• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:38:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:38:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 103
Total: 187
Vangelan
pave
serafeim
thalia fokianou
Pakapis5
Saint_GR
smoul
estoimea
Vasilikikr
arisap
Γιώργος Τσανακτσιίης
vaggelis.ntokas
kimxnas
Deviate
jkara
abiki
chaniotism
tzesi
nasos
Conriz
ntinara
AlexKyr
sisi
mdimitrig
sotkara
noimaginationforthis
cheefler
Papalamprous humor
johnnypap
glavdakis
meliou
Lemonia
difis
freedom
et7gr
nikolihss
Louisa
Fotis Roukoutakis
marilita
Yamal
AngelosAthanasiou
aimgk
athena_apo
ekyriakos
tpt
dkoukn
nikpapoutsi
geoarg
kostaspap
iJasonOP
tsakalokagkouras
cpapast
chrysa.tsilika
ELEF
Athinaaz
Konstantina Karamani
antontsiorvas
miltan8
jimalexoud
vasiliki_m
george14
κοτζακ
George_RT
arswagdapro
kriton
fpapat
Captain
maik
stefpapa21
vag3
vagk
vasilis saitis
Tasaras
IoannisMich
tasos_ntv
Dimos Bachlas
dimitriskon
rigas_s
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Εαρινού Εξαμήνου 2010 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1  (Read 15549 times)
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
Re: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
« Reply #75 on: June 01, 2010, 11:10:28 am »

Παιδια ελεος θα φτασει η μερα να δωσουμε Πεδιο κι εμεις ακομη θα ψηφιζουμε?????????
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #76 on: June 01, 2010, 11:31:27 am »

και στην τελική ο καθενας έχει το δικό του πρόγραμμα και ψηφίζει σύμφωνα με τι τον βολέυει αυτον προσωπικά...αλλα η τελική ημερομηνία κρίνεται από την πλειοψηφία...κι εγω δινω δύο μαθήματα αλλα τι να κάνουμε δηλαδη....
free
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #77 on: June 01, 2010, 12:02:06 pm »

Quote from: casper on June 01, 2010, 11:10:28 am
Παιδια ελεος θα φτασει η μερα να δωσουμε Πεδιο κι εμεις ακομη θα ψηφιζουμε?????????
εγω καπως ετσι το κοβω να γινεται και στην τελικη να βγαλουν ημερομηνια οι καθηγητες που δεν θα βολευει κανεναν μας!!αλλα φυσικα τοτε θα το δεχτουμε ολοι χωρις κανενα παραπονο....ΕΛΕΟΣ!!!
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: June 01, 2010, 12:09:23 pm »

Ρε παιδια ειναι τοσο αδυνατο να συννενοηθουμε μια ημερομηνια με τους καθηγητες αναμεσα σε 16-28?Ενταξει οκ ειπε 5 ημερομηνιες που τον βολευουν αλλα δε γινεται να μη μπορει να γινει μια υποχωρηση...

Στην τελικη χωρις να ξερω και πολλα απ τις πτυχιεκες(πρωτη μου) ειναι δυνατον ολες οι ημερομηνιες που εδωσε να ειναι στη ΜΕΣΗ της εξεταστικης?Ειδικα οταν εχει 2 μαθηματα βαρυα (πεδιο 1-3) που εχουν πολυ κοσμο ειναι δυνατον η μονη ημερομηνια μετα την εξεταστικη να ειναι 2Ιουλιου κ τελος?(Ασε που κ το πεδιο 2 που ειναι εξισου βαρυ μαθημα ειναι στις 30 Ιουνιου...ελεος)
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
« Reply #79 on: June 01, 2010, 12:43:16 pm »

Quote from: doppler on June 01, 2010, 08:51:15 am
Α - επειτα το κατα ποσο και ποτε παρακολουθουμε τα post εδω ειναι αλλη ιστορια. εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε. Β - τελος αν δεις καλυτερα την ψηφοφορια θα δεις οτι για τις 16 ειναι πλασματικο το αποτελεσμα.

ΑΑλήθεια ρε συνάδελφε??? Ενώ εμείς δεν έχουμε άλλες δουλειές δλδ??? Έχουμε εμείς καμία όρεξη νομίζεις να περιμένουμε τον κάθε ένα να ψηφίσει όποτε το θυμηθεί ας πούμε και να βγεί το αποτέλεσμα μια βδομάδα πριν από την εξέταση??? Η' νομίζεις ότι έχω εγώ όρεξη να μαζεύω μία βδομάδα ψήφους από τον καθένα, να κοιτάω συνέχεια το αποτέλεσμα μπας και έκανα καμία βλακεία στην καταμέτρηση και να έρχεσαι εσύ τελευταία νύχτα και με περίσσεια άνεση να λες: παιδιά ακούστε κάτι 16/6 έχω εφαρμοσμένα οπότε αποκλείεται να το βάλουμε τότε θέλετε δεν θέλετε, α και η ψηφοφορία που έγινε είναι πλασματική???
ΒΠαρακαλώ εξήγησε...!!!! Δεν το κατάλαβα αυτό, αν είναι μομφή προς τα εμένα δεν την δέχομαι.παρακαλώ εξήγησε αναλυτικά τι εννοείς για το πλασματικό αποτέλεσμα για να μην παρεξηγηθούμε!!!!

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #80 on: June 01, 2010, 12:50:46 pm »

Quote from: JIM777 on June 01, 2010, 12:09:23 pm
Ρε παιδια ειναι τοσο αδυνατο να συννενοηθουμε μια ημερομηνια με τους καθηγητες αναμεσα σε 16-28?Ενταξει οκ ειπε 5 ημερομηνιες που τον βολευουν αλλα δε γινεται να μη μπορει να γινει μια υποχωρηση...

Συμφωνώ και επαυξάνω, φαντάζομαι και πάλι ότι ο κ.Παπαγιαννάκης παρακολουθεί το topic οπότε θα απαντήσει στην εύστοχη ερώτησή σου...!!! 20 - 21 Ιουνίου ας πούμε...
« Last Edit: June 01, 2010, 12:54:01 pm by aisxos » Logged

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
alzako
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #81 on: June 01, 2010, 14:36:22 pm »

λοιπον συναδελφοι για να μην υπαρχει παρεξηγηση ειναι η 4 -5 η φορα που το αναφερω???16 δινουμε εφαρμοσμενα![/b]!εδω κ ενα μηνα το εχουμε αναφερει αλλα μου φαινεται κανεις δεν δινει σημασια!!!
η ημερομηνια αυτη επρεπε ηδη απο την αρχη να ειχε αφαιρεθει απ την ψηφοφορια αλλα μαλλον κανεις δεν διαβαζει πραγματικα τα ποστ!!!

ας δωσουμε μια αλλη μερα!ελεος δλδ!στις 16 επεσε η μυξα??σορυ κιολας!
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #82 on: June 01, 2010, 15:23:59 pm »

Quote from: alzako on June 01, 2010, 14:36:22 pm
λοιπον συναδελφοι για να μην υπαρχει παρεξηγηση ειναι η 4 -5 η φορα που το αναφερω???16 δινουμε εφαρμοσμενα![/b]!εδω κ ενα μηνα το εχουμε αναφερει αλλα μου φαινεται κανεις δεν δινει σημασια!!!
η ημερομηνια αυτη επρεπε ηδη απο την αρχη να ειχε αφαιρεθει απ την ψηφοφορια αλλα μαλλον κανεις δεν διαβαζει πραγματικα τα ποστ!!!

Με ποια λογική ρε συνάδελφε να αφαιρεθεί η ημερομηνία αυτή?? Επειδή εσύ δίνεις εκείνη την ημέρα δλδ???? Και ΑΝ όλους (ή τους περισσότερους) τους υπολοίπους τους βολεύει εκείνη η μέρα τι θα γίνει??? Εσύ τι λές δλδ θα αλλάξουμε ημερομηνία για έναν? Σοβαρά μιλάς ή μας δουλεύεις? Αυτό θα φανεί μέσα από την ψηφοφορία...για αυτό και έγινε!
Συγνώμη μήπως λέω καινούρια και εξωπραγματικά πράγματα??? Πραγματικά διορθώστε με!!! Θα τρελαθούμε στο τέλος εδώ μέσα...
η ψηφοφορία γίνεται για να δούμε πότε βολεύονται οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
σόρρυ κιόλας αλλά δεν καταλαβαίνω την τετράγωνη λογική σας πραγματικά...δεν με βολεύει εμένα τότε δεν δίνουμε, δεν βολεύει τον άλλο τότε δεν γράφουμε τότε.
Άμα είναι έτσι να δώσει ο καθένας όποτε βολεύεται ξεχωριστά να τελειώνει η υπόθεση, να μην καθόμαστε να χάνουμε χρόνο στο forum.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τι να πώ??? Απορώ...!!! μόνο αυτό τπτ άλλο!!!!
« Last Edit: June 01, 2010, 15:32:11 pm by aisxos » Logged

slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: June 01, 2010, 16:29:53 pm »

Τελικά πρέπει και σε μας , όπως και στους μηχανολόγους να αποφασιστεί ότι κάθε χρόνο θα βγαίνει πρόγραμμα πτυχιακής εξεταστικής πριν την κανονική εξεταστική με τα μαθήματα σε συγκεκριμένες μέρες που δεν θα αλλάζουν. Μόνο έτσι βγαίνει άκρη. Σε όλα τα μαθήματα που δίνουμε πάνω από 10 άτομα είναι αδύνατον να βρεθεί μια ημερομηνία. Νομίζω ότι όλες αυτές οι συζητήσεις στο φόρουμ δεν έχουν κανένα νόημα και ότι τελικά ο καθένας πάντα έχει κάποιο πρόβλημα. Συμπληρώνω ότι κι εγώ δίνω 16 εφαρμοσμένα και 30 πεδίο 2, οπότε δεν ψήφισα γιατί πραγματικά δεν προτιμώ καμία από τις παραπάνω ημερομηνίες, αλλά θα δεχτώ το όποιο αποτέλεσμα.
tweety
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #84 on: June 01, 2010, 16:37:25 pm »

έλεος πρεπει να καταληξουμε!!έχουμε να κανονίσουμε ακόμα και άλλα μαθήματα για πτυχιακή!και μένα δε με βολεύει πολύ στις 16 αλλα από τισ προτεινόμενες ημερομηνίες ελιναι για μένα η καλύτερη λύση.Το αποτέλεσμα θα βγει απότην πλειοψηφία,δεν γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του!
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #85 on: June 01, 2010, 16:39:31 pm »

Quote from: tweety on June 01, 2010, 16:37:25 pm
έλεος πρεπει να καταληξουμε!!έχουμε να κανονίσουμε ακόμα και άλλα μαθήματα για πτυχιακή!και μένα δε με βολεύει πολύ στις 16 αλλα από τισ προτεινόμενες ημερομηνίες ελιναι για μένα η καλύτερη λύση.Το αποτέλεσμα θα βγει απότην πλειοψηφία,δεν γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του!

+1. Και ξαναλέω ότι δίνω εφαρμοσμένα, αλλά πρέπει να δεχόμαστε την άποψη της πλειοψηφίας.
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #86 on: June 01, 2010, 16:49:53 pm »

Quote from: aisxos on June 01, 2010, 15:23:59 pm

Με ποια λογική ρε συνάδελφε να αφαιρεθεί η ημερομηνία αυτή?? Επειδή εσύ δίνεις εκείνη την ημέρα δλδ???? Και ΑΝ όλους (ή τους περισσότερους) τους υπολοίπους τους βολεύει εκείνη η μέρα τι θα γίνει??? Εσύ τι λές δλδ θα αλλάξουμε ημερομηνία για έναν? Σοβαρά μιλάς ή μας δουλεύεις? Αυτό θα φανεί μέσα από την ψηφοφορία...για αυτό και έγινε!
Συγνώμη μήπως λέω καινούρια και εξωπραγματικά πράγματα??? Πραγματικά διορθώστε με!!! Θα τρελαθούμε στο τέλος εδώ μέσα...
η ψηφοφορία γίνεται για να δούμε πότε βολεύονται οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
σόρρυ κιόλας αλλά δεν καταλαβαίνω την τετράγωνη λογική σας πραγματικά...δεν με βολεύει εμένα τότε δεν δίνουμε, δεν βολεύει τον άλλο τότε δεν γράφουμε τότε.
Άμα είναι έτσι να δώσει ο καθένας όποτε βολεύεται ξεχωριστά να τελειώνει η υπόθεση, να μην καθόμαστε να χάνουμε χρόνο στο forum.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τι να πώ??? Απορώ...!!! μόνο αυτό τπτ άλλο!!!!
ε ναι ρε παιδια,τι πραγμα ειναι αυτο πια,αλλος δινει εφαρμοσμενα κπ τριτος δινει κατι αλλο,ολοι δινουμε διαφορα μαθήματα, ολοι συμβιβαζομαστε με κπ ημερομηνία συμφωνα με την πλειοψηφία
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #87 on: June 01, 2010, 16:53:33 pm »

εμενα δεν με βολευει καλα καμια ημερομηνία,να τις αφαιρεσουμε ολες αμα ειναι αυτη λογικη...θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #88 on: June 01, 2010, 17:02:43 pm »

Quote from: casper on June 01, 2010, 16:53:33 pm

εμενα δεν με βολευει καλα καμια ημερομηνία,να τις αφαιρεσουμε ολες αμα ειναι αυτη λογικη...θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη
Συμφωνώ με casper!!!
Εγώ λέω λόγω διαφωνίας στην τελική απόφαση, να μας περάσει όλους, επιτέλους...όσο για βαθμολογία να το παίξουμε στο poker για να καταλήξουμε!!!
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

doppler
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #89 on: June 01, 2010, 19:35:23 pm »

aisxos εισαι ετοιμος για παρεξηγηση. δεν εχω ορεξη να κανω μομφη σε κανεναν και για τιποτα.ποσο μαλλον που δε σε ξερω καν. επειτα ειπα πλασματικη οχι οτι την αλλαξες η οτι δεν μετρησες σωστα. για να τελειωσει το θεμα οσον αφορα εμενα, θα δεχθω την ημερομηνια που εβγαλε η πλειοψηφια και ολα καλα.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Up Print
Jump to: