• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:51:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:51:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 85
Total: 126
Tsomp
Giorgos2222
boulionis
agapi
evax
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
Athinaaz
AODON
Yamal
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
dinoschalv
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 81030 times)
Sanctifier
Guest
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #465 on: February 21, 2007, 00:51:00 am »

Quote from: gepeltek on February 20, 2007, 22:05:08 pm
Είτε διατηρηθεί το άσυλο είτε καταργηθεί, τα πανεπιστήμια χρειάζονται πανεπιστημιακή αστυνομία..

Βεβαιως και προτεινω μαλιστα να εχουν προτεραιοτητα οι ανεργοι αποφοιτοι στην καλυψη των θεσεων... Grin
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #466 on: February 21, 2007, 11:38:48 am »

Quote from: proto_trapezi on February 19, 2007, 01:57:56 am
Quote from: gepeltek on February 17, 2007, 23:34:27 pm
Quote from: proto_trapezi on February 17, 2007, 14:43:31 pm

Αμπισιους κι εγω δεν εχω κοπελα, αλλα δεν κανω ετσι.
Βγες λιγο εξω να παρεις αερα.
Καλη η μαλακια, αλλα αμα το παρακανεις πειραζει.

jerk jerk jerk

jerk jerk jerk

jerk jerk jerk

Grin Grin Grin

Πρέπει να διασαφηνίσουμε κάτι..
Ο νόμος και η τάξη δεν είναι χουντικές έννοιες..
Είναι ίσως η βάση της δημοκρατίας..
Είτε διατηρηθεί το άσυλο είτε καταργηθεί, τα πανεπιστήμια χρειάζονται πανεπιστημιακή αστυνομία..
Χωρίς αυτήν θα συνεχίσουν να είναι ένα φαρ ουέστ όπου επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου και βιαιότερου..
Και δεν είναι το πρόβλημα οι κουκουλοφόροι (αυτά πες είναι στημένα), ή οι εγκληματικές ενέργειες και τα ναρκωτικά (το εξαντλήσαμε το θέμα..).
Εγώ θα σου πω κάτι άλλο..
Πάρε παράδειγμα την μια φορά οι ΔΑΠίτες πλακώθηκαν με ΕΑΑΚίτες, την άλλη ΚΝιτες με ΠΑΣΠιτες ή δεν ξέρω και γω τι. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος να επέμβει σε αυτήν την περίπτωση; Ποιός θα επέμβει, ο πρύτανης; Γιατί αυτή η απέχθεια στην αστυνόμευση; Η αστυνόμευση δεν είναι δεξιά ή αριστερή. Είναι απαραίτητη σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία..
Και άντε δεν είναι μόνο το ξύλο που λες άσ’τους να σκοτωθούν μεταξύ τους! Εδω απ’οτι θυμάμαι ολόκληρος υπουργός της ελληνικής δημοκρατίας είχε κλειστεί μέσα σε αμφιθέατρο της Νομικής για ώρες από κάφρους που δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε! Αυτό είναι πανεπιστημιακή ελευθερία, ελευθερία διακίνησης ιδεών κτλ..;
Αυτή τη στιγμή το άσυλο είτε το θέλουμε είτε όχι είναι ένας θεσμός αδιαφάνειας και ανισότητας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι φυσικό και αναμενόμενο να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα ..
Και για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους η θέση μου αυτή για το άσυλο δεν διαμορφώνεται από τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά από την άμεση εμπειρία μου με τα Ελληνικά ΑΕΙ. Αυτά που βίωσα και αυτά που βλέπω δηλαδή με τα ίδια μου τα μάτια..
Και τίθεται τέλος το ερώτημα..
Είναι πραγματικά το άσυλο ένα δημοκρατικό δικαίωμα ή, όπως πιστεύω εγώ, ένα μνημειώδες λάθος του νόμου πλαισίου του 1982; Για να απαντήσουμε το ερώτημα αυτό ας αναλογιστούμε αν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να απαγορεύει δια νόμου την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του πανεπιστημίου. Δε νομίζω. Από ότι ξέρω πρόκειται για (ακόμα μία) παγκόσμια πρωτοτυπία! Ένα από τα δύο τότε πρέπει να συμβαίνει: ή η Ελλάδα είναι η πιο δημοκρατική χώρα του κόσμου, ή το άσυλο δεν έχει καμιά σχέση με τη δημοκρατία. Εγώ πάντως πιστεύω το δεύτερο..
Πάρτε το χαμπάρι..
Το ελληνικό άσυλο όπως εφαρμόζεται σήμερα αποτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και προστατεύει μόνο τον τραμπουκισμό..

+++
amanas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
« Reply #467 on: February 21, 2007, 12:14:12 pm »

να ρωτησω κατι παιδια ; μεχρι τωρα η αρση του ασυλου γινοταν απο τη συγκλητο ενω αν περασει το νεο νομοσχεδιο τοτε η αρση θα γινεται απο το πρυτανικο συμβουλιο. η συγκλητος απο ποιους αποτελειται και τι ισχυε μεχρι τωρα για την αρση του ασυλου?
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #468 on: February 21, 2007, 13:14:00 pm »

Χωρίς αυτήν θα συνεχίσουν να είναι ένα φαρ ουέστ όπου επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου και βιαιότερου..
Και δεν είναι το πρόβλημα οι κουκουλοφόροι (αυτά πες είναι στημένα), ή οι εγκληματικές ενέργειες και τα ναρκωτικά (το εξαντλήσαμε το θέμα..).
Πάρε παράδειγμα την μια φορά οι ΔΑΠίτες πλακώθηκαν με ΕΑΑΚίτες, την άλλη ΚΝιτες με ΠΑΣΠιτες ή δεν ξέρω και γω τι. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος να επέμβει σε αυτήν την περίπτωση; Ποιός θα επέμβει, ο πρύτανης; Γιατί αυτή η απέχθεια στην αστυνόμευση; Η αστυνόμευση δεν είναι δεξιά ή αριστερή. Είναι απαραίτητη σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία..
Και άντε δεν είναι μόνο το ξύλο που λες άσ’τους να σκοτωθούν μεταξύ τους! Εδω απ’οτι θυμάμαι ολόκληρος υπουργός της ελληνικής δημοκρατίας είχε κλειστεί μέσα σε αμφιθέατρο της Νομικής για ώρες από κάφρους που δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε! Αυτό είναι πανεπιστημιακή ελευθερία, ελευθερία διακίνησης ιδεών κτλ..;
Αυτή τη στιγμή το άσυλο είτε το θέλουμε είτε όχι είναι ένας θεσμός αδιαφάνειας και ανισότητας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι φυσικό και αναμενόμενο να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα ..
Και για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους η θέση μου αυτή για το άσυλο δεν διαμορφώνεται από τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά από την άμεση εμπειρία μου με τα Ελληνικά ΑΕΙ. Αυτά που βίωσα και αυτά που βλέπω δηλαδή με τα ίδια μου τα μάτια..
Είναι πραγματικά το άσυλο ένα δημοκρατικό δικαίωμα ή, όπως πιστεύω εγώ, ένα μνημειώδες λάθος του νόμου πλαισίου του 1982; Για να απαντήσουμε το ερώτημα αυτό ας αναλογιστούμε αν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να απαγορεύει δια νόμου την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του πανεπιστημίου. Δε νομίζω. Από ότι ξέρω πρόκειται για (ακόμα μία) παγκόσμια πρωτοτυπία! Ένα από τα δύο τότε πρέπει να συμβαίνει: ή η Ελλάδα είναι η πιο δημοκρατική χώρα του κόσμου, ή το άσυλο δεν έχει καμιά σχέση με τη δημοκρατία. Εγώ πάντως πιστεύω το δεύτερο..
Πάρτε το χαμπάρι..
Το ελληνικό άσυλο όπως εφαρμόζεται σήμερα αποτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και προστατεύει μόνο τον τραμπουκισμό..

Απολυτα συμφωνος.... και ασε τους αλλους να κουρευονται...
(Εδω απ’οτι θυμάμαι ολόκληρος υπουργός της ελληνικής δημοκρατίας είχε κλειστεί μέσα σε αμφιθέατρο της Νομικής για ώρες από κάφρους που δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε! Αυτό είναι πανεπιστημιακή ελευθερία, ελευθερία διακίνησης ιδεών κτλ..; )
Καποιοι θα ρθουν τωρα να απαντησουν προσπαθωντας να δωσουν αντεπιχειρηματα και ΜΟΝΟ και οχι πρωτα να ζυγισουν , οπως εχω ξαναπει, τα πραγματα... Αυτοι στοχο εχουν με οποιοδηποτε μεσο να στηριξουν την αποψη τους και οχι πρωτα να σκεφτουν και ΑΝ κρινουν οτι εχουν δικιο τοτε να την υποστηριξουν ειδαλως να αλλα ξουν γνωμη. Εξαλλου πως εξηγειται οτι αυτοι δεν εχουν αμφιβολιες και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΝΩΜΗ!?!?!?! Τοσο γνώστες ειναι που θελουν να μας τα μαθουν και μας????????????

takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #469 on: February 21, 2007, 13:15:26 pm »

το ίδιο αναρωτιέμαι και για σένα ρε φιλαράκι!
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #470 on: February 21, 2007, 13:18:35 pm »

Quote from: takis on February 21, 2007, 13:15:26 pm
το ίδιο αναρωτιέμαι και για σένα ρε φιλαράκι!
Εγω φιλαρακι ειμουν κατα των αινιων φοιτητων και τωρα εχω αλλαξει γνωμη και πιστευω πως αν το πανεπιστημιο ειναι σκατα δεν μπορεις τον αλλον να το διωχνεις επειδη εσυ δε του μαθες( μεχρι καποιο οριο βεβαια). Τον αλλον και ατοκο δανειο να του δωσουν θα αντιδρα μονο και μονο για να αντιδρα, επειδη σκοπος του ειναι η αντιδραση, να προκαλει αναστατωση....

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #471 on: February 21, 2007, 13:20:25 pm »

Quote from: amanas on February 21, 2007, 12:14:12 pm
να ρωτησω κατι παιδια ; μεχρι τωρα η αρση του ασυλου γινοταν απο τη συγκλητο ενω αν περασει το νεο νομοσχεδιο τοτε η αρση θα γινεται απο το πρυτανικο συμβουλιο. η συγκλητος απο ποιους αποτελειται και τι ισχυε μεχρι τωρα για την αρση του ασυλου?
Μέχρι σήμερα την απόφαση έπαιρνε τριμελής επιτροπή με συμμετοχή ενός φοιτητή, που φυσικά σπάνια ερχόταν στη σύγκληση του οργάνου, με αποτέλεσμα ποτέ να μην υπάρχει απαρτία και ποτέ να μην λαμβάνεται απόφαση(αφου χρειαζόταν ομοφωνία)
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #472 on: February 21, 2007, 13:44:38 pm »

Quote from: megapixel on February 21, 2007, 13:18:35 pm

Τον αλλον και ατοκο δανειο να του δωσουν θα αντιδρα μονο και μονο για να αντιδρα, επειδη σκοπος του ειναι η αντιδραση, να προκαλει αναστατωση....

εύκολη απάντηση δε νομίζεις?

Και εγώ φίλε σε πολλά έχω αλλάξει γνώμη, ε και?

Η κάθε πλευρά εκφράζει τις απόψεις της και ο κάθε καλοπροαίρετος ακούει και τις δυο,ψάχνει να δει τι λέει ο άλλος (και όχι τι νομίζει ότι λέει),γιατί το λέει(πολιτική ανάλυση δηλαδή) και αποφασίζει.
Το να κάθεσαι όμως και να λες εύκολα ότι ο άλλος είναι βλάκας ή δεν το ψάχνει αρκετά ή ή ή ....είναι επιεικώς ηλίθιο και αντιδημοκρατικό.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι προβάλεις καλύτερα τα επιχειρήματά σου.

για παράδειγμα μόλις ανέφερες το φοιτητικό δάνειο σαν ευκολία.Εγώ σου λέω ότι δεν είναι ευκολία είναι εκβιασμός.Καταρχήν είναι δυνατόν να είναι άτοκο?σου φαίνεται λογικό?σε όποια χώρα υπάρχουν φοιτητικά δάνεια οι φοιτητές τα ξεπληρώνουν αρκετά χρόνια μετά την απφοίτηση...Για μένα στάχτη στα μάτια για να μετριάσουν τις αντιδράσεις για την επερχόμενη λειτουργία των πανεπιστημίων με ιδωτικοοικονομικά κριτήρια.Και γιατί θα λειτουργούν έτσι?Πολιτική ανάλυση σε άλλο τόπικ ή στη συνελευση!

Λίγο off topic και με πολύ φιλική διάθεση...
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #473 on: February 21, 2007, 14:13:46 pm »

Ο νόμος και η τάξη υπήρχαν πολύ πριν εμφανιστεί η δημοκρατία... άλλη λέξη χρειάζεσαι εκεί.

Όταν λες "αστυνομία" έχεις υπόψη σου ότι αναφέρεσαι στο ίδιο σώμα που επιτηρεί την τάξη στις πόλεις;

Αν είναι το ίδιο αυτό σώμα, τότε προφανώς έχουμε κατάργηση του ασύλου.
Βέβαια, γεννάται θέμα αν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει άσυλο... πρόκειται για προστασία της ιδεολογίας, για κακουργήματα και εγκλήματα κατά της ζωής η αστυνομία, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, έχει δικαίωμα να επέμβει.
Εγώ πάλι δεν την βλέπω να έχει όρεξη να τηρήσει το νόμο, τι μου λέει ότι θα το κάνει εφόσον θα μπορεί να μπαίνει μέσα στο πανεπιστήμιο για τα λιγότερο σοβαρά παραπτώματα;

Αν είναι διαφορετικό σώμα, παρακαλώ να αναφέρεις δικαιοδοσίες, εφόσον κάνεις πρόταση αυτή τη στιγμή.

Τα πανεπιστήμια είναι φαρ ουέστ; Εγώ νόμιζα ότι είναι βέρι νήαρ... Και ο χαρακτηρισμός "φαρ ουέστ" είναι αστήρικτος από την άποψη της βίας και της εγκληματικότητας. Ποια τα στοιχεία σου; Οι... χαζοκαυγάδες μεταξύ κομμάτων που αναφέρεις μετά;
Να είμαστε σοβαροί και όχι πολωμένοι στις προτάσεις μας...

Αυτά που λες για το άσυλο έχω την αντύπωση ότι τα λες επειδή δεν έχεις κατανοήσει τι ρόλο παίζει αυτός ο θεσμός.
Δεν το έχεις καταλάβει, ναι, γιατί φαίνεται από αυτό που λες παρακάτω:
Στο υπογραμμισμένο μέρος εντοπίζω τη διαστρέβλωση. Η αστυνομία μια χαρά μπορεί να κάνει βόλτα όπου θέλει, ως πολίτες. Αλλά δεν μπορεί να ΕΠΕΜΒΕΙ στον πανεπιστημιακό χώρο παρά μόνο σε περιπτώσεις κακουργημάτων και εγκλημάτων κατά της ζωής (χωρίς εισαγγελέα). Αυτό λέει ο νόμος. Δεν το λέω εγώ ή οι υποστηρίζοντες το άσυλο.

Επίσης. Άλλο μπέρδεμα στον συλλογισμό σου είναι η σύνδεση του ασύλου με τη δημοκρατία. Δεν έχουν καμιά σχέση. Άσυλο υπήρχε πολύ παλιότερα από τη δημιουργία της δημοκρατίας. Το άσυλο είναι ένας θεσμός που βασίζεται σε έννοιες που θεωρούμε ανώτερες από το κάθε τι. Το άσυλο στους ναούς στην αρχαία ελλάδα στηριζόταν στην ευσέβεια των ανθρώπων(όχι μόνο αυτό, αλλά και φονιάδες κατέφευγαν στους ναούς, τόση δύναμη είχε, ανάλογα πάντα με την ευσέβεια του άλλου). Το άσυλο στο πανεπιστήμιο τιμά την ελευθερία του λόγου. Ένα δικαίωμα για το οποίο έχει χυθεί πολύ ανθρώπινο αίμα και όχι μόνο από την ταπεινή ελλαδίτσα. Και ακριβώς αυτό το δικαίωμα στην έκφραση πρέπει να προστατεύεται.

Κατά τα άλλα, η τελευταία σου πρόταση είναι πέρα για πέρα ανάγνωση της πραγματικότητας. Πώς το διατύπωσες; Δεν κολλάει νοηματικά με τα προηγούμενα... ίσως είναι αυτό που λένε ότι μερικές φορές δυο λάθη κάνουν κάτι σωστό:
Ακριβώς. Όπως εφαρμόζεται σήμερα, βλάπτει τις ιδέες. Όλοι βλέπουν τον τραμπουκισμό και αντιδρούν. Λογικά, όπως κάθε μοντέρνος αναθρεμένος άνθρωπος της πόλης. Διαστρεβλώνεται η έννοια της ανάγκης για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Όταν αρχίζουν και μπερδεύονται οι βίαιες ιδεολογίες με την πραγματική βία στο μυαλό του κριτή τους, αρχίζουμε κι έχουμε πρόβλημα.

Οι πράξεις ξεκαθαρίζουν και εξακριβώνουν τις σκέψεις. Όταν όμως δε γίνονται οι πράξεις ακριβώς όπως έπρεπε να γίνουν (από δική μας εντολή), τότε δεν είναι για καλό. Αρχίζει η διαστρέβλωση.
Ένας αρχαίος έλεγε ότι κάτι δεν είναι καλό αν δε γίνεται καλά.
« Last Edit: February 21, 2007, 14:15:53 pm by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #474 on: February 21, 2007, 18:01:38 pm »

Θα σε παρακαλούσα όταν κάνεις quote το κείμενο μου να μην το χωρίζεις σε κομμάτια γιατί αλλάζει πολύ το νόημα του και να μην υπογραμμίζεις ότι σου καπνίσει ή κάνεις αποιαδήποτε άλλη αλλαγή..
Γενικά να το παραθέτεις αυτούσιο κ ύστερα να το σχολιάζεις..
Εντελώς φιλικά..
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #475 on: February 21, 2007, 18:52:53 pm »

Αρχικά το άσυλο προσέφερε προστασία στους μπάχαλους και εμπόδιζε την Αστυνομία να τους συλλάβει .Στην συνέχεια όταν αποδείξαμε ότι εφόσον, ακόμα τουλάχιστον, διακτινισμός δεν υφίσταται και κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στο άσυλο ήρθαν τα ναρκωτικά και η εγκληματικότητα μέσα στους χώρους μας σαν δεύτερο επιχείρημα. Όμως και αυτό δεν έπεισε και έπρεπε να εγκαταληφθεί. Τώρα έχουμε τους καβγάδες μεταξύ φοιτητών και το γεγονός ότι μερικές φορές σε κάποιον πολιτικό δεν επιτρέπεται η έξοδος για μερικές ώρες. Τι έχουμε σαν αντιπρόταση; Αστυνομία να έχει δυνάμεις μέσα στο πανεπιστήμιο και να χωρίζει τους συναδέλφους μας όταν τσακώνονται; Και αν δεν χωρίζουν τα παλιόπαιδα; Να τους ρίχνουμε κανα δακρυγόνο να ισιώνουν; Μέχρι σήμερα αν κάποιοι δεν επέτρεπαν την έξοδο του Πάγκαλου για παράδειγμα από μια σχολή έρχονταν άνθρωποι πιο ήρεμοι και πιο διαλλακτικοί έπεφτε λίγο μπούρου-μπούρου και το πρόβλημα μπορούσε να λυθεί με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις. Τι θέλουμε τώρα; Απλές ανεγκέφαλες πράξεις να μετατρέπονται σε περιπτώσεις ομηρίας, βίαιες εισόδους, ξύλο και ίσως σφαίρες; Νομίζω ότι η κυβέρνηση έξω, και η ΔΑΠ μέσα ζητάει να γίνουν πράγματα που δεν τα έχει σκεφτεί και πολύ διεξοδικά.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #476 on: February 21, 2007, 23:19:55 pm »

Εγώ μιλάω γι'αυτα που βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια στο εσωτερικό του ΑΠΘ (και κατ'επέκταση των ελληνικών ΑΕΙ )..
Βλέπω, για παράδειγμα, εξωπανεπιστημιακά άτομα να λειτουργούν παράνομα κυλικείο σε πολυτεχνική σχολή, προστατευόμενα από το άσυλο..
Βλέπω ταξιδιωτικά γραφεία να καταστρέφουν την αισθητική των κτιρίων με αφίσες που διαφημίζουν ταξίδια στην Πράγα για 100 ευρά, στη μέση του εξαμήνου..
Βλέπω συνέδρια να ακυρώνονται ή να μετακομίζουν εκτός πανεπιστημιακού χώρου διότι ενοχλούν κάποια φοιτητική παράταξη..
Ποιά ελευθερία λόγου και έκφρασης τελικά προστατεύει το άσυλο;
Πείτε μου..
Χειροπιαστά πράγματα όμως όχι θεωρίες..
Δηλαδή οι πολίτες εκτός πανεπιστημιακού χώρου έχουν μειωμένο το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση..;

Τόσα χρόνια εθελοτυφλούμε με το άσυλο. Τόσα χρόνια παρακολουθούμε ανίκανα πανεπιστήμια να κακο-διαχειρίζονται ένα προνόμιο το οποίο λειτουργεί καταχρηστικά και αναχρονιστικά σε μια δημοκρατία..

παρεπιμπτοντως στο Παρισι, συνηθως το αγαπημενο μερος των ελληνων οπαδων του ασυλου, κανεις δεν μπαινει σε κτιριο του πανεπιστημιου χωρις ταυτοτητα!

Οχι οτι δεν γινονται και κει επεισοδια, ειδα πορειες εξω απο την Σορβοννη να ειναι καπως βιαιες. Αλλα εξω, οχι μεσα στα θαυμασια κτιρια του πανεπιστημιου..
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #477 on: February 21, 2007, 23:27:25 pm »

Quote from: gepeltek on February 21, 2007, 23:19:55 pm
Εγώ μιλάω γι'αυτα που βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια στο εσωτερικό του ΑΠΘ (και κατ'επέκταση των ελληνικών ΑΕΙ )..
Βλέπω, για παράδειγμα, εξωπανεπιστημιακά άτομα να λειτουργούν παράνομα κυλικείο σε πολυτεχνική σχολή, προστατευόμενα από το άσυλο..
Βλέπω ταξιδιωτικά γραφεία να καταστρέφουν την αισθητική των κτιρίων με αφίσες που διαφημίζουν ταξίδια στην Πράγα για 100 ευρά, στη μέση του εξαμήνου..
Βλέπω συνέδρια να ακυρώνονται ή να μετακομίζουν εκτός πανεπιστημιακού χώρου διότι ενοχλούν κάποια φοιτητική παράταξη..
Πείτε μου..
Δηλαδή οι πολίτες εκτός πανεπιστημιακού χώρου έχουν μειωμένο το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση..;

Τόσα χρόνια εθελοτυφλούμε με το άσυλο. Τόσα χρόνια παρακολουθούμε ανίκανα πανεπιστήμια να κακο-διαχειρίζονται ένα προνόμιο το οποίο λειτουργεί καταχρηστικά και αναχρονιστικά σε μια δημοκρατία..

παρεπιμπτοντως στο Παρισι, συνηθως το αγαπημενο μερος των ελληνων οπαδων του ασυλου, κανεις δεν μπαινει σε κτιριο του πανεπιστημιου χωρις ταυτοτητα!

Οχι οτι δεν γινονται και κει επεισοδια, ειδα πορειες εξω απο την Σορβοννη να ειναι καπως βιαιες. Αλλα εξω, οχι μεσα στα θαυμασια κτιρια του πανεπιστημιου..

ΣΩΣΤΟΣ
Το άσυλο σήμερα είναι περισσότερο άσυλο ασιδοσίας και αυθαιρεσίας και καθόλου δεν μοιάζει με το άσυλο ιδεών για το οποίο είχαν παλέψει οι παλαιότερες γενιες!!!

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
aliakmwn
Guest
« Reply #478 on: February 22, 2007, 00:03:35 am »

Κι εσυ τι ζορι τραβας? Αν δε γουσταρεις, μην πινεις καφε απο 'κει. Τοσος πονος σ' επιασε για τα "διαφυγοντα κερδη" του "επισημου" κυλικειου? Ας φερνει φαγητα της προκοπης, ας κανει καφεδες που να πινονται και σε τιμες λογικες, κι εγω δεν εχω κανενα κολλημα να αγοραζω απ' το αντι-κυλικειο.

Και το χειροτερο απ' αυτα τα ταξιδιωτικα πρακτορεια λεγεται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, και ειναι η παραταξη στην οποια ανηκεις.

Ασχολεισου πρωτα με την παραταξη σου που εχει μετατρεψει το συνδικαλισμο σε εκδρομο-party, κι υστερα διωχνουμε και τους αλλους...

Το δικαιωμα του αγωνιζομενου, δημοκρατικου λαου, να μη γουσταρει να ερχεται μεσα στο Πανεπιστημιο του ο αρχι-σφαγεας, ο αρχι-χασαπης, αρχηγος των φονιαδων του ΝΑΤΟ και να κανει κηρυγμα περι... παγκοσμιας ειρηνης, με τα χερια του βουτηγμενα στο αιμα αθωων παιδιων και αμαχων πολιτων.

Γκεγκε?

Κι αν ξαναρθει, με ή χωρις ασυλο, παλι θα τον πεταξουμε εξω με τις κλωτσιες.

Μονο εσυ λες θεωριες, ολοι οι αλλοι πρακτικα σου μιλαμε.

Οι μονοι ανικανοι ειναι αυτοι που νοιαζονται μονο για παρτακια και εκδρομες. Ολοι οι αλλοι προσπαθουν, οσο τους επιτρεπουν οι δυναμεις τους.

Οι μπατσοι μπηκαν ομως, πεταξαν δακρυγονα, πλακωσαν στο ξυλο τους φοιτητες και τους πεταξαν εξω με τις κλωτσιες, οταν πηγαν να κανουν καταληψη διεκδικωντας τα δικαιωματα τους.

Οχι οτι δεν γινονται και κει επεισοδια, ειδα πορειες εξω απο την Σορβοννη να ειναι καπως βιαιες. Αλλα εξω, οχι μεσα στα θαυμασια κτιρια του πανεπιστημιου.

jerk jerk jerk
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #479 on: February 22, 2007, 00:07:59 am »

Quote from: aliakmwn_banned on February 22, 2007, 00:03:35 am

Και το χειροτερο απ' αυτα τα ταξιδιωτικα πρακτορεια λεγεται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, και ειναι η παραταξη στην οποια ανηκεις.

Ασχολεισου πρωτα με την παραταξη σου που εχει μετατρεψει το συνδικαλισμο σε εκδρομο-party, κι υστερα διωχνουμε και τους αλλους...

Στα @@ μου η ΔΑΠ..
Στα @@ μου κ συ κ το κόλλημα σου μ'αυτή την παράταξη..
Με κούρασες..
Μας κούρασες..
Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51 Go Up Print
Jump to: