• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 14, 2025, 08:33:09 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 14, 2025, 08:33:09 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τετάρτη 14 Μάη οι φοιτητι...
by Aris★
[May 13, 2025, 23:59:58 pm]

Σήμερα ήταν μια καλή μέρα
by tzortzis
[May 13, 2025, 20:35:09 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Ε...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:51:25 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:50:31 pm]

[Πιθανότητες] Γενικές απο...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:50:20 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Τ...
by tzortzis
[May 13, 2025, 19:39:19 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by fapios
[May 13, 2025, 19:32:52 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Tasos Bot
[May 13, 2025, 17:12:41 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Η...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 21:05:23 pm]

[ΟΔΕ] Γενικές απορίες,ασκ...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 19:58:21 pm]

ESA x SpaceDot - Satellit...
by tzortzis
[May 12, 2025, 17:22:24 pm]

[ΔΑΠ-ΝΔΦΚ] Οι Δράσεις και...
by DarkMagiK06
[May 12, 2025, 13:33:01 pm]

[ΔΑΠ ΝΔΦΚ] 14 Μαΐου η ψήφ...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 09:22:25 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 11, 2025, 22:46:30 pm]

ΤΣΕΜΔΕ vs ΤΕΒΕ
by Πατερ Ημμυων
[May 11, 2025, 13:16:27 pm]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Nikos_313
[May 11, 2025, 12:14:56 pm]

3 γραμματα...
by Nikos_313
[May 11, 2025, 12:10:18 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 22:35:15 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 10, 2025, 19:19:05 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 10, 2025, 16:38:41 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9948
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426199
Total Topics: 31690
Online Today: 111
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 4
Guests: 85
Total: 89
Atha_kri
filkilkis
sassi
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > Καμμένα...!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 306 Go Down Print
Author Topic: Καμμένα...!!  (Read 715578 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Καμμένα...!!
« Reply #855 on: June 23, 2007, 23:54:25 pm »

Grin Cheesy

Ωραίο
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #856 on: June 24, 2007, 00:09:17 am »

απ τις παλιες κλασσικες αξιες...
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #857 on: June 24, 2007, 00:20:07 am »

Η τελευταία ατάκα είναι γαμάτη.

Τις προάλλες που ήμουνα με μια (απλώς) φίλη μου και ψώνιζε σερβιέτες απ το σουπερμάρκετ πραγματικά πίστευα πως κάποιος θα γυρνούσε και θα μου την πετούσε!

Neuken in de keuken
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #858 on: June 24, 2007, 00:23:22 am »

"Δεν γαμάς που δεν γαμάς, δεν πας για ψάρεμα;"

NotWorthy Cheesy Grin
Megawatt
Guest
« Reply #859 on: June 26, 2007, 13:50:54 pm »

Ήταν δύο ναρκομανείς μέσα σ` ένα διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά και μόνο για να παίρνουν την δόση τους. Μόλις άναψαν ένα τσιγάρο, η αστυνομία πολιόρκησε το διαμέρισμα. Φωνές, κακό. Φοβισμένοι αυτοί, έψαχναν να βρουν κάποιο κρυφό μέρος, για να κρύψουν τα τσιγάρα τους, ώστε να μην τα βρει η αστυνομία. Αποφάσισαν να τα βάλουν μέσα στο εκκρεμές ρολόϊ του τοίχου.
<br>- "Aνοίχτε, αλλιώς θα σπάσουμε την πόρτα."
<br>Τελικά, μπήκε η αστυνομία μέσα στο διαμέρισμα. Έψαξε από `δω, έψαξε από κει, δεν βρήκε τίποτα. Ήρεμοι πια οι χρήστες, τη γλυτώσαμε σκεφτόνταν. Σε λίγη ώρα, ενώ το ρολόι χτυπούσε έντεκα το βράδυ, βγαίνει ο κούκος και τους λέει:
<br>- "Ρε παιδιά τι ώρα είναι;" <br>
- "Έντεκα", του απαντάνε και οι δυό έκπληκτοι. Μα ακόμα πιο έκπληκτοι, τον ακούνε να λέει: <br>
- "Δε γαμιέται.. Κού...κου-κού...κου!!!"         
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Megawatt
Guest
« Reply #860 on: June 26, 2007, 13:58:41 pm »

Τηλεφωνεί κάποιος σε ένα σπίτι και σηκώνει το τηλέφωνο η υπηρέτρια. <br>
- "Παρακαλώ θα ήθελα να μιλήσω στην κυρία σου." <br>
- Η κυρία μου αυτή τη στιγμή δε μπορεί να σας μιλήσει γιατί χέζει. Βγαίνοντας η κυρία από το μπάνιο την μάλωσε πολύ άσχημα και της είπε ότι την επόμενη φορά να πει ότι η κυρία μου είναι στο μπάνιο για την ανάγκη της.
<br>- Την επόμενη μέρα χτυπάει πάλι το τηλέφωνο. H κυρία πάλι στο μπάνιο και η υπηρέτρια απαντάει:
- Η κυρία μου δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στο μπάνιο για την ανάγκη της. <br>
- Θα αργήσει; τη ρωτά εκείνος. <br>
Τότε η υπηρέτρια του απαντάει: <br>
- Δε νομίζω να αργήσει γιατί μπήκε κλάνωντας!
Megawatt
Guest
« Reply #861 on: June 26, 2007, 14:18:08 pm »

5 τύποι, ένας μηχανικός, ένας λογιστής, ένας χημικός, ένας κομπιουτεράς και ένας δημόσιος υπάλληλος καυχιόντουσαν για το πόσο έξυπνα σκυλιά έχουν. Για να τους δείξει ο μηχανικός, φωνάζει τον σκύλο του.

"''Σχεδιαστή'' κάνε το κόλπο σου!" του λέει! Ο ''Σχεδιαστής'' ανεβαίνει πάνω σε ένα γραφείο, βγάζει χαρτί και μολύβι και ζωγραφίζει έναν κύκλο, ένα τετράγωνο και ένα τρίγωνο. Όλοι είπαν ότι είναι απίστευτο.

Ο δικός μου είναι καλύτερος" λέει ο λογιστής. "Spreadsheet κάνε παιχνίδι" του λέει, ο σκύλος πάει μέσα στην κουζίνα και επιστρέφει με μια vτουζίνα κουλουράκια, τα οποία διαιρεί σε 4 ίσα μέρη με τρία το καθένα μέρος. Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν καλό.

Αλλά ο χημικός λέει ότι ο δικός του είναι καλύτερος! "Μεζούρα" του λέει, "κάνε το κόλπο σου". Ο ''Μεζούρας'' σηκώνεται, πάει μέχρι το ψυγείο, το ανοίγει, βγάζει μισό λίτρο γάλα "ΑΓΝΟ" και ένα ποτήρι και το γεμίζει μέχρι πάνω χωρίς να του φύγει ούτε σταγόνα. Όλοι είπαν ότι είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο κομπιουτεράς λέει "ο δικός μου δεν παίζεται!". "Σκληρέ Δίσκε" του λέει "κάνε τα κόλπα σου". Ο ''σκληρός δίσκος'' μπαίνει στο δωμάτιο με το κομπιούτερ, το ανοίγει, ψάχνει για ιούς, κάνει αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα, στέλνει email, κάνει εγκατάσταση το tomb raider 5 και αρχίζει και παίζει! Όλοι είπαν ότι αυτός θα είναι μάλλον ο κορυφαίος σκύλος.

Μα ο δημόσιος υπάλληλος είχε άλλη άποψη. "''Αραχτέ'', κάνε τα κόλπα σου". Ο ''Αραχτός'' σηκώνεται στα πόδια του, λερώνει τα σχέδια, τρώει όλα τα κουλουράκια, πίνει το γάλα, σβήνει όλα τα αρχεία στο κομπιούτερ, παραπονιέται ότι πονάv τα μάτια του από τον υπολογιστή, συμπληρώνει αναφορά για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, την καταθέτει για αποζημίωση και πάει σπίτι για 6 μήνες με αναρρωτική άδεια μετ αποδοχών λόγω υπερκόπωσης !!!!!!!

Megawatt
Guest
« Reply #862 on: June 26, 2007, 14:33:42 pm »

Quote from: alexzlat on June 23, 2007, 23:52:23 pm
"Δεν γαμάς που δεν γαμάς, δεν πας για ψάρεμα;"
Grin Grin Grin Τώρα το είδα!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #863 on: June 26, 2007, 15:22:23 pm »

Quote from: Megawatt on June 26, 2007, 13:50:54 pm
Ήταν δύο ναρκομανείς μέσα σ` ένα διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά και μόνο για να παίρνουν την δόση τους. Μόλις άναψαν ένα τσιγάρο, η αστυνομία πολιόρκησε το διαμέρισμα. Φωνές, κακό. Φοβισμένοι αυτοί, έψαχναν να βρουν κάποιο κρυφό μέρος, για να κρύψουν τα τσιγάρα τους, ώστε να μην τα βρει η αστυνομία. Αποφάσισαν να τα βάλουν μέσα στο εκκρεμές ρολόϊ του τοίχου.
<br>- "Aνοίχτε, αλλιώς θα σπάσουμε την πόρτα."
<br>Τελικά, μπήκε η αστυνομία μέσα στο διαμέρισμα. Έψαξε από `δω, έψαξε από κει, δεν βρήκε τίποτα. Ήρεμοι πια οι χρήστες, τη γλυτώσαμε σκεφτόνταν. Σε λίγη ώρα, ενώ το ρολόι χτυπούσε έντεκα το βράδυ, βγαίνει ο κούκος και τους λέει:
<br>- "Ρε παιδιά τι ώρα είναι;" <br>
- "Έντεκα", του απαντάνε και οι δυό έκπληκτοι. Μα ακόμα πιο έκπληκτοι, τον ακούνε να λέει: <br>
- "Δε γαμιέται.. Κού...κου-κού...κου!!!"         
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Χαχαχ τα σπασε!

Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #864 on: June 26, 2007, 15:35:03 pm »

Τί κάνει μια γυναίκα όταν κοιτάζει ένα λευκό χαρτί;

Διαβάζει τα δικαιώματά της.

Μπαίνει στο σπίτι ο σύζυγος και ανακοινώνει στη σύζυγό του ότι κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 300 εκατομμύρια.
- Ετοίμασε γρήγορα της βαλίτσες σου...
- Να βάλω μέσα τα χειμωνιάτικα ή τα καλοκαιρινά;
- Όλα. Και να έχεις εξαφανιστεί μέχρι το μεσημέρι.

ενα θεικο...

Ένας τύπος βρίσκεται σε μια ταβέρνα και πίνει όλη την νύχτα. Ο μαγαζάτορας, κάποια στιγμή του λέει ότι πρέπει να φύγει επειδή το μαγαζί θα κλείσει. Έτσι, ο πελάτης σηκώνεται για να φύγει και πέφτει φαρδύς πλατύς, με τα μούτρα στο πάτωμα. Προσπαθεί να ξανασηκωθεί αλλά συμβαίνει το ίδιο. Σκάει με το πρόσωπο στο δάπεδο. Υποθέτει ότι αν
συρθεί μέχρι έξω και τον χτυπήσει ο δροσερός αέρας, τότε θα καταφέρει να συνέλθει λιγάκι.
Όταν έφτασε έξω από το μαγαζί, κάνει ακόμη μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του και σκάει και πάλι στον δρόμο. Αποφασίζει να πάει μπουσουλώντας στα τέσσερα μέχρι το σπίτι του, που βρίσκεται τρία τετράγωνα παρακάτω. Όταν φτάνει έξω από την πόρτα, σηκώνεται και
στηρίζεται στα πόδια του αλλά και πάλι σκάει ανάσκελα στην άσφαλτο.
Μέσα στο σκοτάδι, ανοίγει την πόρτα και σέρνεται μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Φτάνοντας δίπλα στο κρεβάτι του, στερεώνεται με τα χέρια του στο πλάι του κρεβατιού και για λίγο ισορροπεί στα πόδια του πριν σωριαστεί στο κρεβάτι και πέφτει ξερός για ύπνο όταν το κεφάλι του ακουμπά στο μαξιλάρι. Ξυπνά την επόμενη μέρα με την γυναίκα του να στέκεται από πάνω του και να του φωνάζει:
- "Ώστε, έτσι, ε; Πάλι ήσουν έξω εχτές και μπεκρούλιαζες!!!"
- "Μα, αγάπη μου, τι σε κάνει να το λες αυτό;" την ρωτάει παίρνοντας ένα αθώο ύφος.
- "Τι με κάνει να το λέω αυτό, ε; Έχεις το θράσος να με ρωτάς! Τηλεφώνησαν από την ταβέρνα και είπαν ότι έχεις ξεχάσει το αναπηρικό σου καροτσάκι εκεί."
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #865 on: June 26, 2007, 15:45:14 pm »

Τρεις μοναχοί είναι ένα βήμα πριν χριστούν διάκονοι και ο αρχιδιάκονος τους λέει ότι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ. Τους βάζει σε ένα δωμάτιο τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους ένα κουδουνάκι. Οι μοναχοί μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας κάτι πολύ σέξι ρούχα, η οποία αρχίζει να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο μοναχό.
- "Τιν-τιν-τιν", ακούγεται το κουδουνάκι του.
- "Αδερφέ Γεώργιε δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό."
Μετά η γυναίκα πάεί μπροστά στον δεύτερο μοναχό και αρχίζει να κάνει στριπτήζ, βγάζοντας τα ρούχα της.
- "Τιν-τιν-τιν", ακούγεται το κουδουνάκι του.
- "Αδερφέ Ιωάννη, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι' αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση."
Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο μοναχό και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά από τον μοναχό καμία ανταπόκριση. Τελικά η γυναίκα κουράζεται και φεύγει.
- "Αδερφέ Κώστα μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους μοναχούς."
- "Τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν".

Ένα πλοίο βουλιάζει στη μέση του ωκεανού. Όλες οι βάρκες έχουν γεμίσει και έχουν φύγει, εκτός από μία, η οποία όμως χωράει τρία άτομα. Πάνω στο πλοίο έχουν μείνει ο καπετάνιος, δύο λευκοί και ένας μαύρος. Όταν φτάνουν στη βάρκα ο καπετάνιος λέει:
- "Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση. Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα."
Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει:
- "Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος."
- "Όχι", λέει ο καπετάνιος, "εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα γίνει κλήρωση με ερωτήσεις. Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω. Σύμφωνοι;".
- "Σύμφωνοι", λένε όλοι.
- "Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορία;", ρωτάει τον ένα λευκό.
- "Ο Τιτανικός", απαντάει εκείνος.
- "Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν;", ρωτάει το δεύτερο λευκό.
- "Χίλιοι πεντακόσιοι", απαντάει εκείνος.
- "Ονόματα και διευθύνσεις", ρωτάει το μαύρο.

Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος. Αυτός του δίνει ένα βαζάκι και του λέει να το φέρει την άλλη μέρα με δείγμα σπέρματος. Γυρίζει αυτός την άλλη μέρα με το βαζάκι άδειο. Ο γιατρός ρώτησε τι έγινε. Αυτός του εξήγησε τι έγινε:
- "Κοίτα γιατρέ έτσι έχουν τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα με το αριστερό μου χέρι, αλλά τίποτα. Φώναξα μετά τη γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί της χέρι, τίποτα. Μετά δοκίμασέ με το αριστερό της, τίποτα. Δοκίμασε με το στόμα της, πρώτα με τη μασέλα, μετά χωρίς αυτή, αλλά πάλι τίποτα. Φωνάξαμε ακόμα και τη γειτόνισσα και δοκίμασε με τα δύο χέρια και το στόμα μαζί, αλλά τίποτα."
Ο γιατρός σοκαρίστηκε:
- "Φωνάξατε τη γειτόνισσα;"
Και ο γέρος απάντησε:
- "Ναι, αλλά ότι και να δοκιμάσαμε το βαζάκι δεν άνοιγε με τίποτα.

Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.
- "Από τα νεύρα σου;" και του λέει ο άλλος:
- "Όχι από τα αρχίδια μου."

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφώκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει την Τετάρτη και η γυναίκα την Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο Internet.
Αποφασίζει λοιπόν να στείλει e- mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από το e- mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε. Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για e- mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το e- mail έγραφε:
Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
Θέμα: Έφτασα.
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e- mail από `μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για `σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με `μένα.
Υ.Γ. Πολύ ζέστη εδώ κάτω.

αυταααα....
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #866 on: June 26, 2007, 15:54:00 pm »

Πελάτης: "Γκαρσόν!
Σερβιτόρος: "Γεια, με λένε Bill και είμαι ο σερβιτόρος τεχνικής υποστήριξής σας. Ποιο είναι το πρόβλημα;"
Πελάτης: "Υπάρχει μια μύγα στη σούπα μου!"
Σερβιτόρος: "Αναδοκιμάστε, μπορεί η μύγα να μην είναι εκεί τώρα."
Πελάτης: "Όχι, ακόμα εδώ είναι."
Σερβιτόρος: "Ίσως να φταίει ο τρόπος του χρησιμοποιείτε τη σούπα. Δοκιμάστε να τη φάτε με πηρούνι."
Πελάτης: "Η μύγα είναι ακόμα εκεί, ακόμα και με το πιρούνι!"
Σερβιτόρος: "Ίσως η σούπα να είναι ασύμβατη με το πιάτο. Τι είδους πιάτο χρησιμοποιείτε;"
Πελάτης: "Πιάτο για Σούπα!"
Σερβιτόρος: "Χμμμ, θα έπρεπε να δουλεύει. Ίσως να είναι θέμα configuration (διαμόρφωσης). Πως στήσατε το πιάτο;"
Πελάτης: "Μου το φέρατε εσείς. Τι σχέση έχει αυτό με τη μύγα;"
Σερβιτόρος: "Μπορείτε να θυμηθείτε όλα όσα κάνατε πριν δείτε τη μύγα στη σούπα σας;"
Πελάτης: "Κάθισα κάτω και παράγγειλα τη σούπα της ημέρας!"
Σερβιτόρος: "Σκεφτήκατε να αναβαθμιστείτε στην τελευταία σούπα της ημέρας;"
Πελάτης: "Έχετε πάνω από μία σούπα της ημέρας;;;"
Σερβιτόρος: "Ναι, η σούπα της ημέρας αλλάζει κάθε ώρα."
Πελάτης: "Λοιπόν, ποια είναι η σούπα της ημέρας τώρα;"
Σερβιτόρος: "Η σούπα της ημέρας είναι τοματόσουπα."
Πελάτης: "Υπέροχα. Φέρτε μου την τοματόσουπα και το λογαριασμό. Έχω αργήσει."

[Ο σερβιτόρος φεύγει και επιστρέφει με ένα άλλο πιάτο και τον λογαριασμό]

Πελάτης: "Αυτή είναι πατατόσουπα!"
Σερβιτόρος: "Ναι, η τοματόσουπα δεν ήταν έτοιμη ακόμα."
Πελάτης: "Δεν πειράζει. Πεινάω τόσο πολύ τώρα που τρώω οτιδήποτε."

[Ο σερβιτόρος φεύγει]

Πελάτης: "Γκαρσόν! Μια σκνίπα στη σούπα μου!"

Ο λογαριασμός:
Σούπα της ημέρας . . . . . . . . . . . . . . $ 5.00
Αναβάθμιση σε νεώτερη σούπα της ημέρας . . . $ 2.50
Τεχνική Υποστήριξη . . . . . . .. . . . . . $10.00

για χημικους.........

Είναι μια ξανθιά χημικός μηχανικος και μιλάει με έναν φίλο της που μόλις γύρισε απ` το σινεμά. Αυτός αρχίζει να τη ψήνει και της λέει:
- "Πάμε να δούμε το Βασικό Ένστικτο Νο2;"
Και η ξανθιά του απαντάει:
- "Το Όξινο πότε βγαίνει;"
tsokis
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #867 on: June 26, 2007, 15:55:32 pm »

ορεξάτο σε βρίσκω... Tongue Kiss
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #868 on: June 26, 2007, 16:28:09 pm »

Quote from: Finrond on June 26, 2007, 15:54:00 pm
Είναι μια ξανθιά χημικός μηχανικος και μιλάει με έναν φίλο της που μόλις γύρισε απ` το σινεμά. Αυτός αρχίζει να τη ψήνει και της λέει:
ωχ αμάν αμάν

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #869 on: June 26, 2007, 16:39:29 pm »

Quote from: Rattlehead on June 26, 2007, 16:28:09 pm
Quote from: Finrond on June 26, 2007, 15:54:00 pm
ωχ αμάν αμάν

E άμα δεν ήταν καμένα θα τα γράφαμε στα ανέκδοτα αδερφέ

Υ.Γ. Εμένα μου άρεσε!

Neuken in de keuken
Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 306 Go Up Print
Jump to: