• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:59:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:59:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 138
Total: 196
despoina15
cchristodoulou
AgaG
Bakalis Thanasis
pdiamantis
RAFI
Zoe06
Notac
Alex Kosmas
tasos potsakis
DioBadiavas
ntsiakiri
Orgianelis
Nikos_313
witchingHour
papaloui
gpapailio
evgeniaz
Aria10
manos_diakakis
valentini
Stelios Leivas
Michalis Tsialis
anna.ts
ThanosV
maik
mpilas_giwrgos
kostas.de
andripappa
alexfot
thomasdt
truethessalonikios
iliaskou
grammaths
gcheristanidhs
christina02
alextsigilis
johnnypap
bougatsa
Αρχιτέκτων
Ponan
george14
TheBadSalesman
marilita
andyy
elefsola
rafa98p
mike1996
Christina_R
sassi
abunchofcells
Le ece
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 135 Go Down Print
Author Topic: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας  (Read 282057 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
« Reply #720 on: November 12, 2008, 04:08:47 am »

ε??!!  Shocked

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #721 on: November 14, 2008, 01:10:29 am »

Nazi Germany initiated a strong anti-tobacco movement and led the first public anti-smoking campaign in modern history. Anti-tobacco movements grew in many nations from the beginning of the 20th century, but these had little success, except in Germany, where the campaign was supported by the government after the Nazis came to power. It was the most powerful anti-smoking movement in the world during the 1930s and early 1940s. The Nazi leadership condemned smoking and several of them openly criticized tobacco consumption.Research on smoking and its effects on health thrived under Nazi rule and was the most important of its type at that time. Hitler's personal distaste for tobacco[8] and the Nazi reproductive policies were among the motivating factors behind their campaign against smoking, and this campaign was associated with both antisemitism and racism.

The Nazi anti-tobacco campaign included banning smoking in trams, buses and city trains,promoting health education, limiting cigarette rations in the Wehrmacht, organizing medical lectures for soldiers, and raising the tobacco tax. The Nazis also imposed restrictions on tobacco advertising and smoking in public spaces, and regulated restaurants and coffeehouses. The anti-tobacco movement did not have much effect in the early years of the Nazi regime and tobacco use increased between 1933 and 1939, but smoking by military personnel declined from 1939 to 1945. Even by the end of the 20th century, the anti-smoking movement in postwar Germany had not attained the influence of the Nazi anti-smoking campaign.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-tobacco_movement_in_Nazi_Germany

bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #722 on: November 26, 2008, 20:09:14 pm »

Αντι για αγκαλιά.... μώλωπες

Ένα πάντα σε ζωολογικό κήπο της νότιας Κίνας επιτέθηκε σε φοιτητή που "εισέβαλε" στο κλουβί του ώστε να το... αγκαλιάσει!

Ο 20χρονος πήδηξε πάνω από το φράχτη του ζωολογικού τύπου στην πόλη Γκουιλίν, χωρίς να λάβει υπόψην του τις προειδοποιητικές πινακίδες.Το πάντα, με το όνομα  Γιανγκγιανγκ ήταν ξύπνιο. Βλέποντας τον 20χρονο, τρόμαξε και άρχισε να τον χτυπάει στα χέρια και στα πόδια. Λίγο μετά, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού τύπου, κατάφεραν να ηρεμήσουν το ζώο και να σώσουν το 20χρονο.

Ο φοιτητής είπε με...παράπονο από το νοσοκομείο: "Το πάντα ήταν τόσο χαριτωμένο και ήθελα απλά να το αγκαλιάσω, Δεν περίμενα ότι θα μου επιτεθεί".

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι λιγότερα από 2.000 γιγαντιαία πάντα έχουν απομείνει στην Κίνα.

http://www.news247.gr/a/68!68075

It's alright
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #723 on: November 26, 2008, 20:31:48 pm »

χοππ χοππ

λολ

byeeee
Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #724 on: December 04, 2008, 02:49:48 am »

Prostitution is legal in Iceland but strip shows are against the law. Tongue

class Windows extends Throwable implements Failure
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #725 on: December 29, 2008, 11:56:31 am »

Ταρίχευση
Από την Live-Pedia.gr
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

* Είναι η διατήρηση ζωικών ή φυτικών τροφών με αλάτισμα, κάπνισμα ή αποξήρανση. Οι πιο συνηθισμένες τροφές που διατηρούνται μ' αυτό τον τρόπο είναι το χοιρινό και βοδινό κρέας, οι ρέγκες, ο βακαλάος, οι σαρδέλες κλπ.

* Είναι η διατήρηση ενός νεκρού σώματος με κατάλληλες χημικές ουσίες (βαλσάμωμα). Η τέχνη της διατήρησης του σώματος μετά το θάνατο έχει - πιθανόν - ανακαλυφθεί από τους Αιγυπτίους, που ονόμαζαν αυτά τα διατηρημένα σώματα μούμιες. Η τέχνη αυτή πάντως ήταν γνωστή στους Ασσύριους, τους Σκύθες και τους Πέρσες.

Για την ταρίχευση, μετά την αφαίρεση των εντοσθίων και του εγκέφαλου, γέμιζαν τις κοιλότητες με διάφορα βαλσαμούχα φυτά. Με διάφορα βάλσαμα επίσης, έκαναν ενέσεις στις αρτηρίες και στα άλλα αγγεία και κατόπιν ξέραιναν το πτώμα για 70 περίπου μέρες. Μετά το τύλιγαν με ύφασμα ποτισμένο στις ίδιες ουσίες. Ξεραμένα πτώματα διατηρημένα πολλές εκατοντάδες χρόνια βρέθηκαν εκτός από την Αίγυπτο, στη Γαλλία, Αγγλία, Κεντρική Αμερική και στο Περού.

Τα τελευταία χρόνια για την ταρίχευση χρησιμοποιείται, μετά την αφαίρεση των εντοσθίων, διάλυμα χλωριούχου υδράργυρου, αρσενικώδους οξέος και χλωριούχου ψευδάργυρου, ή μείγμα καθαρού οινοπνεύματος, φαινικού οξέος, φορμόλης και γλυκερίνης.
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #726 on: December 29, 2008, 18:32:23 pm »

Quote from: sakaflias7 on December 29, 2008, 11:56:31 am
Τα τελευταία χρόνια για την ταρίχευση χρησιμοποιείται, μετά την αφαίρεση των εντοσθίων, διάλυμα χλωριούχου υδράργυρου, αρσενικώδους οξέος και χλωριούχου ψευδάργυρου, ή μείγμα καθαρού οινοπνεύματος, φαινικού οξέος, φορμόλης και γλυκερίνης.

πάω σουπερμάρκετ, θες τίποτα άλλο?

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #727 on: December 29, 2008, 20:31:56 pm »

Με νέο συνοδό η Ρούλα που κλαίει!

Γκολ στον έρωτα έβαλε η Ρούλα Βροχοπούλου! Τα φετινά Χριστούγεννα, το Ρουλάκι «λάμπει»! Μπορεί ημερολογιακά η... Ανάσταση να απέχει κάποιους μήνες, η «εθνική κλαίουσα» όμως ήδη απολαμβάνει τη δική της! Ο έρωτας της χτύπησε και πάλι την πόρτα και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της. Ο Φραν βγήκε οφσάιντ! Πέρασε στις κιτρινισμένες σελίδες της αισθηματικής ιστορίας της. Ο νέος αγαπημένος της είναι ποδοσφαιριστής. Τη μάρκαρε στενά και την... έριξε. Ανανεωμένη, η ολοκαίνουργια Ρούλα το γλεντάει στα μπουζούκια καθώς ο καινούργιος -και πάλι νεότερός της- σύντροφος την έχει στα όπα-όπα. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του «La Notte» όπου γλεντούσε με την ψυχή της. Πώς λένε το νέο της αμόρε που λειτούργησε ως βάλσαμο στην πονεμένη της καρδιά; Ονομάζεται Γιάννης, είναι 31 ετών και την έχει μεταμορφώσει σε γυναίκα του κεφιού. Μαζί του διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα και πίνουν κόκκινο κρασί στην υγειά τoυς! Μπορεί σε όσους τη ρωτούν για τον Γιάννη να είναι «σφίγγα», όμως στην «Espresso» δηλώνει ευθέως ότι δεν μένει μόνη πλέον στο τεράστιο σπίτι της. Δεν κυνηγάει το φάντασμα του Φραν, ούτε ξεσκονίζει τις φωτογραφίες του.

Η πρώην drama queen της TV, εκείνο το βράδυ που την εντοπίσαμε στα μπουζούκια ήταν στα ντουζένια της. Του αφιέρωσε το αγαπημένο της τραγούδι «Αυτό το βράδυ θα είναι δικό μας», αλλά και τους «Αγγέλους» του Καραφώτη. Μάλιστα, τραγουδούσε δυνατά έχοντας καρφωμένο το βλέμμα της στον Ελληνα ποδοσφαιριστή, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει μια τσιφτετελιά για πάρτη του. Στη συνέντευξή της στην «Espresso» μιλάει για τον Γιάννη, κάνει δηλώσεις-δυναμίτη για την πεθερά της την οποία θεωρεί ηθικό αυτουργό της εγκατάλειψής της από τον Φραν, αποκαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος της είναι η πολιτική, εκφράζει όμως και παράπονα για τον
«λατρεμένο» τηης (μέχρι πρότινος) Λάκη
Λαζόπουλο.

Τη συναντήσαμε στο cafe-resto «Οxyzen» του Κώστα Σόμμερ, στη Γλυφάδα. Εκείνη, βγαίνοντας από τη λευκή Mercedes, μπήκε στο χώρο και αμέσως ένας νεαρός σερβιτόρος -fan της- έτρεξε να της προσφέρει το μπράτσο του οδηγώντας τη στο τραπέζι μας. Αφού κάθισε, σχολίασε: «Μου την πέφτουν πολλοί άντρες, όλων των ηλικιών». Σε λίγο, πάνω από ένα φλιτζάνι espresso, η εξομολόγηση της Ρούλας κύλησε ανάμεσα σε γέλιο, βαρύγδουπες δηλώσεις και διάθεση αυτοπαρωδίας. Εβδομήντα παλικάρια σφάζονται στην ποδιά της, όμως, όπως αποκάλυψε, ο... τυχερός είναι ο Γιάννης, γιατί είναι μεγαλύτερου «βεληνεκούς» και, το κυριότερο, έχει χαρισματικό physique...

Ο νέος είναι ωραίος

«Ο Γιάννης είναι ποδοσφαιριστής. Επαιζε στον Ολυμπιακό και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στη Β’ Εθνική καθώς ασχολείται περισσότερο με την προπόνηση. Είναι πανέμορφος, πολύ τρυφερός, και καλό παιδί» λέει η Ρούλα και συνεχίζει: «Ημουν κλεισμένη στο σπίτι από τότε που έφυγε ο σύζυγός μου. Εδινα μάχη με τη μοναξιά όταν συνειδητοποίησα ότι είχα φτάσει στα όρια της κατάθλιψης. Αποφάσισα ότι πρέπει να βγω έξω και να διασκεδάσω, τώρα που είναι και γιορτές. Μετά από χρόνια, φέτος στόλισα και χριστουγεννιάτικο δεντράκι. Ο Γιάννης είναι ερωτευμένος μαζί μου και με συγκινεί πολύ όταν μου λέει συνέχεια “δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις, θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη”. Δεν έχουμε δεσμό ακόμη, αλλά σκεφτόμαστε με το μωρό να πάμε Ιταλία». Γιατί συνεχώς τη «μαρκάρουν» ασφυκτικά νεότεροι; «Ξέρουν την αδυναμία που έχω στη νεολαία. Μέχρι και ο γιος μου -που με έχει συγχωρήσει- μου είπε “δεν θα απορήσω καθόλου αν την επόμενη φορά παντρευτείς ένα... δεκαοχτάχρονο”. Ξέρει την αγάπη που έχω για τα παιδιά και σίγουρα
το είπε για αστείο. Τον λατρεύω τον γιο μου και θέλω να τον καμαρώσω στο
διπλωματικό σώμα» λέει, ενώ ανοίγει την τσάντα της και βγάζει τη φωτογραφία του. «Μπορεί να έχω μεγαλύτερο σουξέ στο νέους, αλλά με φλερτάρουν και οι κάπως μεγαλύτεροι. Χθες, με πήρε τηλέφωνο ένας από τη Σκύρο και μου είπε: “Είμαι 54 ετών, έχω ταβέρνα, έλα να σε παντρευτώ”. Με κάνει κέφι κι ένας πανεπιστημιακός, αλλά δεν τους θέλω. Για να έχει κανείς το κορμί της Ρούλας, πρέπει να τον θέλει και η καρδούλα της».

«Ο λαός με θέλει στη Βουλή»

Τι συμβαίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο για τον οποίο κάποτε δήλωνε πως τον «λατρεύει»; Πολύ απλά, η Ρούλα πληγώθηκε από τη στάση του. «Ο Λάκης έπρεπε να μάθει τη διεύθυνση του Φραν και να πάει να του πει: “Ελα δω, βρε Φραν, αυτή η γυναίκα σφαδάζει και χτυπιέται σαν χταπόδι, δώσ’ της άλλη μια ευκαιρία”. Δεν το έπραξε όμως. Αν και τον υπεραγαπώ, πληγώθηκα. Μπορεί να μη σκέφτηκε να το κάνει, αλλά έπρεπε». Γιατί απέχει τελευταία από τα κανάλια; «Γιατί κανείς δεν με βοήθησε σε σχέση με τον Φραν. Κανείς δεν προσπάθησε να τον πείσει να γυρίσει πίσω. Αν έρθουν πάλι τα κανάλια θα τους πω “παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα πάρω!”».

Θέτει όμως και σοβαρή υποψηφιότητα για πολιτικός. Ενώ μας σοκάρει λέγοντας αρχικά «είμαι με το ένα πόδι στο μνήμα», το επόμενο δευτερόλεπτο αναφέρεται στην πολιτική! «Εχω πολύ ενέργεια μέσα μου και μπορώ να τη διοχετεύσω σε περισσότερο εποικοδομητικά πράγματα. Εχω κοινωνικές ευαισθησίες και θα προχωρήσω στη δράση. Θέλω να προσανατολιστώ σε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, να έρθω κοντά με τους ανθρώπους και να τους βοηθήσω. Θα μαζέψω όλες τις ψήφους επειδή με “πάει” ο κόσμος. Ο λαός θέλει τη Ρούλα στη Βουλή. Περιμένω ανοιχτά πλέον τη πρόταση από τον ΛΑΟΣ και
θα την αποδεχτώ με μεγάλη χαρά. Ο σωστός πολιτικός πρέπει να έχει ειλικρίνεια, μεγαλοψυχία και ήθος. Εγώ τα έχω και τα τρία. Βέβαια,
θα το έκανα μόνο υπό έναν όρο: άνευ αμοιβής».

«Επρεπε να ευνουχίσω τον Φραν όπως το γάτο μου τον Ριρίκο»

Οσο για τον Αλβανό Φραν που την άφησε μόνη κι έρμη να τυραννιέται στο σπίτι της και να χτυπιέται στα κανάλια; Αποκαλύπτει ότι «το έγκλημα ήταν οργανωμένο και σκηνοθετημένο» από την πεθερά της. «Η οικογένειά του δεν μ’ αγαπάει. Η μάνα του με χώρισε. Πήγα σπίτι τους στη Δάφνη και η μάνα του, φορώντας τα χρυσά δαχτυλίδια με τα μπριγιάν και τα ρουμπίνια που της είχα κάνει δώρο με έδιωξε σαν να ήμουν σκυλί. “Φύγε από δω, δεν είσαι γυναίκα του” μου είπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου συμπεριφέρθηκε έτσι. Αβυσσος η ψυχή της... πεθεράς. Εδώ με αγάπησε ολόκληρο το αλβανικό κράτος, με αποθέωσε η αλβανική τηλεόραση! Μόνο εκείνη μου φέρθηκε απάνθρωπα. Τους έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα. Αυτό είναι αχαριστία. Ακόμη και αν γύριζε ο άντρας μου, εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ξανά τη μητέρα του».

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που αν τη δοκίμαζε θα κρατούσε τον Φραν για πάντα κοντά της, κυλάει από τα μάτια της δειλά ένα δάκρυ. Στη συνέχεια βγάζει κοφτούς λυγμούς. «Ο Ριρίκος» απαντά. «Είναι ο γάτος με τον οποίο κοιμόμαστε αγκαλιά από τότε που έφυγε ο σύζυγος. Επειδή και αυτός όλο μου έφευγε, τον πήγα στον κτηνίατρο κι εκείνος μου είπε: “Κάνε του ευνουχισμό για να καθίσει στο σπίτι”. Και πραγματικά, από τη μέρα που ευνουχήθηκε το ζώο, δεν έφυγε ξανά. Πάχυνε βέβαια... Κλαίω και λέω στο γάτο “αχ, βρε Ριρίκο μου, γιατί δεν έκανα ευνουχισμό και στον Φραν μου για μη μου φύγει ποτέ; Τον άντρα έτσι μόνο θα τον κρατούσα στο σπίτι».

Και αν τελικά αποφασίσει ο Φραν να επιστρέψει στην αγκαλιά της; «Του έκοψα και τα μηνύματα στο κινητό» λέει και μοιάζει σιγά-σιγά να τον ξεπερνάει.

- Υπάρχει έστω μία φορά που ένιωσες πολύ θιγμένη ως γυναίκα;
Οταν άρχισε απαιτητικά το δούναι και λαβείν με τα χρήματα. «Πάρε πέντε, πάρε δέκα, πάρε είκοσι ευρώ για να με αφήσεις να σε αγγίξω». Αν παραμέναμε παντρεμένοι και κάναμε παιδί, τότε ναι, θα του έγραφα κι εκείνου κάτι. Του είχα πει «θα σε κάνω βασιλιά» και θα τον έκανα, αλλά μη θέλει σαν αρπακτικό να μου πάρει την περιουσία και να φύγει...

Οσο για την ταμπέλα της «Μάρθας Βούρτση Νο 2», που της έχουν «κολλήσει»; «Δεν με ενοχλεί γιατί είμαι μια απελπισμένη σύζυγος, μια απλή, φυσιολογική γυναίκα, ένα κλασικό θηλυκό. Γι’ αυτό και ο κόσμος με αγάπησε». Δηλώνει όμως μετανιωμένη πικρά και για τις περαντζάδες στα κανάλια...

- Είχες πει πολλές φορές ότι δεν θα μιλούσες ξανά για τον Φραν, αλλά ξανάβγαινες, διαψεύδοντας έτσι τον ίδιο σου τον εαυτό...
Παρασύρομαι εύκολα... Ο αυθόρμητος άνθρωπος δεν μπορεί να κρατήσει το λόγο του. Ομως, αυτή είμαι, δεν μπορώ να αλλάξω!
Ο «καταπέλτης» κυρία Βροχοπούλου δεν μένει εκεί. Απαντώντας στο ερώτημα αν θα έκανε σχέση με κάποιον με τον οποίο δεν θα ήταν ερωτευμένη, λέει ευθέως: «Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη να έκανα σχέση με έναν άντρα με ειδικές ανάγκες. Ας μην είχε ένα χέρι ή ένα πόδι. Ας ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Θα ήθελα να είμαι κοντά του και να τον υπηρετώ. Αρκεί να νιώθω ότι όταν κοιμάμαι αναπνέει μια ψυχούλα δίπλα μου...»

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #728 on: December 29, 2008, 22:06:02 pm »

Τα κάνει αόρατα

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ κατασκεύασαν υλικά που καθιστούν τα αντικείμενα αόρατα. Πρόκειται για δύο νέα υλικά, τα οποία εκτρέπουν το φως και εξαφανίζουν αντικείμενα από το οπτικό μας πεδίο.

Τα δύο υλικά κατασκευάστηκαν στο εργαστήριο και έχουν μια ιδιότητα που δεν απαντάται στη φύση: αρνητικούς δείκτες διάθλασης. Με αυτόν τον τρόπο, το φως εκτρέπεται από ένα αντικείμενο, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται αόρατο στο ανθρώπινο μάτι.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Πεντάγωνο. Δύο επιστημονικές ομάδες εργάστηκαν ξεχωριστά, υπό τη διεύθυνση του Κέντρου Επιστήμης της Νανοκλίμακας και Μηχανικής στο Μπέρκλεϊ. Με τα λεγόμενα «μεταϋλικά» που δημιούργησαν, μπόρεσαν να εκτρέψουν το φως, εξαφανίζοντας αντικείμενα από το οπτικό πεδίο του ανθρώπου. Στο «μεταϋλικό» της πρώτης ομάδας χρησιμοποιήθηκαν δίχτυα από μεταλλικά ελάσματα για να αντιστραφεί η διεύθυνση του φωτός, ενώ η δεύτερη ομάδα χρησιμοποίησε λεπτό σύρμα από άργυρο. Προς το παρόν, τα υλικά αυτά, που κατασκευάστηκαν σε νανοκλίμακα, έχουν τη δυνατότητα να εκτρέψουν το φως σε περιορισμένα μήκη κύματος. Πράγμα που σημαίνει πως, για την ώρα, δεν μπορεί να κρυφτεί ένα κτίριο από τον δορυφόρο.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι με το «μεταϋλικό» τους θα μπορέσουν να κατασκευάσουν τους «τέλειους μεγεθυντικούς φακούς», καθώς θα μας αποκαλύπτουν αντικείμενα που είναι μικρότερα από το μήκος κύματος του φωτός.
πηγη: MW
« Last Edit: December 29, 2008, 22:08:18 pm by Megawatt » Logged

...........
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #729 on: December 29, 2008, 22:30:38 pm »

Σχεσεις με μεγαλη αποσταση και πως να τις κρατησετε

Ζώντας σε μια εποχή που ο τομέας των ερωτικών σχέσεων έχει υποστεί πολλές αλλαγές , ένα συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι σχέσεις με απόσταση , καταρρίπτοντας την θεωρία ότι για να επιβιώσει μια σχέση πρέπει τα μέλη της να έχουν συχνή επαφή ! Οι σχέσεις αυτές όμως χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσουν απ ότι μια σχέση που δεν υπάρχει απόσταση! Υπάρχουν λοιπόν μερικά πράγματα που μπορούν οι σύντροφοι των σχέσεων αυτών να κάνουν ώστε να διατηρήσουν την ερωτική φλόγα αναμμένη παρά την χιλιομετρική απόσταση!

Αρχικά αν και μερικές φορές δεν είναι εύκολο θα πρέπει να κανονίζεται κάποια συνάντηση με τον σύντροφο σας όσο πιο συχνά γίνεται . Κατά την διάρκειά της θα φροντίζετε να περνάτε όσο πιο ερωτικές και ευχάριστες στιγμές μπορείτε , θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εκείνη την στιγμή πιθανές διαφωνίες που δεν θα έχουν μεγάλη σημασία , αν υπάρχουν σοβαρής σημασίας διαφωνίες απλά συζητήστε σε όσο πιο ήρεμο κλίμα γίνεται! Το βάρος όπως είπα και πρέπει να το δώσετε στο να περάσετε καλά , δυνατότητα που δεν έχετε καθημερινά , γιατί λοιπόν να χάσετε?

Βασικότερο από όλα σε μια σχέση με απόσταση είναι η καθημερινή επικοινωνία με τον σύντροφο σας η οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελείται ! Με όποιο τρόπο σας αρέσει , με τηλέφωνο (υπάρχουν ευτυχώς αρκετά προγράμματά με ευνοϊκές τιμές ) , μέσο του ίντερνετ είτε σε κάποιο chat είτε με email ! Αν είστε αρκετά ρομαντικοί η αν θέλετε να δώσετε έναν τόνο ρομαντισμού στην σχέσης σας αλληλογραφήστε που και που , όπως και να το κάνουμε οι παραδοσιακοί τρόποι επικοινωνίας δίνουν έναν ρομαντικό τόνο

Όπως και στις σχέσεις χωρίς χιλιομετρική απόσταση , έτσι και στις σχέσεις με απόσταση θα πρέπει να κάνετε τον σύντροφο σας να νιώθει μοναδικός , εκφράζοντας του την αγάπη σας! Πρέπει να τον κάνετε να νιώθει τόσο μοναδικό που να ξεχνάει την απόσταση που σας χωρίζει! Βασικό είναι να καταλαβαίνετε τα συναισθήματά του , και να συζητάτε τα προβλήματα της σχέσης ώστε αυτά να εξαφανίζονται γιατί μην ξεχνάτε ότι ήδη υπάρχει το πρόβλημα της απόστασης!

Ανανεώστε συνεχώς την σχέση σας , στέλνοντάς δωράκια αγάπης στο ταίρι σας μικρά αλλά και πολύ αγάπη αν θέλετε να υπάρχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να το περιμένει , θα χαρεί πολύ!

Κακός σύμβουλος σε μια σχέση με απόσταση είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης ,θα πρέπει να πιστεύετε τον άνθρωπο σας και να μην είστε καχύποπτοι , για να είναι σε μια σχέση με απόσταση που έχει δυσκολίες πάει να πει ότι σας αγαπάει και η ζήλια μπορεί να γίνει καταστροφική! Θα πρέπει η σχέση να κινείται σε φυσιολογικό ρυθμό , να μοιράζεστε ανησυχίες για την ζωή του συντρόφου σας όχι μόνο σχετικά με την σχέση σας αλλά και για την ζωή του γενικότερα , μπορείτε μαζί να παίρνετε από κοινού αποφάσεις για θέματα που αφορούν τις ζωές σας για παράδειγμα για την δουλεία σας για την οικογένειας σας , αυτό θα βοηθήσει στο να μετριαστεί η απόσταση και να νιώσετε πιο κοντά ! Με δύο λόγια όταν είστε σε μια σχέση με απόσταση η σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια τέτοιου είδους σχέση αφήστε την απόσταση να είναι μόνο χιλιομετρική και όχι ψυχική!
πηγη: ΜW

...........
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #730 on: December 31, 2008, 16:33:50 pm »

Ο Μέγκαβαττ άνοιξε μεσημεριανή ζώνη στο thmmy.gr

byeeee
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #731 on: December 31, 2008, 23:05:26 pm »

Grin Grin Grin Grin

Afou h ekmpomph ''ola gia thn ugeia'' den pige kala eipe na kanei strofh sthn kargiera !  Grin

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #732 on: January 05, 2009, 10:58:47 am »

Grin Grin Grin

...........
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter