• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:37:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:37:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 118
Total: 171
taniakrg
maria.r
Nikos_313
Le ece
serafeim
akontel
dleivadi
soti
palladas
gk1234
pavlaras
adamchatz
Mr Watson
Denisivo
Anonikos
orestispail51
varvoutis
tmpadasn
AlexKyr
smoul
makis1941
anon
giannischliapas
VagT
1234
chrysaep
dkatsoul
Gray139
Mikekmp
Bit4Thought
tzesi
tasos gourd
nikolith
vagus
athena_apo
nikos_matall
tasos_ntv
fkacori
Mr Z
sntoulia
prizas
thaliatsk
antreassv
mzacharop
chris_p30
giatieimaiedw
et7gr
Saint_GR
JoHn!
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αρειαναρα μια ζωη
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 147 Go Down Print
Author Topic: Αρειαναρα μια ζωη  (Read 207982 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Αριαναρα μια ζωη
« Reply #270 on: September 27, 2006, 19:08:55 pm »

Η «Βασίλισσα» ζει!     
27/9/2006 18:57

Αντιμετώπισε τόσα προβλήματα, αλλά δείχνει ικανή να βρει τον δρόμο της. Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει αυτό που λίγοι περίμεναν και απέκλεισε τον -σαφώς πιο έτοιμο- Αρη από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδα, νικώντας με 67-64 στο ΟΑΚΑ χάρη σε τρίποντο του Χρήστου Ταπούτου στην εκπνοή! Μεγάλο παιχνίδι από τον Νίκο Βετούλα, επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με συνέπεια να διακοπεί για λίγο το ματς.
Mendoza
Guest
Re: Αριαναρα μια ζωη
« Reply #271 on: September 27, 2006, 19:21:32 pm »

Μαυρα χάλια σήμερα! :(δεν ξέρω τι παίζει..Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται υπομονή κ δουλειά,κάθε χρόνο τα πάμε σκατά στην αρχή,γιατί καθε χρόνο εχουμε πολλούς ξένους που πρέπει να προσαρμοστούν αλλά σημερα παραεγινε το κακό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Από ομάδα 10 ημερών χάσαμε!!Στα τελευταία 7 δεύτερα είχαμε 2 φάουλ να κάνουμε κ δεν εγινε κανένα!!Είναι φως φανάρι ποιος φταίει σε τέτοιες στιγμές!!....ο Κατσικάρης είναι ελεύθερος..
arkas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #272 on: September 27, 2006, 20:57:56 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on September 27, 2006, 19:21:32 pm
Μαυρα χάλια σήμερα! :(δεν ξέρω τι παίζει..Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται υπομονή κ δουλειά,κάθε χρόνο τα πάμε σκατά στην αρχή,γιατί καθε χρόνο εχουμε πολλούς ξένους που πρέπει να προσαρμοστούν αλλά σημερα παραεγινε το κακό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Από ομάδα 10 ημερών χάσαμε!!Στα τελευταία 7 δεύτερα είχαμε 2 φάουλ να κάνουμε κ δεν εγινε κανένα!!Είναι φως φανάρι ποιος φταίει σε τέτοιες στιγμές!!....ο Κατσικάρης είναι ελεύθερος..

Κατσικαρης????  SuperConfused

Μόνο μια ειναι η λυση.Παναγιωτης Γιαννακης.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
madmetal

View Profile
« Reply #273 on: September 27, 2006, 21:01:47 pm »

Quote from: arkas on September 27, 2006, 20:57:56 pm

και ο κατσικαρης και ο γιαννακης κοστιζουν οσο η μιση ομαδα του αρη...
(με την καλη εννοια...  Roll Eyes )

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #274 on: September 27, 2006, 21:09:12 pm »

Πρώτο μου post σ'αυτό το θέμα, αλλά τι αρειανάρα και κουραφέξαλα...Άμα σ'έχει κάνει πελάτη η πεθαμένη ΑΕΚ...Το ταβάνι στο πρωτάθλημα είναι η τρίτη θέση γιατί Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν παίζονται, χάθηκε και η ευκαιρία μιας διάκρισης από το Κύπελλο (λόγω απουσίας Ολυμπιακού), στην Ευρωλίγκα τα πράγματα είναι δύσκολα. Δυστυχώς ο Άρης αντί να ανεβαίνει, τα τελευταία χρόνια πέφτει, και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ψηλά ελλείψει ανταγωνισμού. Εϊναι και το άλλο που δε χωνεύεται: Πως αφήνεις να σου φύγουν παίκτες όπως ο Στακ, ο Σχορτσιανίτης, ο Πάρκερ, ο Βετούλας και τόσοι άλλοι. Γιατί κάνουν καριέρα μετά τον Άρη (Σόλομον, Πάρκερ, Σχορτσιανίτης προ των πυλών, μέχρι και ο Κόμματος πήρε Ευρωλίγκα) και όσο είναι στην ομάδα δε βγάζουν το μάξιμουμ; Μήπως τελικά φταίει η νοοτροπία και ο προπονητής;

Για το δε Ματσόν, είχα πολύ καλή γνώμη γιατί κατάφερε πέρσι μια επιθετικογενή ομάδα να τη μάθει να παίζει άμυνα. Αλλά η διαφορά του Άρη από τους δύο μεγάλους, εκτός από το μπάτζετ, είναι κι ο προπονητής. Υποτείθεται ότι με αυτούς πρέπει να συγκρινόμαστε. Το μόνο καλό σ'αυτή την ιστορία είναι ότι η διοίκηση ουδέποτε εξέφρασε μεγάλες προσδοκίες. Ίσως και να μην κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, τουλάχιστον όμως είναι ρεαλιστές.

ΥΓ. Έχω κολλήσει κι εγώ στην προ τριετίας ομάδα (Πάρκερ, Κόμματος, Μπέιλι, Στακ, Λικχολίτοφ, Βετούλας κ.α.) που ήταν από τις θεαματικότερες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και αντί να ενισχυθεί λίγο διαλύθηκε εντελώς.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #275 on: September 28, 2006, 00:28:18 am »

Quote from: Doctor_Doctor on September 27, 2006, 21:09:12 pm
ΥΓ. Έχω κολλήσει κι εγώ στην προ τριετίας ομάδα (Πάρκερ, Κόμματος, Μπέιλι, Στακ, Λικχολίτοφ, Βετούλας κ.α.) που ήταν από τις θεαματικότερες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και αντί να ενισχυθεί λίγο διαλύθηκε εντελώς.

+1
πολύ μου άρεζε εκείνη η ομάδα

byeeee
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #276 on: September 28, 2006, 01:43:48 am »

Σκάουτερ της Τσέλσι στο "Κλ. Βικελίδης"

Οι νέοι σε ηλικία παίκτες του Αρη είναι αυτοί που έχουν "κλέψει την παράσταση" στα παιχνίδια των "κιτρίνων" μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον πάνω τους, όχι μονάχα εντός Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη! Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, ενημέρωσε εγγράφως πριν από λίγη ώρα την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ πως θα βρεθεί άνθρωπός της στο "Κλ. Βικελίδης" στα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτά είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική και κόντρα στην ΑΕΚ την 9η, με προφανή στόχο των Αγγλων να είναι σίγουρα η συλλογή πληροφοριών που αφορούν νεαρό (ή και περισσότερους από έναν) παίκτη που αγωνίζονται στον Αρη. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα οι "μπλε" έχουν βρεθεί σε παιχνίδια και του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" για να παρακολουθήσουν το Νέρι Καστίγιο και σίγουρα η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στην πολιτική τη ομάδας του Μουρίνιο και την οργάνωση του τμήμα σκάουτινγκ στα Βαλκάνια. Για ποιον από τους "κίτρινους"... χτυπάει η καμπάνα...;

Metrosport

Καλα δεν ξέρουν αυτοι της Τσελσι οτι οι παικτες μας ειναι του Ροναλντινιο και ο Χαβιτο της Μπαρτσελονα?
Δηλ. των βασικων ανταγωνιστων τους για το champions league?
Βασικα πιστευω πολυ δυσκολο να γινει κατι με Τσελσι-Αρη...

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
madmetal

View Profile
Re: Απ: Αριαναρα μια ζωη
« Reply #277 on: September 28, 2006, 02:02:22 am »

Quote from: estergio on September 28, 2006, 01:43:48 am
Αυτά είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική και κόντρα στην ΑΕΚ την 9η

μαλλον θελουν να δουν τα μετρα κατα της βιας και το σχεδιο της αστυνομιας... Grin Grin

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #278 on: September 28, 2006, 02:42:45 am »

Καλα δεν ξέρουν αυτοι της Τσελσι οτι οι παικτες μας ειναι του Ροναλντινιο και ο Χαβιτο της Μπαρτσελονα?

και επειδή είναι της Μπαρτσελόνα? δεν κάνουν παζάρια μεταξύ τους δηλαδής;

πάντως κακά τα ψέματα, δεν τον βλέπω τον χαβίτο να κάνει απόκριες στο χαριλάου...

μόνο να πάει κάπου έξω να κάνει καριέρα, μη τον δούμε σε καμιά λεωφώρο αλεξάνδρας να σκουπίζει τους πάγκους που σκούπιζαν ο επαλέ και ο νιρέν ντεμπά...

είναι κρίμα για τους καλούς ποδοσφαιριστές.

byeeee
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είσαι τραγούδι, είσαι λαός!

View Profile
« Reply #279 on: September 28, 2006, 13:00:35 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on September 27, 2006, 16:59:09 pm
Είχα διαβάσει ενα πολύ ενδιαφέρον αρθρο από πολιτική εφημερίδα(?) που ελεγε οτι κανένα παίχτη δεν πληρώνει ο Αρης από τους Νεοφερμένους!Αυτά τα αναλαμβάνει ο πρόεδρος Ροναλντίνιο!!Σε περίπτωση ομως που κάποιος ζητήσει εναν παίχτη μας τότε ο Roni είναι κ ο μόνος  υπευθυνος που θα αναλάβει τις συζητήσεις ενώ τυχόν λεφτά απο μεταγραφή θα πάνε στη τσέπη του και μόνο ενα ποσο της τάξης του 15% στον Αρη!Στην ουσια παίρνει φθηνούς εξελίξιμους παίχτες κ τους προωθεί μεσω Αρη!Αυτό βεβαια μακροπρόθεσμα!Γι αυτό χρειάζεται πρώτα η δημιουργία ενός κορμού,κ ετσι  κ βάλανε κ ρήτρες σε μερικούς παίχτες οι οποίοι θα παραμείνουν!!
Quote from: estergio on September 28, 2006, 01:43:48 am

H αλήθεια είναι ότι τους βραζιλιάνους τους έχουμε συνιδιοκτησία με τον roni's brother,τον Ασίς και σε περίπτωση μεταπώλησης στα ταμεία της  ΠΑΕ θα μπει το 15% των χρημάτων.Όμως, οι Ισπανοί δεν είναι καμίας Μπαρτσελόνα!Είναι 100% παίχτες του ΑΡΗ.
Eιδικότερα για τον Χαβίτο,ήταν να τον πάρουμε δανεικό αλλά επέμενε ο Όγιος να τον πάρουμε ελεύθερο και όντως έτσι έγινε.
Quote from: apostolos1986 on September 27, 2006, 16:50:51 pm
δν ξέρω πόσο μπάτζετ έχει ο άρης...πάντως από την ΕΡΤ πήρε 4 εκ Ευρώ....!!!
Με την ΕΡΤ έχει υπογραφεί συμβόλαιο τριετούς διάρκειας ετήσιων απολαβών 2εκ. Ευρώ +600.000ευρώ τηλεοπτικός χρόνος. Οπότε σύνολο 6.600.000 για 3χρόνια.
Quote from: arkas on September 27, 2006, 20:57:56 pm
Είχαμε 1 φάουλ διαθέσιμο,καθώς στο 5ο εκτελούσαν βολές.Τέλος πάντων,εφόσον ο Σεραπίνας δεν το έκανε το φάουλ,αν και είχε πάρει εντολή από τον Ματσόν,μικρή σημασία έχει.Ο Γιαννάκης δεν έρχεται καταμεσούς της περιόδου.Αν φύγει ο Ιταλός,συμφωνώ για Κατσικάρη.
Quote from: Doctor_Doctor on September 27, 2006, 21:09:12 pm
Πρώτο μου post σ'αυτό το θέμα, αλλά τι αρειανάρα και κουραφέξαλα...Άμα σ'έχει κάνει πελάτη η πεθαμένη ΑΕΚ...Το ταβάνι στο πρωτάθλημα είναι η τρίτη θέση γιατί Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν παίζονται.Δυστυχώς ο Άρης αντί να ανεβαίνει, τα τελευταία χρόνια πέφτει, και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ψηλά ελλείψει ανταγωνισμού. 
Πέφτει????Δεν θα το έλεγα.Τα αποτελέσματα λένε
2002-2003:Κατάκτηση CHAMPΙΟΝS CUP,φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος,5η θέση στο πρωτάθλημα.
2003-2004:"16" στο FIBA CUP,κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος,3η θέση στην κανονική διάρκεια,5η μετά τα PLAYOFFS.
2004-2005:"16" του ULEB CUP(αποκλεισμός από την μετέπειτα κάτοχο του θεσμού),φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος(στη σφαγή της χιλιετίας),μία από τα ίδια στο Πρωτάθλημα.
2005-2006:Φιναλίστ ULEB CUP,αποκλεισμός στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος,4η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3οι μετά τα PLAYOFFS->ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.
Παρατηρώ μία μάλλον σταθερή πορεία που με αργά βήματα οδήγησε πέρσι στην έξοδο της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από απουσία 15 χρόνων.

Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    λάμπουν   τα νιάτα σαν αστραπή!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    καίνε         τα νιάτα σαν αστραπή!!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    φεύγουν   τα νιάτα σαν αστραπή!!!
                                                                                             Νίκος Γκάτσος
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #280 on: September 28, 2006, 13:56:02 pm »

Δεν έχεις άδικο για τη σταθερή πορεία, και ασφαλώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την ανυποληψία της προηγούμενης δεκαετίας.
Όμως εκτός από τα αποτελέσματα, μετράω και την ποιότητα της ομάδας, τους παίκτες. Και στο κάτω κάτω, και το θέαμα. Η ομάδα για την οποία μίλησα και να μην ήμουν Άρης θα την έβλεπα όσο πιο πολύ μπορούσα, έκανε σε έναν αγώνα όσα καρφώματα έκαναν άλλες ομάδες όλη τη σεζόν.

Αναφορικά με τον ελληνικό πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρωλίγκα, μια αδιαμφισβήτητη και τεράστια επιτυχία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία αντιπάλων. Μετά από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ποιος ΠΑΟΚ; ΑΕΚ; Πανελλήνιος; Μαρούσι έστω; Πανιώνιος μήπως; Τίποτα, μετά τους δύο πρώτους και τον Άρη στο ενδιάμεσο, η Α1 έχει πέσει πάρα πολύ.

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

Mendoza
Guest
« Reply #281 on: September 28, 2006, 14:03:32 pm »

Eίδα παραπάνω να λέτε για την ομάδα 2003-2004 με  Πάρκερ κ.τλ.!!Συμφωνώ οτι είναι εντυπωσιακό το run&gun παιχνίδι αλλά εκείνο δεν ηταν μπάσκετ ρε παιδιά,ήταν διαγωνισμός τριπόντων μεταξύ Πάρκερ,Μπέιλυ,Κόμματου,Βετούλα!Σε όλη τη χρονιά κάναμε περισσότερα τρίποντα απ οτι δίποντα!!! Shocked Απλώς ήταν παιχταράδες οι 2 από τους 3 κ ο Κόμματος σε τρελά κέφια όλη τη χρονιά!!Ούτε παιχνίδι με ψηλό κάναμε,ούτε κάν πικ εν ρόλ παίζαμε!Και σούπερ αεράμυνα(βλέπε κομματος,πάρκερ)!Και συμφωνώ με τον Μπάρτον που ελεγε οτι δεν βαδίζει πουθενά αυτή η ομάδα!Αν τα τρίποντα δεν εμπαιναν?Δεν κάναμε εντέλως τίποτα άλλο!Επίσης θυμηθείτε πως ηταν τους πρώτους μήνες εκείνη η ομάδα!Εχανε πανεύκολα,εχασε κ από μακεδονικό εντός κ ηταν με 2-5 στην αρχή του πρωταθλήματος!
 Παρά την ηττα εγώ συνεχίζω να πιστεύω στην φετινή ομάδα,μου εδειξε βάθος,επιλογές κ ποιότητα στα ματς που την είδα!Απλώς ψάχνονται,είναι ψάρια,εκτός κλίματος ακόμη!Πιστεύω οτι σε βάθος χρόνου θα γίνουμε super!Απλώς με το στραβό αποτέλεσμα ηταν ευκαιρία να πάρουμε κανά Κατσικάρη Tongue
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #282 on: September 28, 2006, 18:40:43 pm »

Συμφωνώ και για την άμυνα, και για το αναξιόπιστο παιχνίδι. Όμως υπήρχε αρκετή ποιότητα ώστε αυτή η ομάδα με κατάλληλες προσθήκες να παίζει και κοντρόλ μπάσκετ και καλύτερη άμυνα, να εκμεταλευτεί το Στακ, γιατί όχι και το Λικχολίτοφ -έστω και αν σκόραρε μόνο με καρφώματα, θυμάστε πόσα έκανε και πόσα rebound καθάριζε;

Η φετινή υποτείθεται ότι είναι καινούρια (άρα ανέτοιμη) ομάδα, ότι θα παίζει καλή άμυνα και θα έχει και βάθος πάγκου. Όμως αστέρια δεν έχει, ούτε μια τόσο ισχυρή πεντάδα όπως η 2003-2004. Τουλάχιστον είναι πιο ισορροπημένη από την περσινή, αφού δεν έχει μόνο ένα play maker και βασικό ξένο έναν αλλοπρόσαλλο Μπρούερ, έφυγε όμως ο καλύτερος κατά τη γνώμη μου ψηλός του περσινού πρωταθλήματος. Και το κενό του μάλλον δεν καλείπτει κάποιος από τους Μασέι, Γιαννούλη, Φλέτσερ.

ΥΓ. Αν ο Άρης είναι καινούρια και ανέτοιμη ομάδα, η ΑΕΚ πόσο έπρεπε να είναι;

Mendoza
Guest
« Reply #283 on: September 28, 2006, 20:51:11 pm »

από super3

Τραγική η ήττα, δίχως άλλο την Τετάρτη. Και πιστεύουμε ότι την ντροπή την κατάλαβαν οι παίκτες μας και ο προπονητής και πρέπει να την κατάλαβαν. Όμως δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ομάδα μετά τους παο και οσφπ που βαδίζει σε ήρεμα νερά, χωρίς προβλήματα που βλέπουμε τριγύρω μας και που μαστίζουν άλλα σωματεία. Παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε στην εξυγίανση, για να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, για να διεκδικούμε Τίτλους. Και αυτή μας η μάχη δεν πρέπει να πάει στράφι.
      Υπομονή θέλει και στήριξη διαρκή. Τα μέσα που διαθέτει ο ΑΡΗΣ δεν είναι μεγάλα και αυτή τη στιγμή κανείς δεν πρέπει να ονειροβατεί. Θέλουμε να πάμε ψηλά και θα πάμε, αλλά χρειάζεται χρόνος. Βλέπουμε τι γίνεται δεξιά και αριστερά, όπου άλλοι με το ζόρι κατεβάζουν ομάδα στο γήπεδο. Όσο γιʼ αυτούς τους υστερικούς πανικόβλητους που λένε «Σκόρδα θεέ, πάρε την ΚΑΕ», ή «Δαμιανίδη θεέ, πάρε την ΠΑΕ» ή ότι άλλη λακαμία τους έρθει στον εγκέφαλο, καλύτερα είναι αυτή τη λακαμία να την τραβάνε. Θα έχει και αποτέλεσμα.

απ τις λίγες φορές που συμφωνώ μαζί τους!

Mendoza
Guest
« Reply #284 on: September 30, 2006, 23:31:05 pm »

Aκούω...τι φταίει στη μπάλα?? Smiley

Κοκε ρε!!! Cheesy
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 147 Go Up Print
Jump to: