• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 10:54:10 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 10:54:10 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426664
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 87
Total: 132
asimomyti
vas22
AcDimitri
BossiTsif
GPapas
orestispail51
johnmout
smoul
georkala
dseid
Kelly Tsimpouri
Kv
thomaitheodosiadou
kapas
Petran25
jimalexoud
Ntinomanolo123
dionmant
dkoukn
Jordann
DarkMagiK06
anastasis_sid
nthanos
tsaliki
odysseaskar
satsok
_Trob
geftihiakos
dimitris papadopoulos
Thanoskask
sigklitiki
valentini
JoHn!
John120196
andripappa
asemas
dimikotz
meni
kurt
Mari0s
NET2GRID
lelenia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Games (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Batman: Arkham Asylum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Batman: Arkham Asylum  (Read 7936 times)
Time_Tripper
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Feed the Trolls. Make them FAT

View Profile
Re: Batman: Arkham Asylum
« Reply #30 on: November 16, 2009, 00:09:06 am »

Quote from: Wanderer on November 15, 2009, 15:34:54 pm
Infinite Crisis ε Tongue

Nope, Final Crisis!!!! Tongue
Θα μου πεις με τοσα crisis εχουμε χασει τον μπουσουλα, η ιδια η DC εχει καταντησει μια crisis!!! Cool

Τι να σου πω, αυτη η και καλα μεταφορα σε αλλη εποχη και αλλα μερη μου ακουγεται πολυ χαζη, ασε που συμβαινει ακριβως το ιδιο και στη marvel τωρα με τον Captain America (ελεος!) Tongue

Μπορω να πω πως η γραφη του Μιλλερ δεν ειναι αρεστη σε ολους, εμενα προσωπικα μου αρεσε γιατι ηταν κατι το διαφορετικο.Το Killing Joke να ξες ηταν αυτο που ενεπνευσε τον Barton για τον δικο του Batman οπου εμφανιστηκε και για πρωτη φορα ο κινηματογραφικος Joker (Nickolson)
Οσο για την Barbara Gordon οντως ηταν πολυ σκληρο αυτο που της εκανε ο Moore (και χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη γνωμη μου) ομως για να σε παρηγορησω εχει εξελιχθει στην πανισχυρη computer genius Oracle και παιζει σημαντικο ρολο στο batverse αλλα και γενικοτερα στο dcuniverse.Επειδη το χω ψαξει η ιστορια της γινεται πολυ ενδιαφερουσα απο κει και περα (βλεπε Birds of Prey).

You know more than you think you know,
just as you know less than you want to know...

-Oscar Wilde

WHEN PEOPLE MAKE PLANS GOD'S LAUGHING..!!! MWAHAHAHA

Μόνο οι γενναίοι αγαπούν να το θυμάστε,
οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα…
                                                                      -Άκης Δήμου
Time_Tripper

View Profile
« Reply #31 on: December 18, 2009, 23:52:21 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=W73_hcyc6Dg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W73_hcyc6Dg</a>

THE JOKER IS BACK!!!
NUFF SAID!!!!
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #32 on: December 19, 2009, 00:14:34 am »

wav

λέει πουθενά release date?
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #33 on: December 19, 2009, 00:18:21 am »

τ'αγιου πουτσου ανημερα Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Salvation
Guest
« Reply #34 on: December 19, 2009, 01:07:43 am »

Quote from: Αλυτος Γριφος on December 19, 2009, 00:18:21 am

Του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή;
Time_Tripper

View Profile
« Reply #35 on: December 19, 2009, 02:17:06 am »

Quote from: Valerie on December 19, 2009, 01:07:43 am
Quote from: Αλυτος Γριφος on December 19, 2009, 00:18:21 am

Του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή;

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Αχ, ειμαστε για καψιμο ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Cool Cool Cool Cool

Κοιτα μιας και το αρκαμ ασαιλουμ 1 βγηκε φθινοπωρο, και μολις τωρα ανακοινωθηκε το σικουελ, εγω λεω το λιγοτερο φθινοπωρο του '10.(μακαρι νωριτερα αλλα δεν παιζει... Tongue)
Υπαρχουν και παιχνδια που το τιζερ τους εχει βγει πριν 3 χρονια και ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει...(βλεπε σπλιντερ σελλ κονβικσιον, αχ μη το θυμαμαι και συγχιζομαι.... TickedOff)

P.S το μονο που μου τη δινει στο παιχνιδι αυτο ειναι η στολη της Χαρλει Κουιν... Sad
Σε ολη της την ιστορια στα κομιξ μια και μονο στολη φορουσε, το σημα κατατεθεν της, γιατι επρεπε να την αλλαξουν και να την παρουσιασουν πιο...μπιμπο!!! Tongue

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #36 on: December 19, 2009, 03:02:43 am »

Μακάρι να το κάνουν περισσότερο adventure παρά action (εναλλαγή πληκτρολογίου με κέρσορα, inventory, συλλογή στοιχείων..) αλλά δεν παίζει με τπτ τέτοιο σενάριο... DetectiveComics σου λέει μετά Tongue

Η στολή της Harley απαράδεκτη... μόνο και μόνο για το σκοπό για τον οποίο την άλλαξαν... Roll Eyes

Τέλοσπάντων, ας βγει με καλό και βλέπουμε wav

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #37 on: December 19, 2009, 03:28:01 am »

Quote from: Time_Tripper on November 16, 2009, 00:09:06 am
Quote from: Wanderer on November 15, 2009, 15:34:54 pm
Infinite Crisis ε Tongue

Nope, Final Crisis!!!! Tongue
Θα μου πεις με τοσα crisis εχουμε χασει τον μπουσουλα, η ιδια η DC εχει καταντησει μια crisis!!! Cool

Τι να σου πω, αυτη η και καλα μεταφορα σε αλλη εποχη και αλλα μερη μου ακουγεται πολυ χαζη, ασε που συμβαινει ακριβως το ιδιο και στη marvel τωρα με τον Captain America (ελεος!) Tongue

Μπορω να πω πως η γραφη του Μιλλερ δεν ειναι αρεστη σε ολους, εμενα προσωπικα μου αρεσε γιατι ηταν κατι το διαφορετικο.Το Killing Joke να ξες ηταν αυτο που ενεπνευσε τον Barton για τον δικο του Batman οπου εμφανιστηκε και για πρωτη φορα ο κινηματογραφικος Joker (Nickolson)
Οσο για την Barbara Gordon οντως ηταν πολυ σκληρο αυτο που της εκανε ο Moore (και χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη γνωμη μου) ομως για να σε παρηγορησω εχει εξελιχθει στην πανισχυρη computer genius Oracle και παιζει σημαντικο ρολο στο batverse αλλα και γενικοτερα στο dcuniverse.Επειδη το χω ψαξει η ιστορια της γινεται πολυ ενδιαφερουσα απο κει και περα (βλεπε Birds of Prey).
Ό,τι να'ναι.. τώρα το'δα το ποστ Lips Sealed τέλοσπάντων, το Killing Joke αύριο θα το αναζητήσω σε κάποιο απ'τα κομιξάδικα της θεσσαλονίκης -στα αγγλικά εννοείται-, και αν δεν το έχουν θα το βρω..από αλλού Roll Eyes

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
Time_Tripper

View Profile
« Reply #38 on: December 23, 2009, 13:48:27 pm »

loooooool!!!!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin

Παντως εγω το 99% των κομιξ που εχω (και δεν ειναι λιγα!!!!!! Tongue) τα χω παρει απο εξω, και συγκεκριμενα απο το αμαζον.υκ
(τα tpb γιατι single issues δεν εχει) και τα τευχη τα περισσοτερα απο το ebay (ιδιως καποια παλια, συλλεκτικα και τετοια...)

Να φανταστεις το Avengers annual 10 (του 1981) το ειχα βρει στο μετροπολις και το ειχε κοντα στα 50ε (συλλεκτικο, η πρωτη εμφανιση της Rogue των x-men) και μετα το βρηκα στο ebay καπου στα 15ε... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Νομιζω παντως οτι το κιλλινγκ τζοουκ το ειχα δει στη σπηλια των κομιξ καποτε...πανε και ρωτα αν ειναι! Tongue

P.S μολις διαβασα το kingdom come του Waid και με το οποιο επαθα την πλακα μου!!!!!!!Ξερω οτι εισαι batfun και αυτο ειναι περισσοτερο superman story (και ο Μπρους εχει ρολο ομως!!! Tongue ) αλλα πραγματικα αξιζει, ριξ το μια ματια εστω και σε...ηλεκτρονικη μορφη!!!! Cool Cool Cool Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

εδιτ: τωρα θυμηθηκα οτι ενα τευχος της Ms Marvel που ηταν πρελουδιο του avegers annual το εδινε 50ε, το ιδιο το annual το ειχε αν θυμαμαι καλα 200ε.... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Στο λεω γιατι μπορει να δεις πολλες τρελες τιμες να παιζουν!!!!!!!
« Last Edit: December 23, 2009, 13:58:21 pm by Time_Tripper » Logged

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #39 on: December 23, 2009, 15:15:40 pm »

Καλή ιδέα αυτή με το amazon Smiley ποτέ μου δεν έχω ψάξει για αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ, μάλλον αξίζει τον κόπο να το κοιτάξω! Α και το εκτιμώ που μου ανέφερες αυτές τις διόλου αμελητέες διακυμάνσεις στις τιμές Cool τουλάχιστον να ξέρω ότι αξίζει μια έρευνα αγοράς (διότι κάποιος που δεν ξέρει πού αλλού να ψάξει και το βλέπει στα μαγαζιά στην τιμή των 200 ευρώ.. έλεος Cheesy ... εεε μετά άδικο θα'χει αν το αναζητήσει σε πειρατικά λημέρια; Tongue bag_face )
Μετά τα κόμικς του Caped Crusader Cool και τις Justice League μπορεί να τσεκάρω και τους (New) Avengers (ε χωρίς spidey και wolverine δεν λένε Tongue .). Mε ενδιαφέρει ειδικά το crossover.. Avengers/Transformers Cheesy
Λοιπόν αν και ο σούπερμαν με εκνευρίζει λίγο στα κόμιξ που έχει superspeed (τρομάρα του Tongue ), άντε να σε εμπιστευτώ και να κοιτάξω και το Kingdom Come Roll Eyes Roll Eyes αρκεί ο Mr. Wayne να μην τρώει ξύλο μέσα στην ιστορία Angry

Αν είσαι fan και των animated series/movies, δεν συνιστώ το καινούργιο που βγήκε Superman/Batman: Public Enemies.. κάπως ρηχό και κρατάει και μόνο μία ώρα (και πολύ διαφορετικό απ΄το κόμιξ από ό,τι διαβάζω).

υ.γ.: Τώρα που η Disney αγόρασε την Marvel... να περιμένουμε τα ultimate crossovers... π.χ. Super Goofy vs the Incredibe Hulk ή Phantom Duck/Spiderman story Cheesy Grin

εδιτ: nice avatar by the way Cool αν και έχει λίγο μικρή ανάλυση
« Last Edit: December 23, 2009, 15:20:44 pm by Wanderer » Logged

united by our love
so we scream "Liberta"
Time_Tripper

View Profile
« Reply #40 on: December 23, 2009, 22:57:00 pm »

Quote from: Wanderer on December 23, 2009, 15:15:40 pm
υ.γ.: Τώρα που η Disney αγόρασε την Marvel... να περιμένουμε τα ultimate crossovers... π.χ. Super Goofy vs the Incredibe Hulk ή Phantom Duck/Spiderman story Cheesy Grin

NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy

και η απολυτη μαχη, Σκρουτζ vs Wolverine και Μικυ vs Captain America!!!!!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin

Quote from: Wanderer on December 23, 2009, 15:15:40 pm
Λοιπόν αν και ο σούπερμαν με εκνευρίζει λίγο στα κόμιξ που έχει superspeed (τρομάρα του Tongue ), άντε να σε εμπιστευτώ και να κοιτάξω και το Kingdom Come Roll Eyes Roll Eyes αρκεί ο Mr. Wayne να μην τρώει ξύλο μέσα στην ιστορία Angry

Hello Hello ΥΑΥ, πειθω που χω η ατιμη!!!!!! Tongue Tongue Tongue
Μην μου ανησυχεις ο Μπρουσακος δεν παθαινει τιποτα Grin (και δεν ειναι μια απο τις γνωστες ιστοριες supes vs bat καμια σχεση, ισα - ισα!!) Wink
Απο το kingdom Come ειναι και το avatar μου - οσο για την αναλυση καλα που το πες να το διευθετησω αμεσως το θεμα!!! Wink Wink
Το interior art του απο τον Alex Ross ειναι πραγματικα breathtaking (τουλαχιστον για μενα)

Οσο για το αμαζον ενα ακομα tip επειδη εχουν μια ελαχιστη τιμη στα μεταφορικα θα σε συμβουλευα να μην τα αγοραζεις ενα ενα. Εχω βρει τη βελτιστη τιμη (!) και αυτη ειναι ανα πενταδες (αν αγορασεις ενα tpb στο χρεωνει 7p μεταφορικα, και αν αγορασεις 5 μαζι στα χρεωνει 10p αν θυμαμαι καλα) Cheesy

Οσο για Avengers και εγω αρχισα να τους διαβαζω συστηματικα απο Bendis και μετα (δηλαδη απο avengers disassembled και μετα ολα τα avengerοειδη - new avengers, mighty avengers,dark avengers (μονο το young avengers δε με τραβηξε))
Avengers/transformers δε με τραβηξε και δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να κρινω...

Αλλα οντως αυτο που επαθα με το Avengers annual ηταν πολυ κουλο!Μου πε αυτος τιμη, πηγα σπιτι και απο περιεργεια το εψαξα στο ιντερνετ και μου φυγε το καφασι οταν το βρηκα τοσο φθηνο!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Βεβαια ειναι μεταχειρισμενο και οχι καινουριο,αλλα αυτο δε με πειραζει, να το διαβασω θελω οχι να το κανω κορνιζα!!! Cool

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #41 on: December 25, 2009, 20:00:12 pm »

Για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν, μόνο στην playstation 3 μεταφορά του παιχνιδιού μπορούσες να παίξεις τις challenge πίστες σαν τον Τζόκερ (οι εχθροί προφανώς είναι οι φύλακες σε αυτήν την περίπτωση) και πρέπει να'χει πολύ μεγάλη φάση! Cheesy Cheesy Στη windows version πάρχει επιλογή για frew downloadable content.. τώρα αν θα δώσουν κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή (προς το παρόν γράφει coming soon) βλέπουμε Angry

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Cjp5vofdQxg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Cjp5vofdQxg</a>

Από το kingdom come arc δυστυχώς στην Σπηλιά των Κόμιξ δεν βρήκα το πρώτο part, μόνο το δεύτερο υπήρχε.. οπότε δεν το αγόρασα Sad από αύριο στο μετρόπολις λοιπόν Roll Eyes Το crossover "Search for Kryptonite", αν εξαιρέσεις τα γνωστά προπαγανδιστικά περι usa Tongue, κάτι έλεγε (να μην γινόταν ο batman captured για 3-4 σελίδες και θα'ταν ακόμα καλύτερο Angry Tongue ). Το Public Enemies έψαχνα αλλά ούτε αυτό το είχε Huh

Το Killing Joke μου άρεσε για την εναλλακτική ιστορία της γέννησης του Joker, που είναι πιο δραματική από εκείνη που εξιστορείται στα animated series. Και οι διάλογοι αρκετά φιλοσοφημένοι ("that's how far the world is from where i am. Just one bad day!")! Cheesy Περίμενα όμως να'ναι μεγαλύτερο σε μέγεθος.. μέσα σε 3-4 καρέ  έκλεισε όλο το κεφάλαιο της batgirl..

Quote from: Time_Tripper on December 23, 2009, 22:57:00 pm
Οσο για το αμαζον ενα ακομα tip επειδη εχουν μια ελαχιστη τιμη στα μεταφορικα θα σε συμβουλευα να μην τα αγοραζεις ενα ενα. Εχω βρει τη βελτιστη τιμη (!) και αυτη ειναι ανα πενταδες (αν αγορασεις ενα tpb στο χρεωνει 7p μεταφορικα, και αν αγορασεις 5 μαζι στα χρεωνει 10p αν θυμαμαι καλα) Cheesy
Πςς.. τί γραμμικός προγραμματισμός και βλακείες..   time_tripper algorithm ftw  Cheesy Tongue Tongue

Quote from: Time_Tripper on December 23, 2009, 22:57:00 pm
και η απολυτη μαχη, Σκρουτζ vs Wolverine και Μικυ vs Captain America!!!!!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin
Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν να πρώτα sneak peeks Grin Grin

Και μετά μετά από παρέμβαση της Disney.. η νέα μορφή του Wolverine στο X-Men 5 Cool Cool

« Last Edit: December 25, 2009, 20:04:02 pm by Wanderer » Logged

united by our love
so we scream "Liberta"
Time_Tripper

View Profile
« Reply #42 on: December 29, 2009, 00:03:45 am »

Quote from: Wanderer on December 25, 2009, 20:00:12 pm

Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν να πρώτα sneak peeks Grin Grin

Και μετά μετά από παρέμβαση της Disney.. η νέα μορφή του Wolverine στο X-Men 5 Cool Cool

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

Και με  τον Joker τελειο!!!!!Το χα νοικιασει σε ps3 και το τερματισα αλλα δεν προλαβα να παιξω ολα τα extra.... Undecided
Περιμενω να πεσει λιγο ακομα η τιμη του και θα το αγορασω κανονικα και θα τους ξεσκισω τους φρουρους!!!.....εεεεε τους κακους ηθελα να πω... Roll Eyes  SuperInnocent

Quote from: Wanderer on December 25, 2009, 20:00:12 pm
Από το kingdom come arc δυστυχώς στην Σπηλιά των Κόμιξ δεν βρήκα το πρώτο part, μόνο το δεύτερο υπήρχε.. οπότε δεν το αγόρασα Sad από αύριο στο μετρόπολις λοιπόν Roll Eyes Το crossover "Search for Kryptonite", αν εξαιρέσεις τα γνωστά προπαγανδιστικά περι usa Tongue, κάτι έλεγε (να μην γινόταν ο batman captured για 3-4 σελίδες και θα'ταν ακόμα καλύτερο Angry Tongue ). Το Public Enemies έψαχνα αλλά ούτε αυτό το είχε Huh
To Kingdom Come οταν λες το δευτερο τι εννοεις?Το δευτερο τευχακι ή το sequel που βγηκε κανα χρονο μετα, το "Kingdom"?Αν εννοεις αυτο, μη το παρεις ειναι αθλιο, πεταμενα λεφτα... banned
(και τωρα ξες το διαβαζεις και ξετρελαινεσαι..... Tongue Tongue Tongue )

Το Public Enemies( το κομικ οχι το anime!Αυτο δεν το ειδα, ακουσα τη συμβουλη σου!!!!) ειναι αρκετα καλο και προιδεαζει και τον ερχομο της Supergirl την οποια την εγραφε πολυ γαματα ο Loeb (μετα λιγο τη σκοτωσαν την ιστορια της..)
Παντως και το επομενο arc "Supergirl" του superman/batman ειναι πολυ καλο γιατι φαινονται ξεκαθαρα οι διαφορετικες αποψεις του Supes και του Bat αλλα και...της Wonder Woman!!!!! Smiley
Anyway, δε σε πριζω αλλο Tongue το public enemies εγω το πηρα απο το amazon και εκει υπαρχουν και λιγο πολυ ολα τα TPB οποτε μπορεις να βρεις απειρες ιστοριες με batman και αλλους!!!!

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #43 on: December 29, 2009, 02:25:00 am »

Βασικά.. έγραφε Justice society of America (@#$%@%προπαγάνδα): Thy Kingdom Come Part II και είχε αυτό το φανταζί εξώφυλλο Tongue Τελικά ό,τι να'ναι έψαξα.. όντως ήμουν λίγο έως πολύ οφφ.. καλά και αυτός ο άνθρωπος στην σπηλιά του κόμιξ γιατί δεν έσπευσε να με διαφωτίσει όταν τον ρώτησα.. αλλά θα επανέλθω δριμύτερος Roll Eyes

Δυστυχώς δεν βρήκα το public enemies ούτε το girl from Krypto arc.. Sad Εν τω μεταξύ στο Μετρόπολεις.. δεν ξέρω αν έτυχε που σήμερα ήταν μια ώριμη κυρία εκεί που μάλλον δεν θα'ξερε και πολύ τι παίζει.. αλλά με απογοήτευσε η "ποικιλία" του καταστήματος. Καμιά ολοκληρωμένη συλλογή (π.χ.Hush, Killing Joke, Superman/Batman crossovers, "βιβλία" δηλαδή) δεν είχε, μόνο μεμωνομένα τεύχη. Αλλά το καλό είναι πως δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας (όπως και σε όλα τα καταστήματα i guess). Στο Κόμικον δεν πήγα ακόμα..

Quote from: Time_Tripper on December 29, 2009, 00:03:45 am
Anyway, δε σε πριζω αλλο Tongue το public enemies εγω το πηρα απο το amazon και εκει υπαρχουν και λιγο πολυ ολα τα TPB οποτε μπορεις να βρεις απειρες ιστοριες με batman και αλλους!!!!
Ε όχι και με πρήζεις!! Your help is higly appreciated Smiley

united by our love
so we scream "Liberta"
Time_Tripper

View Profile
« Reply #44 on: December 29, 2009, 03:27:48 am »

Quote from: Wanderer on December 29, 2009, 02:25:00 am
Ε όχι και με πρήζεις!! Your help is higly appreciated Smiley
THANX!!!!!Ωραια τωρα εχω το ελευθερο να σε πρηζω οσο θελω!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Βασικα αυτο που βρηκες δεν ειναι το kingdom come απλως ειναι ενα arc του Justice Society of America που εμπλεκεται και ο Supes απο το kingdom come (δεν ξερω λεπτομερειες,δεν το χω διαβασει.Ουτε JSA διαβαζω, οποτε...)

Γενικα στα μαγαζια δεν πολυξερουνε και η σπηλια εχει βασικα tpb και ο τυπος δεν ειναι πολυ ψαγμενος...

Στο μετροπολις αυτη ηταν η μητερα αυτου που το χει και δεν ειναι ειδικη! Grin
Τους ξερω καλα γιατι ειχα παραγγειλει κατι παλια τευχη excalibur (του 1992 να φανταστεις Roll Eyes ) πριν 4 χρονια και ακομα δε μου τα χει φερει ολα οποτε περναω αραια και που.Ο τυπος εκει ξερει αρκετα τι του γινεται αλλα ειναι πολυ ακριβος (αυτος ειναι με το περιβοητο Avengers Annual 200E, νομιζω το χει βαλει στον τοιχο πισω απ το ταμειο, αν περασεις απο κει προσεξε το!!!!!!)
Αλλα εχει μεση τιμη 5ε το τευχος (απο τοτε που χω να παω) το οποιο ειναι πανακριβο για μενα (να φανταστεις στην αμερικη ειναι 3$ αρα λιγοτερο απο 2ε)

Το να παραγγειλεις απο μαγαζι πιστευω ειναι προτιμοτερο να τα παραγγειλεις απευθειας εσυ απο το internet γιατι αφενος θα σου βγει πιο φθηνα αφετερου θα ερθει πιο συντομα (στο μετροπολις φερνει απο αμερικη οποτε ειναι πολυ φλου και στη σπηλια συνηθως καθε αρχες του μηνα φερνει)
Μη το φοβασαι το αμαζον, ειναι και αξιοπιστο και γρηγορο (πανω απο μια βδομαδα δεν κανει)

Το κομικον νομιζω δεν εχει τους τιτανες Μarvel και DC αλλα κλινει προς μαμουθκομιξ, αλλα μπορει να κανω και λαθος!

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: