• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:53:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:53:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 113
Total: 172
taniakrg
theofr
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Αύξηση εισητηρίων ΟΣΕ: έφτασε!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Αύξηση εισητηρίων ΟΣΕ: έφτασε!  (Read 20870 times)
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
Re: Αύξηση εισητηρίων ΟΣΕ: έφτασε!
« Reply #45 on: July 30, 2009, 15:03:53 pm »

Ελα ρε ελεος. Βγαλαν το πρωινο δρομολογιο για Αθηνα και εχουν αφησει μόνο το μεσημεριανο. Αν θες να προλαβεις τη μερα και να μην πας μαυρα μεσάνυχτα, μονο intercity 60 euro πανε ελα το φοιτητικο.

Εχει και κτελ απεναντι...  8)

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: July 30, 2009, 15:08:59 pm »

ρε λέμε έκοψαν το Πάτρα - Πύργος Tongue
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #47 on: July 30, 2009, 15:26:36 pm »

ε σιγα, ποιος μένει πύργο.  Tongue

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: July 30, 2009, 15:53:14 pm »

Quote from: Tempus Fugit on July 30, 2009, 15:26:36 pm
ποιος μενει πατρα Wink
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: July 30, 2009, 18:29:56 pm »

Quote from: Guybrush on July 30, 2009, 15:53:14 pm
ποιος μενει πατρα Wink

ουρτ..

ο οσε εχει αρχισει τις μαλακιες..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #50 on: July 30, 2009, 22:10:04 pm »

Η γραμμή  κορινθος - αργος - ναυπλιο - τριπολη - καλαματα αποκατασταθηκε εδω κανα δυο μηνες μετα απο έργα διαρκειας 4 ετών. Ακόμα περιμένουμε τα τράινα να έρθουν βέβαια (και θα περιμέεεενουμε...)

Quote from: Tempus Fugit on July 30, 2009, 15:03:53 pm
Εχει και κτελ απεναντι...  8)

Βεβαια τα ΚΤΕΛ, που προμοτάρουνε ετσι, είναι Α.Ε. ενω ο ΟΣΕ ειναι δημόσιος. Στα @@ τους θα μου πεις, για ευνοητους λογους

madmetal

View Profile
« Reply #51 on: July 30, 2009, 22:17:25 pm »

Quote from: Karaμazoβ on July 30, 2009, 22:10:04 pm
Βεβαια τα ΚΤΕΛ, που προμοτάρουνε ετσι, είναι Α.Ε. ενω ο ΟΣΕ ειναι δημόσιος. Στα @@ τους θα μου πεις, για ευνοητους λογους

εκτος απο ΑΕ και ιδιωτικων συμφεροντων ειναι και μονοπωλιο κατι που απαγορευεται στην ΕΕ αλλα στα @@ μας.. και προφανως κατι που κανεις δεν ξερει και δεν αναφερει..

την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #52 on: July 30, 2009, 22:25:39 pm »

ναι τα ΚΤΕΛ ειναι ίσως το μοναδικό ιδιωτικό μονοπώλιο...με ισχύ μέχρι το 2012...κληρνομιά του μισελ....

www.twitter.com/apostolos1986
madmetal

View Profile
« Reply #53 on: July 30, 2009, 22:36:53 pm »

Quote from: apostolos1986 on July 30, 2009, 22:25:39 pm
ναι τα ΚΤΕΛ ειναι ίσως το μοναδικό ιδιωτικό μονοπώλιο...με ισχύ μέχρι το 2012...κληρνομιά του μισελ....

και καπως ετσι παει μπροστα η βαρια βιομηχανια της χωρας μας ο τουρισμος..

!video spam aoua!
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: July 31, 2009, 00:52:25 am »

Quote from: madmetal on July 30, 2009, 18:29:56 pm
Quote from: Guybrush on July 30, 2009, 15:53:14 pm
ποιος μενει πατρα Wink

ουρτ..

ο οσε εχει αρχισει τις μαλακιες..

έλα σεμνάααα  Grin τι τρόπος είναι αυτός;

Πρακτικά, ο ΟΣΕ στη σημερινή του μορφή έχει χρησιμότητα μόνο ως στρατιωτική υποδομή, καθ'ότι λίαν ασύμφορος, ασυνεπής, ξεπερασμένος.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #55 on: July 31, 2009, 11:44:12 am »

τι αλλαξε σε σχεση με παλαιοτερα δηλαδή (εκτος απο τον πληθωρισμό) ?

υπηρεσίες σαν τον ΟΣΕ δεν έχουν σκοπό ουτε να βγάζουν κέρδος ουτε φυσικα να είναι διοριστικός παράδεισος για τα "δικά μας παιδιά". Πληρώνεις φόρους περιμένεις να έχεις ένα φτηνό μέσο για μεταφορες,.Τοσο απλά, περιμένεις μια υπηρεσία, οχι μια εταιρία, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι πρεπει να είναι μαι καταβόθρα χρηματος:εκει την οδηγησαν οι κυβερνητικοί χειρισμοί οχι η φύση της ως δημόσια υπηρεσία.

ολα στο σφυρί λεμε...τα έχτισαν οι Ελληνες με τους φορους και τις προσπάθειες τους στην περίοδο του ελληνικού κρατικοδίαιτου καπιταλισμού, και τώρα μας λενε οτι αφού υπάρχει υποδομή πλέον, ας τα πουλήσουμε ολα να γινουμε οπως οι Ευρωπαίοι. Και θα γίνουμε χωρίς αμφιβολία, γιατι είναι νομος της εξέλιξης: ηδη η Ελλαδα εχει "κεφαλια" επιχειρηματίες που δεν είχε πριν 20 χρόνια. Αλλα μη μας πουλανε φούμαρα, οτι γινεται "για το καλό μας" ή οτι "ο ΟΣΕ ειναι για τα μπάζα". Δεν είμαστε και ηλίθιοι (απλά άβουλοι).

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: July 31, 2009, 12:18:52 pm »

Άλλαξε ότι χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας γενικώς. Και δε γίνεται να συνεχίζουμε να το κάνουμε.
Και προσωπικά, δε με ενδιαφέρει ποιος θα μου παρέχει την υπηρεσία, με ενδιαφέρει να την πληρώνω όσο το δυνατόν λιγότερο και να την απολαμβάνω όσο το δυνατόν ποιοτικότερη.
Όποιος γουστάρει αυτό το χάος του κρατισμού ας το πληρώσει. Εγώ μπορώ να αρνηθώ;

Ή μπορεί να μου πει κάποιος πόσο πραγματικά κοστίζει το εισιτήριό μου και γιατί;
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #57 on: July 31, 2009, 13:08:10 pm »

Quote from: Guybrush on July 31, 2009, 12:18:52 pm
Άλλαξε ότι χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας γενικώς. Και δε γίνεται να συνεχίζουμε να το κάνουμε.
Και προσωπικά, δε με ενδιαφέρει ποιος θα μου παρέχει την υπηρεσία, με ενδιαφέρει να την πληρώνω όσο το δυνατόν λιγότερο και να την απολαμβάνω όσο το δυνατόν ποιοτικότερη.
Όποιος γουστάρει αυτό το χάος του κρατισμού ας το πληρώσει. Εγώ μπορώ να αρνηθώ;

Ή μπορεί να μου πει κάποιος πόσο πραγματικά κοστίζει το εισιτήριό μου και γιατί;

Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι το πραγματικό κόστος του ενός εισιτηρίου!

Οι υποδομές μιας κοινωνίας φέρνουν γενικότερη πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Ένα φθηνό μεταφορικό μέσο, δε σημαίνει μόνο να μπορείς να πας κάπου με την χρυσή τομή της συνάρτησης κόστους, αλλά και άλλα πολλά όπως... να μπορεί και ο έρμος ο πελάτης σου να μεταφερθεί εύκολα προς το μαγαζάκι σου να ψωνίσει, κάτι που δεν μπαίνει εύκολα στην συνάρτηση κόστους κατά τη μελέτη του συστήματος από τον κλασικό καπιταλιστή  Tongue
Αυτοί βλέπεις θεωρούν αυτά τα κακά πράγματα ως εξτερνάλιτις...

Πολύ απλοϊκό το παραπάνω παράδειγμα, αλλά νομίζω ότι δείχνει κάποια πράγματα και ένα τρόπο σκέψης για την αδυναμία επακριβούς απάντησης στην ερώτηση "πόσο πραγματικά μου κοστίζει αυτό"

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: July 31, 2009, 13:52:21 pm »

Όπα, εδώ εξετάζουμε άλλο πράγμα.

Αφενός, δε ζητάω το φθηνότερο εισιτήριο, ζητάω το μικρότερο δυνατό κόστος. Επιθυμώ να γνωρίζω (δυνητικά) τι συμβάλλει σε αυτό ή τουλάχιστο ότι στο κόστος δεν προστίθεται ο,τιδήποτε δεν οδηγεί έμμεσα ή άμεσα στην υποβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας (διαφθορά, κακή λειτουργία κτλ).

Αφετέρου, όλα είναι προσδιορίσιμα με αρκετή ακρίβεια με τη βοήθεια της οικονομικής επιστήμης. Και το κόστος καθ'ότι μετρήσιμο και το κέρδος.
Ξέρεις με αρκετή σιγουριά ότι αν δημιουργήσεις σιδηροδρομικό άξονα στη Δυτική Ελλάδα, θα έχεις αύξηση της ανάπτυξης κατά Α%. Και εάν κάποιος το ξέρει καλά αυτό δεν είναι μόνο το κράτος, αλλά και ο καπιταλιστής που θέλει να μεγιστοποιήσει το κέρδος του και έχει τρέξει τις μελέτες του.
Στην περίπτωση υποδομών Δικτύου πεπερασμένης χωρητικότητας, υπάρχει το σαφές πρόβλημα ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανταγωνισμό αλλά μονοπώλιο. Οφείλουμε να εξετάσουμε το πως θα διαχειριστούμε το μονοπώλιο (η λειτουργία σε επίπεδο δημόσιας υπηρεσίας έχει πεθάνει 20 χρόνια) και πως θα δημιουργήσουμε μία αγορά υγιούς ανταγωνισμού "πάνω στο δίκτυο" (network effect)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #59 on: July 31, 2009, 14:27:21 pm »

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΣΕ
Αυξήσεις - «φωτιά» κατά 33%

«Πρεμιέρα» αύριο μαζί με τις περικοπές δρομολογίων

Αυξήσεις - «φωτιά» 33% στις τιμές των σιδηροδρομικών εισιτηρίων βάζει, από αύριο Σάββατο, η κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, προχωρά στη δραστική κατάργηση και συρρίκνωση των σιδηροδρομικών δρομολογίων, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις (δίκτυο Πελοποννήσου) ανέρχεται στο 65%. Οι κυβερνητικές αποφάσεις υλοποιούν την πολιτική εμπορευματοποίησης - ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, που επιβαρύνει σημαντικά τα φτωχά λαϊκά στρώματα που χρησιμοποιούν κατά τεκμήριο για τις μετακινήσεις τους το τρένο, αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ. Οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στο 33% για τα απλά τρένα, τα οποία και παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες πληρότητες, καθώς τα επιλέγουν τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, φοιτητές, φαντάροι κλπ. Στα «ιντερσίτι», η αύξηση ανέρχεται στο 13% και στα «ιντερσίτι εξπρές» στο 7%. Ωστόσο, η νέα τιμολογιακή πολιτική που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για τον ΟΣΕ προβλέπει ότι έως το Δεκέμβρη του 2010 οι τιμές των σιδηροδρομικών εισιτηρίων θα εκτιναχθούν κατά 135%! Ετσι, τον ερχόμενο Απρίλη θα επιβληθεί το δεύτερο κύμα των «τσουχτερών» αυξήσεων (33%) στα εισιτήρια του ΟΣΕ και το τρίτο το Δεκέμβρη του 2010.

Εμμένοντας στους προκλητικούς ισχυρισμούς περί δήθεν κυβερνητικού σχεδίου «εκσυγχρονισμού και εξυγίανσης του ΟΣΕ», ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Ευρ. Στυλιανίδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε λόγο για «μεταρρυθμίσεις στον ΟΣΕ που υλοποιούνται με θετικές συνέπειες για τον τόπο, την οικονομία και την ελληνική περιφέρεια, η οποία θα βγει από τη χωροταξική απομόνωση των προηγούμενων ετών». Ωστόσο, η πραγματικότητα του κυβερνητικού σχεδίου, σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, βασίζεται - πέρα από τις «τσουχτερές» αυξήσεις - και σε τρεις ακόμη βασικούς άξονες:

* Απολύσεις 3.000 σιδηροδρομικών μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, μέσω του προγράμματος «μισθωτής εφεδρείας» και περαιτέρω ανατροπή εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.
    * Δραστικές περικοπές - συγχωνεύσεις όσων δρομολογίων κρίνονται «ζημιογόνα», οι οποίες σταδιακά θα φτάσουν έως και το 65%!
    * Σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις σε κάθε εν δυνάμει κερδοφόρα σιδηροδρομική δραστηριότητα, καθώς και εκχώρηση της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ σε ιδιώτες για πολυετή εκμετάλλευση.

Μ' αυτές τις αντιδραστικές «μεταρρυθμίσεις» στον ΟΣΕ, η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Στο μεταξύ, ενώ από αύριο αρχίζει και το «πετσόκομμα» των σιδηροδρομικών δρομολογίων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή της ποια περικόπτονται, αντίθετα προβάλλει την ενίσχυση των δρομολογίων αιχμής στον βασικό άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην εξασφάλιση όλων των νυχτερινών υπηρεσιών και των στρατιωτικών μετακινήσεων. Η διοίκηση της εταιρείας μιλά για ...πλεονεκτήματα και ισχυρίζεται ότι με περικοπές δρομολογίων θα εξασφαλίσει οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους και θα μεγιστοποιήσει την ασφάλεια.

Από αύριο αποδίδεται στην κυκλοφορία και η γραμμή Κορίνθου - Αργους / Ναυπλίου - Τρίπολης.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Up Print
Jump to: