• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:43:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:43:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 90
Total: 136
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 81014 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #30 on: January 21, 2006, 22:19:40 pm »

Επίτρεψε μου αυτό που θα κάνω είναι αγενές αλλά δε θα σου πω κανένα όνομα!!
Ξέρεις γιατί δε θα σου πω κανένα όνομα γιατί δε θέλω να λερωθεί το όνομα τους , μόνο που θα το εκφέρεις !!!
Δε θέλω να τους πιάσεις στο στόμα σου!!Γι 'αυτό!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: January 21, 2006, 22:26:10 pm »

Quote from: chabos4 on January 21, 2006, 22:01:35 pm
[Πες 1 όνομα ενός φοιτητή που σκότωσε το τανκ!
Καθ'όλη την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν σκοτώθηκε κανείς εντός του ασύλου και σε ακτίνα 50 μέτρων.
SuperConfused
Ναι και τα παιδιά που ήταν πάνω στην πύλη γλίτωσαν με δυο τρεις γρατζουνίτσες φαντάζομαι!!!

Άρα το κράτος είναι φασιστικό αφού δεν αναδιαρθρώνει την αστυνομία.
Παρόλα αυτά θεσπίζει το άσυλο.
Καταλαβαίνεις το παράδοξο?
Το κράτος είναι εκ φύσεως εξουσιαστικό.
Για την αντίθεση (και την προσπάθεια σε μια δημοκρατία για συμβιβασμό) ανάμεσα στην κρατική εξουσία και στα ατομικά δικαιώματα έχεις ακούσει τίποτα;

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #32 on: January 21, 2006, 22:30:50 pm »

Nα θυμίσω ότι ένας άνθρωπος με δυο σακούλες στο χέρι σταμάτησε 10 τανκς σε μια απολυταρχική Κίνα.

Το να μειώνεις το γεγονός του Πολυτεχνείου είναι πολύ χειρότερο από τη βεβύλωση της σημαίας (μπορώ να πω και εγώ ότι δεν την έχω στην υπόληψη που την έχει ο Χάμπος4 αλλά αυτό δε σημαίνει Αλιάκμων ότι πρέπει να του το εξευτελίζουμε επειδή εσύ την έχεις χεσμένη). Μπορεί να μην έριξε την χούντα αλλά όπως είπε και ο Βέρμινοζ μια χούντα πρέπει να κρατάει τα προσχήματα και να δίνει την εντύπωση στους ανθρώπους ότι όλοι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Όταν κάποιοι ξεσηκώνονται και όσοι άλλοι θέλουν να αντιδράσουν γίνονται ευκολότερα πιο απείθαρχοι.
Δεν το καταλαβαίνεις;

Απλά πιστεύω ότι είσαι τρομερά ευφυσηχασμένος πάνω στην κατάσταση. Βλέποντας όμως άλλα σου ποστ όπου κατηγορείς ξένες υπηρεσίες και διεθνείς συνομωσίες, το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι είτε ότι είσαι εξαιρετικά επιπόλαιος στις απόψεις σου, είτε ότι λες ότι να'ναι για να ανάψεις τα αίματα.

Στην πρώτη περίπτωση, ελπίζω να είσαι στην δεύτερη δεκαετία της ζωής σου ακόμα... θα στρώσεις (ελπίζω)
Στην δεύτερη περίπτωση δεν κάνεις απαραίτητα κακό... απλά να το ξέρουμε να μην αγχωνόμαστε....

byeeee
chabos4
Guest
« Reply #33 on: January 21, 2006, 22:33:05 pm »

Ναι και τα παιδιά που ήταν πάνω στην πύλη γλίτωσαν με δυο τρεις γρατζουνίτσες φαντάζομαι!!!
Στο βίντεο της εισόδου δεν φαίνεται κανένα παιδί πάνω στην πύλη.
Τους ήρωες ψάξτε τους στα Ίμια και στην πράσινη γραμμή, όχι εκεί που δεν υπάρχουν.

apostolos1986 δεν ξέρεις ούτε ένα όνομα ούτε εσύ, ούτε η αριστερά, ούτε οι εργατοπατέρες, ούτε η Δαμανάκη. What can i say, you 're a funny guy!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #34 on: January 21, 2006, 22:38:37 pm »

Τώρα ποιος είναι ο γελοίος της υπόθεσης , θα το κρίνει η ιστορία...

Α και κάτι ακόμη!!
Θα προσχωρήσω στην άποψη του κ.Παπαγιάννη!!
Quote from: gpap on January 21, 2006, 21:46:13 pm
Χάμπε δεν έχει νόημα να συζητάμε μαζί σου γιατί οι απόψεις σου είναι απλοικές, παιδιάστικες, ανιστόρητες και εκτός πραγματικότητας.

Θα μπορούσες να επιστρέψεις σε κάποιο από τα προσφιλή σου θέματα, όχι βέβαια ότι εκεί μπορείς να εκφράσεις ..σοβαρότερες απόψεις απλά γίνονται ..ευκολότερα ανεκτές.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

« Last Edit: January 21, 2006, 22:59:59 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
madmetal

View Profile
« Reply #35 on: January 21, 2006, 23:49:25 pm »

δεν περιμενα να λαβει τετοιες διαστασεις το θεμα καθως το θεωρω ντροπη φοιτητης να θετει ερωτημα για το ασυλο..

σχολιαζοντας οτι προλαβα να διαβασω απο 3 σελιδες..

Quote from: chabos4 on January 21, 2006, 22:33:05 pm
Στο βίντεο της εισόδου δεν φαίνεται κανένα παιδί πάνω στην πύλη.
Τους ήρωες ψάξτε τους στα Ίμια και στην πράσινη γραμμή, όχι εκεί που δεν υπάρχουν.

οι μεν φοιτητες εκαναν κατι που δεν εκανε κανεις αλλος απο τα 10.000.000 της χωρας δηλαδη αντισταθηκαν στο καθεστως φανερα, στα Ιμια και στην πρασινη γραμμη ειναι φανταροι που κανουν το καθηκων τους (οχι οτι αυτοι δεν μπορει να ειναι ηρωες υπο τετοιες συνθηκες αλλα μπορει να ησουν και εσυ στην θεση τους χωρις να ειναι κατι που το εκανες αυτοβουλως) και
αφου τεθηκε και θεμα σημαιας αυτοι που ειναι εκει εχουν την σημαια στο στηθος.

για το θεμα της σημαιας γραφτηκε η αποψη
η σημαια ειναι πανι η μανα σου ειναι ανθρωπος...  - αν σου βρισω την σημαια θα μου καψεις την μανα?

η σημαια και ας μην το θελουν  καποιοι ειναι συμβολο του εθνους.
με το ιδιο σκεπτικο με το παραπανω αν μου βρισεις την μανα θα σου καψω το σπιτι που ειναι απλα τουβλα και δεν ειναι καν συμβολο.

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #36 on: January 21, 2006, 23:53:46 pm »

Η μάνα είναι σύμβολο; Grin
madmetal

View Profile
« Reply #37 on: January 21, 2006, 23:57:12 pm »

απλα ειπωθηκε οτι η μανα ειναι ανθρωπος ενω η σημαια απλα ενα πανι..
ετσι και το σπιτι ειναι απλα τουβλα...

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #38 on: January 21, 2006, 23:59:57 pm »

Το σπίτι δεν είναι σύμβολο, έχει χρηστική αξία. Η σημαία είναι ένα παντελώς άχρηστο πανί που έχει μόνο συμβολική αξία.
chabos4
Guest
« Reply #39 on: January 22, 2006, 00:45:21 am »

οι μεν φοιτητες εκαναν κατι που δεν εκανε κανεις αλλος απο τα 10.000.000 της χωρας δηλαδη αντισταθηκαν στο καθεστως φανερα, στα Ιμια και στην πρασινη γραμμη ειναι φανταροι που κανουν το καθηκων τους (οχι οτι αυτοι δεν μπορει να ειναι ηρωες υπο τετοιες συνθηκες αλλα μπορει να ησουν και εσυ στην θεση τους χωρις να ειναι κατι που το εκανες αυτοβουλως)
Σε παραπέμπω στην περυσινή εκπομπή του Παπαχελά για το βράδυ των Ιμίων.

Και ο Σολωμός το καθήκον του έκανε?
« Last Edit: January 22, 2006, 01:10:56 am by chabos4 » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #40 on: January 22, 2006, 03:04:04 am »

Αν θυμάσει Χάμπο για μια σημαία τον σκότωσαν.. γιατί ήθελε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία...

Ο κυπριακός λαός είναι θύμα της ελληνικής και τουρκικής καταγωγής του. Οι άνθρωποι εκεί ζουν σε ένα καθεστώς ψυχρού πολέμου και βιώνουν πολύ έντονα κάποια πράγματα.

(εγώ προσωπικά λυπάμαι περισσότερο τα παιδιά που χάθηκαν στα Ίμια, γιατί δεν επέλεξαν να είναι εκεί. Τον Σολωμό από την άλλη τον σέβομαι γιατί αγωνίστηκε για αυτά που πιστεύει και τον σκότωσαν χωρίς να πειράξει κανέναν.... ένας τούρκος που σκέφτεται σαν τον Χάμπος4 θα έλεγε ότι καλά του έκαναν)

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #41 on: January 22, 2006, 10:03:15 am »

Λοιπόν λοιπόν. Για να γράψω κι εγώ κάτι.

Δε θα ήθελα να σχολιάσω περί ηρώων Πολυτεχνείου και Ιμίων.

Έτσι:

Το άσυλο που παρέχει το Πανεπιστήμιο δε σε κάνει ελεύθερο. Ελεύθερος γίνεσαι αυτοπροσδιοριζόμενος. Και αυτό γιατί το περιβάλλον σου σου αντιπαρατίθεται. Τώρα, το περιβάλλον του Πανεπιστημίου που δεν σου αντιπαρατίθεται, δε σε κάνει ελεύθερο (μ'αρέσει το παράδοξο εδώ). Γιατί η απόλυτη ελευθερία δεν ορίζεται (δεν είναι τυχαίο που το ρήμα ελευθερώνω είναι ενεργητικής διάθεσης - σε όλες τις γλώσσες που γνωρίζω - , που σημαίνει ότι περιγράφει πράξη, άρα αλληλεπίδραση, άρα προϋποθέτει και άλλη ύπαρξη).

Αυτά πολύ λεπτολογικά, σκέψεις.

Θέλω να πω ότι αυτοί που είναι μέσα στο Πανεπιστήμιο δε συνειδητοποιούν την ελευθερία που τους δίνεται, παρά μόνον όταν σχετιστούν με τα έξω (δλδ προκληθεί κάτι που είναι "κακό" στον έξω κόσμο).
Είναι όμως το άσυλο τοπικό-χωρικό, άρα μπορούν να έρθουν άσχετοι μέσα στον χώρο του και να κάνουν ό τι θέλουν για να εκτονωθούν.

Όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι.
Δώσε στον χρήστη τη δυνατότητα να κάνει ό τι θέλει και τότε εκείνος θα κάνει το αντίθετο από τος περιορισμούς που προϋπήρχαν.
Δώσε στον χρήστη πρόσβαση στον κώδικα και δε τον αλλάξει ουσιαστικά ή θα βάλει δικούς του περιορισμούς.

Κι άλλες σκέψεις:

Όταν δίνεται "ελευθερία κινήσεων", το ανθρώπινο μυαλό μου θα τρέξει πρώτα σε αυτά που ξέρει και θα τα εφαρμόσει. Οι συνειρμοί είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό. Και μαθαίνει με τη μίμηση, ναι, είμαστε πολύ καλοί σε αυτό. Μιμούμαστε οτιδήποτε. Κυρίως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα γύρω μας.

Τι σχέση έχουν αυτά με το άσυλο του Πανεπιστημίου;
Σκέφτομαι ότι αν δοθεί σε όλους τους ανθρώπους η δυνατότητα για δημιουργία, θα έχουμε φτάσει σε παρόμοιο επίπεδο γνώσης. Το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουμε όλοι και στους περιορισμούς που θα βάλουμε στο βιντεοπαιχνίδι μας για να πετύχουμε την ουτοπία.

Και κάτι άλλο. Ήθελα να το ρωτήσω αυτό.
Μπορώ να φτιάξω μια τεράστιας ισχύος πυρηνική βόμβα για να εκραγεί στο πανεπιστήμιο μόνο και μόνο για να δω αν θα επιβιώσει τίποτα;
Να σχετιστεί με τα πειράματα για την αντοχή ανθρώπων που έκανε ένας τύπος το '40, παίρνοντας την άδεια από έναν από τους μεγαλύτερους μη-ελευθεριστές του αιώνα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #42 on: January 22, 2006, 13:52:03 pm »

Η πανεπιστημιακή κοινότητα μπορεί, πρέπει και εννοείται ότι θα εμποδίσει τέτοια πράγματα.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα άρσης του ασύλου. Ο νόμος έχει προβλέψει για την περίπτωση που θα γίνει κάτι κουφό (πχ αν κάποιος πάει να σε σκοτώσει και περνάει ένας αστυνομικός από δίπλα, δικαιούται να μπει μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου για να σε σώσει).
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #43 on: January 22, 2006, 14:43:12 pm »

Άσυλο δε σημαίνει ότι όλα είναι νόμιμα. Σημαίνει ότι δε μπορείς να μπει η αστυνομία χωρίς άδεια.

Όπως συμβαίνει στο σπίτι σου κύβε.

Εσύ μπορείς να κάνεις και τα πειράματα στο σπίτι σου.

Βέβαια εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι σου αστυνομικοί. πως θα βεβαιωθούν ότι δεν κάνεις εγκληματικές πράξεις.

Τώρα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το όποιο άσυλο με κάποιον τρόπο είναι άλλο θέμα. Οι άνθρωποι που εκμεταλεύονται το άσυλο κάνουν συχνά τον δικό τους πολιτικό αγώνα που απλά εσύ τον θεωρείς λάθος και τον καταδικάζεις.

byeeee
Zorbas-E-
Guest
« Reply #44 on: January 22, 2006, 14:57:21 pm »

Καλά δεν παίζεται η """αριστερά"""... Συνάδελφοι αναρχοελευθεριακοί, που δε σας νοιάζει η σημαία γιατί είναι πανί κι όχι σύμβολο αλλά αν είναι μαυρό-κόκκινο είναι σύμβολο, κάτι τέτοια έλεγε κι ο συνάδελφος Δημητράκης όταν ήταν στην ηλικία μας αντί να διαβάζει για το δίπλωμα. Και τόν πιάσαν στα 28, ακόμα ηλεκτρολόγο μηχανικό φοιτητή, από καλή οικογένεια, με 400.000 ευρώ στην τράπεζα και με ούζι και χειροβομβίδες να κάνει το ράμπο στο κέντρο της Αθήνας.

άντε και καλό βόλι!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 51 Go Up Print
Jump to: