• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:03:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:03:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 110
Total: 193
pkoko
Ntinomanolo123
Joannapet
HlektrikhPatata
lefterish
cealexop
marilita
kstavroulis
giorgosss03
ppss
k_tasio_
asemas
Saint_GR
Louisa
nataliakara
apos34
gp6
Yamal
aachmet
tecnoteki
vasilis saitis
Lioud4
Chrisapostol
mavrhs
itsikou
ANDVRONTZOS
vpoug
Konstantinoy
pdiamantis
Guts
fkacori
nikos123321
neoklitos
DimKaratzas
smanio
apapamichail
stefanidis
nikpapoutsi
gntitsios
mark
kimxnas
adamchatz
Giannis_Kako
antontsiorvas
Bigie_Cheese
chaniotism
msandr
mrodi
Juror8
filippovna
Mr Z
nikolith
Theislander
chrysaep
ggalamat
jimalexoud
EliasLykas
mkoutsouk
redwolf
Κaraflodaimonas
κοτζακ
Anastasiam
mrotskos
statiris
Nianaro
mous25
prodromosEP
stavrosk
andripappa
chatzikys
Sofiana
arisap
kvas
angelos
maranageo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Εαρινού Εξαμήνου 2010 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Down Print
Author Topic: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1  (Read 15527 times)
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
Re: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
« Reply #135 on: June 03, 2010, 12:32:25 pm »

Quote from: vasia on June 03, 2010, 12:21:14 pm
aisxos δεν θα κανω quote απο 9 σελίδες topic μονο και μόνο για να σου αποδείξω ότι είχαμε ζητήσει πίστωση χρόνου και ότι οι περισσότεροι το θέλανε...
Απλά υπήρχε η εντύπωση ότι αυτή η πίστωση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μας δωθεί, γι αυτό κάναμε ψηφοφορία μόνο με τις άλλες ημερομηνίες
(και πολλοί από αυτούς που είπαν 16/06 σημείωσαν σε παρένθεση ότι αν πήγαινε αργότερα από 2 Ιουλίου δεν θα είχαν πρόβλημα).

Το καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να κανόνισαν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε οριστικοποιηθεί από τον καθηγητή...
Απλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που μπήκαν καινούργια δεδομένα στις ημερομηνίες θα ήταν καλύτερο να ληφθούν υπόψη....

Αυτή είναι απλώς η δική μου άποψη και δεν την εκφράζω με bold και γραμματοσειρά 50.
Εννοείται ότι θα δεχθώ ό,τι αποφασιστεί από τους περισσότερους ακόμα κι αν δε βολεύει εμένα, αλλά ξέροντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές...

Ρε συ vasia η ανακοίνωση έλεγε μέχρι 2 Ιουλίου...συμφωνώ και γω ότι αφού τα δεδομένα άλλαξαν πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας αλλά μέσα σε 12 ώρες (αφού η απόφαση πρέπει επιτέλους να παρθεί κάποια στιγμή) πως θα βγει το ίδιο μαζικό αποτέλεσμα (σε 6 μέρες ψήφισαν 18 άτομα)?? Επίσης καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία ήταν οριακή αλλά (εκτός αν έκανα λάθος στην καταμέτρηση) αυτό ήταν το αποτέλεσμα με τα τότε δεδομένα...!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ BOLD KAI THN ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ (50 είναι πολύ μεγάλη) MEA CULPA Tongue Tongue Tongue Tongue
« Last Edit: June 03, 2010, 12:37:15 pm by aisxos » Logged

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #136 on: June 03, 2010, 12:48:15 pm »

1 σχολιο μονο σε σχεση με τις ψηφοφοριες.

Ελπιζω να καταλαβαινετε τη διαφορα αναμεσα στο "θα ηθελα να το δωσουμε τοτε" με το "ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟΤΕ".Ειναι τελειως διαφορετικο καποιος να λεει ποτε τον βολευει επειδη τοτε θα εχει 4-5μερες κενο να διαβασει κτλ κτλ με καποιον που απλα εκεινη τη μερα δινει κ αλλο μαθημα.Ποσω δε μαλλον αν πεφτει κ την ιδια ωρα.Απλα δεν εχουν οι 2 αποψεις την ιδια βαρυτητα ασχετα αν μετρανε σαν μια ψηφο.

Οποτε αν ψηφισαν 15 την Χ ημερομηνια επειδη εκεινη τη μερα δεν εχει κανα καλο ματς Mundial και 10 την Υ επειδη στις Χ δινουν μαθημα δεν ειναι το ιδιο.
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #137 on: June 03, 2010, 13:35:16 pm »

Παιδια νομιζω οτι ο καθενας εχει τα δικια του.Αποτελεσμα ειχε βγει, αλλα οντως δεν ηταν γνωστο οτι μπορουσαμε να δωσουμε και μετα τις 5 Ιουλιου. Γι' αυτο ευθυνονται οι καθηγητες. Αν ειχαν ενημεωσει νωριτερα για αυτην τη δυνατοτητα η ψηφοφορια ισως να ηταν διαφορετικη.

Εμενα γενικα δεν με βολευει καμια ημερομηνια ( δίνω εφαρμοσμένα στις 16, αναλογικες στις 25, πεδίο 2 στις 30 , πεδίο 3 στις 2/7 και προφορικη ΕΚΣΗΕ στις 5/7)και οπως πανε τα πραγματα μπορει τελικα να μην κατεβω στην εξεταση παρα το διαβασμα που εχω κανει ως τωρα. Ο aisxos ομως εχει δικιο να λεει οτι απο τη στιγμη που ψηφιστηκε κατι και κάποιοι κανόνισαν το πρόγραμμά τους έτσι, δεν είναι έυκολο να αλλάξει. Τώρα τι να πω... Μακάρι τελικά να καταφέρω κι εγώ να τα βγάλω πέρα με τόσο διάβασμα και να κατέβω στην εξέταση μπας και τελειώνω με αυτά τα πεδία!!!!!! Πάντως το ξαναλέω και μάλλον πρέπει να το συζητήσουν και οι καθηγητές ότι κάθε χρονιά θα πρέπει να βγαίνει πρόγραμμα πτυχιακής εξεταστικής πριν την κανονική εξεταστική. Αν ήταν έτσι αυτήν την στιγμή δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Κρίμα πάντως γιατί μαλώνουμε για θέματα ανοργανωσιάς που άλλοι θα έπρεπε να είχαν προνοήσει να τα λύσουν. Και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν καθηγητή (αφού μας δίνουν τη δυνατότητα να βάλουμε το μάθημα , όποτε σχεδόν μας βολεύει) θα έπρεπε βλέποντας τα συνηθισμένα αυτά προβλήματα που αντάζομαι ότι προκύπτουν κάθε φορά, να αποφασίσουν να βγάζουν ενιαίο πρόγραμμα πτυχιακής εξεταστικής. 
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #138 on: June 03, 2010, 13:46:41 pm »

Quote from: slash on June 03, 2010, 13:35:16 pm
Αν ειχαν ενημεωσει νωριτερα για αυτην τη δυνατοτητα η ψηφοφορια ισως να ηταν διαφορετικη.
Εμενα γενικα δεν με βολευει καμια ημερομηνια ( δίνω εφαρμοσμένα στις 16, αναλογικες στις 25, πεδίο 2 στις 30 , πεδίο 3 στις 2/7 και προφορικη ΕΚΣΗΕ στις 5/7)και οπως πανε τα πραγματα μπορει τελικα να μην κατεβω στην εξεταση παρα το διαβασμα που εχω κανει ως τωρα.
θα πρέπει να βγαίνει πρόγραμμα πτυχιακής εξεταστικής πριν την κανονική εξεταστική. Αν ήταν έτσι αυτήν την στιγμή δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...
+1

Υ.Γ.: βασικά σε ΜΗΧΑΝΕΣ Γ και σε ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ (από όσα κατάλαβα από αυτά που διάβασα αυτό έγινε...) βγήκε ο καθηγητής και είπε τότε θα γίνει η εξέταση και κόψτε το λαιμό σας και τώρα μας κόβουν ολονών τον λαιμό. Δεν γίνεται όμως έτσι η δουλειά, δυστυχώς...

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #139 on: June 03, 2010, 13:49:10 pm »

Οχι.Αν βγαζαν εννιαιο προγραμμα πτυχιακης θα το καναν πιο σκατα απο αυτο της κανονικης εξεταστικης.Σε 25μερες εξεταστικης μου τυχαιναν συνεχως 2πλα κ 3πλα μαθηματα.Σκεψου σε μια πετσοκομμενη πτυχιακη εξεταστικη των 10 ημερων τι θα γινοταν.

Κατα την αποψη μου η ψηφοφορια θα επρεπε να γινει με αναφορα στις μερες που ΔΕ βολευουν κ για ποιο λογο και οχι στις μερες που βολευει τον καθενα για το λογο που εξηγησα παραπανω.
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #140 on: June 03, 2010, 14:05:28 pm »

Ε αν ειναι το προγραμμα δεκα μερες τοτε δεν γινεται!Εγω το ειπα με το σκεπτικο να υπαρχει μια 20ημερη τουλαχιστον εξεταση! Τωρα εγινε βλακεια γιατι 2 ειπαν οτι δινουμε μονο τοτε και οι αλλοι ειπαν "κανονιστε εσεις και πειτε μας". Αν δεν υπαρχει κοινη γραμμη δεν γινεται τιποτα. Και επισης οταν σου λενε "κανονιστε μονοι σας", θα υπαρχουν καποιοι που θα θελουν να δωσουν οσα μαθηματα χρωστανε μαζι σε 2-3 ημερες (επειδη ας πουμε ερχονται απο πολυ μακρια και ειναι λογικο κατι τετοιο) και αλλοι που θα θελουν απλα. Γι' αυτο ενα κοινο προγραμμα διαρκειας 20-25 ημερων με καθε μαθημα σε ξεχωριστη μερα θα ηταν οτι πρεπει. Οι δηλωσεις θα γινονταν εως τελη Απριλιου και μετα αναλογα με το ποσα ατομα δηλωναν καθε μαθημα, θα εβγαινε προγραμμα.
papagiannakis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #141 on: June 03, 2010, 14:06:29 pm »

Με βάση τις απαντήσεις που πήρα, οι κενές ημερομηνίες είναι 11 14 17 18 23 24 Ιουνίου. Στο συνημμένο excel φαίνονται τόσο οι αρχικές προτιμήσεις όαο και οι απαγορευτικές ημερομηνίες.
Προσφορότερες φαίνονται οι 14/6 και 18/6, αλλά στην κανονική εξεταστική 18/6 είναι τα κυκλώματα Ι και 14/6 τα Ψηφιακά Συστήματα Ι που έχουν μεγάλα ακροατήρια. Συνεκτιμώντας και τα άλλα μαθήματα που δίνονται εκείνες τις μέρες και προσπαθώντας να μπει όσο το δυνατόν αργότερα, προτείνεται η Πε 24/6 ώρα 8:30 πμ.
Η επίσημη ανακοίνωση θα βγει αύριο πρωί. Η μόνη ένσταση ως τότε που θα μπορούσε να γίνει δεκτή είναι αν κάποιος αυτήν την ημέρα και ώρα δίνει άλλο μάθημα.

JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #142 on: June 03, 2010, 14:10:28 pm »

24 ακουγεται μια χαρα. 14 ειναι ΠΑΡΑ πολυ κοντα και καποιοι απο μας ειχαν υπολογισει να το διαβασουν εκεινες τις μερες(λογω εξεταστικης προφανως).

Και 24 και 18 εγω προσωπικα μπορω
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #143 on: June 03, 2010, 14:21:30 pm »

Ρε συνάδελφοι να ρωτήσω κάτι αλλά μη με πάρετε με τις ντομάτες....

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ δεν γίνεται να δώσουμε το μάθημα?? αν δεν κάνω λάθος η σχολή δεν έιναι κλειστή...θέλω να πω μπορούμε να μπούμε και να κάτσουμε σε όποια αίθουσα θέλουμε....επιτηρητές φαντάζομαι δεν θα είναι παραπάνω από 2 και μπορεί λογικά να γίνει συννενόηση οπότε γιατί δεν το κάνουμε κάποιο ΣΑΒ/ΚΟ 12-13 ή 19-20???

Μια ερώτηση έκανα μη βρύσετε!!! Grin Grin Grin

Υ.Γ.: Μπορώ (ή θα μπορέσω τέλος πάντων) όλες τις ημερομηνίες που προτάθηκαν...

free
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #144 on: June 03, 2010, 14:27:06 pm »

Quote from: aisxos on June 03, 2010, 14:21:30 pm

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ δεν γίνεται να δώσουμε το μάθημα?? αν δεν κάνω λάθος η σχολή δεν έιναι κλειστή...θέλω να πω μπορούμε να μπούμε και να κάτσουμε σε όποια αίθουσα θέλουμε....επιτηρητές φαντάζομαι δεν θα είναι παραπάνω από 2 και μπορεί λογικά να γίνει συννενόηση οπότε γιατί δεν το κάνουμε κάποιο ΣΑΒ/ΚΟ 12-13 ή 19-20???

οκ το μαμησες τωρα!!! Cheesy Cheesy Cheesy
βολευει δεν βολευει αυτη ειναι η ημερομηνια αποδεχτειτε την να τελειωνουμε...
οπως ειπε κ ο κ. παπαγιαννακης αν δεν δινεται την ιδια μερα και την ιδια ωρα αλλο μαθημα τοτε ας βγει η ρημαδο-ανακοινωση!!! (προσωπικα μου πεφτουν ολα μαζεμενα αλλα τι να κανουμε γι'αυτο την λενε εξεταστικη  Cool )
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #145 on: June 03, 2010, 14:30:02 pm »

Αντε καλη επιτυχια σε οσους τελικα καταφερουν να δωσουν λοιπόν!!!!
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #146 on: June 03, 2010, 14:30:57 pm »

Quote from: free on June 03, 2010, 14:27:06 pm
Quote from: aisxos on June 03, 2010, 14:21:30 pm

οκ το μαμησες τωρα!!! Cheesy Cheesy Cheesy
βολευει δεν βολευει αυτη ειναι η ημερομηνια αποδεχτειτε την να τελειωνουμε...
οπως ειπε κ ο κ. παπαγιαννακης αν δεν δινεται την ιδια μερα και την ιδια ωρα αλλο μαθημα τοτε ας βγει η ρημαδο-ανακοινωση!!! (προσωπικα μου πεφτουν ολα μαζεμενα αλλα τι να κανουμε γι'αυτο την λενε εξεταστικη  Cool )

Το είπα με την λογική ότι κανένας δεν θα έχει να δώσει μάθημα εκείνες τις μέρες και ώρες...μάλλον ήταν μια ευχάριστη παρένθεση στο topic Grin Grin Grin Grin Grin

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #147 on: June 03, 2010, 14:35:09 pm »

Quote from: slash on June 03, 2010, 14:30:02 pm
Αντε καλη επιτυχια σε οσους τελικα καταφερουν να δωσουν λοιπόν!!!!

slash και γω έχω να δώσω εκείνη την εβδομάδα πολλά βαριά μαθήματα αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να έρθω να δώσω το μάθημα και αν δεν γράψω θα κάνω φασαρία έξω από την αίθουσα για να μην γράψουν οι άλλοι (πλάκα κάνω Grin Grin Grin Grin Grin). πίεσε και συ την κατάσταση είναι μία ευκαιρία να φύγει το μάθημα, θα πιέσουμε κιόλας να μας βάλουν εύκολα θέματα και θα περάσουμε όλοι (επίσης προτείνω να έχουμε +5 βαθμούς λόγω ψυχικής οδήνης). Ντάξει σταματάω...αυτά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

vasia
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #148 on: June 03, 2010, 14:39:50 pm »

Κι εγώ είμαι οκ για 24/06 (δηλαδή δεν δίνω κάποιο άλλο μάθημα).
papagiannakis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #149 on: June 03, 2010, 14:46:52 pm »

Προσπαθώντας να συνταιριάξω μια λύση, ξέχασα να ποστάρω μαζί με την πρόταση και την απάντηση στα ποστ της προηγούμενης νύχτας:

Το όλο το θέμα δεν είναι προσωπικό. Τα σχόλια αναφέρονταν συνολικά στον τρόπο που εξελίχθηκε η όλη διαδικασία στο φόρουμ, με την ασυνενοησία, την έλλειψη συλλογικότητας, τις αντιφάσεις και τις υπαναχωρήσεις. Και δεν είναι θέμα "πλειοψηφίας", όπως το πότε θα γίνει το πάρτυ, ή "ποσοστού", αλλά να βρεθεί λύση που να βολεύει όλους - έστω και αν μερικοί ζορίζονται λίγο. Η πτυχιακή έγινε για να μπορέσετε να ορκιστείτε έγκαιρα.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η αρχική μας πρόταση "οπότε θέλετε μέχρι τις 2/7". Που, όμως, δεν σας άρεσε και ζητήσατε συγκεκριμένες ημερομηνίες, μία φορά από τον κ. Αντωνόπουλο και δεύτερη από μένα. Και σε αυτές ακόμα δεν μπορέσατε να συμφωνήσετε σε κάποια. Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπουλος σας είχε πει επιπλέον πως αν είστε λίγοι θα μπορούσε να πάει και μετά τις 2/7, όχι μακριά όμως γιατί πρέπει να κατατεθεί έγκαιρα η βαθμολογία. Όλα αυτά είχαν ήδη αναφερθεί στο φόρουμ.

Η δικιά μας προσπάθεια ήταν να επιλέξετε μόνοι σας μια ημερομηνία που να σας βολεύει όλους, ή τουλάχιστον να μην δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα σε κανέναν. Αλλοιώς, μπορούσαμε να βγάλουμε εξ αρχής μια ανακοίνωση π.χ. "πτυχιακή στις 7/6" και έληγε το θέμα. Και σ' αυτή τη γραμμή λογικής δεν μπορούσε να γίνει δεκτή η 16/6 αφού κάποιοι δίνουν Εφαρμοσμένα, στην ίδια γραμμή λογικής, βλέποντας ότι πολλοί εκφράσαν επιθυμία για μετά την εξεταστική, προτείναμε την 5/7 και στην ίδια επίσης γραμμή λογικής, την ανακαλέσαμε, αφού κάποιος δίνει Ψηφιακές.
Δεν είναι επομένως θέμα ότι "δεν δεχόμαστε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας", ούτε ότι η 16/6 απορρίπτεται επειδή δεν μας αρέσει ή λόγω αυθαιρεσίας.

Για τους διδάσκοντες
Αντ. Γ. Παπαγιαννάκης

Υ.Γ.
Όχι, δεν μπορεί να γίνει Σαββατοκύριακο. Προσωπικά, θεωρώ την αργία του Σ/Β κεκτημένο εργασιακό δικαίωμα, άσχετα με το πώς την χρησιμοποιώ.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Up Print
Jump to: