• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 144
Total: 205
zille
chaniotism
mpaltzak
Mr Z
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κτηριακή υποδομή - Διαδικτυακή οργάνωση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Παρεμβαση με σπρευ πριν την εκδηλωση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 15 Go Down Print
Author Topic: Παρεμβαση με σπρευ πριν την εκδηλωση  (Read 26968 times)
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Παρεμβαση με σπρευ πριν την εκδηλωση
« Reply #30 on: January 15, 2010, 14:35:54 pm »

Quote from: Niels on January 15, 2010, 12:43:41 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on January 15, 2010, 05:01:56 am
Υ.γ.: Εάν ξέρεις έστω και έναν λίτη που κυκλοφορεί στο πολυτεχνείο, βγες μία φορά και πέστο και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν στη στιγμή 50 άνθρωποι να τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο.

Kι αν είναι φιλαράκι σου?
μαλακα, προσοχη με τα κνιτικα.

Vive le son
D'l'explosion!
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: January 15, 2010, 15:26:06 pm »

mprrrrrr
ant
Guest
« Reply #32 on: January 15, 2010, 15:38:49 pm »

Χαχαχαχ εχουμε πολυ πλακα... Βασικα εδω που φτασαμε μονο με εναν τροπο ( δυστυχως πλεον ) μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μας... Με το πατροπαραδοτο ξυλο ΠΚΣ vs ΕΑΑΚ! Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος! Κοινως θα τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε να δουμε ποιος τελικα την εχει μεγαλυτερη! Ποιος αναλαμβανει να φωναξει τις παρδαλες καμηλες ( θελουμε διαιτητη  Tongue ); Και επειδη γουσταρω και κοινο φωναξτε και ΔΑΠ - ΠΑΣΠ να χτυπανε παλαμακια...  Grin Grin Grin

Φανταζομαι το σκηνικο και απο πισω να παιζει σε γιγαντοοθονη τις συμμοριες της νεας υορκης... Σουρεαλ, ετσι;
Προτεινω τα οπλα της ημερας να ειναι ωμομετρα Megger, ποτενσιομετρα, καλωδια, ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες ( με αντιστροφη πολωση, απ αυτους που εκρυγνηται  Grin ), πληκτρολογια, ποντικια, οθονες ( τις παλιες τις CRT οχι μαλακιες ) και αντε και καμια κεραια...

Λοιπον ακουω προτασεις για το μερος συγκρουσης  Cool
gillan
Guest
« Reply #33 on: January 15, 2010, 15:55:35 pm »

Εγω το συνθημα το βρηκα καταπληκτικο και νομιζω οτι ειναι η πιο καλη αναλυση των ερωτικων σχεσεων με διαφορικες εξισωσεις...

Και αποκτηστε λιγο χιουμορ επιτελους και αφηστε τα ασυλα ησυχα...

Η μαλλον καντε ερωτα και οχι μαθηματικα!
(Stalin)^2
Guest
« Reply #34 on: January 15, 2010, 16:21:37 pm »

Quote from: Niels on January 15, 2010, 12:43:41 pm

Έλα βρε αγόρι μου τώρα που μου αραδιάζεις τη γραμμάρα της κνε λες και δεν την ξέρω τόσα χρόνια... Ο μπάτσος, φίλε μου, (και βέβαια όχι 'ο', αλλά 'οι' δεκάδες μπάτσοι - ματάδες, δελτάδες και ζητάδες - που καταπάτησαν το άσυλο στις 5, 6 και 7 Δεκέμβρη) δεν πάτησε απλά 2 μέτρα απ' το κάγκελο, μπήκε μέσα, κυνήγησε φοιτητές και μαθητές και όχι μόνο και συνέλαβε πολύ κόσμο, κυρίως ανήλικους που δεν έχουν ίσως εμπειρία από κυνηγητό με μπάτσους.

H κοινωνία ξέρεις, έκρινε θετικά το γεγονός ότι μπήκανμπάτσοι στο Πανεπιστήμιο. Θες να μας πεις γιατί?

Εγώ συγκεκριμένα κυνηγήθηκα από δελτά στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου μιας και είχα μείνει πίσω να τους πετροβολάω βλέποντας τους να οργώνουν την εγνατία και τους χώρους του πανεπιστημίου.

Αγωνισταρά μου εσύ!

Αφ' ενός πού ήσουν εσύ ενώ όλα αυτά γινόντουσαν ενώ συμμετείχε ο σύλλογός σου και αφετέρου ακόμα και όντας απών απ' όλες αυτές τις κινητοποιήσεις του συλλόγου σου (μιλάω για τις 5-6-7 Δεκέμβρη συγκεκριμένα) που ήσουν να τα καταδικάσεις έστω και λεκτικά (και πάλι ξεφτύλας θα ήσουν πάντως) και να δείξεις την αλληλεγγύη σου σε αθώους ανθρώπους, κάποιοι απ' τους οποίους προφυλακίστηκαν.

O περσινός Δεκέμβρης ΔΕΝ ήταν 17 Νοέμβρη ούτε Μάης του '36, και δεν πρέπει να μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως κάτι απ τα δύο. Κατάλαβες? Γι αυτό και οι δυνάμεις του ΚΚΕ δε συμμετείχαν σε εκείνες τις κινητοποιήσεις. Από κει και πέρα πες μας εσύ που είσαι στους αγώνες των εργαζομένων? Η περιφρούριση που ταυτίζεις με μπάτσους και μαντρί είναι που εμπόδισε τα ΜΑΤ και τους πλειοκτήτες να επιτεθούν στους εργάτες. Θα μου πεις ''Τι με νοιάζει?'' Ε, ναι δε λέω.... Εσύ κάνε την κατάληψή σου μέσα στο Πανεπιστήμιο, που σε παίρνει κατέβα και σε μια πορεία, και οκ τον έκανες τον αγώνα σου,την έβγαλες την καύλα σου.

Μην αναφέρεις το επιχείρημα ότι δεν ξέρεις αν είναι αθώοι (μπάτσε και εισαγγελέα του ελέους)... Ακόμη και τόσο δεξιός να σαι που να θεωρείς αδίκημα την αντίσταση απέναντι στον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, εάν ήσουν τουλάχισον παρών θα είχες ίδια άποψη και δεν θα έχαφτες ό,τι σου πλασάρουν αμάσητο...

Το να σπάσεις μια βιτρίνα ούτε προσφέρει κάτι στο κίνημα ούτε πιο κοντά σε φέρνει σε κάτι καλύτερο, ίσα 'ισα. Κατά συνέπεια δεν τη θεωρώ στάση αγωνιστή.  Αν σε νοιάζει για τους αθώους σταμάτα να δίνεις πατήματα

Υ.γ.: Εάν ξέρεις έστω και έναν λίτη που κυκλοφορεί στο πολυτεχνείο, βγες μία φορά και πέστο και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν στη στιγμή 50 άνθρωποι να τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο.

Kι αν είναι φιλαράκι σου?

Αλλά προφανώς και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, παρά μόνον αναπαράγεις τις χυδαιότητες της κνε περί προβοκατόρων. Τα ίδια έλεγε και στο Πολυτεχνείο και τώρα το οικιοποιείται κιόλας, ενώ τότε καταδίκαζε για προκτοριλίκι τους ανθρώπους που κλείστηκαν μέσα. Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πού ξέρεις, σε 30 χρόνια μπορεί να βγει η κνε και να υπερασπίζεται πως πρωτοπορούσε στη εξέγερση του Δεκέμβρη...

Έτσι, έτσι....

Μην πας πολύ μακρυά. Στις κινητοποιήσεις του '07 ήταν η κνε που άνοιξε το μπλοκ της για να περάσουν οι ματάδες. Δεν ήσουν παρών μάλλον, εγώ ήμουν...
Στο Πολυτεχνείο του '98 ήταν η κνε που έδωσε ολόκληρο μπλοκ αναρχικών στην αστυνομία περικυκλώνοντας τους και μεταφέροντάς τους κατευθείαν στις δυνάμεις των μπάτσων...(το βιντεάκι είχε γίνει ανάρπαστο).

Δεν τα λες καλά φίλε μου... Το μόνο που έκανε η ΚΝΕ ήταν να μην τους αφήσει να μπουν στην πορεία της. Και καλά έκανε

υγ. Μας βαράν οι μπάτσοι, μας βαράν οι μπάτσοι, μας βαράν οι μπάτσοι BinkyBaby BinkyBaby BinkyBaby BinkyBaby BinkyBaby BinkyBaby

Γιατί δεν τα λες αυτά από κοντά παρά μόνο κάθεσαι στο φόρουμ να μεγαλώσουν τ'αρχίδια σου;
Δεν έχεις παράπονο, εγώ στα λέω κι από κοντά.
Αλλά έλα μια μέρα να μου δείξεις ποιο φιλαράκι μου είναι ασφαλίτης. Σοβαρά τώρα. Θα σε περιμένω.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #35 on: January 15, 2010, 16:25:00 pm »

Quote from: Αλυτος Γριφος on January 15, 2010, 11:46:33 am
γυρισε τα σε μια ταινια ολα αυτα απο την δικη σου οπτικη γωνια
θα κλαψει πολυς κοσμος :'(

Πολλά απ' αυτά τα έχω δει λάιβ μαλακάκο. Επειδή εσύ ΔΕΝ τα έχεις ζήσει, μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Ξεχνάς εύκολα τον διάλογο μεταξύ ημών μέσω πμ, ε;
(Stalin)^2
Guest
« Reply #36 on: January 15, 2010, 16:26:34 pm »

Αλήθεια, Niels, έχεις χτυπηθεί ποτέ από μπάτσο; Σε έχει κυνηγήσει ποτέ; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί φαίνεται να έχεις μεγάλα κάκαλα μαυτά που λες.
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Παρεμβαση με σπρευ πριν την εκδηλωση
« Reply #37 on: January 15, 2010, 16:28:55 pm »

Quote from: gillan on January 15, 2010, 15:55:35 pm
Εγω το συνθημα το βρηκα καταπληκτικο και νομιζω οτι ειναι η πιο καλη αναλυση των ερωτικων σχεσεων με διαφορικες εξισωσεις...

Και αποκτηστε λιγο χιουμορ επιτελους και αφηστε τα ασυλα ησυχα...

Η μαλλον καντε ερωτα και οχι μαθηματικα!
καλα μιλαμε το συνθημα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
αναρωτιεμαι ποιος σκεφτηκε κατι τοσο εξυπνο και συναμα χιουμοριστικο!
χαρισματικο μυαλο!!
και ευχαριστουμε για την συμβουλη..θα κανουμε απο εδω και περα περισσοτερο ερωτα Tongue
« Last Edit: January 15, 2010, 16:36:00 pm by akis » Logged
(Stalin)^2
Guest
« Reply #38 on: January 15, 2010, 16:32:19 pm »

Μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε ρε.
Δεν είναι κρίμα αυτό που θα αφήσουμε να είναι μόνον εξισώσεις, τύποι και θεωρήματα;
Make love not Maths.
Έχει δίκιο ο Γκίλαν.
dnitsos
Θαμώνας

View Profile
Re: Διάλεξη: Γραμμικοί και Μη Γραμμικοί Εραστές
« Reply #39 on: January 15, 2010, 16:34:32 pm »

Quote from: dnitsos on January 15, 2010, 03:27:33 am
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on January 14, 2010, 23:08:28 pm
Eleos re file, ekeines tis meres oi mpatsoi mpikan 3 fores sto pltxn... Ki o kosmos diavaze...

....μπατσικά σύνδρομα??

εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ κοιτάς αν ο μπάτσος πέρασε ή δεν πέρασε 2 μέτρα μέσα απο τα κάγκελα ... και κάθε μέρα στον κεντρικό διάδρομο βλέπω να βολτάρουν ασφαλιτάκια με πολιτικά!!

το ζήτημα είναι ο Δημόσιος και Δωρεάν χαρακτήρας του Πανεπιστημίου και όχι αν πέρασε ή όχι ο μπάτσος απο το κάγκελο.

Το Ασυλο το επέβαλλε ο Λαός για να υπηρετήσει και να θωρακήσει αυτον τον σκοπό, είναι το μέσο και ο φορέας του σκοπού μας.

Απευθυνσου πλατία στους φοιτητές για τον λόγο υπαρξης του Ασύλου, όχι ώς αυτοσκοπό, αλλά ώς ανάγκη και μέσο για να στηριχτεί ο Δημόσιος Χαρακτήρας του Πανεπιστημίου.

Τα μάτια στραμμένα σε 2 πραγματα:  1) Θωράκιση και διεύρυνση του Δημόσιου Πανεπιστημίου με προνομια για όλους
                                                        2) Κατάργηση - "εξολόθρευση" - της Ιδιωτικής Παιδείας όλων των βαθμίδων

Μόνο ετσι, αποφεύγεται ο αποπροσανατολισμός και οι χειραγώγηση του αγώνα.

Τα μάτια στραμμένα στην ουσία και το "ζουμί" της Ανώτατης Παιδείας

Έλα βρε αγόρι μου τώρα που μου αραδιάζεις τη γραμμάρα της κνε λες και δεν την ξέρω τόσα χρόνια... Ο μπάτσος, φίλε μου, (και βέβαια όχι 'ο', αλλά 'οι' δεκάδες μπάτσοι - ματάδες, δελτάδες και ζητάδες - που καταπάτησαν το άσυλο στις 5, 6 και 7 Δεκέμβρη) δεν πάτησε απλά 2 μέτρα απ' το κάγκελο, μπήκε μέσα, κυνήγησε φοιτητές και μαθητές και όχι μόνο και συνέλαβε πολύ κόσμο, κυρίως ανήλικους που δεν έχουν ίσως εμπειρία από κυνηγητό με μπάτσους. Εγώ συγκεκριμένα κυνηγήθηκα από δελτά στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου μιας και είχα μείνει πίσω να τους πετροβολάω βλέποντας τους να οργώνουν την εγνατία και τους χώρους του πανεπιστημίου.
Αφ' ενός πού ήσουν εσύ ενώ όλα αυτά γινόντουσαν ενώ συμμετείχε ο σύλλογός σου και αφετέρου ακόμα και όντας απών απ' όλες αυτές τις κινητοποιήσεις του συλλόγου σου (μιλάω για τις 5-6-7 Δεκέμβρη συγκεκριμένα) που ήσουν να τα καταδικάσεις έστω και λεκτικά (και πάλι ξεφτύλας θα ήσουν πάντως) και να δείξεις την αλληλεγγύη σου σε αθώους ανθρώπους, κάποιοι απ' τους οποίους προφυλακίστηκαν. Μην αναφέρεις το επιχείρημα ότι δεν ξέρεις αν είναι αθώοι (μπάτσε και εισαγγελέα του ελέους)... Ακόμη και τόσο δεξιός να σαι που να θεωρείς αδίκημα την αντίσταση απέναντι στον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, εάν ήσουν τουλάχισον παρών θα είχες ίδια άποψη και δεν θα έχαφτες ό,τι σου πλασάρουν αμάσητο...

Υ.γ.: Εάν ξέρεις έστω και έναν λίτη που κυκλοφορεί στο πολυτεχνείο, βγες μία φορά και πέστο και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν στη στιγμή 50 άνθρωποι να τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο. Αλλά προφανώς και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, παρά μόνον αναπαράγεις τις χυδαιότητες της κνε περί προβοκατόρων. Τα ίδια έλεγε και στο Πολυτεχνείο και τώρα το οικιοποιείται κιόλας, ενώ τότε καταδίκαζε για προκτοριλίκι τους ανθρώπους που κλείστηκαν μέσα. Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πού ξέρεις, σε 30 χρόνια μπορεί να βγει η κνε και να υπερασπίζεται πως πρωτοπορούσε στη εξέγερση του Δεκέμβρη...
Μην πας πολύ μακρυά. Στις κινητοποιήσεις του '07 ήταν η κνε που άνοιξε το μπλοκ της για να περάσουν οι ματάδες. Δεν ήσουν παρών μάλλον, εγώ ήμουν...
Στο Πολυτεχνείο του '98 ήταν η κνε που έδωσε ολόκληρο μπλοκ αναρχικών στην αστυνομία περικυκλώνοντας τους και μεταφέροντάς τους κατευθείαν στις δυνάμεις των μπάτσων...(το βιντεάκι είχε γίνει ανάρπαστο).
Ψάξου λίγο και μετά μου κοτσάρεις τη γραμμάρα της ΚΕ του ΚΚΕ, που ανάθεμα κι αν τη συνδιαμόρφωσε ένας κνιτάκος από σας που βγαίνετε και λέτε μεγάλα λόγια, ενώ στο δρόμο έχετε ζήσει μόνο τις περιφρουρημένες κομματικές παρελάσεις σας.
Αν συμμετείχες στην πορεία στις 6/12 θα είχες μια εμπειρία και μάλλον θα μιλούσαμε με άλλους όρους.

Φιλικά, γιατί μάλλον είσαι μικρός και ίσως να μην έχει σαπίσει το μυαλό σου με τους δεξιούς που σε πλεύρισαν...

Μου αρεσε πολύ αυτό με την εμπειρία!! εισαι απίστευτος!!!  επαναστάτης λοκατζής!!

πάντως, εν κατακλειδι, χωρις πολλά πολλά λόγια....

....μία ζωή σας φταίει το σαμάρι και αφήνεται τον Γαϊδαρο να τρώει το τριφύλλι!!!

Αφήστε της αυλές και τους τοίχους του Πανεπιστημίου και πίαστε τον κοσμάκι που τον συντηρητικοποιούν και τον στέλνουν στις αγκαλίες διαφορων Καρατζαφιρεων.

Ο κοσμάκης εκεί έξω μας νοίαζει. Η συνείδησή του.

Το ότι ακόμα κρατάει το Ασυλο δεν ωφείλεται στην δικία σου παλικαρία, όπου σαν αιλουρος πεταγεσαι απο εδώ και απο κεί και ξεφέγεις του μπάτσου, αλλά στην οριακή ακομα πλειοψηφία του κόσμου που είναι υπερ του Ασύλου, ή καλλύτερα υπέρ του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Εξω στην κοινωνία να κάνεις δουλειά, την υποστήριξη του Λαού έχεις ανάγκη, αυτοι θα σε προστατέψουν απο τον "μπατσο" - ακόμα και αν μπήκαν μέσα δεν σημαίνει τίποτα αν έχεις την πλειοψηφία της Λαικής Συνείδησης.

Οταν όμως, χτυπάς το σαμάρι, τότε ο χρόνος της δικίας σου Λαικής Πλειοψηφίας τελείωνει...
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Παρεμβαση με σπρευ πριν την εκδηλωση
« Reply #40 on: January 15, 2010, 16:37:55 pm »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on January 15, 2010, 16:32:19 pm
Δεν είναι κρίμα αυτό που θα αφήσουμε να είναι μόνον εξισώσεις, τύποι και θεωρήματα;
Make love not Maths.
Έχει δίκιο ο Γκίλαν.
ρε συ το θεμα ειναι οτι και τον πολυ τον ερωτα θα τον βαρεθεις καποτε Tongue
παν μετρον αριστον!!!
γιαυτο καλα ειναι και τα μαθηματικα
(Stalin)^2
Guest
« Reply #41 on: January 15, 2010, 16:39:49 pm »

Quote from: dnitsos on January 15, 2010, 16:34:32 pm
Quote from: dnitsos on January 15, 2010, 03:27:33 am
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on January 14, 2010, 23:08:28 pm
Eleos re file, ekeines tis meres oi mpatsoi mpikan 3 fores sto pltxn... Ki o kosmos diavaze...

....μπατσικά σύνδρομα??

εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ κοιτάς αν ο μπάτσος πέρασε ή δεν πέρασε 2 μέτρα μέσα απο τα κάγκελα ... και κάθε μέρα στον κεντρικό διάδρομο βλέπω να βολτάρουν ασφαλιτάκια με πολιτικά!!

το ζήτημα είναι ο Δημόσιος και Δωρεάν χαρακτήρας του Πανεπιστημίου και όχι αν πέρασε ή όχι ο μπάτσος απο το κάγκελο.

Το Ασυλο το επέβαλλε ο Λαός για να υπηρετήσει και να θωρακήσει αυτον τον σκοπό, είναι το μέσο και ο φορέας του σκοπού μας.

Απευθυνσου πλατία στους φοιτητές για τον λόγο υπαρξης του Ασύλου, όχι ώς αυτοσκοπό, αλλά ώς ανάγκη και μέσο για να στηριχτεί ο Δημόσιος Χαρακτήρας του Πανεπιστημίου.

Τα μάτια στραμμένα σε 2 πραγματα:  1) Θωράκιση και διεύρυνση του Δημόσιου Πανεπιστημίου με προνομια για όλους
                                                        2) Κατάργηση - "εξολόθρευση" - της Ιδιωτικής Παιδείας όλων των βαθμίδων

Μόνο ετσι, αποφεύγεται ο αποπροσανατολισμός και οι χειραγώγηση του αγώνα.

Τα μάτια στραμμένα στην ουσία και το "ζουμί" της Ανώτατης Παιδείας

Έλα βρε αγόρι μου τώρα που μου αραδιάζεις τη γραμμάρα της κνε λες και δεν την ξέρω τόσα χρόνια... Ο μπάτσος, φίλε μου, (και βέβαια όχι 'ο', αλλά 'οι' δεκάδες μπάτσοι - ματάδες, δελτάδες και ζητάδες - που καταπάτησαν το άσυλο στις 5, 6 και 7 Δεκέμβρη) δεν πάτησε απλά 2 μέτρα απ' το κάγκελο, μπήκε μέσα, κυνήγησε φοιτητές και μαθητές και όχι μόνο και συνέλαβε πολύ κόσμο, κυρίως ανήλικους που δεν έχουν ίσως εμπειρία από κυνηγητό με μπάτσους. Εγώ συγκεκριμένα κυνηγήθηκα από δελτά στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου μιας και είχα μείνει πίσω να τους πετροβολάω βλέποντας τους να οργώνουν την εγνατία και τους χώρους του πανεπιστημίου.
Αφ' ενός πού ήσουν εσύ ενώ όλα αυτά γινόντουσαν ενώ συμμετείχε ο σύλλογός σου και αφετέρου ακόμα και όντας απών απ' όλες αυτές τις κινητοποιήσεις του συλλόγου σου (μιλάω για τις 5-6-7 Δεκέμβρη συγκεκριμένα) που ήσουν να τα καταδικάσεις έστω και λεκτικά (και πάλι ξεφτύλας θα ήσουν πάντως) και να δείξεις την αλληλεγγύη σου σε αθώους ανθρώπους, κάποιοι απ' τους οποίους προφυλακίστηκαν. Μην αναφέρεις το επιχείρημα ότι δεν ξέρεις αν είναι αθώοι (μπάτσε και εισαγγελέα του ελέους)... Ακόμη και τόσο δεξιός να σαι που να θεωρείς αδίκημα την αντίσταση απέναντι στον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, εάν ήσουν τουλάχισον παρών θα είχες ίδια άποψη και δεν θα έχαφτες ό,τι σου πλασάρουν αμάσητο...

Υ.γ.: Εάν ξέρεις έστω και έναν λίτη που κυκλοφορεί στο πολυτεχνείο, βγες μία φορά και πέστο και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν στη στιγμή 50 άνθρωποι να τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο. Αλλά προφανώς και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, παρά μόνον αναπαράγεις τις χυδαιότητες της κνε περί προβοκατόρων. Τα ίδια έλεγε και στο Πολυτεχνείο και τώρα το οικιοποιείται κιόλας, ενώ τότε καταδίκαζε για προκτοριλίκι τους ανθρώπους που κλείστηκαν μέσα. Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πού ξέρεις, σε 30 χρόνια μπορεί να βγει η κνε και να υπερασπίζεται πως πρωτοπορούσε στη εξέγερση του Δεκέμβρη...
Ψάξου λίγο και μετά μου κοτσάρεις τη γραμμάρα της ΚΕ του ΚΚΕ, που ανάθεμα κι αν τη συνδιαμόρφωσε ένας κνιτάκος από σας που βγαίνετε και λέτε μεγάλα λόγια, ενώ στο δρόμο έχετε ζήσει μόνο τις περιφρουρημένες κομματικές παρελάσεις σας.
Αν συμμετείχες στην πορεία στις 6/12 θα είχες μια εμπειρία και μάλλον θα μιλούσαμε με άλλους όρους.

Φιλικά, γιατί μάλλον είσαι μικρός και ίσως να μην έχει σαπίσει το μυαλό σου με τους δεξιούς που σε πλεύρισαν...

Μου αρεσε πολύ αυτό με την εμπειρία!! εισαι απίστευτος!!!  επαναστάτης λοκατζής!!

πάντως, εν κατακλειδι, χωρις πολλά πολλά λόγια....

....μία ζωή σας φταίει το σαμάρι και αφήνεται τον Γαϊδαρο να τρώει το τριφύλλι!!!

Αφήστε της αυλές και τους τοίχους του Πανεπιστημίου και πίαστε τον κοσμάκι που τον συντηρητικοποιούν και τον στέλνουν στις αγκαλίες διαφορων Καρατζαφιρεων.

Ο κοσμάκης εκεί έξω μας νοίαζει. Η συνείδησή του.

Το ότι ακόμα κρατάει το Ασυλο δεν ωφείλεται στην δικία σου παλικαρία, όπου σαν αιλουρος πεταγεσαι απο εδώ και απο κεί και ξεφέγεις του μπάτσου, αλλά στην οριακή ακομα πλειοψηφία του κόσμου που είναι υπερ του Ασύλου, ή καλλύτερα υπέρ του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Εξω στην κοινωνία να κάνεις δουλειά, την υποστήριξη του Λαού έχεις ανάγκη, αυτοι θα σε προστατέψουν απο τον "μπατσο" - ακόμα και αν μπήκαν μέσα δεν σημαίνει τίποτα αν έχεις την πλειοψηφία της Λαικής Συνείδησης.

Οταν όμως, χτυπάς το σαμάρι, τότε ο χρόνος της δικίας σου Λαικής Πλειοψηφίας τελείωνει...

Τελικά δεν είσαι πιτσιρικάς, μπορεί να σου χουν δώσει και καμιά όβα να παίζεις.

Οι διάφοροι Καρατζαφέρηδες που λες, πέρσυ τέτοιον καιρό σου δίνανε συγχαρητήρια... Θα το θυμάσαι, δεν ξεχνιέται κι εύκολα.
Άσε τον πρόλογο λοιπόν και κάνε κάτι στο δρόμο. Γιατί στο πεδίο του δρόμου αλλάζουν τα πράγματα, όχι στα αμφιθέατρα, στα γραφεία και στους διαδρόμους της βουλής.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #42 on: January 15, 2010, 16:42:17 pm »

Quote from: akis on January 15, 2010, 16:37:55 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on January 15, 2010, 16:32:19 pm
Make love not Maths.
Έχει δίκιο ο Γκίλαν.
ρε συ το θεμα ειναι οτι και τον πολυ τον ερωτα θα τον βαρεθεις καποτε Tongue
παν μετρον αριστον!!!
γιαυτο καλα ειναι και τα μαθηματικα

Ναι, δεν λέω, αλλά μην καταλήξουμε να παίζουμε στα δάχτυλα τις διαφορικές και δε μας μείνουν χέρια για έρωτα...
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: January 15, 2010, 16:53:36 pm »

το λατρευω το thmmy.gr

Grin Grin Grin Grin

bay bay timy.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #44 on: January 15, 2010, 16:57:20 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Yi2Pi-csCVk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Yi2Pi-csCVk</a>
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 15 Go Up Print
Jump to: