• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:35 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:35 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 111
Total: 156
HlektrikhPatata
iliaskou
gkyrodi
Spyridon01101
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Ψυχαγωγία Μελών (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Η Στοά της Λατρείας του Poker!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Down Print
Author Topic: Η Στοά της Λατρείας του Poker!  (Read 14360 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Η Στοά της Λατρείας του Poker!
« Reply #120 on: October 29, 2009, 23:43:14 pm »

Ένα τραπεζάκι με buy in 100Ε θα βγάλουμε; Έτσι για το γαμώτο!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: October 29, 2009, 23:50:19 pm »

Quote from: Apolitistos on October 29, 2009, 23:28:57 pm

αν θες, η άποψη του το ότι δεν μπορεί να υπάρξει "καλό" πόκερ χωρις real bets, εκβιάζει 2 παραδοχές, πρώτον ότι το πόκερ γίνεται για τον ίδιο τον σκοπό του, και δεύτερον, ως μερική συνέπεια του πρώτου, το παιχνίδι δεν γίνεται να δώσει συγκινήσεις εάν δεν υπάρχει, κατ' αντιστοιχία με την απόδοση, υλικό αντίκτυπο

pay close attention
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #122 on: October 29, 2009, 23:59:20 pm »

Μου φαίνεται στο τέλος θα γίνουν δύο τουρνουά, ένα για αυτούς που θέλουν πραγματικά λεφτά και ένα για αυτούς που θέλουν εικονικά λεφτά 8)

Αυτοί που θέλουν εικονικά λεφτά έχω μια πρόταση: γράφουμε σε κομμάτια χαρτιού κάποιες τιμωρίες/ποινές, μία σε κάθε χαρτί (π.χ. "απαγορεύεται να κάνεις ποστ για δύο εβδομάδες" Cheesy ). Τα ανακατέβουμε και τα βάζουμε μέσα σε ένα κύπελο. Κάθε ένας που χάνει, δλδ του τελειώνουν τα "εικονικά" λεφτά, τραβάει τυχαία ένα χαρτί τιμωρίας/ποινής. Ο μόνος που τελικά τη γλυτώνει είναι ο νικητής. Ακούγεται πολύ παιδιάστικο; Tongue

Quote from: Apolitistos on October 29, 2009, 16:32:46 pm
Δεν νομίζω να είναι διατεθειμένοι πολλοί να μπουν με 20 €, ούτε εγώ είμαι διατεθειμένος. Εδώ 3€ και το κάνουμε ζήτημα.
Κοιτά δεν είναι θέμα ποσότητας, νομίζω τουλάχιστον οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη συζήτηση έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε 20 ευρώ. Είναι θέμα της ίδιας της ιδέας του να παίζουμε με πραγματικά χρήματα, που δεν νομίζω να προσφέρει κάτι, απ'τη στιγμή που ξεκαθαρίσαμε ότι θα παίξουμε παρεϊστικα για την πλάκα μας.. δηλαδή δεν θα αισθάνεσαι άβολα να μου πάρεις έστω και 1 ευρώ; Tongue Tongue

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #123 on: October 30, 2009, 00:07:34 am »

Quote from: Wanderer on October 29, 2009, 23:59:20 pm
Μου φαίνεται στο τέλος θα γίνουν δύο τουρνουά, ένα για αυτούς που θέλουν πραγματικά λεφτά και ένα για αυτούς που θέλουν εικονικά λεφτά 8)

Αυτοί που θέλουν εικονικά λεφτά έχω μια πρόταση: γράφουμε σε κομμάτια χαρτιού κάποιες τιμωρίες/ποινές, μία σε κάθε χαρτί (π.χ. "απαγορεύεται να κάνεις ποστ για δύο εβδομάδες" Cheesy ). Τα ανακατέβουμε και τα βάζουμε μέσα σε ένα κύπελο. Κάθε ένας που χάνει, δλδ του τελειώνουν τα "εικονικά" λεφτά, τραβάει τυχαία ένα χαρτί τιμωρίας/ποινής. Ο μόνος που τελικά τη γλυτώνει είναι ο νικητής. Ακούγεται πολύ παιδιάστικο; Tongue

Ναι.

Quote from: Wanderer on October 29, 2009, 23:59:20 pm
Quote from: Apolitistos on October 29, 2009, 16:32:46 pm
Δεν νομίζω να είναι διατεθειμένοι πολλοί να μπουν με 20 €, ούτε εγώ είμαι διατεθειμένος. Εδώ 3€ και το κάνουμε ζήτημα.
Κοιτά δεν είναι θέμα ποσότητας, νομίζω τουλάχιστον οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη συζήτηση έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε 20 ευρώ. Είναι θέμα της ίδιας της ιδέας του να παίζουμε με πραγματικά χρήματα, που δεν νομίζω να προσφέρει κάτι, απ'τη στιγμή που ξεκαθαρίσαμε ότι θα παίξουμε παρεϊστικα για την πλάκα μας.. δηλαδή δεν θα αισθάνεσαι άβολα να μου πάρεις έστω και 1 ευρώ; Tongue Tongue

Καθόλου όμως. Tongue Από την άλλη μπορεί να μου το πάρεις εσύ. Αυτό είναι το παιχνίδι. Αλλιώς να διοργανώσουμε κάποιο παρεΐστικο τουρνουά σκακιού.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #124 on: October 30, 2009, 00:13:42 am »

Quote from: Ex_Mechanus on October 29, 2009, 23:50:19 pm

αν θες, η άποψη του το ότι δεν μπορεί να υπάρξει "καλό" πόκερ χωρις real bets, εκβιάζει 2 παραδοχές, πρώτον ότι το πόκερ γίνεται για τον ίδιο τον σκοπό του, και δεύτερον, ως μερική συνέπεια του πρώτου, το παιχνίδι δεν γίνεται να δώσει συγκινήσεις εάν δεν υπάρχει, κατ' αντιστοιχία με την απόδοση, υλικό αντίκτυπο

Κατ' αντιστοιχία με την απόδοση; Δηλ μας λες άσχετους και γι' αυτό προτρέπεις να παίξουμε με φασόλια;;; Tongue

Τέσπα. Πάντως το χρηματικό κίνητρο εγείρει συναισθήματα και ψυχολογία που καμία σχέση δεν έχουν με το να παίζεις με φασόλια. Κατά συνέπεια, το παιχνίδι γίνεται άκρως ψυχολογικό (που εκεί έρχετ το συναρπαστικό του παιχνιδιού) και μπορούν να λειτουργήσουν μπλόφες, να προσπαθήσεις να διαβάσεις έναν παίκτη κτλ, συστατικά που αν δεν υπάρχουν δεν μιλάμε για πόκερ, αλλά για κάτι άλλο. Αν ο άλλος δεν έχει κάτι να χάσει παίζει όπως να ναι (χώρια που δεν μαθαίνει ποτέ έτσι) και έτσι καταλήγουμε να παίζουμε στη τελική ένα τυχερό παιχνίδι, τόσο τυχερό όσο και η ρίψη ενός νομίσματος. Αν θέλετε να μαζευτούμε να παίξουμε κάτι άλλο με χαρτιά. Το πόκερ κανονικά αυτό είναι.

Πάντως, γενικά υπάρχει και έτοιμη η απάντηση ότι όλοι οι εξαρτημένοι και οι παθολογικά ασθενείς έτσι ξεκινάνε με 3€ και καταλήγουν εκεί που καταλήγουν. Μη τα τραγικοποιούμε τα πράγματα. Δε μπαίνεις σε κανένα τριπάκι με το να βάλεις 3€ ούτε πήρες το στραβό το δρόμο.
« Last Edit: October 30, 2009, 00:16:34 am by Apolitistos » Logged

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #125 on: October 30, 2009, 00:21:54 am »

Apolitistos: Προσωπικά δεν λέω ότι δεν είναι ξέρω'γω ηθικό να παίζεται με χρήματα Tongue Tongue άλλωστε ιδέα δεν έχω απ'το παιχνίδι. Απλά εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα να μπαίνουν στη μέση πραγματικά χρήματα και μάλλον δεν θα το ευχαριστηθώ έτσι. Περι ορέξεως Wink

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: October 30, 2009, 00:28:10 am »

Quote from: Wanderer on October 30, 2009, 00:21:54 am
Apolitistos: Προσωπικά δεν λέω ότι δεν είναι ξέρω'γω ηθικό να παίζεται με χρήματα Tongue Tongue άλλωστε ιδέα δεν έχω απ'το παιχνίδι. Απλά εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα να μπαίνουν στη μέση πραγματικά χρήματα και μάλλον δεν θα το ευχαριστηθώ έτσι. Περι ορέξεως Wink

Ντάξι, με το να μην έχεις ιδέα λογικό είναι να θες να παίξεις με εικονικές μάρκες. Δεκτό. Αν η πλειοψηφία θέλει εικονικά, εικονικά. Απλά αν αρχίζεις να παιζεις αρκετά θα δεις ότι αυτό το στυλ θα το βαρεθείς, και ότι το παιχνίδι γίνεται απολαυστικό όταν θα προσπαθείς να διαβάσεις αντιπάλους, να συγκρατήσεις συναισθήματά σου κτλ, όχι μόνο να βρίσκεις πρόχειρα πιθανότητες και να εκτιμάς αν θα ρισκάρεις ή όχι, ντετερμινιστικά και μόνο. Αν δεν μπει ο ανθρώπινος παράγοντας της ψυχολογίας μέσα δε λέει. Πάντως το ότι είσαι αρχάριος το δέχομαι ως δικαιολογία ότι θες εικονικά, αν όχι είναι χαζό να θες να παίξεις με εικονικά.

Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #127 on: October 30, 2009, 00:38:31 am »

Δεν έχει να κάνει με το αν το ξέρω το παιχνίδι ή όχι. Απλά όπως είπα προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα των πραγματικών χρημάτων. Αν ήξερα πόκερ θα'ταν ακόμα χειρότερα επειδή αυτό θα σήμαινε ότι μπορεί και εγώ να έπαιρνα κάποια χρήματα από άλλους.
Αυτό που ήθελα να κάνω στο προηγούμενο ποστ μου ήταν να ξεκαθαρίσω ότι δεν κατηγορώ ότι και καλά δεν είναι ηθικό να γίνει με πραγματικά χρήματα.. και εκεί είναι που ανέφερα ότι δεν έχω ιδέα απ'το παιχνίδι, για να πω δηλαδή ότι δεν ξέρω αν χωρίς χρήματα έχει ενδιαφέρον ή όχι, ή με άλλα λόγια αν μπορεί κάποιος να το ευχαριστηθεί όπως π.χ.αν έπαιζε αγωνία ή ξερή. Αφού μου λες όχι, οκ δεκτό.

Για αυτό είπα, περί ορέξεως Wink

united by our love
so we scream "Liberta"
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: October 30, 2009, 01:05:51 am »

Quote from: Apolitistos on October 30, 2009, 00:13:42 am
Quote from: Ex_Mechanus on October 29, 2009, 23:50:19 pm

Κατ' αντιστοιχία με την απόδοση; Δηλ μας λες άσχετους και γι' αυτό προτρέπεις να παίξουμε με φασόλια;;; Tongue

Τέσπα. Πάντως το χρηματικό κίνητρο εγείρει συναισθήματα και ψυχολογία που καμία σχέση δεν έχουν με το να παίζεις με φασόλια. Κατά συνέπεια, το παιχνίδι γίνεται άκρως ψυχολογικό (που εκεί έρχετ το συναρπαστικό του παιχνιδιού) και μπορούν να λειτουργήσουν μπλόφες, να προσπαθήσεις να διαβάσεις έναν παίκτη κτλ, συστατικά που αν δεν υπάρχουν δεν μιλάμε για πόκερ, αλλά για κάτι άλλο. Αν ο άλλος δεν έχει κάτι να χάσει παίζει όπως να ναι (χώρια που δεν μαθαίνει ποτέ έτσι) και έτσι καταλήγουμε να παίζουμε στη τελική ένα τυχερό παιχνίδι, τόσο τυχερό όσο και η ρίψη ενός νομίσματος. Αν θέλετε να μαζευτούμε να παίξουμε κάτι άλλο με χαρτιά. Το πόκερ κανονικά αυτό είναι.

Πάντως, γενικά υπάρχει και έτοιμη η απάντηση ότι όλοι οι εξαρτημένοι και οι παθολογικά ασθενείς έτσι ξεκινάνε με 3€ και καταλήγουν εκεί που καταλήγουν. Μη τα τραγικοποιούμε τα πράγματα. Δε μπαίνεις σε κανένα τριπάκι με το να βάλεις 3€ ούτε πήρες το στραβό το δρόμο.

αυτό που λέω και αδυνατείς να διαβάσεις, είναι ότι το χρηματικό κίνητρο (ή αντικίνητρο) δεν είναι αυτό που κάνει το πόκερ παιχνίδι ψυχολογίας, κι αν θες η υποβολή τέτοιων κανόνων εξυπονοεί καταστάσεις ανοικειότητας, όπου προφανώς δεν υπάρχουν πολλά να κερδηθούν (ή να απολεσθούν) πέρα από χρήματα

το ότι αυτός ο τρόπος παιξίματος δεν μπορεί να σε μάθει να παίζεις σε τουρνουά ας πούμε, πιθανότατα ισχύει, αλλά εδώ μπαίνει αυτό που έλεγα πιο πρίν, ότι το παιχνίδι δεν γίνεται πάντα για τον ίδιο τον σκοπό του

τέλος, μεταξύ σχετικά ισοδύναμων παικτών, το πόκερ παραμένει ως ένα ποσοστό τυχερό παιχνίδι, κάτι το οποίο μπορεί να συνεισφέρει ατμοσφαιρικά μόνο στην περίπτωση που έχει αποσυνδεθεί η εξέλιξη του με τις επιμέρους απολαβές των παικτών από το ίδιο

εάν επιθυμούμε αυτές να είναι υλικές, και σε αυτή τη περίπτωση φυσικά να είναι συνδεδεμένες με το πως εκτυλίσσεται αυτό, για να παραμείνει διασκεδαστικό το όλο θέμα, μπαίνουν 2 παράγοντες ή ξεχωριστά 1 τρίτος, α) τα ποσά που μπαίνουν στο παιχνίδι να είναι αδιάφορο αν απολεσθούν και β) το όριο αυτό των χρημάτων για τα οποία ο καθένας εκφράζει την αδιαφορία του να είναι κοινό, ή γ) εναλλακτικά να μην υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των παικτών πιο ισχυρή απ' την οικονομική που προκύπτει παίζοντας

βεβαίως υπάρχει η παράταιρη επιλογή, να ξεπεραστεί αυτή η αμήχανη διαδικασία συμφώνησης (διαπροσωπικής και εσωτερικής) των παραπάνω, ως ποτέ μη τεθείσα

pay close attention
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #129 on: October 30, 2009, 01:08:01 am »

ρε ένα πόκερ θα παίξουμε και θα κάψουμε φλάντζα!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #130 on: October 30, 2009, 01:12:00 am »

Quote from: Ex_Mechanus on October 29, 2009, 21:30:35 pm
Quote from: SolidSNK on October 29, 2009, 02:41:45 am
Εγώ το 'χω δηλώσει:
Quote from: SolidSNK on August 20, 2009, 16:28:59 pm
Και εγώ μέσα είμαι για ένα ποκεράκι, αλλά με λεφτά. Και αρκετά λεφτά ώστε να ιδρώσουμε και λίγο. Χωρίς αυτά, το πόκερ είναι εντελώς νερόβραστο imho!  Undecided
.-  Knuppel

κομμάτι της συγκίνησης που δύναται να προσφερθεί από πραγματικά ή ιδεατά μεγέθη χρηματικού κέρδους και απώλειας, μετατίθεται σε κάτι που συχνά κρίνεται ουσιαστικότερο επ' ευκαιρίας της συνεύρεσης, την παρέα, και αφήνει το παιχνίδι να επιτελέσει επικουρική και όχι κεντρική λειτουργία

τώρα αν την επαύριο δεν σε ξανάβλεπα, μπορεί να άλλαζαν μερικά πράγματα
Ναι , μα εκεί είναι το νόημα, μαζευόμαστε για πόκερ άρα θα έχει κεντρική λειτουργία.

Παιδιά, είναι απλώς άλλο παιχνίδι, αν έχεις κάτι να χάσεις. Και ο "φόβος" των 10Ε ή η αγωνία να κερδίσεις 50 , είναι υγιή αισθήματα, που προσφέρουν στο παιχνίδι. Δε μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις όπου παίζεις το σπίτι σου , αλλά για μικρό ποσό που είναι ό,τι πρέπει για να νιώσεις λίγο πόκερ. Και μην ακούω τώρα ότι θα σας χαλάσουν το budget 10Ε. Ούτε καν τζόγος. Χαλαρώστε , μια έξοδος είναι Tongue

Και μιας και είδα το reply σου, Ex είσαι λάθος... ένα συμβολικό ποσό ανεβάζει τον παραγοντα ψυχολογίας Wink

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: October 30, 2009, 01:31:05 am »

Quote from: SolidSNK on October 30, 2009, 01:12:00 am
Και μιας και είδα το reply σου, Ex είσαι λάθος... ένα συμβολικό ποσό ανεβάζει τον παραγοντα ψυχολογίας Wink

σίγουρα
εάν πιο πριν είναι ανύπαρκτος

νομίζω ότι στις πιο πάνω απαντήσεις ήμουν πέραν του δέοντος αναλυτικός στo how it works

and I ain't wrong mfucker,
I WAS BORN WRONG

pay close attention
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #132 on: October 30, 2009, 03:55:49 am »

Quote from: Ex_Mechanus on October 30, 2009, 01:05:51 am

αυτό που λέω και αδυνατείς να διαβάσεις, είναι ότι το χρηματικό κίνητρο (ή αντικίνητρο) δεν είναι αυτό που κάνει το πόκερ παιχνίδι ψυχολογίας, κι αν θες η υποβολή τέτοιων κανόνων εξυπονοεί καταστάσεις ανοικειότητας, όπου προφανώς δεν υπάρχουν πολλά να κερδηθούν (ή να απολεσθούν) πέρα από χρήματα

το ότι αυτός ο τρόπος παιξίματος δεν μπορεί να σε μάθει να παίζεις σε τουρνουά ας πούμε, πιθανότατα ισχύει, αλλά εδώ μπαίνει αυτό που έλεγα πιο πρίν, ότι το παιχνίδι δεν γίνεται πάντα για τον ίδιο τον σκοπό του

τέλος, μεταξύ σχετικά ισοδύναμων παικτών, το πόκερ παραμένει ως ένα ποσοστό τυχερό παιχνίδι, κάτι το οποίο μπορεί να συνεισφέρει ατμοσφαιρικά μόνο στην περίπτωση που έχει αποσυνδεθεί η εξέλιξη του με τις επιμέρους απολαβές των παικτών από το ίδιο

εάν επιθυμούμε αυτές να είναι υλικές, και σε αυτή τη περίπτωση φυσικά να είναι συνδεδεμένες με το πως εκτυλίσσεται αυτό, για να παραμείνει διασκεδαστικό το όλο θέμα, μπαίνουν 2 παράγοντες ή ξεχωριστά 1 τρίτος, α) τα ποσά που μπαίνουν στο παιχνίδι να είναι αδιάφορο αν απολεσθούν και β) το όριο αυτό των χρημάτων για τα οποία ο καθένας εκφράζει την αδιαφορία του να είναι κοινό, ή γ) εναλλακτικά να μην υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των παικτών πιο ισχυρή απ' την οικονομική που προκύπτει παίζοντας

βεβαίως υπάρχει η παράταιρη επιλογή, να ξεπεραστεί αυτή η αμήχανη διαδικασία συμφώνησης (διαπροσωπικής και εσωτερικής) των παραπάνω, ως ποτέ μη τεθείσα

H αλήθεια είναι ότι αδυνατώ να διαβάσω αυτό που θες να πεις γιατί η περσόνα που έχεις δημιουργήσει στο τημμυ.γρ είναι υπέρ του δέοντος κουραστική στην ανάγνωση. Πάντως, στις αναλύσεις σου περί πόκερ και χρημάτων να σου πω ότι το παρεΐστικο που βάζεις στη μέση (ότι και καλά τα χρήματα δημιουργούν ψυχρότητα και χάνεται το νόημα του παρεΐστικου παιχνιδιού -να ειδες εγώ εξηγώ Tongue ) δεν αναιρεί το γεγονός ότι το πόκερ είναι αυτό που είναι γιατί παίζεται με λεφτά. Όσο και να μη θες να χαλάς την ατμόσφαιρα της παρέας αυτό είναι πόκερ, και θυσιάζεις τα συναισθήματα σου για την παρέα, για να νιώσεις λίγο.

Τώρα για τι ισοδύναμες παίκτες μιλάς; Τι σχέση έχει αυτό αν από τα 100 τραπέζια πιθανολογικά στα 95 δεν θα παίζουν ισοδύναμοι παίκτες. Μιλάμε για γενικές περιπτώσεις και πως η ύπαρξη χρηματικού κινήτρου αλλάζει το ψυχολογικό μέρος του παιχνιδιού.

Quote from: Ex_Mechanus on October 30, 2009, 01:31:05 am
Quote from: SolidSNK on October 30, 2009, 01:12:00 am

σίγουρα
εάν πιο πριν είναι ανύπαρκτος

Πάντα θα είναι ανύπαρκτος σε σχέση με ένα μικρότερο ρίσκο. Όσο ανεβαίνει το ρίσκο τόσο πιο ανύπαρκτος μοιάζει ο παράγοντας ψυχολογίας στην προηγούμενη κατάσταση μικρότερου ρίσκου. Γιατί λοιπόν βάζεις "εάν", υπονοώντας ότι υπάρχει κάποια περίπτωση αντίθετη αυτής που περιγράφω;

λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #133 on: October 30, 2009, 15:29:21 pm »

apolitiste

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=35925.msg668990#msg668990
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #134 on: October 30, 2009, 15:37:35 pm »

Quote from: λήθη on October 30, 2009, 15:29:21 pm
apolitiste

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=35925.msg668990#msg668990

Δε σε πιάνω. Πέστο με δικά σου λόγια.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Up Print
Jump to: