• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:04:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:04:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 110
Total: 139
zoi
Master oogway
Theosarm
mavropan
bougatsa
kpapama
Apaugasma
Nekt
Xlapatsas
Nikikouss
engineer2030
Theodosia
ArchieHadCells
alexlemp
AODON
VaiosG
chaniotism
iasonasl
pliroforikarios
Yamal
freskoulhs
evgns
Petros Ts
Dimikioup
georsoti
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ασφάλεια Πανεπιστημίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: Ασφάλεια Πανεπιστημίου  (Read 12541 times)
Wiwol
Guest
Ασφάλεια Πανεπιστημίου
« on: February 16, 2006, 23:02:01 pm »

Χθες το βράδυ άφησα το αμάξι στο παρκινκ του πολυτεχνείου για να πάω μια μπύρα με τα παιδιά από τη σχολή. Είχα σκοπό να το πάρω κατά τις 22:00 αλλά τελικά ξεφύγαμε και γύρισα στο αμάξι (που είχα παρκάρει κάτω από προβολέα) στις 2:00

τι είδα? σπασμένο το τζάμι του συνοδηγού με μια πέτρα ΝΑ (με το συμπαθειο). Δεν πήραν τίποτα....  μόνο σπάσανε το τζάμι. Κατά 90% την πέταξαν την πέτρα με δύναμη γιατί αυτή έφυγε πάνω στο κάθισμα και έκανε χαρακιά στο δέρμα (δερμάτινα είναι τα καθίσματα) και τα γυαλιά ήταν μέχρι την εταζιέρα πίσω.

Στην αρχή τα χρειάστηκα γιατί είπα για να μην πήραν τίποτα... μπορεί να πετάξανε τίποτα γκαζάκια μέσα για το κάνουν μπουρλοτο. αλλά μετά είδα ότι 2 θέσεις παρακάτω είχαν ανοίξει και άλλο αυτοκίνητο το οποίο το ξήλωσαν Ρ/Κ και ηχεία κάνοντας και το εσωτερικό σκατά. Οπότε μάλλον τίποτα πρεζονια ήθελαν να κλέψουν για την δόση τους..... και απλά στο δικό μου χτύπησε ο συναγερμός... δούλεψε το σύστημα που κλειδώνει τελείως πόρτες-ηλεκτρικά αν χτυπάει ο συναγερμός, οπότε μάλλον ούτε καν μέσα στο αμάξι δεν μπήκαν. Ούτε καν το ντουλαπάκι δεν ήταν ανοιχτό.
  Μέσα στο παρκινκ άλλα 3 αυτοκίνητα (ένα ενός φίλου) τα οποία δεν τα πειράξανε.

Το αποτέλεσμα...  πήρα ένα κρύωμα για να περιμένω ασφάλεια - ασφαλιστή να πάρουν φωτογραφίες, καταθέσεις κτλ. (4 τελείωσα από το τμήμα)
  10Ε για την μήνυση κατά αγνώστου!!! δηλαδή αν δεν έχεις 10Ε ούτε μήνυση δεν μπορείς να κάνεις.
  Το τζάμι θα το καλύψει η ασφάλεια, αλλά το δέρμα έχει ψιλογρατζουνιες (χώρια το τσαμπουκά από την πέτρα) και θέλει Κανά 80Ε (αμφιβάλω αν τα πληρώσει η ασφαλιστική).
  2 ώρες καθάριζα σήμερα γυαλιά... και πάλι δεν τα πήρα όλα. για κανά 6μηνο θα καθαρίζω γυαλιά μου φαίνεται τώρα.

Γιατί δεν υπήρχε ασφάλεια? όπως παλαιοτέρα? Λήξανε οι συμβάσεις τους και δεν τις ανανεώσαν? Γιατί?

Αν σπάνε τζάμια κάτω από προβολείς... (μιλάμε είχε πολύ φως) τι κάνουν στα σκοτεινά μέρη της πανεπιστημιούπολης? Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με τίποτα μάλλον εκεί.

Στην τελική. Το θέμα της φύλαξης είναι σοβαρό. και πιστεύω πρέπει να ανησυχεί όλους μας.

Εγώ απλά λέω τα παραπάνω για να έχουμε το νου μας στο πως κινούμαστε στη σχολή, ειδικά τις περασμένες ώρες.

ΥΓ.Ρε Τουραμαρ....  μήπως ήσουν εσύ ρε? Και δήλωνες ενεργά το σύνθημα "Κάτω τα ΙΧ"   Smiley
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Ασφάλεια Πανεπιστημίου
« Reply #1 on: February 16, 2006, 23:18:59 pm »

Η ναρκωμανείς ήταν όπως λές ή τίποτα αναρχικοί.
Μήπως έχεις κανένα ακριβό (δέρμα λες..) αμάξι και το σπάσαν κόντρα στον καπιταλισμό.

2 το βράδυ με φίλο μου γυρνάμε σπίτι απο την εγνατία.
Απο ανατολικά προς δυτικά. Καθως κουρασμένοι και οι δύο σε μια στιγμή μπροστά απο το πολυτεχνείο του λέω
"Ρε μαλάκα βάλαν φωτιά τα φυτά;" (αναφερόμενος στα φυτα στη νησίδα της εγνατίας μπροστά απο το ΑΠΘ.)
'Δεν ξέρω ρε 2 το βράδυ;' ...αυτός
'Μπορεί να μη θέλουν να ενοχλήσουν τη μερα'...εγώ
'Μαλακα ΦΥΓΕ' ...αυτος
'Γιατί ρε;"
Κοιτάω καλύτερα το δρόμο και μπροστά από τη βιβλιοθήκη ήταν φλεγόμενος.
Πέφτει άλλη μια μολότοφ πιο κοντά
και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είχα ξεπεράσει το πολυτεχνείο
στρίβω δεξιά και την κάνω λουίζα
Από το ΑΧΕΠΑ πέρασα  με 60+ χλμ/ω..

Αυτό να ήταν μάιος 2005
2 μήνες πρίν τα χαν σπάσει όλα πάνω στην Εθνικής Αμύνης.
Γενικά είναι λίγο ρίσκο να το αφήνεις στο ΑΠΘ.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: Ασφάλεια Πανεπιστημίου
« Reply #2 on: February 17, 2006, 02:03:08 am »

Τώρα που το λέτε, ακούστε και αυτό!
      Πάω μια μέρα να πάρω το αυτοκίνητό μου που το είχα παρκάρει ανάμεσα στη βιβλιοθήκη και την αίθουσα τελετών. 3:00 το βράδυ! Βλέπω λοιπόν κάτι μαύρα σημάδια πάνω στην άσφαλτο. Και λέω στη φίλη μου, που ήταν μαζί μου:
      -Ρε, συ, τί είναι αυτά; Τα σημάδια από τις μολότωφ;(χαριτολογώντας και χαχανίζοντας)
       Το γέλιο μου κόπηκε βέβαια στο σπίτι και με έλουσε κρύος ιδρώτας όταν είδα στις ειδήσεις ότι εκείνο το βράδυ στις 1:00 είχαν επιτεθεί με μολότωφ στην είσοδο της έκθεσης 50 μετρα από το αυτοκίνητό μου. Επίσης, το ίδιο βράδυ κάψανε την ΕΤ3 και προκάλεσαν καταστροφές στην βιβλιοθήκη που ήταν 40 μέτρα από το αυτόκινητό μου και τέλος είχαν προκαλέσει καταστροφές σε αυτοκίνητα.
       Φαντάσου τώρα να μου το βάζανε φωτιά, δεν το είχα καν ξεπληρώσει τότε!
       Καλό το άσυλο αλλά και καμία απολύτως φύλλαξη βρε παιδιά; Περιμένουν να σκοτωθεί κανένας; Απορώ πού αλλού στον κόσμο γίνεται αυτό. Ούτε στην μπανανία πια!!!
       Αυτό δεν είναι ελευθερία, αυτό δεν είναι άσυλο, αυτό είναι πανεπιστήμιο-ορμητήριο κακοποιών! Δηλαδή στα πανεπιστήμια του εξωτερικού που τα βράδυ δεν μετατρέπονται σε κακόφημα μέρη, δεν υπάρχει ελευθερία;
       Άλλωστε η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει ελευθερία του άλλου. Αυτό προϋποθέτει κάποιο έλεγχο και κάποια τάξη! Στην Ελλάδα το έχουμε λίγο ξεχάσει αυτό και νομίζουμε ότι ελευθερία είναι να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Για παράδειγμα ο αναρχικός μπορεί να σπάει ελεύθερα και να καίει. Και ο πολίτης μπορεί να υποφέρει σιωπηλά ό,τι κακό του έρθει στο κεφάλι.
       Τώρα θα μου πείτε γιατί το παρκάρω εκεί! Και που να το παρκάρω δηλαδή, λες και υπάρχει ένα ελεύθερο πάρκινγκ στο κέντρο. Ένα να υπήρχε τουλάχιστον για ξεκάρφωμα!!!

Ουδέν Σχόλιον!
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #3 on: February 17, 2006, 02:11:24 am »

Θυμάσαι πότε περίπου ήταν;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));

{
            }

{
                {
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #4 on: February 17, 2006, 02:20:49 am »

To μόνο μου σχόλιο αφού συμφωνώ σε όσα λέτε είναι στην εύκολη επίκληση της λέξης αναρχικός. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέονται (αμέσως τουλάχιστον) τέτοια φαινόμενα με αναρχικούς. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Επίσης πολλά από όσα γίνονται ίσως να μην είναι και τόσο τυχαία.
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: February 17, 2006, 02:22:51 am »

γενικά νομίζω οτι η ασφάλεια είναι ανύπαρκτη... Sad
θυμάστε μετά το πάρτυ του ΤΗΜΜΥ που κάποιοι είχαν σπάσει ένα σωρό τζάμια στον διάδρομο του πολυτεχνείου?
τότε φυλακας δεν θα έπρεπε να υπάρχει?
και δεν είναι μόνο στο πολυτεχνείο το πρόβλημα,
μια φορά που περπατουσαμε με κατι φίλους στην θεολογική, γλίστρισα επειδή πατησα μια σύριγγα  Angry . Και εκεί υπάρχαν δεκάδες!!!
Εντάξει το ήξερα οτι γίνονταν αυτά, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό...
Τι να πεις...?  Undecided
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #6 on: February 17, 2006, 04:11:33 am »

Quote from: akis on February 17, 2006, 02:22:51 am
θυμάστε μετά το πάρτυ του ΤΗΜΜΥ που κάποιοι είχαν σπάσει ένα σωρό τζάμια στον διάδρομο του πολυτεχνείου?
Για την ακρίβεια αυτό είχε γίνει μια μέρα ΠΡΙΝ το πάρτυ του ΤΗΜΜΥ.
Δεν λέω ότι εννοούσες τίποτα, απλά να μην μείνει στον αέρα.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #7 on: February 17, 2006, 09:51:32 am »

Και εγω να σας πω κατι περιστατικα....
Πηγαινα στην Αγ.Δημητριου και ειδα κατι σπασμενα τζαμια.....Προφανως για να αρπαξουν τα οφωνα...Μια αλλη κοπελα μπηκε σε ταξι να παει στα ΚΤΕΛ κι ο ταξιτζης ηθελε να την παει καπου "μοναχικα", ευτυχως αναγκαστηκε να σταματησει γιατι κοντεψε να τρακαρει καπου και βγηκε  ηκοπελα αρον αρον. Σε μια αλλη, της επιτεθηκε ενας γυμνος εξω απο την πορτα του σπιτιου της.
Με ολα αυτα τι θελω να πω;;; Οτι γινεται εξω απο τα πανεπιστημια γινονται και μεσα σε αυτο. Οσο αφυλακτα ειανι ολα τα υπολοιπα εκτος απο το δημαρχειο, τοσο αφυλακτα ειναι και τα πανεπιστημια. Το οτι γινονται αυτα που γινονται, δεν γινονται επειδη ειναι στα πανεπιστημια, αλλα επειδη ο καθε παπαρας εκμεταλλευται το γεγονος οτι δεν βρισκεται κανεις εκει εκεινες τις ωρες... Ασφαλεια πρεπει να ζηταμε, αλλα οχι και να κανουμε λες και ολη η Ελλαδα ειναι το Βατικανο και τα πανεπιστημια ειναι το Ιρακ.Α, και ο ορος αναρχικος ειναι ξεχειλωμενη εννοια. Δεν γινεται, οταν δεν ξερεις ποιος ειναι, καποιος που κανει στα πανεπιστημια κατι, απο εγκληματικη ενεργεια μεχρι οτιδηποτε αλλο, να λεμε: "αναρχικος ειναι. Γιατι περα απο ολα τα υπολοιπα, ο αναρχισμος ειναι μια ιδεολογια οπως ολα οι υπολοιπες, αλλα δαφορετικη. Τωρα αν στο ονομας αυτης ο καθε μαλακας σπαει και κατι λογω κομπλεξ, αυτο ειανι αλλο.
Γιατι με την ιδια λογικη και εγω θα λεω: οποτε καποιος σκοτωνει η κακομεταχειριζεται εναν μεταναστη: α αυτος ειναι Νεοδημοκρατης ή οποιος κανει κατι αλλο ειναι Πασοκος, επειδη υπαρχουν στους κολπους(μπορει απλα και ιδεολογικα να βρισκονται στους κολπους, οχι εγγεγραμμενοι) αυτων των κομματων καποιοι που κανουν κατι τετοια ακραια, επειδη βρισκουν ευκαιρια.
Και επιτελους, σταματηστε να λετε: μεσα στα πανεπιστημια-Αναρχικοι, εξω απο αυτα-Αλβανοι-, εξω απο την πολη-Τσιγγανοι, γιατι και εγω θα λεω:
μεσα απο πρωθυπουργικα γραφεια-Ελληνας  με κοστουμι, μεσα σε γραφειο Vodafone-Ελληνας τσατσος, μεσα σε γραδειο βουλευτων-Ελληνας, διαχειριστης γκλαμουρατων κλαμπακιων-Ελληνας νταβατζης και εμπορος ναρκωτικων.
Το εγκλημα δεν γνωριζει συνορα. Απλα χωριζεται σε μπαναλ, σικ και τρε σικ.......

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sycom13
Νεούλης/Νεούλα
*

Jessica Alba is Nancy Callahan

View Profile
« Reply #8 on: February 17, 2006, 11:46:26 am »

aurelius ποιο πολύ απ'όλα μου άρεσε η θέση σου για τον αναρχισμό.. Ακριβώς αυτό.

Quote from: Aurelius on February 17, 2006, 09:51:32 am
Γιατι περα απο ολα τα υπολοιπα, ο αναρχισμος ειναι μια ιδεολογια οπως ολα οι υπολοιπες, αλλα δαφορετικη. Τωρα αν στο ονομας αυτης ο καθε μαλακας σπαει και κατι λογω κομπλεξ, αυτο ειανι αλλο.

Ο αναρχισμός δεν είναι κάτι κακό ή κάποια πάθηση. Μπορεί να εκφράζεται με λάθος τρόπους - και τις περισσότερες φορές με ακραίους - αλλά δεν είναι παρά μια ιδεολογία, όπως είπες, διαφορετική απο τις άλλες. Την οποία άμα δεν την ακολούσαν ορισμένοι στενόμυαλοι δεν θα είχε την "σημασία" που έχει σήμερα.

In every life a little rain must fall...
Cyberkat
Guest
« Reply #9 on: February 17, 2006, 13:27:27 pm »

Η ασφάλεια ποτέ δεν θα είναι αρκετή για να αποτρέψει οποιονδήποτε το επιθυμεί να λερώσει το δερμάτινο σαλόνι του αμαξιού μας.
Όσο επικίνδυνο είναι να αφήνεις το αμάξι σου στην 3 Σεπτεμβρίου μετά τις 2, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να έχεις ασφαλίτες να κυκλοφορούν στο Πανεπιστήμιο.
Οι Πρυτάνεις ζητάνε άρση του ασύλου, εμείς ζητάμε μεγαλύτερη "ασφάλεια" στο πάρκινγκ, σε λίγο θα στήσουμε και αστυνομίκο τμήμα στο αίθριο για να συλλαμβάνονται αμέσως οι κακοί "αναρχικοί".
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #10 on: February 17, 2006, 14:25:45 pm »

Quote from: Alexkasgr on February 17, 2006, 02:20:49 am
Κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέονται (αμέσως τουλάχιστον) τέτοια φαινόμενα με αναρχικούς. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
       Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά έπρεπε κι εγώ να δώσω ένα όνομα στα αυτά τα κακοποιά στοιχεία. Ίσως όμως να υπάρχει όντως μια προκατάληψη απέναντι στον αναρχικό χώρο.
Quote from: Cyberkat on February 17, 2006, 13:27:27 pm
Η ασφάλεια ποτέ δεν θα είναι αρκετή για να αποτρέψει οποιονδήποτε το επιθυμεί να λερώσει το δερμάτινο σαλόνι του αμαξιού μας.
Όσο επικίνδυνο είναι να αφήνεις το αμάξι σου στην 3 Σεπτεμβρίου μετά τις 2, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να έχεις ασφαλίτες να κυκλοφορούν στο Πανεπιστήμιο.
Οι Πρυτάνεις ζητάνε άρση του ασύλου, εμείς ζητάμε μεγαλύτερη "ασφάλεια" στο πάρκινγκ, σε λίγο θα στήσουμε και αστυνομίκο τμήμα στο αίθριο για να συλλαμβάνονται αμέσως οι κακοί "αναρχικοί".
      Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι το λερωμένο δερμάτινο σαλόνι μας, πράγμα που προσωπικά δεν διαθέτω!
      Τί θα πεί ασφαλίτες; Ακόμα χούντα έχουμε και δεν το ξέρω;
      Ε, άμα είναι να μαχαιρωθεί ή να σκοτωθεί κανένας εγώ προτιμώ το αστυνομικό τμήμα, γιατί στο χώρο τα πραγματικά προβλήματα δεν τα δημιουργούν οι ιδεολόγοι αναρχικοί αλλά οι στυγνοί κακοποιοί που λυμαίνονται την περιοχή τη νύχτα!
      Αν θέλουμε άσυλο ας το κάνουμε τουλάχιστον σωστά! Και τί θα πει ποτέ δεν θα είναι αρκετή η ασφάλεια; Επιχείρημα είναι αυτό; Ειναι καλύτερα δηλαδή χωρίς καθόλου ασφάλεια!

Ουδέν Σχόλιον!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #11 on: February 17, 2006, 14:59:27 pm »

Άλλο αναρχία και άλλο αναρχισμός. Και οι δύο όμως είναι αναρχικοί. Ο KronokiDf προφανώς δεν εννοούσε αναρχικοί=οπαδοί του αναρχισμού αλλά αναρχικοί=από το αναρχία

Σχετικά με το περιστατικό είναι προφανές ότι πρόκειται για μια συντονισμένη κίνηση μελών του forum!!
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=3794.0 Grin

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #12 on: February 17, 2006, 15:00:03 pm »

Αναρχικοί όχι ιδεολόγοι.
Υπάρχουν και χούλιγκαν (αναρχικοί).

void DrawShadow()
        {

{
            }

{
                {
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Cyberkat
Guest
« Reply #13 on: February 17, 2006, 16:28:23 pm »

Τί θα πεί ασφαλίτες; Ακόμα χούντα έχουμε και δεν το ξέρω;
Όταν επάγγελμά σου είναι η καταστολή δια της βίας είσαι ασφαλίτης είτε τώρα είτε πριν 30 χρόνια.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #14 on: February 17, 2006, 21:34:48 pm »

Quote from: Wiwol on February 16, 2006, 23:02:01 pm
  ΥΓ.Ρε Τουραμαρ....  μήπως ήσουν εσύ ρε? Και δήλωνες ενεργά το σύνθημα "Κάτω τα ΙΧ"   Smiley

Το κίνημα.... δηλαδή εγώ... δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει να προβούμε σε βιοπραγίες λόγω έλειψης προσωπικού...
Οι ΚΕΣΥΣΚΔΙΣΙΔΔΔΣΕΦΓ ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί της CyberKat μου φαίνονται περισσότερο ύποπτοι.

αυτά με την διάσπαση της αντι-ΙΧ- ιστικής παράταξης

byeeee
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: