• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:26:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:26:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 122
Total: 189
Nikos_313
chriskazakos
mavropan
jojos
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
cealexop
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
dimitrisblioumis
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
LelisNiko
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 80973 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #120 on: January 23, 2006, 22:47:23 pm »

Οταν στις 00:40 γραφεις "αυριο", προφανως εννοεις τη μερα που ξημερωνει σε λιγες ωρες...

Πραγματι ημασταν εκει.

Εγω πηγα για να γνωρισω απο κοντα το φιλο Μυρογιαννη, και να του πω αρχικα το τυπικο, πως δηλαδη το forum δεν εχει καμια σχεση με το τμημα, και δεν ειναι υπολογο ουτε στη ΓΣ, ουτε στο Συλλογο, ουτε στον Προεδρο,

και κυριως να του πω οτι οι αγωνες του θειου του ηταν ηρωικοι, αποτελουν και θα αποτελουν παραδειγμα για ολες τις επομενες γενιες, και πως η μνημη του σε καμια περιπτωση δεν προσβαλλεται απο ενα τσουρμο ανεγκεφαλα, που μπροστα σε μια οθονη γραφουν ο,τι τους κατεβει, εκμεταλλευομενοι την ελευθερια που Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Επισης να του πω πως διαφωνω με το κλειδωμα του topic και με τη διαγραφη των μηνυματων, διοτι μονο ετσι θα διατηρηθει η μνημη του θειου του ζωντανη: Οταν θα συνειδητοποιησουμε πως ο πολεμος εναντια στο φασισμο δεν εχει τελειωσει, πως ειναι διαρκης και καθημερινος!

Οσον αφορα στο Χαμπο και στο Ζορμπα, ημουν 101% σιγουρος πως δεν θα εμφανιζονταν, οπως και εγινε (ή μαλλον δεν εγινε Cheesy )
Η ελληνικη γλωσσα εχει μια πολυ ομορφη λεξη: ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #121 on: January 23, 2006, 22:53:02 pm »

Quote from: aliakmwn on January 23, 2006, 22:47:23 pm
Οσον αφορα στο Χαμπο και στο Ζορμπα, ημουν 101% σιγουρος πως δεν θα εμφανιζονταν, οπως και εγινε (ή μαλλον δεν εγινε Cheesy )

Και η αγγλική λέει το εξής:
"Woof woof, no bite"!!!!!

Puke Puke

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #122 on: January 23, 2006, 23:02:55 pm »

λοιπόν Ηλιάδη Χαράλαμπε το "φασίζοντας" μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό, μπορεί όμως και να θεωρηθεί ένας απλός χαρακτηρισμός όταν δεν είναι ανυπόστατος. Μια ματιά και στο φόρουμ της ΔΑΠ ΠολΜηχ (είμαστε και συνάδελφοι διάολε) πιστεύω είναι διαφωτιστική.
Παραθέτω ένα λινκ

http://www.dapcivil.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=32&expv=0&topic=14.0

Τώρα, επειδή έτσι κι αλλιώς ούτε με ενδιαφέρει να μπλέξω σε τέτοιου τύπου συζητήσεις (τις χορταίνω κάθε μέρα στη σχολή μας) θα επανέλθω στο άσυλο.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν τα έχουμε συνδυάσει όπως θα έπρεπε. Το άσυλο δεν θα έπρεπε να έρχεται στην επιφάνεια μόνο όταν 5 κάφροι τα σπάνε για να ξεκαυλώσουν ή στις -κατά τα άλλα πολύ συνηθισμένες- περιπτώσεις βιασμών (!) μέσα στο πανεπιστημιακό χώρο.
Στο πανεπιστήμιο δρουν και άλλες πολλές ομάδες/στέκια που θεωρητικά είναι παράνομες. Η Ραδιοφωνική ομάδα, το στέκι στην Ιατρική, το στέκι στο Βιολογικό, η Μουσική ομάδα κλπ κλπ (και για να σε προλάβω, όχι, δεν είναι αναρχικοί). Αυτές οι ομάδες έχουν κάνει ειρηνικές καταλήψεις διαφόρων αχρησιμοποίητων χώρων και τους έχουν προσδώσει κοινωνική και πολιτιστική σημασία. Αυτές οι ομάδες εν πάσει περιπτώσει ήδη δέχονται πολύ έντονες πιέσεις από πρυτανεία/κοσμητεία κλπ και είναι βέβαιο ότι στην περίπτωση που καταργηθεί το άσυλο, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, θα σταματήσει η λειτουργία τους με τη βία, αφού θεωρητικά είναι κακοί ναρκομανείς αναρχικοί σιωνιστοκομμουνισταί κλπ. Γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν τη λειτουργία αυτών των ομάδων. Γιατί μπορεί το άσυλο όταν θεσπίστηκε, στην Ευρώπη να καίγανε τους επιστήμονες και λοιπούς βλάσφημους αμαρτωλούς, ενώ πλέον δε γίνεται αυτό, αλλά η ουσία έχει παραμείνει η ίδια. Υπεράσπιση ιδεών έναντι στη βία της εξουσίας (κρατικής/εκκλησιαστικής/αστυνομικής κλπ).
Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι κάποιοι το εκμεταλλεύονται αυτό και κάνουνε καφρίλες δεν έχει σχέση με το άσυλο. Ούτε και φταίει το άσυλο γι αυτό, ούτε και θα αλλάξει τίποτα αν καταργηθεί. Νομίζω είναι πολύ αφελής όποιος πιστεύει ότι η αστυνομία δεν έχει συμφέρον (και προφανώς σχέση) με όλα αυτά. Αν ήθελαν οι αρχές θα μπορούσαν πολύ εύκολα να τους πιάσουν όλους όσους κάνουν τα έκτροπα. Δεν το κάνουν γιατί δε θέλουν. Και γιατί μεγάλο ποσοστό από τους γνωστούς άγνωστους είναι βαλτοί ασφαλίτες προβοκάτορες κλπ.
Ας μην ξεχνάμε τη σχέση των ΜΜΕ με όλα αυτά. Κάθε φορά που γίνεται κάτι αμέσως τα κανάλια δείχνουν live εικόνα, ο διψασμένος για κάτι άσχημο απελπισμένος μικροαστός που κάθεται στον καναπέ του αμέσως κολλάει, το θέαμα πουλάει και πουλιέται. Κανείς βέβαια δεν θα πει ποτέ λέξη για το άσυλο αλλά όταν τα ΜΜΕ κάνουν συνεχή προπαγάνδα τέτοιου τύπου είναι προφανής η αντίληψη που δημιουργείται στον μέσο (αδαή) Έλληνα.

Το Πανεπιστήμιο δεν είναι απλώς ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο είναι το σπίτι μας, ο κοινωνικός μας χώρος. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε τα προφανή στο όνομα του "κινδύνου" κατά παρόμοιο τρόπο που θυσιάζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα στο όνομα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Για τα προβλήματα που συνεχώς συνδέονται με το άσυλο δεν ευθύνεται ο θεσμός αλλά οι κοινωνικές καταστάσεις.

Και βέβαια πάντα οι κοινωνικές αλλαγές και εξελίξεις από τον χώρο των πανεπιστημίων ξεκινούσαν καθ όλη την ιστορία. Και αυτό επειδή δεν είχε δικαίωμα ο κάθε στρατόκαυλος μπάτσος ή απλώς "οι αρχές" να καταστρατηγεί απλά δικαιώματα και να επιβάλλει την εξουσία του μέσα σε αυτούς τους χώρους.

Πριν 33 χρόνια οι τότε αρχές απεκάλεσαν τους καταληψίες του Πολυτεχνείου "αναρχικούς" χάμπε. Οι αρχές δεν έχουν πάντα (σπάνια βασικά) δίκιο. Και δεν έχει σημασία αν τότε ήταν δικτατορία ενώ τώρα "δημοκρατία". Αυτά είναι σχετικά.

σορυ για την έκταση

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #123 on: January 23, 2006, 23:28:58 pm »

damien667, πάρα πολύ σωστός!!! NotWorthy NotWorthy NotWorthy

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #124 on: January 24, 2006, 00:03:39 am »

Quote from: aliakmwn on January 23, 2006, 22:47:23 pm
Ε! Πριν βρίσεις τον οποιονδήποτε, μήπως θα έπρεπε να του δώσεις την ευκαιρία να εξηγηθεί; Μπορεί οι τρεις τους απλά να συνεννοήθηκαν να συναντηθούν άλλη μέρα. Εξάλλου από ό,τι κατάλαβα καμία από τις δύο πλευρές δεν εμφανίστηκε!

Μπορείς να μου πεις τι νόημα είχε αυτός ο χαρακτηρισμός, γιατί εγώ δεν το έπιασα; Roll Eyes
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #125 on: January 24, 2006, 13:29:39 pm »

Οταν λέμε ότι το άσυλο είναι κάτι παραπάνω από μια νομοθετική διάταξη που απαγορεύει ή περιορίζει τη
λογοκρισία και την καταστολή κάτι τέτοια φαινόμενα έχω στο μυαλό μου.

Γιατί το ...αυγό του φιδιού απέξω δείχνει πολύ όμορφο.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

Πανεπιστημιακή κατασκοπία

20/1/2006 8:56:21 πμ

Μια πρόκληση στην οποία δύσκολα οι φτωχότεροι φοιτητές θα μπορούσαν να αντισταθούν, έκανε την εμφάνιση της στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος ʼντζελες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Guardian (20/01/06). 'Μήπως ο καθηγητής σας δεν σταματάει να μιλάει για τον Μπους, για τον πόλεμο στο Ιράκ ή για άλλα ιδεολογικά θέματα που είναι εκτός εκπαιδευτικής ύλης; Αν ναι, τότε, αν βοηθήσετε να αποκαλυφθεί ο καθηγητής, θα ανταμοιφθείτε λαμβάνοντας το ποσό των 100 δολαρίων'.
Για μια πλήρη ηχογράφηση  σε κασέτα όλων των μαθημάτων που παραδίδουν οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές του πανεπιστημίου θα λάβουν από μια ένωση του πανεπιστημίου 100 δολάρια. Το κασετόφωνο θα προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές. Οι σημειώσεις μαθημάτων που δε ηχογραφήθηκαν θα ανταμοίβονται με 50 δολάρια. Ακόμη και οι φωτοτυπίες από τα μαθήματα χωρίς την παρουσία των φοιτητών στην τάξη θα αξίζουν 10 δολάρια.

Η είδηση αυτή προκάλεσε ανησυχίες στους  υπεύθυνους του πανεπιστημίου. Αρκετοί πανεπιστημιακοί που ήταν και ο βασικός στόχος εξέφρασαν τα παράπονα τους για την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας. Το κολέγιο παράλληλα, μελετά κατά πόσο αυτή η διαδικασία καταπατά τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας και τους κανονισμούς των πανεπιστημίων.

Η ιστοσελίδα της ένωσης του πανεπιστημίου που υποστηρίζει την ενέργεια αυτή, περιέχει μια λίστα με 31 πανεπιστημιακούς που πιστεύουν ότι χρειάζονται 'επιτήρηση'. Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί διδάσκουν Ιστορία, Αφρικανοαμερικανικές σπουδές και πολιτικές επιστήμες. Η ένωση αρνείται ότι αυτή η ιστοσελίδα δημιουργεί μια μορφή 'βεντέτας' μεταξύ αυτών που έχουν διαφορετικές ιδεολογίες. Σκοπός της είναι η καταγραφή όσων πανεπιστημιακών παρουσιάζουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στην τάξη και μονόπλευρη ιδεολογική τοποθέτηση.

http://www.e-paideia.net/news/article.asp?lngEntityID=53785&lngDtrID=2889
chabos4
Guest
« Reply #126 on: January 24, 2006, 15:45:28 pm »

Κάποιοι δεν σέβονται το δικαίωμα που έχουν όλα τα μέλη του forum για ανωνυμία.
Τι νομίζετε ότι καταφέρνετε αποκαλύπτωντας το όνομά μου?
Νομίζετε ότι θα φοβηθώ?
Νομίζετε ότι θα σταματήσω να λέω αυτά που λέω επειδή οι θιγόμενοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με βρουν? (επειδή είμαι θρασύδειλος...)
Είστε κατά του φακελώματος και της παρακολούθησης από τις μυστικές υπηρεσίες, όμως ακολουθείτε τις ίδιες τακτικές για να επιβληθείτε...
Πιστά αντίγραφα του καθεστώτος της ΕΣΣΔ. Τι έλεγαν οι κομμουνιστές πριν πάρουν την εξουσία και πόσοι χριστιανοί πέθαναν στην Σιβηρία μετά την επιβολή του καθεστώτος? Τα ίδια είστε κι εσείς.

your tactics are dispicable.
aliakmwn
Guest
« Reply #127 on: January 24, 2006, 15:49:55 pm »

Grin Grin Grin Grin Grin
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #128 on: January 24, 2006, 15:53:23 pm »

Πολύς τραμπουκισμός πέφτει εδώ μέσα. Υγιής συζήτηση δε γίνεται εκβιαστικά Sad
Nikita13
Θαμώνας

The path of Excess leads to the Tower of Wisdom!

View Profile
« Reply #129 on: January 24, 2006, 15:58:15 pm »

Παιδιά ηρεμήστε το παρακάνατε σε αυτό το τόπικ..Εχω βαρεθεί τόσες μέρες αν και δεν μετέχω να διαβάζω μικρότητες που ρίχνουν το επίπεδο σας..Δεν μπορείτε να κάνετε δημοκρατικό διάλογο χωρίς να θίγετε ο ένας τον άλλον?Ελεος μην γινόμαστε κατίνες..Οι άποψη και τα πιστεύω του καθένος είναι δικαίωμα του και πρέπει να γίνονται απολύτως σεβαστα..
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #130 on: January 24, 2006, 17:53:29 pm »

Nikita νομίζω ότι είναι προφανές ποιος ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης. Τεσπα, δεν θα μπω στον κόπο να κάνω καμιά προσωπική επίθεση, επίσης δεν θα μπω στον κόπο να προσπαθήσω να εξηγήσω στον Χάμπο τίποτα άλλο, ούτε να στηρίξω τις θέσεις μου.

Χάμπε, μια φιλική συμβουλή μόνο, να κρατάς πάντα ανοιχτό μυαλό και να ακούς τι σου λένε οι άλλοι καλά, γιατί ακόμα και αν δεν έχουν δίκιο, εσύ μαθαίνεις από αυτό....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
chabos4
Guest
« Reply #131 on: January 24, 2006, 18:02:17 pm »

Verminoz, μια φιλική συμβουλή μόνο, να κρατάς πάντα ανοιχτό μυαλό και να ακούς τι σου λένε οι άλλοι καλά, γιατί ακόμα και αν δεν έχουν δίκιο, εσύ μαθαίνεις από αυτό....
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #132 on: January 24, 2006, 19:27:12 pm »

Quote from: myr on January 23, 2006, 13:46:21 pm
Quote from: Verminoz on January 23, 2006, 13:09:51 pm
myr πιστεύω πως οφείλει να το κάνεις αυτό γιατί ο Zorbas-E- ουδέποτε έβρισε κανένα ούτε αμφισβήτησε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Απλά τάχτηκε υπέρ της κατάργησης του ασύλου, που είναι αναφέρετο δικαίωμα του και δεν προσβάλει κανέναν.
΄

Έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσω σε μισή ώρα. Παρόλα αυτά λαμβάνω υβριστικές απαντήσεις και μηνύματα από τους δύο φασίζοντες. Επιμένω και παραθέτω τα μηνύματα του Σαββίδη(Zorbas) στο τέλος του μηνύματος. Θα περιμένω έξω από την γραμματεία. Εάν δεν εμφανιστούν τότε το ζήτημα είναι προσωπικό κσι ας κοιτάξουν πως θα προφυλαχθούν. Δήλωσα όνομα και διεύθυνση, γνωρίζω τους κύριους Σαββίδη και Ηλιάδη(chabos).
Επιμένω στους χαρακτηρισμούς και στο να κατεβεί το topic, επειδή συνεχίζει να είναι αισχρό και προσβλητικό για τη μνήμη του θείου μου και των εθνικών συμβόλων(Πολυτεχνείο).
Μιχάλης Μυρογιάννης

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You have just been sent a personal message by Zorbas-E- on THMMY.gr
Community

Πόσο γελοίος είσαι ρε φίλε, πόσο γελοίος. Που έγραψα πως αμφισβητώ τους
θανάτους στπ Πολυτεχνέιο ΜΠΟΡΕΪΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
 ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ COPY PASTE ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ.

κάφρε, θα μας πεις και για τον Ντερτίλη. Και που ξέρεις ρε αν δε
σκοτώθηκε και δικός μου συγγενής και θα μας φέρεις και τις δίκες της
΄Χούντας για να μας φωτίσεις; Άκου γκαιμπελίσκε δε ξέρω ποιος σου σφύριξε μπες
στο φόρουμ γιατί είναι ένας φασίστας και αμφισβητεί το πολυτεχνείο,
άλλα είσαι το ίδιο πραγματικός "φασίστας" με αυτόν.

Επίσης κάτι ακόμη. Αν διάβαζες το topic ολόκληρο και δεν ερχόσουν από
"σφύριγμα" εκτός του ότι θα έβλεπες τι γράφω (δεν είμαι ο χάμπος το
πήρεσ χαμπάρι), θα διάβαζες και τις διαμαρτυρίες μου για μέλη που έγραφαν
πως πρέπει να καίγετια η ελληνική σημα΄΄ια, φασίστες είναι οι
αστυνομικοί και αγώνιστής ο πρόσφατος δολοφόνος Δημητράκησ κοκ.

Διάβασε και θα δεις σε τι υπέπεσες και περιμένω συγγνώμη

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω διαβάσει όλο το topic, και δεν μετανιώνω για αυτό (έχοντας υπόψη κάποια συγκεκριμένα ποστ που μόνο υγειή συζήτηση δεν πετυχαίνουν).
[If mode]
Εάν το μήνυμα που παραθέτεις προέρχεται από προσωπικό μήνυμα (pm) τότε αυτό που έχω να πω εγώ
είναι πως δεν σε τιμάει καθόλου η δημοσιοποίησή του.
Σεβάσου αυτά που πρεσβεύεις, γιατί πράττεις ακριβώς τα αντίθετα.[/If mode]

Επιπλέον θα έπρεπε να σέβεσαι και την ανωνυμία που επιθυμούν κάποια μέλη του φόρουμ.
Αυτό που έκανες, δεν σε τιμάει καθόλου,Σεβάσου αυτά που πρεσβεύεις, γιατί πράττεις ακριβώς τα αντίθετα.
Και αυτό το λέω χωρίς if mode.

Ελπίζω να καταλάβεις και να διορθώσεις (αν και δε νομίζω ότι είναι δυνατόν πλεόν) το λάθος σου.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
myr
Guest
« Reply #133 on: January 25, 2006, 01:28:45 am »

Ο Φασισμός

Στίχοι: Φώντας Λάδης
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Ερμηνεύτρια: Μαρία Δημητριάδη

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

Ήρθα στη συνάντηση και είδα του τρεις (Καλισθένης Αλιάκμωνας, Απόστολος) μαζί με έναν  άσχετο. Τα δυο καλά παιδάκια δεν ήταν εκεί. Η μαγκιά τους διαρκεί όσο και η ανωνυμία τους. Δεν θέλησα να μπλέξω στην υπόθεση άλλους. Πήρα τα πρακτικά της δίκης κι έφυγα.
Μερικά πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα για να τα αγγίζει κανείς, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι αισθήματα. Το τι έγινε την περίοδο της Χούντας είναι γνωστό σε όλους. Το ότι οξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ήταν παλλαϊκός και είχε και αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα κανείς δεν το αμφισβητεί. Το ότι σκοτώθηκαν άνθρωποι σε αυτήν την υπόθεση, επίσης. Οι μόνοι που δεν το αναγνωρίζουν είναι οι φασίστες και αυτοί που νοσταλγούν τέτοιου είδους καθεστώτα. Αρχίζοντας ένα topic με θέμα το άσυλο, λογικό θα ήταν να συζητήσετε με σοβαρά επιχειρήματα γύρω από αυτό το ευαίσθητο θέμα και να ακουστούν λογικές προτάσεις. Είναι ένα θέμα που απασχολεί όλους μας. Αφήνοντας όμως την συζήτηση  να την κατευθύνουν φασίζοντες, λογικό είναι να καταλήξει εκεί που κατέληξε. Σε ανοησίες και παιδιαρίσματα και στο να σας την βγαίνει ένας Χάμπος. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο οι δημοκρατικές φωνές μέσα στο forum σας σιωπούν και δεν ενδιαφέρονται για τα τόσο σοβαρά ζητήματα, τόσο περισσότερο θα βρίσκουν βήμα τα ακροδεξιά στοιχεία και θα περναν την άποψή τους. Μήπως έτσι εκτρέφεται το αυγό του φιδιού στον κόρφο σας?
Με την φασιστική ή φασίζουσα άποψη χαριεντίσματα και συζήτηση δεν γίνονται. Δυο πράγματα είναι δυνατά: ή κράξιμο (ντομάτες)  ή τσάκισμα.

Όσο για την παράθεση των προσωπικών μηνυμάτων αγαπητέ Μπόντζιε αυτό που πρεσβεύω, το σέβομαι και το διαφυλάσσω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει τη μνήμη του θείου μου ούτε και κανενός άλλου που έπεσε για την υπόθεση της δημοκρατίας. Καλά θα κάνεις, να κάνεις και συ το ίδιο. Αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου τι είναι προσωπικό μήνυμα και τι βρισιά σε προσωπικό μήνυμα, τι τύπος και τι ουσία.
Το θέμα με τον Σαββίδη έληξε μετά από μήνυμα που μου έστειλε. Όσο αναφορά εσένα Χάμπε Ηλιάδη, και βέβαια πρέπει να φοβάσαι γιατί δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Κάτι θρασύδειλοι σαν και σένα δεν καταλαβαίνουν από λόγια...Τα λόγια τέλειωσαν...Η εποχή της αυτοδικίας ακολουθεί αγαπητή Νήσσα. Ποια ΕΣΣΔ και ποια αριστερά μάγκα μου, εδώ έμπλεξες με  μεγάλα αισθήματα.
Η παρουσία μου στο forum σας τελειώνει εδώ. Γεια σας και να χαίρεστε την ελευθερία της επώασης του αυγού του μέλλοντός μας.

Επειδή προφανώς το μήνυμα θα σβηστεί από διάφορους φλώρους, όσοι καταλαβαίνουν από ‘λογισμό και όνειρο’ κατά πως λέει ο Σολωμός, ας το κοπιάρουν κι ας το φυλάξουν.
Μιχάλης Μυρογιάννης
chabos4
Guest
« Reply #134 on: January 25, 2006, 01:37:19 am »

Όσο αναφορά εσένα Χάμπε Ηλιάδη, και βέβαια πρέπει να φοβάσαι γιατί δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Κάτι θρασύδειλοι σαν και σένα δεν καταλαβαίνουν από λόγια...Τα λόγια τέλειωσαν...Η εποχή της αυτοδικίας ακολουθεί αγαπητή Νήσσα. Ποια ΕΣΣΔ και ποια αριστερά μάγκα μου, εδώ έμπλεξες με  μεγάλα αισθήματα.

Έσω Έτοιμος.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51 Go Up Print
Jump to: