• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:01:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:01:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 118
Total: 181
DemetriosL
difis
θσερναμε
grammaths
dimitrisblioumis
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
Nicotre
spoun
tzortzis
GeorgeGk
Giorgos2222
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Fotis
manwlakhs
kourkou
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 80938 times)
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #180 on: January 25, 2006, 15:18:00 pm »

Να προστατευτεί, ναι...αλλά όχι χρησιμοποιώντας τις τακτικές του φασισμού και της λογοκρισίας. Τότε πέφτει το επίπεδο της δημοκρατίας, κατρακυλιέται στο βούρκο, πέφτει από γκρεμούς. Η ανωτερότητα της δημοκρατίας είναι να μην ξεπέφτει στις ποταπές μεθόδους των άλλων. Η δημοκρατία κρατάει χαρακτήρα και χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα όπως είπε η Νέσσα για να απαντήσει σε αυτούς που βάλλουν με σαχλούς και λαϊκίζοντες τρόπους εναντίον της. Και αν δεν αρκεί αυτό τότε απλά απαξιεί να τους απαντήσει. Έτσι τους κατατροπώνει. Και αυτός ο τρόπος κερδίζει ΚΑΙ τις εντυπώσεις! Για την ακρίβεια, βγάζει μάτι!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #181 on: January 25, 2006, 15:52:17 pm »

Η προθεση πολλες φορες ειναι ξεκαθαρη. Οταν καποιος βγαινει με στομφο και δηλωνει οτι "δεν σκοτωθηκε κανενας μεσα στο Πολυτεχνειο", ξερουμε πολυ καλα τι σκοπους εχει.
Μα ελατε τωρα, επικαλουμαι τη στοιχειωδη αντιληψη που θα 'πρεπε να διαθετει ο καθενας, πιστευετε πως ο Χαμπος το ειπε απλα και μονο για να στηριξει την τυπικουρα "οχι εντος του χωρου, αλλα 10 μετρα παραεξω" και "οχι το 3ημερο της εντασης αλλα 2 μερες μετα" ??? Ειδικα εσυ ρε Νεσσα, αν ειναι δυνατον!!!

Ειναι μια ξεκαθαρη περιπτωση γκεμπελιστικης προσεγγισης στο θεμα. Μια "αληθεια" που παρουσιαζεται με τετοιο τροπο ωστε να δημιουργησει εντυπωσεις! Αυτο που θα μεινει ως εντυπωση ειναι το "κανενας νεκρος στο Πολυτεχνειο", τσιτατο που προοριζεται για ευρεια καταναλωση και απλα για να χαραχτει στις συνειδησεις αυτων που δεν εζησαν εκεινη την εποχη!
Ειναι ενα επικοινωνιακο τεχνασμα, στο οποιο βασιζοταν η ακροδεξια ανεκαθεν - ψαξτε αρθρα του Ιου για τον Χαιντερ.

Οποιος δεν το βλεπει, ειτε ειναι τυφλος, ειτε συστρατευεται.

Η δημοσιευση του προσωπικου μηνυματος δεν ειναι ουτε "απαραδεκτη" ουτε "κακη". Εαν υπαρχει προβλημα, ας τα βρουν στα δικαστηρια. Το νοημα βγαινει απο το περιεχομενο του μηνυματος, σε συνδυασμο με τα οσα γραφτηκαν στο topic. Και γι' αυτο εγω δεν αντιτιθεμαι στη δημοσιευση.
Μπορειτε να επιλεξετε να παραμεινετε στους τυπους, αφηνοντας στην ακρη την ουσια, δεν σας το απαγορευει κανεις. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως βρηκατε και την "αληθεια".

Επιπροσθετα, δεν καταλαβα, ποιος ειμαι εγω, ποια εισαι εσυ και ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε στο Μυρογιαννη τι θα κανει με τα προσωπικα του μηνυματα? Μαγκια του! Εαν δημοσιευτει δικο σου ΠΜ, μπορεις να διαμαρτυρηθεις. Ξαναλεω: Δειτε την ουσια πισω απο την πολιτικη ορθοτητα!

Τα περι ανωνυμιας ειναι πιπες. Δεν στερουμε απο κανεναν το δικαιωμα της ανωνυμιας, αλλα δεν θα τον παρακαλαμε κιολας. Ο Χαμπος εχει γραψει δημοσια το ονομα του σε αλλο forum, στης ΔΑΠ ΠΟΛΜΗΧ. Ε, αν ηθελε να ειναι ανωνυμος, ας προσεχε! Δεν σκαλισαμε αρχεια της Ασφαλειας, μια βολτα σε ενα "γειτονικο" forum καναμε!!!
Αλλα ακομα και η αναφορα του στην ανωνυμια, Νεσσα, ειναι παιχνιδι εντυπωσεων, προσπαθει να βγει ο "θιγμενος" της υποθεσης, που και καλα "συνωμοτουμε" εναντιον του...

Η προασπιση της ελευθεριας του λογου θα συνεχιζεται για οσο η ελευθερια δεν θα καταστρατηγειται.

Διαβασε την απαντηση μου στον Κυβο σε παρακαλω, ειναι πληρεστατη. Οσο το κουραζουμε, τοσο θα μας κουραζει το θεμα...

Κι οσον αφορα στη λογοκρισια, για την οποια σκιζετε τα ρουχα σας, ειπαμε πως δεν εχει προταθει ακομα ως λυση, αλλα δεν αποκλειεται να γινει κι αυτο. Εαν οι φασιστες αλωνιζουν ελευθερα και η κοινοτητα αδιαφορει, το forum θα πρεπει να προστατευτει. Δεν θα καταστρεψει ο Χαμπος και ο καθε αλλος γκεμπελισκος της κακιας ωρας μια προσπαθεια χρονων!
« Last Edit: January 25, 2006, 15:56:11 pm by aliakmwn » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #182 on: January 25, 2006, 16:27:49 pm »

Τι να καταστρέψει ρε αλιάκμωνα; Πως;;; Θα μας κλάσει...(συγγνώμη για την έκφραση).
Τι μπορεί να μας κάνει;;; Ντα;;; Ξες έστω έναν από εδώ μέσα που να πείστηκε από τα λεγόμενα του Χάμπου και να πιστεύει τώρα ότι δεν σκοτώθηκε κανένας στο Πολυτεχνείο;; Έλεος!

Για τους φασίζοντες γενικά μέσα στο φόρουμ υπάρχει στάνταρ τακτική. Όταν διαπιστωθούν οι κακές προθέσεις κάποιου, του γίνεται μία προειδοποίηση. Αν συνεχίσει να σπέρνει προπαγανδιστικά, φασιστικά και γκεμπελιστικά (sic) ποστ του ξαναγίνεται προειδοποίηση, αν συνεχίσει του τραβάς ένα ban και τελείωσε η υπόθεση.

Σιγά μην ξεπέσουμε στο επίπεδο τους να κάνουμε λογοκρισία στον καθένα...

Κακούργα ύπαρξις!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Λογοκρισία
« Reply #183 on: January 25, 2006, 16:29:31 pm »

To να κάνεις ban κάποιον είναι λιγότερο λογοκρισία από αυτό που λέμε? Shocked Shocked
Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα! Α, βάζετε και κανέναν τίτλο σχετικό... μιας και δεν μιλάμε για άσυλο πια!
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Λογοκρισία
« Reply #184 on: January 25, 2006, 16:35:09 pm »

Ναι ρε συ Άλεξη, του κάνεις ban όμως αφού έχει φτάσει την κατάσταση στο αμήν. Όχι με την μία όπως λέει ο αλιάκμων. Όχι να μυρίζουμε τα δακτυλά μας για το αν κάποιος έχει κακές προθέσεις και να του απαγορεύουμε να κάνει ποστ. Αλλά αφού καταχράζεται ασύστολα το δικαίωμα του να εκφράζεται ελεύθερα "σπέρνοντας" κακόβουλα ποστ και αφού του γίνουν προειδοποιήσεις στις οποίες δεν συμμορφώνεται τότε δεν είναι λογοκρισία να του κάνεις ban.

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
« Reply #185 on: January 25, 2006, 16:36:25 pm »

Ποιος ειπε "με τη μια" ρε Verminoz!!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!

Απο τοσα κατεβατα εσυ "κοψιμο με τη μια" καταλαβες?

Δηλαδη οταν ο αλλος ανοιγει ενα topic στο οποιο υποστηριζει την καταργηση του ασυλου, και λιγο πιο κατω υποστηριζει πως "κανενας νεκρος δεν βρεθηκε μεσα στο Πολυτεχνειο", ειναι δυσκολο να καταλαβεις την προθεση του?
« Last Edit: January 25, 2006, 16:40:23 pm by aliakmwn » Logged
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #186 on: January 25, 2006, 16:59:38 pm »

Επιμένω ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να δημοσιεύεις κάτι που ο άλλος σου είπε εμπιστευτικά, ακόμα και αν σε βρίζει. Δεν το λέω για λόγους "πολιτικής ορθότητας" (και καλά). Είναι σα να σε πιάσω εγώ και να σε βρίσω, κι εσύ να με μαγνητοφωνήσεις και να παίξεις την κασέτα δημόσια. Είναι άδικο. Είναι κατινιά, πώς να το πω αλλιώς; Και με την ίδια λογική, άμα κάποιος δε θέλει να αναφέρονται σ'αυτόν με το όνομά του, πρέπει να το σεβαστείς. Η αναφορά των ονομάτων του Χάμπου και του Ζορμπά μπορεί ουσιαστικά να μην τους έβλαψε, αλλά έγινε με καθαρά τραμπούκικη διάθεση.

Εγώ δεν κατάλαβα το εξής, ΘΕΛΕΤΕ να συζητήσετε με αυτούς τους δύο, ή όχι; Όσοι δε θέλετε, διαολοστείλτε τους, χαρακτηρίστε τους όπως θέλετε, πείτε ότι απαξιείτε να τους απαντήσετε και λήξτε το εκεί. Όσοι θέλετε, κάντε διάλογο. Απόπειρες εκφοβισμού δεν έχουν καμία, μα καμία θέση σε έναν υγιή διάλογο. Και ΝΑΙ, θεωρώ ότι η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων και η αποκάλυψη της ταυτότητας κάποιου γίνεται με στόχο τον εκφοβισμό.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #187 on: January 25, 2006, 17:04:15 pm »

Αφού ρε παιδιά είπατε να μυριζόμαστε τις προθέσεις του, εσύ αλιάκμων μιλάς για μετά που έχει γίνει το κακό. Η πρόθεση υπάρχει πριν γίνει αυτό. Εγώ αυτό κατάλαβα.

Αλλα εσύ φίλε Στάθη όταν λές γι αυτά τα κατεβατά μιλάς γι αφού έχει γίνει το κακό. Σε αυτήν την περίπτωση συμφωνούμε.

Εκεί που διαφωνώ καθέτως κσι αυτό προσπαθώ να πω στα παραπάνω ποστ είναι να μην λογοκρίνουμε κάποιον πριν καλά καλά πει και τίποτα σπουδαίο. Και ακόμα και αν πει να υπάρξει μια κάποια ανοχή. Και αν ξεπεράσει και τα όρια αυτής της ανοχής τότε του κάνεις μπαν. Αυτό λεω εγώ.

Συγγνώμη αν σε παρεξήγησα φίλτατε αλλά νόμιζα πως μιλούσες πιο γενικά για λογοκρισία. (π.χ. με το που έθεσε κάποιος το θέμα περί ασύλου να κριθεί ύποπτος και να διαγραφεί)

Αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες τότε συμφωνούμε απόλυτα με λίγο παραπάνω ανοχή από την μεριά μου.

Κακούργα ύπαρξις!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #188 on: January 25, 2006, 17:11:00 pm »

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα
Κι εγώ δεν έχω για νοίκι...

Tongue Tongue Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #189 on: January 25, 2006, 17:14:12 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 25, 2006, 16:59:38 pm
Επιμένω ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να δημοσιεύεις κάτι που ο άλλος σου είπε εμπιστευτικά, ακόμα και αν σε βρίζει. Δεν το λέω για λόγους "πολιτικής ορθότητας" (και καλά). Είναι σα να σε πιάσω εγώ και να σε βρίσω, κι εσύ να με μαγνητοφωνήσεις και να παίξεις την κασέτα δημόσια. Είναι άδικο. Είναι κατινιά, πώς να το πω αλλιώς; Και με την ίδια λογική, άμα κάποιος δε θέλει να αναφέρονται σ'αυτόν με το όνομά του, πρέπει να το σεβαστείς. Η αναφορά των ονομάτων του Χάμπου και του Ζορμπά μπορεί ουσιαστικά να μην τους έβλαψε, αλλά έγινε με καθαρά τραμπούκικη διάθεση.

Εγώ δεν κατάλαβα το εξής, ΘΕΛΕΤΕ να συζητήσετε με αυτούς τους δύο, ή όχι; Όσοι δε θέλετε, διαολοστείλτε τους, χαρακτηρίστε τους όπως θέλετε, πείτε ότι απαξιείτε να τους απαντήσετε και λήξτε το εκεί. Όσοι θέλετε, κάντε διάλογο. Απόπειρες εκφοβισμού δεν έχουν καμία, μα καμία θέση σε έναν υγιή διάλογο. Και ΝΑΙ, θεωρώ ότι η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων και η αποκάλυψη της ταυτότητας κάποιου γίνεται με στόχο τον εκφοβισμό.

(αν και λίγο περίεργο για τα μέχρι τώρα δεδομένα...) Συφμωνώ απόλυτα με τη Νέσσα.

Αυτό που θέλω να προστέσω είναι ότι ΔΕΝ αποδέχομαι τη συμπεριφορά του myr,
που ξεφευγει τελείως από τα πλαίσια λειτουργίας μιας υγιεούς δικτυακής κοινότητας γενικα,
αλλά και ειδικά της παρούσας.
Ποιος ήταν/είναι λοιπόν ο σκοπός του myr.
Να μπει, να προκαλέσει και να φύγει;
Αυτός είναι ο υγειής δημοκρατικός διάλογος;

Γεια σας θέλω να πω αυτά που γουστάρω
και αν σβήσετε τα μηνύματά μου είστε φλώροι
εγώ όμως θα δημοσιεύσω προσωπικά σας στοιχεία και μηνύματα
και τώρα που σας τα'πα παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.

Αυτή ειναι η δημοκρατία που πρεσβεύει ο mr myr?

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #190 on: January 25, 2006, 17:19:00 pm »

Τώρα μόλις παρατήρησα ότι ο myr έχει διαγραφεί από μέλος του φόρουμ...

Οι λέξεις θρασύδειλος και απαξίωση είναι στην άκρη της γλώσσας μου, αλλά όχι δεν θα τις πω.

myr-chabos: 0-4
(και εκτός έδρας Tongue )

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
aliakmwn
Guest
« Reply #191 on: January 25, 2006, 17:33:04 pm »

Δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με την αναλυση σου fugi.
Δεν ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας..................

Ο Μυρογιαννης δεν ηταν μελος της κοινοτητας και ουτε ηθελε να γινει. Μπηκε για να υπενθυμισει 2-3 ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που ξεχασαμε... Το ξεκαθαρισε απο την αρχη. Ξαναδιαβασε τα μηνυματα του σε παρακαλω. Ουτε για να κανει διαλογο ηρθε, ουτε για να συναναστραφει μαζι μας, και εχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανει!

Μην το παιρνεις προσωπικα το θεμα...
Nikita13
Θαμώνας

The path of Excess leads to the Tower of Wisdom!

View Profile
« Reply #192 on: January 25, 2006, 18:29:48 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 25, 2006, 16:59:38 pm

Θσ συμφωνήσω απόλυτα με την νέσσα..Οποια και αν είναι η άποψη τους ακόμα και φασίστες να ηταν όπως τους αποκαλείτε κάποιοι είναι δικαίωμα τους δεν γίνεται να τους επιβάλλετε κάποια άποψη..Η μόνη λύση είναι ο διαλογος με επειχηρήματα..Εκει είναι η μεγαλύτερη μαγκια όχι να ξεφευγουμε σε τραμπουκισμούς,προβοκατορισμό και δεν ξέρω τι άλλο..Και αναρωτιέμαι δεν έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να αναλώνεστε σε τέτοιες μικρότητες ρε παδια δείξτε και κάποιο επίπεδο τέλοσπάντων..
Και δεν λέω ναι ειδικά ο Χαμπος για κάποιους έχει δωσει πολλά δικαιώματα εδώ στο φόρουμ αλλά δεν είναι ανάγκη να πέφτετε όλοι επανω του και να τον αμφισβητούμε και να τον ειρωνευόμαστε στα πάντα(όπως π.χ για καποιον δεν θυμαμαι ποιος που είπε οτι η φωτο στο αβαταρ δεν ειναι δικη του,ε ας μην το παρακανουμε κανει μπαμ οτι ειναι αυτος αν δειτι το background της φωτο-κουρτινα και ετσι)Και εδώ πρέπει να αναφέρω ότι εσυ χάμπε δεν χρειαζόταν να βάλεις το αβαταρ για να προκαλεσεις παραπάνω το ήδη τεταμένο κλιμα..Λιγη ανωτερότητα δεν έβλαψε κανεναν..Αυτα απο μένα γιατι μου αρεσει να λέω τα παγματα με το ονομα τους..
Και ναι θεωρω οτι πρεπει να γίνει ενα σπλιτ το θεμα η τροπη του πλεον εχει εχει παρει προσωπικές διαστασεις καμία σχεση με τα γεγονοτα του Πολυτεχνειου..
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #193 on: January 25, 2006, 19:36:43 pm »

Quote from: Netgull on January 25, 2006, 15:07:02 pm
Quote from: Rattlehead on January 25, 2006, 14:43:03 pm
Ο δημοκρατικός τρόπος είναι η συζήτηση και η ελευθερία λόγου, η λογοκρισία είναι ο τρόπος του φασισμού που τόσο πολύ λέτε ότι απεχθάνεστε!

Αν και το έγραψε ήδη πολύ ωραία ο aliakmwn... Και όταν ο "ελεύθερος" λόγος στρέφεται (έστω έμμεσα) ενάντια σε αυτή την ελευθερία και απειλεί να την καταργήσει; Οφείλει η ελευθερία να (αυτο)προστατευτεί ή όχι;

Ώστε η ελευθερία πρέπει να αυτοπροστατευτεί.....Ας λογοκρίνουμε λοιπόν τους λογοκριτές!

Εμένα πάντως αυτό που με ανησυχεί περισσότερο και βλέπω ότι δεν σχολιάστηκε πολύ, είναι η ολοφάνερη απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας δυο μελών του Forum(μήπως εδώ κρύβεται και μια έμμεση απειλή και όλους τους υπόλοιπους που δεν θα συμμορφωθούν;).

Tα υπόλοιπα σχετικά με "αυγά φιδιού" και ερμηνεία προθέσεων, μου θυμίζουν τα "προληπτικά" χτυπήματα του Bush με την δικαιολογία της πάταξης της τρομοκρατίας.

Παρεμπιπτόντως φωτογραφίες που απεικονίζουν βεβήλωση εθνικών συμβόλων(άσχετο αν κανείς πιστεύει σε αυτά) είναι το ίδιο κατακριτέες με την αμφισβήτηση των νεκρών του Πολυτεχνείου,δεν συμβάλουν στην αποφυγή εντάσεων και οδηγούν την "άλλη πλευρά" σε ανταπόδοση της πρόκλησης και διατύπωση υπερβολών.

« Last Edit: January 25, 2006, 22:10:15 pm by Zarathoustra » Logged
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Λογοκρισία
« Reply #194 on: January 25, 2006, 19:57:02 pm »

Ρε παιδιά... Κολλάμε πάλι σε μία λέξη και χάνουμε την ουσία...
Προφανώς και δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας, πόσο μάλλον προληπτικής!
Οι περισσότεροι είστε πάνω από έξι μήνες εδώ μέσα και παρακολουθείτε τα όσα εξελίσσονται. Το να ερμηνεύετε αυτό που είπα και αυτά που είπε ο Αλιάκμονας ως "λογοκρισία με τη μία" και να πιστεύετε κιόλας ότι μπορεί να εφαρμοστεί από εμάς, προσωπικά σε ένα βαθμό με προσβάλλει κιόλας!
Κανείς δεν είπε λοιπόν αυτό. Εϊπε όμως ότι θα θέλαμε η κοινότητά μας να μην καταλήξει να είναι όργανο προπαγάνδας αντιδημοκρατικών απόψεων, μιας που ο διάλογος, κατ εξοχήν στοιχείο της επικοινωνίας που πηγάζει από τη δημοκρατία που οι περισσότεροι επικαλείστε, είναι αναπόσπαστο θεμέλιο αυτής της κοινότητας. Εάν λοιπόν η κοινότητα έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά (και εγώ πιστεύω ότι τα έχει, απλά αδρανήσαν λίγο σε αυτή την περίπτωση και χρειάστηκε ένας Μυρογιάννης και ένας Αλιάκμων για να τα ενεργοποιήσουν) για να τον προστατέψει, τότε η ίδια η κοινότητα θα είναι αυτή που θα απαιτήσει σε κάποια φάση την παρατήρηση κατ αρχήν και ΊΣΩΣ κάποια διαγραφή μηνύματος σαν έσχατη λύση. Το τι θα γίνει εάν δεν τα έχει είναι υπό συζήτηση, αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να αναγκαστούμε να το ανακαλύψουμε.
Σας παραπέμπω και εγώ σε πρόσφατο μήνυμα του Κύβου σε αυτό εδώ το τόπικ.

Σταματήστε λοιπόν να καταφέρεστε ενάντια σε μια λογοκρισία που ΔΕΝ έγινε και αξιοποιήστε τη δημιουργική σας δύναμη διαφορετικά! Εάν προκύψει θέμα λογοκρισίας, εδώ είμαστε, κράζετε τότε.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51 Go Up Print
Jump to: