• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:38:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:38:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426725
Total Topics: 31712
Online Today: 209
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 137
Total: 187
vaggelisx
ONETWIN
Kwstas
chidi anagonye
nataliapap
vaggelis.ntokas
evax
vajim
evtrents
cealexop
ArsenD
aachmet
geomourat
amprozos
Belafonte
La
Soto Gonzalez
sylaiangel
jimalexoud
Denisivo
astra
dimivage
alexbaroutes
tsaliki
DimiTout
abiki
tzortzis
chrisbetas
rafa98p
BossiTsif
A-TheITGuy
malkinot
koskyr
Haralampos
witchingHour
acolak
George_RT
smoul
Lefo
ioathemar
satsok
Fenia04
mpizos
dimpanas
vagelismo
Manifold
ThanosTheTT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αρειαναρα μια ζωη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 147 Go Down Print
Author Topic: Αρειαναρα μια ζωη  (Read 208857 times)
Mendoza
Guest
Re: Αρειαναρα μια ζωη
« Reply #945 on: July 08, 2007, 23:56:31 pm »

μάλιστα..δηαδή ο Παοκ κυριαρχούσε κ ο Αρης ήταν γκόμενα..

Αυτό μου θυμίζει την φάση με τον Μίνου που επέμενε εκείνη την εποχή ότι ο Σταυρόπουλος ήταν καλύτερος του Γκάλη,και μακράν ο καλύτερος έλληνας παίχτης..φυσικά αυτόν θυμούνται τώρα όλοι,όλη η ευρώπη τον ξέρει!
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #946 on: July 09, 2007, 00:00:36 am »

Πάντως το πρώτο ευρωπαϊκό εμείς το φέραμε στο Μπύργο το Λευκό και όχι ο Γκάλης

Neuken in de keuken
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #947 on: July 09, 2007, 00:01:19 am »

αποκλείεται

TODO ES FERPECTO
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #948 on: July 09, 2007, 12:38:14 pm »

Bρε μπαόκια μην ασχολείστε με τον ΑΡΗ η μάλλον κάνετε προπόνηση απο τώρα στο να ασχολείστε γιατί στο μέλλον ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Επίσης θα σχολιάζετε την πορεία του Αρεως σε ευρώπη και ελλάδα και όπως και γενικότερα για το σύλλογο . Οτι γίνεται και σήμερα δηλαδή αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό  Grin Grin Αντε πήγαινε στην ευρώπη και πες ΑΡΗΣ και πες και παοκ . Στο μόνο μέρος που σε ξέρουν είναι στη γερμανία ( λόγω των πολλών μεταναστών ) ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ( αν και σιγά μην θυμούνται οι της Αrsenal αυτο το διαβολοMatch που κερδίσατε και μας πρήζετε καθε χρόνο ) Τον ΑΡΗ τον ξέρει όλη η ευρώπη ΛΟΓΩ ΜΠΑΣΚΕΤ και μη λες χαζομάρες οτι είμασταν γκόμενες γιατί όταν ο ΑΡΗΣ πήγαινε final four είχε το μικρότερο budget και το μπάσκετ της Ελλάδας ήταν σε μωρουδιακό στάδιο ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!

Υ.Σ.1 Φέρνει τρελό παίκτη ο Φερέρ με ρήτρα 6 τουβλα . Λέω να πάρω 3-4 διαρκειας  σε διαφορετικές θύρες να βλέπω απο διαφορετικές γωνίες τα ......γκολάκια  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Υ.Σ.2 Τι θα γίνει ρε Ρομπόπουλε θα μπεις επιτέλους στον αρη???? Τι μας λείπει δηλαδη????? Μαγαζί γωνία χωρίς χρέη και με Ευρωλίγκα άντε γιατί θα μας πάρουν και τους τελευταίους καλούς παίκτες που έμειναν........

Υ.Σ.3 Καλά πήγε και η εγχείρηση του ΚΟΚΕ άντε ρε παλικάρι μου γερός άλλο κακό να μη σε βρεί......Καταραμένοι γκαντέμηδες παοκτζήδες το φάγατε το παιδί!!! ή λέτε να είναι η κατάρα της ΓΡΙΑΣ??????  Shocked Shocked

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #949 on: July 09, 2007, 15:19:57 pm »

Quote from: Damien on July 09, 2007, 12:38:14 pm

Bρε μπαόκια μην ασχολείστε με τον ΑΡΗ η μάλλον κάνετε προπόνηση απο τώρα στο να ασχολείστε γιατί στο μέλλον ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Επίσης θα σχολιάζετε την πορεία του Αρεως σε ευρώπη και ελλάδα και όπως και γενικότερα για το σύλλογο . Οτι γίνεται και σήμερα δηλαδή αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό  Grin Grin Αντε πήγαινε στην ευρώπη και πες ΑΡΗΣ και πες και παοκ . Στο μόνο μέρος που σε ξέρουν είναι στη γερμανία ( λόγω των πολλών μεταναστών ) ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ( αν και σιγά μην θυμούνται οι της Αrsenal αυτο το διαβολοMatch που κερδίσατε και μας πρήζετε καθε χρόνο ) Τον ΑΡΗ τον ξέρει όλη η ευρώπη ΛΟΓΩ ΜΠΑΣΚΕΤ και μη λες χαζομάρες οτι είμασταν γκόμενες γιατί όταν ο ΑΡΗΣ πήγαινε final four είχε το μικρότερο budget και το μπάσκετ της Ελλάδας ήταν σε μωρουδιακό στάδιο ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!

Καλά έχετε μαστουρώσει απ τις περσινές επιτυχίες και παραληρείτε σκουλίκια έτσι;
Τον Άρη δεν τον ξέρουνε στην Ελλάδα βρε ανόητοι ποιές Ευρώπες και ποιές Γερμανίες μας τσαμπουνάτε;
Και ο ΠΑΟΚ είχε μία ψιλοσυνεπή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, τον έχει πάρει τ' αυτί του μέσου Ευρωπαίου φιλάθλου. ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ξενερώστε πρώτα και μετά ποστάρετε. Αλλιώς άκρη δε βγαίνει.

Ή πείτε το μας να ξέρουμε να ποστάρουμε και εμείς ζάντα.

Neuken in de keuken
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #950 on: July 09, 2007, 20:59:24 pm »

Bρε το μπούλο όλοι από το πρωτάθλημα φέρνει ο σκόρδας ΕΤΟ !!!!!!!!!! Βρε γυφτογύφτουλες εγώ έπαιξα πέρσυ τελικο στο σαρλερουά και με έιχαν όλα τα ξένα σαιτ με τις 5.000 κόσμο που πήγαν εσένα ρε ποιοός στο διάβολο σε ξέρει???????? Τα τελευταία χρόνια όλο ΦΑΠΕΣ τρώτε στην ΕΥΡΩΠΗ που θα με πεις οτι σε ξέρουν κιόλα ΜΑ ΜΠΑΦΟΥΣ ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ??????? Κλασσικοί παοκτζήδες ονειροβατείτε να σε θυμίσω και κάποιες ομάδες που πέρασαν από το ΠΑΛΕ μπας και μάθεις λίγη ιστορία. Ορτεζ, (γαλλία ) Μακάμπι ( Ισραηλ ) Εφες ( Τουρκία ) Ζαλγκίρις ( Λιθουανία ) Αλμπα ( Γερμανία ) Μπολόνια ( Ιταλία ) Μπαρτσελόνα ( Ισπανία ) και η μία μοναδικ και ανεπανάληπτη ΓΙΟΥΓΚΟΠΛΑΣΤΙΓΚΑ!!!!! ΤΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ Ε ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ Cheesy Cheesy Cheesy

Υ.Σ. Πάντοτε ότι λέμε  να κρατάμε ένα επίπεδο παρακαλώ να μην εκτραπούμε και αν γίνεται να κοπούν τα ''σκουλήκια ''γιατί κι εμείς μπορούμε να πούμε και άλλα χειρότερα  8) 8)

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #951 on: July 09, 2007, 22:52:36 pm »

Quote from: Damien on July 09, 2007, 20:59:24 pm
Βρε γυφτογύφτουλες

Βρε σκουλικοσκούλικες ξεκολλάτε να ουμ και αντιμετωπίστε ρεαλιστικά το μέλλον. Ο τρίτος υποβιβασμός μπορεί να παραμονεύει στη γωνία. Που να χατε πάρει και κανα κύπελλο δηλαδή θα χατε χέσει τον κόσμο όλο. Σαύρες του ελέους!

Quote from: Damien on July 09, 2007, 20:59:24 pm

Υ.Σ. Πάντοτε ότι λέμε  να κρατάμε ένα επίπεδο παρακαλώ να μην εκτραπούμε και αν γίνεται να κοπούν τα ''σκουλήκια ''γιατί κι εμείς μπορούμε να πούμε και άλλα χειρότερα  8) 8)

Άμα παρεξηγείσαι βρε αγόρι μου πες μου να σταματήσω να ασχολούμαι γιατί εγώ ξέρεις στα αρχίδια μου (και δη στο αριστερό που μου κρέμεται και λίγο περισσότερο) γράφω ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Neuken in de keuken
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #952 on: July 10, 2007, 02:47:58 am »

Bρε εντάξει αλλά σε λέω ρε παιδί μου να μην λες εσύ σκουλήκια ναμηλέω εγώ γύφτοι ή κοτόπουλα κ.τ.λ. δεν είναι ωραίο. Να με ς λες βλαχοαρειανό να σε λέω στραβοστόμη παοκτζη που ταιριάζουν και γαντι στους συλλόγους μας .  Cheesy Cheesy Ρε συ όλοι ξέρουν πως υποβιβάστηκε η ομάδα. ΑΛΛΑ το θέμα είναι πως με 2 υποβιβασμούς εγώ έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ και όλοι υποκλίνονται στο λαό μου ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!! Αν το δεις ρεαλιστικά εγώ δεν έχω κόψει 70 εισητήρια ( δεν θυμαμαι αν ειναι ποδοσφαιρο ή μπάσκετ ) σε αγώνα πρωταθλήματος όπως έχει κάνει εσύ ΑΛΛΑ δεν έχω κόψει και 40.000 που έχεις κόψει εσύ. Με δυο λόγια ο λαός του παοκ είναι ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗΣ .Οποτε κερδίζει 25.000 κόσμο άμα χάνει αστα κλάφτα........ Δηλαδη εσύ πεσμένος στην Β εθνική θα είχες 5.000 κόομο στην Πάτρα με τον Γαυρο???????Δεν νομίζω  8) 8)

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #953 on: July 10, 2007, 03:15:27 am »

Αχ θα τρελαθώ. Δεν ξεκαβαλάτε με τίποτα έτσι; Grin

Δεν πήρατε Τσάμπιονς Λιγκ ωρέ, τέταρτοι στο πρωτάθλημα βγήκατε!

Δηλαδή εμείς θα πρεπε να χαμε χύσει όλη την πόλη απ την γκάβλα μας τόσα χρόνια που βγαίνουμε από 3οι έως 5οι-και πήραμε και δυο κύπελλα.

Όσο για τον λαό δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η ανοησία του έχει γίνει παροιμιώδης από τότε που Ο ΙΔΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ κάνοντας μπάχαλα και διακόπτοντας το παιχνίδι την ώρα που η ομάδα του ανέκαμπτε!!

(Παρεμπιπτόντως το παλικάρι που βάρεσε τον Αμπάρη ήταν συμμαθητής μου στο Λύκειο. Και γαμώ τα παιδιά-αναρχική ψυχή-αλλά σας έριξε στην Β' Εθνική Grin Grin)

Quote from: Damien on July 10, 2007, 02:47:58 am

Δηλαδη εσύ πεσμένος στην Β εθνική θα είχες 5.000 κόομο στην Πάτρα με τον Γαυρο???????Δεν νομίζω  8) 8)

Εγώ θα παιρνα το κύπελλο

Neuken in de keuken
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #954 on: July 10, 2007, 16:21:14 pm »

Quote from: alexzlat on July 10, 2007, 03:15:27 am
Παρεμπιπτόντως το παλικάρι που βάρεσε τον Αμπάρη ήταν συμμαθητής μου στο Λύκειο. Και γαμώ τα παιδιά-αναρχική ψυχή-αλλά σας έριξε στην Β' Εθνική Grin Grin)

Καλοί μ@λάκες είναι και αυτόι οι Superάδες.

Α και για ξεκαβάλα λίγο, δεν χαρήκαμε ούτε για το νούμερο 4, ούτε επειδή σας περάσαμε, αλλά επειδή απο Β' πήγαμε τέταρτοι. Εσεις τόσα χρόνια στα ίδια είστε, κάτι σαν μικρός Ολυμπιακός να ούμε. Αλλά από ασπρόμαυρη ομάδα περίμενες κάτι άλλο εξον μιζέριας? Grin

pay close attention
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #955 on: July 16, 2007, 22:10:22 pm »

Λοιπόν οι φωστήρες της ΕΡΤ ακύρωσαν την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών του ΑΡΗ !!!!!!!!  Angry Angry Angry Angry Τα συμπεράσματα δικά σας.....................

Τηλ ΝΕΤ : 2106066000

Για όσους θέλουν να τους πουν κανα δυο φωνήεντα......... !!!!!!!!!  Angry Angry Angry

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ?????? ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ?????? ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ???????? ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΟ?????????? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ  Angry Angry Angry Angry Angry

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #956 on: July 16, 2007, 22:14:28 pm »

Kiss

Neuken in de keuken
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #957 on: July 16, 2007, 23:17:49 pm »

H ΠΑΕ Αρης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και το πανελλήνιο φίλαθλο κοινό, ότι δυστυχώς οι σημαντικοί φιλικοί αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, με παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που και φέτος αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Η ΝΕΤ που επρόκειτο να μεταδώσει τη σειρά των φιλικών αγώνων του Αρη και που στο παρελθόν αλλά και στο παρόν μετέδωσε και μεταδίδει φιλικούς αγώνες άλλων ομάδων πληρώνοντας τα αντίστοιχα ποσά, αρνείται να πληρώσει στην ΠΑΕ Αρης το ανάλογο τίμημα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Προφανώς υπάρχουν πολύ σημαντικότερα παιχνίδια για να μεταδώσει, με αντιπάλους ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και ποιότητας.

πηγη: http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=318

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #958 on: July 16, 2007, 23:19:35 pm »

Τον ΠΑΟΚ τι λέτε θα τον έδειχναν;

Neuken in de keuken
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW