μέχρι τις παραμονές της σύγκλισης της Β' Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της οργάνωσης, την οποία η ηγεσία του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν αναγνώρισε. Όσοι συμμετείχαν σε αυτή διαγράφτηκαν από την κομματική ηγεσία (65%-70% της οργάνωσης). Οι διαγραφέντες ίδρυσαν ξεχωριστή οργάνωση με τον τίτλο ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος - Β΄ Πανελλαδική.

Κατά τη διάσπαση του 1987, όταν η πλειοψηφία του ΚΚΕ εσωτερικού ίδρυσε την Ελληνική Αριστερά (ΕΑΡ), ο Ρήγας Φεραίος αποτέλεσε νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά. Τα επόμενα χρόνια συρρικνώθηκε και το 1999, τα λίγα μέλη που είχαν απομείνει επέλεξαν να μετονομαστούν σε Νεολαία της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Οικολογικής Αριστεράς (ΑΚΟΑ).

Ο Ρήγας Φεραίος εξέδιδε τον Θούριο. Ανάμεσα στους κατά καιρούς γραμματείς της οργάνωσης ήταν οι Κώστας Κωσταράκος, Γιάννης Βούλγαρης, Μάνος Σωτηριάδης, Μπάμπης Γεωργούλας, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Μιχάλης Σαμπατακάκης κ.ά.


http://goo.gl/5BP6k
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1505 on: December 17, 2012, 19:53:05 pm »

pandora ΠΕΘΑΙΝΩ  Grin Grin Grin
Logged

pandora
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 6443


madness


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1506 on: December 17, 2012, 19:54:48 pm »

Quote from: Karaμazoβ on December 17, 2012, 19:53:05 pm
pandora ΠΕΘΑΙΝΩ  Grin Grin Grin

 Roll Eyes
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1507 on: December 17, 2012, 19:56:46 pm »

Quote from: pandora on December 17, 2012, 19:54:48 pm
Quote from: Karaμazoβ on December 17, 2012, 19:53:05 pm
pandora ΠΕΘΑΙΝΩ  Grin Grin Grin

 Roll Eyes


Καποιοι στον 6ο δεν προβλέπεται να βγουν δόκτορες...if you know what i mean...  Cheesy
Logged

Eru lluvatar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1520


Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1508 on: December 17, 2012, 20:01:48 pm »

μα γιατί ήτανε κανένας απ τον 6ο στο Ρήγα...  Roll Eyes Cool
Logged

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
pandora
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 6443


madness


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1509 on: December 18, 2012, 12:51:01 pm »

 Grin Grin στον 6ο είστε όλοι μαγικά φρούτα  bonjour2
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1510 on: December 25, 2012, 22:41:35 pm »

Χρόνια Πολλα


Sol Invictus
("Unconquered Sun") was the official sun god of the later Roman Empire. In 274 the Roman emperor Aurelian made it an official cult alongside the traditional Roman cults. Scholars disagree whether the new deity was a refoundation of the ancient Latin cult of Sol, a revival of the cult of Elagabalus or completely new. The god was favored by emperors after Aurelian and appeared on their coins until Constantine.The last inscription referring to Sol Invictus dates to 387 AD and there were enough devotees in the 5th century that Augustine found it necessary to preach against them.

It is commonly claimed that the date of December 25th for Christmas was selected in order to correspond with the Roman festival of Dies Natalis Solis Invicti, or "Birthday of the Unconquered Sun", but this view is not unchallenged.



http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_invictus
Logged

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1511 on: December 26, 2012, 20:08:54 pm »

Τhe Malleus Maleficarum (meaning "Hammer of the Witches" in Latin; "Der Hexenhammer" in German) is a treatise on the prosecution of witches, written in 1486 by Heinrich Kramer, a German Catholic clergyman. The book was first published in Speyer, Germany in 1487. Jacob Sprenger is also often attributed as an author, but some scholars now believe that he became associated with the Malleus Maleficarum largely as a result of Kramer's wish to lend his book as much official authority as possible.

The main purpose of the Malleus was to attempt to systematically refute arguments claiming that witchcraft does not exist, discredit those who expressed skepticism about its reality, to claim that witches were more often women than men, and to educate magistrates on the procedures that could find them out and convict them.


[...]


Section I

Section I argues that because the Devil exists and has the power to do astounding things, witches exist to help, if done through the aid of the Devil and with the permission of God.The Devil’s power is greatest where human sexuality is concerned, for it was believed that women were more sexual than men. Libidinous women had sex with the Devil, thus paving their way to become witches. According to the Malleus “all witchcraft comes from carnal lust, which is in women insatiable.” The first section mentions using a cruentation to find a witch or sorcerer.

(ο μισογυνισμός και η σεξουαλικη απαγορευση της Ιεράς Εξετασης είχαν βαρέσει ταβανι! Cheesy Cheesy)

[...]

Section III

Section III is the legal part of the Malleus that describes how to prosecute a witch. [...] Women who did not cry during their trial were automatically believed to be witches.
(Cheesy Cheesy)


http://en.wikipedia.org/wiki/Malleus_Maleficarum
« Last Edit: December 26, 2012, 20:16:30 pm by Karaμazoβ » Logged

Wanderer
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5230


Othoum Endron Saous


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1512 on: December 26, 2012, 22:55:23 pm »

Ρε Karamazoβ βιάστηκες λίγο Tongue

The book became the handbook for secular courts throughout Renaissance Europe, but was not used by the Inquisition, which even cautioned against relying on the work.[17]

In 1490, only 3 years after it was published, the Catholic Church condemned Malleus as false. In 1538 the Spanish Inquisition cautioned its members not to believe everything the Malleus said, even when it presented apparently firm evidence.[40]
Logged

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1513 on: December 31, 2012, 16:44:32 pm »

The Will to Power (German: der Wille zur Macht) is a prominent concept in the philosophy of Friedrich Nietzsche. The will to power describes what Nietzsche may have believed to be the main driving force in humans: achievement, ambition, the striving to reach the highest possible position in life; these are all manifestations of the will to power.

Alfred Adler incorporated the will to power into his individual psychology. This can be contrasted to the other Viennese schools of psychotherapy: Sigmund Freud's pleasure principle (will to pleasure) and Viktor Frankl's logotherapy (will to meaning). Each of these schools advocates and teaches a very different main driving force in "man". The "will to power" has been "identified" in nature in the dominance hierarchies studied in many living species.

http://en.wikipedia.org/wiki/Will_to_power




<a href="https://www.youtube.com/watch?v=oVoCKLyt2uw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oVoCKLyt2uw</a>
Logged

T--hmmy
Θαμώνας
****
Posts: 396


View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #1514 on: January 01, 2013, 20:05:32 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=9xGwPF0oXo8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9xGwPF0oXo8</a>

Logged
Pages: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 135 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...