• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:19:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:19:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 27
Guests: 112
Total: 139
tsakalokagkouras
PANKRAV
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Giorgos2222
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
anna.ts
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
bougatsa
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Κοσμητορικές Εκλογές Πολυτεχνικής ΑΠΘ 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Down Print
Author Topic: Κοσμητορικές Εκλογές Πολυτεχνικής ΑΠΘ 2010  (Read 22837 times)
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κοσμητορικές Εκλογές Πολυτεχνικής ΑΠΘ 2010
« Reply #150 on: May 29, 2010, 02:00:25 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 28, 2010, 22:45:48 pm
Γλύφτες.
Εγώ τον προτιμώ συνταξιούχο. Να ξεφύγει από τις αυταπάτες των καρεκλών, να καταλάβει ότι ανήκει σε μια κατηγορία φύσει και θέσει αντιδραστική (καθηγητής, πόσο μάλλον κοσμήτορας). Να απαρνηθεί τον - φύσει και θέσει - βρώμικο ρόλο του κοσμήτορα, προέδρου κ.λπ.
Να 'μαστε στα κάγκελα (της 17ης Νοέμβρη κατά παράδοση) μαζί να κουτσομπολέυουμε.
Παραιτήσου Ν.Ι.Μ.(sic) για να 'σαι αξιοπρεπής.
Αυτά από μένα, έτσι, μια νότα αλλιώτική από την παραπάνω παπαρολειχία. Γλύφτες.
Τζεπέτο(ς).

http://www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/Itemid,207/
κάνε καμια βόλτα ρε μαν,σου χρειάζεται. Ολοι λέμε μπράβο,μόνο εσύ ξυνίζεις. Εκτός κ αν θεωρείς ότι είσαι τόσο μπροστά που μόνο εσύ έχεις σώσει τον εαυτό σου απ την προπαγάνδα και όλοι οι άλλοι είμαστε γίδια.
Και αν το πιστεύεις αυτό ξες τι φταίει... Wink

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #151 on: May 29, 2010, 02:14:28 am »

το οτι διαφωνει μαζι σου και με την πλειοψηφια δεν σημαινει πως δεν εχει δικιο ή λογικη αυτο που λεει (ασχετα αν και εγω διαφωνω μαζι του).Και σιγουρα δεν σου δινει το δικαιωμα να κανεις τον ξερολα και να συμπεριφερεσαι ετσι,λες και οποιος διαφωνει μαζι σου/με τους πολλους ειναι ο καημενος που σιγουρα εχει λαθος με αυτα που πιστευει και πρεπει να ξελαμπικαρει...
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: May 29, 2010, 02:26:45 am »

Εχω πει πανπολλες φορές εδώ μέσα ότι δε με πειράζει ό,τι και να λέγεται,αρκεί να σέβεται και μένα. Οταν ρίχνει το επίπεδο έτσι και με λέει γλύφτη και ρουφιάνο όταν ούτε καν με ξέρει γιατί εγώ πιστεύω κάτι διαφορετικό,νομίζω του αρμόζει μια αντίστοιχη απάντηση. Επίσης αν πρόσεξες και άλλοι τον αμφισβητούν έντονα-το Μάργαρη- αλλά ούτε αναφέρθηκα  γιατί ακριβώς κρατάνε επίπεδο.

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι πλέον περάσαμε τη φάση του γυμνασίου που όποιος ήξερε περισσότερες βρισιές "γαμούσε" τον άλλο και ότι πλέον δε μετράει η καγκουρο-μαγκιά,αλλά τα επιχειρήματα.

Και επειδή είμαστε φόρουμ με-θεωρώ-καλό επίπεδο,θίγομαι και από το ότι ρίχνει το επίπεδο,πέραν του ότι με βρίζει και προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν ανήκει εδώ.

Αυτά,καληνύχτα. Smiley
« Last Edit: May 29, 2010, 02:31:37 am by sPacE_TurD » Logged

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
(Stalin)^2
Guest
« Reply #153 on: May 29, 2010, 02:36:18 am »

Quote from: Nessa NetMonster on May 29, 2010, 01:25:31 am
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 28, 2010, 23:06:08 pm
Απλώς αυτά τα "σκαμπανεβάσματα" στο 9όροφο (όταν δεν πρόκειται για διπλωματικές...) μου φαίνονται ύποπτα και με αηδιάζουν κιόλας.
Γενικά τα κολλητιλίκια με τους από πάνω είναι περίεργο πράγμα...

Again, facepalm.

Τώρα ρε Νέσσα σε σενα τί να πω... Και που να σε βρω να στα πω... ? Άφαντη είσαι εδώ και3 χρόνια.. Μόνο στο προεκλογικό ΔΣ μας έκανες την τιμή. Γιατί; Ω! Μα κατεβάζεις ψηφοδέλτιο ΑΡΕΝ...
Σοβαρά, δεν έχει κανένα νόημα να κάτσω να σου γράψω γιατί δεν σε θεωρώ καν άξια διαλόγου. Γι αυτό μην προκαλείς με τα ηλίθια ποστς σου...
Φιλικά και ήρεμα...
(Stalin)^2
Guest
« Reply #154 on: May 29, 2010, 02:39:29 am »

Quote from: sPacE_TurD on May 29, 2010, 02:00:25 am
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 28, 2010, 22:45:48 pm
Γλύφτες.
Εγώ τον προτιμώ συνταξιούχο. Να ξεφύγει από τις αυταπάτες των καρεκλών, να καταλάβει ότι ανήκει σε μια κατηγορία φύσει και θέσει αντιδραστική (καθηγητής, πόσο μάλλον κοσμήτορας). Να απαρνηθεί τον - φύσει και θέσει - βρώμικο ρόλο του κοσμήτορα, προέδρου κ.λπ.
Να 'μαστε στα κάγκελα (της 17ης Νοέμβρη κατά παράδοση) μαζί να κουτσομπολέυουμε.
Παραιτήσου Ν.Ι.Μ.(sic) για να 'σαι αξιοπρεπής.
Αυτά από μένα, έτσι, μια νότα αλλιώτική από την παραπάνω παπαρολειχία. Γλύφτες.
Τζεπέτο(ς).

http://www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/Itemid,207/
κάνε καμια βόλτα ρε μαν,σου χρειάζεται. Ολοι λέμε μπράβο,μόνο εσύ ξυνίζεις. Εκτός κ αν θεωρείς ότι είσαι τόσο μπροστά που μόνο εσύ έχεις σώσει τον εαυτό σου απ την προπαγάνδα και όλοι οι άλλοι είμαστε γίδια.
Και αν το πιστεύεις αυτό ξες τι φταίει... Wink

Έλα ρε πιτσιρίκο, που θα με στείλεις και να γαμήσω..
Κατακαημένε.. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμφωνήσεις μαζί μου. Λέω αυτά που λέω γιατί έχω έναν τρόπο σκέψης στον οποίο έχω καταλήξει ούτε μέσω fora, ούτε μέσω msn, ούτε από κουβεντούλες...
Στο κάτω κάτω δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί λέω αυτά που λέω. Νομίζω τα αιτιολογώ τρόπον τινά. Δεν θα κάτσω να σου αραδιάσω ό,τι έχω στο κεφάλι μου. Τουλάχιστον όχι εδώ.
Θέλω να πω, μην προκαλείς με γελοιότητες (βλ. παραπάνω λίνκ)...
Ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα..3
Καθόλου φιλικά, πάντως ήρεμα..
(Stalin)^2
Guest
« Reply #155 on: May 29, 2010, 02:41:38 am »

Quote from: sPacE_TurD on May 29, 2010, 02:00:25 am
κάνε καμια βόλτα

Ξεφόρτωσε λίγο μαγγιά... να χαρείς...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #156 on: May 29, 2010, 02:48:53 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 29, 2010, 02:36:18 am
Απλώς αυτά τα "σκαμπανεβάσματα" στο 9όροφο (όταν δεν πρόκειται για διπλωματικές...) μου φαίνονται ύποπτα και με αηδιάζουν κιόλας.

Again, facepalm.

Τώρα ρε Νέσσα σε σενα τί να πω... Και που να σε βρω να στα πω... ? Άφαντη είσαι εδώ και3 χρόνια.. Μόνο στο προεκλογικό ΔΣ μας έκανες την τιμή. Γιατί; Ω! Μα κατεβάζεις ψηφοδέλτιο ΑΡΕΝ...
Σοβαρά, δεν έχει κανένα νόημα να κάτσω να σου γράψω γιατί δεν σε θεωρώ καν άξια διαλόγου. Γι αυτό μην προκαλείς με τα ηλίθια ποστς σου...
Φιλικά και ήρεμα...

Για δεύτερη φορά αντί να πεις κάτι για το θέμα καταφεύγεις σε ανήθικες προσωπικές επιθέσεις κάτω από τη μέση. Η τακτική σου αυτή εκτός από ηλίθια είναι και αηδιαστική.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
(Stalin)^2
Guest
« Reply #157 on: May 29, 2010, 03:04:10 am »

Quote from: Nessa NetMonster on May 29, 2010, 02:48:53 am

Again, facepalm.

Φιλικά και ήρεμα...

Για δεύτερη φορά αντί να πεις κάτι για το θέμα καταφεύγεις σε ανήθικες προσωπικές επιθέσεις κάτω από τη μέση. Η τακτική σου αυτή εκτός από ηλίθια είναι και αηδιαστική.

οκ. ασχολίαστο...
Ανήθικο είναι πάντως και το να κατεβάζεις σε εκλογές συλλόγου 3 ανθρώπους, από τους οποίους κανείς δεν έχει εμφανιστεί σε μαζική διαδικασία ή δράση για πάνω από 3 χρόνια. Πως να στο πω ρε παιδάκι μου, δεν το κάνει αυτό "αριστερός" άνθρωπος..
Άσχετο μεν, αλλά δεν ανέχομαι να πετάγεσαι και να μου κάνεις κριτική εσύ, ή εν πάσει περιπτώσει, όποιος έχει τη συμπεριφορά σου.

Εμείς (το σχήμα μας, το ΆΡΑΓΕ, αλλά και συνολικά τα ΕΑΑΚ στη θεσσαλονίκη) τρέξαμε αντεκλογική παρέμβαση για αυτές τις πρυτανικές εκλογές, γιατί ακριβώς είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται με βάση τον νόμο πλαίσιο του '07.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η δική σου αντίληψη, καθώς και αυτή της πκς, τασσόταν ενάντια στο ν.πλάισιο. Φυσικά και ο συλλογός μας έχει κάνει σημαντικότατους αγώνες για την μη ψηφισή του, αλλά και για την ανατροπή του αργότερα.
Αυτά απ' ό,τι φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για σας.
Αυτά μήπως και σου θυμίσω γιατί είμαστε ενάντια στις πρυτανικές και εν γένει στον ν.πλαίσιο.
Αλλά όπως και να χει, φαντάζει ακραίο να κάνεις εσύ κριτική από το σπίτι σου.
Εγώ τουλάχιστον που λέω αυτά που λέω, που κατεβαίνω και στο συλλογό μου με το ΑΡΑΓΕ, είμαι παρών. Είμαι στον κοινωνικό μου χώρο, είμαι στο δρόμο με τους μαζικούς φορείς. Υπ' αυτή την έννοια, νομίζω, έχω δικαίωμα να εκφράζω άποψη (αυτή την αιρετική για πολλούς άποψη) και να με παίρνουν κάποιοι στα σοβαρά. Τουλάχιστον να με ακούνε, κι ας διαφωνουν. Τώρα, να μου κάνεις εσύ κριτική.... καταντάει γραφικό... Όχι γιατί δεν μπορείς να λες πράγματα, όχι γι αυτά που λές, αλλά για την θέση από την οποία τα λες.
Να με κράξει ένας κνίτης, που είναι παρών στο σύλλογο, θα τον ακούσω, αν και η στάση του στο θέμα είναι ανεκδιήγητη, να με κράξεις εσύ... έλεος...
Επλίζω να σε κάλυψα, αν και δεν μου καίγεται καρφί να σου πω την αλήθεια.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #158 on: May 29, 2010, 03:21:54 am »

Μελισσοκόμε, ξέρεις πώς το λένε όταν κάποιος θέλει να μειώσει ηθικά τους υποστηρίζοντες του αντιπάλου του;
Μικροψυχία και ζήλεια.

Δε φταίμε να το βλέπουμε αυτό αν εσύ έχεις προσωπικά με τον μάργαρη. Που οι παλιοί στο φόρουμ τα ξέρουμε.

Από την άλλη, θα ήθελα να πω ότι μου φαίνεται πιο πιθανός λόγος για τις ιαχές το "είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του" από το "σου έγραψα συγχαρητήρια στο τημμυ.γρ κυρ μάργαρη, πέρασέ με κυκλώματα".

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #159 on: May 29, 2010, 03:22:58 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 29, 2010, 03:04:10 am
Quote from: Nessa NetMonster on May 29, 2010, 02:48:53 am

Again, facepalm.

Φιλικά και ήρεμα...

οκ. ασχολίαστο...
Ανήθικο είναι πάντως και το να κατεβάζεις σε εκλογές συλλόγου 3 ανθρώπους, από τους οποίους κανείς δεν έχει εμφανιστεί σε μαζική διαδικασία ή δράση για πάνω από 3 χρόνια. Πως να στο πω ρε παιδάκι μου, δεν το κάνει αυτό "αριστερός" άνθρωπος..
Άσχετο μεν, αλλά δεν ανέχομαι να πετάγεσαι και να μου κάνεις κριτική εσύ, ή εν πάσει περιπτώσει, όποιος έχει τη συμπεριφορά σου.

Εμείς (το σχήμα μας, το ΆΡΑΓΕ, αλλά και συνολικά τα ΕΑΑΚ στη θεσσαλονίκη) τρέξαμε αντεκλογική παρέμβαση για αυτές τις πρυτανικές εκλογές, γιατί ακριβώς είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται με βάση τον νόμο πλαίσιο του '07.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η δική σου αντίληψη, καθώς και αυτή της πκς, τασσόταν ενάντια στο ν.πλάισιο. Φυσικά και ο συλλογός μας έχει κάνει σημαντικότατους αγώνες για την μη ψηφισή του, αλλά και για την ανατροπή του αργότερα.
Αυτά απ' ό,τι φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για σας.
Αυτά μήπως και σου θυμίσω γιατί είμαστε ενάντια στις πρυτανικές και εν γένει στον ν.πλαίσιο.
Αλλά όπως και να χει, φαντάζει ακραίο να κάνεις εσύ κριτική από το σπίτι σου.
Εγώ τουλάχιστον που λέω αυτά που λέω, που κατεβαίνω και στο συλλογό μου με το ΑΡΑΓΕ, είμαι παρών. Είμαι στον κοινωνικό μου χώρο, είμαι στο δρόμο με τους μαζικούς φορείς. Υπ' αυτή την έννοια, νομίζω, έχω δικαίωμα να εκφράζω άποψη (αυτή την αιρετική για πολλούς άποψη) και να με παίρνουν κάποιοι στα σοβαρά. Τουλάχιστον να με ακούνε, κι ας διαφωνουν. Τώρα, να μου κάνεις εσύ κριτική.... καταντάει γραφικό... Όχι γιατί δεν μπορείς να λες πράγματα, όχι γι αυτά που λές, αλλά για την θέση από την οποία τα λες.
Να με κράξει ένας κνίτης, που είναι παρών στο σύλλογο, θα τον ακούσω, αν και η στάση του στο θέμα είναι ανεκδιήγητη, να με κράξεις εσύ... έλεος...
Επλίζω να σε κάλυψα, αν και δεν μου καίγεται καρφί να σου πω την αλήθεια.

Δε σου έκανα κριτική, ηλίθιε. Ούτε σε "έκραξα". Κριτική έκανα στην άποψή σου. Δεν είναι ανάγκη να είμαι σε κάποια "θέση" για να έχω το δικαίωμα να σου πω ότι λες μαλακίες. Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος μπορεί να πει ό,τι θέλει για τις απόψεις σου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον βάζεις να απολογείται για άσχετα πράγματα.

Και μόνο που συνεχίζεις να απαντάς έτσι δείχνεις το ποιόν σου. Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο τιποτένιο είναι το να απαντάς στο "αυτό που λες είναι μαλακία" με "μιλάς εσύ είσαι ο τάδε που έκανες το δείνα και άρα εγώ είμαι καλύτερος από σένα", τι να σου πω.

Και φυσικά για την ταμπακιέρα τίποτα...

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #160 on: May 29, 2010, 03:30:06 am »

Συγγνώμη, μόλις σκέφτηκα μια περίπτωση που το γλύψιμο από το τημμυ.γρ θα έχει άμεσα αποτελέσματα:

θα παίρνουμε πιο εύκολα άδεια για πάρτι στο τρίγωνο! wav

ΥΓ πάντως χαλαρώστε λίγο νέσσα, μελισσοκόμε
« Last Edit: May 29, 2010, 03:32:44 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #161 on: May 29, 2010, 03:37:01 am »

εμενα οι τελευταιες σελιδες, οπως επισης και αποψεις αλλων irl, με καναν να θελω να σημειωσω 2 πραματα:

1) Το οτι βγηκε κοσμητορας (να το γραφω με κεφαλαια? Embarrassed ) ηλεκτρολογος, δε θα το εκτιμουσα και πολυ σωστο να μας ενθουσιαζει απολυτως απο μονο του σαν γεγονος, μαζι με αλλους παραγοντες (οι οποιοι αναφερθηκαν σκορπια ή θα μπορουσε καποιος πιο σοβαρα σκεπτομενος να τους σκεφτει) ναι, πιο σωστο θα ταν! (και παλι ομως, εξω απο συντεχνιακες λογικες)

2) Η χαρα και η αισιοδοξια για θετικες εξελιξεις (για οποιοδηποτε λογο, ειτε επειδη ειναι ηλεκτρολογος, ειτε επειδη εχει σωστα αιτηματα, ειτε κλπ κλπ, ας ξεχασουμε δλδ την απο πανω παρατηρηση)
ειτε σε θεματα καθαρα ακαδημαϊκα, ειτε αναγνωρισης επαγγελματικων δικαιωματων,  ειτε χωροταξικα, ειτε υποδομες, ειτε για τις γαματες ματζουρανες που μελλοντικα θα φυτευουνε στο 3ο παρτερι απεναντι δεξια απο το κυλικειο, ειτε για τον επιχρυσο τενεκε με ενσωματωμενο τασακι για τους καπνιζοντες φοιτητας, ειτε μπλα μπλα μπλα
θα πρεπει απαραιτητα να συνδεθει με εκφραση της με αιτηματα μεσα σε διαδρομους, αμφιθεατρα, συνδικαλιστικα οργανα φοιτητων, οργανα συνδιοικησης, γενικα παντου.
οχι να το παιξουμε αραχτοι και λαϊτ δλδ επειδη βγηκε παπουτσι απο τον τοπο μας Roll Eyes
« Last Edit: May 29, 2010, 03:39:04 am by Απλυτος Γριφος » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
(Stalin)^2
Guest
« Reply #162 on: May 29, 2010, 03:38:51 am »

Quote from: Nessa NetMonster on May 29, 2010, 03:22:58 am

Δε σου έκανα κριτική, ηλίθιε. Ούτε σε "έκραξα". Κριτική έκανα στην άποψή σου.

Huh Μάλιστα.. ΟΚ έγινες σαφής..

Νομίζω γράφω πάνω τον λόγο για τον οποίο δεν ψηφίζουμε... Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;..
Νομίζω, επίσης, πως λέω παραπάνω γιατί δεν είναι ζήτημα προσώπων, αλλά θεσμού.. Τί να κάνουμε τώρα, δεν είμαστε με τη συνδιοίκηση...
Τέλος, προφανώς και όταν η κριτική είναι πολιτική - και φαντάζομαι αυτό προσπαθείς να κάνεις - έχει απόλυτη σημασία το ποιός σου κάνει κριτική...
Και έχει απόλυτη σημασία πόσο άφαντος είναι αυτός που σου κάνει την κριτική.
Π.χ. αν έρθεις από Δευτέρα στο τραπεζάκι του ΆΡΑΓΕ και πεις "Ρε μαλάκες εαακίτες, σ αυτό και σ εκείνο τα κάνατε σκατά στο σύλλογο", ε τότε θα σε πάρουν με τις ντομάτες... Δεν μπορείς να δεις το λόγο; Απορώ πως δεν σε πείραν με τις ντομάτες και στο ΔΣ...
Ναι είναι πολιτικό ζήτημα το να κατεβαίνεις στις εκλογές. Η δαπ και η πασπ κατεβαίνουν με μηχανισμούς, δεν τους νοιάζει τι θα γίνει την επομένη.
Μια υποτιθέμενη αριστερή αντίληψη κατεβαίνει στις εκλογές ώστε την επαύριο να κάνει 5 πράγματα στο σύλλογο ή στο σωματείο...
Νομίζω μιλάω για στοιχειώδη πράγματα, αν δεν τα αντιλαμβάνεσαι δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω.

Για να το κλέινουμε λοιπόν, δεν νομίζω πως δεν μίλησα για το ζήτημα. Τις απόψεις μου τις είπα.
Το κράξιμο στο προσωπό σου ήρθε γιατί ακριβώς δεν ανέχομαι να κριτικάρουν την παρέμβαση μου στο σύλλογο όσοι δεν έχουν παρέμβαση, παρά μόνο απ' το πληκτρολόγιό τους.

Κύβε, βασικά δεν είναι καθόλου προσωπικό το ζήτημα με το Μάργαρη.. Ίσα ίσα μια χαρά τα λέμε όταν τον πετυχαίνω στον διάδρομο.. Αυτός ήταν κιόλας που μου δωσε πληροφορίες για τον ρουφιάνο τον πρόεδρο της ιατρικής που με απειλούσε με μύνηση.
Το πρόβλημα είναι με τον θεσμό.
Μην τα ξαναλέμε βασικά, καταντήσαμε γραφικοί..
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #163 on: May 29, 2010, 03:40:52 am »

Πάντως έχει πλάκα πόσο κόσμιος γίνεται κάποιος όταν κράζει μέσω γραπτού λόγου.
Άμα τα λέγανε λαιβ τώρα θα είχανε αρχίσει τα γαλλικά.

τακτοποιημένο χάος
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #164 on: May 29, 2010, 03:47:43 am »

Καλά είσαι ΤΟΣΟ στόκος;

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on May 29, 2010, 03:38:51 am

Δε σου έκανα κριτική, ηλίθιε. Ούτε σε "έκραξα". Κριτική έκανα στην άποψή σου.

Huh Μάλιστα.. ΟΚ έγινες σαφής..

Μωρέ εγώ σαφέστατη ήμουνα...

Νομίζω γράφω πάνω τον λόγο για τον οποίο δεν ψηφίζουμε... Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;..
Νομίζω, επίσης, πως λέω παραπάνω γιατί δεν είναι ζήτημα προσώπων, αλλά θεσμού.. Τί να κάνουμε τώρα, δεν είμαστε με τη συνδιοίκηση...

Αϊντέέέέέ... άλλο σχολίασα εγώ, άλλο απαντάει αυτός.

Τέλος, προφανώς και όταν η κριτική είναι πολιτική - και φαντάζομαι αυτό προσπαθείς να κάνεις - έχει απόλυτη σημασία το ποιός σου κάνει κριτική...

Δεν "σου" έκανα κριτική (για δεύτερη φορά).

Και έχει απόλυτη σημασία πόσο άφαντος είναι αυτός που σου κάνει την κριτική.

Δεν "σου" έκανα κριτική (για τρίτη φορά).

Π.χ. αν έρθεις από Δευτέρα στο τραπεζάκι του ΆΡΑΓΕ και πεις "Ρε μαλάκες εαακίτες, σ αυτό και σ εκείνο τα κάνατε σκατά στο σύλλογο", ε τότε θα σε πάρουν με τις ντομάτες... Δεν μπορείς να δεις το λόγο;

ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

Γαμώτο δεν έχω την υπομονή να εξηγώ τα αυτονόητα σε καθυστερημένους.

Αυτό που περιγράφεις είναι κριτική σε σχήμα/άτομα για τη δράση τους. Εγώ εδώ δεν σου έκανα κριτική για το τι κάνεις και τι δεν κάνεις. Έκανα κριτική στις ΑΠΟΨΕΙΣ σου. Γκέγκε;

Το κράξιμο στο προσωπό σου ήρθε γιατί ακριβώς δεν ανέχομαι να κριτικάρουν την παρέμβαση μου στο σύλλογο όσοι δεν έχουν παρέμβαση, παρά μόνο απ' το πληκτρολόγιό τους.

Δεν κριτίκαρα την παρέμβασή σου στο σύλλογο, ηλίθιο πλάσμα!

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Up Print
Jump to: