• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:24:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:24:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 90
Total: 141
Lemonia
Nikos_313
elischat
KZerenidis
swkraths
andreassifo
thanaf_231
difis
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
chaniotism
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
ඞ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ασφάλεια Πανεπιστημίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Ασφάλεια Πανεπιστημίου  (Read 12519 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Ασφάλεια Πανεπιστημίου
« Reply #30 on: February 18, 2006, 15:17:47 pm »

Quote from: Καμένος on February 18, 2006, 15:10:20 pm
Δηλαδή αν θέλω να μην έχει κανένας δικαίωμα να καταστρέψει τα υπάρχοντά μου, είμαι μικροαστός??
Υποθέτω ότι και οι αναρχικοί έχουν σπίτια και αυτοκίνητα αλλα δεν φωνάζουν τους φίλους τους να τα κάνουν μπουρλότο με μολότοφ.. Ή έχω άδικο?

Επίσης στον ορισμό του μικροαστού που έδωσες είπες ότι οι συνθήκες είναι γενικά αναγνωρίσιμες ώς προβληματικές. Άρα πρέπει να επιλυθούν. Και ερωτώ: Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσεις μία ομάδα που έρχεται προς το μέρος σου και έχουν σκοπό να σου κάψουν το αμάξι, όχι γιατί έκανες κάτι, αλλά για λόγους τους οποίους δεν μπορώ να κατανοήσω??

Μήπως στους (δήθεν??) αναρχικούς δεν αρέσει ο υλισμός των άλλων, ενώ ο δικός τους καλά κρατεί??

Wink

Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα που γράφουν αυτά που βαριέμαι να τυπώσω.
Συμφωνώ.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
aliakmwn
Guest
« Reply #31 on: February 18, 2006, 15:21:03 pm »

Δηλαδή αν θέλω να μην έχει κανένας δικαίωμα να καταστρέψει τα υπάρχοντά μου, είμαι μικροαστός??

Ναι, εφ' οσον καταβαλεις ολες σου τις πνευματικες δυναμεις για να υπερασπιστεις τα υπαρχοντα σου, και γραφεις στα αρχιδια σου τα παιδακια που πεθαινουν απο την πεινα, την καταστροφη του περιβαλλοντος, τους πολεμους, την ανισοτητα...

Υποθέτω ότι και οι αναρχικοί έχουν σπίτια και αυτοκίνητα αλλα δεν φωνάζουν τους φίλους τους να τα κάνουν μπουρλότο με μολότοφ.. Ή έχω άδικο?

Επισης μικροαστος εισαι οταν κρυβεις τις ευθυνες της αδιαφοριας σου πισω απο τετοιες εξαρσεις αφορισμων εναντιον αλλων...
Το οποιο ειναι επισης και γκεμπελιστικο, διοτι η πολιτικη αντιπαραθεση δεν εχει να κανει με το κατα ποσον ο "αναρχικος" ειναι συνεπης στη ζωη του, σε σχεση με αυτα που λεει πως πιστευει, αλλα στην ιδια την θεωρια, την πραξη, την κατασταση, την αδιαφορια...

Επίσης στον ορισμό του μικροαστού που έδωσες είπες ότι οι συνθήκες είναι γενικά αναγνωρίσιμες ώς προβληματικές. Άρα πρέπει να επιλυθούν. Και ερωτώ: Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσεις μία ομάδα που έρχεται προς το μέρος σου και έχουν σκοπό να σου κάψουν το αμάξι, όχι γιατί έκανες κάτι, αλλά για λόγους τους οποίους δεν μπορώ να κατανοήσω??

Ειναι απλο: Θα γραψεις το αμαξι σου στα αρχιδια σου, και θα αρχισεις να ασχολεισαι με πιο σημαντικα ζητηματα.

Δεν χρειαζεται να το σπασεις ή να το πουλησεις. Ουτε φυσικα να το καταστρεψεις. Χρειαζεται απλα να σταματησεις να ταυτιζεις τη ζωη σου με την ιδιοκτησια του.
(Δεν μπερδεψα τη συνταξη, εχει νοημα η αλλαγη προσωπου)

Μήπως στους (δήθεν??) αναρχικούς δεν αρέσει ο υλισμός των άλλων, ενώ ο δικός τους καλά κρατεί??

Παντως κατι παιδακια στο Ιρακ που ξερω, δεν εχουν αυτοκινητο επειδη δεν εχουν λεφτα.
Αλλα και λεφτα αν τους χαρισεις, και παλι χωρις αυτοκινητο θα μεινουν, γιατι δεν εχουν χερια για να πιασουν το τιμονι.

Και Vulcan: Πόσους υαλοκαθαριστήρες έσπασες?? Οι υαλοκαθαριστήρες του αμαξιού σου είανι εντάξει?? Σε τι καρέκλα κάθεσαι τώρα?? Μήπως δερμάτινη??

Εγω παντως κατεβασα μερικες χριστοπαναγιες σε καποιον εδω στη γειτονια μου, και η πλακα ειναι πως στο τελος συμφωνησε μαζι μου και μου ζητησε συγνωμη. (Τωρα γιατι ζητησε σε μενα και οχι στη συνειδηση του δεν μπορω να καταλαβω, αλλα δεν εχει σημασια)
Αν δεν συμφωνουσε, θα του τον εσπαζα.
Επισης, το εξηγησα και στον θειο μου, ο οποιος παραδοξως οχι μονο συμφωνησε, αλλα του εκανε και εντυπωση!

Vulcan σ' ευχαριστω!
Αν δεν ειχα διαβασει το post σου, ουτε που θα μου περνουσε απο το μυαλο το ποσο επικινδυνη ειναι αυτη η μαλακια με τους υαλοκαθαριστηρες.

Όσο για την τρίτη γραμμή μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση. Διαχωρίζοντας τα άτομα σε αναρχικούς και αφρατοκωλαράκηδες μάλλον  η τρίτη σου γραμμή ισχύει. Μόνο που υπάρχουν και ενδιάμεσες κατηγορίες, και είναι πολλές!

ουγκ?
aliakmwn
Guest
« Reply #32 on: February 18, 2006, 15:26:11 pm »

http://www.stopclustermunitions.org/images/iraq%20victim%201.jpg

Past-αρω τη φωτογραφια ως σκετο link, για λογους σεβασμου προς το παιδι.

Και περιμενω απο τους ιδεολογους ιδιοκτητες της παρεας να απαντησουν στην παρακατω ερωτηση, και οποιος απαντησει σωστα θα κερδισει εναν ολοκαινουργιο υαλοκαθαριστηρα.

Γιατι το ιρακινοπουλο της φωτογραφιας, δεν μπορει να γινει οπαδος της θεωριας του Vulcan?

α) Επειδη υπερασπιζεται το δικαιωμα στην ιδιοκτησια.
β) Επειδη διαφωνει με τους "δηθεν αναρχικους που δεν τους αρεσει ο υλισμος των αλλων ενω ο δικος τους καλα κρατει" (sic)
γ) Επειδη ειναι φοιτητης του ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ, εχει πολλα μαθηματα το καημενο και δεν προλαβαινει να ασχοληθει με τους υαλοκαθαριστηρες του γειτονα.
δ) Επειδη φοβαται πως θα το συλλαβει ο μπατσος.

Σκατα στα μουτρα μας...
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #33 on: February 18, 2006, 15:32:36 pm »

Ο κόσμος δε χωρίζεται σε αναρχικούς που σέβονται τα παιδιά στο Ιράκ και σε μη αναρχικούς που δε τα σέβονται. Αν θες να το πάρουμε κι αλλιώς και ο μέσος "αναρχικός" δεν έκανε και κάτι παραπάνω για τα παιδιά στο Ιράκ από το μέσο μικροαστό.

Cyberkat
Guest
« Reply #34 on: February 18, 2006, 15:35:10 pm »

@Lord-Rutherford αν νομίζεις ότι έχεις κάποιο μονοπώλιο στους βανδαλισμούς προσωπικής περιουσίας, είσαι γελασμένος. Όσοι δεν έχουν διάθεση να μοιραστούν μια ιστορία του στυλ "άφησα το αμάξι στην Αγ.Δημητρίου και μου κλέψανε τις ασημένιες ζάντες" έχουν κάποιο λόγο.

@Καμένε υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στο να οργίζεσαι από την καταστροφή της προσωπικής σου περιουσίας μέχρι να ζητάς αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και ασφάλειας. Και η γεφύρωση της απόστασης είναι επικίνδυνη.

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #35 on: February 18, 2006, 15:40:13 pm »

Quote from: Cyberkat on February 18, 2006, 15:35:10 pm
@Lord-Rutherford αν νομίζεις ότι έχεις κάποιο μονοπώλιο στους βανδαλισμούς προσωπικής περιουσίας, είσαι γελασμένος. Όσοι δεν έχουν διάθεση να μοιραστούν μια ιστορία του στυλ "άφησα το αμάξι στην Αγ.Δημητρίου και μου κλέψανε τις ασημένιες ζάντες" έχουν κάποιο λόγο.

Γιατί όλοι αρπάζεστε με το παραμικρό χωρίς να τολμήσουμε να ανοίξουμε το στόμα.
Δεν έχω μονοπώλιο καθώς δεν έχω υποστεί ζημιές από τέτοια αίτια ούτε μια φορά.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ασφάλεια Πανεπιστημίου
« Reply #36 on: February 18, 2006, 15:46:29 pm »

Aliakmwn

Α) Για να ασχοληθείς με τα παιδάκια κτλ κτλ κτλ πρέπει να απαρνηθείς τη ζωή σου. Είσαι έτοιμος γι αυτό??

Β)Ήλπιζα να καταλάβεις ότι αυτό ήταν μία υπερβολή για να δείξω το παράλογο του πράγματος..

Γ) Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να κάνεις ακριβώς αυτό. Αλλά δεν θα το κάνεις.. Απλά θα πατήσεις το γκάζι. Επίσης για τα πιό σημαντικά πράγματα που πρέπει να ασχοληθώ: Ασχολούμαι με το πανεπιστήμιο (γενικά όχι μόνο με μαθήματα). Αρκετά σημαντικό?
Για μένα πάντως είναι.

Δ) Δηλαδή τα παιδάκια στο Ιράκ που ξέρεις είναι αναρχικοί? Μοιάζουν με αυτούς που έχουμε εδώ? Δε νομίζω... Δε νομίζω καθόλου. Αυτά τα παιδιά είναι άλλο θέμα.. Εννοείται πως δεν μιλούσα γι αυτά.

Ε)Τελικά πόσα μάτια βγήκαν από υαλοκαθαριστήρες?
   Τελικά πόσοι πέθαναν-τραυματίστηκαν από αυτοκίνητα την ώρα που παρέκαμπταν παρκαρισμένα αμάξια στο πεζοδρόμιο (Aurelius συμφωνώ απόλυτα)? Μήπως δίνουμε λάθος προτεραιότητες??

ΣΤ) Ούγκ?

Cybercat

Δε ζήτησα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης. Απλά υποτυπώδη χωρίς να προσβάλουν κανένα και πολύ περισσότερο το άσυλο, με οποίο είμαι απόλυτα σύμφωνος. Απλά όλα πρέπει να έχουν κάποιο μέτρο και να μην ισοπεδώνονται..
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #37 on: February 18, 2006, 15:52:06 pm »

Μπορούμε να βάλουμε ιδιωτική "ασφάλεια" αποτελούμενη από φοιτητές μεκεκεκε Tongue

aliakmwn
Guest
« Reply #38 on: February 18, 2006, 16:10:11 pm »

Quote from: Καμένος on February 18, 2006, 15:46:29 pm
Α) Για να ασχοληθείς με τα παιδάκια κτλ κτλ κτλ πρέπει να απαρνηθείς τη ζωή σου. Είσαι έτοιμος γι αυτό??

Αυτο που λες ειναι απολυτο. Ωστοσο καποιοι το κανουν (π.χ. Γιατροι Χωρις Συνορα και αλλες παρομοιες οργανωσεις)

Δεν ειναι απαραιτητο να απαρνηθεις τη ζωη σου... Λιγη συνειδηση χρειαζεται... Μονο αυτο - για αρχη.
Οχι να ειρωνευεσαι αυτους που σου λενε καποια πραγματα εξω απ' τα δοντια Wink

Β)Ήλπιζα να καταλάβεις ότι αυτό ήταν μία υπερβολή για να δείξω το παράλογο του πράγματος..

Κι εγω ηλπιζα να καταλαβεις πως, τοσο τα περι υαλοκαθαριστηρων, οσο και παρα πολλα που λεγονται εδω μεσα, ειναι συνηθως υπερβολικα, ακριβως για να προκαλεσουν...
Να προκαλεσουν, και ο τελικος αποδεκτης να καταλαβει πως παραλογο δεν ειναι να εξεγειρεσαι (εστω και στο μυαλο σου) αλλα να μενεις απαθης.

Δ) Δηλαδή τα παιδάκια στο Ιράκ που ξέρεις είναι αναρχικοί? Μοιάζουν με αυτούς που έχουμε εδώ?

Εσυ αυτο καταλαβες?

Μήπως δίνουμε λάθος προτεραιότητες??

Ακριβως, και γι' αυτο κραζουμε εδω μεσα...
Γιατι δινουμε προτεραιοτητα στο αμαξι μας, και οχι στο γειτονα που πειναει.
Και εχουμε και το θρασσος να το παραδεχομαστε δημοσια...

Κι υστερα σου λεει "ελευθερια στην εκφραση"...

ΟΚ, αλλα αν ο πατερας του παιδιου της φωτογραφιας επιχειρησει να κοψει το λαρυγγι αυτου που θεωρει το αυτοκινητο του πιο σημαντικο απο το κομμενο χερι του παιδιου του???

Δε ζήτησα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης. Απλά υποτυπώδη χωρίς να προσβάλουν κανένα και πολύ περισσότερο το άσυλο, με οποίο είμαι απόλυτα σύμφωνος. Απλά όλα πρέπει να έχουν κάποιο μέτρο και να μην ισοπεδώνονται..

Σωστος, και συμφωνω απολυτα! Ολα πρεπει να εχουν καποιο μετρο.

Μονο που εμεις εχουμε ξεπερασει το μετρο της ασυδοσιας, της αδιαφοριας και της μαλακιας προ πολλου...
Καμένος

View Profile
« Reply #39 on: February 18, 2006, 16:45:07 pm »

"Γιατι δινουμε προτεραιοτητα στο αμαξι μας, και οχι στο γειτονα που πειναει.
Και εχουμε και το θρασσος να το παραδεχομαστε δημοσια...

Κι υστερα σου λεει "ελευθερια στην εκφραση"...

ΟΚ, αλλα αν ο πατερας του παιδιου της φωτογραφιας επιχειρησει να κοψει το λαρυγγι αυτου που θεωρει το αυτοκινητο του πιο σημαντικο απο το κομμενο χερι του παιδιου του???"

Ρε Αλιάκμων ας είμαστε λίγο ρεαλιστές..
Δηλαδή εσύ έχεις το θράσσος να λές δημόσια ότι βοηθάς τον γείτονά σου που πεινάει, τα παιδάκια στο Ιράκ κτλ??
Δεν σε ενδιαφέρει το (Πραγματικό ή όχι) αυτοκίνητό σου??

Δεν είπα ότι όλα αυτά που λές δεν είναι σωστά. Αντίετα συμφωνώ με αυτά.
Απλά τονίζω ότι αυτοί που διαμαρτύρονται και είναι "επαναστάτες" είναι τις περισσότερες φορές πιο βολεμένοι και από τους βολεμένους, πιο μικροαστοί από τον καθένα.

Εννοείται πως πιστεύω όλες τις αξίες που προανέφερες. Απλά δεν βγαίνω να προυπαντήσω τον εαυτό μου επειδή τις πιστεύω.Δε βγαίνω γιατί ξέρω ότι μου είναι δύσκολο να τις εφαρμόσω..

Μή μου πείς ότι δεν έχουμε όλοι μία δόση μικροαστικισμού?
Για μένα δεν νοείται κάποιος να δηλώσει ότι δεν είναι μικροαστός στον τόπο που ζούμε.. γιατί θα κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του..

Τέλος θεωρείς λογικό ο πατέρας του παιδιού να κόψει τα λαρύγγια αυτών που νοιάζονται για το αυτοκίνητό τους, και όχι αυτών που είναι υπεύθυνοι για το κομμένο χέρι του παιδιού του?
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #40 on: February 18, 2006, 17:02:11 pm »

Συμφωνώ απολύτως με τον Rattlehead....ο αντιυλιστικός αγώνας (ας το πούμε τέλοσπαντων) των και-καλά-αναρχικών αφορά μόνο την ιδιοκτησία...των άλλων και φυσικά ποτέ την δική τους και όπως είπε και ο Πάνος  δεν βοηθά καθόλου περισσότερο το Ιρακό παιδάκι από ότι κάνει η συμπεριφορά του μέσου μικροαστού.

Νομίζω ότι βγάζετε βιαστικά και υπερβολικά συμπεράσματα. Έγιναν παράπονα για ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα και εσείς αδιακρίτως και με συνοπτικές διαδικασίες "καταδικάσατε" την συνείδηση αυτών που παραπονέθηκαν σε...μικροαστική. Δηλαδή επειδή παραπονέθηκε για ότι έγινε ξαφνικά ταυτίστηκε με την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου;;;

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
« Reply #41 on: February 18, 2006, 17:08:43 pm »

Quote from: Καμένος on February 18, 2006, 16:45:07 pm
Τέλος θεωρείς λογικό ο πατέρας του παιδιού να κόψει τα λαρύγγια αυτών που νοιάζονται για το αυτοκίνητό τους, και όχι αυτών που είναι υπεύθυνοι για το κομμένο χέρι του παιδιού του?

Ναι.
Διοτι υπευθυνοι ειναι αυτοι που νοιαζονται μονο για το αυτοκινητο τους.

Σ' ολα τα υπολοιπα, η απαντηση ειναι πως δεν διαφωνω. Δεν ειπα ποτε οτι αυτοι που πετανε τις μολοτοφ ειναι "γνησιοι επαναστατες", ουτε υποστηριξα πως δεν ειναι βολεμενοι.
Επισης, ουτε για τον εαυτο μου δηλωσα ποτε οτι δεν ειναι μικροαστος.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα κανεναν απο αυτους που εξεγειρονται για την ασφαλεια του αυτοκινητου τους, να εξεγερθουν ποτε για την πεινα στον κοσμο, ή για τα παιδια οπως αυτο της φωτογραφιας.
Το παραδεχονται σιωπηρα οτι δεν μπορουν, δεν θελουν να κανουν κατι. Και προτιμουν, οταν βλεπουν εναν "επαναστατη", να κρυβονται πισω απ' το δαχτυλο τους λεγοντας "ε, αυτος ειναι πιο βολεμενος απο μας" παρα να ευαισθητοποιηθουν...

Ο κοσμος δεν αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη, σιγουρα. Εμεις ομως μπορουμε να αλλαξουμε. Κι αν αλλαξουμε εμεις, θα αλλαξει και ο κοσμος. Σιγα σιγα, με σοβαρη δουλεια.
Κανενας δεν απαιτησε απο σενα, απο μενα, απο τον Α ή τον Β την τελειοτητα. Κι οποιος το κανει, ειναι υποκριτης. Ουτε και υπαρχει κανενα "μετρο αντι-μικροαστισμου", με βαση το οποιο να χορηγουμε πιστοποιητικα επαναστατικης ποιοτητας και ιδεολογικα συγχωροχαρτια...
Αλλωστε, αν καναμε κατι τετοιο, θα βαζαμε τα πρωτα θεμελια για την επομενη μορφη της καταπιεσης.

Η συνειδηση χρειαζεται δουλεια.
Δεν σου ζηταει κανενας να απαρνηθεις το αυτοκινητο, τον υπολογιστη, τη ζωη σου. Σου ζηταμε ομως να σκεφτεις. Να σκεφτεις, και να απαγκιστρωθεις απ' αυτα. Η φραση "δεν προσπαθω, γιατι ξερω οτι δεν μπορω" δεν δικαιολογειται να ακουγεται απο εναν Ανθρωπο... Αν ειναι ετσι, ας αυτοκτονησουμε ομαδικως!!!

(Εννοειται πως το Β' ενικο δεν πηγαινει προσωπικα σε σενα Wink )

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #42 on: February 18, 2006, 17:31:06 pm »

Εντάξει, συμφωνώ με τον Αλιάκμων σε πολλά... αλλά τώρα, κάνει σαν να μη μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε, χωρίς να αναφέρουμε και να κάνουμε κάτι για τα παιδιά στο Ιράκ;

Kαι να πω την αλήθεια δε κατάλαβα ακόμα πως πήδηξε εκεί το θέμα... μάλλον κάποιο ποστ συνεχίζει να μου διαφεύγει.

Εδώ Βούλκαν:
Αλλά όποιος δεν έχει να πει τίποτε για τη τρίτη γραμμή και τινάζεται από το δερμάτινο κάθισμα με την δεύτερη (γραμμή του μηνύματός μου), τότε μάλλον έχει μαλακό κωλαράκι!!!
Ζωγράφησες....

byeeee
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #43 on: February 18, 2006, 19:18:31 pm »

Quote from: aliakmwn on February 18, 2006, 15:21:03 pm
Ναι, εφ' οσον καταβαλεις ολες σου τις πνευματικες δυναμεις για να υπερασπιστεις τα υπαρχοντα σου, και γραφεις στα αρχιδια σου τα παιδακια που πεθαινουν απο την πεινα, την καταστροφη του περιβαλλοντος, τους πολεμους, την ανισοτητα...
       Απορώ πώς μπορείς να χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για την καταστροφή και το έγκλημα, τα παιδάκια που πεθαίνουν από την πείνα! Πώς μπορείς δηλαδή και μόνο να αναφέρεις κάτι τέτοιο σε απάντηση που αφορά "παράπονα για καταστροφές στο πανεπιστήμιο".  Είναι απίστευτο αυτό και με οργίζει τρομερά!!! Δεν κοκκινίζεις όταν τα γράφεις αυτά? Δηλαδή αν κάποιος σπάσει και κάψει και σκοτώσει, τα παιδιά σε όλον τον κόσμο θα σταματήσουν να πεινάνε ή μήπως θα λυθεί το οικολογικό πρόβλημα??? Αν νομίζεις εσύ ότι η λύση είναι η βία, μπορείς να κάψεις το σπίτι σου ή το αυτοκίνητο του θείου σου έτσι ώστε να παραδειγματιστούμε όλοι εμείς οι ανήθικοι, σιμαμεροί και γλυώδεις μικροαστοί και να λάμψει το δικό σου μεγαλείο μέσα στον μικροαστικό βούρκο που προφανώς όλοι μας αντιπροσωπεύουμε!
      Και στο κάτω κάτω τί εχεις κάνει ΕΣΥ για αυτά τα παιδιά και τα επικαλείσαι με τέτοια ευκολία??? Αλλά έτσι είναι, όλοι μας είμαστε μεγαλύτεροι στα λόγια παρά στις πράξεις.
      Μου έρχεται να ξεράσω με την αυτήν την υποκρισία! Για άλλη μια φορά Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!

Υ.Γ. Α, και κράτα τους ατελείωτους και ηθικούς μονολόγους σου, για τον εαυτό σου γιατί πλήττω μέχρι θανάτου! Μπορεί δηλαδή και να με σκοτώσεις! Αλλά βέβαια μετά από αυτά που έγραψα, μάλλον πρέπει να περιμένω καμιά δεκαριά σελίδες!

Ουδέν Σχόλιον!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #44 on: February 18, 2006, 20:29:57 pm »

Ποιος σου είπε ότι τα γράφει στ'αρχίδια του; Εκτός αν νομίζεις ότι τα προβλήματα του κόσμου λύνονται με την ελεημοσύνη (να πουλήσεις δηλαδή αμάξι, σπίτι κλπ, να δώσεις τα πάντα στη Unicef και να κοιμάσαι στα παγκάκια). Δεν είναι όμως έτσι. Η φτώχεια πάντα θα υπάρχει μέχρι να αλλάξει το σύστημα. Η ελεημοσύνη είναι λάθος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.

Ειναι απλο: Θα γραψεις το αμαξι σου στα αρχιδια σου, και θα αρχισεις να ασχολεισαι με πιο σημαντικα ζητηματα.

Δεν χρειαζεται να το σπασεις ή να το πουλησεις. Ουτε φυσικα να το καταστρεψεις. Χρειαζεται απλα να σταματησεις να ταυτιζεις τη ζωη σου με την ιδιοκτησια του.
(Δεν μπερδεψα τη συνταξη, εχει νοημα η αλλαγη προσωπου)
Αυτό που μου την έχει δώσει άγρια μαζί σου είναι ότι νομίζεις πως μπορείς να αλλάξεις τα μυαλά του κόσμου με τη βία. Καταστρέφοντάς τους το αυτοκίνητο, φιμώνοντάς τους (Κούβα), παίρνοντάς τους διά της βίας τα "κακά" ναρκωτικά, προσβάλλοντας τα σύμβολά τους, σπάζοντάς τους στο ξύλο... εκτός του ότι αυτό θα τους σπρώξει προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που θέλεις εσύ, είναι άκρως πατερναλιστικό.

Και Vulcan: Πόσους υαλοκαθαριστήρες έσπασες?? Οι υαλοκαθαριστήρες του αμαξιού σου είανι εντάξει?? Σε τι καρέκλα κάθεσαι τώρα?? Μήπως δερμάτινη??

Εγω παντως κατεβασα μερικες χριστοπαναγιες σε καποιον εδω στη γειτονια μου, και η πλακα ειναι πως στο τελος συμφωνησε μαζι μου και μου ζητησε συγνωμη. (Τωρα γιατι ζητησε σε μενα και οχι στη συνειδηση του δεν μπορω να καταλαβω, αλλα δεν εχει σημασια)
Αν δεν συμφωνουσε, θα του τον εσπαζα.
Δεν είμαστε καλά Roll Eyes

(Πάντως εγώ πιστεύω ότι οι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι επικίνδυνοι...)
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: