• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:53:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:53:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 133
Total: 192
thomassamaras
fivosfivos1
nikosmonov
theofr
gntitsios
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
anastas1a
chaniotism
filkilkis
dioannidi
smanio
Nekt
Mr Z
nasos
grammaths
dimitire
ikallima
engineer2030
Yamal
apol
Apaugasma
plapas
thaliatsk
iliaskou
zille
mpaltzak
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
christina02
PANKRAV
ppapadoe
mimaki
kouf
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Εαρινού Εξαμήνου 2010 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Down Print
Author Topic: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1  (Read 15691 times)
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
Re: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
« Reply #120 on: June 03, 2010, 02:14:11 am »

Quote from: mitilinios on June 03, 2010, 02:00:06 am
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ..... Όποιος μπορεί να δώσει 16 Ιουνίου προφανώς τον παίρνει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία να έχει διαβάσει...(αυτό από πού προκύπτει - θεωρώντας ότι έχουμε μόνο ΠΕΔΙΟ 1 να δώσουμε ας πούμε????) Από την στιγμή που θα έχει διαβάσει ποιό το πρόβλημα να δώσει λίγες μέρες αργότερα;
Πάμε καλά;

Κ εγώ 16 ψήφισα αλλα αν είναι να βολευτούμε όλοι ας το δώσουμε και αργότερα...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τώρα θα μας πείτε και τρελούς?? Εμείς αν πάμε καλά?? Ρε συνάδελφε όπως είπαμε παραπάνω ψηφίστηκε μία ημερομηνία (ΝΑΙ??? ΝΑΙ) και κάποιοι κανόνισαν δουλειές και μαθήματα και το πρόγραμμα τους έτσι (προφανώς θεωρώντας ότι η ψηφοφορία θα καθορίσει το αποτέλεσμα) και κάποιοι δεν την σεβάστηκαν. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό αντιληπτό???
Λεω τρελά πράγματα πάλι - τι να πω? Μπορεί...

Υ.Γ.: Α...και επίσης ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #121 on: June 03, 2010, 02:15:58 am »

Συμφωνω απολυτα
mitilinios
Guest
« Reply #122 on: June 03, 2010, 02:18:32 am »

Ρε aisxos, με δουλεύεις, αν έχεισ διβάσει για 16/6, ποιό μετα δν μπορείς να δώσεις αμα έχεις μόνο πεδίο???

Και σόρι κιόλας αλλα αν εσύ έχεις κανονίσει δουλειές και όχι οι άλλοι, τότε εσύ είσαι πλέον μειοψηφία γιατί πλέον τα δεδομένα την ψηφοφορίας άλλαξαν, προφανώς γίνεται και μετά τς 2 Ιουλίου να το δώσουμε...
mitilinios
Guest
« Reply #123 on: June 03, 2010, 02:19:06 am »

*διαβάσει
*πιο
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #124 on: June 03, 2010, 02:33:57 am »

Quote from: mitilinios on June 03, 2010, 02:18:32 am
Ρε aisxos, με δουλεύεις, αν έχεισ διβάσει για 16/6, ποιό μετα δν μπορείς να δώσεις αμα έχεις μόνο πεδίο??? Συγνώμη ρε συνάδελφε νομίζεις ότι έχω μόνο ΠΕΔΙΟ??? Ή αλλιώς να σου αντιστρέψω την ερώτηση: αν έχει βγει η ανακοίνωση για εφαρμοσμένα όπως λένε οι συνάδελφοι εδώ και κάποιες βδομάδες ....δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν μέχρι τις 16/6 και ΠΕΔΙΟ???(με την λογική ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια κοντά στην εξεταστική να έχουμε 5 μήνες κενούς να διαβάσουμε ένα μάθημα)

Και σόρι κιόλας αλλα αν εσύ έχεις κανονίσει δουλειές και όχι οι άλλοι, τότε εσύ είσαι πλέον μειοψηφία γιατί πλέον τα δεδομένα την ψηφοφορίας άλλαξαν, προφανώς γίνεται και μετά τς 2 Ιουλίου να το δώσουμε...
1. Το προφανώς μας το είπαν τελευταία μέρα...ή εγώ που είμαι χαζός το κατάλαβα τελευταία μέρα γιατί προφανώς οι υπόλοιποι ήσασταν ενήμεροι - προφανώς.
2. Το ότι κανόνισα τις δουλειές μου - προφανώς το έκαναν και άλλοι - το έκανα με βάση την αναθεματισμένη(...άλλο μου ήρθε να γράψω αλλά προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο) ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της. Δεν μπορεί να ψηφίζουμε μία ημερομηνία και σήμερα να έρχονται όλα ανάποδα...!!!

Το ζήτημα μου είναι ότι υπάρχει αποτέλεσμα ψηφοφορίας...τώρα αν εσένα δεν σε πειράζει που ακυρώνεται (ουσιαστικά) δεν σημαίνει ότι εμένα δεν θα έπρεπε να με πειράζει...
Εκτός αν τους περισσότερους (μου αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες) δεν τους πειράζει να ακυρωθεί οπότε τότε θα το δεχτώ!! Πράγμα που δεν θα το μάθουμε ποτέ και δεν γίνεται να το μάθουμε μέχρι αύριο...
Επίσης αύριο ποιος σου λέει εσένα ότι θα προλάβουν να ψηφίσουν όλοι??? Λες να ολοκληρωθεί ψηφοφορία που είχε την ίδια μαζικότητα με αυτήν που έγινε εδώ εντός 12 ωρών??? Εδώ για να ψηφίσουν 18 άτομα κάναμε 6 μέρες περίπου εσύ νομίζεις ότι εντός 12 ωρών θα ενημερωθούν όλοι και θα ψηφίσουν - σκέψου λίγο και τους υπόλοιπους! Wink Wink Αλλά θα μου πεις ας παρακολουθούσαν το topic για να ψήφιζαν έγκαιρα - έ το ίδιο είπα και γω στους συναδέλφους που γκρίνιαξαν και ειδού τα απόετελέσματα.
Δεν πειράζει ρε παιδιά ο καθένας για την πάρτη του - θα μάθω και γω που θα πάει? είμαι πρωτάρης σε πτυχιακή και δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύουν τα πράγματα ακόμα.
« Last Edit: June 03, 2010, 02:44:14 am by aisxos » Logged

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
mitilinios
Guest
« Reply #125 on: June 03, 2010, 02:38:17 am »

Dude, με βάση αυτό που θές εσύ όσοι δίνουν εφαρμοσμένα δεν θα έχουν καν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους και στα 2 και ας είχαν 5 μήνες... Έλεος που το αναφέρεις ΕΣΥ...

Και ναι ρε φίλε, το καταλάβαμε οτι δε γουστάρεις να δώσουμε άλλη ημερομηνία, αλλα όπως είπε και ένας συνάδελφος, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο... Νησάφι πια...
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #126 on: June 03, 2010, 02:48:50 am »

Quote from: mitilinios on June 03, 2010, 02:38:17 am
Dude, με βάση αυτό που θές εσύ όσοι δίνουν εφαρμοσμένα δεν θα έχουν καν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους και στα 2 και ας είχαν 5 μήνες... Έλεος που το αναφέρεις ΕΣΥ...
Για ποιό λόγο δεν θα είχαν αυτή τη δυνατότητα δλδ? Θα τα έβαζαν ίδια ώρα? Δεν μπορούσαν να κανονιστούν διαφορετική ώρα?

Και ναι ρε φίλε, το καταλάβαμε οτι δε γουστάρεις να δώσουμε άλλη ημερομηνία, αλλα όπως είπε και ένας συνάδελφος, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο... Νησάφι πια...
Ο συνάδελφος που το είπε αυτό ήμουν εγώ...
Αδερφέ ξαναδιάβασε λίγο αυτά που γράφω παραπάνω νομίζω δεν καταλαβαίνεις ειδικά στο τέλος αυτό που λέω και δεν του δίνεις βάση ενώ θα έπρεπε. Wink Wink

Νησάφι για ποιο λόγο? Γίνομαι ενοχλητικός? Σας τα έπρηξα τα συκώτια? Νομίζω ότι αυτοί που ψήφισαν 16/6, ψήφισαν τότε για κάποιο λόγο σοβαρό, όπως και εγώ και όχι για να δουν τελικούς του mundial (είμαστε σοβαροί φαντάζομαι - μη λέμε ότι νάναι)...τέλος πάντων τι κάθομαι και εξηγώ και γω??? Άστο χέστο...βαρέθηκα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...
« Last Edit: June 03, 2010, 02:57:12 am by aisxos » Logged

mitilinios
Guest
« Reply #127 on: June 03, 2010, 02:53:23 am »

Σόρι αλλά χάθηκα με όλα αυτά που λέει ο καθένας και το μόνο ρεζουμέ που βγάζω από σένα είναι πως είσαι απελπισμένος να δώσεις στις 16...

Μ'αρέσει που σκέφτεσαι 'συναδελφικά'....
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #128 on: June 03, 2010, 02:58:29 am »

Quote from: aisxos on June 03, 2010, 02:33:57 am
Επίσης αύριο ποιος σου λέει εσένα ότι θα προλάβουν να ψηφίσουν όλοι??? Λες να ολοκληρωθεί ψηφοφορία που είχε την ίδια μαζικότητα με αυτήν που έγινε εδώ εντός 12 ωρών??? Εδώ για να ψηφίσουν 18 άτομα κάναμε 6 μέρες περίπου εσύ νομίζεις ότι εντός 12 ωρών θα ενημερωθούν όλοι και θα ψηφίσουν - σκέψου λίγο και τους υπόλοιπους! Wink Wink Αλλά θα μου πεις ας παρακολουθούσαν το topic για να ψήφιζαν έγκαιρα - έ το ίδιο είπα και γω στους συναδέλφους που γκρίνιαξαν και ειδού τα απόετελέσματα.
Δεν πειράζει ρε παιδιά ο καθένας για την πάρτη του - θα μάθω και γω που θα πάει? είμαι πρωτάρης σε πτυχιακή και δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύουν τα πράγματα ακόμα.

Που δυσκολεύεσαι να σε βοηθήσω???

mitilinios
Guest
« Reply #129 on: June 03, 2010, 03:05:44 am »

Στο σημείο που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι τόσο αμετάκλητο.... για βοήθα λίγο...
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #130 on: June 03, 2010, 03:10:03 am »

Quote from: mitilinios on June 03, 2010, 03:05:44 am
Στο σημείο που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι τόσο αμετάκλητο.... για βοήθα λίγο...

Κοίτα επειδή ούτε και γω ξέρω την απάντηση πήρα την βοήθεια του κοινού και μου είπε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο σαν επιλογή.....οι απαντήσεις ήταν α,β,γ,δ,ε και η σωστή τελικά ήταν η στ...!
Χάσαμεεεεεε...
άλλοι έχουν λεφτά και παίζουν για να περνάει η ώρα και άλλοι ζουν με 700 ευρώ τον μήνα και κλαίνε τα λεφτά που χάσανε, έτσι είναι η ζωή(υπερβολικό το παράδειγμα σαν και εμένα)
« Last Edit: June 03, 2010, 03:14:36 am by aisxos » Logged

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #131 on: June 03, 2010, 03:23:19 am »

ΑΝΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΙΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :'( :'( :'( ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
ΑΣΤΟ ΜΩΡΕ...ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Μ*#!@$&σ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ???

ΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

jimpapas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #132 on: June 03, 2010, 09:29:28 am »

Από τη στιγμή που η πλειοψηφία αποφάσισε 16/6, γιατί τίθεται και πάλι το θέμα της ημερομηνίας ρε παιδιά;
tweety
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #133 on: June 03, 2010, 12:18:22 pm »

κανένα νέο??αντέ να τελειώνουμε με αυτό το θέμα!
vasia
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #134 on: June 03, 2010, 12:21:14 pm »

aisxos δεν θα κανω quote απο 9 σελίδες topic μονο και μόνο για να σου αποδείξω ότι είχαμε ζητήσει πίστωση χρόνου και ότι οι περισσότεροι το θέλανε...
Απλά υπήρχε η εντύπωση ότι αυτή η πίστωση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μας δωθεί, γι αυτό κάναμε ψηφοφορία μόνο με τις άλλες ημερομηνίες
(και πολλοί από αυτούς που είπαν 16/06 σημείωσαν σε παρένθεση ότι αν πήγαινε αργότερα από 2 Ιουλίου δεν θα είχαν πρόβλημα).

Το καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να κανόνισαν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε οριστικοποιηθεί από τον καθηγητή...
Απλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που μπήκαν καινούργια δεδομένα στις ημερομηνίες θα ήταν καλύτερο να ληφθούν υπόψη....

Αυτή είναι απλώς η δική μου άποψη και δεν την εκφράζω με bold και γραμματοσειρά 50.
Εννοείται ότι θα δεχθώ ό,τι αποφασιστεί από τους περισσότερους ακόμα κι αν δε βολεύει εμένα, αλλά ξέροντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές...
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Up Print
Jump to: