• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 154
Total: 173
abunchofcells
simos
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
aplos paratiritis
mavropan
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
george pap
aafroditi
Joannapet
melisste22
ioannisdamantis
Tsomp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > Δομές Δεδομένων (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Δομές Δεδομένων]Εξέταση Ιανουαρίου 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: [Δομές Δεδομένων]Εξέταση Ιανουαρίου 2010  (Read 5831 times)
Errikos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
Re: [Δομές Δεδομένων]Εξέταση Ιανουαρίου 2010
« Reply #15 on: January 28, 2010, 21:59:05 pm »

Πάντως εγώ που ήμουν ηλεκτρονικά, όταν τελειώσαμε μας έβγαλε τα αποτελέσματα από τα multiple choice kai πολλαπλής επιλογής..οι περισσότεροι είμασταν στο 2 - 3.5 βαθμολογικά.

Χωρίς να υπολογίζεται όμως της ανάπτυξης ή η Java ή το bonus(το έγραψα Grin )

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #16 on: January 28, 2010, 22:05:46 pm »

Quote from: billakos on January 28, 2010, 21:35:04 pm
ε μην το βλεπεις σαν πλεονεκτημα...γιατι δεν ειναι στις δεκα μοναδες...ειναι μια ευκαιρια να περασουν παραπανω...δεν ειναι μια απο τις δεκα υποχρεωτικες μοναδες...αν δεν την ξερεις δεν χανεις κατι...απλα αν την ξερεις κερδιζεις κατι...ετσι και αλλιως η μονη διαφορα που μπορει να κανει το 0,3 ειναι ισως να σου δωσει ενα σπρωξιμο να περασεις τελευταια στιγμη...

υγ. ο απο πανω μου δεν την παλεψε!!και εγω ειχα μια τετοια ανησυχια σημερα...αλλα εγω πηγα...

Βασικά είναι πλεονέκτημα για όποιον το ξέρει και μειονέκτημα για όποιον δεν το ξέρει...γιατί είναι λιγάκι άνιση μεταχείριση...
Και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,αν έτυχε να ξέρεις κάτι ή να το δεις κάπου κλπ.
Και νομίζω ότι μια φορά είχε βάλει ερώτηση για ποδόσφαιρο.Παρόλο που δεν ισχύει για όλα τα κορίτσια,ωστόσο τα περισσότερα θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ενημερωμένα για τη μπάλα.Άρα αμέσως έχουν π.χ. ένα αβαντάζ τα αγόρια και πάει λέγοντας...Αυτά τα λίγα μόρια μπορεί καμιά φορά να είναι ... σωτήρια!!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #17 on: January 28, 2010, 22:12:02 pm »

Για να είμαι σίγουρη ότι έγινα σαφής, δεν πραγματεύομαι το αν μπορούσες να περάσεις με αυτά τα θέματα σε αυτό το χρόνο. Μπορούσες.
Μιλάω για το αν μπορούσε ένας καλός και διαβασμένος μαθητής να προλάβει να τα γράψει όλα κ μέχρι ένα μεγαλό ποσοστό σωστά. Γιατί ο καλός και διαβασμένος μαθητής πρέπει να μπορεί να το κάνει αυτό ή τουλάχιστον να μην τον περιορίζουν οι ??λάθος?? επιλογές του καθηγητή , όταν δεν το κάνει, αλλά η μαλακία του. Η ευχέρεια βοηθάει, αλλά από ένα σημείο κ μετά παίρνει τη θέση της η παπαγαλία.

Τέσπα, όποιος νομίζει ότι έχει να πει/ρωτήσει κάτι, ας έρθει.
« Last Edit: January 29, 2010, 17:08:20 pm by Anastacia » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
billakos
Veteran

View Profile
« Reply #18 on: January 28, 2010, 22:16:02 pm »

Quote from: cecs on January 28, 2010, 22:05:46 pm
Quote from: billakos on January 28, 2010, 21:35:04 pm
ε μην το βλεπεις σαν πλεονεκτημα...γιατι δεν ειναι στις δεκα μοναδες...ειναι μια ευκαιρια να περασουν παραπανω...δεν ειναι μια απο τις δεκα υποχρεωτικες μοναδες...αν δεν την ξερεις δεν χανεις κατι...απλα αν την ξερεις κερδιζεις κατι...ετσι και αλλιως η μονη διαφορα που μπορει να κανει το 0,3 ειναι ισως να σου δωσει ενα σπρωξιμο να περασεις τελευταια στιγμη...

υγ. ο απο πανω μου δεν την παλεψε!!και εγω ειχα μια τετοια ανησυχια σημερα...αλλα εγω πηγα...

Βασικά είναι πλεονέκτημα για όποιον το ξέρει και μειονέκτημα για όποιον δεν το ξέρει...γιατί είναι λιγάκι άνιση μεταχείριση...
Και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,αν έτυχε να ξέρεις κάτι ή να το δεις κάπου κλπ.
Και νομίζω ότι μια φορά είχε βάλει ερώτηση για ποδόσφαιρο.Παρόλο που δεν ισχύει για όλα τα κορίτσια,ωστόσο τα περισσότερα θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ενημερωμένα για τη μπάλα.Άρα αμέσως έχουν π.χ. ένα αβαντάζ τα αγόρια και πάει λέγοντας...Αυτά τα λίγα μόρια μπορεί καμιά φορά να είναι ... σωτήρια!!

μα δεν σου στερησε κατι...δλδ απλα δεν πηρες το bonus. το bonus ειναι επιπλεον.... αυτο επιανε 0.3/11...απο το χρονο χασαμε πιστευω πολυ παραπανω...εκει ειναι το θεμα...

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: January 28, 2010, 22:30:16 pm »

Quote from: tomshare3 on January 28, 2010, 20:53:37 pm
Αϊτή!! Cheesy Cheesy
πρωτευουσα, γλωσσα και με ποιες χωρες συνορευει!! Grin Grin (4μ)

Ηθελα να γραψω: με συγχωρειτε αλλα ημουν τοσο απασχολημενη με τις εργασιες σας που δεν προλαβα να παρακολουθησω την εξελιξη των γεγονοτων των τελευταιων ημερων......

import java.io.*;

public class Ihavenoclue {

public static void main(String[] args) {
       String line;
       boolean doyouhaveaclue; 

try{ 
      BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader( System.in ) );
       System.out.println( "Whats the capital of Haiti?" );
       line = in.readLine();
      if (line.charAt(0) == '?'){      
          doyouhaveaclue=false;
          System.out.println( "Sorry but you don’t have a clue!" );
      }
      else{
                doyouhaveaclue=false;
                System.out.println( "Sorry but you still don’t have a clue!" );
            }
      while (doyouhaveaclue==false){
             for(int i=0;i<20;i++){
            System.out.println( "Noob!!!" );
             }
            break; 
      }

in.close();
      }
      catch (IOException noob){
            System.out.println( "Oh my!" );
      }
     }
}

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #20 on: January 28, 2010, 22:35:27 pm »

εγώ πιστεύω ο χρόνος καλά ήταν. Οι ερωτήσεις δεν την πάλευαν όμως...
kafeini
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: January 28, 2010, 22:42:03 pm »

Τα 3 μορια για την αιτή + 1 μόριο που τα έγραψα στα λατινικά, τα έχω!Τώρα για τα υπολοιπά............
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!

ότι δεν πάρεις μοναχός,
κανείς δεν θα'ρθει να στο δώσει...
mitsos_dlx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: January 28, 2010, 23:12:21 pm »

Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι για τα 0,4 στις ερωτήσεις της Αιτής? Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... Το 0,4 δεν έκανε τη διαφορά σήμερα... Να σημειώσω ότι ούτε εγώ έγραψα σωστές απαντήσεις σε αυτά αλλά δεν χαλιέμαι που κάποιος άλλος πήρε τις 0,4 μονάδες..σιγά...

Το πρόβλημα ήταν άλλο σήμερα!

Θεωρώ κακή επιλογή αυτά τα σετάκια με τις 3-4 παρόμοιες ερωτήσεις. Ειδικά όταν είναι ερευνητικού είδους , πχ. ποια θα είναι η χειρότερη περίπτωση αν χαλάσει η μνήμη Tongue Tongue Tongue. Δεν λέω να μη βάλει τέτοια ερώτηση (κατα την άποψη μου είναι βέβαια πολύ καμμένη... Tongue) αλλά όχι 3-4 παρόμοιες. Το ίδιο και για την περίπτωση με τις συνδεδεμένες λίστες που θα ήταν ταξινομημένες. 4 ερωτήσεις πάνω στο ίδιο θέμα. Από όσους ρώτησα μετά την εξέταση σε αυτά τα σημεία παίχτηκε τρελό τζόκερ...

Πιστεύω ότι αν στη θέση τους έμπαιναν ερωτήσεις και απο άλλες θεματικές ενότητες του μαθήματος τα θέματα θα ήταν πολύ καλύτερα κατανεμημένα στην ύλη, πράγμα που βοηθάει αυτούς που έχουν μελετήσει σε ικανοποιητικό βαθμό όλη την ύλη να γράψουν 1-2 μονάδες παραπάνω. Ενώ τώρα από αυτά τα σετάκια δύσκολων ερωτήσεων περιορίστηκαν στο 5-6 ή αφέθηκαν στη τύχη τους.

Τέλος να πω ότι οι ηλεκτρονικές εξετάσεις βοήθησαν αρκετά στο κομμάτι της java με τον eclipse και εξοικονόμησαν λίγο παραπάνω χρόνο για τα υπόλοιπα θέματα, καθώς το πρόγραμμα γραφόταν πιο γρήγορα (copy-paste, κλπ)...
Ίσως για αυτό ο χρόνος δεν μου φάνηκε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Τελείωνες, βέβαια ίσα-ίσα.
Καλή κίνηση, ελπίζω να συνεχίσει και με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Και κάτι ακόμα: Ο κόσμος έκανε την αυτοαξιολόγηση στο ethmmy τις τελευταίες μέρες, η οποία σε σχέση με τα σημερινά θέματα ήταν παιχνιδάκι! Ας μπουν και εκέι παρόμοιας δυσκολίας ερωτήσεις για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τα σημερινά θέματα έπεσαν πολύ πιο βαριά από τις προσδοκιές των περισσότερων...

ΥΓ: Δε γκρινιάζω, πέρασα το μάθημα, αν και με μικρότερο βαθμό από οτι ήθελα και από ότι πιστεύω αντιστοιχεί στο χρόνο προετοιμασίας μου. Απλά λέω πως πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα όχι για να γράψουμε όλοι 10 αλλά για να γράψουμε ανάλογα με το διάβασμα που κάναμε...
« Last Edit: January 28, 2010, 23:25:06 pm by mitsos_dlx » Logged
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: January 29, 2010, 05:09:58 am »

σορρυ που θα εκφραστω ετσι αλλα τα θεματα ηταν ακυριλες και απαραδεκτα.

σε μερικα σημεια ηθελες αρκετο χρονο να σκεφτεις και εκεινα με  την χειροτερη-καλυτερη πολυπλοκοτητα δεν την παλευαν καστανο...

δλδ με ποια λογικη πας ρε μητκα?απο που δλδ κατεβηκες?και γιατι φετος τετοια αλλαγη ας πουμε?
με μια χαλαροτητα ο τυπος να πουμε,ανετια μπαινει μεσα στο αμφιθεατρο,δινει και +5 μοναδες σε οποιον τελειωσει την πρωτη ωρα...
ακουσον ακουσον ρε φιλε!δινει και μπονους...το λεει γελαει και χαιρεται...

μ εδωσε σημερις την εντυπωση ο μητκας οτι το βλεπει σαν παιχνιδι την ολη φαση και χαιρεται..
δλδ που πας?τοσα χρονια στο κουρμπετι δεν ξερει οτι θα γινει σφαγη στις βαθμολογιες?ας πουμε για να υχαριστηθει εβαλε τετοια θεματα?τι φαση?..

δεν μπορω να καταλαβω...η ηταν δυσκολα τα θεματα και εκτος κλιματος κυριως,ή εγω ειμαι τελειως ηλιθια που δεν μπορεσα να τα λυσω ολα ανετα..

και αναστασια μακαρι να μπορουσα να ερθω,πολυ καλα θα κανεις που θα πας!
« Last Edit: January 29, 2010, 05:12:19 am by EL MOSaFET » Logged

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
blanco
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #24 on: January 29, 2010, 13:19:42 pm »

Πάλι καλά που δεν έβαλε bonus θέμα να ταξινομήσουμε με quiqksort τους αριθμούς των νεκρών που έδιναν τα κανάλια απο μέρα σε μέρα!Δηλαδή η bonus ερώτηση ήταν πόσο καλά γνωρίζουμε τη χώρα που συνδέθηκε μ ένα τραγικό περιστατικό?????Δηλαδή πόσο πρεσέχουμε την κουλτουρα του λαού που πενθεί όταν είμαστε συγκλονισμένοι απ την τραγωδία??????Και να παίρνουμε και bonus????Ακόμα και να τα ήξερα δεν θα τα έγραφα...άσε που δεν προλάβαινα.......
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #25 on: January 29, 2010, 13:21:36 pm »

Προσωπικά τα θέματα μου φάνηκαν ενδιαφέροντα, δύσκολα ναι αλλά και ενδιαφέροντα.

Τα δύσκολα θέματα είναι μια πρόκληση που σε αναγκάζει να ξεδιπλώσεις όλη τη τέχνη της σκέψης, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο. Στη συγκεκριμένη εξέταση το πρόβλημα νομίζω ήταν ο χρόνος. Ειδικά για όσους γράφανε στο χέρι, ο κώδικας στο τέλος ήταν μαρτύριο.

Θα μου πεις "Ας έδινες ηλεκτρονικά", ναι οκ but thats not the point. Προσωπικά δε προτίθεμαι να κάνω το πειραματόζωο και πάντα υποστήριζα τους ηλεκτρονικους τρόπους εξέτασης, αλλά να γίνει με τη μία για όλους καθολικά και όχι για κάποιους, ακριβώς για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα.

Περιμένω η βαρύτητα που θα δωθεί στο τμήμα συγγραφής κώδικα να μην είναι η ίδια και θα αναφέρω ένα κλασικό παράδειγμα: έστω ότι σε μια μέθοδο έχεις γράψει 10 γραμμές κώδικα και ξέχασες να κάνεις έναν έλεγχο στην αρχή αλλά δεν έχεις χώρο. Αυτός που γραφει στο χέρι πρέπει ή να το σβήσει με σβηστικό ή να το μουτζουρώσει και να γραψει παρακάτω ενώ αυτός που γράφει ηλεκτρονικά απλώς πατάει enter (πολυπλοκότητα Ο(1) Tongue). Άσε το άλλο με τα συντακτικά λάθη που ο eclipse βοηθάει απίστευτα. Επίσης προσωπικά αντιμετώπισα 2 φορές πρόβλημα χώρου οριζοντίως. Πήγαινα να γραψω μια συναρτηση και τα ορισματα δε χωρούσαν στη κόλλα, οποτε συνέχισα παρακάτω. Αν ο καθηγητής δεν έχει πρόβλημα, οκ.

Επισης το θέμα των μπόνους. Οκ γελάσαμε αλλά δεν...
Αν είναι έτσι και γω να απαντάω ότι ξέρω για τον Μότσαρτ και να έχω την απαίτηση να μου το διορθώσει κιολας. Ας μη ξεχνάμε ότι το να βλέπεις τηλεόραση εν μέσω εξεταστικής για να απαντάς σε ερωτήματα επικαιρότητας-μπόνους είναι πολυτέλεια. Άλλωστε λόγο του χαρακτήρα του μαθήματος περίμενα κάτι πιο σχετικό (κάνα ερώτημα για iPad πχ Tongue)

Επίσης η αυτοαξιολόγηση έπρεπε να είναι περισσότερο στο κλίμα της εξέτασης και να επιτρέπεται να την επαναλάβεις ακόμα και αν την περασες αλλιώς ποιο το νόημα.

Εν κατακλείδι, ωραία τα θεματάκια αλλά για το χρόνο που δόθηκε, απαράδεκτα. Αν θες να εξετάσεις φοιτητές σε τέτοιο βάθος θα πρέπει να τους επιτρέπεις τον ανάλογο χρόνο. Αυτός που δε μπορεί να απαντησει σε μια ερώτηση ερευνητικού χαρακτήρα, θα παίξει ή τζόκερ ή θα βαρεθει και θα φυγει όσο χρόνο και να του δώσεις. Άρα και το μπόνους της 1ης και της τελευταίας αποχώρησης μόνο άγχος προκαλεί και όχι κίνητρο.

Προσωπικά δε ξέρω αν έγραψα καλά ή όχι, αλλά λογικά περνάω. Αυτό που με πείραξε είναι που δεν πρόλαβα να τελειώσω το πρόγραμμα και που δεν πρόλαβα να δω τις απαντήσεις μου 2η φορά. Ακόμα και ο χρόνος για τα ΣΑΕ περισσότερος μου φάνηκε.

Αναστασία έχεις την υποστήριξή μου αλλά λόγω απόστασης (δεν βρισκομαι θεσσαλονίκη) δεν δύναμαι να ερθω σήμερα

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

paokseleo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #26 on: January 29, 2010, 14:24:13 pm »

τελικά ποιος ήταν ο παίχτης που έβαλε το τελευταίο γκολ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος ενάντια στο Καζακστάν? δεν ξέρατε ότι βάζει τέτοιου είδους ερωτήσεις?

Για ξέγνοιαστο χειμώνα!
N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #27 on: January 29, 2010, 14:25:37 pm »

Quote from: paokseleo on January 29, 2010, 14:24:13 pm
τελικά ποιος ήταν ο παίχτης που έβαλε το τελευταίο γκολ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος ενάντια στο Καζακστάν? δεν ξέρατε ότι βάζει τέτοιου είδους ερωτήσεις?

ασε ρε , ποια αιτη να πουμε? τζαμπα ελιωσα ολο το τροκτικο χθες και προχθες..  Undecided Tongue

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
paokseleo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #28 on: January 29, 2010, 14:48:58 pm »

Στον... παράδεισο διά ποδός "Λύμπε"!
Στο 90', το Καζακστάν έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ροντιόνοφ και στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, που υπέδειξε ο Ρουμάνος διαιτητής, Τούντορ, συντελέστηκε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της Εθνικής ομάδας.

Ήταν το 94', όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Καζακστάν, ο Γκέκας έστρωσε την μπάλα στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με δεξί πλασέ και λύτρωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για ξέγνοιαστο χειμώνα!
guillem
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Paranoia keeps me alive

View Profile
« Reply #29 on: January 29, 2010, 16:05:35 pm »

εμένα μ' αρέσει που βάζει τέτοιες ερωτήσεις.. Μας υπενθυμίζει ό,τι εκτός απο τα μαθήματα της σχολής υπάρχει κι ο έξω κόσμος... κι ότι ολοκληρωμένος φοιτητής δεν είναι μόνο αυτός που μπορεί και γράφει κώδικα σωστά και γρήγορα σε μια εξέταση... βέβαια για το ποιος έβαλε γκολ σε έναν αγώνα με βρίσκει λίγο αντίθετη.. αλλά για την Αιτή ήταν πολύ έξυπνο.... ήταν το σημαντικότερο γεγονός του κόσμου τις τελευταίες 2 εβδομάδες και δεν θα 'πρεπε να περάσει απαρατήρητο από κανέναν... εδώ ο κόσμος πεθαίνει από τη μία ώρα στην άλλη κι εμείς γκρινιάζουμε επειδή χάσαμε 0,3/10 σε μία εξέταση, κάποια χρονιά, σε κάποιο πανεπιστήμιο...

ακόμα και που σε κάθε μάθημα μας παρουσίαζε τεχνλογικά νέα κτλ... δείχνει ακριβώς αυτό... ότι η σημασία των πραγμάτων δεν βρίσκεται μέσα στα τείχη της σχολής και μπροστά από την οθόνη του εξελιγμένου λάπτοπ που μας πήρε η μαμά (το δικό μου τουλάχιστον αυτή το πήρε...)

μπορεί ώρες ώρες να μη γίνεται κατανοητό του χιούμορ που θέλει να προβάλλει αλλά είναι πολύ μπροστά... τουλάχιστον αυτός προσπαθεί να κάνει το μάθημα του λίγο διαφορετικό και ενδιαφέρον κι όχι σα μια απλή υποχρέωση δική του και δική μας...

καλημέρα Smiley
« Last Edit: March 02, 2010, 20:18:56 pm by guillem » Logged
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: